Találatok a következő kifejezésre: Milyen doki Tasi (2 db)

Dr. Tasi Róbertet és Dr. Tűű Lászlót? Milyen dokik?

Érdekelne Velük kapcsolatban minden tapasztalap, vélemény, egyszóval minden. Néhány adat:

Legjobb válasz: Nagyon köszi a választ.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ.
Tasiról tudok csak nyilatkozni. Már 10 éve hozzájárok, nála is szültem. Én a maszek rendelõjébe jártam, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Hirtelen lett császárom, mert fehérje volt a vizeletemben. Maximálisan helyt állt, kedden mûtött, péntek reggel már mehettem is haza. Addig a kórházban mindennap 2-szer meglátogatott, a varratszedésre soron kívül mehettem! A vizsgálatok alatt is jókedvû volt, bármilyen kérdésem volt készségesen válaszolt. Csak ajánlani tudom!
Én Dr. Tûû László rendelésére jártam pár éve a Szent Imrébe a súlyos hormonzavarommal. Nem tudott segíteni, csak telt az idõ és rosszabbul lettem. Gyakran ideges volt velem és más betegekkel. Volt betegtárs aki szerint "a magánrendelésén bezzeg kedvesebb". Ja-ja! Csak az a rendelése megfizethetetlen a kisembernek, így ott sosem jártam.... Azóta más kórházba járok és jobban érzem magam. Nyilván van akinek bevállik, nekem azonban nem segített és rajtam kívül más elégedetlenkedõ is akadt.

Milyen doki Dr. Tasi Róbert?

Legjobb válasz: Szia én ismerem ha egyre gondolunk és sztem egy nagyon jó orvos nyugodtan fordulhatsz hozzá!!!!

Szia én ismerem ha egyre gondolunk és sztem egy nagyon jó orvos nyugodtan fordulhatsz hozzá!!!!
Szia! Én is hozzá járok, ne ilyedj meg, nem túl bõbeszédû, de kérdezz bátran. Szerintem nagyon rendes, figyelmes és korrekt.
Szia! Nekem a Tasi Róbert az orvosom és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Azt, a véleményt, hogy nem túl bõbeszédû nem osztom, mert amikor én nála voltam (3 hetes terhesen) akkor mielõtt még kérdeztem volna bármit is Õ elmondta mindenre a választ. Tudom ajánlani, szerintem fordulj hozzá bátran! Ja és nem utolsó sorban az õ segítségének köszönhetõen sikerült teherbe esnem. Üdv, egy 7 hetes kismama.
Talán már nem aktuális, de azért elmondanám, hogy nekem is õ az orvosom, nagyon szeretem! Figyel az emberre és megbízható. Bárkit ismerek, aki hozzá jár, mindenki csak jót mond róla. Magánban is és SZTK-ban is rendel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!