Találatok a következő kifejezésre: Milyen doktor Krascsenits (1 db)

Milyen doktor Dr. Krascsenits Géza?

Legjobb válasz: Én nemrég ismertem meg öt,és teljesen oda vagyok,ennyire kedves orvossal (és emberrel) nagyon ritkán lehet találkozni.Pedig nem a magánrendelésén voltam,hanem egy zsúfolásig tömött rendelöintézetben,ahol minden oka meg lett volna,hogy frusztrált legyen és türelmetlen.Szóval ö nekem egy nagyon kellemes "ismeretség" volt,mindenkinek tudom ajánlani,bár gyereket még nem szültem nála,de meggyözödésem,hogy nagyon nagy tapasztalattal és körültekintéssel végzi a munkáját,és nem utolsósorban szereti a betegeit. tóth virág

Én nemrég ismertem meg öt, és teljesen oda vagyok, ennyire kedves orvossal (és emberrel) nagyon ritkán lehet találkozni.Pedig nem a magánrendelésén voltam, hanem egy zsúfolásig tömött rendelöintézetben, ahol minden oka meg lett volna, hogy frusztrált legyen és türelmetlen.Szóval ö nekem egy nagyon kellemes "ismeretség" volt, mindenkinek tudom ajánlani, bár gyereket még nem szültem nála, de meggyözödésem, hogy nagyon nagy tapasztalattal és körültekintéssel végzi a munkáját, és nem utolsósorban szereti a betegeit. tóth virág


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ajánlana valaki Pécsett megbízható szülész nőgyógyászt?

Olyant akiben nem csalódott és olyant akihez ne menjek.

2

Mi a véleményetek a Szombathelyi szülészetről?

5

Szült valaki mostanában a Sote II-n? Milyen az ideiglenes hely? Mikor költöznek vissza?

Valaki írta, hogy a szülőszobán még labda sem volt :( Máshol azt olvastam, hogy csak 2014 augusztusában költöznek vissza. Mit tudtok?

1

Szülés utánra melyik márkájú haskötőt ajánljátok?

Egyiket sem láttam még élőben, neten rendelném.
Az olcsóbb kategóriások közül ajánljatok légyszi, 3000 ft környékén, Zsaba, Vaganza, Stella, stb..

2

Ki szeretne szülni a napokban?

38 hetes vagyok,de már jöhetne.....

20

Van olyan magánklinika ahol földszinten, 1. Emeleten van a szülészet?

Borzalmas tériszinyom van úgy is ha nem látok ki. Elég hogy tudom hogy magasan vagyok. 3 klinikát néztem eddig. A maternity kiesset mert az 5. En van. A róbert károly vagy a telki klinikán hànyadikon van a szülészet? Véleményeket is megköszönöm. Illetve ha tudtok jobbat azt is szívesen fogadom.

12

Emelkedett INR?

INR-em a labor szerint 1,22 lett az 1,20 helyett.Igy kaphatok epidurálist?

1

Követelhet úgy pénzt a szülésért az orvos, hogy nem jött be levezetni a szülést?

22

Dr. Ruzsvánszky Istvánhoz jár-t valaki terhesgondozásra? Magánba vagy SZTK-ba? Mennyibe kerül a terhesgondozás és a szülés nála?

A magánrendelőbe hív be, vagy lehet SZTK alapon a kórházba járni terhesgondozásra és neki csak a szülésért fizetni?
Emellett természetesen érdekelne, hogy jó szakembernek tartják-e akik már voltak nála, emberként rendes, kedves-e, illetve bármilyen infónak örülnék.

A magán szoba milyen és mennyire foglalt? Apuka bejöhet oda a nagytesóval?

3

SOS ha megindul a szülés vagyis jönnek a fájások a baba ugyan ugy mozog ahogy eddig vagy akkor megnyukszik? Többi lent!

39+5-hetes kismama vagyok nekem terhesèg alatt nem voltak josloimsem meg görcseimsem szoval nem tudom honan fogom tudni ha itt az idő! :/ ebben az utobi pàr napban igen csak görcsölget a hasam alja mintha megjönne vagy megjött volna de ma ugy keltem hogy erősebbek voltak a görcsök meg pàr màsodpercesek voltak és fél orànként ujra kezdődtek de mostanra elmult és a pici is mocorog rendesen ahogy szokott akkor most ez mivolt? :/
Első baba!

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!