Találatok a következő kifejezésre: Milyen dal a (211 db)

Milyen dalokat énekelt Vastag Csabi és Takács Nikolas a döntőben?

Legjobb válasz: A karácsonyi dalok Nikolas :Have Yourself a Merry Little Christmas Csaba: Santa Claus Is Coming to Town Akkor a kedvenc daluk amit elõadtak: Nikolas: Ain't No Mountain High Enough (Marvin Gaye & Tammi Terrell) CSaba: You (Ten Sharp) Gyõzte dal : bereczki zoltán- hangokba zárva

A karácsonyi dalok Nikolas :Have Yourself a Merry Little Christmas Csaba: Santa Claus Is Coming to Town Akkor a kedvenc daluk amit elõadtak: Nikolas: Ain't No Mountain High Enough (Marvin Gaye & Tammi Terrell) CSaba: You (Ten Sharp) Gyõzte dal : bereczki zoltán- hangokba zárva
Csabi: Ten Sharp : You Valami karácsonyi hülyeséget, meg azt az ocsmány párbajdalt!

Megszeretném lepni a páromat másfél év alkalmából egy videóval, de fogalmam sincs milyen dalt rakjak be. Szeretném ha lassú dal lenne és arról szólna hogy én mennyire szeretem őt. : ) Szerintetek milyen zene lenne az ideális?

meglepetés,szerelmes szám

Legjobb válasz: Baby Gabi - Lala, Õrült Szerelem... szerintem szép,lassú szerelmes, Fekete Dávid és Cserpes Laura - Egy nap ,bár ez nem annyira lassú,de nagyon szép ,és tényleg megható.

Baby Gabi - Lala, Õrült Szerelem... szerintem szép, lassú szerelmes, Fekete Dávid és Cserpes Laura - Egy nap , bár ez nem annyira lassú, de nagyon szép , és tényleg megható.
nekem ez a zene tetszik mostanában nagyon. Mondjuk nem magyar: Within Temptation:All I need
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. : )


Filmzene: Milyen dallal indul "A kondom el van vetve" (Suburgatory) 1. évad, 12. epizód? Nagyon jó zene. Mi lehet ez?

http://movie-filmek.blogspot.hu/2013/07/a-kondom-el-van-vetv..

Legjobb válasz: Itt vannak az epizódban szereplõ dalok, vagy legalábbis egy része: http://www.tunefind.com/show/suburgatory/season-1/10332

Itt vannak az epizódban szereplõ dalok, vagy legalábbis egy része: http://www.tunefind.com/show/suburgatory/season-1/10332
A kérdező hozzászólása: ez az:) csúcs:) köszi The B-52's - Rock Lobster http://www.youtube.com/watch?v=v2V2h_Bd_Gg

Danics Dóra milyen dalt fejezett be ebben a pillanatban az X-Faktorban?

Legjobb válasz: Valami olyan szövege volt, hogy "minden hang árad innen..." VAGY "minden dal árad innen" de lehet hogy félrehallottam... mert úgy ordít mellettem a gyerek, mint akinek totál elmentek otthonról.

A kérdező hozzászólása: Valami olyan szövege volt, hogy "minden hang árad innen..." VAGY "minden dal árad innen" de lehet hogy félrehallottam... mert úgy ordít mellettem a gyerek, mint akinek totál elmentek otthonról.
A kérdező hozzászólása: S.O.S mert youtube-on rongyosra akarom hallgatni...
A kérdező hozzászólása: ...csak nem tudom, mit írjak be a Youtube-ba...
[link] Elvileg ez lesz az!!(Én a helyedben nem hallgatnám tovább Dórát, ha csak nem egy hallókészülékre pályázol :D) Sorry, de annyira "fúúú", hogy ezt nem hagyhattam ki! :D
A kérdező hozzászólása: Mi a szám címe? Ezt nyomozom már órák óra...
A kérdező hozzászólása: Megvan! http://www.youtube.com/watch?v=njhu_UTpuqA

A legújabb Danone reklámban milyen dal megy?

Legjobb válasz: nem megy rajta dal 1 kislány dumál benne hogy a danone gyárba készítik a kedvenc yoghurtját ...

nem megy rajta dal 1 kislány dumál benne hogy a danone gyárba készítik a kedvenc yoghurtját ...
A kérdező hozzászólása: de azóta van egy új is!
pl az amikor megint dumál 1 lány és apjának meg anyjának a csokis a kedvence a tesójainak meg az a cukros vmi? azon sincs dal pedig az a legújjabb

Temetésre milyen dalokat szoktak összeválogatni, amit a ravatalozóban le lehet játszani? SOS kellene segítség

Legjobb válasz: Amik a az Õ kedvenc dalai. Amiket szeretett. Nem baj ha az rock, vagy valami vidámabb. Keress a lassúak között, ha Neked az jön be. Lényeg, hogy Róla szóljon.

Amik a az Õ kedvenc dalai. Amiket szeretett. Nem baj ha az rock, vagy valami vidámabb. Keress a lassúak között, ha Neked az jön be. Lényeg, hogy Róla szóljon.
Edda-Lelkünkbõl..:'(
A kérdező hozzászólása: Amit már kiválasztottam Kell még egy szó, Nagy Utazás, Csak a Jók mennek el
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Végül összevágtam pár komoly zenei számot. Bach fõleg. NAgyim halt meg, így nem akartam pop zenét annyira, de van benne már mai nóta is. Köszönöm még egyszer aki írt.
én biztos h nem akarnám h ilyen tucatdalok szóljanak az én temetésemen. egyet már mondtam a páromnak h mit szeretnék mindenképpen http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfY az illetõ kedvenc dalai szóljanak, nem kötelezõ a máté pétert nyomatni
de nem volt konkretizálva... nagyapám temetésén pl republic Kék és narancssárga c-û dala szólt, sosem gondoltam erre a számra úgy h a halálról szól, de azóta mindig ha meghallom ezek ugranak be. Anyám temetésén Piramis: Õszintén akarok élni c-û száma fog szólni, ez sem erre íródott, de a kedvenc dala, örülne ha "hallaná", kérte is h így legyen. Ravatalozóban simán szólhat az elhunyt kedvenc zenéje, nyilván nem a zúzós rockra gondoltam, de nem kell feltétlenül dalszövegében az elmúlásról szólnia. Szerintem.
Attól is függ, hogy ki az. Ha pl. egy 25 éves fiú, akkor elég furcsa, hogy beindul a kell ott fenn egy ország, és témázik a nagymama õsz hajáról stb.
én is a Kell ott fenn egy országra gondoltam.
Máté Péter:Elmegyek
Padlás - Valahol.....
Titanic.
Én Vangelist hallottam sokszor, szép és megható. Az elõzõk is jókat írtak.
Kell ott fenn egy ország
Õszinte részvétem!
A kérdező hozzászólása: kicsit rockosabb dal.:)
A kérdező hozzászólása: az angol címe ennek a résznek: Betty Suarez Land
'Lost a szám címe Coldplay az elõadó
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm.:)
Az még mindig megy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!