Találatok a következő kifejezésre: Milyen dal a Saturn legújabb (1 db)

Milyen dal szól a Saturn legújabb reklámja alatt?

Legjobb válasz: Goldfrapp : Ooh La La (2007)

Goldfrapp : Ooh La La (2007)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki a kedvencetek a L'art pour l'art társulatból és miért?

Akkor már én is elmondom a véleményem:DD...Nekem konkrétan két nagyon kedvencem van(mindegyikőjüket imádom*-*xD:D) 1.Szászi Móni:Azért mert isteni dolgokat tud Írni meg még sok minden amit most nem Írok le.:D(Nem szeretem hogy sokan azt hiszik az Anti bácsis szövegekre hogy Dolák-Saly adja elő őket akkor az egészet Õ Írta; és azoknak üzenem a legtöbb Besenyő család jelenetet Móni Írja!!!) 2.Dolák - Saly Róbert:Csodálom sok mindenért amit nem tudok megfogalmazni...mindenért.:D Várom a válaszokat!:)

8

Olyan régóta keresem ezt a filmet és sehol sem találom. Nem ismerős valakinek?

keresek egy filmet már egy ideje de sehol sem találom : / kb 5-6 éve láttam.
A film úgy kezdődik h egy idős hölgyhöz megy az orvos aki mellett ott a fia is.
Aztán a hölgy vissza emlékszik a fiatalkorára (a kezdetekre) arra, hogy valamiféle cellába voltak zárva többen és eladták őket egy hárembe, elégg dacos volt amivel felhívta magára az uralkodó figyelmét,kis idő elteltével egymásba szeretnek és gyereket is szül a nő, azt hiszem az első gyereket meg öli az első feleség. aztán születik még egy , a későbbiekben a nő meg öli az első feleség fiát és az lesz az uralkodó.a film végén meg hal a nő. azt hiszem egy szőke nő játszotta a szerepet. Nagyon örülnék ha valaki rá ismerne a filmre már fene tudja mióta keresem : /

0

Az éjjel nappal budapestben történteknek mennyi köze van a valósághoz?

1

Naruto shippuuden? (többi lent)

Hányadik résztől lesz szó a 3. jinchuuriki-ről? (Yagura, köd)

1

A Pokol Konyhája valódi! "főnyereményéért" megéri az a szenvedés amit a tvben láttok?

Persze ez szórakoztató műsor/és(valóságshow) de: Még így is megéri? Ti, hogy látjátok ezt?

1

Melyik az a barbie-s mese, amiben Barbie 4 éves kora óta egy szigeten él, és utána elviszik egy királyságba? A kislányomnak kéne!

Folyton ez után nyavalyog, én meg nem tudom, mi a címe. Segítsetek4

2

Jelentkeznétek a műsorba?

Lesz egy új műsor az egyik kereskedelmi csatornán,ahol lakásokat újítanak fel.
Kisgyermekesek jelentkezését várják Budapest és vonzásköretében,akiknek felújításra szorul a házuk,lakásuk és nincs rá pénzük.
Nekünk nincs,2 gyerkőc van a családban.2 szintes ház és félpince,ami jelenleg ami kis kuckónk,de csak 2 helységből áll,fürdőszoba nincs,Wc kint,víz nincs,de szomszédtól kapjuk,ha kell.
A felső 2 szinten após van,vagyis a felső kihasználatlan,mert felújításra szorul.
Após része meg nem kis takarításra,mrt szörnyű az egész.
Ha netán bekerülhetnénk a műsorba,akkor égne a pofám,hogy milyen az,mrt nem tudom,hogy az egész házat átalakítanák,vay csak azt ahol vagyunk.
Apósé a ház,így szólok neki eme lehtőségről,de mindenkinek jól jönne ez az egész.
Szerintetek így van értelme jelentkezni a műsorba?

2

Mennyinek kell lennie egy UPC Direct műholdas tv jelerősségének?

Nekem most 80/97
Jelerősség jelminőség

0

A Ryan közlegény megmentése nagyon felkavaró?

5

Keresek egy régi TV reklámot, nem tudnátok segíteni?

Nagyon régen láttam ezt a reklámot, talán több mint 10 évvel ezelött, de azóta sehogy sem sikerült rátalálnom, se youtube-on, se máshol. A reklámban egy fazon ül egy asztalnál és eszik, talán valami tésztát. A háttérben van egy ablak, odakint sötét van és zuhog az eső. A sötétben megjelenik egy gyanús alak, majd lassan az ablakhoz sétál és meredten bámulja a zabáló fazont. Az egy idő múlva észreveszi ezt, fog egy távirányítót és átkapcsolja a TV-t valami gyerekműsorra, ugyanis mint kiderül az nem ablak volt. Végül elveszi a borsszórót az asztal közepéről, hogy beborsozza az ételét, és ekkor látszik a TV márkajelzése is. Értelemszerűen valami TV reklám volt, de azt sem tudom, hogy melyik cégé. Nem ismerős valakinek esetleg ez a reklám? Az is sokat segítene talán, ha legalább a márkát meg tudnátok mondani.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!