Találatok a következő kifejezésre: Milyen dolog hogy a (143 db)

Milyen dolog, hogy a barátotok az exéről készült képet még másfél év után is a pénztárcájában hordja?

Mi fél éve vagyunk együtt,2hónapos szünettel.másfél éve szakított a csajjal,de az a rohadt kép még mindig ott van.ha meg szóba hozom,akkor vita van bel?le,merthogy azt ? már megszokta,h ott van.jóban maradtak,heti 2-3szor biztos beszélnek telefonon.ez is zavar,de úgy gondolom ahhoz nincs jogom,h ezt szóvá tegyem.mert ha akartak volna már 100szor kibékülhettek volna.jogosan zavar a dolog?(bár ma összevesztünk,azt mondta kiveszi)21/L

Legjobb válasz: Kikérem magamnak, ez olyan mintha provokálna! Vagy adnék neki én egy fényképet, aztán lehet ezzel rápirítanék kicsit és észrevenné magát.

Kikérem magamnak, ez olyan mintha provokálna! Vagy adnék neki én egy fényképet, aztán lehet ezzel rápirítanék kicsit és észrevenné magát.
Nekem még az exemtõl kapott tárcámat is le kellett cseréljem, nemhogy fénykép.Na jó persze kaptam helyette másikat, az meg ment az emlékesbe.
Ja 30F
Az jutott eszembe hogy en ilyen esetben egybol neki esnek es valoszinuleg egy jo nagy ugyet csinalnek az egeszbol ami nem lenne helyes! Eloszor is, ne panikolj be..a ferfiaknak vannak erthetetlen szokasaik, dolgaik amiket mi nem ertunk.Es le merem fogadni hogy teged szeret ez csupan egy olyan dolog amihez ragaszkodik, es fogadd el hogy neha neha beszelget az exevel..hidd el en is voltam ilyen pasival aki neha meg talalkozott is a volt csajaval.Jobbik eset ugye ha a csajnak is van pasija.... Szoval mindenkeppen ulj le vele beszelni, mondd el hogy nagyon szereted, es nem akarsz ilyen butasag miatt veszekedni, es nem is kered tole hogy eldobja a kukaba azt a hulye kepet mert EMLEK, DE mivel a tarcaja rendszerint nala van es ki-ki nyitogatja ugye nem szeretned mindig az exbaratno kepet latni benne, es nyugodtan mond el hogy teged zavar. Meg kell hogy ertsen ha nyugodt baratsagos es nem tamado hangnembe beszelsz vele.Mond meg neki hogy tenem banod tartsa meg azt a kepet de tegye el olyan helyre ahol nem latni nap mint nap. A talalkozasokra is kerdezz ra, kerd meg h legyen oszinte veled es mondja el hogy miert van szuksege arra hogy talalkozzon, beszelgessen az exevel, esetleg toled hianyole valamit, vane olyan dolog amit veled nem tud megbeszelni...Ha azt mondja nincs akkor nyugodt szivvel kerd hogy csokkentse ezen beszelgetesek szamat. Sok szerencset! 21L
A kérdező hozzászólása: akkor nem én fújom fel a dolgot.persze, nagyon szeeretem, és úgy érzem õ is, full szerelmesek vayunk, legalábbis én tuti.azt mondja, hogy annyit jelent neki a csaj, mind bármelyik másik lánybarátja.mert persze az is rengeteg van.és velük is ugyanennyit beszél, de ezen már túlvagyok.végülis mi óránként beszélünk, és általában õ hív.szóval csak szeret...meg tök jól megvagyunk.csak mindent túlreagálok.köszi a válaszokat.

Ez milyen dolog, hogy undorodom a székeléstől?

Nem,persze nem magamról beszélek,azt még aránylag úgy fogom fel,mint a természet rendjét,de még akkor is vannak ilyen "fújj" érzéseim...Hanem amikor arra gondolok,hogy minden ember kakil,meg ha valakire gondolok,hogy ? is...szóval egyszer?en undorodom az egész témától!

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen idõszakom, de hidd el, célszerû nem belemászni. Nekem elfajult odáig a dolog, hogy akármennyire kellett, nem mentem el WC-re hetekig. Szenvedtem is eleget. Csak hálát adok az égnek, hogy nem lett komoly bajom tõle. Hidd el, tényleg természetes és egészséges. Gondolj arra, hogy a vizelés is ugyanolyan, ugyanaz a célja.

Nekem is volt ilyen idõszakom, de hidd el, célszerû nem belemászni. Nekem elfajult odáig a dolog, hogy akármennyire kellett, nem mentem el WC-re hetekig. Szenvedtem is eleget. Csak hálát adok az égnek, hogy nem lett komoly bajom tõle. Hidd el, tényleg természetes és egészséges. Gondolj arra, hogy a vizelés is ugyanolyan, ugyanaz a célja.
Azért mondom. Hogy gondolj arra székelésnél, hogy a cél ugyanaz csak a kivitelezés más :)
Köszönd meg a szervezetednek, hogy azoktól a felesleges anyagoktól, amiket már nem tud hasznosítani az egészséged érdekében, megpróbál (szeretne)megszabadulni. Ennek az a technikája, hogy elmész kakálni, az emberek így lettek kitalálva. Neked is kellene segíteni, mert ha undorral fogsz a "feladatnak", vagy visszatartod, a szervezeted megbénul. Megszûnik a rendszeresség, felgyülemlik a felesleges salakanyag, és még bélcsavarodást is kaphatsz. Fogd fel úgy, hogy naponta segítesz szervezetednek ezt az örökös körforgást biztosítani, és harmóniában leszel önmagaddal. Miért foglalkozol azzal, hogy mindenki kakil? Meg kell barátkoznod a gondolattal, mert lesznek gyerekeid, akik bizony elég gyakran kakilnak, sõt hónapokig csak pelenkába, és neked kell kipucolni, tisztába tenni õket. Nem kell ilyen témával foglalkozni, egészséges emberek bizony hál'Istennek kakilnak.
Gondolj arra, hogy amennyi piszkos dolog távozik az emberbõl, annyival tisztább lesz.
Így igaz, gondolj arra, az milyen fújj lenne, ha az mind bent maradna...
Ismered azt a gyönyörû József Attila verset, aminek az a címe: ÓDA. Idézek: "az örök anyag boldogan halad benned a belek alagútjain, s új életet nyer a salak a buzgó vesék forró kútjain" Keresd ki, ez egy csodálatos vers, sokan a világirodalom legszebb szerelmes versének tartják. Hosszú vers, sok szebbnél szebb részlettel pl: "szeretlek, mint lángot a lélek, test a nyugalmat, mint fényt a termek, mint mélyüket a hallgatag vermek szeretlek, mint élni szeretnek halandók, amíg meg nem halnak".(csak kapásból írtam, nem egészen pontos) Ebbõl a versbõl megtanulhatod, hogy a test a vérerekkel és a buzgó vesékkel és mindennel együtt egy kerek egész isteni alkotás.
Én azon gondolkoztam egyszer el, hogy egy bomba nõ milyen kábelt fektethet?:XD
Van egy furcsa válaszom, elõtte kapaszkodj meg. Valószínûleg a te elõzõ életeid nem a Földön teltek el, hanem olyan helyen (pl. más, távoli bolygón)ahol az anyagcsere másképp van, legalábbis látszatra. Ezt hipnózisban ki lehetne deríteni, de minek. Csak nyugodj meg és fogadd el a helyzetet azzal, hogy ennek is oka van és majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: na fújj ige, hogy tök jól néz ki, meg minden, és mégis, ugyan azt az undorító dolgot csinálja :S nem kéne pszichomókushoz fordulnom?
A kérdező hozzászólása: azzal nincs is bajom, mármint a vizeléssel :S
A kérdező hozzászólása: hááát...én ezekben nem hiszek :)
Ez a kényszerbetegség egyik rögeszmés tünete, én nagyon jól tudom, mert már több mint tíz éve vagyok kényszerbeteg, tisztaság mániás is például. És én is undorodom, mert egy büdös mocskos tevékenység. Én mindig közvetlenül a fürdésem elött szoktam intézni.Egyrészt mert imádom ha friss tiszta a fenekem, és ezt várnám el mindenkitõl, de fõleg egy párkapcsolatbeli barátnõtõl is, hogy pont ezt tegye, és mindig üde fenékkel rohangáljon. Egyébként undorodnék tõle egész egyszerüen. Amugy meg idegen helyen szoktam olyanokat látni plázákban satöbbi, hogy olyan vastagon körbe vannak szarva a slozék, hogy majdnem ott helyben pürézni támad ingerenciám. Ki tudja, hogy a többiek hogyan kenik magukon az ürüléküket, meddig abálódik a seggükben az a mocsadék. Kényszeresen ez jár a fejemben állandóan, ez miatt szexuális gátlásaim is vannak. Még otthon anyámék után is rettenetesen undorodom leüllni az árnyékszékre. Meg nyilván ha valaki valamilyen módon szaros, az ciki, meg kiközösítendõ, mert ki nem undorodik ettõl. Ott a jó példa a nagykutya szarba lépett emberrõl, akit méterekrõl ki lehet szimatolni, és mindenki kerüli a társaságát. Már alapvetõen ovodában ez rögzõdött belém õsrégen. Szóval van ilyen, és én amondó vagyok ez a jobb, mint hogy csak állatok módjára szaros, félszaros fenékkel szaladgáljunk.

Szerintetek milyen dolog hogy egy 7éves gyereknek az Nagymamája alkoholmentes sörrel itatja a gyereket amire rá van írva hogy 18 év felett fogyasztható és 0.5% alkohol van benne ez szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Gondolom nem erõszakkal nyomatja belé, és nem egy dobozzal, hanem csak egy pár kortyot. Nem fog semmi baja sem lenni. Ennyi idõsen már én is ittam 2-3 korty kávét.

Gondolom nem erõszakkal nyomatja belé, és nem egy dobozzal, hanem csak egy pár kortyot. Nem fog semmi baja sem lenni. Ennyi idõsen már én is ittam 2-3 korty kávét.
"Nem lett tõle semmi baja, nem kell annyira félteni õket." Dehogynem kell annyira félteni õket a káros hatásoktól. Felelõtlenség. A fejlõdõ idegrendszert károsítja az alkohol, csekély mértékeben is károsító.
Szerintem a nagyit (obszcén szavak) szóval oda küldeném. A fiamat kávéztatták a nyári szünet alatt, minden reggel kapott egy erõs feketét... mikor megtudtam azt hittem agyonverem õket (én mondjuk nem kávézom) csak elküldtem õket a pi..ba és azóta nem nyaralhat náluk csak ha én is ott vagyok. Egyszer mondjuk sógorom tolta a gyerek orra alá a sört olyan sallert kapott emiatt a sógor hogy leesett a székrõl. A gyerek 7 éves volt, a kávézos és sörözözõs bekinálós idõszakban.
Felesleges. Ebbõl könnyen átválthat a gyerek idõ elõtt nagyobb százalékosra.
Igen sok minden károsít sok mindent, mégsem törõdünk vele. Nem kell ennyire szabályok szerint élni. Avval sem törõdik a fele emberiség, hogy a cigi, az alkohol mennyire ártalmas. Ennyitõl a gyereknek nem lesz semmi baja, nem kell mindent elhinni. Az viszont tényleg durva, ha kávéval itatták minden egyes nap, na az károsító hatású, viszont 3-4 kortyba még egy gyerek sem hal bele.. Fõleg hogy a sörre azt mondják, hogy egészséges is.
Nem lesz tõle semmi baja.
Nem kéne miatta annyira kiakadni.Biztos nem két kézzel tömte bele.
A kérdező hozzászólása: nem kiakadtam csak kérdeztem, de köszi a véleményt. Megy a pacsi továbbra is.
Nem lesz semmi baja a gyereknek. Gondolom, nem egy fél literrel töltött bele. El lehet mondani finoman a nagyinak utána, hogy ezt nem szeretnétek, és ha szeretne kedveskedni, akkor szörpöt teát lehet adni, de sört semmilyen formában nem szeretnétek. Minden nagyi betartja ezeket a szabályokat, ha megbeszélitek vele. Az én szüleim is betartanak mindent, amit a tesóim mondanak, mikor itt hagyják a gyerekeket, ha az egyiknek az a rigolyája, hogy sót nem ad a gyereknek, akkor nem adnak sót, ha a másiknak az, hogy bogyós gyümölcsöt nem akkor azt nem adnak. Meg lehet mindent beszélni. Amúgy meg semmi baja nem lesz most az egyszer attól a kevés alkoholtól, nem kell ráparázni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Szerintem ez ilyen soproni zéro, vagy borsofi friss zero, vagy gösszer citrom zero, vagy társai. Az limonádé, az nem sör. max az alapanyag hasonlít. Azért rakják rá az alkoholtartalom jelet, mert csak sörmárkák, és a hatóságok nem tudják elviselni. Te sem adnál a gyerekeknek bond márkájú cukrot. Amúgy arra csak rányomtatták, mert csak a soproni (vagy akármi) gyártja, és az egy sörmárka. Bocsi a durva hangnemért :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hasznos hozzászólását a témához. Ment a pacsi! Várom a további véleményeket.
A szokás (sörivás) szempontjából nem egész normális. A nagyi abban a korban nõtt fel, mikor még nem kellett félni tõle, hogy a gyerek 13-14 évesen alkoholizálni kezd, és valszeg nem is tud róla, hogy ez ma már másképp van. Ha az alkoholtartalmától félted, akkor viszont felesleges (hacsak nem orrba-szájba ezt issza, de biztosan nem...). Az emberi szervezetben kb. heti 1 italnak megfelelõ alkohol termelõdik (fõleg az étel bomlásakor), ami 10 doboz ilyen 0, 5%-os sörnek felel meg. Ilyen mennyiségû alkohol mellesleg sokmindenben elõfordulhat (megbontott gyümölcslé, házi bodzaszörp, stb.)
Édesapám orvos. Kis koromban mindig nyúlkáltam a sör, a bor, a pálinka felé, ha az asztalon volt. Kíváncsi voltam 3-4 évesen, persze. Mindent megkóstoltattak velem, mert így rájöttem, hogy nekem az nem jön be, és nagyokat fintorogtam. Nem belémnyomták, nem egy felest öntöttek le a torkomon, nagyjából annyi volt, hogy egy kis kortyot ittam, vagy beledugtam a nyelvem. Amikor nagyobb lettem és már nem emlékeztem ezekre, ugyanúgy megkóstolhattam mindent. Mást is. Cognacot, pezsgõt, Bailey's-t. Túléltem, az idegrendszeremmel is minden rendben, köszöni szépen. Alkoholista sem lettem, a mai napig nem iszok soha, pedig már elmúltam húsz. A bulikat is kibírtam egy csepp alkohol nélkül. Sosem vonzott a részegség.
Egy ket kortytol semmi baja nem lesz, nem azt mondom, hogy igya mindig azt, de folosleges balhezni meg feszkozni... en is ittam neha egy ket kortyot, es rendszeren kaveztam mar 6-7 eves koromtol, mert imadtak az izet ..persze nem egy egesz cseszevel, csak par kortynyi adagot...most itt vagyok felnottkent, es biztosithatlak, hogy nincs semmi bajom, se idegrendszeri se mas... :D ennyit nem er az egesz balhe, ilyen kicsi osszetuzesek miatt kezd el romlani a csaladi legkor, es ha az egyszer megromlik, onnan mar nehez ujra jo kapcsolatot epiteni..inkabb ezt tartsd szem elott!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat ment a pacsi! várom a több hozzászólást is.
Nekem egyik ismerõsöm normális sörrel itatta a 3 éves gyereket, az meg úgy örült neki. Nem lett tõle semmi baja, nem kell annyira félteni õket.
Nincs azzal semmi baj... nem a szilveszteri fél pohár pezsi miatt lessz valaki alkesz felnõtt korára. Sokkal inkább gének és eltanult példa a szülõktõl.
Hisztérikus liba.:D
És miért baj, ha közbe nézi? Látod? Amúgy, ha ilyen miatt elhagysz egy pasit, akkor azt ajánlom ne kezdj pasikkal. Mert 99, 999999%-uk néz pornót.
Soha az életbe nem fogsz olyan pasit találni, akivel huzamosabb idõt együtt leszel és ne nézne pornót. Csak valaki a tudomásodra hozza, valaki pedig nem.
a pasik imádják a pornót, nekik ez semmit nem jelent, simán msn-ezik veled közben. Majd megszokod.
Így jár az, aki neten ismerkedik és ott van kapcsolata (ami igazából egy nagy f*szság, nem kapcoslat, csak a sok hülye neten élõ tini ezt nem tudja).
Igen és látszik, hogy melyik válaszadó lány. Ugyanis ez a kicsinyes bosszú (majd akkor én meg pasikat nézek) a lányokra jellemzõ. Meg az is elárulja, hogy szinte mindneki egyetértett abban, hogy lehet csak hazudott és nem is nézett csak idegesítette picit ezt a hisztis csajt. Mert egy hisztis csaj mulatságos és komolytalan. Dobható kategória, újrahasznosítás nélkül. Fel kéne nõni 22L. Sajnos még a huszonéveseknél is sokan vannak az eldobható csajok. Buták, ostobák, kicsinyesek, hisztisek, álomvilágban élõk.
látszik h kb 1db nõ lehetett a válaszadók közt, mert mindenki aazon akadt ki h mér baj h pornót néz...holott baromira nem olvasták végig a kérdést, nem is akarták értelmezni a kérdezõ problémáját...nem az a baj hogy nézi, hanem ha már vele beszélget, akkor abban a pillanatban tisztelje meg már azzal h elengedi a répáját egy percre... én megértelek, és igen is ha velem beszél ne verje más nõkre.egyébként amig nem csal meg verheti, max én meg megnézem h egy pasi kiveri magának én meg arra masztizok és levan tudva...ennyi :) én is elküldeném a fenébe emiatt..22L
Óóó. s ha nem is nézett? Hát pont miattad és a hozzád hasonlók undorodnak meg a férfiak a nõktõl.
A kérdező hozzászólása: A srác mondta.
Nekem csak egy kérdésem lenne, hogy derült ki, beszélgetés (chat) közbe hogy Õ most pornót néz?
Ilyen hisztis barátnõm lenne már dobnám is ki.
Miért, külön nem lehet? Amint írtad külön is lehet, most meg nem lehet? Tudod mi a bajod? Hogy ostoba vagy. Msn-en szakítasz, számomra az ilyen lányok alapból kukázva vannak. Ehhez még az sms is hozzátartozik. A másik, hogy éged dobott a p*csába és ezért vagy mérges. Most aztán nagyon megbosszultad basszus. Ha vége, vége, mit kell ezen órákat megbeszélni? Pláne neten keresztül.
Kedves Hölgyek! El kell, hogy mondjam, mivel férfi vagyok, ezért én is ezt az oldalt pártfogolom. Azonban a felháborodást is meg tudom érteni. Nyilván egy nõ lelke teljesen máshogy mûködik. Nem akarok közhelyekkel dobálózni, nyilván ezeket mindenki ismeri. Viszont szerintem nem feltétlenül jelenti azt a pornófilm nézése msn-ezés közben, hogy nem tisztelné esetleg a másik nemet. Be kell, hogy valljam, nekem is egyszer-kétszer már elõállt hasonló helyzet, hogy például annyira megkívántam az aktuális partneremet msn-en keresztül, hogy "el kellett vonulnom". És szerintem ezzel sincs semmi baj. Álszenteskedés lenne azt állítani, hogy ez normális dolog volt, de a férfiak lelke is máshogy mûködik. Tényleg. De mégis mit lehet válaszolni erre a kérdésre, hogy "mit csináltál 10 percig?"? "Kicseréltem az izzót." "Telefonáltam." - és rögtön jönne a féltékenykedés, persze ezt embere válogatja... Ha pedig elmondom, hogy "kivertem", akkor pedig jön a megsértõdés, íme a fenti példa is tanúsítja. Az az igazság, hogy tényleg nagyon nehéz olyan lányt találni, aki ezt megérti, és nem csak egy kapcsolat elején, amikor még nagy a rózsaszín köd. Én abszolút hajlandó lennék a változásra/változtatásra, egyelõre nem találtam meg az a partnert, akiért ezt érdemes lenne megtenni. Lényeg a lényeg: ha elvárjátok, hogy értsünk, tiszteljünk titeket, akkor nektek is hasonló módon kell velünk viselkednetek. És ez máshogy nem megy, csak úgy, ha normális módon és hangnemben leül egymással szembe a két fél, és megbeszéli ezeket a dolgokat. És nem pedig elvárja az egyik a másiktól azt, amit még saját maga sem tud megtenni.
Miért kell nekiállni fikázni azokat, akiket zavar ha a pasijuk pornót néz? Vannak akiket nem zavar, vannak akiket igen... De ne mondjátok már, hogy az normális, ha még a kapcsolat jövõjét eldöntõ beszélgetés közben is csak a hülye szexen jár valakinek az esze... Ti nyilván azt is eltûritek, hogy amíg a párotok mellettetek sétál, más nõket stíröljön! :) Merthát férfiaknál az normális... Ha egy férfi nem tiszteli annyira a barátnõjét, hogy amíg vele kommunikál leakad más pinák nézegetésérõl, akkor nem csodálom hogy hisztis a nõje! És ha meg nem így volt, és csak szívatta a srác a kérdezõt, csak annyit tudok mondani, hogy az illetõ fiú is leragadt az óvodás szinten.
ma 09:15: Pontosan, egyetértek! ma 09:47: Idézlek: "De ne mondjátok már, hogy az normális, ha még a kapcsolat jövõjét eldöntõ beszélgetés közben is csak a hülye szexen jár valakinek az esze..." Ehhez csak annyit kérdeznék , hogy a kapcsolat jövõjét msn-en kell megbeszélni? A helyzet pontosan olyan komolytalan, mint maga a csaj.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak üzenem: egyáltalán nem vagyok komolytalan csaj, ahogy gondolja, nem is msnen kéne az ilyet megtárgyalni, de annak is örültem, hogy erre képes volt a srác, hogy egyáltalán lehetett valamilyen módon "kommunkiálni" vele, és ez az msn volt akkor. A másik meg az, hogy hisztis liba sem vagyok, minden mondható rám, de az a jelzõ, hogy hisztis, teljesen távol áll tõlem... Talán túl sok dolgot is elnéztem, és ezt pont azért, mert nem vagyok egy hülye, meg hisztis liba, ahogy gondolják, megalázásnak véltem, és még most is annak érzem, és úgy érzem, hogy ez nem hozzám méltó. Vannak persze olyan nõk, akiknek minden mindegy, én sem bánom, ha pornót néz, mert Istenem, pasi, de akkor, amikor velem beszél, legalább akkor ne...
A kérdező hozzászólása: Idézem a 09.15-ös hozzászólót: "Lényeg a lényeg: ha elvárjátok, hogy értsünk, tiszteljünk titeket, akkor nektek is hasonló módon kell velünk viselkednetek." Tõlem jobban senki sem tisztelte a srácot, toleráltam sok dolgot, mert egyszerûen ilyen típus vagyok!
Kedves kérdezõ, akkor pár tanács. Akivel nem lehet beszélni, avval nem érdemes. Persze lehet majd lohol utánad, de nézz át rajta és/vagy küld el a fenébe. (Az ilyeneket elküldheted bunkó módon, de csak az ilyeneket.) Másik, ami még fontosabb. Te is ember vagy, neked is vannak érzéseid. Ezek szerint túl alá tetted a mércét. Picit emeld meg. Csak azért ne legyél senkivel, mert rossz egyedül, divat stb. Én mindig megpróbáltam megbeszélni a problémáim, de akivel nem lehetett, azt letojtam egy rövid idõ után. Minek vacakoljak vele, rengeteg aranyos lány van, akiket meg leeht ismerni. Egy idióta sem kell nekem. Nem kell mindenáron beszélni a másikkal, ha õ nem akar. Nem kell mosakodnod, ha nincs mit. Nem érdemes egy jelentéktelen embernek kiadnod, tisztáznod magad. Aki nem képes kommunikálni, az csak jelentéktelen lehet.
"Tõlem jobban senki sem tisztelte a srácot, toleráltam sok dolgot, mert egyszerûen ilyen típus vagyok!" Akkor én is hadd tanácsoljak neked valamit! Ne tolerálj, ne nyelj! Merj beszélni! Nem az az igazi szeretet, amivel magadat tönkreteszed. Az igazi szeretet az, amikor mindketten fejlõdtök, egymásért. Undorodni pedig ne undorodj, mert abba gondolj bele, hogy egyszer te is jártál vele, azzal viszont csak magadat alacsonyítanád le, ha azt mondanád, hogy undorodsz tõle. Én azt tanácsolom, ne undorodj tõle, hanem engedd el, köszönd meg neki, hogy volt, szerintem ez elég bosszútétel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a két utolsó hozzászólónak, meg azoknak, akik nem mocskoltak, meg buta libáztak le ártatlanul.
Miért ne nézhetne pornót beszélgetés közben? Ez kb olyan mintha csetelés közben enne, inna, futópadon futna, rádiót vagy zenét hallgatna, fél füllel tévézne, laptoppal az ölében wécézne, vagy egy vígjátékot esetleg egyéb filmet nézne a gépen. Nincs különbség egy pornófilm és egy vígjáték között, mindkettõnek a szórakoztatás a célja, kellemes kikapcsolódást nyújt. De csak annak aki szereti! Olyan mint a cigi, aki nem dohányzik zavarja a füst, aki dohányzik annak kellemes. Apropó, azt nem dörgölöd az orra alá, ha beszélgetés, csetelés közben dohányzik? Biztos éppen egy pornó oldalon nézelõdött mikor írtál neki, és nem akarta becsukni, mert elfelejti a címet. Az is kérdéses miért nézett pornót. Pl betelt a lemez a letöltéstõl és törölni akart egy-két filmet. Olyankor belenéz az ember, hogy mit is töröl le, azaz kvázi "pornót néz". Vagy pedig rejszolni akart volna beszélgetés közben? Ezt nem hinném, mert egy kézzel szinte lehetetlen gépelni. Végkövetkeztetés: belenézett egy letöltött filmbe, vagy éppen letölteni való pornófilmeket keresgélt: kvázi ez is pornónézés, (ki)nézek magamnak egy jó kis pornófilmet. Te ezt felnagyítottad akkorára, mint egy tejfeltorony. Ha zavar hogy valaki egyáltalán bármikor is pornót néz, akkor ne kezdj vele kapcsolatot. Ha meg nem zavar hogy máskor nézi, akkor se zavarjon ha éppen veled dumál. Ki vagy te? Királykisasszony, hogy ekkora tisztelet illetne meg? Biztos valami lecsúszott urinõ lehetsz, keress magadhoz való dzsentri fiúcskát!
A kérdező hozzászólása: Azzal nincs is baj, ha együtt nézi az ember.
Nézzétek együtt
A kérdező hozzászólása: Én ugyan nem szokom meg!Menjen a francba!
A kérdező hozzászólása: nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy így megaláz, miközben velem beszélget! elõtte vagy utána nézzen, ha annyira akar, de miközben velem beszél, bírja már ki!!
A kérdező hozzászólása: meg van itt mindenki õrülve. Lehet ez nektek beletartozik az értékrendetekbe, de nekem nem. Ennyi. Nézzen a pasi pornót, de ne alázzon meg, hogy közben velem beszélget!!!
A kérdező hozzászólása: Nem is érdekel senki véleménye, úgy látom, nem egyezik a véleményünk, de rohadtul nem!
A kérdező hozzászólása: hát bizonyára az vagyok, mialatt azt írtam neki, hogy mit érzek ebben a kapcsolatban, és lehet, hogy az utolsó beszélgetésünk volt, mert nem lesz folytatása, és nem a pornó miatt, hanem mert nem folytatható, szóval, még egy ilyen fontos pillanatban is a pornó a fontos. akkor jó. Biztos én vagyok a hisztérikus liba...
"mert nem lesz folytatása, és nem a pornó miatt, hanem mert nem folytatható, szóval, még egy ilyen fontos pillanatban is a pornó a fontos" Teljes tisztelettel megkérdezném, hogy akkor miért nem a pornó miatt lesz vége? Miért nem folytatható? Szerintem csak önértékelési hibáid vannak (és ezt álcázod annak, hogy "más az értékrended")... Ha teljesen biztos lennél abban, hogy a barátod ennek ellenére szeret (mert miért ne tenné?), akkor nem lennél kiakadva. De szerintem valójában neked nem azzal van bajod, hogy pornót néz, hanem úgy teljes egészében önmagaddal van problémád, és NEM MERED ELHINNI, hogy tényleg fontos vagy a barátod számára. Most, hogy így belegondolok, én is szarul éreztem magam, amikor a kedves exem kutakodott a gépemen, és talált egy-két pornót rajta, tudom, hogy nagyon zavarta, csak nem mondta ki. Pedig mennyivel könnyebb lett volna, ha velem beszéli meg, és nem másoktól kér segítséget, vagy nem magát õrli emiatt. Ha intelligens, értelmes lány vagy, akkor ezt VELE beszéled meg.
Undorító pornót? Ha nem kakiszexet vagy animal szexet néz, akkor nincs okod panaszra:P
A kérdező hozzászólása: Nem értettek semmit! Nem neten ismerkedtünk meg, ez egy hosszú kapcsolat volt, és nem a pornó miatt lesz vége, hanem azért, mert már pont, hogy nem szeret, illetve nincs szerelem és próbáltuk megbeszélni a dolgot, órákig beszélgettünk, hogy hogyan tovább, de nincs tovább, és nem is erõltetem, csak az fáj, hogy az utolsó beszélgetésünknek így kellett végetérnie. Kértem, hogy legalább most ne csinálja, nem érdekelte, leszarta, így engem is leszar. Na ennyi. Azt hiszem, érthetõ, h miért esett ennyire rosszul.
Talán azért nem értünk semmit, mert össze-vissza beszélsz.
Ha vége a kapcsoatnak akkor miért érdekel hogy mit néz??Mi is szoktunk együtt is külön is!szerintem ez csak egy ok hogy utáld!a szakitás miatt!
Ha nem érdekel senki véleménye, miért raksz fel ide kérdést? O.o Azt vártad, hogy mindenki írja, hogy igen, tökéletesen igazad van, majd együtt megyünk meglincselni a pasit? Amúgy meg ha úgyis szakítottatok (nem is a pornó nézés közben) akkor nem mindegy már, hogy foglalkozik veled vagy sem? Amúgy meg honnan tudod mit csinált? Megkérdezted és azt mondta? És ha poénból mondta, mert próbált egyet viccelni? Lehet unta, hogy ilyen hisztérikus liba a barátnõje, aztán próbált valami poén csempészni a "rohadt fontos vagyok, rám figyelsz vagy dögölj meg" hozzáállásodba. amint látjuk, nem jött össze.
Amúgy meg honnan a búsból kéne tudnunk a körülményeket, és mindent érteni egy mondatból? Szerinted a te életed mindenki számára közismert? Azt sem tudjuk ki vagy, hol élsz, mit csinálsz... Fel van rakva egy üres kérdés, válaszolnak rá, te meg kiakadsz, hogy nem értünk semmit. Hát grat :)
Szia, én veled értek egyet. Nagy bunkóság volt ez a részérõl. Ha úgy érzed tényleg nem szeret, ne raboljátok egymás idejét tovább. Hagyd ott aztán hadd verje csak kedvére mindenféle pornóra, ha te nem vagy elég neki!
Nem akarlak semmilyennek értékelni, de nem is tudom, szóval mit is mondjak... Msn-en szakítottatok? Hát ez vicc...
Szia! Én is értem mirõl beszélsz! Az én pasim amúgy nem néz pornót mióta együtt vagyunk, mert állítása szerint nincs rá szüksége. Úgyhogy azért vannak olyanok akik elvannak nélküle. Viszont az tuti, hogy megsértõdnék ha kiderülne hogy beszélgetés közben nézi! Egyébként az hogy ilyen filmeket nézet melletted, talán azt is jelenti hogy nem volt minden oké a kapcsolatban. Szard le, majd találsz olyat aki tényleg tisztel és szeret!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak, akik megértettek.
Ez pont olyan, mintha haragudnál a cicádra, amiért megette a kint felejtett ebédet. Szegény nem tudhatta, hogy ezt neki nem szabad, és nem is értené, hogy miért kapott most büntetést. Hiszen csak talált valamit, és megette, mert éhes volt.

Az milyen dolog, hogy elmegyek az ügyeletre, mert rosszul vagyok, ráadásul a magas vérnyomásom miatt, és pulóveren keresztül méri meg az orvos a vérnyomásom?

Kicsit kiakadtam a napokban, ugyanis ez történt velem. Jó hogy csak 131/80at mért. Elmeséltem neki a problémám, az előző papíromon látta, hogy volt már egyszer pánikrohamom, ami nyugtató hatására szintén alacsonyabb vérnyomást eredményezett, és emiatt gondolta, hogy na jól van ennek ugyan mindegy, mérjük meg pulcsin keresztül, ugyis csak felspanolja magát valószínűleg? Totál kiakadtam miatta!

Legjobb válasz: Hat en biztos szoltam volna neki.Bar en is hasonloan jartam,es hiaba szoltam,mintha a falhoz beszeltem volna,en nagyon alacsony vernyomassal elek,103/63 ,kb. 2 hete hirtelen jol felment 139/90,amitöl majdnem összeestem,erös hanyingerem volt,az orvos aki lemerte kinevett,hogy ez ez nagyon jo ertek,hiaba mondtam hogy ez nekem nem megszokott,arrogansan lenezett.

Hat en biztos szoltam volna neki.Bar en is hasonloan jartam, es hiaba szoltam, mintha a falhoz beszeltem volna, en nagyon alacsony vernyomassal elek, 103/63 , kb. 2 hete hirtelen jol felment 139/90, amitöl majdnem összeestem, erös hanyingerem volt, az orvos aki lemerte kinevett, hogy ez ez nagyon jo ertek, hiaba mondtam hogy ez nekem nem megszokott, arrogansan lenezett.
ha hallja rendesen meg lehet mérni pulóveren keresztül is.
A kérdező hozzászólása: meg lehet? hát én meg úgy tudom nem. a vérnyomásmérõ használati utasításán is rajta van, hogy sem pulóverbe sem pedig feltûrt ujjú pulóverbe nem lehet vérnyomsát mérni. Na hallja, akkor rosszul tudja.
A kérdező hozzászólása: bocs elírtam. hogy érted azt hogy hallja?
Ha nem ez a digitális ketyere, akkor sztetoszkópot használ az orvos, azon keresztül hallja a vér áramlását. Ha nem túl vastag a pulóver, akkor lehet hallani. Az pedig, hogy a karod, és az azt elszorító cucc között van-e ruharéteg, vagy nincs, nem számít, a lényeg az, hogy ne olyan ruhadarab legyen, ami szorítja a karodat, pl. felhúzott pulóverujj, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: nem, nem digitálissal mérte, hanem ilyen másik felpumpálóssal. csak furcsálltam, és féltem, nehogy totál eltérõ értéket adjon így, hogy pulcsiba voltam. Lehet amúgy meg tök magas lett volna.

Most az milyen dolog, hogy 2 hónapja járunk edzeni haverokkal (187cm, 74kg 21/F) és azok a srácok akik már 30 körüliek és rendesen kivannak dolgozva (180-190 közötti 100 kg felettiek) azok folyamatosan leszolnak minket?

allandoan leszolnak minket,hogy "itt nevettetjuk "ki magunkat konditeremben "piszkafák" meg ilyesmiket. Ezek most komolyan ennyire értelmesek lehetnek hogy nem emlékeznek ,hogy egyszer honnan indultak?

Legjobb válasz: Az ilyen degeneráltakkal nem kell foglalkozni :).A legtöbb, ilyen majom nem tudja mi az a sport és hogy egymást tisztelni kell.

Az ilyen degeneráltakkal nem kell foglalkozni :) .A legtöbb, ilyen majom nem tudja mi az a sport és hogy egymást tisztelni kell.
Érdekes helyre járhatsz, már 4 teremben edzettem, de eddig egy ilyennel sem találkoztam.
Azok ritka suttyók lehettek, nem tom hova jártok, de ha van másik terem, akkor inkább járjatok máshova. Ez eléggé demotiváló tud lenni. Ha viszont oda kell járjatok, akkor muszáj lesztek nem foglalkozni velük. Azt hittem már lecsengett ez a stílus.
Jó, azért ne túlozzunk. Nálunk is vannak koxosak, mégsem ilyenek, szóval nem kell általánosítani. Kox nélkül is lehetnek tirpákok az emberek. Elég, ha csak ezt a fórumot nézzük! :-)
Hát akkor ti nagyon rendes fiatalemberek vagytok! :-)
Igen de 3an gyakran lefoglaltok egy helyet mivel felvaltva ugyanazt csinaljatok... Ilyenkor fel oran keresztul foglalt egy hely. Legalabbis ez a jellemzo. Ha ti nem ilyenek vagytok akkor megertem, de valszeg emiatt olyanok velerek mert ehhez vannak szokva.
Igen, mondom nálunk is ez van, hogy lejönnek hárman-négyen, amivel nem lenne probléma, és persze, edzenek, csak ugyanazon gépen felváltva. Max két ember bõven elég egy gépre. Fõleg, ha váltakozik a kéz is, az még egy jó kis várakozás. :-)
Egy nagyobb teremben is zavaro. De egy kisebb terembe plàne. Legutobb egy olyanba voltam ahol, egy fekpad van... A 3 sràc egy sotozat utàn kibeszélte hogy milyen zh-t irt hogy puskàzott a tanar mit mondott stb... Én is jàrtam baràtokkal edzeni, anno de amig en egy helyen dolgoztm, õ a màsikon és nem egy helyet uraltunk ketten A harminc éves emberkék azért mérgesek mert õk edtenének, és lehet hogy a fikukàk is, de akkor sem veszik komolyan a nagy részük, egy év mulva màr nem is jàr edzeni..
Bocs az irasert telorol vagyok
Hárman mentek edzeni? Na ez tényleg nevetséges! Ketten még oké, na de hárman? Minek?
A kérdező hozzászólása: Mi nem a helyet megyünk le foglalni, hanem edzeni. Persze közben szólunk egymáshoz ( 3 ember) , de gondolom mások is szoktak közbe 1-2 szót beszélni és az még nem bûn mert nem azt csináljuk, hogy a gépek elé ülünk aztán csak beszéd. Nem, mi edzeni járunk le.
Hàt tudod ez azért van mert néhàny 18-20 éves kismajom lejön konkrétan foglalni a helyet.. Nàlunk a tàrogaton a tegnap egy ilyen sràc nézte a tvt. Màskor a fekpadot felvàltva hasznàljàk 3-an és minden sorozat utàn beszélgetnek 5-10 percet. Igaz én nem szólok csak nagyon ideges helyzetemben. De a multkor mikor a làbgépnél beszélgetett az egyik ilyen és az egyik fekpadot foglalta a törölközõjével megkérdeztem hogy hasznàlhatom e, az volt a vàlasz, hogy: bocsi most én vagyok ott... Én is bunkó lettem. Nem azért mert õ 75 kg én meg jópàr tizessel több.. Azért mert én edzenék. Pofàzni menjen az utcàra...
:DD
Na, Saxx, megtaláltad az igazit? Az pozitív! :-)
Nálunk szerencsére ilyen nincs. 6 hónapja vagyok ebben a teremben, és úgy érzem megtaláltam az igazit. Nincs suttyó, nincs guggolóállványnál bicepszezõ...
na várjunk, azér ha lejártok hatan, és egy gépet órákig foglaltok, az nem túl pozitív. Nálunk azért van ilyen is, persze ez csak másik vélemény a másik oldalról.
Dehogynem kell velük foglalkozni! Jól fejbe kell õket rugdosni!
Kocsogokkel ne foglalkozzatok.
Valószínûleg azért náluk befigyelt az anabolikus szteroid. Vigasztaljon a tudat, hogy nekik már "csaaak" a szájuk mûködik jól :D
Én a helyetekben beruháznék 1-2 gépre otthon.3 emberre elosztva egy 20-30ezer forintos gép nem olyan vészes.

Milyen dolog, hogy az anyós "fogja meg" a férjet a lányának?

Az anyós egy nagyon kedves n?, mindenkivel megtalálja a hangot. A lánya elég teszetosza, már a férjet is az anyós mutatta be a lánynak. Amióta összeházasodott a lány meg a férfi, az anyós mindig minden kívánságát figyeli a férjnek. Petimnek hívja, ? f?z rájuk ebédre, majd vacsorára is pakol hogy otthon se éhezzenek: pl a pasi szereti a csirkemellet rántva, akkor azt csinál neki; a piskótát is, akkor azt süt, mert "Petim azt szereti". Rendszeresen ott alszanak a szül?i házban, mert ugye ott ki vannak szolgálva stb. Ez nem gáz?

Legjobb válasz: Ha mindenkinek jó, miért lenne gáz? Az lenne gáz, ha itt kérdezgetnének, hogy utálom az anyósomat, ki nem állhatom a vejemet, anyám utálja a páromat... Na, az lenne a gáz.

Ha mindenkinek jó, miért lenne gáz? Az lenne gáz, ha itt kérdezgetnének, hogy utálom az anyósomat, ki nem állhatom a vejemet, anyám utálja a páromat... Na, az lenne a gáz.
Mindkét félnek jó akkor mi a gond?
Valószínû, hogy valami hülyegyerek vagy akinek senkije sincs, vagy csak nem tud megbírkózni a világ dolgaival. Amúgy nem gáz, sõt le se szrom :D
Nem gáz, semmi gond. Te kijük vagy? A kotnyeles szomszéd?
"szerintem ez halál gáz. bocsesz." Akkor így jártál, ettõl függetlenül közöd nincs hozzá xD Én csak azon röhögök, hogy embereknek annyira nincs más dolga még válságba se, hogy munkaidõben feljönnek ide és bromságokat kérdeznek.
így jártam? :D hogy? most nekem valami rossz lett, mert szerintem ez fura? amúgy magadat is sajnáld, te is itt vagy
tudom hogy nincs közöm hozzá, és nem is szólnék bele/ nem mondanám nekik, de azért véleményem csak lehet, nem? szerintem ez halál gáz. bocsesz.
A kerítés még rendben van, de az sértõ a lányra nézve, hogy pattogni kell a férj körül a hatalmas szívességért, hogy elviseli õt.
A kérdező hozzászólása: A lány 37, a pasi 40 éves.
Nem gáz. Én is szereten a vejemet (amíg szereti a lányomat és az unokámat), a kedvencét fõzöm, csomagolok is neki, amikor hazaindulnak. Ugyanúgy a lányomnak is.

Szerintetek milyen dolog az hogy ha van barátnőm szeretek játszani a csajokkal?

Szeretem mikor van barátnőm és felvállalom hogy ő van nekem és úgyse kaphatnak meg, tehát csak játszadozok velük, de vigyázok, hogy semmi ne történjen még egy csók se! És még nem is történt semmi történt soha

Legjobb válasz: Hogy milyen dolog? Szánalmas. Mert ennél jobban semmivel sem bizonyíthatnád, hogy egy önbizalomhiányos kis p.öcs vagy...

majd megtudod mikor Veled fognak így játszani, milyen szar lesz N
Hogy milyen dolog? Szánalmas. Mert ennél jobban semmivel sem bizonyíthatnád, hogy egy önbizalomhiányos kis p.öcs vagy...
Habár úgyis írhattam volna, hogy egy köcsög.
Nem akarlak bántani, de az itt válaszolók biztosan kezedbe adnának egy 3 méteres kötelet + egy bitófát. És tapsolnék is.
Nagyon-nagyon rossz fiú vagy.
Vénusz már írtam Neked, hogy gyere [email protected]
szómszéd falun meg is pakolhacc pár lánykát ecce kécce azt úccse tuggya meg senki fia édesöcsém! ;)
Minden attól függ, hogy meddig mész el. Ha mindenki számára egyértelmû, hogy van barátnõd és egyik lánytól sem akarsz semmit, akkor nincs ezzel semmi baj.
én meg a székkel amit kírugok alólad még meg is ütlegelnélek
elég patkány dolog
Az egy utolsó senkiházi. És még jóképûnek sem lehet mondani.
A kérdező hozzászólása: Miért mi a baj ezzel?? Csak jó pasi vagyok mint az éjjel nappal Budapestben Kristóf és ezt kihasználom
seggnek és szájnak nincs neme szóval szopatni meg seggbe lehet a többi tabu
"Csak jó pasi vagyok mint az éjjel nappal Budapestben Kristóf" nincs több kérdésem......

Milyen dolog már az, hogy meghatározzák egy adományozásnál, hogy mennyi a minimum összeg?

Szerettem volna a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet honlapján keresztül adakozni a Haiti földrengés áldozatainak. Mivel tényleg nincs sok pénzem, 500 forintra gondoltam. Lehet, hogy nem sok pénz, de sok kicsi sokra megy, nem? Ez is több már, mint a semmi. De amikor a "tovább" gombra kattintottam, akkor kiírta, hogy a minimum összeg 1000 forint. Ezen annyira kiakadtam, hogy gondoltam magamban, ha nem kell hát nem kell. Miközben szerintem akiknek szükségük lenne a segítségre, azok inkább örülnének még 500 rohadt forintnak is, ?k biztos nem nyafognának, hogy minimum egy ezres legyen.

Legjobb válasz: Igen, eléggé érdekes dolog. Én is örülnék még 500 Ft-nak is.

Igen, eléggé érdekes dolog. Én is örülnék még 500 Ft-nak is.
egyetértek veled, de csak annyit tennék hozzá, hogy 2002 körül kb. 180 ft-ba került egy készpénzátutalási megbízás (népnyelven csekk) kinyomtatása. A közös költség esetén is plusz 150-et kell fizetnem, ha postán fizetem be. Lehet, hogy vmi hasonló oka lehet ennek, vagy ez is közrejátszik.
Bizonyos összeg alatt nem éri meg az átutalás, lehet hogy az 500 forintodnál többe kerül a tranzakciós díj, így nem adnál hanem elvennél a szervezettõl, és a bankokat gazdagítanád.
Én mindent elhiszek, de nem lenne korrektebb kiírni arra az oldalra, hogy bocsi, de 1.000 Ft alatti adományokat ezért meg ezért nem tudunk elfogadni? Ááá, sok ember kedvét elveszik ezzel...
A kérdező hozzászólása: 3. lehet hogy így van, de akkor viszont jó lenne, ha tényleg odaírnák, hogy x összeg adományból mennyi az az összeg, ami valóban oda kerül és nem egyéb költség. Amúgy meg ha tehetném én magam mennék oda segíteni az embereknek (meg minden más helyre is, ahol segítségre szorulnak), csak hát ugye nem tehetem, ezért szerettem volna a magam módján mégis segíteni rajtuk, de úgy látszik, erre meg nincs igény. Mindegy is, csak ez kicsit rosszul esett.

Milyen dolog az, hogy a tesitanár semmire nem kész0t fel, csak osztályoz?

Minden órán röplabda, egy felülést se csinálunk, csak egyszer majd gerenda és korlát osztályzás és senki nem tud semmit :( máshol is igy van ez?

Legjobb válasz: "nagyvagy" ez elég relatív dolog, valamihez képest biztos nagy vagyok. "tesó" nem vagyunk testvérek....

"nagyvagy" ez elég relatív dolog, valamihez képest biztos nagy vagyok. "tesó" nem vagyunk testvérek....
Áron nemtudom miez hogy beütsz a tanárnak és megfekszik. Ez tudod milyen népcsoport ismérve? Esetleg ilyen körökben mozogsz? Helyesírás szóhasználat stimmel. Kérdezõ mit vársz el egy tesitanártól, mit kéne csinálni? Szenved 2X hülyegyerekkel akik közül max 5 az akit érdekel a sport a többi döglik órán? A helyében énis a legalapabb dolgokat nyomatnám. Tessék elmenni emelt tesire és probléma megoldva.
"Ez tudod milyen népcsoport ismérve?" látom nem csak nekem volt ismerõs az ilyen magatartás...
Örülj neki, hogy minden órán játszotok!Az osztályozásra meg készülj fel otthon.Nekem pl. heti 4 dupla tesi órám van és végig erõsítünk/futunk + edzés mellette + tanulj is.De mégse gondolunk arra, hogy megverni a tanárt"szánalmas hozzá állás" :) .
a milyénk is ilyen abszolut nem ért hozzá szerintem ha odamennék és bebasnak neki egyet ott hejbe ossze is pottyanna.de a legrosszabb hogy minket meg irat is az a gec...
"szerintem ha odamennék és bebasnak neki egyet ott hejbe ossze is pottyanna" ezzzzzazzzzzz! helyes mentalitás! verjük meg a tanárt... ez csak nekem ismerõs? "egy felülést se csinálunk" azért ehhez nem kell végrehajtási útmutató :D ha meg tudod hogy osztályzás van akkor otthon gyakorolsz... "gerenda és korlát osztályzás" ezek 11 évfolyamos gyakorlatok, te hányadikos vagy? Ilyen esetben amúgy szólni kell az oszt f-nek és az majd beszél a fejével, ha nem hat akkor pedig a szülõnek kell intézkednie...
nagyvagy tesó
de miért irat sport szabályokbol mikor soha életbe nem mondta el.
"de miért irat sport szabályokbol mikor soha életbe nem mondta el." Olvasási és szövegértési nehézség. Egy szóval sem volt szó arról, hogy íratna. Nem csak úgy lehet osztályozni. Amúgy nálunk is így volt, amikor elõkerült a gerenda meg a szekrény, már egybõl osztályzás volt. Csak én meg mindig egyest kaptam, mert nem mertem se bukfencezni a szekrényen, se felmenni a gerendára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!