Találatok a következő kifejezésre: Milyen egy Milyen fajtái vannak és (42 db)

Milyen fajta / milyen idős kutya lenne a legjobb ha? Van egy 4 éves fehér havanese kislány kutyám. Szeretnék mellé egy másikat. Érdemes ilyenkor új kutyát venni, ha már ennyi ideig egyedül volt? Illetve milyen fajta és korú kutya legyen?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ. Vedd figyelembe,h milyen temperamentumú a kutyád. Szeret-e játszani, rohangászni más kutyákkal? Ha igen, akkor nagyobb esélyjel fogad el egy fajtársat maga mellett. Ha kevésbé toleráns a kölyökkutyákkal, akkor érdemesebb lenne egy 6hónapnál, 1évnél idõsebb ebet beszerezni mellé. Ha ivartalanítva van, akkor inkább kant válassz, ha nincs és nem is szeretnéd megmûttetni, akkor csak is szukát. Bár elõfordulhat,h a két szuka dominancia harcot kezd egymással, annak ellenére,h kistestû ebek. Mert,h érdemes lenne egy másik havanese-t venni, vagy valami hasonló kisméretû ebet beszerezni, örökbe fogadni. Nálunk 5éves volt a nagy kutyám, amikor hoztam mellé egy 2hónapos kölyköt. Nagyon gyorsan megszokták egymást és imádják is egymást. A nagyobb kutyám szinte vissza fiatalodott a picihez.

Ez sok mindentõl függ. Vedd figyelembe, h milyen temperamentumú a kutyád. Szeret-e játszani, rohangászni más kutyákkal? Ha igen, akkor nagyobb esélyjel fogad el egy fajtársat maga mellett. Ha kevésbé toleráns a kölyökkutyákkal, akkor érdemesebb lenne egy 6hónapnál, 1évnél idõsebb ebet beszerezni mellé. Ha ivartalanítva van, akkor inkább kant válassz, ha nincs és nem is szeretnéd megmûttetni, akkor csak is szukát. Bár elõfordulhat, h a két szuka dominancia harcot kezd egymással, annak ellenére, h kistestû ebek. Mert, h érdemes lenne egy másik havanese-t venni, vagy valami hasonló kisméretû ebet beszerezni, örökbe fogadni. Nálunk 5éves volt a nagy kutyám, amikor hoztam mellé egy 2hónapos kölyköt. Nagyon gyorsan megszokták egymást és imádják is egymást. A nagyobb kutyám szinte vissza fiatalodott a picihez.
Mindeképpen boxer. A legemberbarátabb kutya az összes közül, imádja a gyerekeket és idõs korára is játékos marad. Csak vigyázz vele, mert örök szerelem lesz! :)
bocs, elnéztem a kérdést. Azt hittem gyerek mellé lesz...
Szerintem sose hátrány, ha egy kutya gyerek barát, sõt !
A falka "bõvítése" elõbb-utóbb a rangsor (át)rendezésének szükségét hozza maga után. Kutyák ezt adott esetben bunyóval rendezik. Amúgy nincs gondja azzal, ha az egyedülléte megszakad, mivel falkába rendezõdne mind, ha tehetné.
Én azt mondom érdemes, hogyha duplaannyi idõd, pénzed, energiád van. Nem szabad azért venni kutyát, hogy az elõzõnek a szórakoztatója legyen, mert a gazdi nem ér rá. A kutyának már az ember a legfontosabb. Ha többen vannak, sokkal több gond lesz velük, nem kevesebb. Ha a kutyád jól szocializált, tudja ki a fõnök akkor érdemes másik kutyát hozni, olyat ami neked tetszik és amihez megfelelõk a körülmények. Ha még nem tökéletes az elsõ kutya nevelése, akkor érdemes elõbb azt kijavítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszolt! :)
Az attól függ, hogy a kutyusod mennyire tolerálja egy másik kutya jelenlétét vagyis, hogy mennyire domináns és, hogy jön ki egy kölyök kutyával. Ha nem zavarja a kiskutya akkor nyugodtan vehetsz ha viszont nem akkor érdemesebb lenn egy 1-2 éves kutyát venned mellé. De ugye a kutyát nem azért akarod, hogy pótolja azt az idõt amit te nem vagy vele? Mert az a másik kutyusnak sem jó. Ami a fajtákat illeti, az azon is múlik, hogy hogy jön ki a kutyád pl.: egy nagyobb kutyával és , hogy mekkorát szeretnél és mit szeretnél vele csinálni.

Ez milyen fajta tánc? És a videóban a lánynak ami a lábán van az lábszárvédõ vagy térd fõlé érõ harisnya/zokni, valamint hol lehet olyat kapni? Már nagyon régóta szeretnék egy ilyet.

a href='https://www.youtube.com/watch?v=3gXP3D6jJkA' class='kulso_link'>https://www.youtube.com/watch?v=3gXP3D6jJkA

Legjobb válasz: Ez egy ügyes street dance koreográfia, van benne hip-hop, némi popping, és egy elég laza twerkinggel zárja. Az nem lábszárvédõ, hanem sima térdzokni.

Ez egy ügyes street dance koreográfia, van benne hip-hop, némi popping, és egy elég laza twerkinggel zárja. Az nem lábszárvédõ, hanem sima térdzokni.
én nem tudok ilyesmirõl. Magyarországon szerintem nincsen ilyen.
A kérdező hozzászólása: ok. akkor olvastam olyat hogy a "hagyomanyos" tablettaval 7 nap szunetet kell tartani...es ha mi epp abban a 7 nap valamelyiken akarunk egyuttlenni akkor mit csinaljunk? vagy a tabletta hatasa meg megvan akkor?
abban a 7 napban is védett vagy
A "hagyományos" fogamzásgátló tablettát napig kell szedni, aztán 7 nap szünet. Abban a 7 nap szünetben kell megjönnie a vérzésnek. Vérzés alatt alapból nem ajánlott a szex, de amíg nem vérzel, addig nyugodtan szexelhetsz a szünetben is, mert akkor is véd. Olyan nincs, amit csak esemény elõtt kell beszedni. Hüvelytabletta/krém van, amit szex elõtt kell felhelyezni a hüvelybe, de nagyon megbízhatatlan, sokan esnek mellette teherbe.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat :)

A legzesfigyelo lapjat a matrac ala, vagy csak a lepedo ala kell tenni? Most keszulok venni egyet, es gondoltam van itt sok okos anyuka aki mar jartasabb ilyesmiben. Amugy Nektek milyen fajta van? 32 heteske

Legjobb válasz: a matrac alá kell tenni nekünk Angelcare van, két párnás, meg vagyunk vele elégedve, soha nem riasztott tévesen - egyszer riasztott, sajnos az nem volt téves, de még idõben felébresztettük a picit

a matrac alá kell tenni nekünk Angelcare van, két párnás, meg vagyunk vele elégedve, soha nem riasztott tévesen - egyszer riasztott, sajnos az nem volt téves, de még idõben felébresztettük a picit
szia! a matrac alá kell tenni. a lényeg, hogy ne szoruljon a matrac az ágyba, mert akkor nem érzékel rendese. angel care van, de meg nem tudom mondani melyik típus:)
Angelcare van nekünk is. A sorrend: ágyrács, légzésfigyu, matrac, lepedõ, pelenka, baba, takaró :)
Szia.Nekünk is AngelCare van(AC 401)ez légzésfigyelõ és bébiõr is egyben.Az elõttem válaszoló anyuka profin leírta a sorrendet...
Sziasztok AngelCare babak - anyukak! :) Mi is ezt a markat vettük. Viszont azon csodalkozom, hogy azt senki nem irta, hogy az agyracsra nem is lehet csak ugy siman ratenni, legalabbis a leirasban mi igy olvastuk. Nem tudom ez tipus függö dolog-e, de teny, hogy mi konkretan e miatt vagattunk egy nagyobb darab butorlapot, tehat a sorrend nalumk: kisagyracs, rajta a butorlap rafektetve, kokuszmatrac, es akkor a szokvanyos lepedö... baba.... takaro, vagy halozsak... ahogy eppen adodik.... A leirasban ezt azzal indokoltak, hogy egyenes, sik felületet kell biztositani a szenzornak...
Ágyrácson van nekünk si angelcare, azon van a matrac közvetlen....
A kérdező hozzászólása: Koszi a sok valaszt lanyok! En is az Angelcare tipuson gondolkodom, vagy esetleg a Babysense II-n. Nem tudja valaki melyik az a tipus amiben 3 lap van?

Az atommagoknak milyen fajtái vannak? Pl. : stabil; elsődleges radionuklid; másodlagos . ; stb. És ezenkívül még egy kérdés!

1. Ha lehet azt is írjátok meg, hogy mi jellemzi azt a bizonyos fajtát. Pl.: Stabil: amelyek nem bomlanak (számuk... db) És így tovább, és a kérésem még az lenne, hogy írjátok el, hogy hány darab ilyen elem van, pl. elsődleges természetes radionuklid 26 db (aszt hiszem) 2. És a másik kérdésem, hogy tudnátok nekem írni magerő fajtákat? Pl. elektromágneses erő, erős kölcsönhatás, gyenge kölcsönhatás, esetleg van-e ezeknek más nevük, stb. Ha valaki csak egy dolgot tud mondani, kérem azt is írja meg, előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nincs itt olyan kémikus, aki ilyenekkel foglalkozik?

A kérdező hozzászólása: Nincs itt olyan kémikus, aki ilyenekkel foglalkozik?
Keversz szezont a fazonnal nagyon. 1. Atommagok közül van ami stabil és van ami rádiónuklid. Az elsõdleges és másodlagos csoportosításnak akkor van értelme ha egy rádióaktív bomlást írsz le. Akkor az az elsõdleges amibõl kiindul a folyamat és az lesz a másodlagos ami keletkezik. Gyakran a msáodlagos atommag is rádiónuklid, tehát továbbomlik. 2. Négyféle kölcsönhatás van jelenlegi tudásunk szerint és minden mást le lehet vezetni ezekbõl. MINDENT (súrlódás, hõhatások stb. Csak nem tudjuk mert iszonyatosan bonyolult csak néhány atomot is elmodellezni ezek alapján.) 1. gravitáció 2. elektronmágneses hatások 3. erõs magi kölcsönhatások 4. gyenge magi kölcsönhatások Több nincs. Az atommag összetartásában elsõdlegesen az erõs mag erõnek van szerepe. Az elektromágneses erõtér szétszedni szeretné az atommagot (az összes proton pozitív töltésû). A gyenge magerõnek is van szerepe az atommagok összetartásában, bár annak természetérõl fogalmam sincsen.

Hullámos papagájok ehetnek macska füvet? Ebben a kalitkában van bent egy növény az milyen fajta lehet és ehetnek olyat hullámosok?

énis így fogom berendezni a kalitkát szerintetek jó két hullámosnak ilyen hely ? Http://www.youtube.com/watch? V=8hlL169hnw8

Legjobb válasz: Jó ez a kalitkaberendezés de pár dolog felesleges. WCpapírt/gurigát valószínûleg megeszik ami nem egészséges nekik. Olyan házféle se kell nekik. A kalitka aljába madárhomok kell. Nem tudom hogy ehetnek-e macskafüvet de elültetheted a magkeveréküket is azt biztos megehetik.

Jó ez a kalitkaberendezés de pár dolog felesleges. WCpapírt/gurigát valószínûleg megeszik ami nem egészséges nekik. Olyan házféle se kell nekik. A kalitka aljába madárhomok kell. Nem tudom hogy ehetnek-e macskafüvet de elültetheted a magkeveréküket is azt biztos megehetik.

2 fajta gekkót szeretnék egy terráriumba rakni. Milyen gekkókat lehet együtt tartani ha mindkettőből egy nőstény és egy hím van tehát összesen 4-en vannak de nem ugyanaz a fajta. (pl egy pár leopárd gekkó és még egy pár valami más)?

Legjobb válasz: Valami olyat, ami sivatagi és méretben hasonló, hogy ne nézzék kajának egymást. Pl: Albínó leopárdgekkó, Sárga leopárdgekkó, Afrikai zsírfarkú gekkó

Valami olyat, ami sivatagi és méretben hasonló, hogy ne nézzék kajának egymást. Pl: Albínó leopárdgekkó, Sárga leopárdgekkó, Afrikai zsírfarkú gekkó

Milyen fajta IMAX 3D-k vannak? Milyen fajtát vetítenek Budapesten? És kb. mennyibe kerül egy jegy?

Fajta alatt azt értem, hogy van olyan amit egy óriási vászonra vetítenek, van amit kupolára.

Legjobb válasz: http://www.imaxbudapest.hu/

A kérdező hozzászólása: És meg tudnád mondani mennyibe kerül egy jegy?

Egy kutyafajtát keresek, nem igazán ismerem őket. Nagy testű (magamban csak borjúkutyának hívom), magas, hosszú lábai vannak és ami elég jellegzetes, mintha szakálla lenne. Hosszú feje van és kedves, kicsit bamba arckifejezése. Milyen fajta lehet?

Legjobb válasz: Ha "szakállas" kutyára gondolsz, valószínû az óriás snauzer lehet. Nézz errõl a fajtáról képeket és be tudod azonosítani. Ez a fajta van törpében is.

Ha "szakállas" kutyára gondolsz, valószínû az óriás snauzer lehet. Nézz errõl a fajtáról képeket és be tudod azonosítani. Ez a fajta van törpében is.
bocsi, a bedlington nem igazán nagy. az ír farkaskutya nagyon nagy és van szakálla. legjobb tudásom szerint az a legnagyobb kutyafajta. ha ez sem stimmel. akkor írj még, mert vannak még tippjeim.
Kedves Kérdezõ! Én bátorkodtam az óriás snauzerra tippelni. Csak azt tudnám, ki az a szerencsétlen, aki erre /az egyébként 100%-os válaszra!/ 75 %-ot adott? Újra élek a gyanúperrel: itt egy pontozómaffia "üzemel". Hogy lehet ez??? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tenyésztõ voltam és nem szeretek versenyezni az amatõrökkel még akkor sem, ha tiszteletben tartom a véleményüket.
ja persze, tudom :) azért írtam h keress rá, hogy kiderüljön, hogy arra gondoltál-e.
Szerintem meg a német dog nem szakállas, és a bedlington terier nem nagy.
én azt hiszem sejtem, hogy ez melyik lehet. talán a bedlington terrier. az borjúszerû kicsit és szakállas is. fehér sznû. ha beütöd a google-be megtudod, hogy ez-e az amire gondoltál.
talán nem a német dogra gondolsz, keress rá!
Ami még hosszabb lábú és szakállas mint a snaci, az az Ír farkaskutya
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nem igazán tudtam mire gondolok, a keresõbe meg mégsem írhattam be, hogy borjúkutya, bamba arccal... :DDDD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Az óriás snauzer nyert, ez az:) )) A többi fajta is nagyon aranyos, azokat is végignéztem!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, én azt sem tudom hogy mûködik ez a pontozás, az pedig, hogy mi értelme van, még ennyire sem látom át. Csak azt láttam, hogy ma én is kaptam valai 58%-ot, azért mert megkerestem és bemásoltam egy törvényszöveget, ami pontosan arra volt választ, amit valaki kérdezett... Sebaj, ha valakinek ez jó szórakozás, biztos boldog lesz tõle, engem meg nem hat meg. A válaszokat köszönöm mégegyszer mindenkinek!
Több száz féle gömbkaktusz van. Egy képpel többet érnénk.
Nem ilyen? [link] Ez az enyém és ez egy ECHINOCACTUS GRUSONII
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat, de sajnos nem tufok feltölteni képeket. :'(
Lefotózod. Feltöltöd a kepfeltoltes.hu ra. A linket bemásolod ide. Nem egy bonyolult dolog. Így kép nélkül kb nincs értelme a kérdésnek. Élénk zöld attól is lehet, hogy nem tartod megfelelõ helyen. Erre nem lehet alapozni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!