Találatok a következő kifejezésre: Milyen bogár amelyik fekete, (1 db)

Milyen bogár az, amelyik fekete, hosszúkás testű, mászik is, repül is, éjjel aktív, vöröses szinű lábai vannak, és csíp?

ugy egy hónapja tömegesen lepte el a örnyékünket(legalább is mifelénk)

Legjobb válasz: Tudom melyikre gondolsz, és én úgy tudom, hogy gabonafutrinka. Gusztustalan egy állat! =oD

Tudom melyikre gondolsz, és én úgy tudom, hogy gabonafutrinka. Gusztustalan egy állat! =oD
Hát az biztos, hogy a gabonafutrinka nem csíp, mivel nincs is hozzá megfelelõ szájszerve, amivel tudna! És még csak nem is gusztustalan állat!
Ha esetleg tudnál róla képet adni... De az sem lenne rossz kiindulópont, ha megmondanád hogy hány lába van...:D Bioszt tanulok, ha tudok segítek, de ennyibõl a rovar (egyáltalán nem biztos hogy bogár..) se ismerne magára..:D
szarvasbogár


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen bogarat láthattunk a haverjaimmal kis korunkban?

Eszembe jutott, hogy amikor még gyerekek voltunk, a haverjaimmal láttunk egy számomra ismeretlen bogarat. A bogár a földbe egy gödröt ásott, ha ebbe a gödörbe beleesett egy hangya, akkor elkezdett rá földet dobálni, és így kapta el áldozatát. Röviden ennyit tudok róla. Ez milyen bogár?

2

Hogy lehet feldolgozni, ha meghal a háziállatom?

Félek, hogy mi lesz velem, ha meghal valamelyik tengerimalacom, mert úgy szeretem őket. Tudom hogy ez az állattartás velejárója, de hogy lehet ezt feldolgozni? Nektek hogy sikerült?

5

Költözös előtt törpenyuszi?

Otthonról fogok nemsokára elköltözni saját lakásba, jöhetne velem a nyuszi. Szerintetek érdemes két "újdonságba" belekezdeni egyszerre?

6

Békafóbia mire vezethető vissza?

Lassacskán megint előjönnek a békák. Számomra ez elég nehéz sok esetben, ugyanis félek és undorodom tőlük. Bántani nem tudnám, nem is akarom őket, csak ne kerüljön utamba egy se, mert hisztirohamot kapok. Ez már több egy kis félelemnél, nagyon rosszul érzem magam, amikor látom, hogy ott ugrál egy előttem. Mitől alakulhatott ki ez a fóbia? Semmi békával kapcsolatos megrázkódtató élményem nem rémlik kiskoromból.

4

Ez milyen állat lehet?

http://www.youtube.com/watch?v=hL5ZoofNYXM&feature=player_em..
A videó 2000-ben készült Angliában, Devon megyében.

1

Miért van több pók a szilvafákon, mint más fafajtákon? Miért azt favorizálják?

1

Pécsiek, milyen tapasztalataitok vannak a pécsi állatorvosokkal kapcsolatban? Hová érdemes menni, kit kerüljek el messziről? Merre milyen az ellátás? Mennyire borsosak az árak?

7

Mennyit eszik egy szamár?

KB hány kg szénát? egy nap alatt
Hány kg abrakot egy nap alatt?

1

Az Untamed and Uncut részeit hol találhatom meg magyarul?

Régen az Animal planeten ment egy ilyen műsör, a magyar címe: Amikor az állatok támadnak. Valaki segítene megkeresni online?

0

Sürgős, valaki megmondaná, hogy a Karthago zenekar album boritoin milyen fajta elefánt volt?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!