Találatok a következő kifejezésre: Milyen edzéstervet össze (5 db)

Milyen edzéstervet állítsak össze? (bővebben lent)

Segítsetek a jöv? hónaptól elfogok járni gyúrni és kéne valami edzésterv. Írjátok le nekem hogyan állítsam össze az edzésem el?re is kösz

Legjobb válasz: http://body.builder.hu/ Olvass el mindent a oldalrol. Vannak edzestervek is, a kajalasrol fontos tudnivalok es meg sok erdekes dolog.. (A BBTV megnezese kotelezo)

http://body.builder.hu/ Olvass el mindent a oldalrol. Vannak edzestervek is, a kajalasrol fontos tudnivalok es meg sok erdekes dolog.. (A BBTV megnezese kotelezo)
Ja es meg valami: "Igyatok turmixot " xD
"igyatok vért!!" :D

Nem tudom milyen edzésterv legyen, hogy osszam el a napokat. Tudnátok segíteni?

Bocsi a kérdésért, tudom sokan kérdezik.5 éve lovagolok egy lovat amit megvettünk de ebben az egy hónapban tök lapos edzéseink voltak mert újat nem tudok neki tanítani, és heti 2x ugrok,de összevissza.Nem tudom elosztani a napokat.Szerintetek ? :/

Legjobb válasz: Ezt nem nekünk kell tudni, nem ismerünk téged sem a lovadat, ülj össze az edzõddel, majd Õ elmondja mi hogy legyen. Ha nincs edzõd, akkor szerintem elsõ sorban szerezz egyet, ha nincs rá lehetõséged, vagy az edzõvel járó plusz költségek már nem férnek bele, akkor meg kérdezd meg a ló elõzõ tulajdonosát, hogy Õ hogyan lovagolta, mit, mennyit, stb.

Ezt nem nekünk kell tudni, nem ismerünk téged sem a lovadat, ülj össze az edzõddel, majd Õ elmondja mi hogy legyen. Ha nincs edzõd, akkor szerintem elsõ sorban szerezz egyet, ha nincs rá lehetõséged, vagy az edzõvel járó plusz költségek már nem férnek bele, akkor meg kérdezd meg a ló elõzõ tulajdonosát, hogy Õ hogyan lovagolta, mit, mennyit, stb.
A kérdező hozzászólása: Edzõ sajnos már kizárt, így is új nyerget kell venni, meg a ló elõzõ tulajdonosa nem lovagolta.Csak én.De akkor edzõvel.Szóval nem tudom hogy meg mi legyen :/
Így viszont elé nehéz valós edzéstervet összeállítani, pontosan tudni kéne, hogy te milyen szinten vagy, a ló milyen szinten és kondiban van, mik a hosszútávú céljaid (versenyzés vagy hobbizás), stb, stb, stb.
De azért egy viszonylag átlagos edzésterv: -heti 2 terep -heti 1 vagy 2 ugró -2 vagy 3 idomító -1 szabadnap
A kérdező hozzászólása: A ló kondija elég jó, néha 2 órát terepezek, vagy 2 órát bent vagyok.Nem szoktam nyilván vizesre izzasztani.Hát nyár végén szeretnék menni ugróversenyre.A legnagyobb ugrásom 80-90 cm volt, barátnõimmel edzõ nélkül.Edzõvel 70cm.
A kérdező hozzászólása: 16:5 -ös ! Tudom, hogy egy mi az alap, csak azt nem tudom, melyik napra mit rakjak, úgy hogy pénteken nem tudok kimenni lovagolni.
Akkor a péntek lesz a pihenõnap, mert az is kell. Terepezni 2x egy héten jó lenne, akár úgy, hogy 1 órát benn dolgozol, aztán kimész 1 órás terepre. Ugrani csak edzõvel ugrass, mert több kárt okozhatsz, mint hasznot.
Hogy akarsz ugróversenyre menni edzõ nélkül? Az sajnos így nem fog összejönni. Akkor: Hétfõ: Idomítás Kedd: Terep Szerda: Ugró (bár tényleg csak edzõvel szabadna / kéne ugrani) Csütörtök: Idomítás Péntek: Szabadnap Szombat: Terep Vasárnap Ugró

Milyen edzéstervet állítsak össze, hogy jövőre eséllyel tudjak jelentkezni a rendészeti felvételire?

Legjobb válasz: Pár volt osztálytársamat felvették. Õk minden 2. nap eljártak futni. Otthon fekvõtámaszoztak, hintacsövön húzózkodtak, és haspréseztek. Azt tudom, hogy ezeket a gyakorlatokat csinálták õk anno, és sikeresen felvételiztek. Ha érdekel, akkor meg kérdezem tõlük, hogy melyik nap, hány sorozatot, mennyi ismétlésszámmal stb.

Pár volt osztálytársamat felvették. Õk minden 2. nap eljártak futni. Otthon fekvõtámaszoztak, hintacsövön húzózkodtak, és haspréseztek. Azt tudom, hogy ezeket a gyakorlatokat csinálták õk anno, és sikeresen felvételiztek. Ha érdekel, akkor meg kérdezem tõlük, hogy melyik nap, hány sorozatot, mennyi ismétlésszámmal stb.


Milyen edzéstervet állítanátok nekem össze?

193cm magas vagyok,92kg. Ezzel így nincs is baj,de nincs túl sok izom rajtam,mondjuk zsír se sok,de azért pont annyi,h meglátszódjon egy vékonyabb lenge ruha alatt. Ezt szeretném eltüntetni,nem akarok kocka hasat csak valami emberi formát,egy finom felépítés? testet szeretnék. Kondiba nem igazán szeretnék járni,de ha nagyon muszály elmehetek. Hasizomra találtam egy gyakorlatot,ami állítólag nagyon jó.

Legjobb válasz: Ja és még azt szeretném kérdezni,h mit és mennyit egyek? Úgytom a diéta elõsegíti a gyorsabb fogyást.

A kérdező hozzászólása: Ja és még azt szeretném kérdezni, h mit és mennyit egyek? Úgytom a diéta elõsegíti a gyorsabb fogyást.
Nem oltásból kérdezem, de mennyi idõt szántál rá hogy visszakeress az kérédsek közt? Rengeteg program tipp lett ide leírva mind edzéstervek, diéta, étkezés szempontból újat nem fognak neked mondani. Keress a régebbi kérdések közt. Én tavaly Januárban kezdtem kondizni, Júniusra lett eredménye. Vagyis 5 hónap. Egy fél évnél hamarabb ne számíts komoly eredményre, te látni fogod de nem lesz olyan látványos mint szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Visszanéztem, de ez az edzésterv amit én összeállítottam, szeretném tudni, h jó-e.

Milyen edzéstervet állítsak össze fekvenyomó padra?

Az a baj, hogy csak ez az egy eszközöm van otthon, tehát más eszközön nem tudok gyúrni.

Legjobb válasz: Ha szálkásítani akarsz akkor a neked megfelelõ sullyal(mert nemtudom mennyivel szoktál) csinálj 10*5öt vagy kissebb sullyal gyorsan kinyomod ötször pihensz megint gyorsan ötször.. de ha izomtömeget akarsz akkor mondjuk 5*20 meg még ha birod csinálhatsz ugyis hogy szüken fogod meg és ugyis mondjuk 5*15.. meg még fekvõtámaszozhatsz is ha nincs más kondigép. az is fejleszti az izmokat. mell,kar,has,.

Ha szálkásítani akarsz akkor a neked megfelelõ sullyal(mert nemtudom mennyivel szoktál) csinálj 10*5öt vagy kissebb sullyal gyorsan kinyomod ötször pihensz megint gyorsan ötször.. de ha izomtömeget akarsz akkor mondjuk 5*20 meg még ha birod csinálhatsz ugyis hogy szüken fogod meg és ugyis mondjuk 5*15.. meg még fekvõtámaszozhatsz is ha nincs más kondigép. az is fejleszti az izmokat. mell, kar, has, .
Szerintem én értem mit akart mondani a kedves válaszoló, csak azthiszem felcserélte a kettõt. Szálkásításhoz akarta írni a több ismétlést. Valójában az sem igaz, nincs szálkásító, meg tömegnövelõ gyakorlat felosztás szerint. A helyes felosztás: erõnövelõ, vagy izomnövelõ edzésmód. A szálkásítás csak a kaján dõl el, ill vannak bizonyos elkülönítõ gyakorlatok, amiket csak ilyenkor végzünk, mert tömegnövelésnél nem sokat érnek. Ilyen pl. a kábeles lehúzások, koncentrált gyakorlatok, amik elkülönítik az izmokat. Tömegnöveléskor viszont a több izületet, és izmot érintõ alapgyakorlatok mennek, szabad súlyal vagy saját súlyal (pl. húzodzkodás). Fekvenyomó padon nehéz a teljes testet edzeni, ha van elég kézisúlyzód akkor azért nem lehetetlen. Mellre nyomás, tárogatás, hátra állva evezés vagy egykezes evezés, vállra nyomás, oldalemelés, állhoz húzás, lábra guggolás, kitörés, karra pedig rúddal, egykezessel bicepsz, tricepszre tarkó mögötti nyomás vagy homlokra engedés. Nagyjából ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!