Találatok a következő kifejezésre: Milyen doktor Csermely Gyula (1 db)

Milyen doktor Dr. Csermely Gyula?

Szült valaki nála esetleg? Véleményetek róla?

Legjobb válasz: pár hónapja járok hozzá. sokkal figyelmesebb doki mint akihez ez elõtt jártam. jóindulatú,kedves, megértõ és nem lehet neki újat mondani :D tapasztalt. olyan doki, akire szívesen bízod magad. csak ajánlani tudom :)

pár hónapja járok hozzá. sokkal figyelmesebb doki mint akihez ez elõtt jártam. jóindulatú, kedves, megértõ és nem lehet neki újat mondani :D tapasztalt. olyan doki, akire szívesen bízod magad. csak ajánlani tudom :)
Szia köszi a válaszodat egyetértek veled, szuper doki... 8 honapos terhes vagyok és végig hozzá jártam. örülök, hogy neked is jo tapasztalataid vannak vele.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm a válaszokat, bár egy kicsit megkésve, ugyanis tavaly ápr.-ban megszületett a kisfiam Csermely doki segítségével.41.hétre született, 2 naponta jártam CTG-re.miattam még szombaton is bejött!Mindenkinek én is csak ajánlani tudom, nagyon alapos, profi!A következõt is nála fogom szülni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha nem lesz se fogadott szülésznőm, se orvosom, akkor mikor illik "megköszönni" a segítségüket? Aki hasonló helyzetben volt, hogyan csinálta?

Egy kisebb ajándékkosárra gondoltam pl a szülésznő(k)nek, illetve az orvosnak valami kisebb összegre.

5

Szülés után tudom majd hordani a régi ruháimat?

Nem hiúságból kérdezem, csak az évek során lett egy kialakult ruhatáram, amit nagyon szeretek, és ami a legkisebb méretekből áll.

15

Szülés betegen?

Remélem elméleti marad a kérdésem... Van a kiírt időpontig szűk 2 hetem. A két nagyobb gyerekem ma reggelre ki sem lát a takonyból, úgy ébredtek. Ilyenkor általában én sem szoktam megúszni. Beengednek egyáltalán a kórházba, ha neadjisten én is elkapom a nyavalyát és a napokban akarna jönni a kicsi is? Mit csinálnak ilyenkor az anyukákkal?

6

Van akinek bevált szülésindításra a tonik?

Holnap töltöm a 40. hetet, gondoltam kipróbálom. Mégis mennyi kell belőle?

6

Dr. Jakab Tamásnál mennyibe kerül a szülés? Elégedettek voltatok?

Minden vélemény számít!

1

Kecskemét vagy Szentes?

Kedves Anyukák, akik Kecskeméten vagy Szentesen szültetek hogy zajlott a szülés? Leírnátok nekem töviről hegyire? Nagyon kíváncsi vagyok! Fogadott vagy ügyeletes orvos volt?

3

Ez így jó? Kinek volt még ilyen értéke?

35. hetemet töltöttem 2 hete ez volt írva a kontroll papíromra: Ci:3000
ezt találtam:3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
Ez így normális?

4

A baba szívhangja miért erősödik fel a fájások alatt?

jön egy fájás,NST rád kötve,és mikor jön egy fájás a baba szívhangja sokkal hangosabb lesz,mikor elmúlik meg az is lecsitul.
ez miért van?

6

Császárnál létezik olyan érzéstelenítés, amelynél a láb nem bénul meg? Altatáson kívül.

7

Aki az első, és a második gyermekét is túl hordta, esetleg indították a szülést, annál a harmadik szülés hogy alakult? Õt is túl hordta?

Én mindkét gyermekem túlhordtam.Az elsőt 6nappal,a másodikat a 8.napon indították.Most 35hetes vagyok a 3.babámmal,és félek,hogy őt is túlhordom.Már nagydnn szeretnék szülni,nehéz már a terhesség.Inkább szülnék 36hetesen,mint 41héten.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!