Találatok a következő kifejezésre: Milyen együtt egy pasival, aki (3 db)

Milyen együtt élni egy pasival, aki még nem a férjem?

Legjobb válasz: szia! én együtt élek a pasimmal, aki 1 hónap mulva a férjem lesz. hogy milyen? jó, nagyon jó! mi két hónap után költöztünk össze, addig veszekedtünk minden nap. azóta harmonikus a kapcsolatunk. még otthon is segít mindenben. ha kell elmegy a boltba vagy kiviszi a szemetet de egy tojásos vacsorát is összehoz. lakva ismeri meg az ember egymást igazán .ez így is van. attól hogy nem a férjed ugyanúgy kell alkalmazkodni egymáshoz, tolerálni kell a másik hülyeségét is. nemcsak jó dolgok vannak, hidd el. ha viták nélkül együtt tudtok élni az nagyon jó. mivel kapcsolatban éltek, mindent meg kell beszélnetek, a mindennapi bevásárlástól addig hogy mi volt a munkahelyén vagy hogy csekket kell fizetni. ne félj attól , hogy nem vagy a felesége, így is tartoztok pont elég felelõsséggel egymásért és egy pár vagytok. papír nélkül is remélem segítettem!

szia! én együtt élek a pasimmal, aki 1 hónap mulva a férjem lesz. hogy milyen? jó, nagyon jó! mi két hónap után költöztünk össze, addig veszekedtünk minden nap. azóta harmonikus a kapcsolatunk. még otthon is segít mindenben. ha kell elmegy a boltba vagy kiviszi a szemetet de egy tojásos vacsorát is összehoz. lakva ismeri meg az ember egymást igazán .ez így is van. attól hogy nem a férjed ugyanúgy kell alkalmazkodni egymáshoz, tolerálni kell a másik hülyeségét is. nemcsak jó dolgok vannak, hidd el. ha viták nélkül együtt tudtok élni az nagyon jó. mivel kapcsolatban éltek, mindent meg kell beszélnetek, a mindennapi bevásárlástól addig hogy mi volt a munkahelyén vagy hogy csekket kell fizetni. ne félj attól , hogy nem vagy a felesége, így is tartoztok pont elég felelõsséggel egymásért és egy pár vagytok. papír nélkül is remélem segítettem!
Szia! Én már 4 éve élek együtt a párommal és nem vagyunk házasok! Sokkal másabb..tudod van egy ilyen mondás hogy 2 ember lakva ismeri meg egymást! Szerintem is nagyon jó..így mindig együtt vagytok sokkal jobban megismeritek egymást!
Egyet értek az elõttem szólókkal. A házasság tulajdonképp csak egy papír, persze tudom, hogy neked többet jelent annál, de végülis az együttélés problémáin nem változtat semmit az, hogy házasok vagytok vagy sem. Ma már senki sem fog megbotránkozni rajta, ha ettõl tartasz. És szerintem sokkaljobb kipróbálni, hogy képesek vagytok -e együtt élni, mintha a házasság után derül ki, hogy nem megy. KÉt dolog szeretni valakit, és elviselni, hogy szétdobálja az alsógatyáját a nappaliban. Próbáljátok ki! Sok sikert!
Szerintem semmit nem jelent a papír .Az elsõ férjem 2 évig udvarolt majd megesküdtünk és 3 év után el is válltunk .Majd jött egykis magányos idõszak ekkor megismerkedtem a mostani párommal akivel közös családunk is van de szóba se került a házasság és már 12 éve így élünk .A lánykori nevemet használom de a gyermekünk az apukája vezetéknevére lett anyakönyvezve.
Ha majd eggyüt élsz vkivel és utána összeházasodsz vele vagy mással rájössz, hogy a kettõ dolog ugyan olyan csak az egyik a férjed a másik az élettársad..
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is, bár az kicsit túlzás, hogy együtt élünk és nem is férjem(még), de szerintem egész jó dolog. De mint minden éremnek, ennek is két oldala van. Elsülhet jó is meg rosszul is a dolog. Ezért azt javaslom nagyon gondold meg mielõtt egy ilyenbe belevágsz!!!
A 11-es írásnál azt kell gondolnom, én vagyok a párod. Bár, ha lenne nõ az ágyamban, csak feltûnne... Amúgy meg eltûnt a nagy szerelem részedrõl, újdonságra vágysz. Innentõl pedig az együttmaradás vagy hûség csupán egy döntés. Gondold át mit akarsz, de lagymatag vacakban ne maradj, mert kényelmes.
Ezért válassz olyan párt, akivel mindent lehet, bármikor, bármennyiszer. Már nincs is ilyen problémád.:) Ha meg nem ilyen párod van, akkor szakítani kell, nem azt hangoztatni, hogy annyi f.a.szt akarsz, amennyit csak lehet...
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg igen, mert pl megtanulod, hogy hogy kell jól sz...opni egy felfelé, egy lefelé vagy egy balra, jobbra görbülõ péniszt, kiismered, h melyik fajtától lesz elõbb orgazmusod, mert pl van olyan pasi, aki kiakad, ha a nõje nem megy el. megtanulod, hogy áhá, van aki így csinálja, van aki amúgy, technikákat tanulsz, h pl h a legjobb lovagolni, amit mondjuk lehet a pároddal nem tudsz, mert nem azt szereti, így azt sose tanulod meg, és nem tudod csinalni vkivel, aki meg azt szereti. most összehordtam itt példákat, amik hirtelen eszembejutottak.
Te hülye vagy már meg ne haragudjál, de nagyon. Ki mondta, hogy attól leszel jó az ágyban, ha minnél több emberrel dugsz? A szexek számától leszel jobb, nem a partnermennyiségtõl. Ráadásul ha sokat csinálod egy emberrel, kiismered a vágyait, hogy neki hogy jó, mindent... Az, hogy random emberekkel lefekszel, semmivel nem több tapasztalat, mint ha 1el csinálnád.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem, nem. Ennél összetettebb a dolog! Sajnálom, h 2 f..sz járt bennem, mert ha több lett volna, akkor úgy érezném, hogy a pasimat teljestotál ki tudm elégíteni, és nem is álmodozna másról(nem is álmodozik, de ez most mellékes). Én érezném magma jobban biztosítva, hogy áhá, tudja, hogy szexistennõ vagyok, ezért nem hagy el. A szex meg miattam kevés, mert bennem vannak ezek a gátak, amelyek nem lennének, ha az lenne, amit leírtam. De azt továbbra is hülyeségnek tartom, hogy r...bancoztok valakit azért, mert szereti a szexet. Ez most akárkire értendõ. Férfiaknak elnézendõ, nõknek meg nem? Na ácsi!
Akkor azt írd, hogy a barátoddal akarsz többet szexelni. Mert az érthetõ teljesen! De azt írogatod, hogy "kevés f.a.sz járt bennem", meg hasonlóakat, szóval ne csodálkozz, ha le vagy r.i.bancozva. Ha kevés a heti 1 szex (persze hogy az), akkor szakíts. Teljesen érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Na, nehéz :D Ez igaz. még saját magamnak is nehéz vagyok, nem hogy másoknak, akik igyekeznek megérteni. pont az, hogy próbálok segíteni ezen a dolgon. pl most is elhívtam hozzám, de nem tudja, hogy mikorra fejezi a munkáját, pedig örülnék, ha eljönne. csinálunk majd programokat. hmmm...
Nehéz esett a csaj:D
A kérdező hozzászólása: Jaaa, magyarázd már el nekem, hogy miért vagyok nem normális? Azért mert szexelni akarok? Ez komoly?:D Írtam, hogy a megcsalás nem opció, ergo a ribiség, meg a szégyenfoltság eleve kizárva.
A kérdező hozzászólása: Honnan veszed, hogy ez az életcélom? Ja, és mióta baj az, ha valaki szexelni akar? Mindig azon rinyáltok, hogy a barátnõtök, feleségetek egy prûd, frigid p...csa, most meg hirtelen ribi az, aki élvezné az életet? Na, nem is tudom, ki a tudatlan. Az életcéljaim teljesen mások, ez nem életcél, ez szükséglet. A kettõ nem összekeverendõ. Legalább majd egyszer remélhetõleg nem a házasságban fogok rájönni ezekre a dolgokra. Mert akkor bukta van!
A kérdező hozzászólása: De nekem õ megfelel, minden téren. Jól elvagyunk hülyéskedünk, kirándulunk, bulizunk, csk az én igényem megcsappant. Mert uncsi 3 évig ugyanazzal a szex. Ezt bárki megerõsítheti, aki mast mond, az hazudik. És még nem találtam meg a praktikát, h h tegyen nem uncsivá.
Ez azért pont érdekes, mert épp nyáron leszek 3 éve együtt bnõmmel, és nagyon nem unja egyikünk sem. Furcsa mi?
Már elnézést, de én értem és megértem a kérdezõt. És az az igazság, hogy nagyon sok, ha nem a legtöbb kapcsolatban beáll az, amire õ panaszkodik, hogy nem kívánja a szexet. Nálunk is nagyon megritkult, pedig anno nagyon szenvedélyes és szexközpontú volt a kapcsolatunk, az elsõ idõszakban (talán épp ezért). Több mint 5 éve vagyunk együtt, imádom a lányt, akit el is vettem, de az utóbbi idõben egyre ritkul a szex. Elõször csak hetire, most már lassan havira. Én még erõlködtem egy darabig, de teljesen aszexuális lett, semmi csábítás, semmi szexisség, mint anno, csak a kapcsolat bújós oldala maradt meg. Így nekem is nehéz megkívánnom. Ettõl persze még nem fogom elhagyni, viszont felõlem tökre belefér a szexuális szabadság is, ha az feldobja a nemi életünket (többes, félredugás stb.), csak ebbõl a begombolyodásból jönnénk kicsit ki, hogy melegség van, ölelés, szeretet, gondoskodás, csak az erotikus rész halt meg.
A kérdező hozzászólása: Majd akkor 5 év múlva úgyis elromlik. haha :D
Ez esetben a problémát nem oldja meg az összevissza mindenkivel összefekvés sem. Így viszont az egész kérdést nem értem. Mindegy, felejtsük el. Hogy meddig? Hánszor hallottam már ezt.:D "Majd 1 év után jönnek a veszekedések" "Majd 2 év után ráuntok egymásra" Valahogy sosem jöttek be ... Ne velem foglalkozz te. Ha tényleg szeretnéd a faszidat, nem sírnál itt azon, hogy ki kell próbálni 20 f.a.szt, mert addig azt sem tudod mi az a szex.:D Röhej.
A kérdező hozzászólása: Hol olvastál olyat, hogy nekem rossz a szex? Nekem nagyon is jó vele a szex, megintcsak nem láttad, hogy azt írtam, hogy NEKEM nem megy, nem neki! Sokáig bírja, felizgat, 21 cm, stb... szóval MINDEN ADOTT. DE: mivel így szoktam meg, nekem csk és kizárólag IGY tud orgazmusom lenni, és pont. Ne te döntsd már el, hogy nekem mi a jó. Ok, szeretitek, és meddig? Egy idõ után ott is lesznek mélypontok, majd akkor gondolj vissza erre.
Kérdezõ látod ez a baj. Nem az a bajod, hogy csak 2 partnered van/volt, hanem az, hogy mindkettõvel szar is a szex, meg alig is van. Hogy tudjuk 3 év után megkívánni egymást? Úgy, hogy szeretjük egymást és nagyon jó a szexuális életünk. Nem is tudnám elképzelni, hogy ne kívánjam... Na most nálad ebbõl max annyi van meg, hogy szereted a barátod, bár az se biztos. Egyetlen tanácsot tudok adni. Keress egy olyan srácot, aki meg tud dugni! Ezt nem lehet hova szépíteni... ez a nagy helyzet.
Kérdezõ, azért amiket leírtál az nagyon csúnya....de amúgy csak egyszerûen nem élted ki magad. Sajnos be kell látni, hogy ma egy lány ugyan úgy tapasztalni akar. Egy kicsit sincs bennetek önkontroll. Baromi furcsa, mert amikor én voltam olyan 16-18 akkor meg minden lány azt hangoztatta, hogy csak az igazival akar ágyba bújni. Mi a fene történt??? És tudod az az igazság, hogy mivel már kiéltem magam (nem kell sok nõre gondolni, csak néhány volt akikkel mindent kipróbáltunk), felfordul a gyomrom tõletek. És nem is hiszem hogy bármikor lesz feleségem....mert csak a tudat is zavarna h pl egy 25 éves nõben volt már Isten tudja mennyi f*s.z. F
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem ez furcsa Noydra, mondj amit akarsz. Nem is értem, hogy kívánhatjátok még meg egymást? Na jó, azért én is néha megkívánom a pasimat... Orgazmusom csk ujjazástól van, amúgy csinálhatja akárhogy, sokáig, csk kidörzsölõdök, úgyhogy ez nem az õ gondja. Az exem menetei 2 percesek voltak, így egyszerûen megszoktam, hogy ujjtól megyek el, és azóta se megy másképp. Megcsalni nem fogom, meg lehet nyugodni. :)
Nem hazudunk hanem te veled vannak gondok. A megcsalás nem megoldás. Nem azért ellenezni akarjuk hanem tényleg nem megoldás. A gondok a fejedben vannak.
Van orgazmusod? En nem ertem, hogy lehet nem szeretni a szexet, akar ugyanazzal a partnerrel is, ha jo.
Szexuális kalandra van szükséged. Még néhány f...szra. Az megnyugtatna, kielégítené az egódat, a nõi önbecsülésednek jót tenne, kíváncsiságod eloltaná, és a kapcsolatodat is megõrizné, megerõsítené, és új impulzust adna a szexhez a barátoddal. Neked az kell, hogy még tapasztalj egy kis változatosságot, és hogy kellesz másnak is. Csak ott kell észnél lenni, hogy szerelem kizárva, mert nem az a cél, hogy szakíts a barátoddal, hanem az ellenkezõje. Lehet háborogni!
Most kezdjem el egy echte r.i.bancnak magyarázni, hogy miért buta? Legyen csak minnél több f.a.sz a lábad között, gyönyörû életcél, de ha nem futja másra, nincs mit tenni :) Az olyanok miatt, mint te nézik le a nõi nemet manapság. Ja és nem nõ vagyok.
Ha 20 férfit leszopsz nem biztos azért voltak veled, mert jó vagy......
A kérdező hozzászólása: Hát de... kipróbálnám, de már nem vagyok akkora ribi. Meg aztán látom egyes nõismerõseimet, hogy mennyit szenvednek a bunkókkal... nehéz normális pasit találni.
attol szophatsz jol, hogy meg csak a masodik, mindegy hanyadik, gyakorlass teszi a mestert. Nem lehet, hogy inkabb masik fiura vagsz, hogy kiprobalnad, hogy milyen lenne masik fiuval?
A kérdező hozzászólása: Mert ha pl a huszadik lenne, akkor elhinném hogy igenis, jó vagyok, mert nem hiába feküdt le velem húsz ember. Na meg tapasztaltabb is lennék. Viszont nem azt mondom, hogy nem lehettem volna ennyi emberrel, csk valahogy én nem vagyok az a nyomulós. Volt még néhány pasi, akikkel simán lefekhettem volna, sõt a haverjaim is lefeküdtek volna velem, deee azért az már nem ugyanaz...
Mit számít hanyadik? Ne így gondolkozz.
A kérdező hozzászólása: Már mindenhogy csináltuk anno, meg hát minden póz véges... Én sem vagyok elégedett magammal, igyekszek sokat sportolni, sminkelni, szép ruhákat venni, de világéletemben önbizalomhiányos voltam. Sõt, az is rádob egy lapáttal, hogy õ még csk a második a sorban..... és így úgy érzem, hogy amikor azt mondja pl hogy jól sz...pok, akkor nem hiszem el és azt mondom, hogy ugyan már, ez lehetetlen, mert te a második vagy akit less...ptam.
Én nem egyszer kétszer volt olyan hogy nem volt energiám hozzá, de az csak mert rengeteget dolgoztam abban az idõben. De azon kívül imádom a szexet a párommal, és mindig kitalálunk valamit hogy ne legyen unalmas. 20L
Persze volt mar ilyen, hogy nem volt kedvem a baratnömhöz, de par nap kihagyas, es vlahogy mar en akartam jobban. Probaljatok ki mas pozban, esetleg mas helyen, ami kicsit izgalmsabba teszi.
Ez milye egy hülye felfogás. Nem is szereted a fiúdat igazán.
A kérdező hozzászólása: Néha annyira el vagyok keseredve. Annyira nem ezt érdemli. Jó, nem azt mondom, neki is voltak hibás lépései, meg vitatkoztunk már, na de az mindenhol elõfordul. Meg az is érdekes, hogy amikor elkezdtünk járni, akkor én szinte rögtön szexet akartam, õ meg nem. És ez így húzódott 3 hónapig, mert hogy õ olyan, akinél ki kell, hogy alakuljanak az érzelmek, mielõtt szexel. Ne kérdezzétek, én még ilyen pasit nem láttam... elõször amúgy azt hittem hogy meleg......
A kérdező hozzászólása: EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK TUDATLAN!!! Neked van gondod a szövegértelmezéssel, vagy nem tudom. Nem azt mondtam, hogy mindenki bunkó, hanem hogy annyi a bunkó. Van különbség. Mellesleg engem is sokan ejtettek már át, aláztak meg a pasik közül, és bocsáss meg, de nem hiányzik!!!
A kérdező hozzászólása: 20-as, te meg tipikus pasi. Értelmes dolgot nem tud írni, csak vádaskodni.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ez a furi, hogy amúgy hétközben nem találozunk, mert én egy másik városban sulizok. Normális szex is csk kb a vasárnapi ebéd után van, amikor tudom, hogy nincs más kötelezettség, meg semmi. de mondjuk hétvégén is, amikor hazamegyek, sokan leakasztanak a szögrõl, elmegyek bulizni, stb és mire hazaérek és õ eljön talizni, akkor meg már fáradt vagyok. mondtam amúgy neki, h szégyellem, h csk ennyi a példányszám, de õ nem érti, hogy ez miért kevés.. neki is 4 volt, velem együtt
Pasi vagyok, de igen, nyilvánvalóan van ilyen. Megoldható, de tenni kell érte. Tenni kell azért, hogy az élet ne csak rutinszerû dolgokból álljon, hogy legyen benne izgalom, vágyakozás. Ha minden nap rutinszerûen ugyanúgy történnek a dolgok, a szex is mindig ugyanúgy megy és ugyanolyan, akkor persze, hogy unalmas lesz, ezzel mindenki így lesz egy idõ után. Nehéz erre konkrét tanácsot adni, hiszen magatokat ti ismeritek, én nem. Egy viszont biztos: vissza kell hozni a szenvedélyt, a vágyakozást és az izgalmat a kapcsolatba. Randizás, kalandozás, közös és külön programok. Ha egyfolytában egymás szájában vagytok, akkor meg kell találni a módot arra, hogy legyen olyan része az életnek, ami a másik nélkül zajlik. Ha túlságosan unalmas és hideg az együtt töltött idõ, randizni kell, mint régen. Egy dolgot érts meg: amit most csinálsz - úgy értem, ez az eredménytelen rágódás -, az a kapcsolat tönkremeneteléhez vezet, ez csak idõ kérdése. Benned érik a kétely, a kapcsolat romlik tovább, te pedig egyre boldogtalanabb leszel a kapcsolatodban. A mindennapos papírforma erre, hogy majd egy nap találkozol egy új pasival, akinek nem tudsz ellenállni, kiborulsz, elveszíted az uralmat magad felett. Ha azon rágódsz, hogy a pasid nem ezt érdemli, akkor talán elõzd meg ezt a dolgot, mert az én megfigyeléseim és személyes tapasztalataim alapján ez szinte mindig megtörténik... Továbbra is hangsúlyozom: a kapcsolatod és szexuális életed szerintem igenis megmenthetõ! A kérdés csak annyi, hogy ezért hajlandó vagy e lépéseket tenni, vagy pedig magadban rágódva hagyod megrohadni az egész párkapcsolatot! Minden jól mûködõ párkapcsolatban vannak mélypontok, és minden sokat próbált párkapcsolat azért mászott ki ezekbõl, mert a benne élõ két ember vállalta a fáradságot érte. Elõször is mindenképpen azt mondom, hogy ezt NE tartsd magadban, beszéljétek meg! Azt is hozzátenném, hogy itt nem a pózokról, nem az aktus minõségével és változatosságával van a gond, mert a szex igazából nem ettõl lesz élvezetes. Ezek érdekes dolgok, ki kell próbálni mindent, de a szexuális vágy k**vára nem ezen múlik! A kapcsolatod lett lapos, unalmas, kiszámítható, nincs benned meg jelenleg a bizsergés a pasid iránt. Ha azon kezdtek el agyalni, hogy mivel kellene feldobni a szexet, akkor nagyon rossz irányban keresgéltek. Azon kell dolgoznotok, hogy kívánjátok egymást, hogy megújuljon a vonzalom kettõtök között, akkor aztán semmi gond nem lesz a szexszel sem. Persze, folytathatod azt is, amit most csinálsz, de akkor kinyírod a kapcsolatod és pont.
Típikus nõ vagy aki felkapja a vizet. Akkor is tudatlan vagy akármennyire felkapod a vizet. Olyanokat írtál amibõl lelehet szûrni és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Akkor sárdobálás helyett pl írj valamit, amivel kezdeni is tudok valamit.
Szövegértelmezésem jó csak te kötöd össze a válaszom egy mondatodhoz amihez semmi köze.
A kérdező hozzászólása: Te vagy a tudatlan, hogy ismeretlenként ilyeneket írkálsz. Az az egyedüli bajom, h utálom, hogy életemben 2 f....sz volt bennem, amikor lehetett volna sokkal több is. De neeem, én játszottam a jókislányt, aki rendes meg kedves, a f....szt érdekelt bárkit is, úgyhogy mostmár másképp fogok játszani...
Na most bekattan a kérdezõ. Ne haragudj, de csupa olyan dolgokat írtál ami nevetséges. Szóval igen is tudatlan vagy! Csak nyugodtan szólj be:)
A kérdező hozzászólása: Noydra: Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. De örülök, hogy neked unalomban telnek majd a napjaid, egy házasságban, amiben majd jóóól elhízol :D Ez ám a teljesítmény, mi? Akkor már legyen ribi az ember.
Nincs ilyen gondom.

Együtt élek egy pasival aki tetszik de nem tudom, hogy szerelmes vagyok e belé. Milyen érzés ha valaki szerelmes?

Legjobb válasz: Pillangók repkednek a gyomrodban és a vakbeledben. Nem tudom, még nem voltam.

Pillangók repkednek a gyomrodban és a vakbeledben. Nem tudom, még nem voltam.
Nem vagy az. 27 évesen éreztem elõször és ütött, mint egy gong, már a második randin, azóta hozzámentem feleségül, de minden reggel, mikor meglátom, fülig ér a szám és szól az a bizonyos gong :) . Ha együtt élsz valakivel, és nem érzed biztosan, hogy szerelmes vagy, akkor az nem az. N29
A szerelmet nem lehet szavakkal leírni.Ha az lennél tudnád.
majd megtudod, ha szerelmes leszel...
Szerintem is, ha bizonytalan vagy benne, akkor tuti nem vagy az.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!