Találatok a következő kifejezésre: Milyen digitális érdemes venni Olyat, (3 db)

Milyen mosógépet érdemes venni digitális kijelzőset vagy olyat ami nem digi?

Ja és felültölt?set szeretnék köszi....

Legjobb válasz: A digitális az jó, mert "okosan" tud(hat) mindent. Meg elvileg tartósabbnak is kellene lennie. A hagyományos meg azért, mert okosabb lehetsz nála. Nekem ilyen van. És szeretek közbeavatkozni, ha úgy érzem, hogy a mosás hatékonysága/gazdaságossága megköveteli. (Pl én eleve melegvízzel töltöm fel kívülrõl. Nem tudom, hogy ilyesmihez mit szól a digitális technika.) Amúgy nekem elöltöltõs, ablakos.

A digitális az jó, mert "okosan" tud(hat) mindent. Meg elvileg tartósabbnak is kellene lennie. A hagyományos meg azért, mert okosabb lehetsz nála. Nekem ilyen van. És szeretek közbeavatkozni, ha úgy érzem, hogy a mosás hatékonysága/gazdaságossága megköveteli. (Pl én eleve melegvízzel töltöm fel kívülrõl. Nem tudom, hogy ilyesmihez mit szól a digitális technika.) Amúgy nekem elöltöltõs, ablakos.
A kijelzõ csak felesleges glanc. Egy programkapcsoló ugyanazt mûveli (mutatja, hogy hol tart a program), és kevésbé hajlamos elromlani. Felülbírálni is egyszerûbb (bele lehet tekerni a folyamatba) :)
Üdv! A digitális technika, még mindig nem szereti azt a környezetet, ami a mosógépekben van. Ezért csak olyan gépet javallok vásárolni, melyben minnél kevesebb az elektronikus megoldást alkalmaznak. Sok sikert!
Do 81-nek Ne haragudj meg de szerinted a digitális kijelzés és a digitális technológia egy és ugyanaz? Nem konkrétan a kérdezett mosógépre gondoltam.
Tisztelt utolsó! Az analóg tecnikában a jelnek végtelen adattartaéma van. A digitális technikában a jelnek konkrét adattartalma van(1 és 0). Minden olyan gép, mely logikai áramköröket használ, beleértve a mikrovezérlõket és processzorokat is digitális jeleket használ. Egy numerikus, vagy alfanumerikus, vagy pont-mátrix kijelzõ mûködtetése digitális technológiával lehetséges, azt analóg úton mûködtetni nem lehet. A bináris kijelzõket viszont lehet analóg és digitális úton is mûködtetni. Egy digitális vezérlés sokkal több szabadságot ad, mint egy elektromechanikus, de annál sokkalta jobban érzékenyebb. Ez igaz mind hõmérsékletre, mind páratartalomra, mind villamos tranziens jelenségekre és a rázkódásra. Bár a rázkódásra azt mondják kevésbé érzékeny én meg azt tapasztalom, hogy a forrasztások meg lazán engednek. További tapasztalatom még, hogy hibás tervezés miatt a vezérlés agya, a mikrovezérlõben vagy a processzorban olyan károsodás lép fel, melynek hatására a beleégetett program károsodik, így a gép használhatatlanná válik. További bajom, az alulméretezett jeladók, mûködtetõ alkatrészek, melyek gyakran anyagi okokból úgy vannak kivitelezve, hogy javításuk lehetetlen, és még nem is elmítettem a régebben alapnak, most már luxusnak számító, a gép szétszedése nélkül hozzáférhetõ szivattyú-szûrõt, és a melegvizes csatlakozást. Nagyjából ennyi. Üdv!
A kérdező hozzászólása: köszi!
A digitális az több szabadságot ad a gyártónak. Kevesebbet a felhasználónak. A kérdés, hogy mi gyártani, vagy használni akarjuk?
A kérdező hozzászólása: és mennyivel jobb és miért?
A kérdező hozzászólása: http://pixinfo.com/cikkek/sony_cyber-shot_dsc-h20.1 én erre gondoltam, van valakinek tapasztalata vele? szerintetek jó? nõ vagyok és sajnos nem nagyon értek hozzá
Panasonic Dmc Fz28:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!