Találatok a következő kifejezésre: Milyen biztosítási vannak (28 db)

Áprilisban Kint fogok tartózkodni Brüsszelben milyen biztosításra van szükségem odakint ha valami baj ér az orvos elláson?

Legjobb válasz: ha van TB-d fizetve itthon,akkor kapsz ingyen EU biztositasi kartyat. A neten megtalalod a cimet, odamesz es egybol megcsinaljak.

ha van TB-d fizetve itthon, akkor kapsz ingyen EU biztositasi kartyat. A neten megtalalod a cimet, odamesz es egybol megcsinaljak.
A kérdező hozzászólása: dolgozni fogok
Szerintem mindenféleképpen köss egy utasbiztosítást, jó kiegészítõkkel(poggyászbiztosítás, esetleg autó biztosítás, extrém hobby biztosítás stb.)Nem mindegy, hogy turistaként, vagy dolgozni fogsz kint tartózkodni.
A kérdező hozzászólása: Veszprém megyében élek nekem a veszprémi érdekelne hogy hol találom
Teve utcában van a saroktól(Robert K. Krt) kb 50-100m. De van több bejárat figyeld melyik a tied, ki van írva az ajtóra. Kb. 10 perc , és a kezedben a kártya. Megkérdezi hol dolgoztál és ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Mármint az EU-s kártyára gondolsz? http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBE..
A kérdező hozzászólása: a neten hol találom meg tudnál adni linket?
ez jó, ez az EU-s kártya, könnyû is megszerezni, de szerintem a legbiztosabb, ha van balesetbiztosításod is. Nem olyan véletlenül a bankkártyád, hogy jár hozzá? Mert az tökéletesen jó lenne.
Jó lesz Neked! Csak nehogy elássad magad.

Ha megvettem a jármûvem és megyek haza vele, milyen biztosítás van rajta?

ha bármilyen jármûvet megveszek írok egy adás -vételi szerzõdést és megyek haza,de milyen biztosítás van addig a jármûvön? ameddig én nem megyek kötni a nevemre biztosítást.

Legjobb válasz: Semmilyen, kötni kell rá neten rögtön miután megvetted, utána már semmi gond. A törvény szerint egy métert sem tehetsz meg közúton biztosítás nélkül. Kereskedõ elintézi neked, magánszemélyt meg megkérheted, hogy annyi idõre odaülhess a géphez, amíg kötsz egyet. Kb 5 perc.

Semmilyen, kötni kell rá neten rögtön miután megvetted, utána már semmi gond. A törvény szerint egy métert sem tehetsz meg közúton biztosítás nélkül. Kereskedõ elintézi neked, magánszemélyt meg megkérheted, hogy annyi idõre odaülhess a géphez, amíg kötsz egyet. Kb 5 perc.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
vagy elõre megkötöd. ez ma már elég gyakori.
Ha szerencséd van, az adás-vétel napjáig az elõzõ tulajdonos felelõsségbiztosítása még élhet. Egyéb esetben semmilyen biztosítás nincs az autón.

Hosszabb távra (1 év) milyen biztosítások vannak és mennyiért?

Egyesült Királyságról van szó, az EU kártya ugye nagyon alap dolgokhoz elég csak. Milyen biztosítás van és mennyibe kerül ha szeretnék kötni, hogy ne legyen gáz ha pl vakbélgyuszi van? :S

Legjobb válasz: Legjobban akkor járnál, ha a szüleid itthon kifizetnék neked a havi 4950 Ft-ot. Sürgõsségi mûtétekre, mint pl. a vakbélgyulladás, az EU-kártya is érvényes. De egyébként a családot kérdezd meg, ahol vagy, vagy ha irodán keresztül mentél, akkor õket, mert az Au pair-ek számára õk szoktak biztosítást kötni.

Legjobban akkor járnál, ha a szüleid itthon kifizetnék neked a havi 4950 Ft-ot. Sürgõsségi mûtétekre, mint pl. a vakbélgyulladás, az EU-kártya is érvényes. De egyébként a családot kérdezd meg, ahol vagy, vagy ha irodán keresztül mentél, akkor õket, mert az Au pair-ek számára õk szoktak biztosítást kötni.
A kérdező hozzászólása: Mit takar az a 4950 ft? Van már EU kártyám amúgy, de azt mondják a tapasztaltabbak, hogy kb semmire nem jó. Otthon nekem nem kell TBt fizetni, mert elvileg diák vagyok csak éppen passzívon.
EU kártya ugyanolyan ellátásra jogosít, mintha fizetnéd a tb-t angliában. Amiért az angoloknak fizetniük kell, azért természetesen neked is, de ugyanúgy mehetsz vele orvoshoz. Ahhelyett, hogy a szomszéd nénitõl tájékozódnl inkább a tb-tõl kéne, vagy rákeresni, és nem fórumokon, vagy ilyesmi, hanem a jogszabályokra. Ez ilyen eu-n belüli megegyezés az országok között, hogyha az egyikben biztosított vay, akkor mindben...


Milyen biztosításod van? Mennyi havonta? Ha nincs semmilyen, miért nincs?

Legjobb válasz: Unit-linked megtakarítással egybekötött életbiztosításom van. Ez nem nagyon életbiztosítás, csak akkor fizet, ha meghalok. Megtakarításnak viszont nem rossz.

Unit-linked megtakarítással egybekötött életbiztosításom van. Ez nem nagyon életbiztosítás, csak akkor fizet, ha meghalok. Megtakarításnak viszont nem rossz.
Kockázati életbiztosításom van, évi 12.000 Ft, nem nagy összegek, de ha valami baj van egy ideig elég..
Lakásbiztosítás. (Van értelme, már többször fizetett, mikor gond volt, ablaktörés, zuhanyzórepedés stb.). Kockázati életbiztosítás (havi ezer forint, szintén fizetett már kórházi kezelésre, de ha valami nagy gond van, akkor nem marad itt a férjem a sok adóssággal, fordított esetben én sem, mert neki is van biztije). Illetve megtakarítási biztosítás. Mivel nincs megtakarításom így befektetni nem tudok, így havi 10 ezer forintot beteszek egy ilyen biztosításba és 10 év múlva lesz egy nagyobb összegem kamatadó nélkül. Az elõzõ éppen tavaly decemberben járt le. Pont jól jött lakásfelújításra.
Lakásbiztosítás. Bár sokallom érte a havi 2550, - Ft-ot. Kezdetben 179, - Ft volt... Üvegkárt elég sûrûn kellett kifizettetnem, de más kárt pl kerítés kitörése nem fizettek ki. Legtöbb kárra azt mondták, hogy az én általam másoknak okozottakra vonatkozik a biztosításom. Én nem így értelmeztem ezt a megkötéskor. Az életbiztosításokat felmondtam /utólag visszafizettem a vaskos adójóváírásokat kamatostul .../
Megtakarításos életbiztosításom van, több is (ft-os, eurós) Nem unit linked. Meg vagyok vele elégedve. Éves díjak vannak ennél a biztosítónál, többszázezer Ft. Fontosnak tartom mint a megtakarítási részét, mint pedig a biztosítási részét azért mert úgy gondolom, hogy egészségügy meg nyugdíj tekintetében is csak magamra számíthatok, gyerek taníttatására is könnyebb hosszú távon gyûjteni, illetve nekem az sem mindegy, hogy mit hagyok hátra, ha velem tragédia történik.
Nekem nincsen semmi mert csöves vagyok s megvagyok nélküle is :)

Lehet aupairként Németországban plusz munkát vállalni? Mi a folyamata? Milyen biztosításra van szükség?

Sok au-pair tapasztalati irományaiban olvastam, hogy vállaltak plusz munkát. Mi a folyamata?

Legjobb válasz: Az au-pair blog írója általában feltünteti az e-mail címét, szerintem ott próbáld meg.

Az au-pair blog írója általában feltünteti az e-mail címét, szerintem ott próbáld meg.

Biztosítással foglalkozó fiókvezető munkája, miből áll? Milyen mértékben van szabad keze? Mik az állás elnyerésének feltétele? Kb. mennyi fizetés kérhető?

Legjobb válasz: Tudomásom szerint ismernie kell minden olyan biztosítási ügylet megkötésének feltételeit stb., amelyekkel kapcsolatbna az ügyfelek bemennek. Tudnia kell azonnal tájékoztatást adnia, intéznie kell a központtal a beérkezõ kártérítési igényeket, ill. ezzel kapcsolatosan a biztosító által vállalt feltételeket is tudni kell elmondani stb. Ezekre általában külön tanfolyamokat tartanak a pályázatot elnyerõk részére és vizsga van! Olyan nem lehet, hogy valaki bemegy az utcáról érdeklõdni és aki ott ül, nem tud válaszolni a különbözõ kérdésekre.Ha úgy érzed, hogy ezeknek a feltételeknek meg tudsz felelni, a havi fix-et õk mondják meg, amit ezen felül kereshetsz, az az összeg, amit a napi munkád mellett a biztosítási kötésekbõl (mint bármely másik üzletkötõ) megkereshetsz. Általában ez a séma.

Tudomásom szerint ismernie kell minden olyan biztosítási ügylet megkötésének feltételeit stb., amelyekkel kapcsolatbna az ügyfelek bemennek. Tudnia kell azonnal tájékoztatást adnia, intéznie kell a központtal a beérkezõ kártérítési igényeket, ill. ezzel kapcsolatosan a biztosító által vállalt feltételeket is tudni kell elmondani stb. Ezekre általában külön tanfolyamokat tartanak a pályázatot elnyerõk részére és vizsga van! Olyan nem lehet, hogy valaki bemegy az utcáról érdeklõdni és aki ott ül, nem tud válaszolni a különbözõ kérdésekre.Ha úgy érzed, hogy ezeknek a feltételeknek meg tudsz felelni, a havi fix-et õk mondják meg, amit ezen felül kereshetsz, az az összeg, amit a napi munkád mellett a biztosítási kötésekbõl (mint bármely másik üzletkötõ) megkereshetsz. Általában ez a séma.
Nem akarom kiábrándítani az elõttem szólót de én ebben dolgozom és amit elõttem leírtak az hülyeség. A feladatod tulajdonképpen nem más mint üzletkötõk (pozíciótól függõen akár vezetõk) toborzása, kiválasztása és pályára állítása, valamint munkájuk ellenõrzése és motiválásuk. Mivel biztosítóról van szó, számlaképesnek kell lenned ergo a béred "bruttóban" értendõ, itt általában van egy fix összeg, amelyet megkapsz ha hozod a kívánt teljesítmény szintet, valamint a mi cégünknél legalábbis jár felüljutalék az üzletkötõk teljesítménye után illetve toborzási bónusz a toborzási munkád elismeréseként. Amit ezzel kereshetsz az ha ügyes vagy milliós nagyságrend is lehet, ha viszont nem vagy ügyes és ambíciózus akkor rosszul is járhatsz. Ha gondolod mielõtt elköteleznéd magad keress meg privátban és beszéljünk a dologról részletesebben. Üdv: Ádám

Milyen díjak vannak kiszabva közlekedési balesetek biztosításának összegére?

Sehol nem találok konkrét összeg meghatározást, a biztosító pedig tőlem várja a díj megjelölését. Nyilván ezt reális kereteken belül kéne, csak hát nem tudom mi számít annak. Autóbalesetben szenvedtem csonttörést, és a sofőr autó biztosítójával menne jelenleg az egyezkedés, csak megakadtam az összeg megadásánál. Valaki valamilyen támpontot, vagy oldalt, ahol meg lehetne nézni?! (A törés maradandó károsodáshoz vezetett, de nem korlátoz, csak kellemetlen, így nem foglalkoztam további orvosi papírok beszerzésével, bár tudom, hogy magasabb összeghez vezethetne, nem ebből tervezem a meggazdagodást :D) /KöBe a szóban forgó biztosító, ha ez lényeges./ Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Csonttörésre a biztosítási összeg 3%-át szokták kifizetni. Kérdés, hogy ebben az esetben mi a biztosítási összeg... Teljesen hasra ütés, de én kb. 300e Ft-ot mondanék.

Csonttörésre a biztosítási összeg 3%-át szokták kifizetni. Kérdés, hogy ebben az esetben mi a biztosítási összeg... Teljesen hasra ütés, de én kb. 300e Ft-ot mondanék.
A mardandó egészségkárosodásnál 300e-nél több osszeget is kaphatsz.Olvasd el az elõzõ 2 kérdést és a válaszokat is.Itt nem csak a csonttörésrõl van szó, hanem a kórházban töltött napokra is kérhetsz un."nem anyagi kártérítést" napi 15-20eft.-ot.A munkádból is kiestél, táppénz pótlás, elszakadt a ruhád, késöbbi gyógykezelés stb..szóval szedd össze a mostani és a leendõ kiadásaidat.Ezért nincs konkrét bizt.összeg az ilyen esetekre.Írj nagy számot, mert a 70%-át biztos kifizetik és az is elég lest.
A kérdező hozzászólása: Nem kellett benn maradnom, és tanuló vagyok, ez pedig nyáron történt, szóval így semmilyen fenn akadást nem okozott, a mankót is szereztem, nem kellett rá költeni... a marandóságot meg abból a szempontból nem lehet figyelembe venni, hogy nem csatolok róla papírokat, mert nem olyan mértékû, hogy foglalkozzak vele... inkább esztétikai és enyhén kellemetlen, az orvosokat pedig ki nem állhatom, ezért nem szereztem be róla papírt. De én ezt a 300e-t nagyon soknak tartom, tényleg lehetséges?? :D

A Malusz 2-be sorolás mennyi időre hat ki? Milyen következményei vannak? Kb mennyivel lesz drágább és mikortól a néves biztosítás?

Válófélben vagyunk, az autónk közös. Tavaly a férjem okozott baleseteta kkor 0-ba ker?lt. Januárban ugyanezzel a kocsival én okoztam. A kocsi az ? nevén van. Most felszólított, hogy fizessem ki az általam okozott kárt, mert akkor marad 0-ban. Nem is érdekem, nem is akarom, de nem értem, hogy ha én vezettem, miért a kocsi tulajdonosát sorolják vissza. Van olyan ember, aki a helyemben fizetne? (Õ a közös vagyonból semmit nem akar adni, de én fizessem ezt ki.)

Legjobb válasz: Azért õt sorolják vissza, mert az õ nevén van a biztosítás. Itt van a rendelkezés: http://www.pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_kgfb&switch-con.. Itt röviden, hogy mikor kerül vissza bonusba: http://www.allianz.hu/sw31_allianz_internet/online/bonus_mal..

Azért õt sorolják vissza, mert az õ nevén van a biztosítás. Itt van a rendelkezés: http://www.pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_kgfb&switch-con.. Itt röviden, hogy mikor kerül vissza bonusba: http://www.allianz.hu/sw31_allianz_internet/online/bonus_mal..
Ja, és érdemes kiszámolni, hogy mennyi a károkozás miatt befizetendõ összeg, valamint hogy mennyivel emelkedik a díj arra a 4 évre amíg vissza kerül megint bonus 2-be! Mi éri meg jobban? Egyszerre kifizetni egy nagyobb összeget, vagy részletekben?

A vagyonbiztosítás mit tartalmaz és milyen lehetőségei vannak a személyszállításban? Miből áll a biztosítás megkötése és egy biztosítás meddig érvényes?

Tételkidolgozáshoz kell az anyag, ha bárki egy ehhez a témához kapcsolódó oldalt vagy word-pdf fájlt tud adni az sokat segítene. El?re is köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!