Találatok a következő kifejezésre: Milyen egy Fáj (105 db)

Mennyire fáj egy fogcsiszolás? Milyen érzés? És MIlyen egy fogbeültetés?

Legjobb válasz: A csiszolás - érzéstelenítéssel - nem fájdalmas, csak pocsék hangja és szaga van... Utána fájhat, meg lehet érzékeny. A beültetés - módszertõl függõen - általában több ülésben történik, ott is érzésteleítésben megy a beavatkozás, nem fáj, de elég hosszadalmas is lehet.

A csiszolás - érzéstelenítéssel - nem fájdalmas, csak pocsék hangja és szaga van... Utána fájhat, meg lehet érzékeny. A beültetés - módszertõl függõen - általában több ülésben történik, ott is érzésteleítésben megy a beavatkozás, nem fáj, de elég hosszadalmas is lehet.

Ezt a zenét milyen mûfajba sorolják? , tudom hogy ez egy anime zenéje de nekem ehhez hasonló zenék kellenének

a href='http://www.youtube.com/watch?v=H9HIxQP0Df8' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=H9HIxQP0Df8

Legjobb válasz: ezt a "mûfajt" úgy hívják, hogy OST(olyan mint a betétdal)... ha ismersz egy animét(jelen esetben a Trinity Blood) akkor ha beírod Youtube-ba hogy ......(anime címe) ost akkor kiad egy csomót... minden animében van ost.. vannak nagyon jók^^ Remélem megmagyaráztam amire kíváncsi voltál.

ezt a "mûfajt" úgy hívják, hogy OST(olyan mint a betétdal)... ha ismersz egy animét(jelen esetben a Trinity Blood) akkor ha beírod Youtube-ba hogy ......(anime címe) ost akkor kiad egy csomót... minden animében van ost.. vannak nagyon jók^^ Remélem megmagyaráztam amire kíváncsi voltál.
Én szívesen benyögném, hogy kantáta, mert eszembe juttatott egy másik zenét, aminél meg azt írják, kantáta-szerû; de én meg amúgy egyáltalán nem értek hozzá, itt megjegyezném.

Milyen egy fogcsiszolás? Miből áll, és nagyon fáj? Sokáig tart?

Két oldalt nagyon hosszúak és hegyesek a fogaim, gyakran sebet okoznak...írtam egy orvosnak, ? ajánlotta a lecsiszolást. Mib?l áll ez?

Legjobb válasz: Ha nem hídhoz csiszolják le a fél fogadat, csak alakítanak rajta egy kicsit, egyáltalán nem vészes. A külsõ részébõl (nem ott, ahol az ideg van) lecsiszol egy kicsit, úgy, mint ha fúrná, csak nem belefúr, hanem a felületét egyengeti. Kellemetlen, de nem fáj, és nem is tart sokáig.

Ha nem hídhoz csiszolják le a fél fogadat, csak alakítanak rajta egy kicsit, egyáltalán nem vészes. A külsõ részébõl (nem ott, ahol az ideg van) lecsiszol egy kicsit, úgy, mint ha fúrná, csak nem belefúr, hanem a felületét egyengeti. Kellemetlen, de nem fáj, és nem is tart sokáig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszod! :) Sajnos félek a fogorvosoktól... Meg kicsit tartok tõle, hogy nem lehet az egész problémás részt lenyesni...de jövõ héten kiderül. :)
Kérj injekciót, akkor biztosan nem fog fájni.


Milyen egy fülszúrás? Mennyire fáj?

Alapból van már fülbevalóm és most szeretnék mellé még egyet. Az mennyire fog fájni? Milyen? :D Én félek a fájdalomtól de hát na ha akarok akkor kilehet bírni a fájdalmat :D 14/L

Legjobb válasz: Nekem egyáltalán nem fájt:D

Nekem egyáltalán nem fájt:D
A fülszúrás kegyetlenül fáj, mert a teljes közép-fül be van gyulladva (otitis). E mûvelet során a dobhártyát lyukasztják át, hogy a savó el tudjon távozni a fülbõl. Amire te gondolsz az a füllyukasztás.
A kérdező hozzászólása: Ja akkor a füllyukasztás :D
abszolut nem faj a cimpa:) ) na mondjuk a porc ..az mar kenyesebb
A cimpa tényleg nem fáj, egy szúrás/kattanás, pár napig érzékeny egy picit, de ha azt a minimális idõt és figyelmet ráfordítos, hamar begyógyul. A porc már piercngnek minõsül, azt szúratni érdemesebb sokkal, és a gyógyulása is hosszadalmasabb, van ismerõsöm, akinek több hónapig fájt, míg másiknak egy hét után már semmi...
Nekem ma lõtték ki és egyáltalán nem fájt. 14/L

Milyen egy gyökérkezelés, és mennyire fáj az?

Legjobb válasz: Nekem nem fájt.

Nekem nem fájt.
nem akarlak elkeseríteni.nekem tegnap húzták, nem tudta normálisan megfogni az ínyemet lejebb tolta éés kb 20 perxet szenvedett avval, h kiszedje, hiába volt érzéstelenítve volt, h fájt, de nagyon. szégyen v nem én el is sírtam magam. utána remegtem és mára ismét szájzárat kaptam és feduzzadt az arcom.:(
2-es ! Mi köze a foghúzásodnak a gyökérkezeléshez? Kapsz érzéstelenítõt ezért elvileg nem szabadna hogy fájjon, de elõfordul, hogy ennek ellenére érzékeny marad. Annyiból fog állni, hogy megnyitja a fogbelet, feltágítja a csatornákat, közben többször átöblíti és betömi (legtöbbször ez nem ugyanabban az ülésben történik)
A kérdező hozzászólása: köszi válaszokat, de már túlestem rajta és nem fájt:)

Milyen egy epicután-teszt? Fáj?

Legjobb válasz: ragtapaszos és nem fáj

ragtapaszos és nem fáj
Én is már több éve szenvedek fémallergiám miatt és azt halottam hogy sokba kerül a teszt elvégeztetése!A kérdésem az lenne hogy a hír igaz-e?És ha tényleg pénzbe kerül, akkor körübelül mennyi az összeg?? Köszönöm

Milyen egy szülés? Mennyire fáj? Milyen kihordani egy kisbabát? Én még nagyon fiatal vagyok, de érdekel! Hány hónapos kortól nem lehet szexelni, és szülés után mikor lehet elkezdeni?

Legjobb válasz: A terhesség tudata, a kihordás gyönyörû (persze ha tervezett, szeretettel várt baba), a szülés nagyon különbözõ lehet, de nekem kellemes csalódás volt, nem kell minden ijesztgetésnek bedõlni, amikor pedig a kezembe foghattam a babát, az minden kellemetlenségért kárpótolt. Ha nem veszélyeztetett terhes az ember lánya, akkor végig élhet szexuális életet, majd a szülés után 6 héttel újra. :)

A terhesség tudata, a kihordás gyönyörû (persze ha tervezett, szeretettel várt baba), a szülés nagyon különbözõ lehet, de nekem kellemes csalódás volt, nem kell minden ijesztgetésnek bedõlni, amikor pedig a kezembe foghattam a babát, az minden kellemetlenségért kárpótolt. Ha nem veszélyeztetett terhes az ember lánya, akkor végig élhet szexuális életet, majd a szülés után 6 héttel újra. :)
Szia, A szülésrõl még nem tudok nyilatkozni, az pár hét múlva esedékes, amit tudok róla, az a szakirodalom, és sok sok sok ilyen-olyan sztori. A nagyon szenvedõs, és sose többet gyerek mert ez kibírhatatlan-tól a bementem és kint is voltig mindent hallottam már. Sajna az enyém olyan lesz, amilyen lapot húzok. A terhesség, a gyerek kihordása: kabaré, rémálom, és hatalmas csoda. Hogy miért kabaré: ahogy változik a nõ, pocak totyogás, hisztik, és sok más egyéb, ami kicsit egyén függõ is, én pl baba vagyok néha, aki gügyög és sír, ha szeretgetésre vágyik, néha meg 2éves megszeppent kislány, aki eltévedt:) , ahogy picur odabent rendetlenkedik, te meg egy egy nagyobb rúgásnál ugrálsz, és meg meg riadsz, hogy jaj ez meg mi volt:) én szoktam. Rémálom: folyton van miért aggódni, a pici miatt, ugye jól van egészséges, stbstbstb. Minden jó lesz ha majd megszületik. Csoda: aki azt mondja nem az, az vagy nem élte még meg, és nem tudja, vagy hazudik, vagy férfi. Utána a picimanó érkezése: egyszerre csapás és ajándék. Egy csomagban adnak egy angyalt és egy falhozcsapanivaló ördögöt, abban a gyönyörû csöpségben. Az fix, hogy az ember élete feje tetejére áll:) Ami a házaséletet illeti: minket letiltottak róla 7, 5hósan:S mert nem kéne koraszülni, nálam fent áll. Addig meg mindig volt az elsõ hetektõl(mikor már tudtuk, 4hetes) a tiltásig. Ha nem nyíltam volna, akkor végig lehetne, élnénk vele. Szülés után mikor lehet: ha a 6hetes kontrollon a doki "gyógyultnak" nyílvánit akkor akár már akkortól, de ez sokban függ picur alvásától, a fáradtságtól, és kedvtõl.
Kezdem a végétõl 6 hét mindjárt lejár és lehet szexelni, mivel a férjem annyira féltett minket hogy már lassan 3 hónapja nem voltunk együtt, terhesség nekem csak a közepe volt tûrhetõ, végén toxémia, elején állandó hányás, egy pozitívat tudok mondani a pici mikor mozog az leírhatatlan.szülés nekem koraszülés toxémia miatt császárral azt senkinek nem kívánom szóval bennem rosszak asz emlékek egy jó van csak hogy van egy gyönyörû kislányom aki egy bestia de imádom, viszont nem akarok több gyereket, de mindenkinek más

Milyen egy szeparálás? Hogyan csinálják? Mennyire fáj?

Fogszabályzó miatt kell.

Legjobb válasz: Fogszabályzáskor a készüléket az egyik hátsó fogra rögzíteni kell. Erre a fogra egy fémgyûrût tesznek fel és ahhoz, hogy ez a gyûrû felférjen elõször helyet kell kialakítani. Ez a szeparálás, vagyis ezt a fogat a szomszédaitól egy kissé el kell választani. A szeparálás, mint mûvelet egyeltalán nem fájdalmas, mivel nem kell fúrni vagy bármi hasonlót csinálni. A fogak közé egy-két napra egy gumit tesznek, ami egy kicsit eltolja egymástól a két szomszédos fogat (így be fog férni a fémgyûrû). Érzésre olyan lehet, mintha beragadna a fogad közé az almahéj, de ezt ugye nem veheted ki (csak majd a fogorvos).

Fogszabályzáskor a készüléket az egyik hátsó fogra rögzíteni kell. Erre a fogra egy fémgyûrût tesznek fel és ahhoz, hogy ez a gyûrû felférjen elõször helyet kell kialakítani. Ez a szeparálás, vagyis ezt a fogat a szomszédaitól egy kissé el kell választani. A szeparálás, mint mûvelet egyeltalán nem fájdalmas, mivel nem kell fúrni vagy bármi hasonlót csinálni. A fogak közé egy-két napra egy gumit tesznek, ami egy kicsit eltolja egymástól a két szomszédos fogat (így be fog férni a fémgyûrû). Érzésre olyan lehet, mintha beragadna a fogad közé az almahéj, de ezt ugye nem veheted ki (csak majd a fogorvos).
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Hétfõn megyek szeparálásra és csütörtökön ragassza fel. Majd kibírom valahogy :) )
1, 5 éve vagyok fogszabis, holnap veszik le. Emlékszem, és szerintem a szeparálás nem fájdalmas, csak kellemetlen kicsit, érzed, hogy ott van de ennyi. Ne félj. A felrakás sem vészes!

Milyen viselkedes faj a legjobban egy szulonek? Milyen viselkedest nem var el a gyereketol?

Legjobb válasz: PL, ha a gyerek letagadja a saját szüleit.

PL, ha a gyerek letagadja a saját szüleit.
Az ha a gyereke semmibe veszi, nem fogad szót, tiszteletlenül bánik vele és sosem csinálja meg azt a minimális dolgot amit kérnek tõle, mert többnyire ez a probléma hogy szinte semmivel nem segítenek neki, még akkor sem ha kérik. Meg ha tiszteletlenül viselkedik vele, fõleg úgy hogy eljárkál bulizni nem fogad szót, részegen megy haza tagad mindent, és nagy ívbe letojik mindent.
Tiszteletlenség, hálátlanság. Szeretet hiánya. Azt feltételezed fel, hogy rosszat akar neked. Ha nem adsz a szavára. Stb. Stb.
nekem az esne a legrosszabbul, ha a gyerek miatt veszekdnének a szülõk. ha a gyerek miatt válnának ellenséggé. ha a gyerek ilyeneket mondana, anyut jobban szeretem, mint aput, vagy fordítva! én ekkor meg is bánnám, hogy gyerekem lett.
Ötleteket gyûjtesz a szüleid kicsinálásához?
Mi a kérdés lényege?Mi az apropója?
A kérdező hozzászólása: Nem otleteket gyujtok, csak multkor azt mondtak a szuleim, hogy nem tudok rendesen viselkedni, meghogy megkeseritem az eletuket, kozbe pedig semmi rosszat nem csinaltam...

Milyen egy anyajegy leszedetés? Fáj? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: ha sztk-ban csináltatod semennyibe, magán bõrgyógyásznál szerintem legalább egy 20-as, ha nem több. annyi történik, hogy körbe szúrják érzéstelenítõvel, ez max kellemetlen, utána már nem érzel semmit. amikor elmúlik az érzéstelenítõ hatása, akkor elég kellemetlen, de másnapra már semmi az egész. én mondjuk elájultam, de az azért volt, mert be voltam szívva és ahogy lüktetett megnéztem és a fájdalom, a látvány és a beszívás együtt megtette hatását. :) (ez már bõ 10 éve volt, elévült! :) )

ha sztk-ban csináltatod semennyibe, magán bõrgyógyásznál szerintem legalább egy 20-as, ha nem több. annyi történik, hogy körbe szúrják érzéstelenítõvel, ez max kellemetlen, utána már nem érzel semmit. amikor elmúlik az érzéstelenítõ hatása, akkor elég kellemetlen, de másnapra már semmi az egész. én mondjuk elájultam, de az azért volt, mert be voltam szívva és ahogy lüktetett megnéztem és a fájdalom, a látvány és a beszívás együtt megtette hatását. :) (ez már bõ 10 éve volt, elévült! :) )
Semennyibe, nem nem fáj csak az érzéstelenitõt érzed abból is max 2 szúrást, de az orvos ugyis megkérdezi, hogy érzi-e még. Miután kiment az érzéstelenitõ (nekem köbö 1 óra) utánna eléggé kellemetlen lesz de nemgáz. :) 16l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!