Találatok a következő kifejezésre: Milyen dolog ha valaki (23 db)

Mennyire személyes kérdés az, hogy valaki hány éves? Milyen dolog, ha valaki megkérdezi interneten egy idegentõl?

Mert engem nem zavar, de úgy látom elég sok ember nem szeret ilyenre válaszolni.

Legjobb válasz: Szerintem lényegtelen, ha egy szellemi síkon vannak.

Szerintem lényegtelen, ha egy szellemi síkon vannak.
Egy bizonyos számon túl nem szeretnek. A fiatalokat nem érdekli.
Eléggé személyes. Személyközi kapcsolatokban nem szabad, hogy számítson, hacsak nem páet keresel magadnak, vagy a Stat. Hivatalnak mondod be a számot. Internetes kapcsolatokban nem számít, mivel bármit is mond, úgysem tudod bizonyítani. Sem, azt, hogy kicsoda, sem azt, hogy hány éves - addig, amg nem találkoztok élõben, vagy nem küld neked fotót magáról (de még az is csalós lehet, ha régi képet tesz fel.) Ha valakinek ez nagyon kell, ez a szám, az mindig beszédes: ha leírom, hogy hány éves vagyok, akkor rögtön jönnek a dobozolások és az elõítéletek, és már nem arra figyel, hogy MIT írok, hanem azt, hogy KI lehetetek...

Szerintetek az milyen dolog ha egy társkeresőn megbeszélek valakivel egy találkozót, de szemben sincs elmenni?

csak poénból mondom neki h találkozzuk, és ? valószín?leg el is ment...

Legjobb válasz: szemét dolog volt... Remélem egyszer te is így jársz!

szemét dolog volt... Remélem egyszer te is így jársz!
téged minõsít.
Értelmetlen.Ebben még csak humor sincs.Kitalálhattál volna valami szellemesebbet, de úgy látszik, neked ennyire tellett.
Legalább rájön az illetõ, hogy milyen szar ember vagy, és remélem lesz annyi esze, hogy többé nem akar tõled semmit.
Szóval még le sem mered írni??? Aki ennyire gyáva, az minek regisztrál egyáltalán társkeresõre és minek akar társas kapcsolatot? Egy szar kapcsolatban majd bennemaradsz, mert nem mersz szakítani? Vagy házasságot kötsz olyan emberrel, akit utálsz? Engem éppenséggel a te érzéseid érdekelnek a legkevésbé, de a saját szerencsétlenséged miatt mások lelkébe gázolsz. Szóval, majd ha az életben sem mersz nemet mondani meglátjuk 20 év után milyen poénnak gondolod a múltat.
gyáva féreg vagy, az ilyeneket kellene sterilizálni hogy a hülyeség ne tudjon tovább szaporodni.
A kérdező hozzászólása: azért csinálom mert nem vagyok képes arra, hogy azt mondjam neki, hogy Nincs találkozás. És ha poénnak fogom fel, akkor könnyebb nekem. De tudom, hogy csúnya dolog.
Egyszer elmentem egy randira, aznap éreztem h nagyon nem akarok menni, gondolkodtam h menjek ne menjek, de nem akartam megbántani, megígértem ... udvariasan végigszenvedtem még a másodikat is, mert azt reméltem majd csak jobb lesz, meg mert nem tudtam nemet mondani ... Mit tanultam ebbõl? 1. Netrõl nem beszélek meg randit, mert sokkal nagyobb lutri, ha már találkoztam vele vhol, könnyebben el tudom dönteni, h szimpatikus vagy sem. 2. Saját érdekem, h képes legyek nemet mondani akkor is, ha megbántom ezzel. Te mit tanulhatsz ebbõl? Isten nem ver bottal. Neked poénos volt, aztán remélem egy neked fontos randin szétreped a hátsódon a nadrágod :)
most kiderült az igazság, pedig én vártam rád, k***** anyád, remélem senki nem dõl be neked soha többet ... nagyot csalódtam, pedig odaadtam volna magam neked-.- bukta, és még ide is kiírod, végeztünk...dögölnél meg ahol vagy ...

1éves staffimmal súlyt szeretnék huzatni ha valaki jártas a dologban írja meg mennyiért, milyen hámot vegyek neki? Ha van valakinek olcso használt is érdekel íron! Illetve, hogy készitsem föl?

Rendeszeresen futtatom 20km-t simán lefutja!Csak hobby célbol huzatnám!

Legjobb válasz: 2 éves koráig fejlõdnek a csontjai, addig semmi féle képpen ne húzass vele nagyon megterheltetõ súlyt. Pár kilóssal már elkezdheted. De itt van egy ilyen hám:) http://egyeb.vatera.hu/allattartas/kutyatartas/ham/sulyhuzo_..

2 éves koráig fejlõdnek a csontjai, addig semmi féle képpen ne húzass vele nagyon megterheltetõ súlyt. Pár kilóssal már elkezdheted. De itt van egy ilyen hám:) http://egyeb.vatera.hu/allattartas/kutyatartas/ham/sulyhuzo_..


Ha megírtam valakinek, h legszívesebben öngyilkos lennék miatta, amiért ilyen csúnyán viselkedett velem, és egyáltalán nem érdekli, akkor ez milyen dolog?

szerintem ez inkább őt minősíti, nem engem! De tényleg, a megbánás legcsekélyebb jelét sem mutatta! Még megírtam neki azt is, h nem értem miért ilyen szívtelen, mert én mindig együttéreztem vele, és bántott ha valami rosszat mondtak róla, vagy rossz történt vele, és mindig érdekelt mi van vele, nem értem engem miért kell ennyire levegőnek nézni, velem miért nem lehet törődni ha valami bajom van, vagy egyáltalán bocsánatkérésre méltatni! :'(((

Legjobb válasz: Általában a szakemberek azt mondják, ha valaki öngyilkosság zsarol, fenyegetõzik nem szabad engedni neki. Nem tudom mik a körülmények, de ezzel tényleg semmit nem fogsz elérni. Amúgy baromira nem éri meg bárki miatt is öngyilkosnak lenni. Ismerõs döntött így szakítás miatt, tanulhatott újra beszélni...

Általában a szakemberek azt mondják, ha valaki öngyilkosság zsarol, fenyegetõzik nem szabad engedni neki. Nem tudom mik a körülmények, de ezzel tényleg semmit nem fogsz elérni. Amúgy baromira nem éri meg bárki miatt is öngyilkosnak lenni. Ismerõs döntött így szakítás miatt, tanulhatott újra beszélni...
Szia! Nekem is van egy ismerõsöm, aki öngyilkossággal fenyegetõzik, érzelmileg próbál manipulálni, mondva, hogy milyen szívtelen vagyok, pedig õ szeret engem (ismerõsként), stb. Amikor ilyen a helyzet, én is elköszönök tõle telefonon, vagy bármilyen formában is zajlik a kommunikációnk éppen. Nem szívtelenségbõl teszem, hanem egyszerûen nem vagyok hajlandó belemenni a játszmáiba, mert onnantól õ irányítana, és kiszállni nehéz volna. Az õ manipulálása meg egy önzõ hozzáállás, nem több. Meg is mondtam neki, hogy felnõttként senki más nem felelõs az õ életéért, csakis õ ilyen esetekben. Tehát azt tesz, amit akar, engem felelõsség nem terhel. (Persze más volna, ha nem manipulálásból önzõ érdekbõl folyamodna hozzá, bár felelõsség akkor is csak az övé volna egyedül.)
Szerintem is szívtelen.
A kérdező hozzászólása: mikor megismerkedtem vele, szinte elsõ dolgok egyike volt, h közöltem vele, voltak ilyenirányú próbálkozásaim régebben is, és nem zsarolásból, tudhatta volna mire számítson, h ne a nála, gyengébb, kiszolgáltatottabb, magányos lélek érzelmeivel játszon gonosz és aljas módon!
A nagyon fiatal fiúk/lányok fejében ez elég gyakran megfogalmazódó gondolat. A reakció többnyire az, hogy az illetõ menekül a felelõsség elõl, tudni se akar a dologról, homokba dugja a fejét. Ez nem szívtelenség és kegyetlenség, nem is feltétlenül érdektelenség, hanem menekülés az õ részérõl. Vedd úgy, hogy elküldött, nem akar Veled járni, jobb így, mintha hitegetne, bizonytalanságban tartana.
A kérdező hozzászólása: és hogy azt gondoltam róla, jószívû, rendes, õszinte és megbízható, de ez egyáltalán nincs így, õ is csak egy jópofizó érdekember aki nem egyenes, mert teljesen mást mondott rólam másoknak mint amit nekem!!! Nagyon fájó ekkorát csalódni valakiben, míg õ éli tovább életét mintha mi sem történt volna!
Ne haragudj, de csalódtál egy emberben és öngyilkosságra gondolsz? Kétség kívül féreg az ilyen, pláne nem méltõ hogy ennyire földbe tiporjon. Fel kell állni és leporolni magad. Idõvel pedig mindnki megtalálja a maga közegét.
Azért féreg mert nem érdekli, ha öngyilkos leszel? Én is féreg vagyok akkor.... legyél. (just do it)
Ezzel csak elüldözöd, szokj le róla, nem vezet semmi jóra. Tapasztalat, hidd el. Mikor ilyet mondanak, azzal tényleg nem kell törõdni, de a legjobb, ha nem is mondják. Ettõl nem lesz bûntudata, csak bolodnak fog hinni.
A kérdező hozzászólása: nem látom sok értelmét így szinte semminek sem, hogy így átnéznek rajtam, így semmibe vesznek ha csak eszembe jut könnyek szöknek a szemembe neki amúgy megvan mindene, és én támogattam õt, és még ennyit sem érdemlek!?

Milyen dolog az ha valaki számonkéri valakin azt, hogy miért nem válaszolt az üzenetére?

Legjobb válasz: hát normális. azt gondolja a számonkérõ, hogy az illetõvel jó a kapcsolata, de a megválaszolatlan üzi miatt biztos csalódott és mérges, nem?

hát normális. azt gondolja a számonkérõ, hogy az illetõvel jó a kapcsolata, de a megválaszolatlan üzi miatt biztos csalódott és mérges, nem?
Milyen üzenet volt? Ha tisztességes volt, akkor bunkóság válaszra sem méltatni. Ha troll üzenet volt, akkor jogos, hogy nem reagáltál rá.
Normális. Ha írok valakinek, azt azért teszem, mert választ szeretnék kapni. Legalább annyit illik reagálni, hogy "nem tudom", de egyszerûen nem válaszolni tényleg bunkóság. Az meg nem mentség, hogy elfelejtette. Ha látta, hogy írtam, elolvasta, 2 másodpercbe telik írni egy választ.

Milyen dolog az, ha valaki a kocsijával meghúz több autót, utána meg elmegy, mint aki jól végezte dolgát?

Most is az egyik drága női lakó. Nem tud úgy parkolni, hogy ha minimálisan is, de neki ne menjen az előtte, vagy mögötte álló autónak. Most az enyémnek ment neki hátulról (láttam). Amikor kérdőre vontam, akkor leordította a fejemet, hogy miért nem állnak a többiek arrébb, hogy neki miért nem segít senki se beparkolni....(35 éves kb a nő) De nem csak itt láttam ilyet, máshol is. Valaki parkolni nem tud, vagy csak nagyon rosszul, és lassan. Leamortizál 2-3 autót, aztán mint aki jól végezte dolgát, továbbáll. Felelősségre vonásnál még nekik áll feljebb. Láttam már, hogy a Tesco parkolóban veszekednek egy nővel a rendőrök, mert meghúzott 2 autót, a nő meg panaszkodott, hogy mindenki úgy áll be, hogy ne tudjon más beállni... Csak én akadok ki ezeken az embereken? Tényleg segíteni kéne nekik? De miért? Nekem sem segített senki, az oktató elvárta, hogy normálisan, kár nélkül parkoljak. Mit gondoltok ezekről?

Legjobb válasz: Én elég mackós vagyok jó kis szakállal és elég beszédes a tekintetem, szóval nem nagyon szoktak velem ordibálni ha látják hogy vörösödik a fejem, de mondjuk nem is járnának jól, mert ugyan nõt még nem ütöttem meg, de ha eléggé felbosszantanak akkor beküldök a korházba akárkit. Egyébként van jogsi, nehogy már segiteni kelljen neki. akkor húzzon vissza oktatásra, ne mások életét veszélyeztesse a forgalomban.

Én elég mackós vagyok jó kis szakállal és elég beszédes a tekintetem, szóval nem nagyon szoktak velem ordibálni ha látják hogy vörösödik a fejem, de mondjuk nem is járnának jól, mert ugyan nõt még nem ütöttem meg, de ha eléggé felbosszantanak akkor beküldök a korházba akárkit. Egyébként van jogsi, nehogy már segiteni kelljen neki. akkor húzzon vissza oktatásra, ne mások életét veszélyeztesse a forgalomban.
fényképezni... az a leghatásosabb.. küldöd a feljelentéssel együtt.. általában van hatása. egyébként nem az emberek hülyébbek, több lett az autó, kevesebb a hely..és...sietnek. na ez az...
Az ilyen is vette, vagy a szájával szerezte a jogsit... Simán fel kell jelenteni õket. Ha nem tud parkolni, az az õ problémája. Ettõl még nincs joga más tulajdonát megrongálni. Az ilyet én is elküldeném 20 óra parkolási oktatásra és csak utána adnám vissza a jogsiját. Egyébként kérdezõ, simán az arcába vághattad volna, hogy vegyen vissza, fizesse meg a károd, különben megy a feljelentés, amivel rosszabbul jár...
Az a szép, amikor észre sem veszed a dolgot. Én is voltam úgy, hogy csak másnap, amikor tankolni akartam, vettem észre egy méteres, a hátsó ajtót és sárvédõlemezt átszakító "karcolást".

Milyen dolog az, ha valaki úgy akar babát, hogy a párja még nem?

Legjobb válasz: Hat eleg car ugy.....nem kellene olyan szemellyel babocat valallni ha az nem akarja...mi ertelme van az egesznek? Egy baba nem megoldas es olyan kapcsolat megmentesere ami nem mukodik...ha meg mukodik de nem kell babo akkor szulo nelkul no majd fel es az kinek jo? En nem ertem az ilyen embereket.....vegyenek egy babat aztan azzal babazzanak reggeltol estig.....ha meg tenyleg babo kell de nincs megfelelo par akkor is vannak mas megoldasok.

Hat eleg car ugy.....nem kellene olyan szemellyel babocat valallni ha az nem akarja...mi ertelme van az egesznek? Egy baba nem megoldas es olyan kapcsolat megmentesere ami nem mukodik...ha meg mukodik de nem kell babo akkor szulo nelkul no majd fel es az kinek jo? En nem ertem az ilyen embereket.....vegyenek egy babat aztan azzal babazzanak reggeltol estig.....ha meg tenyleg babo kell de nincs megfelelo par akkor is vannak mas megoldasok.
Sajnos ennek én is szenvedõje vagyok, de én teherbeestem, és magamnak nem akartam megszülni, igy volt egy abortuszom, amit azóta is bánunk, mostmár szeretne õ is. Azt tudomtanácsolni, hogy várj, ami a legrosszabb, fõleg ha a környezetetbe babák vannak, vagy jönnek. Kitartás...
Szia! Nálunk is én jutott elõbb oda, hogy szeretnénk babát. A párom akkor még nem akart, de egy ismerõsünknek akkor született babócája és utána valahogy a páromat is elérte az az érzés, hogy szeretne babát. Szerintem, ha jól mükszik a kapcsolatotok akkor hamar eljut a párod is arra, hogy szeretne babát. Addig hiába szeretnél ne vágj bele a párod tudta nélkül:-))) Türelem...
Elég rossza a helyzeted. Sokáig én is hasonló cipõben jártam mint te. A férjem nem akart babát azért mert fõsulira járok, és nem akart még ezzel is terhelni. Én viszont már a kapcsolatunk kezdete óta vágyom egy babóra.Kb. 4 hónapja kezdtünk el próbálkozni vele, de még nem sikerült. Most már lehet, mert júniusban végzek. Én a babára már 7 éve várok. Kitartás.
SZia! Ezzel a problémával mi is találkoztunk 2004-ben házasodtunk össza a férjemmel és én úgy gondoltam, hogy jöhetne a baba, viszont a párom inkább még utazni, élni szeretett volna egy kicsit. Utána Õ szerette volna viszont én kezdtem el egy sulit, amit semmiképp nem akartam abbahagyni. Most 31. hetes vagyok és mind a ketten nagyon várjuk a kislányunkat én 30, párom 34 éves, de egyikõnknek sem kellett lemondani amit szeretett volna és biztos, hogy mostmár mindenekelõtt a pici van!
Akinek a sarkára lépsz megéred az esküvõjét.

Milyen dolog szerintetek az, ha valaki az iskolában a wc-n ülve tanul vagy eszik 1. óra elõtt?

Mert én ezt csinálom gyakran, ha nem a folyosón ülök egy padon, beülök a wc-ben egy wc fülkébe, magamra zárom az ajtaját, és ott ülök a wc-n egyedül, eszek vagy tanulok valamit.

Legjobb válasz: Amíg nem muszáj nem megyek oda az osztálytársaim közé már egy ideje reggel 8:00 elõtt.

A kérdező hozzászólása: Amíg nem muszáj nem megyek oda az osztálytársaim közé már egy ideje reggel 8:00 elõtt.
Hát az evés dolog szerintem kicsit gusztustalan, a többi szerintem rendben van.
az evés sztem is kicsit gusztustalan, de ha nem tudsz más nyugott helyet, akkor az is megteszi. Engem nem utálnak a többiek ( utál 3-4), de én nem merek a többiek közé odamenni. Én nem itéllek el ez miatt.

Milyen "lelki sérülést" okoz felnõttként, ha valaki a szobatisztaságot idõ elõtt erõlteti a gyereknél, és mondjuk kiabál vele, ha belemegy a dolog a gatyóba?

Van köztetek olyan,akinél ez felnõttként problémát okozott,mert gyerekkorában így bántak vele?Egyáltalán marad maradandó dolog,vagy mindenki elfelejti az egészet,mire felnõ?

Legjobb válasz: A szexuálpszichológiai tankönyv szerint felnõtt korában vonzódhat a pisi-kaki szexhez akinél erõltetve volt a szobatisztaság, vagy túl korán kényszerítették rá.

A szexuálpszichológiai tankönyv szerint felnõtt korában vonzódhat a pisi-kaki szexhez akinél erõltetve volt a szobatisztaság, vagy túl korán kényszerítették rá.
sógornõm fia olyan, hogy ha nagywc-zik, akkor levetkõzik teljesen, és utána meg lefürdik... Nem értettem, tök röhej, a anyja mindig mondogatta, hogy nem érti miért csinálja ezt a gyereke. majd megszületett a kislányom, és sógornõm mindig pofákat vágott mikor a lányomat pelusoztam, mikor nagyobb lett, és már neki is engedtem, 1x hallottam a konyhából, hogy mikozben veszi le a lánymról, egyfolytában fújjog az 1 éves kislánynak. és akkor vmi bevillant, berohantam, és nagyon szépen megkértem, hogy ezt többet ne csinálja a gyerekemmel, ne vágjon pofákat, és ha undorodik tõle, akkor nem kötelezõ megcsinálni, én nem kértem rá... Már tudom, hogy a fia tuti ezért csinálja ezt a vetkõzést, mert a kakit egy undorító dolognak tartja, sztem ez már nem normális. Oké, hogy nem egy guszta vmi, de ez már nem oké...
Felnõtteknél elõfordul, hogy például nyilvános helyeken, étterem, mozi, kórház...stb. nem tudnak kimenni és elvégezni a dolgukat, mert szoronganak.... sokszor pl. kórházban annyira begörcsölnek hogy katéterezni kell! mert az amúgy fizikailag nem indokolt beavatkozás nélkül nem tudnák elvégezni a dolgukat! Szóval nagyon fontos nekik a saját környezetükben történõ - nyugodt - hely megléte. és borzasztó kellemetlen ha más helyen kényszerülnek rá...(osztálytársam: konkrétan összeesett annyira kellett pisilnie, de hiába mentünk vele egyik mekibõl a másikba, nem tudott! -hazamenni meg 2 óra lett volna- görcsölt már, majd izzadni kezdett és kórház lett a vége.- katéterrel!) Kisgyerkeknél pedig gyakran elõfordul ha erõltetik, akkor késõbb 5-8 éves korban ismét bekakil-bepisil!
2: A sógornõd egy primitív, tökhülye, még jó, hogy észrevetted az összefüggést, és nem engedted a te gyerekedhez,
Felnõtt korban ebbõl lesznek az úgynevezett kényszeres dolgok. A kényszeres kézmosás, milliószor, még akkor is, ha az illetõnek már véres-sebes a keze. A megrögzött tisztaság és takarítás mánia, kényszeres gondolatok, különbözõ takarítási rituálék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenki válasza nagyon hasznos volt, mentek a zöld kezecskék! Ez a fújogásos dolog tényleg elgondolkodtató! :(
A kérdező hozzászólása: Jáj!Ez sem hangzik túl jól... :(
Párom elég késõn, magától lett szobatiszta.Mégis csak itthon tud alsógatyában nagy wczni. Levetközik, s utána fürdik.Szerintem ez valahol nála higénia.Én is lezuhanyzok ha van lehetõséégem nagy wc után. Vagy csak megmosom odalent. 28N
Nálam is van mindig nedves popsitörlõ, vagy ha itthon vagyunk, akkor megmosakszom odalent, de ez még higiénia valóban. de az, hogy pl. ne tudj elutazni, mert nem tudsz máshol wc-zni, ez már sztem nem okés..vagy a vetkõzés, vagy bármi olyan szokás, ami zavar a szabad mozgásodban..márpeid az, hogy csak otthon, alsógatyában tud, ez gátol a szabadságodban, mert mi van ha elmentek szilveszterezni a barátaitokhoz, és nem tudtok ottaludni, mert a párodnak már hasgörcse van, de akkor se tud produkálni... Meg az túl nagy undor is ilyen...va olyan bnõm, hogy a saját gyerekét alig bírta tisztába tenni..ez sztem gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nem tudtam eddig, milyen maradandó nyomot hagy a szülõ ez irányú "hülyesége", de most már van fogalmam róla!
Sõt, a szexuális életben is okozhat zavarokat annál, aki mást se hall, mint hogy az altesti dolgok milyen undorítóak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!