Találatok a következő kifejezésre: Milyen cumit venni (6 db)

Milyen cumit és cumisüveget érdemes venni?

Ma voltam a rossmanban,és láttam 1000 ft os NUK cumit,és 500 ft os babydream cumit. Megéri drágább cumit venni? Köszönöm

Legjobb válasz: Mi cumit nem használunk, cumisüvegbõl pedig MAM cumisüveget használunk, nekünk nagyon bevált. Ha vennék cumit szerintem abból is MAM osat vennék.

Mi cumit nem használunk, cumisüvegbõl pedig MAM cumisüveget használunk, nekünk nagyon bevált. Ha vennék cumit szerintem abból is MAM osat vennék.
1 vagyok: Még annyi, hogy szerintem érdemes azért a cumik terén körülnézni és olyat választani ami a fogfejlõdésben nem okoz gondot. Valamint érdemes air cumit venni aminek csak körvonala van, hogy a nyáltól ne sebesedjen ki a szája.
2 MAM cumisüveget vettem, nagyjából meg vagyok vele elégedve, bár a kisebbel már többször jártam úgy, hogy az alja kilazult és a tej kicsöpögött belõle. Lehet, hogy csak egy hibásabb darabot fogtam ki. Cumi nincs itthon, ebben nem tudok segíteni.
Megszültél már és váltani szeretnél cumit, vagy a kelengyét gyûjtöd? Mert a felicitas csomagban van 2 hónapos korig Mam cumi, lehet hogy nem is fog cumizni, felesleges addig beszerezned. A mamos egyébként kb.1200 ft, ez 2-6 hós korig jó. Kisfiam Mam-os cumit használ, ezeket már kb.fél éve nyúzza, semmi bajuk (több is van neki). Cumisüvegbõl a Tommy Tippienek az antihasfájós üvegjét. Szerencsére nem volt hasfájós, lehet hogy ennek köszönhetõen. Viszont ebbõl sem érdemes elõre bevásárolni, mert lehet hogy nem is lesz rá szükség ha szoptatsz-én sajnos nem tudtam.
Nekem is 2 MAM-os cumisüvegem van amit alul szèt lehet szedni így könnyebb tisztítani ès beengedi a levegöt! Ez a kettõ elèg is volt! Èn cumit is csak MAM-ost használok! Próbáltam adm-est de bepenèszedett így ennèl maradtunk! Remèlem tudtam segíteni! Jó babázást!
Szintén Mam.
A kérdező hozzászólása: 4.esnek: még nem szültem meg, 18 hetes vagyok még. csak nézelõdtem a boltokban, és érdeklõdöm itt. Fogalmam sincs, h mi lesz az ajándékcsomagban. Nem csak a cumi fajtája érdekel, jobbára cumisüveg, csak nem fejtettem ki a kérdésemben pontosan. Ha lesz a csomagban, akkor egyértelmû, h nem veszek cumit. :) Köszönöm a válaszokat.
Egy jó tanács: én vettem cumit, cumisüveget, melegítõt és sterilizálót.....nem hallgattam mondjuk nálam tapasztaltabb anyukákra, így kidobtam kb 25 ezret az ablakon. Miért? 13 hónapos a fiam, szopizik. Cumink van, abból a MAM a legjobb, mert mindegy hogyan veszi be a szájába, egyforma így is és úgy is, a legtöbb cuminál nem mindegy és éjjel sötétben elég gáz kitapogatni. Szerintem várd meg, tudsz-e szoptatni, nézz körül és majd akkor küldj el valakit venni, ha szükséges. Nekem itt állnak, mert 6 hónapig csak anyatejes volt, utána pedig jöttek a csõrös poharak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ az utolsónak is!!! Rendben van!! :)

Aki tápszerezi a babáját, az milyen cumival? Mijet érdemes venni, én tejesröl áttváltottam teásra, mert annak kisebb a lyuka. jol tettem? A tejes cumival nagyon gyorsan evett, és állitolag az nem jo ugye? 3, 5 honapos

Legjobb válasz: Nálunk pont ez volt a gond hogy mindig túl sok levegõt nyelt ,ha nagy volt a luk a cumin(habzsolta a tápit vele együtt a bubikat),ha kicsi(folyton sírt evés közben mert kevés tápi jutott a szájába gondolom),és folyton fájt a hasa.Anyósom elkezdte pohárból etetni. Csudák csudájára, ez lett a megoldás.

Nálunk pont ez volt a gond hogy mindig túl sok levegõt nyelt , ha nagy volt a luk a cumin(habzsolta a tápit vele együtt a bubikat), ha kicsi(folyton sírt evés közben mert kevés tápi jutott a szájába gondolom), és folyton fájt a hasa.Anyósom elkezdte pohárból etetni. Csudák csudájára, ez lett a megoldás.
MAM 2-es cumit használunk, ez levegõzik is. Az Avent cumija nem vált be az alakja miatt.
Nekünk is a Mamm-os vált be
Mi a Tommee Tippee-t használjuk. Majdnem 20 hónapja. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Mindíg a korának és a táp sûrûségének megfelelõ lyukas etetõcumit vettük hozzá.
MAM 2-est használtunk, semmi gond nem volt vele.
Nuk szélesszájut használunk, vagy más néven nuk first choice-t, nekünk ez vált be, és ugy van kialakitva, h ne legyen a babának hascsikarása, mert anti-colic-os! Mi nagyon elégedettek vagyunk vele, szerintem pont jól jön belöle neki.
Én Aventet használok, most 3 hónapos a lányom, és most váltottam csak a 2 lyukúra. Nem vettem észre, hogy gond lenne vele. KAp teát is, azt viszont még az 1 lyukúval.
7 hónapos a kisfiam, kezdettõl fogva Avent cumit használunk, teához még mindig az egyes lyukút, tápszerhez most már a kettest, de ez állagtól is függ. Múltkor másfajta volt a tápszere, és ahhoz már a hármas cumi kellett, sokkal sûrûbb, szemcsésebb volt, és hiába szívta szegénykém a kettessel, nem igazán akart jönni belõle rendesen. Egyébként ennyi idõsen még az egyessel ette. B.

Milyen cumit érdemes venni egy újszülöttnek?

Mikortól lehet adni neki cumit, és érdemes egyáltalán?

Legjobb válasz: Amennyiben szoptatni szeretnéd, semmilyet nem ajánlok.

Amennyiben szoptatni szeretnéd, semmilyet nem ajánlok.
Van fogszabályzós latex, meg szilikon.Én vettem mindkettõbõl egyet, mert sajna válogatosak ám a babók.Én ugyan az újszülöttnek valót vettem, de ismerõsnek nem is fogatta el a kicsit, mindjárt a nagy cseresznye alakú kellett neki.Jó babó várást 38 hetes kismama
A fogszabályzós a jó, az én fiam a latexet szereti, mert õ nagyon csócsálja. Rá is van írva, hogy a cumit rágcsáló babáknak a latexet ajánlják. Ezek viszont egy idõ után ragacsosak lesznek, ilyenkor ki kell cserélni.
Cumi Ideális esetben tehát a baba szopizási igényét teljes mértékben a cicin elégíti ki. A cumi amellett, hogy cumizavarhoz, szopizási problémákhoz vezet (különösen az "anatómiailag formázottak"), mivel egészen másfajta ingert okoznak a szájban, egészen másképp kell a babának a szájában tartania, a tejtermelés visszaesését is okozhatják. Ugyanis ha a baba idõnként cumit kap, ahelyett, hogy mellre kerülne, nem tudja elég tej termelésére késztetni a mellet. Ez különösen növekedési ugrások idején okozhat gondot. A mell azonban sosem teljesen üres, tehát komfortszopizás idején is jön belõle némi tej. Egyes babák ezt nehezményezhetik, mivel már pukkadásig laktak, csak épp még szopiznának. Vannak babák, akik ezt úgy oldják meg, hogy ilyenkor a fölösleges tejet kifolyatják a szájukból. Más babák viszont kellemetlenül érzik magukat a folyó tejtõl. Nekik segíthet, ha ilyenkor az "üresebbik" mellre tesszük rá õket. Ha ez sem válik be, akkor odaadhatjuk szopizni a tiszta, rövidre vágott körmû ujjunkat, ezen általában meg szoktak nyugodni. Az ujj sokkal jobban hasonlít a cicire, mint a cumi, így nem okoz cumizavart. Ezek a babák általában hamar fölfedezik az ujjukat, és utána azt szopizzák. Az ujjszopós babák azonban mindig jelentkeznek, amikor ténylegesen tejre van szükségük, tehát nekik nem lehet "betömni" a szájukat az ujjacskával. Mindamellett tehát, hogy a hétköznapi életben nem javasolható a cumi használata, egyes terápiás esetekben beválhat, pl. olyan babáknál, akiknél gyenge a száj körüli izmok tónusa tornázásra, vagy huzamosabb idõt inkubátorban tölteni kényszerülõ babáknál fájdalomcsillapításra
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ha már a cumi mellett döntöttél: legalább 5-öt vegyél, mert ha kellene a következõ, tuti nem kapsz olyat :-) De indulásnak szerintem sem kell cumi. Ha jól szopizik, nem hiányolja majd.


Újszülöttnek cumit milyet és hol érdemes venni?

Milyen árban vannak?

Legjobb válasz: Mi Mam-at vettünk és nagyon szerettük! Mosta Tescoban van leértékelve újszülött cumis csomag (2 pici 1 nagyobb cumisüveg, 2 cumi, 1 rágóka), és 3900 körül van ha jól emlékszem.

Mi Mam-at vettünk és nagyon szerettük! Mosta Tescoban van leértékelve újszülött cumis csomag (2 pici 1 nagyobb cumisüveg, 2 cumi, 1 rágóka), és 3900 körül van ha jól emlékszem.
Én Avent-ot vettem, 2db. van egybe, 3500ft volt.
Avent , 2 db-os olyan 2500 volt. Azért külön szeretem, h van kupak is hozzá, ha megyünk vhova, jó ha el lehet tenni higiénikusan is a cumit.
Nuk cumit vettem abból is szilikont.Ez a fajta bevált mind a négy csemetémnél. Ár 299ft a (100ft-os boltban). Tecoban is kapni de ott az ára 800ft!
Mi nem vettünk, a Felicitasos csomagban volt. Kisfiamnak próbáltam csak, nem kellett. Ajándékba is kaptunk, az sincs kicsomagolva, meg kislányomé se. Nem bánom, hogy nem kell nekik.
Mi sem vettünk hanem a csomagban lévõ mamos használtuk. Szerintem nagyon jó volt :) Mármint nekem jobban tetszett hogy nem lógott az a kanóc vagy mi belõle mint azt hiszem az aventnek van. Még most is olyan van neki, pedig már másfél éves (mármint mamos)
Én is a Felicitas csomagos Mam cumit adom a kislányomnak, bár nem nagyon kell neki... Ezenkívül van Avent is. Mind a kettõt bekapja végülis, de nem lesz cumis...
A MAM 0-2 hónapos cumit érdemes venni, az a legkisebb, talán 700-1000 Ft körül van. Nem biztos egyébként, hogy igényli.
MAM-osat kapsz ajándékba, és ha a DM-be regisztrálsz a baba-bónuszra, akkor ott is kapsz ajándékba.

Elsö babás vagyok! Milyen és hány darab cumisüveget kell venni? Milyen legyen a cumi része? Kinek mi vált be, ami jó is? Irjatok. Kö. Zi

25-heteske

Legjobb válasz: Szerintem ne vásárolj be nagyon mert lehet, hogy nem is kellesz használnod. Nekem az Avenes vált be de abból is elég megvenned a kicsit.Majd esetleg késõbb veszel többet.A mellszívója nagyon jó ha kellesz használnod és akkor röktön csatlakoztathatod rá.Nem kellesz öntözgetni a tejet.

Szerintem ne vásárolj be nagyon mert lehet, hogy nem is kellesz használnod. Nekem az Avenes vált be de abból is elég megvenned a kicsit.Majd esetleg késõbb veszel többet.A mellszívója nagyon jó ha kellesz használnod és akkor röktön csatlakoztathatod rá.Nem kellesz öntözgetni a tejet.
Nekem van vagy öt cumisüvegem.Mindet terhesen vettem.Természetes egy sem kell, mert anyatejes a babám és soha nem fogadta el a cumisüveget.A teját és a tejpépet is rögtön kanálból fogyasztja.Én azt mondom, felesleges megvenni elõre.
Szia! Nekünk a MAM-os vált be. Egy kicsit és egy nagyot vettem elõször. Most 10 hónaposak vagyunk, de még nem kellett többet vennem, mert iszogat már pohárból:) és szilárdakat is eszik:) Boldog babavárást:) :)
A Felicitas csomagban kaptam egyet, meg anyukám is vett egyet. Szerintem sem vásárolj, mert lehet, hogy nem is lesz rá szükséged. Én egyszer próbáltam belõle vizet adni a babámnak, de nem fogadta el! A másik még ki sincs bontva. Anyatejet meg nem érdemes cumisüvegbõl adni, mert néhány nap alatt rászoknak és utána nem kell a cici!
3 hónapos a babám, de még ki se bontottam a cumiüveget, amit még terhesen vettem (egyébként Avent). Legközelebb biztos nem vásárolok cumisüveget, hiszen, ha kiderülne, hogy nincs tejem, még mindig le tudok ugrani a dm-be vagy bárhova venni egyet.
Én vettem 2 db-ot egyformát, NUK márkájút, mindkettõ 125 ml-es, jókat hallottam róla, nem biztos hogy kell majd de én így biztonságban érzem magam(egyik tejnek másik itatni)32 hetes
Szia! Nekem szülés elõtt aventes volt, meg NUK és az vált be, (már néha amikor helyettem etette valaki üvegbõl), de mikor elkezdte a szopási sztájkot, meg enni se akart és össze-vissza vettem mindent, kaptam Tupperest, vettem Mam-ost, Timpee Tompeet, szóval volt 8! cumisüvegem. Visszagondolva tiszta gáz, hogy mindent próbáltam, csak egyen. Persze nem evett, ha igen akkor is csak a NUk ból. Azóta is azt használom, a tupperesben is olyan cumi van:-) Az Avent meg csak akkor kell neki, ha jön a barétnõje és az övé olyan, akkor neki is az kell:-) A többit meg elajándékoztam, vagy eltettem hátha kell még:-) De állítólag az a jó amelyik leginkább a Te melledhez (gondolom a bimbóhoz) hasonlít majd.

Milyen márkájú cumit érdemes venni egy újszülöttnek?

Azt hallottam,hogy aventos cumik elég jók! Ti milyet vettetek?

Legjobb válasz: NUK,Avent

NUK, Avent
Nálunk a Nuby vált be. Azzal etettük meg elöször és késõbb hiába próbáltunk mást, már nem fogadta el, csak a Nuby-st. Van belöle olyan ami "3állású" tehát amelyik szám az orra felé áll olyan erõsséggel folyik a cumi. Cseppmentes. Szelepes, tehát nem nyel sok levegõt. Vannak rajta ínymasszírozó gömböcskék is. Ha viszont Avent-et veszel(nekünk az itatópohara bejött nagyobb korban) akkor cumisüvegmelegítõ vásárlásnál figyelj, hogy beleférjen, mert azok szélesebb üvegek.
A miénk egy olcsóbb fajta, asszem Babynova a neve, de nem tudom. Ezt kapta elõször, ezt szerette meg. Késõbb (három hónapos korában) kapott egy aventosat, azt kiköpi, csak a jólmegszokott cumiját szereti, pedig az már lassan kicsi is neki (végülis három hónaposig jó), de hallani sem akar másikról. Szerintem minden babának az a jó, amihez hozzászokik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!