Találatok a következő kifejezésre: Milyen dolog hogy (186 db)

Ez milyen dolog, hogy undorodom a székeléstől?

Nem,persze nem magamról beszélek,azt még aránylag úgy fogom fel,mint a természet rendjét,de még akkor is vannak ilyen "fújj" érzéseim...Hanem amikor arra gondolok,hogy minden ember kakil,meg ha valakire gondolok,hogy ? is...szóval egyszer?en undorodom az egész témától!

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen idõszakom, de hidd el, célszerû nem belemászni. Nekem elfajult odáig a dolog, hogy akármennyire kellett, nem mentem el WC-re hetekig. Szenvedtem is eleget. Csak hálát adok az égnek, hogy nem lett komoly bajom tõle. Hidd el, tényleg természetes és egészséges. Gondolj arra, hogy a vizelés is ugyanolyan, ugyanaz a célja.

Nekem is volt ilyen idõszakom, de hidd el, célszerû nem belemászni. Nekem elfajult odáig a dolog, hogy akármennyire kellett, nem mentem el WC-re hetekig. Szenvedtem is eleget. Csak hálát adok az égnek, hogy nem lett komoly bajom tõle. Hidd el, tényleg természetes és egészséges. Gondolj arra, hogy a vizelés is ugyanolyan, ugyanaz a célja.
Azért mondom. Hogy gondolj arra székelésnél, hogy a cél ugyanaz csak a kivitelezés más :)
Köszönd meg a szervezetednek, hogy azoktól a felesleges anyagoktól, amiket már nem tud hasznosítani az egészséged érdekében, megpróbál (szeretne)megszabadulni. Ennek az a technikája, hogy elmész kakálni, az emberek így lettek kitalálva. Neked is kellene segíteni, mert ha undorral fogsz a "feladatnak", vagy visszatartod, a szervezeted megbénul. Megszûnik a rendszeresség, felgyülemlik a felesleges salakanyag, és még bélcsavarodást is kaphatsz. Fogd fel úgy, hogy naponta segítesz szervezetednek ezt az örökös körforgást biztosítani, és harmóniában leszel önmagaddal. Miért foglalkozol azzal, hogy mindenki kakil? Meg kell barátkoznod a gondolattal, mert lesznek gyerekeid, akik bizony elég gyakran kakilnak, sõt hónapokig csak pelenkába, és neked kell kipucolni, tisztába tenni õket. Nem kell ilyen témával foglalkozni, egészséges emberek bizony hál'Istennek kakilnak.
Gondolj arra, hogy amennyi piszkos dolog távozik az emberbõl, annyival tisztább lesz.
Így igaz, gondolj arra, az milyen fújj lenne, ha az mind bent maradna...
Ismered azt a gyönyörû József Attila verset, aminek az a címe: ÓDA. Idézek: "az örök anyag boldogan halad benned a belek alagútjain, s új életet nyer a salak a buzgó vesék forró kútjain" Keresd ki, ez egy csodálatos vers, sokan a világirodalom legszebb szerelmes versének tartják. Hosszú vers, sok szebbnél szebb részlettel pl: "szeretlek, mint lángot a lélek, test a nyugalmat, mint fényt a termek, mint mélyüket a hallgatag vermek szeretlek, mint élni szeretnek halandók, amíg meg nem halnak".(csak kapásból írtam, nem egészen pontos) Ebbõl a versbõl megtanulhatod, hogy a test a vérerekkel és a buzgó vesékkel és mindennel együtt egy kerek egész isteni alkotás.
Én azon gondolkoztam egyszer el, hogy egy bomba nõ milyen kábelt fektethet?:XD
Van egy furcsa válaszom, elõtte kapaszkodj meg. Valószínûleg a te elõzõ életeid nem a Földön teltek el, hanem olyan helyen (pl. más, távoli bolygón)ahol az anyagcsere másképp van, legalábbis látszatra. Ezt hipnózisban ki lehetne deríteni, de minek. Csak nyugodj meg és fogadd el a helyzetet azzal, hogy ennek is oka van és majd elmúlik.
A kérdező hozzászólása: na fújj ige, hogy tök jól néz ki, meg minden, és mégis, ugyan azt az undorító dolgot csinálja :S nem kéne pszichomókushoz fordulnom?
A kérdező hozzászólása: azzal nincs is bajom, mármint a vizeléssel :S
A kérdező hozzászólása: hááát...én ezekben nem hiszek :)
Ez a kényszerbetegség egyik rögeszmés tünete, én nagyon jól tudom, mert már több mint tíz éve vagyok kényszerbeteg, tisztaság mániás is például. És én is undorodom, mert egy büdös mocskos tevékenység. Én mindig közvetlenül a fürdésem elött szoktam intézni.Egyrészt mert imádom ha friss tiszta a fenekem, és ezt várnám el mindenkitõl, de fõleg egy párkapcsolatbeli barátnõtõl is, hogy pont ezt tegye, és mindig üde fenékkel rohangáljon. Egyébként undorodnék tõle egész egyszerüen. Amugy meg idegen helyen szoktam olyanokat látni plázákban satöbbi, hogy olyan vastagon körbe vannak szarva a slozék, hogy majdnem ott helyben pürézni támad ingerenciám. Ki tudja, hogy a többiek hogyan kenik magukon az ürüléküket, meddig abálódik a seggükben az a mocsadék. Kényszeresen ez jár a fejemben állandóan, ez miatt szexuális gátlásaim is vannak. Még otthon anyámék után is rettenetesen undorodom leüllni az árnyékszékre. Meg nyilván ha valaki valamilyen módon szaros, az ciki, meg kiközösítendõ, mert ki nem undorodik ettõl. Ott a jó példa a nagykutya szarba lépett emberrõl, akit méterekrõl ki lehet szimatolni, és mindenki kerüli a társaságát. Már alapvetõen ovodában ez rögzõdött belém õsrégen. Szóval van ilyen, és én amondó vagyok ez a jobb, mint hogy csak állatok módjára szaros, félszaros fenékkel szaladgáljunk.

Milyen dolog, hogy "semmi közöm hozzá"?

Szóval, a párom sokáig nem akart fent lenni semmilyen közösségi oldalon. Rágtam a fülét, hogy vagy magyarázza meg, vagy engedje hogy feltegyem. Felkerült, kb 2 hete. Tegnap ismét eszébe jutott, hogy mégsem akar fent lenni. Megkértem, hogy indokolja meg miért.

Legjobb válasz: Miért fontos neked annyira, hogy fent legyen? Egyébként úgy látom, hogy egyre többen vannak, akik törlik magukat. Elmúlt a divat láz. Az már más kérdés, hogy engem is nagyon érdekelne a nayg titok, hogy miért nem. De így belegondolva, semmi nem jut eszembe ami akkora horderejû lenne, hogy ha megtudnád, akkor szakítanod kellene. Pont ezért azért a veszekedésig nem mennék el a kiderítésben.

Miért fontos neked annyira, hogy fent legyen? Egyébként úgy látom, hogy egyre többen vannak, akik törlik magukat. Elmúlt a divat láz. Az már más kérdés, hogy engem is nagyon érdekelne a nayg titok, hogy miért nem. De így belegondolva, semmi nem jut eszembe ami akkora horderejû lenne, hogy ha megtudnád, akkor szakítanod kellene. Pont ezért azért a veszekedésig nem mennék el a kiderítésben.
normális embernek van jobb dolga iwiw/facebookon lógásnál párom iwiwen fennvan, igaz nem lépett be legalább 1 éve, én szoktam néha megnézni ki mir irt neki facebookon fenn sincs, én se tudom minek, õ nem is akar, van jobb dolga, énis max 2hetente felnézek, de értelme nulla... közös kép...neki egyetlen képe sincs kinn, csak a mailcime meg a telószáma, ez néha jól jön ha olyan keresi, aki nem tudja az új számát és fontos ez legyen a legnagyobb hibája szerintem... keress jobb elfoglaltságot te is
Ez az O elete es O donti el, hogy mit akar es mit nem! Te a multjat firtatod, s valoban amikor ezt nem akarja elmondani, akkor nem muszaj, de valoszinu hogy rosszak voltak a tapasztalatai. Nagyon sok kapcsolat pontosan ezert megy tonkre, mivel szinte az emberek tulajdonuknak tekintik a tarsukat, s igy mindenrol tudni akarnak, mint jelenleg Te. A szeretet kapocs kot ossze Teged a paroddal, de ettol meg a parodnak van szabad akarata, ugyanugy Neked is van ez, tehat erre figyelj oda. Te maradj onmagad, s a parodat is engedd, hogy onmaga maradjon! Szeresd Ot fogadd el a tulajdonsagait, de ne feltetlen nyomoz az utan, amit O nem akar elmondani Neked, foleg a multjaval kapcsolatosan.
Nézd rólad sem tudunk semmit.Én eltudnám képzelni, hogy a te képeid enyhén szólva ribisek és a párod, a férfiaknak így akar jelezni, hogy te már (elvileg) foglalt vagy(de azért te ilyenkor nem vagy ám hibás...áá nem..) Aztán még ki lehetne találni sokmindent, de már lusta vagyok neked itt irogatni.
A kérdező hozzászólása: Ezeket persze megkérdeztem tõle is, de nem válaszolt. 1 óra múlva elnézést kért, hogy õ nem akart megbántani stb. De én nem tudok ilyen gyorsan túllépni ezen. (És a közösségi oldalon is csak 1 közös fényképünk van kint, meg hogy x idõ óta kapcsolatban van. Semmi egyéb!)
Nincsennek közös séták? Ezt mire írtad?
8:55-ös kommentedhez Mielõtt nem volt iwiw vagy facebook akkor a párok homlokukon hírdették, hogy kapcsolatban vannak? Szerinted az érdekel bárkit is aki rá akar startolni a párodra, hogy az adatlapján az van, hogy "kapcsolatban"? Ennyi erõvel egy táblát rakhatnál a nyakába, "stipi stopi fogalat" felírattal.
HA nincs fent akkor nem hisznek róla semmit! Aki nincs fent annak nincs adatlapja :)
A kérdező hozzászólása: Mert ugye a közös séták nincsenek...
A kérdező hozzászólása: És ha fent vagyok, akkor kötelességem kiírni hogy kapcsolatban vagyok? Õ meg nincs fent, és mindenki azt hiszi róla hogy egyedülálló?
Kicsit hülyén közelíted meg a kérdést.... Aki fent van, az ne titkolózzon, ne rejtegesse a kapcsolatát, nekem is rosszul esne páromtól. De aki nem akar fent lenni azt ne kényszerítsük!!!!! Amúgy nem gondolják róla, hogy szabad, ha látják a te képeid között!!!! Remélem ez megnyugtat.
Szerintem te csak egy kicsit hisztis vagy. Ha tõled kérte, hogy te legyél fent az oldalon és legyen fent közös képetek, annak csak örülnöd kellene. Hisz bárki látja az adatlapod, látni fogja õt is, tudja, hogy ti összetartoztok. Tehát anélkül, hogy az általad annyira fontosnak tartott adatlapját (ami nincs is) valaki végignézné, ugyanúgy tudni fogja, mi a helyzet. Én sem bíztam meg teljesen a páromban, még most sincs 100%-os bizalom, de épp tegnap mondta, hogy õ ezt látja rajtam és mindent elkövet annak érdekében, hogy megbízzak benne és érezzem, hogy szeret. Szerintem a létezõ legfeleslegesebb dolgon kaptatok össze. Amíg nincs fent, nem lóg éjjel-nappal a neten, nem jelölgetik be kis fruskák, nem kommentálgatnak a képei alá, hogy "Hû, de jó" meg stb. Amúgy meg sokkal jobban lereagáltad volna a helyzetet, ha nem kelsz ki magadból és állsz neki veszkedni, hanem leülsz mellé és normális hangnemben megbeszélitek.
09:56os vagyok. Ahogy olvasgattam a válaszaid, a ti kapcsolatotoknak az a lényege hogy egyikötõk sem bízik a másikban. A pasid azér mondja h. rakd ki a közös képeteket, mert birtokol téged, és meg akarja "mutatni" a világnak, hogy te csak az övé vagy. Ez szánalmas és elszomorító. Semmi értelme sincs hogy együtt vagytok!!!
Keresi a rendõrség és nem akar támpontot adni nekik, hogy könnyebben megtalálják.
Azzal még nem is lenne baj, hogy nincs fent, mert hülyeségnek tartja. Bevallom én is annak tartom, csak néha jó unalomûzõ. Az viszont, hogy van egy nyomós oka és nem mondja el...Na ott van a baj szerintem. Lehet én vagyok a paranojás, de én másik nõre gondolnék. Ha annyit mondott volna, hogy nem akarja, mert hülyeségnek tarja, akkor okés, de így szerintem is elég furcsa...
hát igen ez kb ovis szintû probléma. nem értem miért kell saját akaratot másra erõltetni, meg másnak kreálni közösségi oldalt? ez annnnnyira gáz. van egy ilyen lény ismerõsöm aki a fiú közösségi oldalát kezeli, õ is hozta létre szinte csak a lény nézegeti. mi értelme van? aki ennyire nem bízik a másikban ott önmagába kell nézni mert nagy gondok vannak.
Kérdezõ, átérzem!:) Párom ugyanilyen..Nekem kellett közös képet kitenni, de ha kérdeztem õ mikor tesz ki, azt mondta majd. Ugyanez van pl msn-en is...Nem fújod fel, magyarázd el neki amit gondolsz, hogy ha bízik benned, elmondhatja, fõleg mert zavar téged!
Vannak dolgok amiket jobb nem tudni:D Én se örülnék ha a párom elkezdene lekáderezni, és elkéne mindent mesélnem ami eddig történt velem
ma 08:19 mondta meg a frankót!
Nagy különbség, hpgy te már eleve fent vagy önszántadból, õ pedig nincs, mert az egészet hülyeségnek tartja. Szerintem ilyet nem lehet elvárni részedrõl.
A kérdező hozzászólása: Én is elmondtam neki mindent, azt is ami gázos és soha senkinek nem mondtam el. Miért ne mesélhetne a múltjáról? Emiatt nem haragudnék rá, hogy 4-5 évvel ezelõtt ezt és ezt csinálta... hanem örülnék, hogy ennyire bízik bennem hogy elmondta.
A kérdező hozzászólása: Szóval, nekem MUSZÁJ közös képet feltennem, meg kiírni hogy kapcsolatban vagyok. Mondtam hogy rendben, de akkor ezt viszonozza õ is. Képes hisztizni ha nincs kint közös kép rólunk, ha én kérem ugyanezt, azért is hisztizik.
A kérdező hozzászólása: A párom a saját szájával mondta, hogy van valami amit nem mond el nekem. Kiszínezem, persze...mert óvodás vagyok, ez meg egy kifestõkönyv :) ))
A kérdező hozzászólása: Amíg nem követelte meg, hogy tegyek fel közös képet, addig nem érdekelt, hogy miért nincs fent.
A kérdező hozzászólása: Hát ha egy ballagási kép ribis..:) Vagy ahol a kutyámmal vagyok..:D
Itt nem a közösségi oldalakról van szó, hanem, hogy titkai vannak elõtted. Ezen én is kiakadnék. Nincs bizalom, akkor minek a kapcsolat? Azon alapul az egész. Az elsõ válaszadó véletlenül nem a párod votl? Gyanús! Nagyon gyanús...
Én fent vagyok, férjem nincs. Õ frászt kap ezektõl az oldalaktól. Semmi vita sincs köztünk ebbõl, egyik fél sem akarja a véleményét a másikra erõltetni. Ne legyél vele ilyen erõszakos és akkor sokkal több mindent megoszt majd veled!
A kérdező hozzászólása: 1, 5 év alatt nem mondta el...most meg egy vita során kibökte. Nem érzem, hogy túl erõszakos lennék (vagy mégis?)... CSak nem értem, miért nem tudja elmondani, hogy x éve csinált egy hülyeséget, abból adódóan vannak ellenségei és ennyi.
Akkor ismét bebizonyosodott, hogy én iszonyatosan gáz vagyok. :( Nem értem, hogy miért egyre kevesebb a valódi egyéniség a fiatalok között. Mindenki megy a többség után, mert egyébként gáz ciki. Szóval elmondom neked, hogy 2 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon boldogok vagyunk. Hamarosan talán az eljegyzésre is sor kerül. Képzeld, egyikõnknek sincsen kint közös kép sehol. Mondjuk nem is árasszuk el mindennapjainkról szóló fotóval a közösségi oldalakat.
Szerintem az normális elvárás, hogy valaki ne "titkolja" el a kapcsolatát. Ha férjnél vagyok, normális, hogy van fent róla is képem, az adatlapomon is megemlítem és nem "tettetem" szinglinek magam. Ez is hozzátartozik az õszinteséghez.... Talán egy csinos lány vagy és a párod így akarja tudatni hogy már foglalt....sokan ismerkednek ezeken az oldalakon....
A kérdező hozzászólása: Nem fotóalbumra gondoltam, több száz képpel.. Csak egyetlen egyet... ez tényleg "nagy kérés"?
A kérdező hozzászólása: De ha õ elvárja, akkor én nem várhatom el ugyanezt?
A kérdező hozzászólása: Õ nem tudta megindokolni miért nem akar fent lenni. Csak azt mondta semmi közöm hozzá. És nekem is az jutott eszembe, hogy egy nõ van a dologban..

Most az milyen dolog, hogy 2 hónapja járunk edzeni haverokkal (187cm, 74kg 21/F) és azok a srácok akik már 30 körüliek és rendesen kivannak dolgozva (180-190 közötti 100 kg felettiek) azok folyamatosan leszolnak minket?

allandoan leszolnak minket,hogy "itt nevettetjuk "ki magunkat konditeremben "piszkafák" meg ilyesmiket. Ezek most komolyan ennyire értelmesek lehetnek hogy nem emlékeznek ,hogy egyszer honnan indultak?

Legjobb válasz: Az ilyen degeneráltakkal nem kell foglalkozni :).A legtöbb, ilyen majom nem tudja mi az a sport és hogy egymást tisztelni kell.

Az ilyen degeneráltakkal nem kell foglalkozni :) .A legtöbb, ilyen majom nem tudja mi az a sport és hogy egymást tisztelni kell.
Érdekes helyre járhatsz, már 4 teremben edzettem, de eddig egy ilyennel sem találkoztam.
Azok ritka suttyók lehettek, nem tom hova jártok, de ha van másik terem, akkor inkább járjatok máshova. Ez eléggé demotiváló tud lenni. Ha viszont oda kell járjatok, akkor muszáj lesztek nem foglalkozni velük. Azt hittem már lecsengett ez a stílus.
Jó, azért ne túlozzunk. Nálunk is vannak koxosak, mégsem ilyenek, szóval nem kell általánosítani. Kox nélkül is lehetnek tirpákok az emberek. Elég, ha csak ezt a fórumot nézzük! :-)
Hát akkor ti nagyon rendes fiatalemberek vagytok! :-)
Igen de 3an gyakran lefoglaltok egy helyet mivel felvaltva ugyanazt csinaljatok... Ilyenkor fel oran keresztul foglalt egy hely. Legalabbis ez a jellemzo. Ha ti nem ilyenek vagytok akkor megertem, de valszeg emiatt olyanok velerek mert ehhez vannak szokva.
Igen, mondom nálunk is ez van, hogy lejönnek hárman-négyen, amivel nem lenne probléma, és persze, edzenek, csak ugyanazon gépen felváltva. Max két ember bõven elég egy gépre. Fõleg, ha váltakozik a kéz is, az még egy jó kis várakozás. :-)
Egy nagyobb teremben is zavaro. De egy kisebb terembe plàne. Legutobb egy olyanba voltam ahol, egy fekpad van... A 3 sràc egy sotozat utàn kibeszélte hogy milyen zh-t irt hogy puskàzott a tanar mit mondott stb... Én is jàrtam baràtokkal edzeni, anno de amig en egy helyen dolgoztm, õ a màsikon és nem egy helyet uraltunk ketten A harminc éves emberkék azért mérgesek mert õk edtenének, és lehet hogy a fikukàk is, de akkor sem veszik komolyan a nagy részük, egy év mulva màr nem is jàr edzeni..
Bocs az irasert telorol vagyok
Hárman mentek edzeni? Na ez tényleg nevetséges! Ketten még oké, na de hárman? Minek?
A kérdező hozzászólása: Mi nem a helyet megyünk le foglalni, hanem edzeni. Persze közben szólunk egymáshoz ( 3 ember) , de gondolom mások is szoktak közbe 1-2 szót beszélni és az még nem bûn mert nem azt csináljuk, hogy a gépek elé ülünk aztán csak beszéd. Nem, mi edzeni járunk le.
Hàt tudod ez azért van mert néhàny 18-20 éves kismajom lejön konkrétan foglalni a helyet.. Nàlunk a tàrogaton a tegnap egy ilyen sràc nézte a tvt. Màskor a fekpadot felvàltva hasznàljàk 3-an és minden sorozat utàn beszélgetnek 5-10 percet. Igaz én nem szólok csak nagyon ideges helyzetemben. De a multkor mikor a làbgépnél beszélgetett az egyik ilyen és az egyik fekpadot foglalta a törölközõjével megkérdeztem hogy hasznàlhatom e, az volt a vàlasz, hogy: bocsi most én vagyok ott... Én is bunkó lettem. Nem azért mert õ 75 kg én meg jópàr tizessel több.. Azért mert én edzenék. Pofàzni menjen az utcàra...
:DD
Na, Saxx, megtaláltad az igazit? Az pozitív! :-)
Nálunk szerencsére ilyen nincs. 6 hónapja vagyok ebben a teremben, és úgy érzem megtaláltam az igazit. Nincs suttyó, nincs guggolóállványnál bicepszezõ...
na várjunk, azér ha lejártok hatan, és egy gépet órákig foglaltok, az nem túl pozitív. Nálunk azért van ilyen is, persze ez csak másik vélemény a másik oldalról.
Dehogynem kell velük foglalkozni! Jól fejbe kell õket rugdosni!
Kocsogokkel ne foglalkozzatok.
Valószínûleg azért náluk befigyelt az anabolikus szteroid. Vigasztaljon a tudat, hogy nekik már "csaaak" a szájuk mûködik jól :D
Én a helyetekben beruháznék 1-2 gépre otthon.3 emberre elosztva egy 20-30ezer forintos gép nem olyan vészes.

Az milyen dolog hogy én nem cigizhetek, nem ihatok, nem aludhatok barátommal 22 éves létemre? Miért hiszik hogy még gyerek vagyok, akit óvni kell mindentől?

Õk is cigiznek rendszeresen mindketten, az erkélyre járnak ki, én is csakis oda járnék, nem a lakást büdösíteném. De ez évek óta tiltott dolog nekem, pedig tudják hogy már 7 éve dohányzom én is, de mégsem akarják elfogadni. Ugyanez a helyzet az alkohollal, igaz ők nem isznak csak ritkán, de viszont úgy beszélnek róla mintha az nekem szintén tilos lenne, nem otthon, hanem ha elmegyek valamerre is. Pedig nem voltam jókislány tini koromban, eljártam itthonról sokat, volt társaságom, pasik minden, szóval ezért nem értem. De szüleim mintha valami szemellenzőt viselnének, és leragadtak volna ott hogy én még gyerek vagyok és nekem nem szabad sokmindent, mitnha nem vették volna észre az elmúlt éveket! Többek között arról sem akarnak hallani, hogy a párom nálunk aludjon 3 év után, pedig azt is tudják hogy már régóta nem vagyok szűz, és nem az első barátom. Tehát mindent tudnak rólam, de letagadják maguknak, és próbálják tiltani. Szeretnék a közeljövőben elköltözni, de ezt is nagyon ellenzik, mintha magukhoz akarnának láncolni. Pedig így is úgyis meg fogom tenni, már itt az ideje, de félek hogy mi lesz velük, hogy teljesen meg fog romlani a kapcsolatunk emiatt. Mert ha eddig ennyire tagadták maguknak hogy felnőttem, akkor ez nagy sokk lesz nekik ha elköltözök.

Legjobb válasz: Azért kezelnek így, mert hagyod. A szemükben a mai napig egy szaros kölyök vagy és ha ezt továbbra is hagyod nekik, majd 30 évesen is tõlük fogsz engedélyt kérni, hogy hadd szüljél/válts állást/válj el. Hidd el, ez ilyen lesz, ha nem szeded össze magad.

Azért kezelnek így, mert hagyod. A szemükben a mai napig egy szaros kölyök vagy és ha ezt továbbra is hagyod nekik, majd 30 évesen is tõlük fogsz engedélyt kérni, hogy hadd szüljél/válts állást/válj el. Hidd el, ez ilyen lesz, ha nem szeded össze magad.
Most ezen rinyálsz? Mert akkor gyerek vagy. Kimész, rágyújtasz és kész.
A cigizést még megértem, hogy nem szeretik. Dohányoznak, és éppen ezért tudják, hogy mennyire nem tesz jót, és milyen nehéz róla leszokni. Hogy miért nem ihatsz buliban ezt nem értem. Persze, ha úgy tántorognál haza, akkor igazuk van, amíg náluk élsz. A nagy kakukk tojás a barátod nem ott alvása. Na ezt nem tudom felfogni, hogy miért nem engedik. Nem lehet, hogy kicsi a lakás, és féltik a nyugalmukat?
Kezdd azzal, hogy kijársz cigizni. Ha utánad mennek és szólnak közöld, hogy felnõtt ember vagy és azt teszel amit szeretnél. Csak nyugodtan, mintha semmi nem lenne. Eleinte biztosan vita lesz belõle, megsértõdnek megharagudnak, de ne hagyd magad érzelmileg zsarolni. Oké, féltenek, de felnõtt ember vagy azt teszel amit akarsz.
van munkahelyed?saját kereseted? mert akkor tényleg nem igazán szólhatnak bele hogy miért cigizel.
Szerintem te hülye vagy, és tipikus primitív 22 éves alternatív csaj vagy. Az mind hülye! És azért nem engedik, mert gondolom nem mutattál fel nekik semmi értelmeset, és csak a bulinak meg a barátodnak élsz.
Talán el kellene tartanod magadat és nem az õ pénzükbõl, , cigizgetni, bulizgatni, faszizgatni, minden".
Azért hiszik, hogy gyerek vagy, mert az is vagy. Akkor lehetnek saját szabályaid, ha önállóan élsz. Nem azt mondom, hogy ez így igazságos, mert jobb esetben egy szülõ nem nyomja el így a gyerekét, de a te esetedben akkor lehet felnõtt életrõl szó, ha azt megteremted magadnak.
A kérdező hozzászólása: Igen, de még csak pár hónapja dolgozok.
Mert még gyerek vagy!!! Még éretlen vagy, gyerek mentalitással, aki azt hiszi, hogy attól lesz felnõtt, ha iszik és cigizik!
Aki a vonóba dugja az ötezrest az szabja meg mit húzzon a prímás! Másképpen, amíg szüleid nyakán élsz addig õk szabják meg a korlátaid. Nem tetszik? Állj a saját lábadra, tartsd el magad tõlük függetlenül! Elõbb utóbb amúgy is az lesz.

Szerintetek milyen dolog hogy egy 7éves gyereknek az Nagymamája alkoholmentes sörrel itatja a gyereket amire rá van írva hogy 18 év felett fogyasztható és 0.5% alkohol van benne ez szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Gondolom nem erõszakkal nyomatja belé, és nem egy dobozzal, hanem csak egy pár kortyot. Nem fog semmi baja sem lenni. Ennyi idõsen már én is ittam 2-3 korty kávét.

Gondolom nem erõszakkal nyomatja belé, és nem egy dobozzal, hanem csak egy pár kortyot. Nem fog semmi baja sem lenni. Ennyi idõsen már én is ittam 2-3 korty kávét.
"Nem lett tõle semmi baja, nem kell annyira félteni õket." Dehogynem kell annyira félteni õket a káros hatásoktól. Felelõtlenség. A fejlõdõ idegrendszert károsítja az alkohol, csekély mértékeben is károsító.
Szerintem a nagyit (obszcén szavak) szóval oda küldeném. A fiamat kávéztatták a nyári szünet alatt, minden reggel kapott egy erõs feketét... mikor megtudtam azt hittem agyonverem õket (én mondjuk nem kávézom) csak elküldtem õket a pi..ba és azóta nem nyaralhat náluk csak ha én is ott vagyok. Egyszer mondjuk sógorom tolta a gyerek orra alá a sört olyan sallert kapott emiatt a sógor hogy leesett a székrõl. A gyerek 7 éves volt, a kávézos és sörözözõs bekinálós idõszakban.
Felesleges. Ebbõl könnyen átválthat a gyerek idõ elõtt nagyobb százalékosra.
Igen sok minden károsít sok mindent, mégsem törõdünk vele. Nem kell ennyire szabályok szerint élni. Avval sem törõdik a fele emberiség, hogy a cigi, az alkohol mennyire ártalmas. Ennyitõl a gyereknek nem lesz semmi baja, nem kell mindent elhinni. Az viszont tényleg durva, ha kávéval itatták minden egyes nap, na az károsító hatású, viszont 3-4 kortyba még egy gyerek sem hal bele.. Fõleg hogy a sörre azt mondják, hogy egészséges is.
Nem lesz tõle semmi baja.
Nem kéne miatta annyira kiakadni.Biztos nem két kézzel tömte bele.
A kérdező hozzászólása: nem kiakadtam csak kérdeztem, de köszi a véleményt. Megy a pacsi továbbra is.
Nem lesz semmi baja a gyereknek. Gondolom, nem egy fél literrel töltött bele. El lehet mondani finoman a nagyinak utána, hogy ezt nem szeretnétek, és ha szeretne kedveskedni, akkor szörpöt teát lehet adni, de sört semmilyen formában nem szeretnétek. Minden nagyi betartja ezeket a szabályokat, ha megbeszélitek vele. Az én szüleim is betartanak mindent, amit a tesóim mondanak, mikor itt hagyják a gyerekeket, ha az egyiknek az a rigolyája, hogy sót nem ad a gyereknek, akkor nem adnak sót, ha a másiknak az, hogy bogyós gyümölcsöt nem akkor azt nem adnak. Meg lehet mindent beszélni. Amúgy meg semmi baja nem lesz most az egyszer attól a kevés alkoholtól, nem kell ráparázni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Szerintem ez ilyen soproni zéro, vagy borsofi friss zero, vagy gösszer citrom zero, vagy társai. Az limonádé, az nem sör. max az alapanyag hasonlít. Azért rakják rá az alkoholtartalom jelet, mert csak sörmárkák, és a hatóságok nem tudják elviselni. Te sem adnál a gyerekeknek bond márkájú cukrot. Amúgy arra csak rányomtatták, mert csak a soproni (vagy akármi) gyártja, és az egy sörmárka. Bocsi a durva hangnemért :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hasznos hozzászólását a témához. Ment a pacsi! Várom a további véleményeket.
A szokás (sörivás) szempontjából nem egész normális. A nagyi abban a korban nõtt fel, mikor még nem kellett félni tõle, hogy a gyerek 13-14 évesen alkoholizálni kezd, és valszeg nem is tud róla, hogy ez ma már másképp van. Ha az alkoholtartalmától félted, akkor viszont felesleges (hacsak nem orrba-szájba ezt issza, de biztosan nem...). Az emberi szervezetben kb. heti 1 italnak megfelelõ alkohol termelõdik (fõleg az étel bomlásakor), ami 10 doboz ilyen 0, 5%-os sörnek felel meg. Ilyen mennyiségû alkohol mellesleg sokmindenben elõfordulhat (megbontott gyümölcslé, házi bodzaszörp, stb.)
Édesapám orvos. Kis koromban mindig nyúlkáltam a sör, a bor, a pálinka felé, ha az asztalon volt. Kíváncsi voltam 3-4 évesen, persze. Mindent megkóstoltattak velem, mert így rájöttem, hogy nekem az nem jön be, és nagyokat fintorogtam. Nem belémnyomták, nem egy felest öntöttek le a torkomon, nagyjából annyi volt, hogy egy kis kortyot ittam, vagy beledugtam a nyelvem. Amikor nagyobb lettem és már nem emlékeztem ezekre, ugyanúgy megkóstolhattam mindent. Mást is. Cognacot, pezsgõt, Bailey's-t. Túléltem, az idegrendszeremmel is minden rendben, köszöni szépen. Alkoholista sem lettem, a mai napig nem iszok soha, pedig már elmúltam húsz. A bulikat is kibírtam egy csepp alkohol nélkül. Sosem vonzott a részegség.
Egy ket kortytol semmi baja nem lesz, nem azt mondom, hogy igya mindig azt, de folosleges balhezni meg feszkozni... en is ittam neha egy ket kortyot, es rendszeren kaveztam mar 6-7 eves koromtol, mert imadtak az izet ..persze nem egy egesz cseszevel, csak par kortynyi adagot...most itt vagyok felnottkent, es biztosithatlak, hogy nincs semmi bajom, se idegrendszeri se mas... :D ennyit nem er az egesz balhe, ilyen kicsi osszetuzesek miatt kezd el romlani a csaladi legkor, es ha az egyszer megromlik, onnan mar nehez ujra jo kapcsolatot epiteni..inkabb ezt tartsd szem elott!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat ment a pacsi! várom a több hozzászólást is.
Nekem egyik ismerõsöm normális sörrel itatta a 3 éves gyereket, az meg úgy örült neki. Nem lett tõle semmi baja, nem kell annyira félteni õket.
Nincs azzal semmi baj... nem a szilveszteri fél pohár pezsi miatt lessz valaki alkesz felnõtt korára. Sokkal inkább gének és eltanult példa a szülõktõl.

Milyen dolog hogy "Most te válassz találka helyszínt"?

Múltkor ? találta ki hogy hol találkozunk, meg mit csinálunk, most meg azt mondta hogy "Most te vagy a soros, te választasz helyszínt meg programot". De ez nem a pasi dolga? :D

Legjobb válasz: Húha, most meg fogsz rokkanni, hogy egy kicsit gondolkodni kell rajta...

akkor meg ne kend a palira. javasold neki a kyoto-t, azonnal eszébe fog jutni valami más....:D
Húha, most meg fogsz rokkanni, hogy egy kicsit gondolkodni kell rajta...
Most mi bajod lesz, ha kicsit kreatívkodsz?
meg ne fájduljon a fejed...
Téged se az eszedért szeret.
Akkor most fussatok...
Nem fura, mert egy kapcsolathoz egyenrangú felek kellenek, akik mindketten tesznek a dolgokért. Utálom az olyan "nõket" akik minden felelõsséget a férfira hárítanak, olyanok mint a kislányok. Õk azok akik fel akarnak nézni a férfira. Hát ezen mindig beszarok. Felnézni? Anyád.
Bele ne halj....
A kérdező hozzászólása: Meg ötletem sincs...Múltkor sétálni voltunk.
miért lenne fura? eddig mindig õ agyalt rajta, ideje neked is járatni az agykerekeid
ez most mért baj? mi az, hogy a pasi dolga? nem PÁRkapcsolatban vagytok? tudod, ketten döntötök nem önzõ és irányító, hagy neked is lehetõséget ennek inkább örülj
Nekem a baratom az elejetol fogva ram hagyja hogy dontsek en hova akarunk menni. Altalaban ram bizza, en meg mondom neki: nem! Most te dontesz, mert lehet hogy te mast szeretnel. Amugy mivel o idegen terepre jott randizni velem, ugy ram bizta ahogy volt az osszes helyszint. :)
Szerencsés vagy! Nem egy önzõ pasi. Megadja a választási lehetõséget. Nem egy erõszakos irányító típus. Nekem bejönne ha én választhatnék, akár az elsõ alkalommal. Vagy még nem éltél eleget és azért nem tudod, milyenek a pasik.
Hány éves vagy? 10?
A kékeres méterest a pasi dolga csak. Te is ugyanúgy benne vagy a kapcsolatban, ha nem is a slamasztikában! :D Milyen dolog az, hogy [email protected] az alma közepibe? :D F25
Nem csak a pasi dolga. Kitõl hallottad, hogy az?
A kérdező hozzászólása: Nem akarok belehalni, csak nem fura?
A kérdező hozzászólása: Jó azért olyan sokat nem agyalt rajta. A megbeszélt helyen találkoztunk. Kérdeztem tõle hogy "Na akkor hova?" és akkor gondolkozott, gondolkozott mire: "Sétálunk arra?" ennyi volt az agyalása. Ott találta ki akkor abban a pillanatban.

Szerintetek elítélendő vagy milyen dolog, hogy leginkább azért akarok összejönni egy pasival, hogy ne sérüljek?

Elég csinos jó n?nek tartanak, 25 éves vagyok, de mindig csak megcsalást, megalázást kaptam a férfiaktól, valóban ezek a pasik jó pasik voltak. Most összeakarok jönni egy pasival, aki szegény duci és nagyon csúnya és ráadásul elég szerencsétlen, határozatlan is, de azért szeretem, mert nagyon aranyos, jó lelk? fiú és nála biztos vagyok, hogy kitartana mellettem és szeretne, ami nekem már nagyon hiányzik, mert sose kaptam igazán szeretetet.

Legjobb válasz: A kinézet nem garancia a viselkedésre.

A kinézet nem garancia a viselkedésre.
Ez majdnem mind szép és jó drága. Csak õ hiába szeretne téged ha te õt nem, mert csak azért lennél vele mert szeret és aranyos és cuki, de te semmi különöset nem éreznél. Mert amit felsoroltál az mind negatív és te sosem fogsz azzal kibékülni. Ha te is tudod õt igazán szeretni és a szex is jó vele neked, és szívesen bemutatod õt kézen fogva barátnõknek családnak h igen õ a párom akkor okés. De ha nem akkro ez kihasználás.
sztem csak válassz vmi átlagos hozzád illõt oszt hátha! f19
Õt meg te fogod majd kidobni vagy megcsalni.
Gratula, ugyanazt tennéd vele, amit veled tettek.Kihasználnád! Mi lenne, ha egy darabig nem lenne pasid? Akkor sem sérülsz..vagy ebben a társfüggõ világban inkább együtt vagyok azzal, akit nem is szeretek, csak legyen? Te mit éreznél, ha rólad írnák: "Hát csúnya, szerencsétlen, de ez legalább nem fog félrek*rni" Jól esne? Nem? Akkor szerintem megvan a válasz.
mondd meg a duci fiúnak, hogy összejössz vele, ha minden héten megy gyúrni legalább négyszer így lesz egy jó lelkû jó pasid :) ha szeret úgyis megteszi, ha nem legalább hamar kiderül
Önzõ lennél, ha csak azért jönnél vele össze, hogy kitartson melletted. A külsõ nem minden, ezt Nektek nõknek kéne a legjobban tudni... Hiszen mindig te jöttök ezzel a szarsággal..
Nézd! õ tuti értékelne és tuti szeretne téged, és megbecsülne hogy egy ilyen szexibébi barátnõje van. De kérdés neked miért kell? ugyanis a legtöbb nõ a sorozatos csalódások miatt választ ilyen pasit, de ugyanakkor nem szereti csak mint embert... Persze nekem mindegy, ez csak a véleményem. Szóval nyugodtan menj bele a kapcsolatba azt majd kiderül mi lesz.
A kérdező hozzászólása: "Ha te is tudod õt igazán szeretni és a szex is jó vele neked, és szívesen bemutatod õt kézen fogva barátnõknek családnak h igen õ a párom akkor okés." Szexet nem tudom, milyen vele még, de azzal nincsen gond, hogy "mutogassam", mert így legalább jól érzem magam mellette, mert szebb vagyok, ugyanis volt olyan pasim, aki nagyon jó, volt, nem éreztem magam jól mellette, mert jobbnak tartották õt mint engem és mindig féltem, hogy meg is csal hát persze, hogy meg is tette
A kérdező hozzászólása: Valóban, nagyon önbizalom hiányos ez is tetszik benne, mert így értékelne engem
Cyan és ASOT jól látja a dolgokat. De a 3. nemigazán.
Szerintem ez egyáltalán nem elitélendõ. Hiszen nem minden a kûlsõ, sokkal inkább a belsõ értékek azok amik örökké tartanak és nem mulandoak a kûlsõ idõvel elmúlik hiszen megöregszünk és egyúttal megcsúnyulunk emiatt. És ha belõs értékeit tudod értékelni annak a pasinak és õ is értékel téged akkor bíztos hogy boldog lehetsz mellette és õ is melletted. Hiszen manapság aki szép azok tudják magukról és emiatt nagyképûek és folyton több emberrel járnak egyszerre hogy kielégíthessék önmaguk énképi vágyait. Akik meg nem néznek ki jól azok általában önbizalom hiányban szenvednek és emiatt bénák a párkapcsolatban és mindig megerösítésekre vágynak hogy jól csinálnak-e bizonyos dolgokat és ha nem akkor hogyan tehetnék jobbá. Nézd szerintem nem elitélendõ dolog mert HA mindketten a belsõ értékekre hajtotok akkor a kapcsolatottok érdekek nélküli lesz és megismerhetitek az igazi szerelmet ami egyáltalán nem felszínes csinybõl indul amibõl pár hét alatt ugyis kiábrándulnak az emberek. (Mert általában pár hét után elmulik a fellángolás a szépség alol.)
Én is ilyen helyzetben vagyok. Nem tudom mit tegyek. Kérdezõ: hogy alakultak a dolgok?

Az milyen dolog, hogy elmegyek az ügyeletre, mert rosszul vagyok, ráadásul a magas vérnyomásom miatt, és pulóveren keresztül méri meg az orvos a vérnyomásom?

Kicsit kiakadtam a napokban, ugyanis ez történt velem. Jó hogy csak 131/80at mért. Elmeséltem neki a problémám, az előző papíromon látta, hogy volt már egyszer pánikrohamom, ami nyugtató hatására szintén alacsonyabb vérnyomást eredményezett, és emiatt gondolta, hogy na jól van ennek ugyan mindegy, mérjük meg pulcsin keresztül, ugyis csak felspanolja magát valószínűleg? Totál kiakadtam miatta!

Legjobb válasz: Hat en biztos szoltam volna neki.Bar en is hasonloan jartam,es hiaba szoltam,mintha a falhoz beszeltem volna,en nagyon alacsony vernyomassal elek,103/63 ,kb. 2 hete hirtelen jol felment 139/90,amitöl majdnem összeestem,erös hanyingerem volt,az orvos aki lemerte kinevett,hogy ez ez nagyon jo ertek,hiaba mondtam hogy ez nekem nem megszokott,arrogansan lenezett.

Hat en biztos szoltam volna neki.Bar en is hasonloan jartam, es hiaba szoltam, mintha a falhoz beszeltem volna, en nagyon alacsony vernyomassal elek, 103/63 , kb. 2 hete hirtelen jol felment 139/90, amitöl majdnem összeestem, erös hanyingerem volt, az orvos aki lemerte kinevett, hogy ez ez nagyon jo ertek, hiaba mondtam hogy ez nekem nem megszokott, arrogansan lenezett.
ha hallja rendesen meg lehet mérni pulóveren keresztül is.
A kérdező hozzászólása: meg lehet? hát én meg úgy tudom nem. a vérnyomásmérõ használati utasításán is rajta van, hogy sem pulóverbe sem pedig feltûrt ujjú pulóverbe nem lehet vérnyomsát mérni. Na hallja, akkor rosszul tudja.
A kérdező hozzászólása: bocs elírtam. hogy érted azt hogy hallja?
Ha nem ez a digitális ketyere, akkor sztetoszkópot használ az orvos, azon keresztül hallja a vér áramlását. Ha nem túl vastag a pulóver, akkor lehet hallani. Az pedig, hogy a karod, és az azt elszorító cucc között van-e ruharéteg, vagy nincs, nem számít, a lényeg az, hogy ne olyan ruhadarab legyen, ami szorítja a karodat, pl. felhúzott pulóverujj, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: nem, nem digitálissal mérte, hanem ilyen másik felpumpálóssal. csak furcsálltam, és féltem, nehogy totál eltérõ értéket adjon így, hogy pulcsiba voltam. Lehet amúgy meg tök magas lett volna.

Milyen dolog, hogy az anyós "fogja meg" a férjet a lányának?

Az anyós egy nagyon kedves n?, mindenkivel megtalálja a hangot. A lánya elég teszetosza, már a férjet is az anyós mutatta be a lánynak. Amióta összeházasodott a lány meg a férfi, az anyós mindig minden kívánságát figyeli a férjnek. Petimnek hívja, ? f?z rájuk ebédre, majd vacsorára is pakol hogy otthon se éhezzenek: pl a pasi szereti a csirkemellet rántva, akkor azt csinál neki; a piskótát is, akkor azt süt, mert "Petim azt szereti". Rendszeresen ott alszanak a szül?i házban, mert ugye ott ki vannak szolgálva stb. Ez nem gáz?

Legjobb válasz: Ha mindenkinek jó, miért lenne gáz? Az lenne gáz, ha itt kérdezgetnének, hogy utálom az anyósomat, ki nem állhatom a vejemet, anyám utálja a páromat... Na, az lenne a gáz.

Ha mindenkinek jó, miért lenne gáz? Az lenne gáz, ha itt kérdezgetnének, hogy utálom az anyósomat, ki nem állhatom a vejemet, anyám utálja a páromat... Na, az lenne a gáz.
Mindkét félnek jó akkor mi a gond?
Valószínû, hogy valami hülyegyerek vagy akinek senkije sincs, vagy csak nem tud megbírkózni a világ dolgaival. Amúgy nem gáz, sõt le se szrom :D
Nem gáz, semmi gond. Te kijük vagy? A kotnyeles szomszéd?
"szerintem ez halál gáz. bocsesz." Akkor így jártál, ettõl függetlenül közöd nincs hozzá xD Én csak azon röhögök, hogy embereknek annyira nincs más dolga még válságba se, hogy munkaidõben feljönnek ide és bromságokat kérdeznek.
így jártam? :D hogy? most nekem valami rossz lett, mert szerintem ez fura? amúgy magadat is sajnáld, te is itt vagy
tudom hogy nincs közöm hozzá, és nem is szólnék bele/ nem mondanám nekik, de azért véleményem csak lehet, nem? szerintem ez halál gáz. bocsesz.
A kerítés még rendben van, de az sértõ a lányra nézve, hogy pattogni kell a férj körül a hatalmas szívességért, hogy elviseli õt.
A kérdező hozzászólása: A lány 37, a pasi 40 éves.
Nem gáz. Én is szereten a vejemet (amíg szereti a lányomat és az unokámat), a kedvencét fõzöm, csomagolok is neki, amikor hazaindulnak. Ugyanúgy a lányomnak is.
Hisztérikus liba.:D
És miért baj, ha közbe nézi? Látod? Amúgy, ha ilyen miatt elhagysz egy pasit, akkor azt ajánlom ne kezdj pasikkal. Mert 99, 999999%-uk néz pornót.
Soha az életbe nem fogsz olyan pasit találni, akivel huzamosabb idõt együtt leszel és ne nézne pornót. Csak valaki a tudomásodra hozza, valaki pedig nem.
a pasik imádják a pornót, nekik ez semmit nem jelent, simán msn-ezik veled közben. Majd megszokod.
Így jár az, aki neten ismerkedik és ott van kapcsolata (ami igazából egy nagy f*szság, nem kapcoslat, csak a sok hülye neten élõ tini ezt nem tudja).
Igen és látszik, hogy melyik válaszadó lány. Ugyanis ez a kicsinyes bosszú (majd akkor én meg pasikat nézek) a lányokra jellemzõ. Meg az is elárulja, hogy szinte mindneki egyetértett abban, hogy lehet csak hazudott és nem is nézett csak idegesítette picit ezt a hisztis csajt. Mert egy hisztis csaj mulatságos és komolytalan. Dobható kategória, újrahasznosítás nélkül. Fel kéne nõni 22L. Sajnos még a huszonéveseknél is sokan vannak az eldobható csajok. Buták, ostobák, kicsinyesek, hisztisek, álomvilágban élõk.
látszik h kb 1db nõ lehetett a válaszadók közt, mert mindenki aazon akadt ki h mér baj h pornót néz...holott baromira nem olvasták végig a kérdést, nem is akarták értelmezni a kérdezõ problémáját...nem az a baj hogy nézi, hanem ha már vele beszélget, akkor abban a pillanatban tisztelje meg már azzal h elengedi a répáját egy percre... én megértelek, és igen is ha velem beszél ne verje más nõkre.egyébként amig nem csal meg verheti, max én meg megnézem h egy pasi kiveri magának én meg arra masztizok és levan tudva...ennyi :) én is elküldeném a fenébe emiatt..22L
Óóó. s ha nem is nézett? Hát pont miattad és a hozzád hasonlók undorodnak meg a férfiak a nõktõl.
A kérdező hozzászólása: A srác mondta.
Nekem csak egy kérdésem lenne, hogy derült ki, beszélgetés (chat) közbe hogy Õ most pornót néz?
Ilyen hisztis barátnõm lenne már dobnám is ki.
Miért, külön nem lehet? Amint írtad külön is lehet, most meg nem lehet? Tudod mi a bajod? Hogy ostoba vagy. Msn-en szakítasz, számomra az ilyen lányok alapból kukázva vannak. Ehhez még az sms is hozzátartozik. A másik, hogy éged dobott a p*csába és ezért vagy mérges. Most aztán nagyon megbosszultad basszus. Ha vége, vége, mit kell ezen órákat megbeszélni? Pláne neten keresztül.
Kedves Hölgyek! El kell, hogy mondjam, mivel férfi vagyok, ezért én is ezt az oldalt pártfogolom. Azonban a felháborodást is meg tudom érteni. Nyilván egy nõ lelke teljesen máshogy mûködik. Nem akarok közhelyekkel dobálózni, nyilván ezeket mindenki ismeri. Viszont szerintem nem feltétlenül jelenti azt a pornófilm nézése msn-ezés közben, hogy nem tisztelné esetleg a másik nemet. Be kell, hogy valljam, nekem is egyszer-kétszer már elõállt hasonló helyzet, hogy például annyira megkívántam az aktuális partneremet msn-en keresztül, hogy "el kellett vonulnom". És szerintem ezzel sincs semmi baj. Álszenteskedés lenne azt állítani, hogy ez normális dolog volt, de a férfiak lelke is máshogy mûködik. Tényleg. De mégis mit lehet válaszolni erre a kérdésre, hogy "mit csináltál 10 percig?"? "Kicseréltem az izzót." "Telefonáltam." - és rögtön jönne a féltékenykedés, persze ezt embere válogatja... Ha pedig elmondom, hogy "kivertem", akkor pedig jön a megsértõdés, íme a fenti példa is tanúsítja. Az az igazság, hogy tényleg nagyon nehéz olyan lányt találni, aki ezt megérti, és nem csak egy kapcsolat elején, amikor még nagy a rózsaszín köd. Én abszolút hajlandó lennék a változásra/változtatásra, egyelõre nem találtam meg az a partnert, akiért ezt érdemes lenne megtenni. Lényeg a lényeg: ha elvárjátok, hogy értsünk, tiszteljünk titeket, akkor nektek is hasonló módon kell velünk viselkednetek. És ez máshogy nem megy, csak úgy, ha normális módon és hangnemben leül egymással szembe a két fél, és megbeszéli ezeket a dolgokat. És nem pedig elvárja az egyik a másiktól azt, amit még saját maga sem tud megtenni.
Miért kell nekiállni fikázni azokat, akiket zavar ha a pasijuk pornót néz? Vannak akiket nem zavar, vannak akiket igen... De ne mondjátok már, hogy az normális, ha még a kapcsolat jövõjét eldöntõ beszélgetés közben is csak a hülye szexen jár valakinek az esze... Ti nyilván azt is eltûritek, hogy amíg a párotok mellettetek sétál, más nõket stíröljön! :) Merthát férfiaknál az normális... Ha egy férfi nem tiszteli annyira a barátnõjét, hogy amíg vele kommunikál leakad más pinák nézegetésérõl, akkor nem csodálom hogy hisztis a nõje! És ha meg nem így volt, és csak szívatta a srác a kérdezõt, csak annyit tudok mondani, hogy az illetõ fiú is leragadt az óvodás szinten.
ma 09:15: Pontosan, egyetértek! ma 09:47: Idézlek: "De ne mondjátok már, hogy az normális, ha még a kapcsolat jövõjét eldöntõ beszélgetés közben is csak a hülye szexen jár valakinek az esze..." Ehhez csak annyit kérdeznék , hogy a kapcsolat jövõjét msn-en kell megbeszélni? A helyzet pontosan olyan komolytalan, mint maga a csaj.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak üzenem: egyáltalán nem vagyok komolytalan csaj, ahogy gondolja, nem is msnen kéne az ilyet megtárgyalni, de annak is örültem, hogy erre képes volt a srác, hogy egyáltalán lehetett valamilyen módon "kommunkiálni" vele, és ez az msn volt akkor. A másik meg az, hogy hisztis liba sem vagyok, minden mondható rám, de az a jelzõ, hogy hisztis, teljesen távol áll tõlem... Talán túl sok dolgot is elnéztem, és ezt pont azért, mert nem vagyok egy hülye, meg hisztis liba, ahogy gondolják, megalázásnak véltem, és még most is annak érzem, és úgy érzem, hogy ez nem hozzám méltó. Vannak persze olyan nõk, akiknek minden mindegy, én sem bánom, ha pornót néz, mert Istenem, pasi, de akkor, amikor velem beszél, legalább akkor ne...
A kérdező hozzászólása: Idézem a 09.15-ös hozzászólót: "Lényeg a lényeg: ha elvárjátok, hogy értsünk, tiszteljünk titeket, akkor nektek is hasonló módon kell velünk viselkednetek." Tõlem jobban senki sem tisztelte a srácot, toleráltam sok dolgot, mert egyszerûen ilyen típus vagyok!
Kedves kérdezõ, akkor pár tanács. Akivel nem lehet beszélni, avval nem érdemes. Persze lehet majd lohol utánad, de nézz át rajta és/vagy küld el a fenébe. (Az ilyeneket elküldheted bunkó módon, de csak az ilyeneket.) Másik, ami még fontosabb. Te is ember vagy, neked is vannak érzéseid. Ezek szerint túl alá tetted a mércét. Picit emeld meg. Csak azért ne legyél senkivel, mert rossz egyedül, divat stb. Én mindig megpróbáltam megbeszélni a problémáim, de akivel nem lehetett, azt letojtam egy rövid idõ után. Minek vacakoljak vele, rengeteg aranyos lány van, akiket meg leeht ismerni. Egy idióta sem kell nekem. Nem kell mindenáron beszélni a másikkal, ha õ nem akar. Nem kell mosakodnod, ha nincs mit. Nem érdemes egy jelentéktelen embernek kiadnod, tisztáznod magad. Aki nem képes kommunikálni, az csak jelentéktelen lehet.
"Tõlem jobban senki sem tisztelte a srácot, toleráltam sok dolgot, mert egyszerûen ilyen típus vagyok!" Akkor én is hadd tanácsoljak neked valamit! Ne tolerálj, ne nyelj! Merj beszélni! Nem az az igazi szeretet, amivel magadat tönkreteszed. Az igazi szeretet az, amikor mindketten fejlõdtök, egymásért. Undorodni pedig ne undorodj, mert abba gondolj bele, hogy egyszer te is jártál vele, azzal viszont csak magadat alacsonyítanád le, ha azt mondanád, hogy undorodsz tõle. Én azt tanácsolom, ne undorodj tõle, hanem engedd el, köszönd meg neki, hogy volt, szerintem ez elég bosszútétel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a két utolsó hozzászólónak, meg azoknak, akik nem mocskoltak, meg buta libáztak le ártatlanul.
Miért ne nézhetne pornót beszélgetés közben? Ez kb olyan mintha csetelés közben enne, inna, futópadon futna, rádiót vagy zenét hallgatna, fél füllel tévézne, laptoppal az ölében wécézne, vagy egy vígjátékot esetleg egyéb filmet nézne a gépen. Nincs különbség egy pornófilm és egy vígjáték között, mindkettõnek a szórakoztatás a célja, kellemes kikapcsolódást nyújt. De csak annak aki szereti! Olyan mint a cigi, aki nem dohányzik zavarja a füst, aki dohányzik annak kellemes. Apropó, azt nem dörgölöd az orra alá, ha beszélgetés, csetelés közben dohányzik? Biztos éppen egy pornó oldalon nézelõdött mikor írtál neki, és nem akarta becsukni, mert elfelejti a címet. Az is kérdéses miért nézett pornót. Pl betelt a lemez a letöltéstõl és törölni akart egy-két filmet. Olyankor belenéz az ember, hogy mit is töröl le, azaz kvázi "pornót néz". Vagy pedig rejszolni akart volna beszélgetés közben? Ezt nem hinném, mert egy kézzel szinte lehetetlen gépelni. Végkövetkeztetés: belenézett egy letöltött filmbe, vagy éppen letölteni való pornófilmeket keresgélt: kvázi ez is pornónézés, (ki)nézek magamnak egy jó kis pornófilmet. Te ezt felnagyítottad akkorára, mint egy tejfeltorony. Ha zavar hogy valaki egyáltalán bármikor is pornót néz, akkor ne kezdj vele kapcsolatot. Ha meg nem zavar hogy máskor nézi, akkor se zavarjon ha éppen veled dumál. Ki vagy te? Királykisasszony, hogy ekkora tisztelet illetne meg? Biztos valami lecsúszott urinõ lehetsz, keress magadhoz való dzsentri fiúcskát!
A kérdező hozzászólása: Azzal nincs is baj, ha együtt nézi az ember.
Nézzétek együtt
A kérdező hozzászólása: Én ugyan nem szokom meg!Menjen a francba!
A kérdező hozzászólása: nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy így megaláz, miközben velem beszélget! elõtte vagy utána nézzen, ha annyira akar, de miközben velem beszél, bírja már ki!!
A kérdező hozzászólása: meg van itt mindenki õrülve. Lehet ez nektek beletartozik az értékrendetekbe, de nekem nem. Ennyi. Nézzen a pasi pornót, de ne alázzon meg, hogy közben velem beszélget!!!
A kérdező hozzászólása: Nem is érdekel senki véleménye, úgy látom, nem egyezik a véleményünk, de rohadtul nem!
A kérdező hozzászólása: hát bizonyára az vagyok, mialatt azt írtam neki, hogy mit érzek ebben a kapcsolatban, és lehet, hogy az utolsó beszélgetésünk volt, mert nem lesz folytatása, és nem a pornó miatt, hanem mert nem folytatható, szóval, még egy ilyen fontos pillanatban is a pornó a fontos. akkor jó. Biztos én vagyok a hisztérikus liba...
"mert nem lesz folytatása, és nem a pornó miatt, hanem mert nem folytatható, szóval, még egy ilyen fontos pillanatban is a pornó a fontos" Teljes tisztelettel megkérdezném, hogy akkor miért nem a pornó miatt lesz vége? Miért nem folytatható? Szerintem csak önértékelési hibáid vannak (és ezt álcázod annak, hogy "más az értékrended")... Ha teljesen biztos lennél abban, hogy a barátod ennek ellenére szeret (mert miért ne tenné?), akkor nem lennél kiakadva. De szerintem valójában neked nem azzal van bajod, hogy pornót néz, hanem úgy teljes egészében önmagaddal van problémád, és NEM MERED ELHINNI, hogy tényleg fontos vagy a barátod számára. Most, hogy így belegondolok, én is szarul éreztem magam, amikor a kedves exem kutakodott a gépemen, és talált egy-két pornót rajta, tudom, hogy nagyon zavarta, csak nem mondta ki. Pedig mennyivel könnyebb lett volna, ha velem beszéli meg, és nem másoktól kér segítséget, vagy nem magát õrli emiatt. Ha intelligens, értelmes lány vagy, akkor ezt VELE beszéled meg.
Undorító pornót? Ha nem kakiszexet vagy animal szexet néz, akkor nincs okod panaszra:P
A kérdező hozzászólása: Nem értettek semmit! Nem neten ismerkedtünk meg, ez egy hosszú kapcsolat volt, és nem a pornó miatt lesz vége, hanem azért, mert már pont, hogy nem szeret, illetve nincs szerelem és próbáltuk megbeszélni a dolgot, órákig beszélgettünk, hogy hogyan tovább, de nincs tovább, és nem is erõltetem, csak az fáj, hogy az utolsó beszélgetésünknek így kellett végetérnie. Kértem, hogy legalább most ne csinálja, nem érdekelte, leszarta, így engem is leszar. Na ennyi. Azt hiszem, érthetõ, h miért esett ennyire rosszul.
Talán azért nem értünk semmit, mert össze-vissza beszélsz.
Ha vége a kapcsoatnak akkor miért érdekel hogy mit néz??Mi is szoktunk együtt is külön is!szerintem ez csak egy ok hogy utáld!a szakitás miatt!
Ha nem érdekel senki véleménye, miért raksz fel ide kérdést? O.o Azt vártad, hogy mindenki írja, hogy igen, tökéletesen igazad van, majd együtt megyünk meglincselni a pasit? Amúgy meg ha úgyis szakítottatok (nem is a pornó nézés közben) akkor nem mindegy már, hogy foglalkozik veled vagy sem? Amúgy meg honnan tudod mit csinált? Megkérdezted és azt mondta? És ha poénból mondta, mert próbált egyet viccelni? Lehet unta, hogy ilyen hisztérikus liba a barátnõje, aztán próbált valami poén csempészni a "rohadt fontos vagyok, rám figyelsz vagy dögölj meg" hozzáállásodba. amint látjuk, nem jött össze.
Amúgy meg honnan a búsból kéne tudnunk a körülményeket, és mindent érteni egy mondatból? Szerinted a te életed mindenki számára közismert? Azt sem tudjuk ki vagy, hol élsz, mit csinálsz... Fel van rakva egy üres kérdés, válaszolnak rá, te meg kiakadsz, hogy nem értünk semmit. Hát grat :)
Szia, én veled értek egyet. Nagy bunkóság volt ez a részérõl. Ha úgy érzed tényleg nem szeret, ne raboljátok egymás idejét tovább. Hagyd ott aztán hadd verje csak kedvére mindenféle pornóra, ha te nem vagy elég neki!
Nem akarlak semmilyennek értékelni, de nem is tudom, szóval mit is mondjak... Msn-en szakítottatok? Hát ez vicc...
Szia! Én is értem mirõl beszélsz! Az én pasim amúgy nem néz pornót mióta együtt vagyunk, mert állítása szerint nincs rá szüksége. Úgyhogy azért vannak olyanok akik elvannak nélküle. Viszont az tuti, hogy megsértõdnék ha kiderülne hogy beszélgetés közben nézi! Egyébként az hogy ilyen filmeket nézet melletted, talán azt is jelenti hogy nem volt minden oké a kapcsolatban. Szard le, majd találsz olyat aki tényleg tisztel és szeret!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak, akik megértettek.
Ez pont olyan, mintha haragudnál a cicádra, amiért megette a kint felejtett ebédet. Szegény nem tudhatta, hogy ezt neki nem szabad, és nem is értené, hogy miért kapott most büntetést. Hiszen csak talált valamit, és megette, mert éhes volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!