Találatok a következő kifejezésre: Milyen cumit cumisüveget vegyek (8 db)

Milyen cumit, cumisüveget vegyek a kismazsolámnak?

Már 35 hetes vagyok és még nem vettem, nem igazán tudom milyen lenne jó. És milyen fontos kellékek kellenek még?

Legjobb válasz: Szerintem csak akkor vegyél, ha már kiderült, h tudsz szoptatni vagy sem. Elõre felesleges megvenni, mert ha szoptatsz akkor semmi szükség rá. Én a nukk-ot nem ismerem, avent-et vettem, amikor már leszokott a cicizésrõl, nekünk nem folyik.

Szerintem csak akkor vegyél, ha már kiderült, h tudsz szoptatni vagy sem. Elõre felesleges megvenni, mert ha szoptatsz akkor semmi szükség rá. Én a nukk-ot nem ismerem, avent-et vettem, amikor már leszokott a cicizésrõl, nekünk nem folyik.
Én vettem egy AVENT cumisüveget, hozzávaló újszülött-cumival, de tök feleslegesen, mivel szoptatok. Elég lett volna akkor megvenni, amikor már kiderül, hogy tudok-e vagy sem szoptatni. Mondjuk az üveg jó lesz késõbb, nem kér enni, nem romlik meg, de a cumi pénzkidobás volt. Üdv, 1 hónapos anyuka
Szia! NUK (ortodónikus cumi)ez elõsegíti a szájüreg, a nyelv és az ajkak egészséges fejlõdését. 2db 125 ml-es AVENT cumisüveg(megakadályozza, hogy a baba levegõt nyeljen). A kézi mellszívómhoz szintén az AVENT Via etetõrendszert, ami tartalmaz5db 240 ml-es VIA poharat, 5db fedelet, 1db adaptert 1db lassú folyású etetõ cumit, 1db cumi kupakot és 1db leszorító gyûrüt. Mindezeket kiválóan fertõtlenítheted a CHICCO fertõtlenítõ folyadékban (ez 1 literes és nagyon gazdaságos). A DM üzletekben jó áron megkaphatod, ne baba boltban vedd meg. 32. hetes kismama
Szia.Nekünk Tommee Tippee cumisüveg van, nagy szeretjük, az én kisfiam 4hetes kora óta anyatejes és tápszeres is, de soha nem volt olyan, hogy ne fogadta volna el a cicit az üveg miatt.Olyan a formája mint a mellbimbó.Sok kismamának ajánlottam már, mindenki szereti.Cumiból nekünk Nuk van:) 4hónapos kisfiú anyucija
Én múlt héten vettem meg Nuk-osat! Vettem egy nagyobb meg egy kisebb cumisüveget. 1-et! Tejeset. És pótguminak meg 1-es teásat! Ja és ha az üveg Nukos a cumi is jó ha Nukos! Vagy ha más tipust választasz akkor is egy márka legyen a cumi meg a cumisüveg! Legalábbis nekem ezt tanácsolták:) 31 hetes kismama
Szerintem a nukkos a legjobb.mi több fajtát is kipróbáltunk mert sajna tápszeres a babónk...de az aventet semmi képp sem ajánlom abból van 3 üvegünk és mind a 3 folyik...

Újszülöttnek milyen cumit és cumisüvegeket vegyek? Miből mennyit? (Első babás) :-)

Legjobb válasz: Én 1 db Avent 125 ml-is cumisüveget vettem, a biztonság kedvéért. Ha anyatejes lesz a babád és szopik, akkor nem is kell cumisüveg. Az én babám végül tápszeres lett sajnos, így kellett ez a cumisüveg, még vettem egy ugyanilyet amibõl vizet ivott majd késõbb teát. Mikor kb. 2 hónapos lett, akkor vettem Avent 260 ml-est, a nagyobb mennyiségû tápszer miatt. Nekem mindig úgy volt, hogy 1 tápszeres üveg, egy teás üveg. A cumit kell csak cserélni.

Én 1 db Avent 125 ml-is cumisüveget vettem, a biztonság kedvéért. Ha anyatejes lesz a babád és szopik, akkor nem is kell cumisüveg. Az én babám végül tápszeres lett sajnos, így kellett ez a cumisüveg, még vettem egy ugyanilyet amibõl vizet ivott majd késõbb teát. Mikor kb. 2 hónapos lett, akkor vettem Avent 260 ml-est, a nagyobb mennyiségû tápszer miatt. Nekem mindig úgy volt, hogy 1 tápszeres üveg, egy teás üveg. A cumit kell csak cserélni.
én tommee tippee márkájút vettem, ill. adták a sterilizálóhoz. nem a legolcsóbb, de nagyon is jó minõségû. meg vagyok vele elégedve, nem volt hasfájós, nem lett cumizavaros a babám (sajnos tápszerrel kellett pótolnom) de csak végszükség esetén kell a cumisüveg, ha tudsz szoptatni és van elég tejed, akkor nem is lesz rá szükség! :) )) játszó és alvócumit is tommee tippeet vettem, de végül nem volt rá szükség: kiköpte, én meg nem erõltettem. boldog babavárást!
Mi tommee tippee-s cumisüvegeket vettünk utólag, ez vált be. Elõször egy 150 miliset, ez volt a tápszeres. Aztán mikor többet evett, 360 miliset vettünk, a kicsi pedig megmaradt teásnak. Kisfiam 14 hós, azóta nem vettünk új üveget, csak a cumit kell rajta idõnként cserélni. Ja, és hasfájásmegelõzõ szelep van a cumiján, így ez nekünk különösen jól jött. http://www.brendon.hu/Products/Details/22794
Mi MAM-os cumisüveget vettünk 260 ml, 3 hónapig szopizott.Volt még egy Aventes üveg is de azt nem fogadta el, a MAM után. Én csak ajánlani tudom, mi is elsõ babások vagyunk:)
Én Avent cumisüveget vettem: egyet tejnek, egy kisebbet meg víznek, hátha kell. Ehhez elég drága volt a termosz, ezért vettem 2 olcsóbb cumisüveget termosszal, még így is fele annyiért. Tettem ezt fölöslegesen, mert a fiam soha nem volt hajlandó inni egyikbõl sem, maradtak termosznak, az Avent meg a varászitató aljának. Elsõ körben vegyél 1 jó minõségût, úgyis a kicsi dönti el, milyen legyen. Cumit Nukot vettem. Szép nagyot, betakarta a fél arcát, rögtön ki is esett a szájából. Ezt gyógyszertári kis cseresznye cumira cseréltem, azt szerette nagyon. Szerintem ebbõl is elég egy pl: MAM , a fiamnak volt, elégedett vagyok vele. Azt is õ dönti el, milyen kell neki. PL: az én fiam semmilyen szilikon cumit nem volt hajlandó elfogadni, pedig bimbóvédõvel szoptattam, ami szilikon volt. Ha már tudod mit szeret cumiból érdemes kettõt tartani, mert a még nem mászó gyerek is csodálatosan el tudja tüntetni, fõleg alvásidõ elõtt.
Szia! Nekünk is elsõ baba lesz. Mi MAM mellszívót vettünk, ahhoz volt 2 db 160 ml-es cumisüveg, és külön vettünk egy 260 ml-est. A cumit ki kell tapasztalni. A Felicitas csomagban lesz elvileg 1 db MAM-os. Próbáljátok ki, aztán lehet még kísérletezgetni. Gratulálok! 24 h km
Én Aventeset vettem, jól rá is fáztam, mert egy fertõzés miatt bekerült a babám a koraszülöttre, nekem nem volt tejem a tápszert meg az osztályon Nuk-osból adták, így itthon nem akart enni az Aventesbõl! Gyorsan elszaladt a férjem és vett Nuk-osat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig érkezett válaszaitokat! Jól jönnek a hasznos tanácsok, tapasztalatok! :-) Mindenkinek boldog babázást, babavárást! Üdv.: 32 hkm.

Milyen cumit és cumisüveget vegyek?

A véd?n?m tanácsára szeretnék beszerezni 1 játszócumit és 1-2 cumisüveget, de milyet? A játszócumi cser-esznye, lapított, vagy fogszabályzós változata jobb? A cumisüveg cseresz-nye, vagy fogszabályzós alakú legyen? Üveg, vagy m?anyag? Hány ml-es?

Legjobb válasz: Én a Kenguru Gold boltban szereztem be ezeket Avent cimit és cumisüvegeket vettem. ezek drágábbak a többi terméknél, de szerintem kiválóak.Vettem 125ml-t 260ml-t és 330ml-t, ez mind cseresznye alakú és ahogy nõ a baba a cumisüvegek is változnak vele.nEKÜNK A CUMI IS NORMÁL ALAKÚ, DE VEGYÉL FOGSZABÁLYZÓSAT, ÚGY IS A BABÓ DÖNTI EL, HOGY MELYIKET AKARJA, LEGALÁBBIS NÁLUNK ÍGY TÖRTÉNT. TÖRHETETLEN anyagból készülnek a cumisüvegek.

Én a Kenguru Gold boltban szereztem be ezeket Avent cimit és cumisüvegeket vettem. ezek drágábbak a többi terméknél, de szerintem kiválóak.Vettem 125ml-t 260ml-t és 330ml-t, ez mind cseresznye alakú és ahogy nõ a baba a cumisüvegek is változnak vele.nEKÜNK A CUMI IS NORMÁL ALAKÚ, DE VEGYÉL FOGSZABÁLYZÓSAT, ÚGY IS A BABÓ DÖNTI EL, HOGY MELYIKET AKARJA, LEGALÁBBIS NÁLUNK ÍGY TÖRTÉNT. TÖRHETETLEN anyagból készülnek a cumisüvegek.
Szia. Nekem a védõnõ a NUK üveg cumisüveget javasolta.
Nos én újszülött készletet vettem Aventeset. Egyszerû az indokom, van benne 2 játszócumi, 2 pót etetõcumi, 2 125ml üveg, és 2 260ml. És ehhez épp volt ajándékba két db aventes fedeles pohárka. Szerintem ez a fajta mûanyag a legjobb könyebb a babának is. Én azért "ragaszkodtam" ehhez, mert egyrészt ami benne van azt ha külön veszem meg akkor 8-9000 Ft. Jah van benne üvegmosó is. De ugye kell egy tejes, kell egy teás, és én spec nem szeretném vegyíteni a még a teát sem a gyümölcslével. Egy meg nem árt ha van. Az elején még fölösleges a fogszabályozós cumi mivel nincs is foga, tehát mindegy. Bár kérdés, hogy aztán majd nem e kell olyan neki amit megszokott a kezdetektõl. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Az Aventes újszülött csomagot hol vetted? Ez jól hangzik! Köszönöm szépen mindenkinek, sok boldogságot!
Üdvözlöm a védõnõt, nem muszáj venni cumit és cumisüveget, ha csak szopik majd a baba, egyikre sincs szükség. Nálunk 3 gyerek nõtt fel ezek nélkül.
Én is az Aventet ajánlom. Nekünk speciel szükség volt rá az elejétõl. Szóval szerintem inkább készülj rá elõre...


Milyen cumisüveget vegyek a babának? Honnan tudom milyen cumi kell rá? Minden cumisüvegnek magvan a saját, megfelelő cumija?

Ma voltunk a férjemmel vásárolgatni, és gondban vagyok ezzel, mert annyi félét láttam, fogalmam sincs melyiket válasszam. Egyáltalán mi alapján döntsek? Kérlek, segítsetek...

Legjobb válasz: A védõnõtõl kap minden kismama Felicitas tanácsadó könyveket. Abban van egy kitéphetõ lapocska, amit ki kell tölteni és a hozzád legközelebb esõ beváltohelyen leadni, ahol megkapod a csomagot. A beváltóhelyek listája is benne van a füzetecskékben. Na abban volt többek közt az a cumisüveg, amit írtam. A kórházban szüléskor is kapsz majd ilyen csomagot, abban sokkal több minden lesz. / pl.: kiskanál, elõke, popsitõrlõ minták, pelusminták, teák stb. / Boldog babavárást!:-)

A védõnõtõl kap minden kismama Felicitas tanácsadó könyveket. Abban van egy kitéphetõ lapocska, amit ki kell tölteni és a hozzád legközelebb esõ beváltohelyen leadni, ahol megkapod a csomagot. A beváltóhelyek listája is benne van a füzetecskékben. Na abban volt többek közt az a cumisüveg, amit írtam. A kórházban szüléskor is kapsz majd ilyen csomagot, abban sokkal több minden lesz. / pl.: kiskanál, elõke, popsitõrlõ minták, pelusminták, teák stb. / Boldog babavárást!:-)
Én a csõrös pohárra esküszöm.Lehet nehezebb dolog megitatni belõle a babát, de más dolgod úgysem lesz az elsõ néhány hónap, ami meg igen, az is megvár, és az nem zavarja meg a baba szopásireflexét.Ismerõsömék eléggé pórul jártak a cumisüveggel, mert az elején valamiért abból adtak neki inni, és a baba rájött, hogy abból mennyivel könyebb, és nem hajlandó szopizni, csak cumisüvegbõl enni.Csak akkor támogatom a cumisüveget, ha tápszeres a baba, de úgy kell hozzáállni, hogy nem lesz az, hanem csodásan tudod majd te is szoptatni.
Én mindenképp vettem volna 1 db cumisüveget, mert biztos ami biztos, legyen itthon, ha kell. Közben kiváltottam a kismama csomagot és abban volt egy AVENT-es cumisüveg újszülötteknek, úgyhogy nem vettem. Szerintem váltsd ki te is, hiszen ingyen van és csak felesleges pénzkidobás, ha nem is lesz rá szükséged, azon kívül szerintem nagyon jó minõségû lehet, bár még nem próbáltam, mert hál' isten van elég tejem.
Szerintem gyakorlatilag mindegy. Én azt tapasztaltam, hogy ha egy baba megszokja valamelyik fajtát, akkor nagyon nehezen hajlandó másmilyenbõl inni. Nekem a fiam az elsõ három héten cumisüvegbõl kapott anyatejet, mert a kórházban véresre csócsálta a mellem. De nem lett belõle semmi baj, csak még nagyon pici volt a szája és valahogy nem tudta jól bekapni a mellem. De három hét után szépen visszaszokott a szopira. Szóval szerintem nem nagyon okoz gondot a cumi. Mi Aventosat használtunk, de sokan dícsérik a Nubyt is.
Szerintem nem feltétlen kell venni cumisüveget, nálunk a három gyerekbõl egy sem használt sose. A harmadik kapott ajándékba, egyszer próbaképpen a szájába dugtam, lökte ki a nyelvével, ez Avent volt, szóval ennyit errõl. Amikor már 4-5 hónapos volt, vettem neki Nuby szilikonos csõrös itatót, hogy tudja teát vinni neki, ha elmegyünk, ez az egy, amit elfogadott a szopin kívül.
Ja, másik, ne legyetek már ilyen szoptatás fanatikusok, basszus, fogadjátok már el, hogy nem mindenki tud. És akkor meg nem azt kell ajánlgatni, hogy ne vegyen az illetõ cumisüveget, hanem igen is ötletet kért, hogy milyet vegyen. Akkor marha nagy segítség, hogy a tieid nem cumiztak!
Egyébként cumisüveg nem csak azért kell mert valaki "nem akar" szoptatni. Ha anyának el kell mennie otthnról és apa v. a nagyi marad otthon a babával, akkor mivan??? Anya lecsatolja a mellét és rábízza az éppen aktuális személyre?? Bár a fent említett fanatikusok ezt is megoldanák-egy huszárvágással:) Nekem is avent van-nem is egy-mert vettem egy készletet, aztán váltottam ki a csomit....
A kérdező hozzászólása: Igen, van ilyen füzetem, köszönöm, hogy emlékeztettél rá! Gondtalan babavárást mindenkinek!
Tommee Tippee cumisüveget vettem. Anyamell formájú és a szilikon része is teljesen puha lesz a meleg kajcsi hatására.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, azt hiszem elboldogulok. Nem vagyok egypárti sem, viszont biztos, ami biztos úgy gondolom jó ha van egy cumisüveg otthon. Sosem lehet tudni... Viszont ez a kismama csomat felkeltette az érdeklõdésemet, pontosan mirõl is van szó? Légyszi, ha olvassátok ezt, válaszoljatok... Minden jót!
Köszi annak a parasztnak, aki lenullázott egy teljesen hasznos és korrekt választ, gondolom simán azon az alapon, mert õ nem így gondolja. Fanatikus barmok...
Örülök, hogy végre valaki nem olyan szemellenzõsen áll a kérdéshez :)

Mekkora és milyen NUK cumisüvegre való cumit vegyek? 6 hós anyatejes baba, aki nem hajlandó vizet inni semmiből. Megszívja már a cumisüveget, de kifolyatja a vizet a száján.

Gondoltam, megpróbálom az almalét, hátha azt megissza, és így meglesz a rutin. És azért nem akarok cicit adni neki evés után, mert sokat megyünk és nem kaphatom el? a cicit csak azért, mert szomjas. Még csak egy étkezést próbálok kiváltani, úgyhogy nem vonom el a cicit t?le.

Legjobb válasz: Szia!Mi is így jártunk.Vettem egy Nuby csöpögésmentes puhacsõrû itatót,úgy már iszik,és tetszik neki ha foghatja ,és nézegetheti,és nem kell vigyázni,hogy kiborul.4 hós kora óta egyedül iszik.

Szia!Mi is így jártunk.Vettem egy Nuby csöpögésmentes puhacsõrû itatót, úgy már iszik, és tetszik neki ha foghatja , és nézegetheti, és nem kell vigyázni, hogy kiborul.4 hós kora óta egyedül iszik.
A fiam NUK cumisüvegbõl kapja a tápszert, inni mégsem hajlandó belõle, de úgy tûnik a Nuby csöppmentes itatója nekünk is beválik, imádja fogni:)

Most fogunk lassan szülni, és az utolsó dolgokat szerezzük be, ehhez lenne egy kérdésem! Cumisüvegből mennyit és milyet vegyünk? És cumit? A cumisüveghez van valami nagyon hasznos dolog, amit használtok?

Legjobb válasz: Szia! Szintén 3 cumisüveget vettem. Egy üveget (szerintem ez a legjobb), egy MAM-os szelepeset (kólika elleni) és egy 125 ml-es picit víznek. A cumi 1-es lyukú legyen (legkisebb). Játszócumiból is a legkisebbet vedd (O-3hónapig). Remélem nem lesz cumisüvegre egyhamar szükséged, hosszan tudod majd szoptatni a babád...:)

Én egy aventot vettem szülés elõtt mindenesetre, hogy legyen, de nem szeretett belõle inni, nagyon rossz a cumija. (5 hós korától tápszeres) A Nuk a latex gumival vált be, szerette mert puha a latex. (a latex csak a tejesüvegén van a többin szilikonos és az is jó) Szóval szerintem is várj, ha elõre mégis meg akarod venni én egy 125 ml-s Nukk üveget javaslok teához és egy 250 ml-es üveget tejhez. Nekünk még egy 125-ös van vízhez mert a te befogta az alját, de ennyi bõven elég. (10 hónapos baba)
nekem 5 üvegem volt, kaptam õket. Tápszeres volt, az elsõ két hónapban a kicsi jénai 150 miliset használtam, Az üveget sterilebbnek érzem, mint a mûanyagot. Teához egy pici 1 decis mûanyagot használunk kezdettõl. Mikor már többet evett, a nagy jénait használtunk, míg el nem tört :( Most mûanyag NUK-ot használunk (8, 5 hós a fiam) 1 cumisüveg tartalékban anyámnál van.
Én 1!cumisüveget vettem(csak hogy legyen)és egy volt ajándékba a mellszívóhoz(Avent).Úgy alakult hogy soha nem használtuk, kisfiam 6 hónapig kizárólag anyatejes volt, és utána sem fogadta el a teát, vizet, csak cici.(20hónapig)kb8-9 hónapos korában vettem neki egy csõrös itatót és onnantól abból viszont szivesen ivott vízet(szilikonos, Nuk).Most egyenlõre nem is vettem(ez a kettõ megvan)csak ha szükség lesz rá, akkor.34h.kismama
Szerintem várj vele, amíg megszülsz, lehet felesleges lesz. Én is megvettem az Avent szettet közel 8000 Ft-ért és semmit nem használtam belõle. Ha szoptatsz féléves koráig még inni se kell neki adni, ha mégis, pohárból nagyons szépen isznak, de ezzel is ráérsz. Egyébként ha nekem cumiztatnom kellett volna akkor már gyakorlottabb fejjel Tomee T.-t vennék, mert sokkal jobban hasonlít a nõi mellhez, és mondhat bárki bármit igenis létezik a cumi-cici zavar, ezért nem mindegy mit választol. Remélem tudtam segíteni.
Szia! Szintén 3 cumisüveget vettem. Egy üveget (szerintem ez a legjobb), egy MAM-os szelepeset (kólika elleni) és egy 125 ml-es picit víznek. A cumi 1-es lyukú legyen (legkisebb). Játszócumiból is a legkisebbet vedd (O-3hónapig). Remélem nem lesz cumisüvegre egyhamar szükséged, hosszan tudod majd szoptatni a babád...:)
Én az elsõ gyerkõcnél vettem 2 cumisüveget (azt hiszem NUK volt) Eleinte a lefejt anyatejet tároltam benne addig, míg le nem fagyasztottam (amit aztán késõbb ki is dobhattam, mert nem volt rá szükség). A másik kettõnél már egyáltalán nem használtam cumisüveget. Ha szoptatni szeretnél, akkor elõre megvenni szerintem felesleges (max 1-2 db)
És a chicco sterilizáló folyadékot is sokan dicsérik.Ha kórházban kell a mellszívó, nagyon praktikus.Ha pedig simán csak kifõzöd a dolgokat, tegyél bele egy pici citromsavat.
A kérdező hozzászólása: Sorry de BKV buszon fényes nappal nem hiszem hogy elõkapom a mellem...ha a legtermészetesebb ha nem...!!!!
"irta, arra készülök ha utazunk, nem fogom tudni elõvenni a cicit és szoptatni!" Miért nem? Ez a legtermészetesebb, legegészségesebb és leghigiénikusabb módja egy csecsemõ etetésének. Ráadásul már egy szopi kimaradávásal is számottevõen csökkenhet a melledben a tejtermelés, én ezt nem kockáztatnám semmilyen utazásért. Nagyon sok helyen biztosítanak küön szoptatós szobát, ahol nem zavarnak. Én már szoptattam egy rendház vendégszobájában is, pl. Ezenkívül van megoldás az útközbeni vagy akár a nyilvános szoptatásra is: http://www.szoptatoskendo.hu/ Könnyû szülést!
Jó a termosztáska télen nyáron, bármilyen típus.Csak azt nézd meg, hogy beleférjen az üveg (kicsi is, nagy is). Dm-ben van aventes 2db fér el benne. 2500ft körül láttam. Auchanban 5900 ugyan az, vagy itt: http://balamberbababolt.unas.hu/spd/0312001/Avent_termosztaska
Nem kell megsértõdni. Utazás alatt én utazást értettem, nem tömegközlekedést.
A kérdező hozzászólása: Hûûû! Hát nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat. Megmondom öszintén a felét nem értettem:) )! Nahh jó nem, csak egy kicsit sok volt az infó:) ! Szóval igen, persze természetesen szeretnék szoptatni, mindenképp!! De ahogy a kedves utolsó irta, arra készülök ha utazunk, nem fogom tudni elõvenni a cicit és szoptatni! A másik, hogy szeretnék menni hétvégén (MAJD-fél év múlva) tanulni, és akkor apukára, vagy mamára marad. De ahogy olvasom akkor már lehet tápszert is adni... Amikor még szopizik rendesen nem kell neki akkor adni teát vagy vizet?? Mert ha hasfájos lesz akkor kellene a tea nem? Cumisüvegekhez a termoszt mennyire ajánljátok, tartja a meleget?
Elsõ válaszoló vagyok: én müanyagot vettem, az törhetetlen. Nem csak a baba dobálhatja, te is leejtheted. Én nem egyszer leejtettem már. A cumi része legyen a legkissebb lyukú, ha túl nagy lyukút veszel, félrenyelhet, túl gyorsan megy neki belõle a hami, vagy az innivaló. Egyébként rá van irva a legtöbbre, mennyi idõs babáknak valók. Nekem a NUK-os jött be, nagyon jó a cumija.
Cumisüvegbõl 3-at vettem, egyik a vizes-teás üveg, másik a hamis üveg(tápszeres a babám), harmadik pedig tartalék. Cumiból kettõ van, egyik játszó, másik altatós. Cumisüveghez mindenképp vegyél cumisüveg mosót, na, én azt elfelejtettem, de mára már pótoltuk. Hasznos lehet még a sterilizáló is, bár én egyszerüen csak forralok és úgy sterilizálom.
Én is nagyon szerettem az üveget!Egy újszülött babának nincsen attól tisztább, egészségesebb!És olyankor még nem dobálja.
2.vagyok: ja, ha mûanyag üveget veszel, mindenképpen BPA-free-t vegyél!
Én szelepes cumisüveget vettem, játszócumit kaptunk vagy hármat, de pici kora óta utálja, én meg nem erõltettem. a Cumisüveget is csak 7-8 hónapos koráig fogadta el, onnantól a tápszet kanállal kapja és vizet iszik csõrös pohárból.
A kérdező hozzászólása: És üveg vagy mûanyag? A lyuk méretezés hogy legyen?
A kérdező hozzászólása: Ngaoyn köszönöm a kommented:) ))!!!

Mennyi, s milyen cumisüveget, cumit vegyek, ill. milyen kellékek kellenek még a babához?

Nálatok is azt hangoztatják a véd?n?k hogy cumisüveget nem kell venni, szoptatni kell a babát, se teát, se vizet ne adjunk neki ha szomjas, ill. kiskanállal vagy pohárból itassuk.

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok azthiszem szettben is van sterilizálóval együtt.

Elõzõ vagyok azthiszem szettben is van sterilizálóval együtt.
Én vettem 3 féle cumisüveget, meg hozzájuk való cumit, de egyetlen egyszer használtam, és azóta se a 7 hónap alatt. Rajtad múlik, hogy akarod-e majd máshol etetni, lesz-e elég tejed, akarsz-e neki inni adni a tejen kívül stb. De szerintem nagy hûhót ne csinálj belõle, mert ezeket már szinte minden boltban be tudod szerezni, ha mégis szükséged lesz rá. Legfeljebb egyet-egyet tartsál a biztonság kedvéért.
Én aventes kézi fejõt vettem az jó ha bent van Veled a korházban és van mellé két cumisüveg.Pont elég ha mégis kellene.Boldog babázást.
Legalább 1-2 cumisüveg legyen , mert ha késõbb lesz tejed, vagy tápszer kell neki, vagy nehezen , vagy egyáltalán nem tud szopni, akkor nem etetheted kanállal. Ha meg megtanul cicizni, meg tejed is lesz, akkor sem baj ha van otthon cumisü., mert elõbb -utóbb kellhet.
Nekem is van elökészületbe 2 cumisüveg, meg 2 cumi. Mondja a védönö, hogy nem kell, de ha mégis?????? Akkor nem lesz jo az elsö napokban emiatt rohangàlni. Ez legyen a legkevesebb kiadàsod. Nem eget verö àrai vannak egy cumisüvegnek, hogyha a végén mégse kell, akkor sajnàlkozni kellene. Milyen kellékek mellé? Én ég veszek mellszivot is. Sterilizàlot abban az esetben ha a keretek megengdik.

Milyen cumisüveget, cumit vegyek újszülött babámnak?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy,õ úgy sem tudja hogy Nuk vagy Avent vagy noname:) Ami nektek szimpatikus

Teljesen mindegy, õ úgy sem tudja hogy Nuk vagy Avent vagy noname:) Ami nektek szimpatikus
Nekünk szinte mindegyik NUK volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat! Remélem sikerül eligazodnom majd :)
Szia! Nekünk csak Mam-os van! Ennek nincs mûanyag íze mikrózás után sem pedi 10 hónapja használjuk! Szerintem mondenképp arra figyelj a cumisüveggel kapcsolatban, hogy a legelsõ olyan gumi betétes legyen alul ami beengedi a levegõt, hogy ne keljen mindig elvenni tõle! Ezeknek az üvegeknek az alja is levehetõ és simán tisztítható! Amúgy 0 hónapos van ráírva!
Szerintem rá van írva, hogy hány hónapos kortól való, pl.0-6 hónaposig vagy 6-12 hónaposig, legalábbis ami nekem van rá van írva.Cumiból meg nekem mindkét lányomnál a fogszabályozós(ferde) cumit vettem, de egyik se cumizott azzal, hanem csak a hagyományos cumival, azt viszont szerette/szereti.
A kérdező hozzászólása: A NUK fogszabályozós cumijai jók? Melyek az újszülött cumi és cumisüveg jelölései?
Cumiból mi Nuk-ot vettünk, szereti is a kisfiam. Cumisüvegbõl a vízhez Avent van, a tápszeréhez Tommee Tippee Anti-colic.
Mi Aventet használunk. Arra figyelj majd, h SOHA ne tedd mikróba, se a mûanyag flakont, se a cumi részt. Kioldódik belõle vmi. Tapasztalat:( /a melegített italban lehetett érezni a mûanyag ízt.../ Csak üvegbõl készültet szabad mikrózni. Én ha vmitmelegítek, átöntöm elõtte üvegpohárba.
Nekünk a MAM jött be:)
Szerintem teljesen jó a noname, mert gondolom szoptatni tervezed. Ha nem jön össze, akkor elég "komolyabb" üveget venni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!