Találatok a következő kifejezésre: Milyen cumit cumisüveget (28 db)

Milyen cumit, cumisüveget vegyek a kismazsolámnak?

Már 35 hetes vagyok és még nem vettem, nem igazán tudom milyen lenne jó. És milyen fontos kellékek kellenek még?

Legjobb válasz: Szerintem csak akkor vegyél, ha már kiderült, h tudsz szoptatni vagy sem. Elõre felesleges megvenni, mert ha szoptatsz akkor semmi szükség rá. Én a nukk-ot nem ismerem, avent-et vettem, amikor már leszokott a cicizésrõl, nekünk nem folyik.

Szerintem csak akkor vegyél, ha már kiderült, h tudsz szoptatni vagy sem. Elõre felesleges megvenni, mert ha szoptatsz akkor semmi szükség rá. Én a nukk-ot nem ismerem, avent-et vettem, amikor már leszokott a cicizésrõl, nekünk nem folyik.
Én vettem egy AVENT cumisüveget, hozzávaló újszülött-cumival, de tök feleslegesen, mivel szoptatok. Elég lett volna akkor megvenni, amikor már kiderül, hogy tudok-e vagy sem szoptatni. Mondjuk az üveg jó lesz késõbb, nem kér enni, nem romlik meg, de a cumi pénzkidobás volt. Üdv, 1 hónapos anyuka
Szia! NUK (ortodónikus cumi)ez elõsegíti a szájüreg, a nyelv és az ajkak egészséges fejlõdését. 2db 125 ml-es AVENT cumisüveg(megakadályozza, hogy a baba levegõt nyeljen). A kézi mellszívómhoz szintén az AVENT Via etetõrendszert, ami tartalmaz5db 240 ml-es VIA poharat, 5db fedelet, 1db adaptert 1db lassú folyású etetõ cumit, 1db cumi kupakot és 1db leszorító gyûrüt. Mindezeket kiválóan fertõtlenítheted a CHICCO fertõtlenítõ folyadékban (ez 1 literes és nagyon gazdaságos). A DM üzletekben jó áron megkaphatod, ne baba boltban vedd meg. 32. hetes kismama
Szia.Nekünk Tommee Tippee cumisüveg van, nagy szeretjük, az én kisfiam 4hetes kora óta anyatejes és tápszeres is, de soha nem volt olyan, hogy ne fogadta volna el a cicit az üveg miatt.Olyan a formája mint a mellbimbó.Sok kismamának ajánlottam már, mindenki szereti.Cumiból nekünk Nuk van:) 4hónapos kisfiú anyucija
Én múlt héten vettem meg Nuk-osat! Vettem egy nagyobb meg egy kisebb cumisüveget. 1-et! Tejeset. És pótguminak meg 1-es teásat! Ja és ha az üveg Nukos a cumi is jó ha Nukos! Vagy ha más tipust választasz akkor is egy márka legyen a cumi meg a cumisüveg! Legalábbis nekem ezt tanácsolták:) 31 hetes kismama
Szerintem a nukkos a legjobb.mi több fajtát is kipróbáltunk mert sajna tápszeres a babónk...de az aventet semmi képp sem ajánlom abból van 3 üvegünk és mind a 3 folyik...

Újszülöttnek milyen cumit és cumisüvegeket vegyek? Miből mennyit? (Első babás) :-)

Legjobb válasz: Én 1 db Avent 125 ml-is cumisüveget vettem, a biztonság kedvéért. Ha anyatejes lesz a babád és szopik, akkor nem is kell cumisüveg. Az én babám végül tápszeres lett sajnos, így kellett ez a cumisüveg, még vettem egy ugyanilyet amibõl vizet ivott majd késõbb teát. Mikor kb. 2 hónapos lett, akkor vettem Avent 260 ml-est, a nagyobb mennyiségû tápszer miatt. Nekem mindig úgy volt, hogy 1 tápszeres üveg, egy teás üveg. A cumit kell csak cserélni.

Én 1 db Avent 125 ml-is cumisüveget vettem, a biztonság kedvéért. Ha anyatejes lesz a babád és szopik, akkor nem is kell cumisüveg. Az én babám végül tápszeres lett sajnos, így kellett ez a cumisüveg, még vettem egy ugyanilyet amibõl vizet ivott majd késõbb teát. Mikor kb. 2 hónapos lett, akkor vettem Avent 260 ml-est, a nagyobb mennyiségû tápszer miatt. Nekem mindig úgy volt, hogy 1 tápszeres üveg, egy teás üveg. A cumit kell csak cserélni.
én tommee tippee márkájút vettem, ill. adták a sterilizálóhoz. nem a legolcsóbb, de nagyon is jó minõségû. meg vagyok vele elégedve, nem volt hasfájós, nem lett cumizavaros a babám (sajnos tápszerrel kellett pótolnom) de csak végszükség esetén kell a cumisüveg, ha tudsz szoptatni és van elég tejed, akkor nem is lesz rá szükség! :) )) játszó és alvócumit is tommee tippeet vettem, de végül nem volt rá szükség: kiköpte, én meg nem erõltettem. boldog babavárást!
Mi tommee tippee-s cumisüvegeket vettünk utólag, ez vált be. Elõször egy 150 miliset, ez volt a tápszeres. Aztán mikor többet evett, 360 miliset vettünk, a kicsi pedig megmaradt teásnak. Kisfiam 14 hós, azóta nem vettünk új üveget, csak a cumit kell rajta idõnként cserélni. Ja, és hasfájásmegelõzõ szelep van a cumiján, így ez nekünk különösen jól jött. http://www.brendon.hu/Products/Details/22794
Mi MAM-os cumisüveget vettünk 260 ml, 3 hónapig szopizott.Volt még egy Aventes üveg is de azt nem fogadta el, a MAM után. Én csak ajánlani tudom, mi is elsõ babások vagyunk:)
Én Avent cumisüveget vettem: egyet tejnek, egy kisebbet meg víznek, hátha kell. Ehhez elég drága volt a termosz, ezért vettem 2 olcsóbb cumisüveget termosszal, még így is fele annyiért. Tettem ezt fölöslegesen, mert a fiam soha nem volt hajlandó inni egyikbõl sem, maradtak termosznak, az Avent meg a varászitató aljának. Elsõ körben vegyél 1 jó minõségût, úgyis a kicsi dönti el, milyen legyen. Cumit Nukot vettem. Szép nagyot, betakarta a fél arcát, rögtön ki is esett a szájából. Ezt gyógyszertári kis cseresznye cumira cseréltem, azt szerette nagyon. Szerintem ebbõl is elég egy pl: MAM , a fiamnak volt, elégedett vagyok vele. Azt is õ dönti el, milyen kell neki. PL: az én fiam semmilyen szilikon cumit nem volt hajlandó elfogadni, pedig bimbóvédõvel szoptattam, ami szilikon volt. Ha már tudod mit szeret cumiból érdemes kettõt tartani, mert a még nem mászó gyerek is csodálatosan el tudja tüntetni, fõleg alvásidõ elõtt.
Szia! Nekünk is elsõ baba lesz. Mi MAM mellszívót vettünk, ahhoz volt 2 db 160 ml-es cumisüveg, és külön vettünk egy 260 ml-est. A cumit ki kell tapasztalni. A Felicitas csomagban lesz elvileg 1 db MAM-os. Próbáljátok ki, aztán lehet még kísérletezgetni. Gratulálok! 24 h km
Én Aventeset vettem, jól rá is fáztam, mert egy fertõzés miatt bekerült a babám a koraszülöttre, nekem nem volt tejem a tápszert meg az osztályon Nuk-osból adták, így itthon nem akart enni az Aventesbõl! Gyorsan elszaladt a férjem és vett Nuk-osat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig érkezett válaszaitokat! Jól jönnek a hasznos tanácsok, tapasztalatok! :-) Mindenkinek boldog babázást, babavárást! Üdv.: 32 hkm.

Milyen cumit és cumisüveget vegyek?

A véd?n?m tanácsára szeretnék beszerezni 1 játszócumit és 1-2 cumisüveget, de milyet? A játszócumi cser-esznye, lapított, vagy fogszabályzós változata jobb? A cumisüveg cseresz-nye, vagy fogszabályzós alakú legyen? Üveg, vagy m?anyag? Hány ml-es?

Legjobb válasz: Én a Kenguru Gold boltban szereztem be ezeket Avent cimit és cumisüvegeket vettem. ezek drágábbak a többi terméknél, de szerintem kiválóak.Vettem 125ml-t 260ml-t és 330ml-t, ez mind cseresznye alakú és ahogy nõ a baba a cumisüvegek is változnak vele.nEKÜNK A CUMI IS NORMÁL ALAKÚ, DE VEGYÉL FOGSZABÁLYZÓSAT, ÚGY IS A BABÓ DÖNTI EL, HOGY MELYIKET AKARJA, LEGALÁBBIS NÁLUNK ÍGY TÖRTÉNT. TÖRHETETLEN anyagból készülnek a cumisüvegek.

Én a Kenguru Gold boltban szereztem be ezeket Avent cimit és cumisüvegeket vettem. ezek drágábbak a többi terméknél, de szerintem kiválóak.Vettem 125ml-t 260ml-t és 330ml-t, ez mind cseresznye alakú és ahogy nõ a baba a cumisüvegek is változnak vele.nEKÜNK A CUMI IS NORMÁL ALAKÚ, DE VEGYÉL FOGSZABÁLYZÓSAT, ÚGY IS A BABÓ DÖNTI EL, HOGY MELYIKET AKARJA, LEGALÁBBIS NÁLUNK ÍGY TÖRTÉNT. TÖRHETETLEN anyagból készülnek a cumisüvegek.
Szia. Nekem a védõnõ a NUK üveg cumisüveget javasolta.
Nos én újszülött készletet vettem Aventeset. Egyszerû az indokom, van benne 2 játszócumi, 2 pót etetõcumi, 2 125ml üveg, és 2 260ml. És ehhez épp volt ajándékba két db aventes fedeles pohárka. Szerintem ez a fajta mûanyag a legjobb könyebb a babának is. Én azért "ragaszkodtam" ehhez, mert egyrészt ami benne van azt ha külön veszem meg akkor 8-9000 Ft. Jah van benne üvegmosó is. De ugye kell egy tejes, kell egy teás, és én spec nem szeretném vegyíteni a még a teát sem a gyümölcslével. Egy meg nem árt ha van. Az elején még fölösleges a fogszabályozós cumi mivel nincs is foga, tehát mindegy. Bár kérdés, hogy aztán majd nem e kell olyan neki amit megszokott a kezdetektõl. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Az Aventes újszülött csomagot hol vetted? Ez jól hangzik! Köszönöm szépen mindenkinek, sok boldogságot!
Üdvözlöm a védõnõt, nem muszáj venni cumit és cumisüveget, ha csak szopik majd a baba, egyikre sincs szükség. Nálunk 3 gyerek nõtt fel ezek nélkül.
Én is az Aventet ajánlom. Nekünk speciel szükség volt rá az elejétõl. Szóval szerintem inkább készülj rá elõre...


Milyen cumisüveget vegyek a babának? Honnan tudom milyen cumi kell rá? Minden cumisüvegnek magvan a saját, megfelelő cumija?

Ma voltunk a férjemmel vásárolgatni, és gondban vagyok ezzel, mert annyi félét láttam, fogalmam sincs melyiket válasszam. Egyáltalán mi alapján döntsek? Kérlek, segítsetek...

Legjobb válasz: A védõnõtõl kap minden kismama Felicitas tanácsadó könyveket. Abban van egy kitéphetõ lapocska, amit ki kell tölteni és a hozzád legközelebb esõ beváltohelyen leadni, ahol megkapod a csomagot. A beváltóhelyek listája is benne van a füzetecskékben. Na abban volt többek közt az a cumisüveg, amit írtam. A kórházban szüléskor is kapsz majd ilyen csomagot, abban sokkal több minden lesz. / pl.: kiskanál, elõke, popsitõrlõ minták, pelusminták, teák stb. / Boldog babavárást!:-)

A védõnõtõl kap minden kismama Felicitas tanácsadó könyveket. Abban van egy kitéphetõ lapocska, amit ki kell tölteni és a hozzád legközelebb esõ beváltohelyen leadni, ahol megkapod a csomagot. A beváltóhelyek listája is benne van a füzetecskékben. Na abban volt többek közt az a cumisüveg, amit írtam. A kórházban szüléskor is kapsz majd ilyen csomagot, abban sokkal több minden lesz. / pl.: kiskanál, elõke, popsitõrlõ minták, pelusminták, teák stb. / Boldog babavárást!:-)
Én a csõrös pohárra esküszöm.Lehet nehezebb dolog megitatni belõle a babát, de más dolgod úgysem lesz az elsõ néhány hónap, ami meg igen, az is megvár, és az nem zavarja meg a baba szopásireflexét.Ismerõsömék eléggé pórul jártak a cumisüveggel, mert az elején valamiért abból adtak neki inni, és a baba rájött, hogy abból mennyivel könyebb, és nem hajlandó szopizni, csak cumisüvegbõl enni.Csak akkor támogatom a cumisüveget, ha tápszeres a baba, de úgy kell hozzáállni, hogy nem lesz az, hanem csodásan tudod majd te is szoptatni.
Én mindenképp vettem volna 1 db cumisüveget, mert biztos ami biztos, legyen itthon, ha kell. Közben kiváltottam a kismama csomagot és abban volt egy AVENT-es cumisüveg újszülötteknek, úgyhogy nem vettem. Szerintem váltsd ki te is, hiszen ingyen van és csak felesleges pénzkidobás, ha nem is lesz rá szükséged, azon kívül szerintem nagyon jó minõségû lehet, bár még nem próbáltam, mert hál' isten van elég tejem.
Szerintem gyakorlatilag mindegy. Én azt tapasztaltam, hogy ha egy baba megszokja valamelyik fajtát, akkor nagyon nehezen hajlandó másmilyenbõl inni. Nekem a fiam az elsõ három héten cumisüvegbõl kapott anyatejet, mert a kórházban véresre csócsálta a mellem. De nem lett belõle semmi baj, csak még nagyon pici volt a szája és valahogy nem tudta jól bekapni a mellem. De három hét után szépen visszaszokott a szopira. Szóval szerintem nem nagyon okoz gondot a cumi. Mi Aventosat használtunk, de sokan dícsérik a Nubyt is.
Szerintem nem feltétlen kell venni cumisüveget, nálunk a három gyerekbõl egy sem használt sose. A harmadik kapott ajándékba, egyszer próbaképpen a szájába dugtam, lökte ki a nyelvével, ez Avent volt, szóval ennyit errõl. Amikor már 4-5 hónapos volt, vettem neki Nuby szilikonos csõrös itatót, hogy tudja teát vinni neki, ha elmegyünk, ez az egy, amit elfogadott a szopin kívül.
Ja, másik, ne legyetek már ilyen szoptatás fanatikusok, basszus, fogadjátok már el, hogy nem mindenki tud. És akkor meg nem azt kell ajánlgatni, hogy ne vegyen az illetõ cumisüveget, hanem igen is ötletet kért, hogy milyet vegyen. Akkor marha nagy segítség, hogy a tieid nem cumiztak!
Egyébként cumisüveg nem csak azért kell mert valaki "nem akar" szoptatni. Ha anyának el kell mennie otthnról és apa v. a nagyi marad otthon a babával, akkor mivan??? Anya lecsatolja a mellét és rábízza az éppen aktuális személyre?? Bár a fent említett fanatikusok ezt is megoldanák-egy huszárvágással:) Nekem is avent van-nem is egy-mert vettem egy készletet, aztán váltottam ki a csomit....
A kérdező hozzászólása: Igen, van ilyen füzetem, köszönöm, hogy emlékeztettél rá! Gondtalan babavárást mindenkinek!
Tommee Tippee cumisüveget vettem. Anyamell formájú és a szilikon része is teljesen puha lesz a meleg kajcsi hatására.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, azt hiszem elboldogulok. Nem vagyok egypárti sem, viszont biztos, ami biztos úgy gondolom jó ha van egy cumisüveg otthon. Sosem lehet tudni... Viszont ez a kismama csomat felkeltette az érdeklõdésemet, pontosan mirõl is van szó? Légyszi, ha olvassátok ezt, válaszoljatok... Minden jót!
Köszi annak a parasztnak, aki lenullázott egy teljesen hasznos és korrekt választ, gondolom simán azon az alapon, mert õ nem így gondolja. Fanatikus barmok...
Örülök, hogy végre valaki nem olyan szemellenzõsen áll a kérdéshez :)

Milyen cumit és cumisüveget érdemes venni?

Ma voltam a rossmanban,és láttam 1000 ft os NUK cumit,és 500 ft os babydream cumit. Megéri drágább cumit venni? Köszönöm

Legjobb válasz: Mi cumit nem használunk, cumisüvegbõl pedig MAM cumisüveget használunk, nekünk nagyon bevált. Ha vennék cumit szerintem abból is MAM osat vennék.

Mi cumit nem használunk, cumisüvegbõl pedig MAM cumisüveget használunk, nekünk nagyon bevált. Ha vennék cumit szerintem abból is MAM osat vennék.
1 vagyok: Még annyi, hogy szerintem érdemes azért a cumik terén körülnézni és olyat választani ami a fogfejlõdésben nem okoz gondot. Valamint érdemes air cumit venni aminek csak körvonala van, hogy a nyáltól ne sebesedjen ki a szája.
2 MAM cumisüveget vettem, nagyjából meg vagyok vele elégedve, bár a kisebbel már többször jártam úgy, hogy az alja kilazult és a tej kicsöpögött belõle. Lehet, hogy csak egy hibásabb darabot fogtam ki. Cumi nincs itthon, ebben nem tudok segíteni.
Megszültél már és váltani szeretnél cumit, vagy a kelengyét gyûjtöd? Mert a felicitas csomagban van 2 hónapos korig Mam cumi, lehet hogy nem is fog cumizni, felesleges addig beszerezned. A mamos egyébként kb.1200 ft, ez 2-6 hós korig jó. Kisfiam Mam-os cumit használ, ezeket már kb.fél éve nyúzza, semmi bajuk (több is van neki). Cumisüvegbõl a Tommy Tippienek az antihasfájós üvegjét. Szerencsére nem volt hasfájós, lehet hogy ennek köszönhetõen. Viszont ebbõl sem érdemes elõre bevásárolni, mert lehet hogy nem is lesz rá szükség ha szoptatsz-én sajnos nem tudtam.
Nekem is 2 MAM-os cumisüvegem van amit alul szèt lehet szedni így könnyebb tisztítani ès beengedi a levegöt! Ez a kettõ elèg is volt! Èn cumit is csak MAM-ost használok! Próbáltam adm-est de bepenèszedett így ennèl maradtunk! Remèlem tudtam segíteni! Jó babázást!
Szintén Mam.
A kérdező hozzászólása: 4.esnek: még nem szültem meg, 18 hetes vagyok még. csak nézelõdtem a boltokban, és érdeklõdöm itt. Fogalmam sincs, h mi lesz az ajándékcsomagban. Nem csak a cumi fajtája érdekel, jobbára cumisüveg, csak nem fejtettem ki a kérdésemben pontosan. Ha lesz a csomagban, akkor egyértelmû, h nem veszek cumit. :) Köszönöm a válaszokat.
Egy jó tanács: én vettem cumit, cumisüveget, melegítõt és sterilizálót.....nem hallgattam mondjuk nálam tapasztaltabb anyukákra, így kidobtam kb 25 ezret az ablakon. Miért? 13 hónapos a fiam, szopizik. Cumink van, abból a MAM a legjobb, mert mindegy hogyan veszi be a szájába, egyforma így is és úgy is, a legtöbb cuminál nem mindegy és éjjel sötétben elég gáz kitapogatni. Szerintem várd meg, tudsz-e szoptatni, nézz körül és majd akkor küldj el valakit venni, ha szükséges. Nekem itt állnak, mert 6 hónapig csak anyatejes volt, utána pedig jöttek a csõrös poharak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ az utolsónak is!!! Rendben van!! :)

Milyen cumi a legjobb a cumisüvegre?

Nuk-ot használunk ha kell teához, vagy lefejt tejhez, de annyira sok leveg?t nyel a babám, hogy ált. kijön minden. így nincs értelme fejni,mert nem tudja megenni mert kibüfögi szinte mindet. Mivel szopik csak nem tanulta meg, bár lehet hogy csak a cumi rossz. Ötletek?

Legjobb válasz: A Nuk 1-es cumit használjuk mi is, és abban van egy szelep, amin keresztül levegõ kerül a cumisüvegbe, így nincs szükség arra, hogy a baba maga tegyen bele levegõt és azáltal le is nyelje. Nekünk nagyon bevált. Azóta lassabban is eszik. 180 ml kb 40 percig tart.

A Nuk 1-es cumit használjuk mi is, és abban van egy szelep, amin keresztül levegõ kerül a cumisüvegbe, így nincs szükség arra, hogy a baba maga tegyen bele levegõt és azáltal le is nyelje. Nekünk nagyon bevált. Azóta lassabban is eszik. 180 ml kb 40 percig tart.
Nállunk is gond volt míg szopizott és fejt tejet is kapott. Addig sokat bukott és nem is evett rendesen. Nem tudta elkülöníteni a cumisüveget és a cicit. mert más a technikája a kettõnek. Utánna én úgy gondoltam hogy csak cumisüvegbõl eszik. Onnantol jó volt, nem bukott annyit. Nekem macerásabb volt, de neki meg jó volt igy. Egyébként Avent cumisüvegünk van/volt és akkor még csak az 1es cumiját használtuk, és ezen is van "szellõzõ" és nem kell levegõt engedjen bele.

Kezdésnek mennyi darab cumit (milyet? ), és cumisüveget célszerű a picinek megvenni?

Ki kell f?zni ?ket, ugye? Mikor? :-))

Legjobb válasz: Szia! Szerintem cumiból max 2 darabot vegyél, rá van írva, hogy hány hónapos babáknak való. Cumisüvegbõl is szerintem kettõt, inkább ne legyen rá szükség, de jó ha van. Mindent ki kell fõzni a legelsõ használat elõtt, utána meg ahogy jónak látod. Az én kisfiam sajnos tápszeres, én kétnaponta fõzöm ki a cumikat, cumisüvegeket, orrszívó-porszívót...stb.

Szia! Szerintem cumiból max 2 darabot vegyél, rá van írva, hogy hány hónapos babáknak való. Cumisüvegbõl is szerintem kettõt, inkább ne legyen rá szükség, de jó ha van. Mindent ki kell fõzni a legelsõ használat elõtt, utána meg ahogy jónak látod. Az én kisfiam sajnos tápszeres, én kétnaponta fõzöm ki a cumikat, cumisüvegeket, orrszívó-porszívót...stb.
Elõzõ vagyok, én az Avent híve vagyok, szerintem az a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is az Aventre gondoltam.
Szia! én kettõt vettem az elején Aventeset. De mára lecseréltem MAM-osra. A kislányom sokkal jobban boldogul vele! Szóval szerintem nagy bevásárlást ne csinálj, elõször nézd meg melyik tetszik neki. Én is az Aventre esküdtem, míg nem kapott a kislányom egy MAM-os játszócumit. Láthatóan sokkal jobban kedvelte mint az Aventeset és akkor vettem MAM-os cumisüveget is. Na azóta nem hagy az üvegben egy korty tejet sem. Babája válogatja a dolgot szerintem!
Màrkàrol nem osztok vélemönyt, mindenkinek màs vàlik be. arabban: 2 sima cumi(0-6 honapig) 2 sima cumisüveg (ha tàpszeres lenne majd, akkor plussz 2 cumisüveg.de azzal még värok. Naponta kifözni.Màr az elsö hasznàlat elött is!
Kislányom 10 hónapos, de cumit, cumisüveget nem ismeri. Nem vettem, így még most is szinte csak szopizik.
Elfelejtettem ezt még: én kifõztem mindent az utsó pillanatokban, sõt, egy üveget vittem magammal a kórházba is (biztos, ami biztos alapon). Utólag kiderült, h nagyon jól tettem, mert sajnos szükségünk volt a tápszerre, viszont az ottani "cumisüveg" (mini befõttes üvegre hasonlító vmi, latex fejjel, ami meg egy gumikesztyû egyik ujjára hasonlított) rettenetes volt! Ahogy a gyerek fejéhez közelítettem vele, sugárban ömlött belõle az anyag a pici nyakára, szájára, pofijára! Andi
Szia! Én 1 NUK-os cumit vettem, 1-est, és két cumisüveget, egy kicsit, és egy nagyot. (Nukkos az is). A cumit nem bántam meg, mert nem tudom, hogy tudnám megnyugtatni a kislányomat. A cumisüveg csak áll a szekrényben, mert szopik a picur, remélem ott is marad. A szülés elõtt 2 héttel fõztem ki a cumit.

3 hónapos a babám. Tápszerhez milyen cumit használjak neki a cumisüvegre? Van kifejezetten a tápszerhez cumi?

Legjobb válasz: Tejhez való cumi van,ami jó tápszerhez is. A kisebb lyukú a teás cumi már.

Tejhez való cumi van, ami jó tápszerhez is. A kisebb lyukú a teás cumi már.
Minden tipusú cumisüveghez van teás és tejes cumi. Sõt még pürés is. A tejessel adhatod a tápszert.
Ha Tommee Tippee-s cumisüveget használsz tuti nem szokik hozzá, csak elõbb mindig a cicivel kezd.
Szia!HA kell pótlás a cseppednek nem kell neki feltétlenül cimisüvegbõkl adni! Õ nagyon szépen eszik kanállal vagy megissza pohárból!Idõ igényesebb de nem szokikra a cumisüvegre!:) )
Nem tudom, h függ-e, én is adtam/adok pótlást pár hetes kora óta-most 5.5 hós-ettõl függetlenül simán cicizik.Ráadásul a játszó cumija(Chicco) is teljesen más fajta és forma, mint az etetõcumi(Avent).Mégse volt soha cumi zavaros, és szeret a cicimen lógni.
Az én lányomat a kórházba 1 hétig cumisüvegbõl etették, itthon nem kellett neki a cici, fejnem kellett. Aventos cumit használtam, aminek más volt a formája mint a kórházinak. Három hónapos korára sikerült a kicsit szopizásra bírni, de addigra kevés lett a tejcsi.De tudott szopizni is és cumisüvegbõl enni is, nem zavarodott össze.
Szia! Én elejétöl fogva hozzátápláltam, mert nem volt elég tej. Mi a NUK cumit használtuk (ez hasonlít a mellbimbóra). A védönö tanácsára kisebb lyukat szúrtunk rá, hogy kb. megközelítöen úgy kelljen szívni, ahogy a mellböl is. Más anyukáktól hallottam, hogy ök a teás cumit próbálták (ennek is finomabb a lyukasztása), hogy hasonló hatást érjenek el. Nálunk sem okozott ez problémát. A kisfiam továbbra is szivesen szopizott.
Gondolom már nem aktuális a kérdés, de azért válaszolok... A Suttogó sorozat a Medela Haberman etetõjét ajánlja az elsõ 3 hétben. Ez olyan, hogy csak akkor jön belõle a tej, ha szívja a gyarek, mi 5 hósan is ezt használjuk még hozzátáplálásra, és jól szopizik mellette.

Mekkora és milyen NUK cumisüvegre való cumit vegyek? 6 hós anyatejes baba, aki nem hajlandó vizet inni semmiből. Megszívja már a cumisüveget, de kifolyatja a vizet a száján.

Gondoltam, megpróbálom az almalét, hátha azt megissza, és így meglesz a rutin. És azért nem akarok cicit adni neki evés után, mert sokat megyünk és nem kaphatom el? a cicit csak azért, mert szomjas. Még csak egy étkezést próbálok kiváltani, úgyhogy nem vonom el a cicit t?le.

Legjobb válasz: Szia!Mi is így jártunk.Vettem egy Nuby csöpögésmentes puhacsõrû itatót,úgy már iszik,és tetszik neki ha foghatja ,és nézegetheti,és nem kell vigyázni,hogy kiborul.4 hós kora óta egyedül iszik.

Szia!Mi is így jártunk.Vettem egy Nuby csöpögésmentes puhacsõrû itatót, úgy már iszik, és tetszik neki ha foghatja , és nézegetheti, és nem kell vigyázni, hogy kiborul.4 hós kora óta egyedül iszik.
A fiam NUK cumisüvegbõl kapja a tápszert, inni mégsem hajlandó belõle, de úgy tûnik a Nuby csöppmentes itatója nekünk is beválik, imádja fogni:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!