Találatok a következő kifejezésre: Milyen bogár rovar lehet az, amelyik (1 db)

Milyen bogár vagy rovar lehet az, amelyik a kertben kb. 1-5 forintos méretű mély lukakat fúr viszonylag közel egymáshoz?

Legjobb válasz: Esetleg a lótetû. Anyósomnál is sok van, és elég sok lyukat fúr, és elrág mindent.

Esetleg a lótetû. Anyósomnál is sok van, és elég sok lyukat fúr, és elrág mindent.
Lóbogár.
ez a lótetû, lóbogár, lóféreg. Mindenhol máshogy hívják. Nálunk is volt, van ellene méreg, ha nagyon zavar. De mostanában már elkezdenek meghalni. Én már két kiszáradt lóbogarat találtam, pedig semmilyen mérget nem szórtam le. Amúgy elég kártevõ, mindent megrág, ami a föld alatt van.
lótetû. hogy ne csak ugyanazt írogassuk, megoldást is írok. bármely kémiai cikkeket áruló vagy kertészeti áruházban vehetünk ellene különbözõ csodaszereket, de a gáz a leghatásosabb. ja, ez nem tenne jót nekünk, úgyhogy nem belélegezni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek? Kb egy 30 cm hosszú patkány van a szobámban mit tegyek!?

Most láttam meg nem rég. hogy irtsam ki ? (nincs egér csapdám! se mérgem)
Válaszokat gyorsan!!!!!!

17

Milyen állatra szeretnél hasonlítani és miért?

Van olyan állat, amelynek "többet" tulajdonítotok a külsőségeknél, amelynek valamiféle spirituális jelentést hisztek?

Pl. az oroszlánokhoz hasonlítják a nagy harcosokat, vagy Kínában a sárkányokhoz. (Tehát nem csupán létező állatra gondolok.)

Személy szerint én imádom a pókokat, a sólymokat, a farkasokat és az oroszlánokat is. Amit nem kedvelek (spirituális tekintetben, mert egyébként minden állatot szeretek és tisztelek), az a kígyó, a patkány és a hiéna.

12

A rex tengerimalac is fütyül?

2

Mennyibe kerül 1 aranyhörcsög?

4

A 1, 5 éves kínai háromélű teknősömnek adhatok szalámit?

1

Az oroszlán vagy a vaddisznó gyózne egy harcban?

Most néztem a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal c. mesét és ez ihlette a kérdésemet. :D

3

Melyik állattól félsz a legjobban?

8

Kismacskát milyen állat eszi meg?

Ma reggelre a három kismacskát valamilyen állat megölte, egyiknek csak a feje, farka maradt meg, a másik kettőt megölte. Valakinek van javaslata mit lehet tenni? A macska száraz kajához nem nyúlt. Félelmetes volt a látvány, nagyon megrázó.

9

Barátnőm nagyon kedveli a nagymacskákat. Valaki véletlenül nem tudja hogy van-e valamerre gondozói képzés, vagy hasonló program, ahol kicsit beleérezhetne hogy mi is az hogy ilyen állatokkal dolgozni, mit jelent a közelükben lenni, stb?

1

Hagyta már valaki a kis háziállatát állatpanzióban, amíg nyaralni volt? (főleg törpenyuszira vagy más kisemlősre gondolok). Tapasztalatok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!