Találatok a következő kifejezésre: Milyen dokihoz mennem (17 db)

Milyen vizsgálatokkal derítik ki hogy a tüszöm nem reped meg? Ciklus melyik felében célszerű dokihoz menni, elején, vagy vége felé? A pete figyut hány naponta ellenőrzi a doki?

Legjobb válasz: Nekem a ciklus 10-11.napján kellett mennem uh-ra a tüszõk miatt!Általában 2-3 napota nézik meg uh-on a tüszõt.

Nekem a ciklus 10-11.napján kellett mennem uh-ra a tüszõk miatt!Általában 2-3 napota nézik meg uh-on a tüszõt.
Mi az a pete figyu? Amúgy ha nem reped meg a tüszõ, akkor fulliculos tüszõ marad a helyén, ami olyan mint egy kis ciszta. Onnan látja a doki, hogy nem a "seb" van ott ahonnan kipatant, hanem egy tüszõ, ami ciszta lett közben

Fejfájással milyen dokihoz kell menni?

Az a gáz, hogy külföldön vagyok, nem tudom milyen szakterülethez tartozik, talán belgyógyászat? Már több hete folyamatosan fáj a fejem, nappal t?rhet?, de éjjel meg reggel nagyon rossz, meg ha lefekszek. Nem tudom mi bajom lehet.

Legjobb válasz: Neurológia. Itthon kell beutalót kérni, ha nem privát dokihoz mész.

Neurológia. Itthon kell beutalót kérni, ha nem privát dokihoz mész.
Nekem is ez volt a bajom, én a háziorvoshoz mentem, és õ elküldött fejfájás szakrendelésre.

Milyen dokihoz kell fordulnom? A mellemből folyamatosan tej, vagy fehér váladék szivárog. Nem tudom milyen orvoshoz kellene mennem hogy hormonvizsgálat vérvételt csináljanak!

Legjobb válasz: menj endokrinológushoz. én ugyan ebben a cipõben járok, ami a tejcsorgást illeti. ki fog vizsgálni, és ha úgy látja akkor felír valamit.

menj endokrinológushoz. én ugyan ebben a cipõben járok, ami a tejcsorgást illeti. ki fog vizsgálni, és ha úgy látja akkor felír valamit.
A kérdező hozzászólása: Erõteljesen izzadok mióta ez van (kb 2 hete), büdös is az izzadságom pedig ezelõtt sosem izzadtam. Hízok, ideges vagyok, és ok nélkül lila foltos a lábam. 22/L
A kérdező hozzászólása: Oké oda mewgyek elõbb. köszi
én háziorvoshoz mennék.
Na nem mindjárt terhes, ha tej elválasztás van. Ez a menstruáció kezdetekor is lehet és alatta is , sõt pete érés alatt is. Néz utána a netten!
A kérdező hozzászólása: Igen a terhesség vége fele elõfordul a tej szivárgása.
A kérdező hozzászólása: Persze nem vagyok terhes, nem élek nemi életet már 3 hónapja. Köszi. Akkor beutaló a háziorvoshoz.
Nem vagy véletlenül terhes? Nekem ezek a tünetek a 6-7-dik hónapnál jelentkeztek.
endokrinológushoz õ fogalakozik a belsõ elválasztású mirigyekkel, hormonokkal ez hormonális probléma, el fog küldeni vérvételre
Terhesség teljes mértékben kizárható?
A kérdező hozzászólása: Semmit az ég világon, se fogamzásgátló, semmi. Utálom a gyógyszereket!
Szedsz valamit? Amúgy szerintem nõgyógyászhoz...
Magas lehet a prolaktinod.Nézz utána. Nõgyógyászhoz vagy endokrinológushoz menj!

Az nagy baj ha valakinek nem sokszor áll fel? Régen sokat nem mostam pirosas lett, kicsit talán el is változott néha fáj is talán a felülete is megváltozott szerintem ott lent (ha orvoshoz kell menni milyen dokit kell felkeresni? )

"csak olyan válaszoljon aki tud értelmesen segíteni" Aki segít annak thx 18/F

Legjobb válasz: Nem elõírás az,hogy sokszor állni kell neki .Akkor álljon mikor szükséges,de akkor keményen :-) A nem kellõ tisztántartás miatt begyulladhat .Természetesen ez némi fájdalommal is jár . Neogranormon vagy Betadine kenõcs jól lenne rá. Az ilyen kûlsõ problémák a bõrgyógyászra tartozik. Beutaló sem kell ide .

Nem elõírás az, hogy sokszor állni kell neki .Akkor álljon mikor szükséges, de akkor keményen :-) A nem kellõ tisztántartás miatt begyulladhat .Természetesen ez némi fájdalommal is jár . Neogranormon vagy Betadine kenõcs jól lenne rá. Az ilyen kûlsõ problémák a bõrgyógyászra tartozik. Beutaló sem kell ide .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! ma anyajeggyel voltam bõrgyógyásznál azt hittem urulógus foglalkozik ilyennekkel
sztem erdekes lehet, mit ertesz az alatt, h "gyakran" (nem) all- van valtozas a korabbiakhoz? van olyan, hogy ez egy betegseg tunete, de a mumpszon kivul mas nem jut eszembe. Van ra legalabb elvben esely, h valami STD-t elkaptal?

Ha kiderült, hogy várandós vagyok, mikor kell először dokihoz menni? Milyen vizsgálatok következnek most? Ezekre szabit kell kivenni, vagy hogy működik ez?

Legjobb válasz: nem, nem kell ledolgozni: törvényileg köteles elengedni munkaidõben is akár a fõnököd a vizsgálatokra és ezekre nem kell szabit kivenned.

nem, nem kell ledolgozni: törvényileg köteles elengedni munkaidõben is akár a fõnököd a vizsgálatokra és ezekre nem kell szabit kivenned.
Azt szokták mondani nem ajánlatos tul korán menni mert a vizsgálat után bevérezhetsz. Számold ki, hogy az utolso menstruáciod elsõ napja otta mennyi idõ telt el és olyan 5 hétre rá érdemes menni mert akkor már gond nem lehet és biztosan meg tudják álapitani a terheségedet.
Célszerü a betöltött 6. hét után menni mert akkor már van szivhang. vizsgálat: uh, és a 12. hétig egy vérvétel -kb. 7 kémcsõ- majd egy genetikai -negyedórás ultrahang- a terhesség végéig még lesz 2 nagylabor -24, 36.héten- és lesz számos uh: 18, 32, 36, 38. héten lesz vérvétel: terheléses v.cukor:24., és 36. héten. a végén meg nst minden héten egyszer. ha nincs fogadott dokid akkor a helyi sztk-ba kell menned ahol elõjegyzés van sorszámmal és bizony van hogy egy órát is várnod kell. Ha a körzeti doki délutános mehetsz munka után is -ez ritka- a legtöbb terhesrendelés -12.héttõl- délelött v. koradélután van. nem kell kivenni szabit egyezz meg a fõnököddel ha rendes elenged és túlórában ledolgozod v. kevesebb órabérrel de megoldjátok....
Elözõ vagyok. Orvosi vizsgálat, UH-ra, és ha éhengyomorral mész a dokihoz vérvétel és vizelett vétel szükséges. 1-2 nap alat elintézhetsz mindent ez az orvostól füg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Milyen dokihoz kell menni ezzel? :S

Már egy ideje azzal szenvedek, hogy nincs székletem. Nem érzem h wc-re kellene mennem. Semmi. Hashajtó nélkül mégcsak nem is tudnék sztm. Nem tudjátok ezzel hová kellene menni? sima dokihoz?

Legjobb válasz: háziorvos. ad majd beutalót gasztrora...

háziorvos. ad majd beutalót gasztrora...
Három liter folyadék naponta, tuti megoldja az összes gondodat. EGyébként háziorvos ad beutalót kivizsgálásra. Valószínûleg bélrenyheséged van, kicsit tönkretette a gyógyszer alul a dolgaidat, azért nincs ingered. Kár volt szedni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ritkán ettem..:S
A kérdező hozzászólása: Azóta eszem sûrûbben amióta ezzel a gonddal küzdök
Urulógi Gasztroenterologia

Milyen dokihoz kell menni a férfinak ondóvizsgálatra?

És milyen az a vizsgálat?

Legjobb válasz: Andrológushoz, spermamintát kell adnia

Andrológushoz, spermamintát kell adnia
Vagy konkrétan andrológust keretek meg, vagy urológust. nem minden urológus végez ilyen vizsgálatot. Nálunk úgy volt, hogy a párommal mentünk, csinált neki egy prosztata-vizsgálatot, utána pisilni kellett, így nézték meg nem-e gennyes a prosztata. Ez is fontos a gyermeknemzésnél. Aztán vérvizsgálat-hormonszintek...és aztán külön napon 5 nap megtartóztatás után spermavizsgálat. Egy külön helyre kellett elvonulnia, és utána egy laborosnak leadta. Ennyi az egész. Remélem segítettem.:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :-)
a beutalót a vizsgálatra az urológus adta, a vizsgálatra az anyagot pedig a laborba kellett vinni.

Mondanátok nekem valamit Dr. Major Tamásról Debrecenben? Milyen doki? Mennyibe kerül a magánrendelése? Stb. Mennem kellene hozzá, de semmit nem tudok róla.

Legjobb válasz: En nem vele szultem, de sok jot hallottam rolla. Sajnos nem tudom megmondani mennyibe kerul a maganrendelese, asszem olyan 6000 ft.

En nem vele szultem, de sok jot hallottam rolla. Sajnos nem tudom megmondani mennyibe kerul a maganrendelese, asszem olyan 6000 ft.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Szia! Én hozzá járok. Készülj fel, hogy lehet sokat fogsz várni hiába mész idõre. De megéri! A rendelõ gyönyörû, az asszisztensek szimpik és ami a lényeg, Major nagyon rendes (bár lehet elsõnek morcinak tûnik), figyel rád és ügyes. Én már többször voltam nála, íme egy pár ár: HPV-teszt 7000 Ft, rákszûrés mikroszkópos vizsgálattal és betapintásaal 10.000 Ft, kontroll vizsg. 5000 Ft, terhesség esetén uh vizsg. + konzultáció 5000 Ft. Én maximálisan megbízok benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez egy kicsit megnyugtat!! A mostani dokim küldött hozzá, szerinte is rendes, dehát Õ is egy doki!! Mi mást mondhatna!

Milyen dokihoz kell mennem a libidó hiányommal? Mire számíthatok a dokinál?

Mert kész ko elegem van ebb?l. Olyan fapicsának érzem magam.

Legjobb válasz: Nekem megoldotta a gondomat, hogy abbahagytam azt a rohadt fogamzásgátlót. Ha tudtam volna el se kezdem azt a sz...t szedni ,de hát pont az volt az utolsó amire gondoltam. Ha esetleg szedsz, próbáld ki h abbahagyod, és mi lesz.

Nekem megoldotta a gondomat, hogy abbahagytam azt a rohadt fogamzásgátlót. Ha tudtam volna el se kezdem azt a sz...t szedni , de hát pont az volt az utolsó amire gondoltam. Ha esetleg szedsz, próbáld ki h abbahagyod, és mi lesz.
Erre én is kíváncsi lennék. Nekem sincs kedvem a szexhez. De én nem szedek semmit.
Én is emiatt hagytam abba a bogyókat.Kellett kb 2hónap hogy kimenjen, de azóta nem ismer rám a férjem és én sem magamra.Már szedtem amikor õt megismertem, tehát most egy teljesen új nõt kapott.
ó te szegény. fiú vagy vagy lány? én lányra tippelek. én is küszködtemezzel a dologgal, de hál istennek elmúlt.hány éves vagy? van tartós kapcsolatod? ha lány vagy szedsz fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok, nõ, és férjem van. És nem szedek semmi f.gátlót egy jó ideje kb 2 éve. És ennyi ideje is küzködünk -e próblémával. Jó lenne valami épkézláb megoldás.
Sikerült valamilyen megoldást találnod? Teljesen átérzem a helyzetedet, nekem azt tanácsolták, hogy menjek el szexológushoz vagy pszichológushoz. Ha esetleg megoldódott a problémád, írnál nekem? És persze én is Neked! 21/L

Állandó fogszabályzónál milyen gyakran kell menni dokihoz állítani rajta?

Legjobb válasz: Általában 4-5 hetente, de nagyban doki és fogszabályozó-típus függõ. (No meg hogy magán, vagy SZTK-s doki...)

Általában 4-5 hetente, de nagyban doki és fogszabályozó-típus függõ. (No meg hogy magán, vagy SZTK-s doki...)
Igen, a régebbi hagyományos fémnél általában 3-4 hetente, az újabb pl Damonnál elég 6-8 hetente
Az újabb hagyományos fémnél is 4 hét. :)
nekem 1 hónapja van fent, 2 hónap múlva megyek megint, és még csak akkor húztak rajta, amikor feltették...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!