Találatok a következő kifejezésre: Milyen cumisüveget a babának (24 db)

Milyn cumisüveget ajánlotok? Babám most kezdte el a tápszert mert elfogyott a tejem. Beba 2-est vettem, de az annyira nem jött be neki.

Most vettem vaníliásat, de az viszont nagyon s?r? és nem jön át a cumin. Aventes cumisüvegeim vannak és azt vettem észre, hogy nem tetszik a formája neki (nem tud inni bel?le). Most vettem Mam -ost de abból meg ömlik a kaja (vaníliás). Ennek a formája jó, de már nem tudom mi lenne jó?

Legjobb válasz: Az én fiam sem tudott enni elõször cumisüvegbõl. Elõször vettem Avent-et aztán MAM de visszaálltunk Aventre. Sokkal jobb a nyílása nekünk. 1-2-3 lyuk és van a variábilis azzal variálhatsz és megpróbálod melyik jobb. A MAM -nál ne a 3 számúval kezd. Szerintem. Idõ kell nekik még megszokják. Az enyém néha "fuldoklott" az elején frászt hozta rám. Próbálkozz, biztos ráérzel mi a jobb nektek.

Az én fiam sem tudott enni elõször cumisüvegbõl. Elõször vettem Avent-et aztán MAM de visszaálltunk Aventre. Sokkal jobb a nyílása nekünk. 1-2-3 lyuk és van a variábilis azzal variálhatsz és megpróbálod melyik jobb. A MAM -nál ne a 3 számúval kezd. Szerintem. Idõ kell nekik még megszokják. Az enyém néha "fuldoklott" az elején frászt hozta rám. Próbálkozz, biztos ráérzel mi a jobb nektek.
Szia!Mildibé tápszert adj a kicsidnek, vigyázz nehogy édesszájú legyen.A Mam termékek jók, csak vegyél kissebb cumit az üvegre.Mondjuk tejes helyett a teással itasd.
A kérdező hozzászólása: Most a sûrû vaníliáshoz vettem a pépeshez való cumit.. Melyiktõl lehet édesszájú?
A kérdező hozzászólása: mármint tápszertõl..
Szia!A vaníliás tápszerre gondoltam, hogy nem lesz jó, ha megszokja az ízesített tejcit, mert utána már a natúrt nemfogja meginni.Van többféle tápszer, viszont elötte azért kérdezd meg a dokit, melyik lenne nektek jó.Nem egészséges a kis beleinek, ha egyszerre több mindennel "kísérleteztek"./MERT NÉMELYIK TÁPSZER VASHIÁNYOS BABÁKNAKVALÓ STB.../
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Mi is Aventes cumisüveget használtunk, de sokszor volt vele gondja 4 hónapos kisfiamnak. 1 hete vettem NUK first choice cumisüveget, egyszerûen szuper, azóta többet szeik és nyûglõdés nélkül. Ez egy új fejlesztés, jobban hasonlít a mellhez és kevesebb buborék megy át rjata. Lehet kapni S méretût - teának, víznek, M méretût - tápszernek, tejnek és L méretût - fõzeléknek, pépnek. Próbáljátok ki!

Hogyan tartjátok a Tápszeres babát etetésnél (ülve, fekve, vagy félig fektetve) és a cumisüveget, hogy ne nyeljen sok levegõt és ne nyeljen félre? Milyen tápszert és milyen cumisüveget használtok?

A kislányom sajnos 1,5 hét után tápszeres lett és HUMANA tápszert írt fel a Dr. nénink.Espumisan cseppet adok etetések elõtt,de sajnos nagyon sok levegõt nyelünk és sok a puki, nagyon hasfájós.Próbáltam masszírozni és tornásztani de nem mindig segít.Vettem Dr. Brown1s cumisüveget,mert állítólag kevesebb levegõt nyel,de szegénykének olyan pici a lyuk a cumiján,hogy mire megenné teljesen beájul, elfárad és 30-40p után sírva kel,h ismét éhes. :( :( várom a segítségeteket. köszönöm.

Legjobb válasz: VAn a cumisüveg cumiján levegõztetõ szelep?

VAn a cumisüveg cumiján levegõztetõ szelep?
A kérdező hozzászólása: igen van szelep és általában felfelé van amikor a szájába teszem.
Én a szoptatós párnára szoktam fektetni úgy, hogy a feje fentebb legyen mint a lába. Így nem nyel félre sem és sok levegõt sem. Evés után pedig rendesen megbüfiztetem, hadd jöjjön ki a levegõ. Ez néha 8-10 percbe is beletelik, de a büfit mindig megvárom. Így nincs pocakfájás.
Nekünk Tommee Tippe cumisüvegünk van. Nagyon szeretjük. Gondolom 0+ os a cumifej a cumisüvegen. Azokon pedig kicsi a lyuk, nem szabadna sok levegõt nyelnie.
A kérdező hozzászólása: lefelé legyen a feje??? ezt még sosem halottam. :S Akkor kedves második: azt mondod, hogy keltegessem fel ha bealudna a Dr. Brown's cumisüvegbõl eszik? Milyen tápszert eszik/evett a kicsi? Köszi
Probald tobbszor bufiztetni, akar eves kozben is tobbszor, mar hogyha engedi :( hasfajasra es a sok levegonyelesre segitseg a babycalm csepp

Milyen cumisüveget vegyek a babának? Honnan tudom milyen cumi kell rá? Minden cumisüvegnek magvan a saját, megfelelő cumija?

Ma voltunk a férjemmel vásárolgatni, és gondban vagyok ezzel, mert annyi félét láttam, fogalmam sincs melyiket válasszam. Egyáltalán mi alapján döntsek? Kérlek, segítsetek...

Legjobb válasz: A védõnõtõl kap minden kismama Felicitas tanácsadó könyveket. Abban van egy kitéphetõ lapocska, amit ki kell tölteni és a hozzád legközelebb esõ beváltohelyen leadni, ahol megkapod a csomagot. A beváltóhelyek listája is benne van a füzetecskékben. Na abban volt többek közt az a cumisüveg, amit írtam. A kórházban szüléskor is kapsz majd ilyen csomagot, abban sokkal több minden lesz. / pl.: kiskanál, elõke, popsitõrlõ minták, pelusminták, teák stb. / Boldog babavárást!:-)

A védõnõtõl kap minden kismama Felicitas tanácsadó könyveket. Abban van egy kitéphetõ lapocska, amit ki kell tölteni és a hozzád legközelebb esõ beváltohelyen leadni, ahol megkapod a csomagot. A beváltóhelyek listája is benne van a füzetecskékben. Na abban volt többek közt az a cumisüveg, amit írtam. A kórházban szüléskor is kapsz majd ilyen csomagot, abban sokkal több minden lesz. / pl.: kiskanál, elõke, popsitõrlõ minták, pelusminták, teák stb. / Boldog babavárást!:-)
Én a csõrös pohárra esküszöm.Lehet nehezebb dolog megitatni belõle a babát, de más dolgod úgysem lesz az elsõ néhány hónap, ami meg igen, az is megvár, és az nem zavarja meg a baba szopásireflexét.Ismerõsömék eléggé pórul jártak a cumisüveggel, mert az elején valamiért abból adtak neki inni, és a baba rájött, hogy abból mennyivel könyebb, és nem hajlandó szopizni, csak cumisüvegbõl enni.Csak akkor támogatom a cumisüveget, ha tápszeres a baba, de úgy kell hozzáállni, hogy nem lesz az, hanem csodásan tudod majd te is szoptatni.
Én mindenképp vettem volna 1 db cumisüveget, mert biztos ami biztos, legyen itthon, ha kell. Közben kiváltottam a kismama csomagot és abban volt egy AVENT-es cumisüveg újszülötteknek, úgyhogy nem vettem. Szerintem váltsd ki te is, hiszen ingyen van és csak felesleges pénzkidobás, ha nem is lesz rá szükséged, azon kívül szerintem nagyon jó minõségû lehet, bár még nem próbáltam, mert hál' isten van elég tejem.
Szerintem gyakorlatilag mindegy. Én azt tapasztaltam, hogy ha egy baba megszokja valamelyik fajtát, akkor nagyon nehezen hajlandó másmilyenbõl inni. Nekem a fiam az elsõ három héten cumisüvegbõl kapott anyatejet, mert a kórházban véresre csócsálta a mellem. De nem lett belõle semmi baj, csak még nagyon pici volt a szája és valahogy nem tudta jól bekapni a mellem. De három hét után szépen visszaszokott a szopira. Szóval szerintem nem nagyon okoz gondot a cumi. Mi Aventosat használtunk, de sokan dícsérik a Nubyt is.
Szerintem nem feltétlen kell venni cumisüveget, nálunk a három gyerekbõl egy sem használt sose. A harmadik kapott ajándékba, egyszer próbaképpen a szájába dugtam, lökte ki a nyelvével, ez Avent volt, szóval ennyit errõl. Amikor már 4-5 hónapos volt, vettem neki Nuby szilikonos csõrös itatót, hogy tudja teát vinni neki, ha elmegyünk, ez az egy, amit elfogadott a szopin kívül.
Ja, másik, ne legyetek már ilyen szoptatás fanatikusok, basszus, fogadjátok már el, hogy nem mindenki tud. És akkor meg nem azt kell ajánlgatni, hogy ne vegyen az illetõ cumisüveget, hanem igen is ötletet kért, hogy milyet vegyen. Akkor marha nagy segítség, hogy a tieid nem cumiztak!
Egyébként cumisüveg nem csak azért kell mert valaki "nem akar" szoptatni. Ha anyának el kell mennie otthnról és apa v. a nagyi marad otthon a babával, akkor mivan??? Anya lecsatolja a mellét és rábízza az éppen aktuális személyre?? Bár a fent említett fanatikusok ezt is megoldanák-egy huszárvágással:) Nekem is avent van-nem is egy-mert vettem egy készletet, aztán váltottam ki a csomit....
A kérdező hozzászólása: Igen, van ilyen füzetem, köszönöm, hogy emlékeztettél rá! Gondtalan babavárást mindenkinek!
Tommee Tippee cumisüveget vettem. Anyamell formájú és a szilikon része is teljesen puha lesz a meleg kajcsi hatására.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, azt hiszem elboldogulok. Nem vagyok egypárti sem, viszont biztos, ami biztos úgy gondolom jó ha van egy cumisüveg otthon. Sosem lehet tudni... Viszont ez a kismama csomat felkeltette az érdeklõdésemet, pontosan mirõl is van szó? Légyszi, ha olvassátok ezt, válaszoljatok... Minden jót!
Köszi annak a parasztnak, aki lenullázott egy teljesen hasznos és korrekt választ, gondolom simán azon az alapon, mert õ nem így gondolja. Fanatikus barmok...
Örülök, hogy végre valaki nem olyan szemellenzõsen áll a kérdéshez :)


Gyümölcsöt akarok sinlacal adni a babámnak. Milyen arányban keverjem ki a pépet hogy átmenjen cumisüvegen?

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád? Kiskanállal is adhatod neki. A cumisüveg lyuk méretétõl is függ az állag, az Avent tejes cumifejének III-as részén könnyen átmegy egy sûrûbb állag is.

Mennyi idõs a babád? Kiskanállal is adhatod neki. A cumisüveg lyuk méretétõl is függ az állag, az Avent tejes cumifejének III-as részén könnyen átmegy egy sûrûbb állag is.
Miért akarod a gyümölcsöt cumisüvegbõl adni? A kanál jobb lenne szerintem.
Szerintem is kanállal add. Én kizárólag folyadékot adtam cumisüvegbõl, minden mást kanállal. Nagyon szépen ette.
A kérdező hozzászólása: Muszáj Neki cumisüvegbõl adnom fõzeléket, gyümölcspépet mert kanállal még ügyetlen de ennie muszáj mert nem akar hízni.Orvosi utasítás! Köszi hogy senki sem a kérdésre válaszolt:S
Elsõ vagyok, én próbáltam a kérdésre válaszolni, de az arány tényleg attól függ, hogy mekkora lyukú a cumisüveged!!!
Ha Tommee Tippee-s cumisüveget használsz tuti nem szokik hozzá, csak elõbb mindig a cicivel kezd.
Szia!HA kell pótlás a cseppednek nem kell neki feltétlenül cimisüvegbõkl adni! Õ nagyon szépen eszik kanállal vagy megissza pohárból!Idõ igényesebb de nem szokikra a cumisüvegre!:) )
Nem tudom, h függ-e, én is adtam/adok pótlást pár hetes kora óta-most 5.5 hós-ettõl függetlenül simán cicizik.Ráadásul a játszó cumija(Chicco) is teljesen más fajta és forma, mint az etetõcumi(Avent).Mégse volt soha cumi zavaros, és szeret a cicimen lógni.
Az én lányomat a kórházba 1 hétig cumisüvegbõl etették, itthon nem kellett neki a cici, fejnem kellett. Aventos cumit használtam, aminek más volt a formája mint a kórházinak. Három hónapos korára sikerült a kicsit szopizásra bírni, de addigra kevés lett a tejcsi.De tudott szopizni is és cumisüvegbõl enni is, nem zavarodott össze.
Szia! Én elejétöl fogva hozzátápláltam, mert nem volt elég tej. Mi a NUK cumit használtuk (ez hasonlít a mellbimbóra). A védönö tanácsára kisebb lyukat szúrtunk rá, hogy kb. megközelítöen úgy kelljen szívni, ahogy a mellböl is. Más anyukáktól hallottam, hogy ök a teás cumit próbálták (ennek is finomabb a lyukasztása), hogy hasonló hatást érjenek el. Nálunk sem okozott ez problémát. A kisfiam továbbra is szivesen szopizott.
Gondolom már nem aktuális a kérdés, de azért válaszolok... A Suttogó sorozat a Medela Haberman etetõjét ajánlja az elsõ 3 hétben. Ez olyan, hogy csak akkor jön belõle a tej, ha szívja a gyarek, mi 5 hósan is ezt használjuk még hozzátáplálásra, és jól szopizik mellette.

Milyen mosogatógéped van? A babád evőeszközeit, tányérjait, cumisüvegét is abban mosod?

Most szeretnék újat venni, de nem tudom milyet vegyek. Tudsz mutatni, maximum 70 000 forintig? Én erre gondoltam:

Legjobb válasz: Szia! Nekünk Indesit van, IDE 45 S típusú. Nagyon szeretem, jó szolgálatot tesz 2 gyerek mellett:) De ez csak 9 terítékes, persze ugyanúgy jó ez is:) 2-3 naponta telik meg. A cumisüvegeket nem tettem bele, de késõbb a gyerek poharakat, tányérokat, evõeszközöket beletettem. Tavaly vettük, 65körül volt az ára.

Szia! Nekünk Indesit van, IDE 45 S típusú. Nagyon szeretem, jó szolgálatot tesz 2 gyerek mellett:) De ez csak 9 terítékes, persze ugyanúgy jó ez is:) 2-3 naponta telik meg. A cumisüvegeket nem tettem bele, de késõbb a gyerek poharakat, tányérokat, evõeszközöket beletettem. Tavaly vettük, 65körül volt az ára.
nekünk Bosch van, de az 200 e ft.-nál is többe került. Pici korában nem mostam vele a baba cuccait, cumisüveget sosem tettem bele. MIvel nekem nincs meleg vizem a konyhában, ezért általában kézzel mostam el a cuccait, és ha azt akartam, hogy meleg vizet is lásson, beraktam a gépbe, vagy a cumisüveget kifõztem. Most 11 hónapos, a cumisüvegen kívül mindenét abban mosom.
Miért nem teszitek bele a cumisüvegeket, cumit? Ezrk mind kifõzhetõk, ugyhogy a gép magas gõz hõfokát kitünõen birják. Mindig is ebben mosogattam mindenét, mert kézzel sosem tudod olyan tisztára mosogatni, mint géppel. AEG gépem van.
Azért, mert a tablettából minden szar kicsapódik, és utána el kellene még öblíteni. Én bármit használtam, bármilyen programon, a cuccokon érezni lehet enyhén sós ízt. A cumisüveget pedig kézzel sokkal egyszerûbb elmosogatni, ugyanis nemhiába találták ki a cumisüvegmosó kefét. Azzal mindent ki lehet pucolni.

Mennyi, s milyen cumisüveget, cumit vegyek, ill. milyen kellékek kellenek még a babához?

Nálatok is azt hangoztatják a véd?n?k hogy cumisüveget nem kell venni, szoptatni kell a babát, se teát, se vizet ne adjunk neki ha szomjas, ill. kiskanállal vagy pohárból itassuk.

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok azthiszem szettben is van sterilizálóval együtt.

Elõzõ vagyok azthiszem szettben is van sterilizálóval együtt.
Én vettem 3 féle cumisüveget, meg hozzájuk való cumit, de egyetlen egyszer használtam, és azóta se a 7 hónap alatt. Rajtad múlik, hogy akarod-e majd máshol etetni, lesz-e elég tejed, akarsz-e neki inni adni a tejen kívül stb. De szerintem nagy hûhót ne csinálj belõle, mert ezeket már szinte minden boltban be tudod szerezni, ha mégis szükséged lesz rá. Legfeljebb egyet-egyet tartsál a biztonság kedvéért.
Én aventes kézi fejõt vettem az jó ha bent van Veled a korházban és van mellé két cumisüveg.Pont elég ha mégis kellene.Boldog babázást.
Legalább 1-2 cumisüveg legyen , mert ha késõbb lesz tejed, vagy tápszer kell neki, vagy nehezen , vagy egyáltalán nem tud szopni, akkor nem etetheted kanállal. Ha meg megtanul cicizni, meg tejed is lesz, akkor sem baj ha van otthon cumisü., mert elõbb -utóbb kellhet.
Nekem is van elökészületbe 2 cumisüveg, meg 2 cumi. Mondja a védönö, hogy nem kell, de ha mégis?????? Akkor nem lesz jo az elsö napokban emiatt rohangàlni. Ez legyen a legkevesebb kiadàsod. Nem eget verö àrai vannak egy cumisüvegnek, hogyha a végén mégse kell, akkor sajnàlkozni kellene. Milyen kellékek mellé? Én ég veszek mellszivot is. Sterilizàlot abban az esetben ha a keretek megengdik.

Milyen cumisüvege van a babádnak?

Legjobb válasz: MAM.

MAM.
MAM.
Én NUK-ossal kezdtem, aztán 2 és fél hósan vettünk neki AVENT-eset, hát azóta rájöttem, hogy a NUK-os sz.r! Csak az aventest használjuk, 260ml-es van neki, de venni akarok egy kisebbet is ami jó víznek vagy teának.Mert egyenlõre csak ebbõl az egybõl iszik-eszik mindent, mert csak egy db van neki.
MAM anti-colic szelepes cumisüveg. Imádom, mert nagyon könnyû a tisztítása, és önsterilizáló (mikróban 3 perc, nem kell hozzá mikrós sterilizáló sem, nem kell vízben forralgatni). A babám is szereti, mást nem fogad el.
MAM szelepes :) Van 1 DM-es is, mert az 280 milis, de az nem szelepes így nem nagyon használjuk, de viszont ebbe is MAM-os cumifejet használok :)
Avent, 1 éves, születésétõl fogva ezt használjuk.
Tommee Tippee. MAM-os is volt, már elhasználódott, aminek örülök, mert utáltam, legalábbis az üvegét. Szerintem is rémes mosogatni. Állandóan darabjaira szedni. A TT-t pedig csak simán elmosogatom, széles, ugyhogy mindenhol jól elérhetõ szivaccsal. A MAM-osnak viszont jobb a cumija. De ez csak egy vélemény a sok közül. Kinek mi válik be.
Tápszerhez Tommee Tippee, vízhez MAM
Mikor megszületett pár hónapig Tomee Tipee, majd MAM anti colic, én mindkettõt szerettem, de a MAM-ot én is a könnyû tisztítás miatt, 3 perc a mikrós streilizálás.
jaaa, igen a MAM-nak a nagy mikrós sterilizálása. És tudtátok, hogy ez a mikrós sterilizálás bármelyik cumisüveggel kivitelezhetõ? :) De amugy jó kis reklámfogás az biztos.
6-os vagyok. Én soha nem sterilizáltam mikróban, viszont elmosni messze ezt a legkönnyebb, mivel darabjaira lehet szétszedni.
Nekem mindenhol a medela calma-t ajánlottak, állítólag ez az egyetlen olyan cumi amitõl nem lesz lusta a baba, szinte ugyanúgy kell szivnia mint a cicit... Nézz utána! 35 hkm
Chicco. Nagyon jo szerintem.
MAM. Szelepes, hogy ne fájjon a pocak. Rémes mosogatni, 6 része van...
MAM.Csak ezt fogadja el.:)
Avent és Tommee Tippee anti-colic.
Tommee Tippee .
MAM. Szerintem meg pont jó, hogy sok részbõl áll, mert ezt tökéletesen el lehet mosni.
MAM.Egyetértek az elõzõ válaszolóval.Tényleg nagyon jól tisztítható, és szereti a kicsi is.
MAM, mást el se fogad! :D
Tommee Tippee
Avent, Mam, Nuk, Dr. Brown, Tomme tippe...stb., szóval sokfélét próbáltunk ezek közül a tomme tippe volt a legjobb az én kislányomnak
Két cumisüvege van. A Mam-osat használjuk a vízre, az Aventeset a tápszerre.
Keskeny szájú NUK üveg cumisüveg latex cumival. Ezzel ugyanannyi ideig itta a tejcsit, mint mikor még szopizott. Nekünk ez vált be.
tisztitani minden használat után fertötleniteni heti egyszer
A kádat az elsõ használat elõtt fertõtlentítettem. A többit mondjuk 4-6 hetente. A ruháit, ágynemût egyáltalán nem. Fél éves a babám.
Szia! Cumisüveget cumit mellszívót minden nap sterilizálom. A plüss játékait mikor megvettük õket ki mostam a ruhákat ágynemûjét vasalom a kádat minden nap át mosom használat elõtt. 1 hónapos a kislányom.

Milyen és mennyi cumisüveget kell venni a babának?

Legjobb válasz: Én az Avent-bõl vettem 1 125 és 1 260 ml-est.Amikor nem volt elég tejem és kellett a pótlás vettünk még üveget.

Én az Avent-bõl vettem 1 125 és 1 260 ml-est.Amikor nem volt elég tejem és kellett a pótlás vettünk még üveget.
Szerintem a MAM cumik a legjobbak, a kisbabák nagyon szeretik. Én elõször csak 1-et vettem teának, mikor kellett tápszer annak mégegyet, és 3 havonta cseréltem õket.
Ha szoptatsz, akkor 1 db bõven sok, esetleges pótlásnak vagy teának, ha fáj a babád hasa. Én sajnos fejek és üvegbõl adom neki, mert nem szopik. 8 db 125 ml-es és 1 db 250 ml-es van (Avent) és majdnem kevés, mert ugye fejésenként lejön 2 deci, meg mosogatni kell, éjszaka meg nem mosogatok, de háromóránként akkor is fejni kell...
Én is a MAM-ra szavazok, elsõnek olyat vettem!Volt Avent is, második gyereknek de nekem az tul duci volt, a baba se szerette!Most 3.baba van utban és épp pár napja nézegetem és ujra a MAM-osat választom:-)
Én egy darab 260-as aventet vettem. 7 hónapos volt a babám, mikor kicsomagoltam az eredeti csomagolásából, addig nem kellett. Ne vegyél elõre sok cumisüveget: 1. lehet, csak és kizárólag szoptatni fogsz (mint én, és sokan mások) 2. lehet, hogy a babád azt a cucliformát nem fogadja el, aztán így is úgy is futkorászhatsz másik fajtáért
Nekünk tápszernek van egy MAM 250 ml-es üveg, teának pedig az AVENT 125 ml-es üvege (a mellszívóhoz volt) Cumit már többször cseréltem, bár a mai napig a lgkisebb, 1-es cumival isznak, hiába már 14 hónaposak. :) Az üvegeket eleinte sûrûn kifõztem, mostanában már ritkábban...
Ha szoptatni tudsz akkor egyet sem .Nekem egyik gyerenél sem volt .Hat hónapos koráig szoptak, már pólyas korban müanyag kanállal kapták a teát .Hosszabb idõ.de megéri, mert nagyon hamar pohárból ittak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!