Találatok a következő kifejezésre: Milyen bogár Mi (8 db)

Mi ennek a bogárnak a neve? Milyen bogár ez?

http://kepfeltoltes.hu/view/120622/DSC00959_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: Biztos hogy rózsabogár, de én szerintem aranyos rózsabogár. A háta csillogó zöld, igaz? És vannak rajta a feneke felé kis fehér csíkok? Mert ha igen, akkor biztosan aranyos rózsabogár, nem hiszem, hogy a tölgyerdõk közepérõl pont hozzátok repülne egy pompás rózsabogár. :) Hogy került be? Nyitott ablaknál berepült, felénk is gyakoriak. :) Hozzánk is néha-néha berepülnek. Nyugi, nem kell tõlük félni, ártalmatlan viráglakó állatok. :D

Biztos hogy rózsabogár, de én szerintem aranyos rózsabogár. A háta csillogó zöld, igaz? És vannak rajta a feneke felé kis fehér csíkok? Mert ha igen, akkor biztosan aranyos rózsabogár, nem hiszem, hogy a tölgyerdõk közepérõl pont hozzátok repülne egy pompás rózsabogár. :) Hogy került be? Nyitott ablaknál berepült, felénk is gyakoriak. :) Hozzánk is néha-néha berepülnek. Nyugi, nem kell tõlük félni, ártalmatlan viráglakó állatok. :D
A kérdező hozzászólása: És lassan mozgott
Ha tényleg ennyire nagy méretû volt, akkor pompás rózsabogár lehetett, ami védett faj. A színe és a formája alapján biztos, hogy a virágbogarak közé tartozik.
A kérdező hozzászólása: És egy ilyen bogár hogy kerül be a házba?

Ez milyen bogár? Egyáltalán bogár, vagy légy vagy lepke? Mi ez?

A fürd?szobában vannak.Apró,picik és csak kb.:0,8mm-erre n?nek meg.Sajnos a kép se tiszta mert csak digi fényképez?m van és nem tud többet nagyítani.Remélem azért valaki felismeri.Hogyan lehet kiirtani? [url=

Legjobb válasz: más képfeltöltõvel töltsd fel, mert ez nem hozza be a képet...egyébként ha kicsik akkor jó rájuk ilyen raid rovarölõ spray is.

más képfeltöltõvel töltsd fel, mert ez nem hozza be a képet...egyébként ha kicsik akkor jó rájuk ilyen raid rovarölõ spray is.
a képet, amit felraktál nem tudtam megnyitni, de én ezüstös pikkelykére tippelek, így látatlanban. azok szoktak a fürdõszobában lenni. így néz ki kábé? http://www.eurospiders.com/silverfish_fishmoth_lepisma_sacch..
meg lehet nézni a linket, csak nyomj rá, és utána mögé kell írni egy .jpg -t amúgy ilyen nálunk is van néha, de nem nagyon zavar..de engem is érdekelne, hogy mi a nevük. :)
A kérdező hozzászólása: 15:21-es nem olyan.hasonlít egy kicsi lepkére , de nem az.
MUSI! ne bántsd :(

Az ablakban van egy kaktuszom meg egy nem tudom milyen viragom es egy orchideam. Amikor megontozom a foldbol elojon par fekete apro szanyas bogar mik azok es egyaltalan artalmasak? Kicsit aggodom

Legjobb válasz: A legjobb lenne, ha ezt elmesélnéd egy mezõgazdasági boltban és ott el tudják dönteni, hogy mi is lehet pontosan és ha szükséges, tudnak rá adni vmi szert.

A legjobb lenne, ha ezt elmesélnéd egy mezõgazdasági boltban és ott el tudják dönteni, hogy mi is lehet pontosan és ha szükséges, tudnak rá adni vmi szert.
Szia! Ültesd át a növényeket új földbe! Nekik is jobb lesz egy kis új , termékeny talaj! Aztán figyeld meg, hogy újra beleköltöznek e a bogarak!
Szia! Nekem is voltak ilyenek a növényeimen és a virágboltban azt mondta a nõ, hogy ez valami tetûféle, ami akkor jön elõ, ha sokat öntözöd. Amikor legközelebb öntöztem volna, inkább kihagytam és csak következõ alkalommal locsoltam õket, és ezt pár hétig így folytattam és aztán eltûntek. Próbáld ki, hátha bejön!


Ezek milyen bogár ez, mit eszik? https://commons. Wikimedia. Org/wiki/Opatrum_sabulosum

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Tenebrioninae

Lárvák tápláléka: lágyszárúak gyökerei Imágó tápláléka: csíranövények, fiatal hajtások
A kérdező hozzászólása: Milyen bogár ez * Véletlen írtam így mert 2-t linkeltem volna de egyiket már tudom mi és köszi ment a zöld pacsi mindkettõtöknek ;)

Milyen bogár ez? Mi a neve? Káros? Repülni tud? Lehet belőle több is?

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=127391

Legjobb válasz: Hát hasonlít a szentjánosbogárra.Lehet hogy az.Nemtudom

Hát hasonlít a szentjánosbogárra.Lehet hogy az.Nemtudom
sztem gabonafutrinka, de nem tudom pontosan a nevét , julius végétõl szeptember elejéig van egy idõszak , amikor nagyon sok van belõlük.akkor hemzsegnek , fõleg a lakótelepi házak környékén.Nálunk is van.egyébként tudnak repülni , és nem károsak.csak imádnak az ágyba bemászni, és elég undorito..:( amugy a fényre mennek , meg a hüvõsre.ha leoltott lámpánál vagy , nem mennek be.sok szerencsét hozzájuk , semmivel sem lehet irtani:D:D:D
bocsi h ide írom. nálunk rengeteg van és az ablakon másznak be (7.en lakunk) és most is rengeteg kicsi van az ablakon, nem tudom hogyan vagy honnan kerültek elõ. én kiírtani akarom mindet, már beteges mennyire utálom õket. mivel irthatnám ki?
Ez nem az aratóbogár?Mikor nyáron aratnak akkor van belölük ezer!Szerintem nem bánt, de én is undorodok tölük! Olyankor nem is tudok aludni sem tölük!:) ))
valóban pincebogár. este megélénkülnek. tényleg repül és tényleg nagyot koppan. de a tiednél még 1 kicsit nõ nagyobbra...
pincebogár. nem káros és általában magányosan kóborolnak. Szeretik a hûvös helyeket. Ezért pincebogár.
A kérdező hozzászólása: Én hagytam 1-2-t, hogy tudjak vele bogarakat mérni :D De amúgy olyan 20-30 év múlva már egész kuriózum lesz.
még van 1 Ft-osod? ^^ én már elvittem az összeset a postára
Attól függetlenül még egy sima snassz poloska is nagyot tud csattanni az ablakon. Lényegtelen, hogy kicsit...
A kérdező hozzászólása: A válaszokból ítélve ti egy bazi nagy bogárra gondoltok. De nem! Itt egy újabb kép, egy 1 ft-ossal összehasonlítva a bogarat! http://kepfeltolto.hu/i/?127541&t=img
A nevét nem tudom, de az én lakhelyem környékén szokott lenni egy csomó nyaranként. Határozottan állíthatom, hogy REPÜL. Hát persze hogy lehet belõle több is. Egyébként károsnak nem mondanám, nem csípi az embert, ha erre gondolsz. Csak olyan hangja van, mint egy helikopternek. (Ablakon akkorát csattan, hogy mindig attól félek hogy betöri :D)
Nem szenjánosbogár. Ez vmi cincérféle vagy farontó vagy mi a neve...
sajna nem tudom, szeriuntem a cincérek családjába tartózik. Repülni nem tud, károsnak nem káros, elõfordulhat hogy van belõle több is de nyugi nem akkora bandában jár mint pl. a hangya. Ami szerintem biztos: ez nem szentjánosbogár.
a bogár tuti nem káros-a kis cuki...de az a dzsuva, amin kószál szegény, annál inkább. nem csak rá, rád is:)

Találtam egy bogarat és meg szeretném tartani, de nem tudom, hogy milyen fajta, ezért azt sem tudom, mit adjak neki enni. Tudnátok segíteni?

Kb 5mm, lapos testű, piros színű, a feje fekete, úgy nézem, egy testtájból áll,3 pár fekete ízeltlába van és nagy csápjai,szárnya nincs.

Legjobb válasz: ízre milyen?... abból kiderülhet, mit szokott enni :-)

ízre milyen?... abból kiderülhet, mit szokott enni :-)
Ha képet küldesz, akkor kiderítjük :) Nem olyan kicsit, mintha 2 fekete szemfolt lenne a szárnyán? Mert ha igen, akkor egy verõköltõ bodobács, ami hársmagvat szívogat :)

Milyen fajta bogár ez? És mit keres a szobámban?

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/213/a/e/does_anyone_k..

Legjobb válasz: Valamilyen ormányosbogár.

Valamilyen ormányosbogár.
Most tök komolyan... Nem rémlik ez valahonnan? Várj segítek: http://1.bp.blogspot.com/_o6D17mADhI8/SZ6pn70hG3I/AAAAAAAABC.. Amúgy meg átlagos kis bogár nyomd agyon és kész. Nálunk is van nem igazán izgat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!