Találatok a következő kifejezésre: Milyen együtt egy (156 db)

Milyen együtt élni egy pasival, aki még nem a férjem?

Legjobb válasz: szia! én együtt élek a pasimmal, aki 1 hónap mulva a férjem lesz. hogy milyen? jó, nagyon jó! mi két hónap után költöztünk össze, addig veszekedtünk minden nap. azóta harmonikus a kapcsolatunk. még otthon is segít mindenben. ha kell elmegy a boltba vagy kiviszi a szemetet de egy tojásos vacsorát is összehoz. lakva ismeri meg az ember egymást igazán .ez így is van. attól hogy nem a férjed ugyanúgy kell alkalmazkodni egymáshoz, tolerálni kell a másik hülyeségét is. nemcsak jó dolgok vannak, hidd el. ha viták nélkül együtt tudtok élni az nagyon jó. mivel kapcsolatban éltek, mindent meg kell beszélnetek, a mindennapi bevásárlástól addig hogy mi volt a munkahelyén vagy hogy csekket kell fizetni. ne félj attól , hogy nem vagy a felesége, így is tartoztok pont elég felelõsséggel egymásért és egy pár vagytok. papír nélkül is remélem segítettem!

szia! én együtt élek a pasimmal, aki 1 hónap mulva a férjem lesz. hogy milyen? jó, nagyon jó! mi két hónap után költöztünk össze, addig veszekedtünk minden nap. azóta harmonikus a kapcsolatunk. még otthon is segít mindenben. ha kell elmegy a boltba vagy kiviszi a szemetet de egy tojásos vacsorát is összehoz. lakva ismeri meg az ember egymást igazán .ez így is van. attól hogy nem a férjed ugyanúgy kell alkalmazkodni egymáshoz, tolerálni kell a másik hülyeségét is. nemcsak jó dolgok vannak, hidd el. ha viták nélkül együtt tudtok élni az nagyon jó. mivel kapcsolatban éltek, mindent meg kell beszélnetek, a mindennapi bevásárlástól addig hogy mi volt a munkahelyén vagy hogy csekket kell fizetni. ne félj attól , hogy nem vagy a felesége, így is tartoztok pont elég felelõsséggel egymásért és egy pár vagytok. papír nélkül is remélem segítettem!
Szia! Én már 4 éve élek együtt a párommal és nem vagyunk házasok! Sokkal másabb..tudod van egy ilyen mondás hogy 2 ember lakva ismeri meg egymást! Szerintem is nagyon jó..így mindig együtt vagytok sokkal jobban megismeritek egymást!
Egyet értek az elõttem szólókkal. A házasság tulajdonképp csak egy papír, persze tudom, hogy neked többet jelent annál, de végülis az együttélés problémáin nem változtat semmit az, hogy házasok vagytok vagy sem. Ma már senki sem fog megbotránkozni rajta, ha ettõl tartasz. És szerintem sokkaljobb kipróbálni, hogy képesek vagytok -e együtt élni, mintha a házasság után derül ki, hogy nem megy. KÉt dolog szeretni valakit, és elviselni, hogy szétdobálja az alsógatyáját a nappaliban. Próbáljátok ki! Sok sikert!
Szerintem semmit nem jelent a papír .Az elsõ férjem 2 évig udvarolt majd megesküdtünk és 3 év után el is válltunk .Majd jött egykis magányos idõszak ekkor megismerkedtem a mostani párommal akivel közös családunk is van de szóba se került a házasság és már 12 éve így élünk .A lánykori nevemet használom de a gyermekünk az apukája vezetéknevére lett anyakönyvezve.
Ha majd eggyüt élsz vkivel és utána összeházasodsz vele vagy mással rájössz, hogy a kettõ dolog ugyan olyan csak az egyik a férjed a másik az élettársad..
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is, bár az kicsit túlzás, hogy együtt élünk és nem is férjem(még), de szerintem egész jó dolog. De mint minden éremnek, ennek is két oldala van. Elsülhet jó is meg rosszul is a dolog. Ezért azt javaslom nagyon gondold meg mielõtt egy ilyenbe belevágsz!!!

Ferfiak, milyen egyutt elni egy "hazisarkannyal" es miert vagytok meg mindig vele?

Azoknak a valaszadoknak a velemenye erdekel, elsosorban akiknek az eletet a feleseguk enyhen szolva "megneheziti".Miert bocsatatok meg az ilyen noknek 100-szor is?!

Legjobb válasz: Az én anyám is az, de apám szereti, és már elég rég óta vannak együtt, ezért nem mennek már szét. De én apám helyében már rég kitettem volna a szûrét :)

Az én anyám is az, de apám szereti, és már elég rég óta vannak együtt, ezért nem mennek már szét. De én apám helyében már rég kitettem volna a szûrét :)
Definiáljátok már nekem a "házisárkány"-t!
:)
Házisárkány- Élöhelye-általában a konyha területén található meg. Feltünöen viselkedik, hangos rikkantással tudtaja nemtetszését. Külleme:hajcsavarókkal rögzitett szénaboglya, otthonkát visel mamuszkával, minden esetben a család feje kell hogy legyen, övé az utolsó szó, fajta társai alárendelve vannak, mindig az ö akarta érvényesül, vita nincs. Barátok, sörözés kizárva!!! Utódai és párja idegroncsok.Féltékeny tipus a legrosszabb fajtából, uralkodásra született, sokáig él, a föztje ehetetlen, közveszélyes, jó szinész, megjátsza magát. A szülöi értekezleten senki nem ül mellé. Barátok közt rajongó, két vasalás közt imádja a szappanoperákat. A falurádió hozzá képest semmi:) ) Nagyon felvilágosult. A szexuális élete mint a sivatag.
Úgy nézem, nem tolonganak a "megszólítottak"...:P
Ez jó kérdés!Én is kíváncsi lennék rá:) )
A balek aki elveszi, az meg megérdemli:)
A kérdező hozzászólása: Felteteleztem, hogy egy ferfi sem fogja bevallani hogy egy ilyen novel el.De azok is irhatnak akik elvaltak eppen ezert!
szerntem viszonylag ritka az olyan nõ, akire ez MIND ráillik. Amúgy az ezen oldalon az átlagéletkor sem éri el azt a kort, hogy erre sok válasz érkezzen. A válasz a kérdésre pedig az, hogy 1) a nõnek még igy is van bõven jó tulajdonsága (és nem rendelkezik az itt leírt összes rosszal), 2) egy ilyen nõ sok feladatot és felelõsséget levesz a férfi válláról, ami viszont a férfinak jó és kellemes. A baj az, hoyg manapság a felek úgy érzik, hogy a másik korlátozza õket... nem értik meg, hogy bizonyos fokú korlátozás normális egy tartós kapcsolatban, házasságban. Idomulni kell egymáshoz és az élethelyzetekhez. A tartós kapsolat, házasság nem mûködik egoizmussal megspékelve :/

Milyen programmal tudnám az avi filmjeimet srt fájlokkal együtt egy fájlba konvertálni?

Dvd-re szeretném kiírni, de mivel nincs dvix lejátszóm, át szeretném konvertálni sima PAL/NTSC formátumba, ezért szeretném.

Legjobb válasz: VirtualDub-bal simán meg lehet csinálni. De van olyan program(ConvertXtoDVD), amivel rögtön DVD-be teszi, és a felirat meg kikapcsolható/bekapcsolható, meg be is lehet állítani, hogy milyen betûtípussal/mérettel legyen. A PAL/NTSC amúgy nem a formátum, hanem a formátum az a DVD és a DivX/XviD stb. :)

VirtualDub-bal simán meg lehet csinálni. De van olyan program(ConvertXtoDVD), amivel rögtön DVD-be teszi, és a felirat meg kikapcsolható/bekapcsolható, meg be is lehet állítani, hogy milyen betûtípussal/mérettel legyen. A PAL/NTSC amúgy nem a formátum, hanem a formátum az a DVD és a DivX/XviD stb. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, megcsináltam egy filmet a convertxtodvd-vel, de hiába mentem rá, hogy égesse rá a feliratot, nem csinálta meg:S pedig a biztonság kedvéért ugyanolyan névre átneveztem a filmmel együtt, csupa kisbetûvel szókö nélkülxD miközben nézem, ott van a felirat lehetõség, de hiába megyek rá, nem törénik semmi.:S
A kérdező hozzászólása: deee mégis sikerült:D a DVD lejátszó olvassa:D köszi a segítséget:)
Szívesen, örülök, hogy segthattem :)
*segíthettem


Edzéstervet szerék van egy fekpadom, milyen gyakorlatokat melyik napokon? Hastámasz, gugolás is benne lehet gép nélkül. Melyik gyakorlatokat csinálja együtt egy nap?

Legjobb válasz: Igazából bármit bepárosíthatsz bármivel. Láb az, amit önmagában edzek, mellé semmit sem teszek be. Az egyes testrészek edzésére szolgáló gyakorlatokat gondolom ismered. Egy testrészre három gyakorlatot végzek, min. 3 sorozattal 10-12 ismétlésszámmal. Nálam így vannak éppen összepárosítva a testrészek: Hát/Bicepsz Váll/Tricepsz Láb Mell/Has

Igazából bármit bepárosíthatsz bármivel. Láb az, amit önmagában edzek, mellé semmit sem teszek be. Az egyes testrészek edzésére szolgáló gyakorlatokat gondolom ismered. Egy testrészre három gyakorlatot végzek, min. 3 sorozattal 10-12 ismétlésszámmal. Nálam így vannak éppen összepárosítva a testrészek: Hát/Bicepsz Váll/Tricepsz Láb Mell/Has

KFT tulajdonlás, milyen felelősségekkel és kötelezettségekkel jár? Az egyik rokonom megkért, hogy alapítsunk együtt egy Kft-t. Nekem semmi dolgom nem lenne, csak tulajdonos lennék és az én nevemen keresztül futna a dolog, míg ő lenne az ügyvezető.

A törzstökét, bejegyzést illetve minden egyéb dolgot a rokonom intézne. Amikor megkérdeztem t?le, hogy miért nem saját maga alapít KFT-t, akkor azt válaszolta, hogy azért, mert régebben már volt köze egyhez és akkor aláírt egy kezességi papírt. Ha azzal a Kft-vel valami baj lehet, akkor állítólag a kezesség miatt ennek a Kftnek is inkasszó kerülhet majd a bankszámlájára. Egyik részr?l szeretnék segíteni rajta, mert a rokonom és lehetne munkája, ami nagyon fontos, másrészr?l viszont nem szeretném magamat bajba sodorni. Sajnos eléggé hiszékenynek ismerem a rokonomat és félek, hogy bajom lehet ebb?l.

Legjobb válasz: A sok okos hozzászólás után, legyen egy gyakorlatias is: A neveden van a kft. és a rokonod jól átver néhány tucat embert pl., azután meg eltûnik. Ebben az esetben csalásért, te mész a sittre és az átvert emberek is téged vernek laposra!!!

A sok okos hozzászólás után, legyen egy gyakorlatias is: A neveden van a kft. és a rokonod jól átver néhány tucat embert pl., azután meg eltûnik. Ebben az esetben csalásért, te mész a sittre és az átvert emberek is téged vernek laposra!!!
XDDDDDD Bocsi nem tudtam megállni, ez tényleg eléggé "gyakorlatias" megközelítés!
Sok bajod nem lehet belõle. Akkor kell majd figyelni, hogy mit írsz alá, ha esetleg csõdközeli helyzetbe kerül a cég, ugyanis ilyen esetben a tulajdonosnak is keletkezhet anyagi felelõssége és nem csak a bevitt vagyon erejéig.
Elsõ! Mire gondolsz pontosan? CSak érdeklõdök... Én úgy tudtam, hogy korlátolt, tehát a bevitt eszközök és anyagiakig felelõsek...szeretek új dolgokat tanulni, úgyhogy ha gondolod megoszthatnád...
A Csõdtv. 33/A.§.-ra gondolok: "A hitelezõ vagy - az adós nevében - a felszámoló a felszámolási eljárás ideje alatt keresettel kérheti a bíróságtól [6. § (1) bekezdés] annak megállapítását, hogy azok, akik a gazdálkodó szervezet vezetõi voltak a felszámolás kezdõ idõpontját megelõzõ három évben, a fizetésképtelenséggel fenyegetõ helyzet bekövetkeztét követõen ügyvezetési feladataikat nem a hitelezõk érdekeinek elsõdlegessége alapján látták el, és ezáltal a gazdálkodó szervezet vagyona csökkent, vagy a hitelezõk követeléseinek teljes kielégítését meghiúsították, vagy elmulasztották a környezeti terhek rendezését......" ".....Az (1) bekezdés alkalmazásában a gazdálkodó szervezet vezetõjének minõsül az a személy is, aki a gazdálkodó szervezet döntéseinek meghozatalára ténylegesen meghatározó befolyást gyakorolt."
Azért egy tulajdonlás alapvetõen NEM vezetés... Tehát ettõl nem félnék, viszont a rokon indoka szerintem hülyeség.. NEM kerülhet inkasszó egy társaság számlájára azért, mert annak egy tulajdonosa (tagja) bármit is tett (aminek nincs köze az adott cég mûködéséhez).
"Azért egy tulajdonlás alapvetõen NEM vezetés" Nem véletlen idéztem az utolsó bekezdést is, akár egy taggyûlési határozat miatt is felelõssé tehetõ a tag. A rokon szerintem nem attól tart, amit a kérdezõ írt, hanem attól, hogy a Kft. üzletrészeit végrehajtás alá vonhatják, ami jogos félelem.
na akkor én megint nem értek valamit! Pár nappal ezelõtt volt a tvben egy építkezõs/kivitelezõs cég. Ott felvették az adott munkára a pénzt, majd csesztek normálisan megcsinálni a munkát. Majd 2 napra rá jogutód nélkül megszüntették. Rá egy hónapra ugyanaz a pali egy másik cégnév alatt létrehozott egy vállalkozást ami ugyanazzal foglalkozott, amit elõtte megszüntetett.... és persze a megrendelõ már nem tudott perre menni, mert akit perelt volna az ugye már nem létezik...szóval valami nem stimmel, lehet nagyon buta vagyok és nem látok a dolgok mögé, de itt nekem valami rettenetes módon bûzlik. Ez a sztori azt hiszem az Atv-ben a tv ügyvédjében volt, és ott mondták az ügyvédek... Na most kapkodom a fejem mint vasorrú bába a mágnesviharban hogy mégis mi van??XD Inkább azt tanácsolnám kedves kérdezõ, hogy keress fel egy ügyvédet, akiben igazán megbízol. Nem állítom azt, hogy azt amit itt leírtak/leírunk / leírtam az nem úgy van, de azt hiszem - és ebben mindenki egyetért - addig ne menj bele az ilyesmibe, ameddig egy szakemberrel nem beszéltél (és most ne a "haverodra" gondolj elsõsorban) és ameddig úgy nem érzed, hogy nyeregben vagy a témában (mi anno a suliba úgy tanultuk, hogy csak a bevitt pénzt veszítheti el az illetõ, de ez szerintem csak a "felszín"... ez mellett még lehet 1001 más dolog is)
"a Kft. üzletrészeit végrehajtás alá vonhatják, ami jogos félelem" Ez mán' igaz..:)

Milyen együtt dolgozni egy olyan kollégával, aki állandóan nyafog?

Legjobb válasz: Eleinte piszok idegesítõ, de utána már immunissá válik rá az ember. Mintha meg sem hallaná. Én legalábbis alkalmi süket lettem az egyik kolleganõmre. Négyen dolgozunk egy irodában, de ha õ elkezd beszélni, akkor azt már szó szerint meg sem hallom. Van, hogy pont olyankor megyek ki pisilni vagy ilyenek. Sztem észrevette, hogy magasról [email protected], dehát ez van.

Eleinte piszok idegesítõ, de utána már immunissá válik rá az ember. Mintha meg sem hallaná. Én legalábbis alkalmi süket lettem az egyik kolleganõmre. Négyen dolgozunk egy irodában, de ha õ elkezd beszélni, akkor azt már szó szerint meg sem hallom. Van, hogy pont olyankor megyek ki pisilni vagy ilyenek. Sztem észrevette, hogy magasról [email protected], dehát ez van.
Úgy, ahogy én is. Zárd ki a hallókörödbõl. Légy alkalmi süket. Én is ezt teszem, és el sem hiszed mennyire jól mûködik.
Szerencsére én a mûszakomba nem találkozok kollégákkal csak más beosztású dolgozókkal. De elég rossz hallgatni az ilyet fõleg ha azért nyafog mert egy kicsit többet kell dolgozni.
nekem egyik osztálytársam ilyen, sajnos padtársam is lett valahogy és állandóan panaszkodik, nyafog még órákon is, szünetekben. eleinte meghallgattam meg jóindulatúan figyeltem rá, de aztán pár hét múlva kezdtem nem odafigyelni, mintha mást csinálnék és nem érnék rá. mára már nem is beszélünk egyáltalán :D
A kérdező hozzászólása: Mi valamivel többen vagyunk, de egyik kolléganõm állandóan azon nyafog, hogy õ már menne nyugdíjba, de még vannak hátra hónapjai...

Milyen lehet egy 2 személyes kádban egy delfinnel együtt fürödni?

Legjobb válasz: Nagyon [email protected], mert a delfintõl nem férsz a kádba.

Nagyon [email protected], mert a delfintõl nem férsz a kádba.
A kérdező hozzászólása: Ja, ez igaz. Meg gondolom a víz sem marad tiszta tõle, ugye?
fergeteges élmény, igy gyártják a sellõket
te kiakarod próbálni, vagy csal álmodozol?? sztem veled egy kádban egy delfin egy idõ után megdöglene
Erotikus. Majd töltsd fel a trixxx-re.

Milyen együtt élni egy borderline személyiségzavaros emberrel?

Legjobb válasz: én borderlineos vagyok. amikor egy-két "rohamon" túl vagyok, másnap nagyon szégyellem magam. és sajnálom a barátom..szerintem rossz lehet.

én borderlineos vagyok. amikor egy-két "rohamon" túl vagyok, másnap nagyon szégyellem magam. és sajnálom a barátom..szerintem rossz lehet.
engem is lenyugtatott egy ideig, mostanában vannak megint kitöréseim..tényleg tudni kell kezelni minket, mert sokszor magunktól magányosnak érezzük magunkat, egyedül..bonyolult ez
mintha ketté szakadnál... egyszerre jó és rossz... öröm és bánat, szerelem és gyûlölet. majdnem 2 éve vagyok "áldozat" azért írtam idézõjelbe, mert valóban csak képletes. ez a betegség nehéz, és felkészülni nem lehet rá. a borderes agresszív, makacs és paranoid... de aranyos szeretni való és gyermeki. olyan érzésed lesz mellette, mintha gyereket nevelnél, a legerotikusabb szeretõt tartanád és a börtönõröddel élnél együtt... agressziója gyakran fizikai bántalmazáshoz is vezethet, de, ha igazán szereted rájössz, hogy nem akar igazán bántani... és ez nem minden, csak pár apró dolog... ha mindezzel képes vagy együtt élni, rá fogsz jönni, hogy már te sem vagy teljesen normális, de talán megéri... a boldog pillanatokért...
Ha szereted és az EQ-d az egeket veri, akkor kezesbáránnyá válik neked/melletted. Ismertem ilyen férfit, és teljes mértékben simán letudtam kezelni. Nem voltak kitörései, hanem megnyugodott mellettem.
Mintha borotvaélen táncolnál.
én is próbálok figyelni, próbálok magamban nem kárt tenni, mostanában már jobban sikerül is kontrollálnom..de nem az igazi. én még csak 20 vagyok..
úristen 9-es, mintha magamról olvasnék :'(((( Remélem, hogy tényleg kigyógyulok belõle, már csak 4 év van addig. Próbálok ellene tenni, de az a baj, hogy eddig nem tudtam, hogy ez betegség :( pár hónapja hallottam errõl elõször. Azóta jobban odafigyelek magamra, hogy miket csinálok :((((
igen, az utolsó tök igazat ír....egyszer azt olvastam 30éves kor körül általában "kigyógyulnak"..na hát hátha...szörnyû ezzel együtt élni...nagyon.
Olyan, mint egy hisztis idegbeteggel... már bocsánat, de stabil párkapcsolatról ne is álmodj... ha pedig családtag, akkor rengeteg türelem kell hozzá... Ismerek egy lányt, aki állítása szerint borderline-os... szerintem egyszerûen csak egy neveletlen hisztérika.
Nekem a barátnõm enyhén az Legalábbis egy pszichiáter ezt mondta Mielõtt összejöttünk barátok voltunk, persze egymásba szerettünk, és szerintem mellettem nagyon sokat fejlõdött abban, hogy legyûrje ezt a dolgot. Majdnem egy éve együtt vagyunk, remélem "meggyógyul" egyszer teljesen, mert azért érzékenyebb az átlagnál jóval, de nagyon szeretem és tényleg semmi tünete nincs a túlérzékenységen kívül mióta együtt vagyunk :) 19
kb. mint a 3. Nekem nincs papírom róla, vagy legalább is nem tudom, adnak-e róla papírt, de én annak érzem magam. Hülyeségeken húzom fel magam, egy ártatlan kérdésre is ingerülten válaszolok csak azért, mert szerintem egyértelmû, és nem értem, õ miért nem érti, vagy mit totojázik. Stb. Elég gáz vagyok :( Sajnálom õt, de kitart, és nagyon szeretem. Próbálok változtatni, remélem sikerül.
9 es vagyok sok sikert nektek a gyógyuláshoz!! komolyan le a kalappal, ha már eljutottatok idáig. Sajnos a mi esetünk komplexebb, a jövõ héten megyünk a harmadik pszichiátriára (az elsõ kettõn nem kezelték) borzalmas és idegtépõ ez nekem, el sem akarom képzelni milyen lehet neki... ezért állok mellette mindenben! probáljatok meg ti is találni valakit aki elég erõs és kitartó mellettetek és könnyebb lesz az útra lépni talán. egyedül minden nehezebb...

Milyen fajta halat tarthatok együtt egy hím bettával egy gömbakváriumban? Aranyhalat lehet?

Legjobb válasz: Gömbben? semmit. A gömbakvárium NEM alkalmas a haltartásra!

Gömbben? semmit. A gömbakvárium NEM alkalmas a haltartásra!
Gömbakváriumban semmit nem tarthatsz, hiszen már az állatvédelmi törvény szerint is tilos gerinces állatokat ebben tartani. A másik, hogy a sziámi trópusi hal, 5 centire nõ, az aranyhal pedig hidegvízi és 30 centire. Elõbbinek elég egy 30 literes akvárium, utóbbinak 150 kell. Ha ennyire tájékozatlan vagy, semmiképpen ne vegyél még halat. Ajánlom az akvarista.hu fõoldalán az 5 ingyenes kis könyvecskét (e-bookot) és könyvtárbõl a Horn-Zsilinszky, Pasaréti, Jeremy Gay Akvarisztikával foglalkozó könyvei valamelyikét.
Kaktuszoknak, mocsári növényeknek, csigáknak, orchideának, cukorka tartónak, búrának... De nem halaknak, nem gerinceseknek.
A kérdező hozzászólása: Ha a gömbakvárium nem alkalmas halak tartására, akkor minek gyártják?
Azért gyártják, mert egy barom kitalálta! De már tiltja az állatvédelmi törvény! Rendes akváriumot vegyél, a gömb az állatkínzás! Az aranyhal-betta párosítás nem kivitelezhetõ, az aranyhal nagyra nõ és hideg vízi, a betta szereti a 28 fok körüli vizet! Ha kis akváriumot szeretnél mindenképpen betta, az aranyhalhoz 150-200 literes az ideális!
A betta és az aranyhal semmilyen körülmények között nem tartható együtt, és egyik sem tartható gömbakváriumban. Az, hogy kereskedésekben még árulják, ne tévesszen meg, az azért van, hogy ültess bele valami kis növényt, tegyél bele díszeket és rakd fel a polcra. Esetleg rakj bele vizet, egy kisebbre növõ növényt és pár csigát. Olvasd el az állatvédelmi törvényt, benne van, hogy nem tarthatsz ebben gerinces állatot.
A betta melegvizet kedvelõ hal és az aranyhal pedig hideg vizet kedvelõ hal az aranyhal 100-150l-esekbe való vagy kerti tavakba való.Én szerencsére a mamám gömbakváriumát eltörtem még a berendezésnél így megmentettem a halakat XD XD XD

Milyen játékokat lehetne játszani EGYÜTT egy másfél és egy 3 és fél éves kislánnyal?

Legjobb válasz: Képeskönyvnézegetés, állathangutánzás, zenehallgatás, táncolás, labdázás, csúszdázás, homokozás, homokvárépítés, kirakójátékokkal, kockákkal játék, építés.

Képeskönyvnézegetés, állathangutánzás, zenehallgatás, táncolás, labdázás, csúszdázás, homokozás, homokvárépítés, kirakójátékokkal, kockákkal játék, építés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!