Találatok a következő kifejezésre: Milyen bogár amelyik fekete, (1 db)

Milyen bogár az, amelyik fekete, hosszúkás testű, mászik is, repül is, éjjel aktív, vöröses szinű lábai vannak, és csíp?

ugy egy hónapja tömegesen lepte el a örnyékünket(legalább is mifelénk)

Legjobb válasz: Tudom melyikre gondolsz, és én úgy tudom, hogy gabonafutrinka. Gusztustalan egy állat! =oD

Tudom melyikre gondolsz, és én úgy tudom, hogy gabonafutrinka. Gusztustalan egy állat! =oD
Hát az biztos, hogy a gabonafutrinka nem csíp, mivel nincs is hozzá megfelelõ szájszerve, amivel tudna! És még csak nem is gusztustalan állat!
Ha esetleg tudnál róla képet adni... De az sem lenne rossz kiindulópont, ha megmondanád hogy hány lába van...:D Bioszt tanulok, ha tudok segítek, de ennyibõl a rovar (egyáltalán nem biztos hogy bogár..) se ismerne magára..:D
szarvasbogár

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet vadászatra tanítani állatokat?

Szeretnék venni vagy kutyát vagy vadászgörényt egyrészt házikedvencnek de be akarom tanítani vadászatra.
Hogy lehet ezt és kell hozzá valami engedély?

0

Cila és kutya tartók, nem gondoljátok hogy ez nagyon undorító meg fertőzésforrás?

A cilák is meg a kutyák is nagyon sokszor a saját végbelüket, puncijukat, péniszüket nyalják, melyiknek mi van aztán mivel állatok fogat nem igazán mosnak meg nem is fürdenek és utána meg a gazdájukat nyalják. Nem nagyon undorító ez?

9

Kaptam 2db szurkemarha szarvat, amibol kurtot szeretnek csinalni?

Mar foztem ki szarvat amibol kieesett az a kemeny es velos resz de a szarvnak maradt meg a belsejeben a hegyeig egy kemeny resz amit elkene tavolitani ahoz hogy lyukas legyen teljesen es atlehessen fujni rajta.
Azt szeretnem kerdezni kinek van otlete es ki jartas ebben az ugyben?

6

Kecskeméten mikor van állat örökbefogadási nap?

Úgy hallottam h szeptemberben szokott lenni. És hol?

1

Boncolásnál hogyan és mivel szokták megölni az állatokat?

Főleg olyanoknak szól, akik már csináltak ilyet: milyen szereket használnak (étert? alkoholt? mgcl2-t? etc), azokat hogyan alkalmazzák az egyes állatokon. Szóval nagyjából annyit szeretnék tudni hogy hogyan kell boncolás előtt megölni a kétéltűeket, rovarokat, emlősöket, puhatestűeket.

6

A Dzsungáriai törpehörcsög honnan származik?

4

Állatkedvelők tudtok ilyen helyet?

Olyan állatboltot budapesten ahol keresnek eladót?

1

Felelős Állattartók! Ti hogy kezelitek, ha a rokonaitok, ismerőseitek nem úgy állnak az állattartáshoz mint ti? Szaporítanak, nem oltatnak, sajnálják a pénzt állatorvosra, stb. Adódnak belőle konfliktusok?

Legutóbb csúnyán összevesztem a barátommal, mert nagy vígan közölte, hogy képzeljem el, kiskutyáik születtek, de persze ők azt sem tudták hogy vemhes a kutyájuk. A kutyával való foglalkozás egyébként kimerül náluk annyiban, hogy valaki ad enni valamit a kutyának és csókolom, az meg elvan magának az udvaron. Amikor elmondtam mit gondolok a szaporításról (pedig egyébként is tudja :O) megsértődött, és kiosztott, hogy én ugyan ne minősítsem a családját, és ne hasonlítgassam őket a szaporítókhoz, akiket a haszon hajt.

Hasonló eset, hogy normálisan megkértük a szomszédot, aki egyébként közeli rokon, hogy legyen szíves NE etesse a kutyánkat (minden nap adott neki valami [email protected], (kakaós csigát, pizzát, csirkenyakat, brióst), erre azóta is többször találtam kis péksüteménydarabokat, amiket meghagyott a kutya. Legszívesebben elküldeném a p*csába, de akkor oda lenne a jó viszony.

Szinte mindenkivel össze tudnék veszni valami ilyesmin a környezetemben, egyedül egy olyan embert ismerek a saját családomon kívül, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik. Valószínűleg figyelmen kívül kellene hagynom ezeket, de sajnos nem megy. :(

5

Dunakilitin vagy környékén merre érdemes elmenni egy félnapos kirándulásra?

1

Az árt a bigglie-nek a sok szőlő?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!