Találatok a következő kifejezésre: Milyen együtt egy pasival, (8 db)

Milyen együtt élni egy pasival, aki még nem a férjem?

Legjobb válasz: szia! én együtt élek a pasimmal, aki 1 hónap mulva a férjem lesz. hogy milyen? jó, nagyon jó! mi két hónap után költöztünk össze, addig veszekedtünk minden nap. azóta harmonikus a kapcsolatunk. még otthon is segít mindenben. ha kell elmegy a boltba vagy kiviszi a szemetet de egy tojásos vacsorát is összehoz. lakva ismeri meg az ember egymást igazán .ez így is van. attól hogy nem a férjed ugyanúgy kell alkalmazkodni egymáshoz, tolerálni kell a másik hülyeségét is. nemcsak jó dolgok vannak, hidd el. ha viták nélkül együtt tudtok élni az nagyon jó. mivel kapcsolatban éltek, mindent meg kell beszélnetek, a mindennapi bevásárlástól addig hogy mi volt a munkahelyén vagy hogy csekket kell fizetni. ne félj attól , hogy nem vagy a felesége, így is tartoztok pont elég felelõsséggel egymásért és egy pár vagytok. papír nélkül is remélem segítettem!

szia! én együtt élek a pasimmal, aki 1 hónap mulva a férjem lesz. hogy milyen? jó, nagyon jó! mi két hónap után költöztünk össze, addig veszekedtünk minden nap. azóta harmonikus a kapcsolatunk. még otthon is segít mindenben. ha kell elmegy a boltba vagy kiviszi a szemetet de egy tojásos vacsorát is összehoz. lakva ismeri meg az ember egymást igazán .ez így is van. attól hogy nem a férjed ugyanúgy kell alkalmazkodni egymáshoz, tolerálni kell a másik hülyeségét is. nemcsak jó dolgok vannak, hidd el. ha viták nélkül együtt tudtok élni az nagyon jó. mivel kapcsolatban éltek, mindent meg kell beszélnetek, a mindennapi bevásárlástól addig hogy mi volt a munkahelyén vagy hogy csekket kell fizetni. ne félj attól , hogy nem vagy a felesége, így is tartoztok pont elég felelõsséggel egymásért és egy pár vagytok. papír nélkül is remélem segítettem!
Szia! Én már 4 éve élek együtt a párommal és nem vagyunk házasok! Sokkal másabb..tudod van egy ilyen mondás hogy 2 ember lakva ismeri meg egymást! Szerintem is nagyon jó..így mindig együtt vagytok sokkal jobban megismeritek egymást!
Egyet értek az elõttem szólókkal. A házasság tulajdonképp csak egy papír, persze tudom, hogy neked többet jelent annál, de végülis az együttélés problémáin nem változtat semmit az, hogy házasok vagytok vagy sem. Ma már senki sem fog megbotránkozni rajta, ha ettõl tartasz. És szerintem sokkaljobb kipróbálni, hogy képesek vagytok -e együtt élni, mintha a házasság után derül ki, hogy nem megy. KÉt dolog szeretni valakit, és elviselni, hogy szétdobálja az alsógatyáját a nappaliban. Próbáljátok ki! Sok sikert!
Szerintem semmit nem jelent a papír .Az elsõ férjem 2 évig udvarolt majd megesküdtünk és 3 év után el is válltunk .Majd jött egykis magányos idõszak ekkor megismerkedtem a mostani párommal akivel közös családunk is van de szóba se került a házasság és már 12 éve így élünk .A lánykori nevemet használom de a gyermekünk az apukája vezetéknevére lett anyakönyvezve.
Ha majd eggyüt élsz vkivel és utána összeházasodsz vele vagy mással rájössz, hogy a kettõ dolog ugyan olyan csak az egyik a férjed a másik az élettársad..
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is, bár az kicsit túlzás, hogy együtt élünk és nem is férjem(még), de szerintem egész jó dolog. De mint minden éremnek, ennek is két oldala van. Elsülhet jó is meg rosszul is a dolog. Ezért azt javaslom nagyon gondold meg mielõtt egy ilyenbe belevágsz!!!
A 11-es írásnál azt kell gondolnom, én vagyok a párod. Bár, ha lenne nõ az ágyamban, csak feltûnne... Amúgy meg eltûnt a nagy szerelem részedrõl, újdonságra vágysz. Innentõl pedig az együttmaradás vagy hûség csupán egy döntés. Gondold át mit akarsz, de lagymatag vacakban ne maradj, mert kényelmes.
Ezért válassz olyan párt, akivel mindent lehet, bármikor, bármennyiszer. Már nincs is ilyen problémád.:) Ha meg nem ilyen párod van, akkor szakítani kell, nem azt hangoztatni, hogy annyi f.a.szt akarsz, amennyit csak lehet...
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg igen, mert pl megtanulod, hogy hogy kell jól sz...opni egy felfelé, egy lefelé vagy egy balra, jobbra görbülõ péniszt, kiismered, h melyik fajtától lesz elõbb orgazmusod, mert pl van olyan pasi, aki kiakad, ha a nõje nem megy el. megtanulod, hogy áhá, van aki így csinálja, van aki amúgy, technikákat tanulsz, h pl h a legjobb lovagolni, amit mondjuk lehet a pároddal nem tudsz, mert nem azt szereti, így azt sose tanulod meg, és nem tudod csinalni vkivel, aki meg azt szereti. most összehordtam itt példákat, amik hirtelen eszembejutottak.
Te hülye vagy már meg ne haragudjál, de nagyon. Ki mondta, hogy attól leszel jó az ágyban, ha minnél több emberrel dugsz? A szexek számától leszel jobb, nem a partnermennyiségtõl. Ráadásul ha sokat csinálod egy emberrel, kiismered a vágyait, hogy neki hogy jó, mindent... Az, hogy random emberekkel lefekszel, semmivel nem több tapasztalat, mint ha 1el csinálnád.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem, nem. Ennél összetettebb a dolog! Sajnálom, h 2 f..sz járt bennem, mert ha több lett volna, akkor úgy érezném, hogy a pasimat teljestotál ki tudm elégíteni, és nem is álmodozna másról(nem is álmodozik, de ez most mellékes). Én érezném magma jobban biztosítva, hogy áhá, tudja, hogy szexistennõ vagyok, ezért nem hagy el. A szex meg miattam kevés, mert bennem vannak ezek a gátak, amelyek nem lennének, ha az lenne, amit leírtam. De azt továbbra is hülyeségnek tartom, hogy r...bancoztok valakit azért, mert szereti a szexet. Ez most akárkire értendõ. Férfiaknak elnézendõ, nõknek meg nem? Na ácsi!
Akkor azt írd, hogy a barátoddal akarsz többet szexelni. Mert az érthetõ teljesen! De azt írogatod, hogy "kevés f.a.sz járt bennem", meg hasonlóakat, szóval ne csodálkozz, ha le vagy r.i.bancozva. Ha kevés a heti 1 szex (persze hogy az), akkor szakíts. Teljesen érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Na, nehéz :D Ez igaz. még saját magamnak is nehéz vagyok, nem hogy másoknak, akik igyekeznek megérteni. pont az, hogy próbálok segíteni ezen a dolgon. pl most is elhívtam hozzám, de nem tudja, hogy mikorra fejezi a munkáját, pedig örülnék, ha eljönne. csinálunk majd programokat. hmmm...
Nehéz esett a csaj:D
A kérdező hozzászólása: Jaaa, magyarázd már el nekem, hogy miért vagyok nem normális? Azért mert szexelni akarok? Ez komoly?:D Írtam, hogy a megcsalás nem opció, ergo a ribiség, meg a szégyenfoltság eleve kizárva.
A kérdező hozzászólása: Honnan veszed, hogy ez az életcélom? Ja, és mióta baj az, ha valaki szexelni akar? Mindig azon rinyáltok, hogy a barátnõtök, feleségetek egy prûd, frigid p...csa, most meg hirtelen ribi az, aki élvezné az életet? Na, nem is tudom, ki a tudatlan. Az életcéljaim teljesen mások, ez nem életcél, ez szükséglet. A kettõ nem összekeverendõ. Legalább majd egyszer remélhetõleg nem a házasságban fogok rájönni ezekre a dolgokra. Mert akkor bukta van!
A kérdező hozzászólása: De nekem õ megfelel, minden téren. Jól elvagyunk hülyéskedünk, kirándulunk, bulizunk, csk az én igényem megcsappant. Mert uncsi 3 évig ugyanazzal a szex. Ezt bárki megerõsítheti, aki mast mond, az hazudik. És még nem találtam meg a praktikát, h h tegyen nem uncsivá.
Ez azért pont érdekes, mert épp nyáron leszek 3 éve együtt bnõmmel, és nagyon nem unja egyikünk sem. Furcsa mi?
Már elnézést, de én értem és megértem a kérdezõt. És az az igazság, hogy nagyon sok, ha nem a legtöbb kapcsolatban beáll az, amire õ panaszkodik, hogy nem kívánja a szexet. Nálunk is nagyon megritkult, pedig anno nagyon szenvedélyes és szexközpontú volt a kapcsolatunk, az elsõ idõszakban (talán épp ezért). Több mint 5 éve vagyunk együtt, imádom a lányt, akit el is vettem, de az utóbbi idõben egyre ritkul a szex. Elõször csak hetire, most már lassan havira. Én még erõlködtem egy darabig, de teljesen aszexuális lett, semmi csábítás, semmi szexisség, mint anno, csak a kapcsolat bújós oldala maradt meg. Így nekem is nehéz megkívánnom. Ettõl persze még nem fogom elhagyni, viszont felõlem tökre belefér a szexuális szabadság is, ha az feldobja a nemi életünket (többes, félredugás stb.), csak ebbõl a begombolyodásból jönnénk kicsit ki, hogy melegség van, ölelés, szeretet, gondoskodás, csak az erotikus rész halt meg.
A kérdező hozzászólása: Majd akkor 5 év múlva úgyis elromlik. haha :D
Ez esetben a problémát nem oldja meg az összevissza mindenkivel összefekvés sem. Így viszont az egész kérdést nem értem. Mindegy, felejtsük el. Hogy meddig? Hánszor hallottam már ezt.:D "Majd 1 év után jönnek a veszekedések" "Majd 2 év után ráuntok egymásra" Valahogy sosem jöttek be ... Ne velem foglalkozz te. Ha tényleg szeretnéd a faszidat, nem sírnál itt azon, hogy ki kell próbálni 20 f.a.szt, mert addig azt sem tudod mi az a szex.:D Röhej.
A kérdező hozzászólása: Hol olvastál olyat, hogy nekem rossz a szex? Nekem nagyon is jó vele a szex, megintcsak nem láttad, hogy azt írtam, hogy NEKEM nem megy, nem neki! Sokáig bírja, felizgat, 21 cm, stb... szóval MINDEN ADOTT. DE: mivel így szoktam meg, nekem csk és kizárólag IGY tud orgazmusom lenni, és pont. Ne te döntsd már el, hogy nekem mi a jó. Ok, szeretitek, és meddig? Egy idõ után ott is lesznek mélypontok, majd akkor gondolj vissza erre.
Kérdezõ látod ez a baj. Nem az a bajod, hogy csak 2 partnered van/volt, hanem az, hogy mindkettõvel szar is a szex, meg alig is van. Hogy tudjuk 3 év után megkívánni egymást? Úgy, hogy szeretjük egymást és nagyon jó a szexuális életünk. Nem is tudnám elképzelni, hogy ne kívánjam... Na most nálad ebbõl max annyi van meg, hogy szereted a barátod, bár az se biztos. Egyetlen tanácsot tudok adni. Keress egy olyan srácot, aki meg tud dugni! Ezt nem lehet hova szépíteni... ez a nagy helyzet.
Kérdezõ, azért amiket leírtál az nagyon csúnya....de amúgy csak egyszerûen nem élted ki magad. Sajnos be kell látni, hogy ma egy lány ugyan úgy tapasztalni akar. Egy kicsit sincs bennetek önkontroll. Baromi furcsa, mert amikor én voltam olyan 16-18 akkor meg minden lány azt hangoztatta, hogy csak az igazival akar ágyba bújni. Mi a fene történt??? És tudod az az igazság, hogy mivel már kiéltem magam (nem kell sok nõre gondolni, csak néhány volt akikkel mindent kipróbáltunk), felfordul a gyomrom tõletek. És nem is hiszem hogy bármikor lesz feleségem....mert csak a tudat is zavarna h pl egy 25 éves nõben volt már Isten tudja mennyi f*s.z. F
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem ez furcsa Noydra, mondj amit akarsz. Nem is értem, hogy kívánhatjátok még meg egymást? Na jó, azért én is néha megkívánom a pasimat... Orgazmusom csk ujjazástól van, amúgy csinálhatja akárhogy, sokáig, csk kidörzsölõdök, úgyhogy ez nem az õ gondja. Az exem menetei 2 percesek voltak, így egyszerûen megszoktam, hogy ujjtól megyek el, és azóta se megy másképp. Megcsalni nem fogom, meg lehet nyugodni. :)
Nem hazudunk hanem te veled vannak gondok. A megcsalás nem megoldás. Nem azért ellenezni akarjuk hanem tényleg nem megoldás. A gondok a fejedben vannak.
Van orgazmusod? En nem ertem, hogy lehet nem szeretni a szexet, akar ugyanazzal a partnerrel is, ha jo.
Szexuális kalandra van szükséged. Még néhány f...szra. Az megnyugtatna, kielégítené az egódat, a nõi önbecsülésednek jót tenne, kíváncsiságod eloltaná, és a kapcsolatodat is megõrizné, megerõsítené, és új impulzust adna a szexhez a barátoddal. Neked az kell, hogy még tapasztalj egy kis változatosságot, és hogy kellesz másnak is. Csak ott kell észnél lenni, hogy szerelem kizárva, mert nem az a cél, hogy szakíts a barátoddal, hanem az ellenkezõje. Lehet háborogni!
Most kezdjem el egy echte r.i.bancnak magyarázni, hogy miért buta? Legyen csak minnél több f.a.sz a lábad között, gyönyörû életcél, de ha nem futja másra, nincs mit tenni :) Az olyanok miatt, mint te nézik le a nõi nemet manapság. Ja és nem nõ vagyok.
Ha 20 férfit leszopsz nem biztos azért voltak veled, mert jó vagy......
A kérdező hozzászólása: Hát de... kipróbálnám, de már nem vagyok akkora ribi. Meg aztán látom egyes nõismerõseimet, hogy mennyit szenvednek a bunkókkal... nehéz normális pasit találni.
attol szophatsz jol, hogy meg csak a masodik, mindegy hanyadik, gyakorlass teszi a mestert. Nem lehet, hogy inkabb masik fiura vagsz, hogy kiprobalnad, hogy milyen lenne masik fiuval?
A kérdező hozzászólása: Mert ha pl a huszadik lenne, akkor elhinném hogy igenis, jó vagyok, mert nem hiába feküdt le velem húsz ember. Na meg tapasztaltabb is lennék. Viszont nem azt mondom, hogy nem lehettem volna ennyi emberrel, csk valahogy én nem vagyok az a nyomulós. Volt még néhány pasi, akikkel simán lefekhettem volna, sõt a haverjaim is lefeküdtek volna velem, deee azért az már nem ugyanaz...
Mit számít hanyadik? Ne így gondolkozz.
A kérdező hozzászólása: Már mindenhogy csináltuk anno, meg hát minden póz véges... Én sem vagyok elégedett magammal, igyekszek sokat sportolni, sminkelni, szép ruhákat venni, de világéletemben önbizalomhiányos voltam. Sõt, az is rádob egy lapáttal, hogy õ még csk a második a sorban..... és így úgy érzem, hogy amikor azt mondja pl hogy jól sz...pok, akkor nem hiszem el és azt mondom, hogy ugyan már, ez lehetetlen, mert te a második vagy akit less...ptam.
Én nem egyszer kétszer volt olyan hogy nem volt energiám hozzá, de az csak mert rengeteget dolgoztam abban az idõben. De azon kívül imádom a szexet a párommal, és mindig kitalálunk valamit hogy ne legyen unalmas. 20L
Persze volt mar ilyen, hogy nem volt kedvem a baratnömhöz, de par nap kihagyas, es vlahogy mar en akartam jobban. Probaljatok ki mas pozban, esetleg mas helyen, ami kicsit izgalmsabba teszi.
Ez milye egy hülye felfogás. Nem is szereted a fiúdat igazán.
A kérdező hozzászólása: Néha annyira el vagyok keseredve. Annyira nem ezt érdemli. Jó, nem azt mondom, neki is voltak hibás lépései, meg vitatkoztunk már, na de az mindenhol elõfordul. Meg az is érdekes, hogy amikor elkezdtünk járni, akkor én szinte rögtön szexet akartam, õ meg nem. És ez így húzódott 3 hónapig, mert hogy õ olyan, akinél ki kell, hogy alakuljanak az érzelmek, mielõtt szexel. Ne kérdezzétek, én még ilyen pasit nem láttam... elõször amúgy azt hittem hogy meleg......
A kérdező hozzászólása: EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK TUDATLAN!!! Neked van gondod a szövegértelmezéssel, vagy nem tudom. Nem azt mondtam, hogy mindenki bunkó, hanem hogy annyi a bunkó. Van különbség. Mellesleg engem is sokan ejtettek már át, aláztak meg a pasik közül, és bocsáss meg, de nem hiányzik!!!
A kérdező hozzászólása: 20-as, te meg tipikus pasi. Értelmes dolgot nem tud írni, csak vádaskodni.
A kérdező hozzászólása: Igen, pont ez a furi, hogy amúgy hétközben nem találozunk, mert én egy másik városban sulizok. Normális szex is csk kb a vasárnapi ebéd után van, amikor tudom, hogy nincs más kötelezettség, meg semmi. de mondjuk hétvégén is, amikor hazamegyek, sokan leakasztanak a szögrõl, elmegyek bulizni, stb és mire hazaérek és õ eljön talizni, akkor meg már fáradt vagyok. mondtam amúgy neki, h szégyellem, h csk ennyi a példányszám, de õ nem érti, hogy ez miért kevés.. neki is 4 volt, velem együtt
Pasi vagyok, de igen, nyilvánvalóan van ilyen. Megoldható, de tenni kell érte. Tenni kell azért, hogy az élet ne csak rutinszerû dolgokból álljon, hogy legyen benne izgalom, vágyakozás. Ha minden nap rutinszerûen ugyanúgy történnek a dolgok, a szex is mindig ugyanúgy megy és ugyanolyan, akkor persze, hogy unalmas lesz, ezzel mindenki így lesz egy idõ után. Nehéz erre konkrét tanácsot adni, hiszen magatokat ti ismeritek, én nem. Egy viszont biztos: vissza kell hozni a szenvedélyt, a vágyakozást és az izgalmat a kapcsolatba. Randizás, kalandozás, közös és külön programok. Ha egyfolytában egymás szájában vagytok, akkor meg kell találni a módot arra, hogy legyen olyan része az életnek, ami a másik nélkül zajlik. Ha túlságosan unalmas és hideg az együtt töltött idõ, randizni kell, mint régen. Egy dolgot érts meg: amit most csinálsz - úgy értem, ez az eredménytelen rágódás -, az a kapcsolat tönkremeneteléhez vezet, ez csak idõ kérdése. Benned érik a kétely, a kapcsolat romlik tovább, te pedig egyre boldogtalanabb leszel a kapcsolatodban. A mindennapos papírforma erre, hogy majd egy nap találkozol egy új pasival, akinek nem tudsz ellenállni, kiborulsz, elveszíted az uralmat magad felett. Ha azon rágódsz, hogy a pasid nem ezt érdemli, akkor talán elõzd meg ezt a dolgot, mert az én megfigyeléseim és személyes tapasztalataim alapján ez szinte mindig megtörténik... Továbbra is hangsúlyozom: a kapcsolatod és szexuális életed szerintem igenis megmenthetõ! A kérdés csak annyi, hogy ezért hajlandó vagy e lépéseket tenni, vagy pedig magadban rágódva hagyod megrohadni az egész párkapcsolatot! Minden jól mûködõ párkapcsolatban vannak mélypontok, és minden sokat próbált párkapcsolat azért mászott ki ezekbõl, mert a benne élõ két ember vállalta a fáradságot érte. Elõször is mindenképpen azt mondom, hogy ezt NE tartsd magadban, beszéljétek meg! Azt is hozzátenném, hogy itt nem a pózokról, nem az aktus minõségével és változatosságával van a gond, mert a szex igazából nem ettõl lesz élvezetes. Ezek érdekes dolgok, ki kell próbálni mindent, de a szexuális vágy k**vára nem ezen múlik! A kapcsolatod lett lapos, unalmas, kiszámítható, nincs benned meg jelenleg a bizsergés a pasid iránt. Ha azon kezdtek el agyalni, hogy mivel kellene feldobni a szexet, akkor nagyon rossz irányban keresgéltek. Azon kell dolgoznotok, hogy kívánjátok egymást, hogy megújuljon a vonzalom kettõtök között, akkor aztán semmi gond nem lesz a szexszel sem. Persze, folytathatod azt is, amit most csinálsz, de akkor kinyírod a kapcsolatod és pont.
Típikus nõ vagy aki felkapja a vizet. Akkor is tudatlan vagy akármennyire felkapod a vizet. Olyanokat írtál amibõl lelehet szûrni és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Akkor sárdobálás helyett pl írj valamit, amivel kezdeni is tudok valamit.
Szövegértelmezésem jó csak te kötöd össze a válaszom egy mondatodhoz amihez semmi köze.
A kérdező hozzászólása: Te vagy a tudatlan, hogy ismeretlenként ilyeneket írkálsz. Az az egyedüli bajom, h utálom, hogy életemben 2 f....sz volt bennem, amikor lehetett volna sokkal több is. De neeem, én játszottam a jókislányt, aki rendes meg kedves, a f....szt érdekelt bárkit is, úgyhogy mostmár másképp fogok játszani...
Na most bekattan a kérdezõ. Ne haragudj, de csupa olyan dolgokat írtál ami nevetséges. Szóval igen is tudatlan vagy! Csak nyugodtan szólj be:)
A kérdező hozzászólása: Noydra: Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. De örülök, hogy neked unalomban telnek majd a napjaid, egy házasságban, amiben majd jóóól elhízol :D Ez ám a teljesítmény, mi? Akkor már legyen ribi az ember.
Nincs ilyen gondom.

Együtt élek egy pasival aki tetszik de nem tudom, hogy szerelmes vagyok e belé. Milyen érzés ha valaki szerelmes?

Legjobb válasz: Pillangók repkednek a gyomrodban és a vakbeledben. Nem tudom, még nem voltam.

Pillangók repkednek a gyomrodban és a vakbeledben. Nem tudom, még nem voltam.
Nem vagy az. 27 évesen éreztem elõször és ütött, mint egy gong, már a második randin, azóta hozzámentem feleségül, de minden reggel, mikor meglátom, fülig ér a szám és szól az a bizonyos gong :) . Ha együtt élsz valakivel, és nem érzed biztosan, hogy szerelmes vagy, akkor az nem az. N29
A szerelmet nem lehet szavakkal leírni.Ha az lennél tudnád.
majd megtudod, ha szerelmes leszel...
Szerintem is, ha bizonytalan vagy benne, akkor tuti nem vagy az.

Lányoknak mennyire tetszik hogyha egy pasi izgató dolgokat mond neki pl h milyen dolgokat csinálna vele együtt szivesen?

nemuugy mondom h durván, hanem egy szép estét képzeljetek el :)

Legjobb válasz: Nekem tetszik,de csak mértékel és ne mindig ezt a témát hozza fel a fiú és lehetõleg ne elsõ randin :D

Nekem tetszik, de csak mértékel és ne mindig ezt a témát hozza fel a fiú és lehetõleg ne elsõ randin :D
A kérdező hozzászólása: hmmm :) ) sztem is tökjó legalább valami kis színt visz a dolgokba :D
A kedvencem egy hajós történet volt.Tengeren, egyedül, napsütésben.Részletesen "kitalált" mindent.Hogyan vetkõztet le a hajó fedélzetén, hol kezd el csókolgatni, majd én egy "sztriptíz-táncot" lejtek neki, s hogyan ülök az ölébe és vágunk bele a dolgok közepébe.Különbözõ pózok fekve, ülve, sõt az árbócnál is..És mindent teljes részletességgel.És hiába csak olvasni lehetett, nagyon izgató volt..
az utolso valaszolotol kernem irj le nehany tortenetet:P vagy egyet:> :P
Mi volt barátommal, ha nem tudtunk találkozni, akkor msn-en találtunk ki különféle történeteket, amiket szexuális elemekkel gazdagítottunk.Egy kis részt õ, egy kicsit én.Olyan fantáziadús szexjelenetek kerekedtek ki, hogy annyira felizgatott, hogy a beszélgetések után mindig maszturbáltam.De személyesen is csináltuk ezt egyszer kétszer, de jobb, ha csinálja ezeket az izgató dolgokat:) Szóval szerintem nagyon tetszetõs dolog..L/18
nekem tetszik
Az utolso voltam...es a parommal fantazialgatok nem mas sraccal akivel meg nem vagyok egyutt...Mas sracokkal nem igazan fantazialok ilyenekrol ha nem vagyunk egyutt..
Helyzettõl függ! ha pl nem ismerem a srácot és úgy kezdené el mondani, akkor nagyon nem érdekelne! Ha a barátom mesélgetne ilyeneket amikor épp távol vagyunk egymástól, az nagyon izgis lenne! De ha úgy mesélné h ott vagyok vele, akkor inkább csinálja, mint mondja:) 24L
Persze, ez elott ket nappal mi is fantazialgattunk....hogy milyen legyen az az illeto "egyuttlet"...es neki van is fantaziaja...de en altalaban nem tudom ki mondani ezeket...vagyis nem jut eszembe semmi...vagy csak egyszeruen nem merem kimondani :P Valami ilyesmi :P De tettszik es izgato ha ilyenekrol beszelunk :P
nekem is nagyon bejön ez a dolog :) persze megvan a határa, meg az intimitása, meg tényleg kell hozzá mersz hogy ki mondd, a másik felõl meg befogadóképesség de alapjában véve számomra nagyon izgató tud lenni :) fõleg mikor mondja, hogy rólam fantáziált :P

Koedukált albérlet? Milyen pasival együtt lakni egy albérletben? Jó vagy rossz ötlet?

Legjobb válasz: Ha nem vagytok egy szobában, akkor nem gáz, csak beszéljétek meg elõre, hogy a fürdõszoba pl közös, és ne hagyjon maga után koszt és rendetlenséget! Amúgy én szeptember óta együtt lakom a barátommal, és szerencsére nagyon rendes, mindenkinek megvan a feladata. Én porszívózok és mosogatok, õ leviszi a szemetet és bevásárol. :)

Ha nem vagytok egy szobában, akkor nem gáz, csak beszéljétek meg elõre, hogy a fürdõszoba pl közös, és ne hagyjon maga után koszt és rendetlenséget! Amúgy én szeptember óta együtt lakom a barátommal, és szerencsére nagyon rendes, mindenkinek megvan a feladata. Én porszívózok és mosogatok, õ leviszi a szemetet és bevásárol. :)
Szerintem jó. Én legalábbis fiú vagyok, de szívesen laknék csajokkal. Általában jól kijövök velük. Ha normálisak a lakótársak, akkor szerintem semmi gond nem lehet. Ez pedig nem a nemtõl függ.
Ja mégegy: ha neked lesz pasid vagy a lakótársadnak barátnõje, akkor a közös lakás komoly veszekedéseket szülhet, adott esetben akár rá is veheti a lakótársad a csaj, hogy költözzön el, te meg ott maradsz egyedül a rezsivel. Ezzel az eshetõséggel mindenképp számolj...
Ha nem vagy tisztaságmániás, akkor jó. Én elég sok sráccal laktam így, és hiába volt megszabva, hogy õk is takarítanak, az nekem mindig koszos volt utána és mindig újra kellett csinálnom. Eddig 9 sráccal laktam együtt hosszabb-rövidebb ideig, volt, hogy ketten, volt, hogy többen egy lakásban, és ha kilencbõl egy sem volt elég rendes, akkor az már szerintem jelent valamit...
Nálunk mûködik, egyikünk se a másik esete :)
Amig egyikötöknek sincs féltékenykedésre hajlamos partnere, addig müködhet, de csak ha mindketten betartjátok a szabályokat.
laktam együtt 2 pasival...külön szoba, többi közös 1: mosogatót nem ismerték 2:párom kegyetlen féltékeny volt sokáig 3:az egyik fiu barátnõje rám volt féltékeny nagyon
hát én nem laknék pasival...nem tudnék nyugodtan egy szál bugyiban mászkálni otthon, mert félnék hogy rámmászik! :DDD
Hosszabb távon nagyon ritka szerintem ahol nem lesz a vége szakitás, inkább lányokat választanék szobatársnak.
Nem tudom... Szerintem ez a rámászás dolog részben csak intelligencia kérdése. Ezt szerintem meg lehet beszélni. Vagy ha a szobatársadnak nemi erõszakra való hajlamai vannak, akkor én az elsõ jelre elhúznék onnan. A féltékenykedéssel kapcsolatban pedig: ha valaki ennyire nem bízik meg a párjában, annak a kapcsolatnak nem sok jövõt jósolok. Gondolj bele! Az elkövetkezendõ 50-60 évben ezek szerint nem mehetsz 3m-mél közelebb ellenkezõ nemû illetõhöz. Szerelemhez, vagy akár csak szexuális kapcsolathoz, szerintem nem elég csak annyi, hogy két ember össze legyen zárva. Vagy ha igen, ott nagyon nagy bajok vannak. Ez az én véleményem.
Ne csináld a kor miatt se + házassàgtörés..... Keress valaki màst szt
Legyen önzõ? Azt hiszem, ha te lennél a felesége, nem ilyen tanácsot adnál...
Egy hülye r*banc vagy, ha felfekszel egy nõs emberrel! Ha megteszed, remélem késõbb a te férjeddel is lefekszik majd egy fiatal nõcske!
Keress egy korban hozzád illõt, olyat akit szerethetsz is, ne nõs pasikkal kezdjél, ez undorító!
Ha én újra kezdhetném , csak kizárólag tapasztalt férfival vetetném el :-) Szóval rajta.... Én anno egy olyannal jártam, aki szintén nem volt még senkivel és borzalmas volt. Õ is béna volt és én is, és többszöri próbálkozásra sikerült. Ezzel egy idõben volt egy pasi aki tetszett és idõsebb volt, és már annyira kész voltam, hogy legszívesebben megkértem volna rá, hogy tegye meg, mert a hócipõm tele volt a szintén szûz barátom szerencsétlenkedésével. Szóval jobban jársz egy tapasztalttal. És ha te is akarod miért ne? Legyél önzõ. Az önzetlenség és a jóság nem kifizetõdõ. És most meg lehet kövezni, állom :-)
Hol lehet még találni olyan 23 éves lányokat, akiknél szóba jöhetnek idõsebb férfiak? :)
szereted azt a pasit? mert ne hogy csak a vágy beszéljen belõled! és ha tényleg csak a vágy akkor inkább ne! Egy nõs pasival?
Nagyon megsérülnél lelkileg és a többi fél is a pasin kívül! Kell az neked, hogy kihasználjon? Lehet most akarod, de utána szerintem nagyon megbánod, hogy olyannak adtad magad oda, aki nem értékel csak arra kellettél neki, hogy kiélje testi vágyait.
Szerintem ne ilyen embernek add a szüzességedet! Nõs!!!! Ilyennel sohasem állnék szóba! Szerintem neked sem kéne...
23 évesen még szûz vagy? Elég nagy ritkaság, de ezek szerintem van ilyen. Ha a csávó 48 éves, akkor bízd rá magad õ már biztos tapasztalt a szexben, különben meg az érzéstõl nem kell félni, ha végeztél már önkielégítést, akkor nyilván tudod, hogy milyen jó érzés, ez sem rosszabb sõt... :)
Mar az alapszituacio is meglehetosen provokativ es moralisan erosen megkerdojelezheto, de erre sikerult meg egy lapattal ratenned az "o igazi profi ebben es csak egy lennek nala a sok kozul, akikkel megcsalta a feleseget" mondattal. Talan tobb informaciot mar ne ossz meg, mert egyre rosszabbul hangzik a dolog!:D
14:43 akkor gumit se húzzon, hátha magadhoz tudod láncolni ezt a machót. Amúgy apakomplexus nálad is befigyel... sebaj!
Remélem, legalább védekezni is fogtok. Nem hiányzik, hogy a társadalmunk bõvüljön még egy két debil által összehozott gyermekkel.
kapuzárási pánikja van.. keresi a szûz husit:DD
Már ennyire totál mindegy, csak legyen valaki?!... Nem hinném, hogy ne találnál olyat akinek nincs senkije és nem 25 év van köztetek. Inkább küldj magadról képet, most épp szabad vagyok és még házas se vagyok :D 24/F
Ha megakarod tenni akkor tedd meg.
Mit csinálj? Tedd szét a lábad és ne legyen rajtad bugyi!
mennyi ostoba lány szaladgál ebben az országban. és még csodálkozunk, hogy pornós lányaink híre vetekszik a borainkkal. szép keleteurópai erkölcsi szint. http://mno.hu/migr_1834/nyiregyhaza_utca-295506
most mar tuti hogy kamu, ilyen hulye tyuk 23 evesen nem letezik
A kérdező hozzászólása: Nem derülne ki profi az ilyesmiben már évek óta csinálja. De amúgy a felesége az nem mindennapi. Egy rémség
Szóval egy NÕS hapsi akar veled lefeküdni, neked meg az a legnagyobb problémád, hogy milyen érzés lesz? Gratulálok mind a kettõtöknek.
Kapard össze magad, mert elég szánalmas vagy. Az õ házassága lehet sz*r, de attól még legyen benned annyi tartás, sok okból, hogy nem kúrsz vele. Lehet szereted, francokat sem érdekel, felejtsd el és normális kapcsolatba bonyolódj. Ha esetleg a felesége is ilyen hülye, mint a férje, aki megcsalja simán, még a végén a pofikád is szét lesz verve, és hatalmas balhéban találod magad a gerinctelenséged mellé. 23/L
A válaszolók úgy ítélkeznek, hogy nem tudják mi van a háttérben, miért akar a férfi félrelépni. Egyébként meg mi a terved? Túl szeretnél esni a dolgon? - ha csak ennyi, ne tedd Titkos 3. szeretnél lenni? - megéri ez neked? Mi az oka, hogy eddig még nem voltál férfival?
Ha biztos vagy benne, hogy késõbb nem fogod megbánni, akkor feküdj le vele. Mindenképp szólj a pasinak, hogy még szûz vagy, így -ha normális- óvatosan fog veled bánni.
gondolom ez a napi provokativ kerdes... 23 evesen tobb eszed kene legyen
A kérdező hozzászólása: A témához még csak annyit füznék hozzá, hogy én csak egy lennék a sok közzül akikkel már megcsalta a feleségét a közel 20 év során!!!
ma 12:46 és mond te lányzóó mikor kezdje el az a szerencsétlen pasi a szexet?? Azért mert tapasztalatlan?? Ezt is meg lehet tanulni, valószínûleg azóta már tanult jócskán a dologból. Bezzeg ha ti rátok azt mondják, hogy te szerencsétlen leányzó olyan tapasztalatlan vagy és kicsi a melled, akkor biztos vérig sértõdnél. Azért már ne úgy nézzünk egy tapasztalatlan srácra, mint egy hányadékra. Õ is ember, mint te. Õ neki is meg kell tanulni a dolgokat. Lehet, hogy pár próbálkozás nem elég neki, idõvel belejön. Nem a kor számít, mert 40 évesen is lehet tapasztalatlan. Ne általánosíts te leányzó! Sajnálom a mai fiatal srácokat és némely lányt, nem is részletezem miért...
omg! Remélem kiderül és a felesége felpofoz, bár rajtad már az se segítene.
ha megteszed azutan mar akar mehetsz a sarokra is dolgozni

Pasimmal 1 hónapja vagyunk együtt és már le akae r velem feküdni. Mindketten szűzek vagyunk. Én egy kicsit félek. Kérlek adjatok tanácsot h hogyan meg h milyen pózokat ajánlotok az első alkalomra?

Legjobb válasz: a kérdésed alapján nem úgy tûnik, mintha nagyon készen állnál rá... én a helyedben biztos várnék. hány évesek vagytok? elvileg a misszionárius póz a legjobb a lánynak.

a kérdésed alapján nem úgy tûnik, mintha nagyon készen állnál rá... én a helyedben biztos várnék. hány évesek vagytok? elvileg a misszionárius póz a legjobb a lánynak.
15 éves bakker és már a kefélésen jár az agyad. Remélem hamar összedobtok egy kis lurkót és az már 12 éves kefélni fog.
naja a másik meg hogy kell-r gumit használni.. iszonyúan fogalmatlan vagy !!!!! Hogyan mûködne így neked most a szex? jesszusom
1hónap az 4hét, és már megakar fektetni a gyerek.. ha belemész jó nagy hülye vagy. még azt sem tudod mi az a misszionárius, szóval semmi fogalmad nincs a szexrõl. hova siettek? :O
Az elõzõnek igaza van én 13 vok és tudom ezeket. (nem azért mert màr készûlõk rà csak jò ha tudom.) Nem vagy még rà felkészülve.
Bocsi, neked semmilyen pózt nem ajánlok. Ha nem tudod, mi az a misszionárius póz, kérdés számodra, hogy használj-e gumit, és hogy az elszakadhat-e, akkor [email protected] fiatal vagy a szexhez. Érdekes módon én ezekre a kérdésekre a szüzességem elvesztése elõtt évekkel is tudtam a választ. Különben is, sose csináld csak a pasi kedvéért, mert meg fogod bánni. 31/N
gondolom nem szeretnél nõgyógyászhoz menni még, szóval a fogamzásgátló tabletta szóba se jöhet. a többi meg önmagában nem a legbiztonságosabb, szóval mindenképpen használjatok óvszert! igen, el tud szakadni, de csak ha rosszul használjátok, ezért ajánlom a barátodnak, (vagy akár ketten is csinálhatjátok) hogy gyakorolja a felhelyezést.
háát. ne haragudj :) de én elöszõr 1 helyesírási szótárat adnék hogy tanulmányozd aztán tanácsot is :) 15/f
Figyu, a nevem Vollár Ferenc, jelölj be face-n, egy olyan kép van kinn, amikor a bmx-emmek pózolok! Ott mahd segítek és megdumáljuk! Elmondom a tapasztalataimat és a tanácsaimat :)
A kérdező hozzászólása: Igen már masztiztam.elsõ alkalomhoz hasznàljunk gumit.? És a gumi eltud szakadni.?
Mert ha igen, tudni fogod mi okoz neked örömet ;) Amúgy van akinek fáj az elsõ szex, van akinek nem. Egyénfüggõ. Ne izgulj emiatt, és akkor jól fogod magad érezni. DE! Ha még nem vagy rá felkészülve, akkor várj még. Ha a barátod szeret, vár még rád.
Lány alul, fiú felül. Ez a legkényelmesebb ha nem vagy még gyakorlott, bár a fiú (ha nincs szerencséd) nem biztos, hogy rögtön tudni fogja mit hogy csináljon. Masztiztál már?
90% hogy az elsõ alkalom nem fog sokáig tartani (néhány perc), mert a szûz fiúk többsége annyira izgatott hogy hamar "elmegy". Tehát m1 milyen póz.
A kérdező hozzászólása: 15 és 16.Hát kicsit fèlek töle.Ès az a misszionáris az mit takar?
1 hónapja??? Szerintem ne hagyd magad, ha csak nem akarsz mindig átfutó , , ribanc" lenni. Ha szeretne nem sürgetné a dolgot. Lehet csak ki akar használni....meg amúgy is fiatalok vagytok a szexhez...

Mi annak a számnak a címe, aminek a klipje egy lány életét mutatja be, hogy milyen lenne, ha az anyja helyesen dönt és nem marad együtt az erőszakos pasival?

Hip-hop/rap stílus és afroamerikaiak szerepelnek benne.

Legjobb válasz: nem tudom de engem is érdekelne:)

nem tudom de engem is érdekelne:)
How to love :)
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!