Találatok a következő kifejezésre: Milyen dolgok a (701 db)

Milyen ruhákat il milyen anyagból vegyek télre a babának és milyen takarót az ágyba es milyen dolgot a babakocsiba, hogy ne fázzon?

Legjobb válasz: Az anyaga csak pamut legyen a ruháknak. Hogy mibe öltözteted, attól is függ, mekkora a baba. Nekem 3 hós a lányom, adok rá egy badyt, ér rá egy rugit, vagy harisnyát és felsõt, kantáros nacit, pulcsit, ezt te válogatod. A hordozóba legyen egy jó kis pléd (ezek lehetnek polár vagy akár polieszter anyagból is)A kiságyba én egy polár takarót használok. Télre meg vehetesz a sétákhoz egy overált.

Az anyaga csak pamut legyen a ruháknak. Hogy mibe öltözteted, attól is függ, mekkora a baba. Nekem 3 hós a lányom, adok rá egy badyt, ér rá egy rugit, vagy harisnyát és felsõt, kantáros nacit, pulcsit, ezt te válogatod. A hordozóba legyen egy jó kis pléd (ezek lehetnek polár vagy akár polieszter anyagból is)A kiságyba én egy polár takarót használok. Télre meg vehetesz a sétákhoz egy overált.

Milyen dolgokkal a legegyszerübb levenni egy nőt a lábáról, az első randin szerintetek?

Legjobb válasz: Mosolyogj... húú ilyet elírni..bocsánat =/

Mosolyogj... húú ilyet elírni..bocsánat =/
Kinyitod a tárcádat és megmutatod neki a Deák Feriket.
Pontosan... PÓZOLJ PÉNZEL
-.-' hülye hát ha lerúgod a lábáról -.-' (alap Mûveltség hiánya)
Azzal tuti nyert ügyed van, ha sztereotípiákkal mész oda a randira... nyilván így van, hogy az igazi nõk direkt a bunkókra gerjednek. Gratulálok.
Hát [email protected] tényleg így gondolod, hogy minden nõ a nyomorékokat szereti, akkor én is csak gratulálni tudok...-, -' Erre csak annyit tudok mondani, hogy ennyi erõvel mi is mondhatnánk, hogy itt jártatjátok a pofátokat, hogy nincsenek rendes lányok, utána meg mindig a [email protected] után csorgatjátok a nyálatok, meg szerintetek azok a "jó nõk"...-, -'
A kérdező hozzászólása: Na akkor azt ne mond hogy a jó nõk a jó pasikat szeretik: http://3.bp.blogspot.com/_6Bf3V-RKSMI/THgl9GY4dZI/AAAAAAAAQu.. öreg, http://www.blikk.hu/data/cikk/99/54/41/cikk_995441/d00045C84.. wazze alacsonyabb nála! http://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/73359/3.jpg No comment! http://www.accesshollywood.com/content/images/83/230x306/839.. kb az apja lehetne. http://www.femcafe.hu/files/images/hugh-hefner_crystal-harri.. Ja és nem hiszem hogy az öreg Hugh az udvariasságával hódított, vagy a kedvességével, pedig õ tudja milyenek jó nõk... De cáfoljatok meg nyugodtan
A kérdező hozzászólása: Ja és ha már Malek Andrea, akkor vajon Princz Gábor milyen pasi? :D
Oké. És te ezek közül a nõk közül melyikkel szeretnél összejönni, hogy az õ ízlésükbõl szeretnél a hétköznapi emberekre általánosítani? De van amelyiket nem értem, miért linkelted... pl már Celine Dion se fiatal... meg azért nézd meg, hogy Angelina most, hogy rájött, hogy jó nõ, kivel van... nehogy már modellek meg playboy lányok pénzéhsége legyen már a mérvadó, ne idegesíts már... Nem szeretem a bunkó srácokat, de valahogy az ilyen ostobákat se...
És ezt a másik kérdést mi miatt linkelted? Ezt tényleg nem értem... van, aki azt mondja, hogy csak álljon vele szóba - ezek szerint nekik is mindegy, ha bunkó, buta vagy csúnya a csaj... van, aki kisregényt ír.
Ne színészeket, meg playboy [email protected] linkelj már be...-, -' Elég siralmas a felfogásod, nem is értem, akkor minek ismerkedsz...xD Tény és való, hogy sok a rihe, mint ahogy sok a [email protected] pecér is, DE (!) hála istennek vannak még kivételek:D De ha te így állsz hozzá..., akkor ne is várd, hogy valami normális, jóra való nõt megismersz...xD Na csáh :'D
A kérdező hozzászólása: Mivel a kérdés általában vonatkozik, arra hogy az átlak nõt mivel lehet levenni a lábáról, ezért a kommentem is tartalmazott általánosításokat. Persze vannak, olyan csajok is akik nem a bunkó pasikra mozdulnak, de azért a többség azt is beismeri hogy vonzák a "rosszfiúk". Ok, akkor lehet hogy tévedtem, de tisztázzuk hogy ki mit hív rosszfiúnak?
Én senkit nem hívok rosszfiúnak. Errõl a szóról az jut eszembe, ahogy egy alulöltözött hölgy csábosan azt mondja valakinek, hogy "rossz fiú voltál"... életemben nem használtam még ezt a kifejezést, ahogy azt se, hogy jó fiú, mert szerintem semmi nem fekete-fehér. Amúgy meg mi válaszoltunk a kérdésedre, mire te egy "köszi, megpróbálom" helyett azzal jöttél, hogy kamuzunk, mert a minden csaj, tehát mi is, a rosszfiúkat szeretjük.
A kérdező hozzászólása: Félreértesz, én nem azt mondom hogy kamuztok! Sõt örülök neki, hogy van olyan is aki nem olyan mint ahogy írtam. Hiszek benne, hogy nem minden csaj sekélyes, nem minden csaj a pénzre utazik, és nem olyan akin lehet taposni, de sajnos annyira sok az ellenpélda, hogy a normális csajok, szinte csak azt a kivételt képezik, akik erõsítik a szabályt. Ne haragudjon senki, akit esetleg megbántottam, nem személyeskedni akartam. Sajnos a negatív tapasztalatok miatt egy kicsit megkeseredtem. Én csak kíváncsi vagyok, hogy azokat a nõket mi mozgatja, akik ilyen pasikat választanak.
Hát, szerintem az ilyen lányokról simán lepereg, amit a pasi mondd nekik... mivel totál nem érdeki õket a véleménye, és nem szeretnék magukat terhelni egy túlságosan odaadó pasival, aki sokat akar velük lenni, és azt az idõt értelmesen eltölteni, mert akkor hogy marad idõ shoppingra, manikûrre stb ezért direkt kapóra jön egy bunkó pasi - aki végeredményben ugyanolyan, mint õk. A másik lehetõség, hogy én eléggé úgy veszem észre, hogy sok embernek (és ebben a kérdésben szerintem igaz, hogy fõleg a nõk között vannak ilyenek) szükségük van problémára. Sokszor látni, hogy egy sikeres nõnek borzalmas a párkapcsolata - mintha úgy gondolná, hogy nem lehet minden ilyen tökéletes, ezért a tudat alattija azt sugallja, hogy egy bunkó pasit keressen, aki miatt tud szenvedni.
A kérdező hozzászólása: Itt minden csaj azt írja, hogy légy udvarias kedves figyelmes stb. Akkor miért van az hogy a lányok általában a "rossz fiúkat" szeretik, vagyis a legundorítóbb bunkóknak vannak a legjobb nõik?
Szia. Az eddigi válaszok között is vannak nagyon jók, de. Én speciel nem vagyok túl romantikus alkat, lány függõ. Nem szeretek csak úgy virágot kapni. Kivéve a kedvencem, de ez elsõ randin nem hinném, hogy tudná az illetõ. Nem szeretem ha túlzásba viszi az udvariaskodást. Ha olyan helyre megyünk, az oké, hogy elõre enged. Természetes. De nem várom el, hogy kihúzza a széket. Attól pedig herótom van, mikor felveszik a rendelést, és nem mondhatom én, amit kérek. (mármint, én eldöntöm, aztán õ mondja, hogy ezt és ezt szeretnék...)nem szeretem. A kézcsók valóban nagyon jól hangzik. Az efféle dolgokat szeretem. Ez tényleg nagyon lányfüggõ. Viszont a humor tényleg fontos.Sok szerencsét.
Ez a nötöl függ : /
Meg attól, hogy te milyen céllal akarod levenni a lábáról.
A kérdező hozzászólása: Hm milyen céllal? Hát komolyabb kapcsolat, ha ez nem megy, akkor egy komolytalan ;)
Próbálj meg udvarias, figyelmes lenni! Ezt a késõbbiekben se felejtsd el! Ha normális a csaj akkor egy szál virág! Nem kell milliókban gondolkodni! Sokszor egy kis ajándék többet ér mindennél! A virág pedig ne csak szüeltésnapon meg évfordulókon jusson eszedbe hanem a hétköznapokon is jó húzásnak számit. Vannak még nõk akik szeretik a bókokat a figyelmességet. Udvarolj neki ha látod rajta hogy szereti.
Egyetértek az elõzõvel. Légy udvarias, engedd elõre be az ajtón, stb, az ilyen egybõl kitûnik. Mosolyogly, legyél kedves és figyelmes, ne játssz rá a dolgokra, légy természetes. A virág jó ötlet, meg megjegyezheted, hogy milyen csinos, stb., de ne vidd túlzásba a bókolást. Sok szerencsét!
Húzd ki a székét, ha le akar ülni, mondd neki, hogy milyen csinos ma is, kérdezd meg, hogy hova szeretne menni, ha még nincs megbeszélve, mert te ezt meg ezt gondoltad, de érdekel, hogy neki mihez lenne kedve (így egyszerre vagy határozott és érdeklõdõ), hallgasd végig a mondatait, akár kérdezz is vissza, hogy tudja, hogy érdeklõdsz.
Elsõ randin nekem tolakodó dolog a virág... Viszont az udvariasság nagyon fontos... Alapvetõ dolog(nak kéne lennie), hogy kinyisd az ajtót elõtte, elõre engedd (bizonyos esetekben viszont, neked kelle elõre menni ugyebár...) Nekem nagyon fontos még a magabiztos, határozott fellépés, ki nem állhatom a tehetetlen, tesze-tosza szerencsétlen pasikat...-, -' És a határozottság alatt nem a bunkóságot értem;) :D Beszélj Te is! Úgy utálom, mikor csak én beszélek...elhallgatok, meg se szólal, nincs mondanivalója...áhh -, -' Kérdezz Róla! Lássa, hogy tényleg érdekel téged! Ééés a humorérzék! :D Légy vicces :D Kínos szitukból is egyszerûbb humorral kivágni magad! :D ;) Ja és a helyszín is fontos :D azért ne egy kocsmába vidd el...:D De nem is arra gondolok, hogy a legdrágább helyre...a lényeg, hogy nyugodt, normális, igényes hely legyen ;)
Szerintem ezeket magadtól is kellene tudnod.
Ha egy nõ kíváncsiságát fel tudod kelteni akkor nyert ügyed van. ( A mesterem mondta aki férfi és én nõ vagyok szal nem értem miért mondta...)
szerintem koszonesnel a kezere adj puszit.. Ez lehet gazul hangzik de ettol a lanyok altalaban elpirulnak..legy uriember ne te legy a fontos hanem õ ..a hely fontos ..pl ne a tescoba menjetek..hanem valami parkba mert az elso ramdi a masik nyitotabb megismereserol szol tehat sokat kell beszelni..dicserd meg de nelegy tul ramenos..fontos hogy a szemebe nezz..bar gondolom ez alap..fontos hogy megerintsd pl simogasd meg a combjat..de ezzel se ess tulzasba a kevesebb neha jobb..es nr csak fogd es simogasd meg hanem mond melle valami bokot..fontos hogy beszelj magadrol ne csak ot hallgasd es a humor epito eleme egz kapcsolatnak..z humort nem teveszteni a bohockodassal..
Egy bézbózossal simán leveszel akárkit a lábáról!:D
Hát erre sok megoldás létezik. Szerintem a legegyszerûbb ha megfogsz egy láncfûrészt, és amikor nem figyel, a térde fölött picivel belevágsz mindkét lábába, hogy kettészakadjon. És láss csodát: le is vetted a lábáról! Ugye, milyen egyszerû?
Elsõ Randin, csavarhúzóval.. am neem... gyõzd meg hogy te kellesz neki, ne alakoskodj, ne csinálj olyanokat amit egyébként nem szoktál. Ha izgulsz, és ez látszik rajtad, azzal esetleg még természetesebb lesz az egész, szerintem mondjuk nagyon nem volt alkalmam kipróbálni :D De az õszinteség mindig nyer.
dugás
hát nekem már az is bõven elég ha [email protected] mással a hátam mögött és õszinte... de amúgy minden amit szívbõl csinál az a lány akit szeretsz. 17/f
én például nme vagyok a nagyravágyo tipus barátnömmel gumicukrot vagy csokit enni vagy például esöben imádok vele sétálni.:)

Még nem ismerem a vágyait, milyen jelképes dolgot vehetnék neki szülinapjára? A fiúk milyen dolgoknak örülnek?

Húsz éves. És magamat nem adom, csak valami jelképest.

Legjobb válasz: A fiúk? Sör és pina ... Ha magadat nem adod, fizesd be egy prostihoz!

A fiúk? Sör és pina ... Ha magadat nem adod, fizesd be egy prostihoz!
Egy közös mozi?? õ választhatna filmet :)
A fiúk a szopásnak örülnek.

Bichon havanese tulajdonosok, milyen ez a kutyus, milyen dolgokat kell beszerezni mielőtt hazavisszük?

milyen játékokra ,dolgokra van szüksége,meddig él,oltások??? és irjatok le mindent amit tudtok,szeretnék tisztában lenni ezzel a kutyussal kapcsolatban!irjatok le mindent ami csak eszetekbe jut erről a fajtáról,minden fontos!És a neten is nézelődök csak kiváncsi vagyok a ti ötleteitekre is! elöre köszi!!

Legjobb válasz: Hogy meddig él, az nagyban függ attól, mennyire tájékozott és lelkiismeretes a gazdája, meg hogy milyen helyrõl származik, úgyhogy kösd fel a gatyádat. Olyan játéka lesz, amilyet adsz neki, bármelyik nélkül tud élni. "Dolgokra" ugyanarra van szüksége, mint egy akármilyen kutyának, gondolom, olvastatok már a kutyatartásról, és/vagy a tenyésztõ felvilágosított, hallgassatok rá. Oltásokat ugyanúgy kell kapnia, mint bármelyik kölyökkutyának, olvass utána és/vagy kérdezz rá a tenyésztõnél, állatorvosnál. A kutyatartásról könyveket szoktak írni, ne hidd, hogy itt három sorban bárki kielégítõ válaszokat tud neked adni.

Hogy meddig él, az nagyban függ attól, mennyire tájékozott és lelkiismeretes a gazdája, meg hogy milyen helyrõl származik, úgyhogy kösd fel a gatyádat. Olyan játéka lesz, amilyet adsz neki, bármelyik nélkül tud élni. "Dolgokra" ugyanarra van szüksége, mint egy akármilyen kutyának, gondolom, olvastatok már a kutyatartásról, és/vagy a tenyésztõ felvilágosított, hallgassatok rá. Oltásokat ugyanúgy kell kapnia, mint bármelyik kölyökkutyának, olvass utána és/vagy kérdezz rá a tenyésztõnél, állatorvosnál. A kutyatartásról könyveket szoktak írni, ne hidd, hogy itt három sorban bárki kielégítõ válaszokat tud neked adni.
havanese-m van :) -fésû -tálak -labda és egyéb mûanyag kutyajátékok , eleinte a plüssök is jók kb 8 hónapos korára már szét szedi õket , nálunk is így volt , de nagyon szeretett a plüssökkel aludni :) -póráz(ne flexi) és nyakörv -15-16 évig biztos él vagy tovább a kistestû kutyák tovább élnek mint a nagyok - 3-4 oltást kell kapnia ez orvostól függ, 8 hetesen elhozod akkor az elsõ oltásnak megkell lenni és amikor elhozod akkor vinni kell a következõre , de a doki minden elmond ( nekünk 3 oltást kellett fizetni , mert egy már természetesen megvolt) a fésüléshez és a pórázhoz szoktasd hozzá minél hamarabb, hiába hisztizik ne enged neki , ne enged hogy õ nyerjen, legyél vele következetes amit egyszer nem engedsz meg azt tartsd is be és ez fordítva is igaz.. egy rágó csontot is szerezz be mellé szerintem ha rendesen levan fárasztva és vannak játékai akkor nem rongál meg semmit, nálunk a "legnagyobb" kár amit tett kb 4 hónaposan az az hogy a teló töltömet szétrágta, ezen kivûl a szobanövények földjét is kikaparta, de ettõl rosszabbat nem csinált , rászóltunk amikor láttuk hogy csinálja pár hét alatt errõl is leszoktattuk.. hirtelen ennyi jutott az eszembe..
nekem is 4 oltás kellett, a különbség, hogy az enyém már 3 hónaposan ölte a plüssöket:D szemét kell pucolni, amit még nem írtak, vagy kamilla teával vagy borvízzel. Hím vagy szuka egyaránt lehet nagyon domináns, vigyázni kell vele, gyakran érzi magát fõnöknek, de még mindig jobb eset mint egy terrier. De mindig következetesnek kell lenni. Gyûlöl egyedül lenni, vagyis az enyém kifejezetten utálja ha magányos. A szõrápolásra figyelni kell, és a fülében lévõ szõrt ki kell szedni de azt inkább az orvos, vagy a kozmetikus szedje ki, bár én itthon csinálom meg, meg itthon kozmetikázom. Etetés. Prémium táp. kb 1300 ft egy hónapban nem vészes. Oltásra visszatérve egy oltás olyan 4500 Ft körül van, de féreghajtással, vagy veszteség ellenivel együtt. Az elsõ 1-2 hét nehézkes lesz, túl kell rajta esni:) Hirtelen ennyi jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi, tényleg!sokat segitettetek!
zsirrrrrr.
A kérdező hozzászólása: Micsoda??? Mi zsírrr? :) ))
18 és 17 éves puncit volt dolgom dugni, de egyik sem volt szûz...mondanám, hogy sajna - de nem...ha szüzek lettek volna, lehet össze sem jöttek volna :) -nagyon jó volt mindkettõ...ellenben volt egy csak szexkapcsolatom korábbról- 23 éves csajjal, aki tapasztaltabb volt, nagyon élvezte a szexet, ellenben nyalni nem volt a legjobb, mert túl húsos puncija volt. -szerintem ez nem feltétlen életkortól függ. Azaz lehet valakinek salátapuncija 15 évesen is, ill. babapuncija 30+ éves korában
A kérdező hozzászólása: A húsosat miért nem jó nyalni???

Milyen dolgok kellenek a korházba nekem meg a kicsinek?

Most tervezem a héten a bevásárlást,de félek hogy a legfontosabb kimarad.Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm,igazán sokat segítettél.Még csak május végére van a szülési idõpont,de most egy kicsit megilyedtem mert a barátnõm 32 hetessen megszült.És inkább énis ugy döntöttem hogy elõre legyen kész minden,mert sajnos nem tudhatom mikkor jön a baba.Jelenleg 30 hetes vagyok,még volna idõm gondolkozni,de jobb elõbb mint aztán már késõ legyen.Jelenleg van egy 4 éves kisfiam,de már olyan régen szültem hogy nem is tudom milyen dolgok kellenek a korházba.

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, igazán sokat segítettél.Még csak május végére van a szülési idõpont, de most egy kicsit megilyedtem mert a barátnõm 32 hetessen megszült.És inkább énis ugy döntöttem hogy elõre legyen kész minden, mert sajnos nem tudhatom mikkor jön a baba.Jelenleg 30 hetes vagyok, még volna idõm gondolkozni, de jobb elõbb mint aztán már késõ legyen.Jelenleg van egy 4 éves kisfiam, de már olyan régen szültem hogy nem is tudom milyen dolgok kellenek a korházba.
Én még kiegészíteném annyival, hogy jó, ha veszel olyan kenõcsöt, amit a mellbimbódra kenhetsz, ha esetleg a fájna az elsõ szoptatások alkalmával. Én Bepanthent vettem, mert ha nem lesz rá szükség, akkor sem kell kidobni, popsiápoláshoz utána jó lesz:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznossak voltak számomra amiket írtatok.Mégegyszer köszönöm, és mindenkinek boldog babavárást kívánok.

A nyaralásról milyen dolgokat és mennyi mindent meséljek el a haverjaimnak, úgy, hogy ne untassa őket?

Legjobb válasz: csak nagyon alap dolgokat, esetleg rossz élményeket, vagy vicces sztorikat, félreértéseket, de ha unalmas napod volt és nem történt semmi azt ne taglald.

csak nagyon alap dolgokat, esetleg rossz élményeket, vagy vicces sztorikat, félreértéseket, de ha unalmas napod volt és nem történt semmi azt ne taglald.
Hát, az attól is függ, hogy milyen nyaralás. Ha valami nagyon "nagy" dolog (egy olyan távoli ország, ami mindenki érdekel, vagy egy kalandtúra), akkor nyilván részletesen - ha érdekli õket. Egy balatoni nyaralásról annyira nyilván nincs mit mesélni - ezzel nem azt akarom leszólni, félre ne értsd!!! Csak a hallgatóság szempontjából gondolom, hogy vajon mi érdekelné õket.

Nagyon megbantottam a paromat, milyen dolgokkal tudnam bebizonyitani neki mennyire szeretem?

Legjobb válasz: Szerintem nosztalgiázz vele egy kicsit, hozd fel a múltat, hogy miket csináltatok, és pár közös szép emléket... Mond el neki, hogy mit szeretsz benne, még az apró dolgokat is..

Szerintem nosztalgiázz vele egy kicsit, hozd fel a múltat, hogy miket csináltatok, és pár közös szép emléket... Mond el neki, hogy mit szeretsz benne, még az apró dolgokat is..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!