Találatok a következő kifejezésre: Milyen egy fülcsók (1 db)

Milyen egy izgató fülcsók?

Legjobb válasz: Tök egyszerü, a fület kell csókolni. Finoman, belecuppantani tilos, az kellemetlen. Lehet finoman nyalogatni,szopogatni, akár belül a fülkagylót is. De nem mindenki szereti, van aki irtózik tõle!

Tök egyszerü, a fület kell csókolni. Finoman, belecuppantani tilos, az kellemetlen. Lehet finoman nyalogatni, szopogatni, akár belül a fülkagylót is. De nem mindenki szereti, van aki irtózik tõle!
Izgalmas ha finoman meleg levegõt fújsz a fülébe. Vagy az orroddal simized neki.
Elsõsorban nagyon jó...sajna kevesen tudják a módszert.A bõ nyállal köpjük tele módszer inkább a fül-orr gégészetre vezet. :S Már tapasztaltam.Egy izgató fülcsók abban rejlik, hogy a nyelved hegyével(!) végigcirógatod a kagyló külsejét és kicsit a belsejét.Bele is lehet finoman cuppantani, valaki nagyon szereti. :) De ne nyálazd nagyon be.
Már ha a kérdést olvasom, bele borzongok. Nagyon jó érzés!!!! :DDDDD
Ha nem zsíros a fül, és nem csorgatják tele nyállal......
nagyon jó érzés a gyenge szellõ fújása a fülbe orral/szájjal is gyengéden lehet puszilgatni, de csak nagyon halk cuppanásokat és minél kevesebb nyál legyen a nyelveden, ha a kagylón épp útvonalat rajzolsz csigázva befelé, ne tocsogjon a fül
Az alsó részét gyengéden szopogatni, és követni a fül vonalát, Én a fül mögötti részt is gyengéden szoktan nyalogatni.Eközben természetesen meleg levegõt fújok a fülébe.A legszebb az egészben, hogy énis élvezem, és érzem ahogy összerándul, mert õ is.Állítólag, ahogy hallja, hogy veszem a levegõt, nagyon izgató.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok milyen érzés?

Lányok nektek milyen érzés amikor egy fiút meglovagoltok?

6

Lányok mennyire szeretitek amikor a leggings úgy finoman kihozza a puncitok formáját? Zavar titeket vagy jól esik ha megnézik a férfiak?

16

Mit tegyek az ellen, hogy ne akarjam ennyire folyton a szexet? Mindig csak a szex jár a fejemben.

Ha valahol találkozok egy jóképű pasival, egyből arra gondolok milyen jó lehet vele:S Az a gond, hogy szűz vagyok még, barátom nincsen és azért a szüzességemet mégsem veszthetem csak úgy el..

10

Hiába vigyázok, hogy ne legyen semmi spermás, nem sikerül, ugyanis nekem nem kifolyik, hanem én lőni szoktam. A zsepi sem segített. Hol szoktatok recskázni? Ha ti lőttök, akkor is össze-vissza megy a sperma? Vagy hova szoktatok élvezni?

17

Le akarok valakivel feküdni, de félek, hogy nem fogok neki meztelenül tetszeni. Ha ennyire mínuszban van az önbizalmam, hogy ne vegye észre?

Ez mind onnan adódik, hogy - egy fiúm volt - amikor először akartunk szexelni, nem jött össze mert fel sem állt neki. Gondolom mert nem tetszettem neki. Pedig azt hittem nincs rajtam semmi visszataszító. De azt mondta dagadt vagyok és hogy így esélytelen. Meg, hogy hogy cseszhettem el így magam, mert hiába van szép arcom ha így nézek ki. Ettől nagyon kiborultam. Igazából ezt látta már ruhában is, szóval nem érhette olyan nagy meglepetés. Tudom én, hogy 170 centimhez kicsit sok a 75 kiló de én így szeretem magam. És nagyon félek hogy majd az új fiúm is így reagál.

18

Kipróbálnám, de félek?

lányok!
a barátom pár hónapja, mikor éppen "tüzeltünk" megkérdezte, h nem akarom e a fenekembe. akkor mondtam,h majd igen, de azóta nem beszéltünk róla. én kicsit szégyenlem ezt csak úgy előhozni.:S ti hogyan vezetnétek rá? milyen volt az első? nagyon fájt? sikosítót használtatok?

2

Lanyok vélemény?

Szoktatok porno filmre masztizni. Felizgat benneteket.
Mert engem elèggè.17/L

8

Pasik titeket ez felizgatna?

Ha egy csaj a két kezeteket és lábatokat kibilincselné az ágy négy sarkához, táncolna nektek, lassan elkezdene vetkőzni, magához nyúlna, aztán elkezdene titeket simogatni, csókolná a combotokat belül meg lennt a hasatoknál de Oda nem érne. Ettől fölállna nektek?
És ezt sokáig csinálná, míg mér meg nem vadultok a vágytól, mindenhol nyalogatna titeket, de ott nem érne hozzátok, aztán leszedné a bilincseket és odaadná magát, hogy azt tegyetek vele, amit akartok.
Mit csinálnátok vele? :D

28

Ha menstruáció utolsó napján szexelünk, mindenképp véres lesz?

8

Találhatok valahol olyan pasit, aki nem néz pornót?

Nem úgy értem, hogy soha nem látott egyet se, de ne legyen pornófüggő és nem az ott látottakat tartsa követendőnek...

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!