Találatok a következő kifejezésre: Milyen egy Milyen (25471 db)

Milyen fajta / milyen idős kutya lenne a legjobb ha? Van egy 4 éves fehér havanese kislány kutyám. Szeretnék mellé egy másikat. Érdemes ilyenkor új kutyát venni, ha már ennyi ideig egyedül volt? Illetve milyen fajta és korú kutya legyen?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függ. Vedd figyelembe,h milyen temperamentumú a kutyád. Szeret-e játszani, rohangászni más kutyákkal? Ha igen, akkor nagyobb esélyjel fogad el egy fajtársat maga mellett. Ha kevésbé toleráns a kölyökkutyákkal, akkor érdemesebb lenne egy 6hónapnál, 1évnél idõsebb ebet beszerezni mellé. Ha ivartalanítva van, akkor inkább kant válassz, ha nincs és nem is szeretnéd megmûttetni, akkor csak is szukát. Bár elõfordulhat,h a két szuka dominancia harcot kezd egymással, annak ellenére,h kistestû ebek. Mert,h érdemes lenne egy másik havanese-t venni, vagy valami hasonló kisméretû ebet beszerezni, örökbe fogadni. Nálunk 5éves volt a nagy kutyám, amikor hoztam mellé egy 2hónapos kölyköt. Nagyon gyorsan megszokták egymást és imádják is egymást. A nagyobb kutyám szinte vissza fiatalodott a picihez.

Ez sok mindentõl függ. Vedd figyelembe, h milyen temperamentumú a kutyád. Szeret-e játszani, rohangászni más kutyákkal? Ha igen, akkor nagyobb esélyjel fogad el egy fajtársat maga mellett. Ha kevésbé toleráns a kölyökkutyákkal, akkor érdemesebb lenne egy 6hónapnál, 1évnél idõsebb ebet beszerezni mellé. Ha ivartalanítva van, akkor inkább kant válassz, ha nincs és nem is szeretnéd megmûttetni, akkor csak is szukát. Bár elõfordulhat, h a két szuka dominancia harcot kezd egymással, annak ellenére, h kistestû ebek. Mert, h érdemes lenne egy másik havanese-t venni, vagy valami hasonló kisméretû ebet beszerezni, örökbe fogadni. Nálunk 5éves volt a nagy kutyám, amikor hoztam mellé egy 2hónapos kölyköt. Nagyon gyorsan megszokták egymást és imádják is egymást. A nagyobb kutyám szinte vissza fiatalodott a picihez.
Mindeképpen boxer. A legemberbarátabb kutya az összes közül, imádja a gyerekeket és idõs korára is játékos marad. Csak vigyázz vele, mert örök szerelem lesz! :)
bocs, elnéztem a kérdést. Azt hittem gyerek mellé lesz...
Szerintem sose hátrány, ha egy kutya gyerek barát, sõt !
A falka "bõvítése" elõbb-utóbb a rangsor (át)rendezésének szükségét hozza maga után. Kutyák ezt adott esetben bunyóval rendezik. Amúgy nincs gondja azzal, ha az egyedülléte megszakad, mivel falkába rendezõdne mind, ha tehetné.
Én azt mondom érdemes, hogyha duplaannyi idõd, pénzed, energiád van. Nem szabad azért venni kutyát, hogy az elõzõnek a szórakoztatója legyen, mert a gazdi nem ér rá. A kutyának már az ember a legfontosabb. Ha többen vannak, sokkal több gond lesz velük, nem kevesebb. Ha a kutyád jól szocializált, tudja ki a fõnök akkor érdemes másik kutyát hozni, olyat ami neked tetszik és amihez megfelelõk a körülmények. Ha még nem tökéletes az elsõ kutya nevelése, akkor érdemes elõbb azt kijavítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszolt! :)
Az attól függ, hogy a kutyusod mennyire tolerálja egy másik kutya jelenlétét vagyis, hogy mennyire domináns és, hogy jön ki egy kölyök kutyával. Ha nem zavarja a kiskutya akkor nyugodtan vehetsz ha viszont nem akkor érdemesebb lenn egy 1-2 éves kutyát venned mellé. De ugye a kutyát nem azért akarod, hogy pótolja azt az idõt amit te nem vagy vele? Mert az a másik kutyusnak sem jó. Ami a fajtákat illeti, az azon is múlik, hogy hogy jön ki a kutyád pl.: egy nagyobb kutyával és , hogy mekkorát szeretnél és mit szeretnél vele csinálni.

Miket szerettek egy honlapon? Milyen színvilágot, milyen témákat, milyen extrát?

Legjobb válasz: Ne legyen: -Gányolt MLap-, Gportal-, 5mp-s [email protected]ók, -Tele gusztustalanul összeollózott Flash-ekkel, -megtalálható rajta a szivárvány összes árnyalata, a sötét színekkel fûszerezve. Most jöhet, hogy milyen legyen: :P -Egy színvilágból kiinduló -Szépen illeszkedõ (hadd ne részletezzem) -Értelmes a tartalma -Viszonylag tûrhetõ a mérete (ne legyen 850 megabájt egy oldala) Nagyjából ennyi. G.

Ne legyen: -Gányolt MLap-, Gportal-, 5mp-s [email protected]ók, -Tele gusztustalanul összeollózott Flash-ekkel, -megtalálható rajta a szivárvány összes árnyalata, a sötét színekkel fûszerezve. Most jöhet, hogy milyen legyen: :P -Egy színvilágból kiinduló -Szépen illeszkedõ (hadd ne részletezzem) -Értelmes a tartalma -Viszonylag tûrhetõ a mérete (ne legyen 850 megabájt egy oldala) Nagyjából ennyi. G.
A kérdező hozzászólása: köszi:D
Az elõzõ válaszolót még annyival egészíteném ki, ha flash-t és/vagy JavaScriptet használsz az oldalon, akkor legyen alternatíva arra az esetre a megjelenésben, ha a kliens gépén nincs engedélyezve a JavaScript és/vagy nincs flash-player telepítve.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
és ha már ott tartunk, hogy nelegyen [email protected] mlap meg ilyesmi, akkor én a site40-t, a 00webhost-ot, vagy a .tk-s oldalakat ajánlanám, nem tom mi a véleménye másoknak róla, de sztem jók azok :) ) mármint ha ingyenes kell.....

Nah csajok egy igen érdekes kérdés nyugodtan mesélhetnétek nekem én egy kiváncsi fiu vagyok. Szoval milyen egy nöi orgazmus? És mennyi idö után érkezik meg? Az utolso kérdésem pedig, hogy elöször mikor jön a legelsö és milyen érzés?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked ,hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:):)

Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked , hogy milyen a nõi orgazmus stb stb!:) :)
A pénisz körüli izmok összehúzódnak, az egész megfeszül, és olyan merev, hogy az emeber úgy érzi, rögtön felrobban, és akkor fel is robban. Érzi ahogy a sperma végighalad a hímvesszõjén, remeg, a makk túlérzékennyé válik, a herék összehúzódnak kissé. Iszonyatosan jó érzés, ahhoz hasonlítanám, mint mikor egyre jobban, jobban és jobban akarsz valamit, és amikor a legjobban akarod, akkor kapod meg. Ilyesféleképp tudnám a férfi orgazmust leírni. 19/F
Mert ebbõl, hogy lüktetõs de mégse olyan ebbõl többre jönnek rá mi!?Nem azt kérdezte , hogy mit csinál a pi...d amikor elélveztél !Sorry Te sem mondtál okosabbat :D
Ebbõl senki nem jön rá semmire hogy felemelõ stb sablon... Szerintem olyan lüktetõs egy nagyon picit olyan mintha csiklandós lenne de nem olyan.
5 perc ?:) Nem ez nálunk szép lassan zajlik kb 10-15 perc még jön az elsõ "igazi"orgazmus!Én 20éves vagyok amugy !:)
De érdekes! Olvasva a férfi és a nõi leírást, nekem eszembe jutott valami, az orgazmus egy férfinél, ahogy leírod, az olyan mint a szerelem érzése egy lánynál, amit érezni szokott egy lány ha szerelmes ( mármint, hogy varázslatos gyengéd erõ, felemelõ érzés stb., a férfiaknál meg lehet, hogy olyan mint a nõknél az orgazmus, ha szerelmesek, elkezdenek remegni..stb.? ( bocsánat, ha butaságot írtam, csak tényleg ez jutott eszembe ezeket olvasva)
Heh :D én jövök de kedves vagy !:P Hát speciel nálam az orgazmus egy varázslatos dolog csak a páromra koncentrálok olyankor teljesen átadom magam az érzésnek!Az egész test megfeszül remeg minden porcikám áh ezt nem lehet csak úgy leirni!fenomenális élmény egy varászlatos érzés!Nem tudom neked le irni de ha meg fogalmazom igérem leirom csak a kedvedért !:)
A kérdező hozzászólása: na de ha jo az eslöjáték és lassu szoval ahogy kell pár perc alatt is el lehet érni nem csajok?
Hát erre tényleg nehéz válaszolni! 5 perc?????? Az mire elég jesszus! 15 perc biztos kell. Milyen érzés?? Talán mint amikor iszol egy nagyon-nagyon finom bort és kis idõ múlva érzed a hatását a lábadban, na ahoz tudnám hasonlítani aztán elkezd zsibadni a talpam , lábfejem és végül semmit a világon semmit nem érezek csak zsongást. Na valahogy így tudnám megofalmazni.
21:44 azért még is csak többet mondtam amúgy fiú vagyok :D
A csikló orgazmus hamar eljön, ha jól csinálod. A hüvely lassabb..jóval lassabb.
PS.: és utána az egész pénisz remeg, bizsereg, és önkéntelen rángások futnak végig az ember egész lágyékán. 23:16-os
A kérdező hozzászólása: hehe nah jolvan leirom valahogy XD hát olyan orgazmusos hehe, nah komolyan .. hm férfinál már az elején mingyárt orgazmus van néha nekem meg ha nem is áll és kivánom is percenként 3x kb..hát ami az orgazmust illeti meg hát olyan varázslatos gyengéd erövel teliti a férfit olyan felemelö hm..nagyon jo mikor elmegy a férfi meg hát apszolut magömlés után pár percig az ugy 5 lehet mig nem érez semmit se de felálithato ujra példa nekem le se lankad!, , na te jössz XD
A kérdező hozzászólása: hehe okés akkor irjad meg várni fogm kedves hihi amugy hány éves vagy? én 22 éves srác! .. ja és mikor jön az orgazmus ugy 5 perc kell?
A nõi orgazmus legkönnyebben felismerhetõ módja, mikor az izgalom során belsõ önkéntelen összehúzódások indulnak meg, amiket egyfajta váladékmegindulás követ, ejakuláció. Nos, ilyenben életemben még csak egyszer volt részem. Viszont nem gondolom, hogy orgazmusom nem volt azóta. Én 3 féle orgazmust különböztetek meg: a fent említett egy ezek közül, az az, amitõl pár napig el varázsolva az ember. A másik egy érzelmi orgazmus: mikor valaki szerelmes, és úgy szeretkezik, akkor ha fizikailag nem is ér el a csúcsra is elérhet egy másfajta orgazmust. A harmadik, mikor valakinek az érzékeny pontjait ingerlik, és egyszerre csak azt érzi, a levegõ felforrósodik, és valami szétárad benne, amit még a lábujjai végében is érzékel, a feszültség távozik, és ez többnyire kimerültséggel ér véget. Pasik szeretik, ha egy nõ összehúzza az izmait szeretkezés közben: én csak jelzem: jók az izmaim, meg tudom csinálni, de engem pl. kizökkent, ha ezt nem belsõ motiváció hatására teszem, hanem a kedvesem kérésére. Ha korábban már olyan állapotba hozott a kedvesem, akkor van, hogy a végjátékra az 5 perc elég, de ezt úgyis látnod kell a barátnõdön, ha nem látod rajta, akkor valamit még nem csinálsz jól. De megtanulhatod te is elhúzni a végjátékot, azzal te is többet hozhatsz ki saját magadból is, ha nem mész el, mikor elõször érnél el a csúcsra, hanem leállítod elõtte és többször futsz neki. Ha meg ez nem megy neked, akkor csak segíts be kézzel, vagy orálisan a kedvesednek, és akkor már neki is elég lehet.
zsirrrrrr.
A kérdező hozzászólása: Micsoda??? Mi zsírrr? :) ))
18 és 17 éves puncit volt dolgom dugni, de egyik sem volt szûz...mondanám, hogy sajna - de nem...ha szüzek lettek volna, lehet össze sem jöttek volna :) -nagyon jó volt mindkettõ...ellenben volt egy csak szexkapcsolatom korábbról- 23 éves csajjal, aki tapasztaltabb volt, nagyon élvezte a szexet, ellenben nyalni nem volt a legjobb, mert túl húsos puncija volt. -szerintem ez nem feltétlen életkortól függ. Azaz lehet valakinek salátapuncija 15 évesen is, ill. babapuncija 30+ éves korában
A kérdező hozzászólása: A húsosat miért nem jó nyalni???

Milyen egy testépítő barátnőjének lenni?

Megismerkedtem egy sráccal, testépítő. Egész jól alakul köztünk minden, de ha összejövök vele, milyen életem lesz? Hallottam róla hogy ezek a típusú srácok nem nagyon járkálnak el sehova stb.. szerintetek?

Legjobb válasz: Gondolom kapni fogsz egy halom ostoba,sztereotip válszt is...azokkal ne törõdj. A testépítés egy életforma.Ugyanúgy mint pl. a mûvèszet. A testépítõ nem azt nézi az ételben,hogy milyen finom,hanem hogy milyen tápanyagokat tartalmaz. Egèszségesen él,nem cigizik,nem piál. Szigorú napirendje van.

Gondolom kapni fogsz egy halom ostoba, sztereotip válszt is...azokkal ne törõdj. A testépítés egy életforma.Ugyanúgy mint pl. a mûvèszet. A testépítõ nem azt nézi az ételben, hogy milyen finom, hanem hogy milyen tápanyagokat tartalmaz. Egèszségesen él, nem cigizik, nem piál. Szigorú napirendje van.
Na, a 3-as pont egy olyan elõítéletes bunkó akirõl beszéltem. Miért lenne valaki rögtön kokszos attól hogy testépítõ? Fõleg Magyarországon ahol tiltva van..
Nem, csupán beszerezni kva drága és nehéz.Gondolkozni esetleg? Kokszolni másrészt csak a versenyzõ profik valamint az agyatlan barmok szoktak.Nem hinném hogy a szóban forgó srác ezek közé tartozik.
Tiltva van, tehát nem létezik. Szeretnék a te világodban élni.
Biztos jó, leszámítva hogy ezek e hústornyok impotensek lesznek a sok szartól amit megzabálnak. Gondolom, neked nem fontos a szex, hanem egy igazi lelki lény vagy...
A nõvérem volt pasija testépítõ...10 évnyi járásuk alatt kb elmentek 8-szor valahová...csak annak élt.
A testépítõ életmód valóban elég szigorú, de ugye attól is függ, hogy a delikvens mennyire tartja be. S ez miért baj? Az nem egy ugyanilyen életmód, hogy a bulizáson kívül kb nem csinálunk semmit? Úgyértem semmi kifejezett tevékenység, hobbi, vagy valami, csak úgy céltalanul bele a vakvilágba. A többség így él. Ha neked ez nem jön be, akkor nem fog tetszeni. Ha meg bejön, akkor jól ellesztek. Nem annyira bonyolult. Hasonló a hasonlónak örül. 13: A fehérjeturmixszal semmi gond nincs. Az átlagember kajáival már több. A legtöbb ember, aki kritizálja nem folytat egy kiválasztott "egészséges" életmódot, hanem eszi, ami épp ott van, ami így fene hiteles. Edzeni meg rendesen kell, ez beletartozik az életmódba.
Naturàl testépítésrõl nem hallottál még? A környezetemben élõ kondisok mind kitûnõ egészségnek örvendenek. Ez a fogkihullás pedig egyike a legnagyobb baromságoknak amit valaha hallottam már bocs..
Magyarországon testépítésbõl nem lehet megélni. Az a kevés (tehát nem úgy van az, hogy csak random összejössz eggyel, amikor kedved tartja), aki profinak látszik (valódi profiból 1 van az egész országban), az is dolgozik mellette, leginkább valami vállalkozást vezet, abból él. A bébiételes párhuzam pedig a tejbõl kivont koncentrált fehérjére utalt. Egyszerû és gyorsa beviteli lehetõsége miatt használják adott esetekben. Semmi rossz nincs ebben.
Én egy szóval nem mondtam, hogy a drog meg az alkohol egészségesebb. De a világ nem is csak testépítõkbõl meg füves hippikbõl áll. Van egy csomó ember, aki egészségesen étkezik (nem, nem turmixot, hanem ételt), rendszeres testmozgást is végez, és mégsem testépítõ. Hihetetlen, igaz? Tehát nem arról van szó, hogy aki nem jár kondizni, az céltalan, életképtelen, alkoholista kocka. A bébiételben meg az egészséges dolgokon kívül van pár rákkeltõ cucc is - mondjuk az átlag kajákban is, úgyhogy ebbõl a szempontból tényleg mindegy, hogy mit eszünk. A fogaidat meg ha nem használod (mert a turmixot ugye nem kell megrágni), akkor nem lesznek erõsek - szerintem ez logikus. Nyilván lehet a testépítést ésszel is csinálni - és nem kétlem, hogy néhányan ezt teszik - , de a többségnek pont annyi agya van, mint a súlynak, amit emelget. Azt már csak félve említem meg, hogy a fehérjénél fontosabb tápanyagok is léteznek. De hát egy sárgarépával csak fütyülni lehet, izomtömeget növelni nem nagyon.
A baj az, hogy általában az "én egészségesen étkezem" nem jelent semmit. Nincs mögötte rendes elv, csak abból gondolja, hogy nem tömi magát látványosan szar kajákkal, és ezt biztos elég. Meg nem eszik hat után és társai agymenések. Hosszútávú megfigyelés. Az emberek fogalmatlanok. Te is annak tûnsz. Olyat senki nem mondott, hogy csak turmixot kéne inni, és ilyet senki se csinál. Fehérjénél fontosabb tápanyag pedig nincs. De nem a fehérje áll egyedül az elsõ helyen. Na ezt add össze.
Akkor magyarázd el kérlek, hogy az egészséges étkezés mibõl áll szerinted. Meg hogy mi a testépítés célja. Nyilván a "turmix és semmi más" az erõs túlzás volt részemrõl. Az alapja az egy testépítõ-edzõtõl kapott étrend, amiben több volt a turmix, mint a rendes kaja, és a végén már õ is röhögve mondta, hogy "hetedik étkezés: megint turmix". Lehet, hogy õ se értett hozzá, pedig ezt csinálta egész életében - aztán öreg korára inkább már csak tanította.
Nekem az egyik ismerõsöm pasija testépítõ. Az alap az volt nála, hogy cukorbeteg, de azért szteroidozta is magát. Majdnem 6 év volt a kapcsolatuk, 4-5 év után a pasi elment dolgozni személyi edzõként. A csajszival alig találkoztak utána. Az utolsó 2 hónapban már csak 2x. A lány többször is megkapta hogy fogynia kéne. Tehát a pasi cikizte a külsejét. Beígérte a 200 fõs esküvõt. Volt eljegyzés is, de az összeköltözést a pasi halogatta mindig. A szüleivel élt, kényelmes volt neki hogy kiszolgálják. A vége az lett hogy a pasi megcsalta a lányt, így szakítottak. A lány azóta egyedül van. 1 éve szakítottak. Még van 2 éve 30ig. Kezdhet újra mindent. Legalábbis párkapcsolatot kialakítani, mert gyereket már 30 éves korára akart. Aztán férjhez menni. De ez nem feltétlen lesz így. Ez csak egy megtörtént eset.
Aki ténylegesen testépítõ (tehát ebbõl él), az meg pláne nem él egészségesen. Mert ugye versenyeken vagy kokszolsz, vagy nem érsz el helyezést. Reklámarcnak se azt veszik fel, aki hû de egészséges, hanem aki a legjobban fel van pumpálva. Így adható el a termék, hogy Kovács Pistike is ettõl nõtt nagyra, nem a spenóttól. A bébiételrõl meg annyit, hogy azok is rengeteg káros szart tartalmaznak. És azért pépesek, mert a babáknak még nincs foguk, amivel megrágják a rendes kaját. Egy felnõtt férfi nehogy már bébipapit egyen. 10 év múlva meg majd csak les, hogy kihullott az összes foga, mert nem használja õket. De persze lehet kapni szuper egészséges protkókat is, nem gáz.
Ja és persze 10 perc bemelegítés, végén nyújtás alap.
Utolsó. Amit te leírtál, az NEM testépítõ, hanem egy átlag barom aki minden tudás nélkül lemegy keménykedni. Egy testépítõ egészségesen él.Nincs cigi, fû, sok pia és ipari szemét kaját sem eszik. Javaslom hasonlítsd össze egy fehérjeturmix és egy bébiétel összetevõit.Rengeteg azonos összetevõje van. Ez csak TÁPLÁLÉK.Ugyanaz van benne az ételben. Fáslizva azért van hogy óvja az ízületeit.Focistàk, kajakosok ugyanúgy bevannak.
"A testépítés egy életforma.Ugyanúgy mint pl. a mûvèszet. A testépítõ nem azt nézi az ételben, hogy milyen finom, hanem hogy milyen tápanyagokat tartalmaz. Egèszségesen él..." Tolja magába literszám a fehérjeturmixot. Az aztán egészséges. Egyébként láttál már olyan testépítõt, akiknek nincs befáslizva a könyöke edzés közben? Mert én még soha. Ugye az is tök egészséges, hogy [email protected]$zik rendesen bemelegíteni, nehogy "elfáradjon" edzés elõtt. Csinál 3 karkörzést (mert ennyire futja az állóképességébõl), aztán ugrik neki a 100 kilós súlyoknak. Amikor konditeremben jártam, furcsamód senki nem volt a cardio-gépeknél, pedig az egészségesebb, mint súlyzózni. Csak hát attól nem lesznek batár nagy izmaid. Lehet, hogy ez egy életforma, de biztos nem az egészségé. Az nem derül ki a kérdésbõl, hogy alanyunk csak hobbiból csinálja, vagy hivatásos testépítõ. Ha az utóbbi, akkor a konditermen kívül nem sok helyre fog eljárkálni.
Kicsit ijesztõ vagy, még ismerkedtek, de már azon agyalsz milyen életed lesz mellette. Az a nem semmi! Nem nagyon írtad körül, hobbi testépítõ vagy profi vagy legalábbis maximális bedobással nyomja? Az biztos, hogy akik komolyan nyomják, azok e köré építik fel az életüket. Ott nincs nagy ivászat, cigi, meg bulik orrba-szájba, azzal csak a saját fejlõdésüket rontanák le. Adagra, tápanyagra kiszámolt, kaja, pihenés. Egyszóval eléggé rendszerezett, fegyelmezett életet kíván és ez becsülendõ, ha te ilyen léha bulikirálynõ vagy, akkor felejtsd el. 26F
Ki a fene pontozott le minket és miért?
én pl már benne vagyok ebbe az életmódban 1 éve. de ha nem lennék akkor is ugyanannyit kockulnék :DDD mondjuk ha van barátnõm akkor meg szoktam erõltetni magam hogy programokra menjek el :D meg jobb is az, bár ez csak akkor szokott kiderülni ha már rávettem magam hogy elmenjek valahova :) F
velem akart járni egy, értelmes is volt lehetett vele jókat beszélgetni stb. csak akkor én már szerelmes voltam másba. õ pl. elment bulizni (persze alkoholt nem ivott de anélkül is jól érezheti magát az ember). moziba is ment, ide-oda... szóval ez is általánosítás... igen, fontos nekik, igen, ez az életük, de attól még az fér bele a maradék idejükbe, ami a többi embernek... amit akarnak hogy beleférjen.
Meghajolok az érveid elõtt.
te leszel a súlyzója
Mindkettõ nagyon komplex dolog, csak dióhéjban, konyhanyelven mesélem el. Az egészséges étkezés annyi, hogy minden szükséges tápanyagot bejuttassunk a szervezetbe (egyenletesen), és azért kerüljük el a vércukoringadozást. Ezek a makro- (fehérje, zsír, szénhidrát) és mikrotápanyagok (rost, vitamin, ásványi anyagok). Arról, hogy mibõl mennyit kell, már megoszlanak a nézetek közti vélemények, de legalább vannak. Az átlag fogalmatlannál meg, akirõl beszélek, nincsenek. Nem tápanyagot ismer, csak ételeket, és amit megszokott, szerinte az a jó. Furán néznek arra, aki azt mondja, hogy a tej és a kenyér lehet mégse az élet alapkövei... A testépítés célja alapvetõen egy izmos test kialakítása. Erre csak az egészséges szervezet képes, tehát mellé egészségesen kell élni (az élsportot és a hobbit nagyon fontos különválasztani! én az utóbbiról beszélek, mivel sokkal életközelibb). Ehhez jön mindenkinek a személyes motivációja, és módszerei, amik vagy jók, vagy kevésbé, de ez egyéni szocprobléma, nem magáé a sporté. Bármit el lehet rontani. De azért vannak sokan, akik teljesen normálisak, és jól csinálják. A testépítõ médiumok mind-mind azt hangsúlyozzák, hogy KAJA-KAJA-KAJA, ne turmixon élj. És igazuk van. Megvan a helye a kiegészítõknek, de nem érdemes arra építkezni, de csak mindössze azért, mert a sok folyékony bevitelt nem szereti a szilárdhoz szokott emésztõrendszer, és hasmenés lesz a dologból. Mert végülis be lehetne vinni minden szükséges tápanyagot por alakban, tablettákban, nem attól lesz jó valami, hogy leves alakja van, a katonák meg az ûrhajósok se fõzõcskéznek munka közben. De mi tudunk.

Milyen egy normális szobatárs (akár albérletben, vagy kollégiumban)? Hogyan viselkedik, milyenek a jellemvonásai? Mit tesz, vagy milyen, ha zavar valakit?

Legjobb válasz: A jó szobatárs az, aki nem sérti az életteredet. Az, hogyha kedved támad dolgozni, tanulni vagy akármit csinálni a saját szobádban, akkor az nem azon múlik hogy õ most ott van-e és mit csinál. Ez hamar kiderül. Szerintem nem lehet egy embert errõl az oldaláról megítélni, amíg nem lesz tényleg a lakótársad. Mindenkinek van egy tartása, amit kifelé mutat, és ami feloldódik ha a saját szobájában van. Kollégiumban két és fél év alatt 4 szobatársam volt.

A jó szobatárs az, aki nem sérti az életteredet. Az, hogyha kedved támad dolgozni, tanulni vagy akármit csinálni a saját szobádban, akkor az nem azon múlik hogy õ most ott van-e és mit csinál. Ez hamar kiderül. Szerintem nem lehet egy embert errõl az oldaláról megítélni, amíg nem lesz tényleg a lakótársad. Mindenkinek van egy tartása, amit kifelé mutat, és ami feloldódik ha a saját szobájában van. Kollégiumban két és fél év alatt 4 szobatársam volt.
Csendes, tiszta, rendes. Ha zavar valakit, elnézést kér, és legközelebb már nem teszi meg az adott dolgot.
Szobatiszta.
...legalábbis nekem. Szóval mindenki vigyázzon az egészségére, hordjon sálat, szedjen vitaminokat, hogy ne fázzon meg, és ne köhögjön!
Te sem lennél nekem ideális szobatárs az biztos. :D Menekülnék nagy ívben!
Ha a másik tanul, akkor csak fülhallgatóval illene zenét hallgatni, azt is csak úgy, hogy nehogy kihallatszódjon. Ha pedig beszélgetni akar vagy telefonálni, azt ne a szobában tegye, hanem menjen ki. Biztos van közösségi szoba, vagy nem tudom hogy hívják az ilyet a koleszokban, szóval ahol összegyûlhetnek dumálni, tv-zni a fiatalok, ott kell az ilyesmit intézni. Hogyan is tudna tanulni, pihenni a másik, ha közben valaki beszél mellette? A csendességgel kapcsolatban annyit, hogy van aki úgy tesz le bármit, egy poharat, telefont, hogy zajt csap vele, a másik meg le tudja tenni kb. hangtalanul. Ha ébren vagytok mindketten, akkor nem olyan lényeges, ha egy kis zajt üt valamelyikõtök ezzel, de ha nem egy idõpontban keltek, fekszetek, akkor erre is figyelni kell, hogy a másik nehogy felébredjen. Elõzõ nap kell kikészíteni mindent, ruhát, fésût, dezodort, stb. hogy ne reggel kelljen zajt csapni a táska cipzárjának húzogatásával, a szekrényben keresgéléssel, ha a másik még alszik. Csak ha valakivel nem lehet semmirõl beszélgetni, akkor szokták rosszallóan mondani, hogy csendes, de az együttélés esetén ez pozitívum. Én még a villanykapcsolót is úgy kapcsolom le és fel, hogy ne legyen hangos. Mert magamból indulok ki, utálok mindenféle kis neszt. Ha már mélyen alszom, akkor persze nem ébredek fel egy kis zörejre, de nem biztos, hogy mélyen alszom pont akkor, mikor a másik még matat. Át lehet úgy billenteni egyik pozícióból a másikba a kapcsolót, hogy ne adjon ki kattanó hangot. Csak gyakorolni kell. Ja, és egy rendes szobatárs nem köhög! Az még baromi irritáló, ha valaki este, mikor már aludna a másik, vagy az éjszaka közepén köhög. Erre rögtön kimegy minden álom a szemembõl, ne
Hasonlókat neked is! :)
Nekem pl eddig csak rossz szobatársaim voltak. Rossz jellemvonások: -éjjel-nappal ott lóg pasija, ruhában szexelnek, -reggel 7-kor kezd el PET palackokat taposni(amíg a többiek alszanak) -hajnali 3-kor hívták telefonon és elkezdett beszélgetni hangosan -nem engedte kinyitni az ablakot, mert õ aludt közel hozzá -sose mosogatott, és halomban álltak a koszos edények -a ruhákat a földön dobálta szét, 3-4 bukkanót létrehozva -bent bulizik a szobában, míg más tanul a másnapi zhra. Szóval nekem már bárki normálisnak tekinthetõ, aki ezeket nem csinálja.
Szerintem bunkóság reggel ágyból telefonálni, amíg a másik alszik. Senki nem kíváncsi a magánhívásokra, fõleg nem félálomban. Én mindig kimegyek a folyosóra telefonálni, ha itt van a szobatársam. A köhögésre meg annyit, hogy múltkor én is beteg voltam, köhögtem éjszaka, és tök kellemetlenül éreztem magam, nehogy felkeltsem a szobatársam.
Jaj, ne is mondjátok! Kellett nekem az ördögöt a falra festeni. 4-5 napja kaptam egy olyan nõt szobatársnak, aki dohányzik. :( Minden egyes éjszaka vagy kétszer felkelt, mert krákog, köhög. Az éjszaka közepén! Amint tudok, keresek egy kiadó szobát. Nincs rosszabb egy köhögõ dohányosnál.
Köszönöm 23. válaszadó, hogy egyetértesz velem. Írnak azért ebbe a kérdésbe normális, kulturált emberek is, úgy látom.
Óó, van Isten! :D Legalábbis ha vallásos lennék, ezt mondanám. Most hétvégén saját szobát kapok. :) Már nem köhög annyit a szobatársam, spórol nagyon, szóval kevesebb cigit szív, már csak egyszer kelt fel vele éjszakánként.
Nagyon tévedsz! Ma is 10 óráztam. Vagy 8 vagy 10 órát dolgozom. Jó erõteljesen köhög. A nõk tudod éberebben alszanak, ha eddig nem hallottál volna róla.
Amúgy jó kipihent lehetsz, hogy téged éjszaka egy köhögés is felkelt. Én amennyit dolgozok és tanulok, mellettem petárdázhatnának is. Gondolom, nappal semmit sem csinálsz, csak henyélsz. Így könnyû.
"Kis nebántsvirág", kérlek, bizonyítsd, hogy én pontoztalak:) Ha csak én(feltevés 1) pontoztalak volna, nem jelenne meg nálad a 0%. Amennyiben egyáltalán érdekelne (feltevés 2). De úgy tûnik, nem csak nekem szúrta a szemem a stílusod. További szép, köhögésmentes, embermentes napot neked!:)
Ja, meg lehet nézni, az ilyenek, mint te, akik nem bírják elviselni, hogy mások más véleményen vannak, pontoznak le. Láthatod, én nem pontoztalak, te 100%-on állsz, míg én nullán. Na, ezért is vagyok 67%-os. Semmi lenézõt nem írtam. És nem rád céloztam a wc-vel, hanem arra az idiótára, aki a lakótársam, hogy ilyen is van. Komolyan nem értem miért esik jól neked, meg a hozzád hasonlóknak, ha lepontoznak egy értelmesen válaszoló, hasznos tanácsokkal szolgáló valakit. Ebben is megnyilvánul, mármint a lepontozásban, hogy te csak azt nézed, neked mi a jó, a másikat meg tapossuk el. Én nem foglak lepontozni, mert nem akarok rosszat neked, én ahogy a való életben, itt is úgy viselkedem, hogy a másik szempontjait is figyelembe veszem. Mert nemcsak én vagyok a világon. Én alkalmazkodom.
Teljesen kulturáltan válaszoltam, és nem sértegettelek, komolyan nem értem mi bajod van? Talán inkább te voltál az, aki élcelõdik lenézõen a százalékomon. Elég kis nebáncsvirág lehetsz. (most szóltam be neked elõször és utoljára gúnyosan, de ezt megérdemelted)
A kérdező hozzászólása: Lehet valaki túlságosan csendes? Csak azért kérdezem, mert ezt nem szokták az emberek problémaként feltüntetni (ellentétben a hangoskodóval). Ha valaki dolgozni/tanulni akar, akkor a másik mit tegyen? Beszélgetés (másokkal), zenehallgatás kizárva?
Persze nem minden villanykapcsolót lehet zajmentesen kapcsolni, de van, amelyiket igen. Meg a másik is tehet be füldugót, végülis. :D De azért illik csendesnek lenni.
Amúgy már nem azért, de párkapcsolatban is így illik viselkedni a pároddal szemben, ahogy leírtam. Nyilván nem napközbeni dolgokról van szó, hanem arról, ha a párunk épp tanulna, már/még aludna, pihenne. Azért fontolgasd ezt még, mert ez komolyan hátrány egy kapcsoltaban, ha a másik nincs tekintettel a párjára.
Azért a köhögés durva volt. Ez most olyan, hogy ne egyél, ha a másik alszik... Könyörgöm, emberi szükséglet. Ha köhögni kell, nem tudod visszatartani, mert kapar, viszket a torkod, és akarva-akaratlanul ki fog jönni. Ha meg visszatartod, lõttek az éjszakádnak, mert ott lesz az a kaparó érzés, és nem tudsz elaludni. Te egyáltalán tudod magadról, hogy horkolsz-e mondjuk? Nekem mindkét szobatársam horkolt, de annyira, mintha 3 ruszki hûtõ lenne a szobában. Én nem tudom magamról, hogy milyen vagyok, de azért hülyeség lett volna õket felébreszteni, hogy ne horkoljáá' már. Ennyi zaj van éjjel is, meg kell szokni. Aki meg csak temetõi csendben tud aludni, az szerintem beteg.
Amúgy miért kérdezed? Hamarosan szobatárs leszel?
Párkapcsolatban élek, együtt bérlünk albérletet csoporttársakkal a másik szobában:) Úgyhogy köszi, de nem kell bemutatni, mit illik, mit nem. Mi szeretjük, ha nem egy zárdában kell élnünk.
Most erre mit mondjak? Mindenki magához hasonló párt választ. Nyilván egy olyan ember számára, mint én ez elviselhetetlen lenne. Nem is tartana sokáig a kapcsolatunk.
Mellesleg csak azért mert valaki párkapcsolatban él, sõt, másokkal együtt egy lakásban/házban, az nem azt jelenti, hogy ismerné, mi illik és mi nem. Én is másokkal együtt élek, és vannak olyanok, akik még azt sem tudják, hogy nem illik a wc-t szarosan hagyni magunk után.
Na, látom lepontoztátok a válaszomat. :D Ezért vagyok 65%-os, mert egyeseket ez elégít ki, ha egy normális választ lepontoznak. Jó lehet neked, ha ennyi elég a boldogságodhoz. Szerintem titeket ez éltet. :D Ha nem lehetne pontozni ezen az oldalon, már nem is élnétek. És még ezek után írja valaki, hogy mennyi a százalékom. Na, hát ezért. Õmiatta... De soha nagyobb öröme ne legyen az életben, mint az, hogy pontozhat. Vagy gondolom sajnálja tõlem a saját szobát, ezért mérgében lepontoz. :D Ahelyett, hogy velem örülne.

Pl. Egy barna nadrághoz milyen színű felsők illenek! Egy sötét kék nadrághoz szerintem egy neon rózsaszín felső is nagyon jó! Légyszíves így nagyjából írjátok le hogy milyen színhez milyen szín illik? !

ELÕRE IS KÖSZÖNÖM !

Legjobb válasz: barna nacihoz(attól függ h mennyire erõs barna) : fehér, fekete, világosbarna, de a ruhák szabásától is függ a kék nacihoz(sötétebb) pedig, ugyan úgy fehér, fekete, sárga (világosabbhoz) sötét kék, rózsaszín (halványabb színû, drappos )

barna nacihoz(attól függ h mennyire erõs barna) : fehér, fekete, világosbarna, de a ruhák szabásától is függ a kék nacihoz(sötétebb) pedig, ugyan úgy fehér, fekete, sárga (világosabbhoz) sötét kék, rózsaszín (halványabb színû, drappos )
http://www.google.hu/imgres?q=harmoniz%C3%A1l%C3%B3+sz%C3%AD.. a külsõ kört nézd, az egymással szembe lévõ színek passzolnak egymáshoz nekem nagy kedvencem (nem a kör alapján): piros-citromsárga sötétkék-citromsárga rózsaszín-sötétkék remélem segítettem 16/l
barna nadràghoz nagyjàbòl minden illik csak az árnyalatokon mùlik, de pl kèk, fehér, beige, arany, barna karamel, pezsgõ, barack ròzsaszìn, lazac pasztel szìnek, narancs, okkeer, zöld stbKékhez jò a fekete és a piros is, de amùgy bàrmi jò csak a kiegèszìtõkön mùlik
barnához:fehér, bézs, szürke, sárga, narancs, rózsaszín, kék, zöld, piros...stb(árnyalattól függ) kékhez: sárga, bézs, fekete, fehér, szürke, piros ha farmerkék akkor minden jó hozzá
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ! :)

Fiuk! Szerintetek milyen egy jó csaj? Méretei milyenek legyenek? Súlya?

Legjobb válasz: Szerintem(és ez az én egyéni véleményem) attól jó egy nõ ha -van kisugárzása. - ha gyönyörû mosolya van - ha nem buta vagyis lehet vele bármirõl beszélgetni,de vicces is tud lenni ha kell - ha nem egy írós,hisztis csaj Azt hogy milyen alakra,az attól függ hogy mi az amitõl bezsongok tõle. De mondjuk ha ilyen alkatú már a jó csaj kategóriában van http://the-real-breaking-news.com/wp-content/uploads/2012/02..

Szerintem(és ez az én egyéni véleményem) attól jó egy nõ ha -van kisugárzása. - ha gyönyörû mosolya van - ha nem buta vagyis lehet vele bármirõl beszélgetni, de vicces is tud lenni ha kell - ha nem egy írós, hisztis csaj Azt hogy milyen alakra, az attól függ hogy mi az amitõl bezsongok tõle. De mondjuk ha ilyen alkatú már a jó csaj kategóriában van http://the-real-breaking-news.com/wp-content/uploads/2012/02..
Hát, 1. válaszoló, szerintem legyen jó külseje is. Nálam az dominál, ha: -jó a kisugárzása -nevet a vicceimen -belenéz mélyen a szemembe(néha bámul :DD) -szépek a fogai, ápoltak, és nem fogkrémreklámba valóak. -súlya+centi nem számít, de azért ne legyen egy hulk hogan, de ne egy etióp. 16/f
"Hát, 1. válaszoló, szerintem legyen jó külseje is." Ja, mert M.M. olyan [email protected] külsejû volt ám... Biztos azért számít szexszimbólumnak a mai napig...
tegnap 23:30 Ha neked Marily Monroe az istennõ nem jön be akkor te még nagyon kölyök vagy. Persze hogy számít a külsõ valamilyen szinten, de ami most megy a lányok között, hogy szinte mindenki anorexiás akar lenni, attól feláll a szõr a hátamon.A nõ akkor bombázó ha van mit fogni rajta.M.M alakja egy jó példa.Azért legyen mit fogni azon a lányon, és díjazom ha nagyobb mellei vannak mint nekem.nem.Egy pici has is igazán szexis tud lenni.Nem azt mondom, hogy egy dagadt disznó legyen logó hasakkal, de sokszor amit ide is kiraknak lányok, hogy nézd a hasam milyen kövér vagyok..azoknak önértékelési gondjuk van.. 25/F
90 60 90 90 éves 60 as iq 90 milko :)
Nagyon fontos h jó személyisége legyen, jó érték rendel. Nálam a Bp-it lányok itt kiestek! Tisztelet a kivételnek, de 95% ban 2perc után meg lehet mondani, hogy valaki vidéken nõtt fel vagy Bp-n. Érti aki érti! Legyen spórolós, tiszteljen, becsülje ha érte teszek valamit, értékelje a munkámat, és szeresse Istent meg engem :) ekkor már nagy bajok nem lehetnek! Aki meg azt mondja, hogy a külsõ nem számít, annak nincs igaza. Számít! Számít, hogy neked tetszen. gondolj bele ha már az elején nem tetszik, mi lesz 30 év múlva, kétlem h akkor jobban fogsz vonzódni hozzá... A méretek sztem meg mind1! Legyen alacsonyabb mint a fiú, iletve célszerû ha könnyebb is :P
nekem mindegy, csak az "ó" betût ki tudja rendesen ejteni. ;)
"legyen olyan a súlya, hogy körbe cipelhesd a szobában" Hát, ha kellõen edzett a pasi, nem pedig egy kis gyíkgyuri, akkor mondjuk 65 kilót sem nagy ügy körbe cipelni a szobában...:-P
legyen kisugárzása, és ne legyen rajta az átlagostól túlzottan eltérõ dolog - pl. túl nagy fenék, túl keskeny váll, túl nagy orr, túl ritka haj, stb. de a kisugárzás sokszor a defekteket is ellensúlyozza.
feszes fenék mell és combok, lapos has. legyen olyan a súlya, hogy körbe cipelhesd a szobában. :)
Legyen szép arca, vékony/átlagos/sportos a teste (sokaknak bejönnek a ducibb nõk, de abból egyik se én vagyok) legyen szép a mosolya súlya mindenképp legyen 70 alatt (saját vélemény), magassága pedig ne legyen 185 felett + exta ha jó a feneke, meg jó a melle természetesen :D
Szerintem az elsõ hozzászólásban linkelt M&M ronda. A kérdésre, milyen NE legyen: - Elhízott. (Nemcsak ronda, hanem lusta is.) - Hülye. - Túlsminkelt. - Extrém ronda ápolatlan. (Ez általában az elsõvel és másodikkal párosul, csak a teljesség kedvéért.) Ezek után a 90% kiesett az elsõ két kritériumon, 99% az elsõ hármon. A többiekben pedig biztos van valami szép, bármi is legyen. Ami nem szükséges: - Hiányos öltözék. - Tûsarkú - "Modellalkat".

Milyen egy lovaglóóra?

Nemsokára, azaz 2 nap múlva kimegyünk az egyik lovassulit megnézni anyukámmal....ha minden igaz, hiszen megígérte. :) A Nimród Lovasegyesülethez szeretnék, és ha rajtam múli fogok is járni, már alig várom! Hát...nincs még meg a kobakom, csak lábszárvéd?m van, meg lovaglózokni, meg keszty?. Ugye farmerba is nyugodtan lehet lovagolni? :) De most annyira ez nem érdekel, hanem az hogy ott milyen egy lovagló óra? 1500Ft azt tudom. :D És mindenki aki odajár azt mondja hogy jó. Elhiszem! :) Meghát, ha 2 nap múlva nem is tudunk elmenni, akkor hétvégén ellehet menni, vagy csak hétköznap? El?re is köszi a válaszokat! :D

Legjobb válasz: Szerintem addig ne menjetek, amíg nem egyeztettek idõpontot! A legtöbb lovardában nem tudnak foglalkozni csak elõzetes bejelentkezés alapján a lovasokkal. Én sem vállaltam soha senkit, aki beesett az utcáról - egy lovardának is megvan a maga rendje, no meg a lovakat sem tudhatod, mikor mentek, van-e még pihent ló, vagy aznap már dolgoztak, stb. Szóval mindenképp kérjetek idõpontot! Hogy milyen egy lovaglóóra? Nos, nem tudhatom, hogy az adott helyen milyen, ha kicsit is jól csinálják, akkor voltizshevederrel, futószáron kezdesz. Lábszárvédõ szükségtelen még, kesztyû is teljesen fölösleges, farmernadrág nem való lovaglásra, inkább egy nem túl bõ melegítõ és kobak mindenképp kell!

Szerintem addig ne menjetek, amíg nem egyeztettek idõpontot! A legtöbb lovardában nem tudnak foglalkozni csak elõzetes bejelentkezés alapján a lovasokkal. Én sem vállaltam soha senkit, aki beesett az utcáról - egy lovardának is megvan a maga rendje, no meg a lovakat sem tudhatod, mikor mentek, van-e még pihent ló, vagy aznap már dolgoztak, stb. Szóval mindenképp kérjetek idõpontot! Hogy milyen egy lovaglóóra? Nos, nem tudhatom, hogy az adott helyen milyen, ha kicsit is jól csinálják, akkor voltizshevederrel, futószáron kezdesz. Lábszárvédõ szükségtelen még, kesztyû is teljesen fölösleges, farmernadrág nem való lovaglásra, inkább egy nem túl bõ melegítõ és kobak mindenképp kell!
Igazából nem kell semmi extra, fõleg kezdetben. Hosszú kényelmes nadrág, kobakot akár ott is lehet kölcsönözni, és olyan cuccok amiket nem sajnálsz. Ha elõszõr mész, akkor futószáron leszel. Az oktató elmagyarázza, hogy mit hogyan kell. Hova tedd a lábad, hogy maradj egyensúlyban, mi a különbség az ügetések között, egyensúly gyakorlatokat kell csinálnod a ló hátán lépésben aztán óráról-órára mindig tanulsz új dolgokat.
Ja, ez lemaradt. Nálunk fõleg hétvégén vannak sokan, de szerintem mindenhol van hétköznap és hétvégén is oktatás.
A kérdező hozzászólása: Igazából, már kétszer is voltam lovagolni, de csak nyáron egy farmon. Ott megtanultam lépni, ügetni, és már vágtáztam is, csak az nem megy túl jól. Ott is csináltunk egyensúly gyakorlatokat, meg futószáraztunk. Köszi a válaszokat! Már alig várom hogy újra lovagoljak! :D
attól függ mien szinten tudsz lovagolni. ha most kezded, futószáron fogsz menni voltizsba. Utána szabadon lépés utána ügetés utána vágta. persze elõtte futõszáron nyeregbe. Am lovagló órákon amiket csinálni szoktunk: átváltás. átlóváltás, egykézel menni, kengyelbõl-kengyelbe, tanügetés és könnyû ügetés kengyel nélkül. 2 pontos ülés és még sok minden. verseny elõtt gyakorlások persze. edzés közben az oktató középen áll és mondja h mikor mit kell csinálni és a hibákat korrigálja. A lassabb jármodban közlekedõ lovak beljebb haladnak. kobakot, gerincvédõt meg ilyeneket kapsz ha nincs. ha valami kérdésed van még írj:) szívesen válaszolok, de szerintem a lovaglótársaim is :)
2 óra alatt "megtanítottak" még vágtázni is? Nekem minden külön volt. Elõszõr futószáron, aztán osztályban, és még a szár kezelésre is külön alkalom volt, hogy minden mm pontosan történjen, és ha valami rossz azt az oktató egybõl ki tudja javítani.

Függetlenek! Ti, akik egyik párttal sem szimpatizáltok! Ti milyen politikát, milyen pártot képzelnétek a kormányon? Milyen ideológiát támogattok! Mi lenne szerintetek egy igazi kormány feladata!

Legjobb válasz: Egy olyan abszolút demokrata pártot szeretnék, aki nem demagógiával és népbutítással akar választást nyerni. Aki becsületes, a politikusai köztiszteletnek örvendenek, és képesek felülemelkedni a mindennapi szardobáláson. Akik szakemberek, nem csak jártatják a szájukat, de legalább doktori fokozattal bírnak abból a tudományágból, ami a legközelebb áll a politikai kompetenciájukhoz. Akik egy egészséges, európai liberális (a szó pozitív értelmében) szemléletû politikát folytatnak, de nem riadnak vissza a magyar érdekek érvényesítésétõl. Ugyanakkor ezt kulturáltan, elegánsan, államférfiakhoz (és nõkhöz) méltó magatartással teszik. Nagyjából ez tetszene. Aztán meg mindig észreveszem, hogy már megint belelóg a kezem a bilibe.

Egy olyan abszolút demokrata pártot szeretnék, aki nem demagógiával és népbutítással akar választást nyerni. Aki becsületes, a politikusai köztiszteletnek örvendenek, és képesek felülemelkedni a mindennapi szardobáláson. Akik szakemberek, nem csak jártatják a szájukat, de legalább doktori fokozattal bírnak abból a tudományágból, ami a legközelebb áll a politikai kompetenciájukhoz. Akik egy egészséges, európai liberális (a szó pozitív értelmében) szemléletû politikát folytatnak, de nem riadnak vissza a magyar érdekek érvényesítésétõl. Ugyanakkor ezt kulturáltan, elegánsan, államférfiakhoz (és nõkhöz) méltó magatartással teszik. Nagyjából ez tetszene. Aztán meg mindig észreveszem, hogy már megint belelóg a kezem a bilibe.
A saját népe javát akarja és ne a zsebét tömje !
Ekzemple!
Igazi liberalis szocial demokraciat...
egy olyat, ami a fidesz-jobbik között van.
A kérdező hozzászólása: (igazából én is ilyet)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!