Találatok a következő kifejezésre: Milyen dolog ha (123 db)

Milyen dolog, ha 30 éves férfiként csak egy lánnyal voltam eddig?

Legjobb válasz: Leszarni való dolog. Ne foglalkozz ezzel.

Leszarni való dolog. Ne foglalkozz ezzel.
Nem tartják számon sehol!
Abszolút attól függ, hogy miért van ez így. Szóval kevés az infó, ez alapján nem lehet semmilyen véleményt mondani :)
Olyan dolog, mely a te dolgod.
Marshall, te vagy az?
Ha a szerelem és hüség miatt, akkor derék. Ha a bénaságod miatt, akkor gáz.
Én meg egyel sem, na és? Összedõlt a világ? Max a tied!
Ne hangoztasd. Kicsit szégyellném a haveri társaságomban, egy sör mellett ezt mesélni. De nem gáz, hajts fel csajokat, és kezdj élni! Ennyi +1 bambi! 30+f

Szerintetek az milyen dolog ha egy társkeresőn megbeszélek valakivel egy találkozót, de szemben sincs elmenni?

csak poénból mondom neki h találkozzuk, és ? valószín?leg el is ment...

Legjobb válasz: szemét dolog volt... Remélem egyszer te is így jársz!

szemét dolog volt... Remélem egyszer te is így jársz!
téged minõsít.
Értelmetlen.Ebben még csak humor sincs.Kitalálhattál volna valami szellemesebbet, de úgy látszik, neked ennyire tellett.
Legalább rájön az illetõ, hogy milyen szar ember vagy, és remélem lesz annyi esze, hogy többé nem akar tõled semmit.
Szóval még le sem mered írni??? Aki ennyire gyáva, az minek regisztrál egyáltalán társkeresõre és minek akar társas kapcsolatot? Egy szar kapcsolatban majd bennemaradsz, mert nem mersz szakítani? Vagy házasságot kötsz olyan emberrel, akit utálsz? Engem éppenséggel a te érzéseid érdekelnek a legkevésbé, de a saját szerencsétlenséged miatt mások lelkébe gázolsz. Szóval, majd ha az életben sem mersz nemet mondani meglátjuk 20 év után milyen poénnak gondolod a múltat.
gyáva féreg vagy, az ilyeneket kellene sterilizálni hogy a hülyeség ne tudjon tovább szaporodni.
A kérdező hozzászólása: azért csinálom mert nem vagyok képes arra, hogy azt mondjam neki, hogy Nincs találkozás. És ha poénnak fogom fel, akkor könnyebb nekem. De tudom, hogy csúnya dolog.
Egyszer elmentem egy randira, aznap éreztem h nagyon nem akarok menni, gondolkodtam h menjek ne menjek, de nem akartam megbántani, megígértem ... udvariasan végigszenvedtem még a másodikat is, mert azt reméltem majd csak jobb lesz, meg mert nem tudtam nemet mondani ... Mit tanultam ebbõl? 1. Netrõl nem beszélek meg randit, mert sokkal nagyobb lutri, ha már találkoztam vele vhol, könnyebben el tudom dönteni, h szimpatikus vagy sem. 2. Saját érdekem, h képes legyek nemet mondani akkor is, ha megbántom ezzel. Te mit tanulhatsz ebbõl? Isten nem ver bottal. Neked poénos volt, aztán remélem egy neked fontos randin szétreped a hátsódon a nadrágod :)
most kiderült az igazság, pedig én vártam rád, k***** anyád, remélem senki nem dõl be neked soha többet ... nagyot csalódtam, pedig odaadtam volna magam neked-.- bukta, és még ide is kiírod, végeztünk...dögölnél meg ahol vagy ...

Milyen dolog, ha egy felnőtt nő "csattogtatja" a rágógumit?

Van egy üzleti partnerem, csinos, 40-es nő. Nincs vele úgy gond, jól kijövünk, szinte mint barátnők, de ez valami borzalom ahogy rágózik. Beszéd közben is folyamatosan fújogatja, "beszívja" és csattogtatja. Hasogatja a fülem. Illik ez egy értékesítéssel foglalkozó üzletembernek? Néha legszívesebben rászólnék.

Legjobb válasz: Szerintem sem szèp dolog! Nekem a pàrom csinàl ùgy, hètvègèn esküvõn voltunk de ugy ràgta azt a ràgót mint egy kecske a kàposztàt, már azt hittem állba vágom...csak sajna nem olyan règòta vagyunk eggyütt ès nem merek ilyesmibe beleszólni.

Szerintem sem szèp dolog! Nekem a pàrom csinàl ùgy, hètvègèn esküvõn voltunk de ugy ràgta azt a ràgót mint egy kecske a kàposztàt, már azt hittem állba vágom...csak sajna nem olyan règòta vagyunk eggyütt ès nem merek ilyesmibe beleszólni.
Bunkó dolog. > Néha legszívesebben rászólnék. Szóljál.
Szerintem nemcsak tõle nem illik, mástól sem! Ez a szokása megmaradt "tini" korából, amikor mindenki ezt csinálta körülötte (haverok, osztály-társak stb.). Fel sem tûnik neki, hogy már más környezetben mozog, hogy egy kicsit elszálltak az évek felette stb. (Ismerek olyan férfi üzletembert, saját üzlete van, és õ is ugyanezt csinálja egész nap)
nem merek ilyesmibe beleszólni ????? Mi az, hogy nem mersz? Mi történhet?
Mi történhet? Lehet, hogy a hajába ragasztja a gumit, nem csoda, hogy nem mer szólni .
Nem történne semmi, de ha õ magát nem veszi èszre pont én fogok bele szòlni.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy a hajamba ragasztaná :-) nem sértõdõs típus. Majd egyszer egy vicces kedvemben lehet, hogy megemlítem.
A kérdező hozzászólása: Jaa, hogy ezt a másodiknak írtad... Hát ha nekem a párom csinálná, tutira szólnék, független attól, hogy mennyi ideje vagyunk együtt.
"csak sajna nem olyan règòta vagyunk eggyütt ès nem merek ilyesmibe beleszólni." Ha nem mersz beleszólni, az a kapcsolat már most rossz.Milyen dolog egy esküvõn rágózni?


Természetes dolog
Ez olyan emberi.
A kérdező hozzászólása: Nem, magamra
Csak nem Tabáni Istvánra gondolsz?:D
Én több zenén -sõt filmeken is (pl. a 300) is meghatódtam, és szerintem ez természetes.
háát én egyszer majdnem sirtam vagyis kifolyt a könnyem mert az utolsó része volt a szökésnek és amikor berakták a videokazit a videoba az nagyon szomoru volt amikor meghalt
Semmi gáz nincsen, ha egy férfiember sír, mondom ezt nõként. Na, persze az túlzás, ha egy szép viárgtól, vagy egy édes kiskutyátõl bõgi el magát, de ezzel nincs probléma.
hülye kérdés lehet de mi az EMÓS?
a legjobb ember!aki érez, az nem teszi meg mással, azt, amit nem akarná, hogy vele is megtegyék!nem kell szégyelni!sõt!!!
Sok lánynak vonzó is. Sõt, a legtöbbnek. :)
Kérdezõ Tényleg nem vagy az. Hanem egy olyan ember aki képes érezni a dolgokat és kimutatni ezeket. Ritka az ilyen ember. Nem mint a flegmatikus kommentelõk egy része az azonnali beszólásokkal és másokra semmilyen tekintettel nem lévõk.
A kérdező hozzászólása: 23:44-es
A kérdező hozzászólása: nem vagyok emós
23:33 Miért, te mennyit érsz?
Milyen az a fiú nemû? Hímnemû, meg ruhanemû. Fiú nemû nincs. Pláne különírva. =D Amúgy pedig ebben a korban még elmegy, pláne ha emós vagy.
Szerintem is. Megható filmeken néha még el is sírom magam. Az érzõ szív átka. Persze az olyen keménylegények akik minden érzést kiírtanak magukból azoknak nem jelent ez semmit. De õk annyit is érnek. 20/F
Férfi ember ne sírjon, fõleg ne egy dalon.

Mennyire személyes kérdés az, hogy valaki hány éves? Milyen dolog, ha valaki megkérdezi interneten egy idegentõl?

Mert engem nem zavar, de úgy látom elég sok ember nem szeret ilyenre válaszolni.

Legjobb válasz: Szerintem lényegtelen, ha egy szellemi síkon vannak.

Szerintem lényegtelen, ha egy szellemi síkon vannak.
Egy bizonyos számon túl nem szeretnek. A fiatalokat nem érdekli.
Eléggé személyes. Személyközi kapcsolatokban nem szabad, hogy számítson, hacsak nem páet keresel magadnak, vagy a Stat. Hivatalnak mondod be a számot. Internetes kapcsolatokban nem számít, mivel bármit is mond, úgysem tudod bizonyítani. Sem, azt, hogy kicsoda, sem azt, hogy hány éves - addig, amg nem találkoztok élõben, vagy nem küld neked fotót magáról (de még az is csalós lehet, ha régi képet tesz fel.) Ha valakinek ez nagyon kell, ez a szám, az mindig beszédes: ha leírom, hogy hány éves vagyok, akkor rögtön jönnek a dobozolások és az elõítéletek, és már nem arra figyel, hogy MIT írok, hanem azt, hogy KI lehetetek...

Az milyen dolog, ha a legjobb barátomnak segítettem összejönni egy lánnyal, de utána az érzéseim nem érdeklik?

Segítettem neki összejönni egy csajjal, aki mellesleg nagyon buta, és jól ki is használja ?t. Mivel a lánnyal jóban voltam, így összehoztam ?ket, mert mindenáron ezt akarta. Most, hogy én szeretnék összejönni egy ismer?sével, nem is érdekli, nem tesz semmit az ügyben. Pedig a barátom ismer?se kezdte el mondogatni, hogy milyen gyönyör? lány vagyok, és nekem is tetszik. A barátomat nem érdeklik az én érzéseim, elég rossz passzban vagyok mostanában, de ez sem foglalkoztatja. Én mindenben segítettem neki, a kedvében jártam, egész nap a gondjait hallgattam, összehoztam ezzel a csajjal, hogy jobban legyen és most meg nem is érdeklem ?t, alig beszél velem. Oké, hogy most elvan a csajjal, de attól én még a legjobb barátja vagyok évek óta, és rosszul esik, amit csinál. Úgy érzem, kihasznált. Szerintetek csak túlreagálom vagy igazam van? 18/L

Legjobb válasz: Mekkora nyomorékok vagytok, FromOz-zal az élen. Ahelyett, hogy tanácsot írnátok, beleköttök. Szerintem érthetõ, hogy megtette a legjobb barátjának, amit kért, de elõtte figyelmeztette. Nehogy már a Kérdezõ legyen a hibás azért, mert egy felnõtt srác nem tud gondolkodni. Kérdezõ, a barátoddal beszéld meg, hogy mi bánt, mert elég bunkóság tõle, hogy õ most boldog, te meg le vagy sz.rva.

Mekkora nyomorékok vagytok, FromOz-zal az élen. Ahelyett, hogy tanácsot írnátok, beleköttök. Szerintem érthetõ, hogy megtette a legjobb barátjának, amit kért, de elõtte figyelmeztette. Nehogy már a Kérdezõ legyen a hibás azért, mert egy felnõtt srác nem tud gondolkodni. Kérdezõ, a barátoddal beszéld meg, hogy mi bánt, mert elég bunkóság tõle, hogy õ most boldog, te meg le vagy sz.rva.
Hallod, remek barát vagy, ha a legjobb barátodat olyan csajjal hozod össze, aki nagyon buta és kihasználja...
...és még hálát is vársz érte :) )
Ha "baratnak" ilyen vagy, milyen lennel ellensegnek?
ha a barátja lennél nem várnál tõle viszonzást, szívességet
A kérdező hozzászólása: Ezt csak én érzem így, de lehet, hogy azért, mert elég buta szegény. De mivel a barátom belezúgott, és addig nem hagyott békén, amíg nem kérdeztem meg a csajt, hogy mit gondol róla, így nem tudtam más tenni. A többi már magától jött, de ezzel, hogy megkérdeztem tõle, így kezdõdött az egész. Már bánom, de azt akartam, hogy boldog legyen, mert már nagyon szenvedett miatta.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek nagyon ellenségeim, mindenkivel próbálok jófej lenni. Azt pedig szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy mit akar. A barátommal már az elején közöltem, hogy mi a véleményem a lányról, de õ ennek ellenéri is nyaggatott, így hát megkérdeztem a csajt és miután kiderült, hogy a csajnak is bejön a barátom, rányomult.
A kérdező hozzászólása: Ez nem szívesség, hanem kölcsönös törõdés, ami egy barátság alapja. Szerintem. Nem pedig az, hogy az egyik mindent megtesz a másiknak, amit akar, mert azt akarja, hogy boldog legyen, a másik pedig mikor már boldog, akkor a barátját semmibe veszi. De kössetek még belém, csak mert igazságtalannak érzem a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Akármi kis baja volt, mentem neki a lelkét ápolni, tanácsokat adni, vagy csak meghallgatni. Örülök, hogy boldog, csak rosszul esik, hogy meg se kérdezi, mi van velem, hogy érzem magam mostanában.
Szerintem, próbálj meg beszélni Vele errõl a dologról, hogy bánt Téged és úgy érzed, hogy kihasznált. Egy próbát megér. =)
"Elfelejtett, mert szerelmes. Ennyi. Fiataloknal megtortenik, sot meg a tapasztalt embereknel is.

Milyen dolog, ha a párotok billentyűzetfigyelőt tesz fel a gépre?

nem vagyok valami zseni,de van egy zseni öcsém,aki segített,és kiderült,hogy fel van telepítve a billenty?zetfigyel? program.(ez olyan,hogy mindent lát,amit beütök.ezt a kérdést is,de nem érdekel).milyen dolog ez?szerintem kéne egy kis "magánélet".ez a 7.évünk együtt,én 21,? 25 éves.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem a párod volt, hanem egy vírus.

Valószínûleg nem a párod volt, hanem egy vírus.
tényleg létezik ilyen vírus, de én a helyedben megemlíteném a páromnak, mintegy mellékesen, meg, hogy 'ja az öcsi leirtotta' (persze le is kell szedni vhogy a géprõl). na és ha megint megjelenik, háát. bár a kapcsolatok alapja a BIZALOM! miért nem bíztok egymásban, lehet rá okotok?
"a telefont is figyelteti mint pl én??" hát ez azért ne haragudj... és mivan ha vmelyik barátnõjének rólad mesél vmit? vagy esetleg az anyukájával beszél meg vmit amihez tényleg nincs semmi közöd? igaz h fõ az õszinteség, de azért ahhoz már pofa kell h ne hagyjuk h a párunknak bármi apró titka is legyen! ez egy kicsit beteges szerintem... ha nem bízol benne mi értelme vele lenned?
ez már az õrültség határát súrolja...szerencse, hogy imádom az ilyen õrülten féltékeny pasikat. Mindenesetre valóban lehet vírus, ami bizonyos jelszavaidra vadászik. No de kérdés, hogy kitette oda. Mert nem csak letölthetted, hanem õ is rácsempészhette a gépre.
Az tusó válaszolóval nemértek egyet...mi az h nincs szerelemféltés szerelem nélkül.. szerintem ott már rég baj van ha az egyik fél "biztonsági intézkedéseket" tesz. Féltékenység vagy szerelemféltés, nem jogos kémkedni a másik után, mert ahogy már elõttem is megmodnták a szerelem és a kapcsolat alapja a bizalom. Na a billentyûzetfigyelõ, a telefonellenõrzés meg a magánnyomozó-bérlés, szerintem már rég nem a bizalmat tükrözi... Am a program vírus lehet, de kérdezz rá hogy tudta e hogy van ien a gépeteken...
lehet hogy nem a te levelezésedet akarta lelesni hanem másét aki szokott ott gépezni...
19.35ös vagyok **utsó
Szia!Inkább fogd fel úgy hogy szeretne vigyázni rád és idöbe észre venni, ha baj lenne a kapcsolatotokban, persze mindezt diszkréten.Nincs szerelemféltés, ha nics szerelem. Valaki a telefonhívást ellenörzi(mint én is néha), valaki magánnyomozót bérel.Akinek nincs takargatni valója annak nincs félni valója sem, nem igaz? :)
De mért nem beszéled meg ezt vele??? Nem értem, lehet van rá értelmes magyarázata, lehet nincs, de annak sincs semmi értelme, hogy mások véleményét kéred itt ki. Egyenes beszéd a hosszantartó kapcsolat titka! Bár 7 év utána gondolom tudtok már vmit! mind1. Egy szó mint száz, ezt beszéld meg vele, vond kérdõre! Ennyi!
hát én ezek után meggondolnám, hogy egyáltalán vele maradok e? ki tudja, mi jön még, mennyire beteg elme?
Hmm szerintem egyáltalán nem volt helyes ezt feltenni a gépedre. Semmi köze hozzá, hogy kinek és mit írsz, legalábbis szerintem. Én a magam részérõl soha nem tennék ilyet fel a barátom gépére, fõleg azért, mert megbízom benne. Nem tudom, hogy a barátod miért ennyire paranoiás. Hiszen 7 éve vagytok együtt. Egyébként ennek a leütésfigyelõnek a használata illegális, legfõképpen a hackerek használják és a leütéseket egy rejtett mappában tárolja valahol a gépen. Igazából ez egy kémprogram, amit a legtöbb kémprogramkeresõvel le lehet szedni. Szerintem a legokosabb, ha beszélsz az öcséddel és megmutatja neked, hogy mit futtass le ahhoz, hogy eltûnjön a gépedrõl ez a program, ha mégis visszakerülne, vagy csak úgy ellenõrzésképpen.
tuti ötlet
nem az a baj ha belekukkantassz a telefonjába. az a beteges ha lehallgatod a beszélgetéseit!!
Ez nehéz ügy!!!Éna barátnõmet soha nem ellenõrzöm.Megbízom benne!Bár azt is tudom, hogy soha senkiben nem szabad 100%megbízni.De ugygondolom ha megcsal vagy akármi, akkor vele nincs több dolgom.Pedig nagyon szeretem!!! Viszont õ idõnként ellenõrzi a telefonom.A szemem láttára!De nem haragszom rá.Sõt!Jólesik:) Most akkor hol az igazság?:) ))
A kérdező hozzászólása: ketten vagyunk csak.már külön lakunk.
A kérdező hozzászólása: tuti õ tette fel, mert már volt rá példa, amikor még Anyósomékkal laktunk, na akkor az egész család nagyon mérges volt rá!a kapcsolatunk elején voltak megcsalások, az igaz, de nem azért hogy magamat fényezzem, õ kezdte(csupán azért mert nem feküdtem le vele csak 3hónap után, 15éves voltam, és szûz).nem volt itt a tesóm, telefonon értekeztünk, de át kell majd hívnom, nézze át a gépet!:-) nem azt mondom, hogy pasiznék, de mi köze a jelszavaimhoz, ahhoz, hogy mit beszélek a barátaimmal, barátnõimmel?szerintem nem sok.én se nézegetem a telefonját, az emailjeit.ez olyan mintha felbontaná a leveleimet.az egy dolog, hogy a párom, nade akkor is!
Félre értettétek a telefon ellenörzösdit.nem lehallgatom csak a hívás listába nézek bele, de úgy hogy ö is látja és nem zavarja, ö mondja hogy nézzem meg ha egy fáradt nap után nem akar mesélni hogy mi történt az nap.így nem távolodunk el és csak a nagyon fontos dolgokat beszéljük át.De köszi mindenkinek aki lepontozott azért mert nem érti, hogy miröl írok.Egyébként évek óta házas vagyok és tudom, hogy az évek múlásával nagyon el lehet menni egymás mellett, ezért próbáltam segíteni az odafigyelésre.Majd ha a kérdezöt lesz.rja a pasija és nem foglalkozik vele az lesz a baja.

Milyen dolog, ha ugyanazt a nevet adjuk a babának, amit valamelyik rokon, vagy közeli ismerős is adott már néhány hónapon belül?

Nem bunkóság, ha így teszünk?

Legjobb válasz: Esetleg megkérdezheted az illetõt hogy mit gondol.De a végsõ döntés a tiétek.Én is így voltam, aztán ki volt rám akadva az uncsitesóm hogy ne hogy azt adjam amit õ, aztán választottunk másik nevet.De ez mindenkinek a szíve joga hogy mit ad a gyermekének.

Szerintem is add azt amit mindketten szerettek..aztán lehet bánni fogod, hogy mást adtál, meg ha már most úgy szólítod akkor pláne hagy kapja azt :) Nálunk úgy volt hogy mindenféle indokot szem elõtt tartva lett Milán, erre egy ismerõsünk ( a testvérem volt nagy szerelme ) is terhes volt (megkérdezte mondván hogy csak úgy érdeklõdik hogy mi milyen nevet adunk majd) és megszült egy héttel elõbb mint én és ugyanazt a nevet adta...pedig elõtte eszébe se jutott ez a név, ráadásul a 3.gyereke volt már...na mindegy. Nagyon ideges voltam, de nekem már õ Milán volt egyszerûen, és nem érdekelt, akkor is azt kapta névnek. Amúgy meg egyáltalán nem szólítjuk a nevén :) ) Hanem becézzük, úgyhogy így tesómnak se fáj annyira hogy ugyanazt a nevet kell hallja nap mint nap.
Nekünk biztos hogy fiú, és mi hamar eldöntöttük hogy Barnabás lesz a neve. Ha lány lett volna akkor pedig Nóra. Van a neten egy babanévkeresõ, belinkelem az oldalt, és ha beírod a vezetéknevét és beállítod hogy gyakori vagy ritka nevet szeretnétek, akkor ad a program lehetõségeket. Nekem nagyon tetszett, próbáljad ki. A 24 hetes (2. válaszoló)
Esetleg megkérdezheted az illetõt hogy mit gondol.De a végsõ döntés a tiétek.Én is így voltam, aztán ki volt rám akadva az uncsitesóm hogy ne hogy azt adjam amit õ, aztán választottunk másik nevet.De ez mindenkinek a szíve joga hogy mit ad a gyermekének.
Azt hittem csak én jártam így. Nem tudjuk még mi lesz a picur de a lány nevet már kitaláltuk.Erre kiderült hogy az ismerõsöm azt adta most született kislányának.Kitaláltunk egy másik nevet azt meg az unoka nõvérem adta a kislányának.Már nem tudok mit kitalálni más név nem nagyon tetszik... Fiú nevet még nem sikerült választanunk bár lehet arra nem is lesz szükség.De azért érdekelne mit szerettetek volna adni neki ha kisfiú, hátha megoldod a problémámat :) és ne aggódj biztosan találtok egy másik nevet.Vagy az is lehet hogy ha megkérdezed az illetõt azt mondja Õt nem zavarná ha ugyan azt a nevet választanátok Ti is. Boldog babavárást! 22 hetes pocakos
A ti döntésetek, hogy milyen nevet adtok a picinek. Ne befolyásoljon titeket a környezet! Fõleg ha nincs is más név, ami tetszene, vagy legalább annyira tetszene, mint ami már a környezetetekben van! Butaság, és ha valaki ezért megsértõdik, hát tegye. Az nem is biztos hogy jóbarát! 31 hetes kismami
Nálunk a két nagyanyám is Eszter (volt), nagynéném, és annak a lánya is! Nem okozott kavarodást, mert mindenkit másképp szólítottunk: "Kiseszti, Eszti néni, Eszti mama" stb... Úgyhogy ha tetszik egy név az nem akadály, hogy több is van a családban! Kölyök koromban volt két unokatestvér ismerõsöm, akiknek a vezeték neve, és a keresztneve is azonos volt! (Az apák voltak testvérek) Ráadásul egy évben születtek, és egy osztályba jártak! Mindenütt úgy voltak beírva: R. Ildikó I. / R. Ildikó II. Úgy szólították õket, hogy egyeske, ketteske.
Szia! Én a helyetekben más név mellett döntenék, jobb a békesség, nem beszélve arról, hogy a család ha beszél vagy hívja valamelyiküket akkor nem tudni majd hogy kire gondoltak. Milyen nemû babátok lesz? 24 hetes pocis
Mi is úgy választottunk nevet, hogy ne legyen a családi/ismeretségi körben. Nem akartam, hogy 30 évesen is õ legyen a család Kislacikája (apa után szabadon), vagy hogy baráti körön belül mindig csak a családnévvel együtt emlegessék. Nekem ez fontos volt, és 7 hónap alatt sikerült is nevet találnunk: :)
Mi mindkét gyereknél figyeltünk rá, hogy a rokonságban ne legyen olyan név amit adunk. Az én családomba van 4 Ági, és rossz volt mindíg hallgatni, hogy különböztetik meg õket. A lányommal könnyû dolgunk volt, mert lány kevés van a családba, az õ neve Napsugár lett. Most a kisfiunknál már gondba voltam, mert a férjemnek van 3 fiú tesója, plussz az unokatesói is fiúk. Nekem nagyon tetszik a Levente név, de mivel az egyik sógoromat így hívják, ezért nem adtuk ezt a nevet. Az én kisfiamat Bálintnak hívják, mert nincs ilyen nevû gyerek a környezetünkben. De ha nektek csak egy név tetszik, és mindenképp úgy szeretnéd hívni a gyerekedet, akkor add neki azt, és ne törõdj vele, hogy más mit szól hozzá.
Szerintem õ a Ti gyereketek, és azt a nevet adjátok neki, amelyik nektek szimpatikus, amelyiket Ti akartok.Nem bunkóság. Az én férjem neve is egy unokatestvére neve is, anyósomnak nagyon megtetszett és õ is Tibi lett.Ne foglalkozz vele, mit gondol más.Ha nektek az a név tetszik, akkor azt adjátok.Mi csak abban egyeztünk meg a párommal hogy ne olyanról kapja a nevét a kicsi, aki esetleg valamelyikõnknek ellenszenves személy, vagy kellemetlen emlék fûzõdik hozzá.
Hallgatni kell a megérzéseidre.Nálunk végig az volt, h ha lány, akkor Csenge.Majd ah közeledett a szülés úgy férkõzött a közelembe az Emese.Mikor megyszültem, és megkérdezték mi legyen a neve, akkor hulla fáradtan azt mondtam, h Emese.Volt meghökkenés a rokonok között, amikor ment a körüzi, h megszületett.Nem tudom megmagyarázni, h miért, de az lett a neve.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ismerem az oldalt. Néztem már. Nem az a gond, hogy mi illik a névhez, hanem az, hogy mi tetszik mindkettõnknek. És amikor nagy nehezen sikerül olyant találni, "elhalásszák" elõlünk. Különben Bálint lett volna.
http://www.babazo.hu/index.html Ezt elfelejtettem az elõbb!
A kérdező hozzászólása: Nem mutatja magát. :( Csak fiúban gondolkodva nem találunk igazán olyan nevet, ami mindkettõnknek tetszene. Ez most pont olyan volt.
Nekünk is benne van a pakliban, hogy egyezni fog a név, de mivel mi már 4 ével ezelõtt megbeszéltük, hogy ha lány, X, ha fiú, Y név, így nem tántorodunk el tõle.:) Úgy nevezzétek, ahogy a szívetek akarja!

Szerintetek milyen dolog az hogy ha van barátnőm szeretek játszani a csajokkal?

Szeretem mikor van barátnőm és felvállalom hogy ő van nekem és úgyse kaphatnak meg, tehát csak játszadozok velük, de vigyázok, hogy semmi ne történjen még egy csók se! És még nem is történt semmi történt soha

Legjobb válasz: Hogy milyen dolog? Szánalmas. Mert ennél jobban semmivel sem bizonyíthatnád, hogy egy önbizalomhiányos kis p.öcs vagy...

majd megtudod mikor Veled fognak így játszani, milyen szar lesz N
Hogy milyen dolog? Szánalmas. Mert ennél jobban semmivel sem bizonyíthatnád, hogy egy önbizalomhiányos kis p.öcs vagy...
Habár úgyis írhattam volna, hogy egy köcsög.
Nem akarlak bántani, de az itt válaszolók biztosan kezedbe adnának egy 3 méteres kötelet + egy bitófát. És tapsolnék is.
Nagyon-nagyon rossz fiú vagy.
Vénusz már írtam Neked, hogy gyere [email protected]
szómszéd falun meg is pakolhacc pár lánykát ecce kécce azt úccse tuggya meg senki fia édesöcsém! ;)
Minden attól függ, hogy meddig mész el. Ha mindenki számára egyértelmû, hogy van barátnõd és egyik lánytól sem akarsz semmit, akkor nincs ezzel semmi baj.
én meg a székkel amit kírugok alólad még meg is ütlegelnélek
elég patkány dolog
Az egy utolsó senkiházi. És még jóképûnek sem lehet mondani.
A kérdező hozzászólása: Miért mi a baj ezzel?? Csak jó pasi vagyok mint az éjjel nappal Budapestben Kristóf és ezt kihasználom
seggnek és szájnak nincs neme szóval szopatni meg seggbe lehet a többi tabu
"Csak jó pasi vagyok mint az éjjel nappal Budapestben Kristóf" nincs több kérdésem......

Fiuk! Mi a véleményetek? Milyen dolog az ha egy lány kezdeményez? Gondolok itt az elsõ találkozásra hogy elõször a lány ir a fiura hog y a lán ykezdeményezi a szexet. Ez jó dolog vagy inkább nem?

Legjobb válasz: teljesen mindegy... ha van benne vadság akkor legyen vad... azokat a nõket szeretem akik õszinték :) Ne játsza meg a királylányt ha egysezr vadmacskák :D

teljesen mindegy... ha van benne vadság akkor legyen vad... azokat a nõket szeretem akik õszinték :) Ne játsza meg a királylányt ha egysezr vadmacskák :D
Hát igen...amikor a hódítóról meg kiderül, hogy agresszív, veri a nõt, akkor jönnek a "Nincs már normális pasi a világon?" c. kérdések. ;)
Sosem kezdeményeztem, mindig azt a pasit kaptam meg amelyiket akartam. Tiszteltek és hûségesek voltak Na az ilyen lányok ölik ki a pasikból a vadászösztönt, és ezzel felborítják a szerepeket, aminek a vége a sok rossz kapcsolat, házasság ! A férfi a vadász, nõ a vad. A férfi a hódító, a nõ az aki behódol az arra érdemesnek . Még ha ó divatúnak is tartod , nem árt egy kis tartást, büszkeséget meríteni belõle. Titkos Szabályok - Ellen Fein - Sherrie Schneider, Hogyan hódítsuk meg a Nagy Õt?
A mostani barátommal úgy jöttök össze , hogy ráírtam nincs e kedve találkozni :) Szerintem nem volt egyáltalán kínos örült neki :)
Én nõként csináltam már olyat, hogy megismerkedtem egy már ex pasival, és közöltem vele egy beszélgetés alatt, hogy a szexet nem szeretném elhamarkodni, így egyértelmû volt, hogy majd nekem kell jelet adni és így is lett, úgymond megkörnyékeztem simogattam stb. levette, hogy mit szeretnék és konkrétan a szexet Õ kezdeményezte, szóval megosztva. :) Ha pedig huzamosabb ideig vagytok együtt meg mindegy ki kezdeményezi, egyszer a nõ egyszer a férfi.
Ez ma már nem lehet problèma. Szerintem butaság az, hogy a fiúnak kell kezdemènyezni. Ha egy lány szeretne valamit a fiútól mièrt ne lèphetne ès fejezhetnè ki? Nekem ez bátorító hatású , szeretem az ilyen lányokat.
Tökmindegy. ÉN elismeréssel tekintek egy olyan lányra aki megteszi az elsõ lépést. Mert égi csoda, ha egy nõ teszi meg elõször.
Szerintem teljesen normális, az elsõnek igaza van!
Nem rossz dolog. Sõt, jelzi a srác felé, hogy a lányt is érdekli a kettõjük kapcsolata, ami azért jó, mert a legtöbb lány mindig hátradõl, és várja a csodát, semmi jelzést nem adva. Persze ne vegyen mindent magára a lány, mert akkor a srác kényelmesedik el.
Ha nem ronda, akkor nincs ezzel semmi baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!