Találatok a következő kifejezésre: Milyen dolgokat bevásárolni (2 db)

Milyen dolgokat kell bevásárolni újszülöttnek a kezdethez?

Most pakolom össze a korházba való dolgaimat de félek hogy a legfontosabbat elfelejtettem megvenni.Köszike a segítséget.

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon sok hasznos dolgot találsz!!! Sok sikert, és jó babázást!!!!! http://www.anyaleszek.hu/bevasarlolista

Szia! Ezen az oldalon sok hasznos dolgot találsz!!! Sok sikert, és jó babázást!!!!! http://www.anyaleszek.hu/bevasarlolista
Itt is egy lista: http://www.kisgazdik.extra.hu/babakelengye.html Boldog babavárást!
http://gportal.hu/gindex.php?pg=17439693&nid=2881609 Itt egy anyuka írta össze a kórházas listáját, szerintem ebben minden benne van :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!

Hétfőn volt laparoszkópos epeműtétem, tegnap jöttem haza, ma de. Elmentem egy-két dolgot bevásárolni, lehet, hogy megemeltem magam? Milyen tünetek lehetnek?

Mintha ua. azt érezném belülr?l, mint amikor még a kövek megvoltak, (nekem nem voltak görcsös tüneteim, tünetmentesen mentem be a kórházba, de a köveket éreztem néha mozgásközben). Üdv. Györgyi

Legjobb válasz: még egy hét sem telt el a mûtéted óta, miért izegsz mozogsz? vigyázz magadra! egyébként ha a tüneteid fentmaradnak, szerintem hívd fel az orvosod. én sajnos nem tudok segíteni.

még egy hét sem telt el a mûtéted óta, miért izegsz mozogsz? vigyázz magadra! egyébként ha a tüneteid fentmaradnak, szerintem hívd fel az orvosod. én sajnos nem tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszadó! Igazad van, köszönöm a választ! üdv. Gy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!