Találatok a következő kifejezésre: Milyen digitális vegyek (46 db)

György: A digitális TV. -re való átállás kapcsán új TV. -készüléket akarok venni. Milyen gyártmányút vegyek? 82-cm. átmérőjűt akarok, legyen FUL-felszereltsége.100-120-ezer Ft. Körüli. LCD. Vagy Plazma képernyőjü a célszerű?

Legjobb válasz: Konkrétan típust nem tudok, de LG-t vagy Samsungot ajánlok. Ezek nagyon szép képet adnak. Én személy szerint LCD-re voksolok. A digitális átálláshoz DVB-T/MPEG-4 vevõegységgel ellátott tv készülék kell és akkor mész biztosra, ha matricás készüléket veszel. Jogszabály írja elõ, hogy fel kell tüntetni a készülékeken: alkalmas a digitális földfelszíni vételre. HD adásokhoz HD Ready feliratot keress. Akkor tudod majd a közszolgálati adókat HD minõségben élvezni, már ha ilyen frankó tv-hez majd megelégszel az ingyenes a csatornákkal.

Konkrétan típust nem tudok, de LG-t vagy Samsungot ajánlok. Ezek nagyon szép képet adnak. Én személy szerint LCD-re voksolok. A digitális átálláshoz DVB-T/MPEG-4 vevõegységgel ellátott tv készülék kell és akkor mész biztosra, ha matricás készüléket veszel. Jogszabály írja elõ, hogy fel kell tüntetni a készülékeken: alkalmas a digitális földfelszíni vételre. HD adásokhoz HD Ready feliratot keress. Akkor tudod majd a közszolgálati adókat HD minõségben élvezni, már ha ilyen frankó tv-hez majd megelégszel az ingyenes a csatornákkal.
válassz MinDig TV matricás Samsung, Sony, vagy LG LED készüléket. Internetes webshopban, vagy bármelyik hivatalos MinDig TV üzletben segítenek neked választani.

Milyen digitális képkeretet vegyek?

most szeretnék venni képkeretet ami 20e alt van és filmet is nézhetek rajta (avi pl) és szép a kijelz?jének a felbontása

Legjobb válasz: tessék válogass kedvedre.. http://www.arukereso.hu/digitalis-kepkeret-c4051/ http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/digitaliske.. http://ipon.hu/webshop/group/keret/1146/

Milyen digitális rajztáblát vegyek?

Szeretnék venni egy digitális rajztáblát, mivel imádok rajzolni, sokat szoktam, de szeretném kipróbálni ezt is. Max. 50 ezer forintot szánnák rá.A6-ost szeretnék, vagy A5-öst ha egyáltalán van ilyen méret. :) A válaszokat elõre is köszönöm. :)

Legjobb válasz: Jah, és még egy kérdés, hogy ne kelljen ezt feltennem újra.Szóval, itt az árgép nevû oldalon, (aki már rendelt itt digitális rajztáblát) az kapott hozzá USB kábelt, driver CD-t vagy mit, meg amik szükségesek? Megbízható oldal? És még kettõ kérdés.Amivel rajzolni kell rá, vagy is a toll hogyan mûködik? Elemmel, vagy mivel? És a rajztábla? Fel kell tölteni mint pl. egy tabletet, vagy csak a kábelt be kell dugni a gépbe? Bocsánat a tudatlanságomért. :)

A kérdező hozzászólása: Jah, és még egy kérdés, hogy ne kelljen ezt feltennem újra.Szóval, itt az árgép nevû oldalon, (aki már rendelt itt digitális rajztáblát) az kapott hozzá USB kábelt, driver CD-t vagy mit, meg amik szükségesek? Megbízható oldal? És még kettõ kérdés.Amivel rajzolni kell rá, vagy is a toll hogyan mûködik? Elemmel, vagy mivel? És a rajztábla? Fel kell tölteni mint pl. egy tabletet, vagy csak a kábelt be kell dugni a gépbe? Bocsánat a tudatlanságomért. :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy én a Wacom Digitalizáló Tábla Intuos Pent néztem. :) Mi a véleményetek errõl a rajztábláról?
Én szerintem ezt vedd meg: G Pen F350 :) ez jó! a második kérdéseidre nem tudok válaszolni:(
Igen, a Wacom Intuos Pen az egyik legjobb!Én is ilyet fogok kapni mert nagyon jó! :)


Évente 3x egy hétre használom a budapesti lakásomat. Milyen digitális csatorna kiosztású csomagot vegyek a tv használhatóságához. Ha laptop-ot viszek magammal, az internetetre mi a legjobb megoldás. Esetleg a tv és laptop összekapcsolható?

Legjobb válasz: Évente 3x felmész a fõvárosba tévézni meg netezni? Amúgy meg digitális tvzéshez veszel set top boxot az internetezéshez meg valami mobil internetet elõfizetsz.

Évente 3x felmész a fõvárosba tévézni meg netezni? Amúgy meg digitális tvzéshez veszel set top boxot az internetezéshez meg valami mobil internetet elõfizetsz.
Én 3 hétre nem fizetnék semmire elõ. Internethez vegyél egy sticket, vagy kérj meg egy szomszédot, hogy használhasd a wifi-jét, ha jóbna vagytok.
A kérdező hozzászólása: Háát nem tévézni megyek, de ha ott vagyok és nincs más dolgom szívesen nézem a tv-t, vagy navigálok a neten. Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Elnézést, ha veszek egy ilyen set top boxot, akkor azt csak bekötöm az antenna helyére? Milyen adókat fogok tudni használni?
Elvileg, ami be van fizetve. Kérdezd meg a szomszédot, hogy mi jön azon a kábelen? A TV és a laptop összekapcsoható ( ha van hozzá kábeled, ami mind a kettõhöz rendelkezik aljazattal) és ilyenkor a TV -n látod, amit egyébként a monitoron látnál.

Milyen digitális fényképezőt vegyek?

Alap gépre gondoltam, nem túl magas áron.. Ezeket néztem, ezek közül melyiket és miért ajánljátok?

Legjobb válasz: Ugyanilyen tudású gépet szinte féláron is lehet kapni. http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/fujifilm..

Ugyanilyen tudású gépet szinte féláron is lehet kapni. http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/fujifilm..

Milyen digitális fényképező gépet vegyek 20 ezerig?

20 ezer a keret.Ami a kikötésem hogy be épített akkumulátoros legyen.Hobbi fotózásra kell ( haverokat mikor részegek, meg néha ha kirándulok )

Legjobb válasz: Lehet tévedek, de az esetek többségében este, félhomályban, sötétben részegek az emberek. Nem hogy egy ilyen árkategóriájú, de alapból kompakt géppel nem fogsz tudni képeket csinálni ilyen körülmények között, csak szép elmosott dolgokat, homályt (fõleg ha te is részegen kezeled). Fõleg amiatt hogy ezekben csak automata mód lesz, ami szépen beemeli a záridõt amikor nincs fény, te meg nem tudod kitartani mondjuk 1/30 alatt, vagy a téma mozog jobbra-balra. Itt az árnál le tudod húzni a csúszkát 20e-re, és akkor csak azt mutatja. Ilyen árkategóriában, szinte mindegy melyiket veszed: http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/digitalis_f.. 20 ezer Ft környékén már vannak akkumulátorosak.

Lehet tévedek, de az esetek többségében este, félhomályban, sötétben részegek az emberek. Nem hogy egy ilyen árkategóriájú, de alapból kompakt géppel nem fogsz tudni képeket csinálni ilyen körülmények között, csak szép elmosott dolgokat, homályt (fõleg ha te is részegen kezeled). Fõleg amiatt hogy ezekben csak automata mód lesz, ami szépen beemeli a záridõt amikor nincs fény, te meg nem tudod kitartani mondjuk 1/30 alatt, vagy a téma mozog jobbra-balra. Itt az árnál le tudod húzni a csúszkát 20e-re, és akkor csak azt mutatja. Ilyen árkategóriában, szinte mindegy melyiket veszed: http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/digitalis_f.. 20 ezer Ft környékén már vannak akkumulátorosak.
Mûködõt

Van nekem egy Fujifilm márkájú digitális fényképezőm. Milyen memóriakártyát vegyek bele?

Legjobb válasz: Manapság már a micro sd hez adnak 3 féle átalakítót egy dobozban a telefonos boltban.Hogyha netán elhibáznád akkor meg tudod oldani. Én helyedben vinném a gépet és megkérdezném ,hogy milyet vegyek bele az eladótól.

Manapság már a micro sd hez adnak 3 féle átalakítót egy dobozban a telefonos boltban.Hogyha netán elhibáznád akkor meg tudod oldani. Én helyedben vinném a gépet és megkérdezném , hogy milyet vegyek bele az eladótól.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, Sd kártya jó bele. Amúgy A170-es, ha jól néztem meg tegnap.
Pontosabban?
A kérdező hozzászólása: Fujifilm
Mi a típusa a masinának?
A Kingston márka az SD pedig egy típus. Ha SD foglalata van akkor jó a Kingston.
A kérdező hozzászólása: Kingston sd kártya jó bele?
Az újabbak már SD kártyásak.
A használati útmutatójában le van írva, hogy milyen memóriakártya-fajtákat támogat. Ha nincs meg a használati, akkor az interneten rákereshetsz a modellre, és megtalálod az infót. Amúgy általában XD kártyás modelleket gyárt a Fujifilm.
google a barátod :) Valóban SD-s

Milyen digitális zongorát vegyek? A Roland f-100ról mi a véleményetek?

Legjobb válasz: vegyél egy Bösendorfer 290 Imperial Grand zongorát, majd meglátod, hogy jobb hangja van, mint a digitálisnak.

vegyél egy Bösendorfer 290 Imperial Grand zongorát, majd meglátod, hogy jobb hangja van, mint a digitálisnak.
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Most hogy mondod... Oké, majd a jövõ héten. Per pillanat el vagyok foglalva: épp most költözöm az új villába és szervízbe kell vinnem a Ferrarimat.
Kedves Kérdezõ! Vatera, tesz-vesz, vesziviszi, toplicit. Ilyenekrõl még nem hallottunk? Én 15000 forintért jutottam egy E. Luner in Wien, bécsi acéltõkés mái napig mûködõ ZONGORÁHOZ! Többe volt mint 15000, mert 5000ért elhozták, be is rakták a terembe, 10000ért behangolták, és kicserélték a kopott filceket. NEm muszály neked vadonatújat, és hangversenyzongorát venned, ami csak, 3 méter hosszú, meg kitudja milyen széles. Vegyél rövidítettet. ha tudsz játszani, azon is szépen szól majd. Ha meg nem, hát ne erõltesd:D

MPEG 4 vételre alkalmas Tv készüléket vettem. Érdemes e szobai digitális vételre alkalmas antennát venni? És ha igen milyen tipust vegyek.

Legjobb válasz: Attól függ, milyenek a vételi lehetõségek. Még elég gyatra a DVBT ellátottság. Az sem biztos, hogy ha pl. Budapesten vagy s a szomszéd utcában kiváló a vétel, a te szobaantennád is behozza a jelet (lehet a lakásod "árnyékolt" részen). Mindenesetre ha lehet, úgy vedd meg az antennát, hogy lehetõséged legyen vissza adni ill. kicserélni kintire ha nem lenne jó. Én hagyományos (régebbi) szélessávú elõerõsítõs külsõ antennát használok e célra.

Attól függ, milyenek a vételi lehetõségek. Még elég gyatra a DVBT ellátottság. Az sem biztos, hogy ha pl. Budapesten vagy s a szomszéd utcában kiváló a vétel, a te szobaantennád is behozza a jelet (lehet a lakásod "árnyékolt" részen). Mindenesetre ha lehet, úgy vedd meg az antennát, hogy lehetõséged legyen vissza adni ill. kicserélni kintire ha nem lenne jó. Én hagyományos (régebbi) szélessávú elõerõsítõs külsõ antennát használok e célra.
Minden olyan antenna, amelyik alkalmas analóg vételre, alkalmas digitálisra is. Próbáld ki a régi antennáddal, vagy kérj kölcsön egyet.
Akkor feltételezem a Kab-hegyi adóról "fogod" a jelet, az 2x50kW teljesítményû és onnan szerintem viszonylag messze vagy arra, hogy szobai antennával kísérletezz.
A kérdező hozzászólása: Azt még hozzáfüzném , hogy Velencén lakom.

Milyen digitális fényképezõgépet vegyek?

Üdv!

Legjobb válasz: Szia! Ezt találam: [link] GPS tagging ugyan nincs benne... És sajna nemtudom h tölthetõ-e usb-rõl... A maradék pénzbõl pedig vehetsz hozzá egy memóriakártyát és egy tokot... :)

Szia! Ezt találam: [link] GPS tagging ugyan nincs benne... És sajna nemtudom h tölthetõ-e usb-rõl... A maradék pénzbõl pedig vehetsz hozzá egy memóriakártyát és egy tokot... :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, a memóriakártyát az összegen felül gondoltam és a gps és strapabíróság a fõ szempont :)
Manapság 25 eFt körül bármelyik gép megfelel az igényeidnek. Ne parázz sokat ezen a kérdésen, inkább fotózz valami nem telefonszerû jószággal. Meglátod jó lesz!
A kérdező hozzászólása: épp ez a célom, csak egy több napos túra alkalmával jó tudni, hogy hol készült a kép vagy melyik kocsmába ültünk be, hol vertük le a sátrat :)
Vannak olcsóbb kompakt gépek (Nikon, Sony, Olympos stb.), ezekben képstabilizátor is van, szélben is tudsz fotózni. A drágábbak közül a NIKON Coolpix L310 nagyon jó gép, csak ezekbõl kispórolták ezt.
[link]
Ha áldozol rá még egy tizest, akkor a Canon Powershot SX280 HS a neked való! Én is ilyen gépet fogok venni. Ennek az olcsóbb változata a 270-es modell, ami csak abban különbözik, hogy nincs benne GPS, és WiFi. Az akku élettartama olyan 200-210 kép, alumínium házas gép. Csak ajánlani tudom :D
Egyértelmûen Canon SX280 HS. Ebbe van GPS is és gyönyörû képeket csinál. [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!