Találatok a következő kifejezésre: Milyen digitális ajánlott venni (2 db)

Digitális fényképezőgépet szeretnék venni, 30 ezer forintom lenne rá. Ha 5-10 perces videókat is szeretnék felvenni vele viszonylag jó minőségben, milyen típust ajánlotok?

Legjobb válasz: http://www.edigital.hu/Kompakt_fenykepezogep/Panasonic_Lumix.. egy memóriakártyával kibõvíted a memóriáját és nagyon hosszú felvételt is felvehetsz vele ha kérdésed van vele kapcsolatban tedd fel, nekem is ilyenem van!!!

http://www.edigital.hu/Kompakt_fenykepezogep/Panasonic_Lumix.. egy memóriakártyával kibõvíted a memóriáját és nagyon hosszú felvételt is felvehetsz vele ha kérdésed van vele kapcsolatban tedd fel, nekem is ilyenem van!!!
Hû, most nem tudom fejbõl, milyen márkát vettem... de majd megnézem. Pár éve 25 000 volt, jó minõségû képeket és videókat készít, és akkor adtak hozzá egy 1 gigás memóriakártyát ajándékba, így fér rá bõven. Igazából bementem egy szakboltba, hogy 30 000 alatt keresek fényképezõgépet (nekem is ennyim volt rá), és elmondták, hogy ebben az árkategóriában mit ajánlanak. Azt hiszem, ez 2008-ban volt, azóta használjuk. Ha jól emlékszem, Samsung, de megnézem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A Panasonic-kal fotó és videó minõség szempontjából elégedett vagy? Neked bevált ez a gép?
Én a Panasonical nagyon meg vagyok elégedve 8.1 megapixel nagyon jó és számos kis apró funkció van benne pl: ellenfény, vörösszem az ellenfény elárnyékolja a nagyon éles fényt a vörösszem pedig erõsebb színeket ad. A videókészítésnél 1 hibája van: nem tudsz videózás közben közelíteni egyébként nagyon ügyes kis gép nem adnám semmiért!!!
most kaptam egy gépet, 35 e forint körül volt, annyira új, h még raktáron se volt több. olympus vr-310. hd-ben vesz fel, és mindennel meg vagyok rajta elégdve :)

Milyen digitális fényképezőgépet ajánlott venni családi képek készítéséhez?

a cora-ban szeretnék venni,mit adnak hozzá?usb-kábel jár hozzá vagy külön kell venni?mit ajánlott venni hozzá?

Legjobb válasz: Talán annyit fûznék hozzá, hogy ne a corában vedd, ott ha találsz is eladót nem fog érteni hozzá, nem tudod kipróbálni se. Én eddig bármit érdeklõdtem ilyen helyen, fogalmuk nem volt semmirõl, kibontani meg nem lehet . Szaküzletben vásárolj sztem. A megapixelnél fontosabb az optikai zoom, ma már 10x -es is elérhetõ áron van, valamint a képstabilizátor, ami szintén legyen optikai. Nagyon tudom ajánlani a Lumix tipusokat, ami Panasonic gyártmány. ( Ferenc köruti Pana márkaboltban nagy akciók vannak, a minap jártam arra, bár a fényképezõket pont nem figyeltem)

Talán annyit fûznék hozzá, hogy ne a corában vedd, ott ha találsz is eladót nem fog érteni hozzá, nem tudod kipróbálni se. Én eddig bármit érdeklõdtem ilyen helyen, fogalmuk nem volt semmirõl, kibontani meg nem lehet . Szaküzletben vásárolj sztem. A megapixelnél fontosabb az optikai zoom, ma már 10x -es is elérhetõ áron van, valamint a képstabilizátor, ami szintén legyen optikai. Nagyon tudom ajánlani a Lumix tipusokat, ami Panasonic gyártmány. ( Ferenc köruti Pana márkaboltban nagy akciók vannak, a minap jártam arra, bár a fényképezõket pont nem figyeltem)
Szia! Milyet akarsz venni? Elsõsorban mennyi pénzed van rá? Érdemes a nagy márkák közül választani, ne azt nézd hogy hány megapixel, mert azt csak hülyités, persze valamennyire számit az is. 3-4 Megapixel bõven elég, inkább sokkal fontosabb az objektiv, milyen lencséje, mennyi a fényereje stb. USB kábel általában jár hozzá, ha elemet adnak, az csak pár kép erejéig elég, venni kell hozzá akkutöltõt és akksit. A töltõnél fontos megbizhatóság, én a mikroprocesszoros töltõt ajánlom: addig tölti ameddig kell, felismeri az akkut, és nem is megy benne tönkre. Illetve memórikártyát kell még venni és kész. Remélem segitettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!