Találatok a következő kifejezésre: Milyen cipőben táncolni (2 db)

Milyen cipőben szoktak táncolni?

Legjobb válasz: Mindenki más, ezért lehet, hogy valaki végig tudja táncolni az egész estét tûsarkú cipõben, de van aki már alig várja, hogy levegye. Ezért célszerû egy középutat választani: ez elsõ táncot még magassarkú fehér cipõben és utána átvenni a cipõt egy kéynelmes cipõre.

Mindenki más, ezért lehet, hogy valaki végig tudja táncolni az egész estét tûsarkú cipõben, de van aki már alig várja, hogy levegye. Ezért célszerû egy középutat választani: ez elsõ táncot még magassarkú fehér cipõben és utána átvenni a cipõt egy kéynelmes cipõre.
Karaktercipõ vagy bársonycipõ(próbacipõ)
karaktercipõ néptánchoz <3 14/L
tornacipõ, sportcipõ, deszkás
musical-tánchoz: speciális, velúrbõr forgótalpú, egészében bõr cipõ, méretre készítettettük, de a Sansha gyárt hasonlót.
Mindig olyan cipõt válassz amilyen a tánchoz kell.De megszokták mondani az oktatok hogy mi en cipõt kell viselni.
Én speciel néptáncos vagyok, nekünk külön erre a célra kifejlesztett karaktercipõnk van, ami fekete bõrbõl készült, kb 5 cm-es sarokkal...
A lényeg az hogy a táncfajtához amit táncolsz kényelmes legyen a cipõd. Nagyban függ hogy milyen táncot táncolsz, mert egy hiphopos nem fog latin versenycipõben táncolni:) Vannak kifejezetten tánccipõ bltok ahol érdklõdhetsz hogy kokrétan a te táncodhoz milyen való. De ha nem akarsz drága tánccipõt venni, akkor egy kényelmes, jó stapabirójágú cipõt válassz.
táncra mindenféleképpen valami kényelmes cipõt válassz. az mindegy h mekkora a sarka, vagy h h nézki, a lényeg h te kényelmesen érezd magad benne. én versenyszerûen táncolok latin táncokat és kifejezetten erre a célra készült cipõket hordunk, általában 7-9 cm-es a sarka, de a talpa puha és naggyon kényelmes.
ha néptáncot akarsz tanulni mind itt mi egy páran vagy tanultunk akkor karakter cipõ (lánynak).És fiúnak próbacipõnek bõr cipõ kell:)

A szalagavatón a keringõ táncnál milyen cipõbe ajánlatos táncolni?

Tudom, fehér. De a sarka milyen legyen? Ha tudtok linkelni képet is, megköszönném!

Legjobb válasz: Nekem olyan cipõm volt, mint amilyet az elsõ belinkelt, csak pánt nélkül. Ilyen eseményre ajánlatos a magassarkú, de fontos, hogy olyan legyen, amiben biztosan tudsz járni és táncolni. Nálunk volt egy két csaj, akik a 10 centis sarkú cipõikben alig bírtak csoszogni.. na az nagyon gáz.

Nekem olyan cipõm volt, mint amilyet az elsõ belinkelt, csak pánt nélkül. Ilyen eseményre ajánlatos a magassarkú, de fontos, hogy olyan legyen, amiben biztosan tudsz járni és táncolni. Nálunk volt egy két csaj, akik a 10 centis sarkú cipõikben alig bírtak csoszogni.. na az nagyon gáz.
OFF!!! Normális vagy, utolsó?! Miért kell így gyalázkodni, he? Ismered az illetõt, hogy ennyire oltogatod? Ráadásul tök alaptalanul...
Igényes csaj lehet a barátnõd, büszke lehetsz rá.
Az egyik barátnõm fehér converse-ben táncolt. :) A szalagavató nem egy táncverseny kaliberû fellépés, ahol kötelezõ a magassarkú. Az a lényeg, hogy kényelmes legyen a mozgás a választott cipõben.
Kedves 10-es: 1. Ha a ruhához kapott cipõ nem kényelmes, vagy más gond van vele, akkor kell venni egy megfelelõt. Mivel szalagavatód nincs évente százszor, nyugodtan beruházhattál volna egy megfelelõ minõségû (nem Kínais) magassarkúra, amit aztán bármikor tudsz hordani. 2. Egy nõ mozgásán látszik, hogy milyen cipõt visel. Bármikor megmondom, hogy balerina cipõ vagy magassarkú van-e a lábadon, mégha a ruha teljesen takarja, akkor is. A szalagavató már feltételez bizonyos érettséget, ami nem csak abból áll, hogy vehetsz már magadnak cigit, hanem hogy nõként tudj nõiesen öltözni, fõleg egy olyan tánchoz, ami ezt megköveteli. Ha meg nincs erre igényed, akkor meg ne hangoztasd, és ne hozd fel magad rossz példaként.
holnap lesz a szalagavatom, keringo. a cipo amit kaptunk kenyelmetlen es nehez, szinte lehetetlen benne tancolni, normalisan mozogni, igy a mai proban atvaltottam balerinara :) sokkal kenyelmesebb es jobban erzem magam benne... nincs sarok, ami beleakadjon a ruhaba, mint az eddigi probakon :/:D es amugysem latjak a lelatorol a vendegek a cipot :)
He? Ez meg milyen szó? Most tanulsz magyarul egy "brazil" környezetben? Nwm kell ismernem az illetõt. Elég, ha a keringõt ismerem, és hogy azt milyen ruhában/cipõben táncolja egy normális nõ. Keress nekem a neten egy videót, ahol balerina cipõben táncolják, és rögtön bocsánatot kérek. Addig viszont fent tartom az eddigi véleményem.
olyan amiben tudsz táncolni:D De am ilyen, sztem:(a neten ezt hozta ki) http://aprod.hu/hirdetes/keringo-cipo-IDOSkr.html
Ha az öltözködésedre lennél annyira igényes, mint amilyen választékosan megfogalmaztad az elõzõ hozzászólásod, nem Te lettél volna a fõtrampli a szalagavatón. Remélem készült videó az eseményrõl, hogy még sokáig tudjanak rajtad röhögni.
Tisztelt utolsó válaszoló! Nagyon sajnálom, hogy ilyen goromba választ küldtél. Alacsonyrendû sértegetésed azonban sokkal triviálisabb, semhogy sérthetnél általa. Megpróbáltam a témába illõ hasznos válasszal szolgálni, a szavam nem szent, és megfogadni sem kell, csak egy tanács volt. Azt nem cáfolom, hogy van olyan, aki szerint - idézem: "égettem magam benne" - viszont ez engem teljességgel hidegen hagy. Az én napom volt, és olyan cipõben táncoltam, melyben én szerettem volna:) Sajnálom, ha bárkit is megsértettem válaszommal, habár a mondás igaz: akinek nem inge, ne vegye magára. A kérdezõtõl pedig elnézést kérek, hogy egy ilyen, számára haszontalan megjegyzést voltam kénytelen tenni!
Kedves 3-as: Neked szerintem csak savanyú a szõlõ, hogy vannak, akik nõnek öltözve is tudnak táncolni, te meg a balerina cipõdben égetted magad. Mert hidd el, azt tetted. Nagyon gáz vagy! Nõlj fel és tanulj meg magassarkút hordani, és ne másokat kritizálj, ha Te azokban a cipõkben még megállni se tudnál.
mamusz vagy strandpapucs, esetleg magassarkú lánctalp :)
Szia, nekünk ma volt a szalagavatós tánc elõadva, nekem egy fehér balerinám volt. Tudom mindenkinek a mániája a magassarkú én sem tartom rossznak, meg volt egy olyan korszakom, de az agyvérzés kerülgetett mikor azért nem tudtam táncolni normálisan, mert elõttem bukdácsoltak a 15 cm-s tûsarkúakba... Nem éreztem, hogy bármiféle hátrányba lennék a balerina miatt, pedig amúgy is alacsony vagyok... Ha magassarkút veszel mindenképp olyat ajánlanék, amit az elsõ linkelt, én ilyen táncoknál arra esküszöm, ha van pántja a cipõnek... Hidd el 7 évig jártam keringõre :)
kedves 11-es..:) szerinted kit erdekelt hogy milyen cipo van rajtunk?:) most inkabb estem volna el, v akadtam vna a ruhaba? meg igy sem volt egyszeru.. es bocsi, de nem mindenki teheti meg h egy alkalomra cipot vegyen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!