Találatok a következő kifejezésre: Milyen bevételre kiadásokra számíthatok, (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire nyereséges egy étterem?

Mennyire nyereséges egy étterem? Tudom, hogy sok dologtól függ, de úgy kb.
- egy kifőzde forgalmas helyen
- egy középkategóriás étterem forgalmas helyen
- egy felső kategóriás étterem a Belvárosban
- egy átlagos étterem a Balatonnál

7

Egy induló vállalkozás mely étrend kiegészítőket gyárt és forgalmaz milyen támogatásokhoz juthat?

Milyen támogatásokhoz lehet jutni egy új vállalkozásnak? Legyen szó alacsony kamatú hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról!

Köszönöm előre is!

0

Hogyan tudok egy vállalkozást elindítani?

Nagyon alapszinten vagyok , most akarok egy pékséget nyitni de nem tudom hogy kezdjek bele, még vállalkozási engedélyem sincs. Tud valaki segíteni hogyan vágjak neki az egésznek?
Elegem van a minimálbéres bérből, meg a sok bunkó főnökből, a magam útját szeretném járni.

14

Ha magántanárként szeretnék tanítani, akkor kell adóznom vagy egy bt. -t létrehoznom?

5

Azt szeretnem tudni, hogy egy uj ruhazati bolt nyitásánál milyen engedelyek szükségesek?

0

Mivel éri meg Ebay-en kereskedni?

Milyen tárgyakra, illetve termékekre van a legnagyobb kereslet Ebay-en, illetve miket lehet a legjobban, legkönnyebben eladni? A válaszokat előre is köszönöm.

5

Weboldalakat lehet priváton készíteni legálisan?

Hallottam olyanról, hogy saját szoftverek pénzért való eladása legális, ha nem sért semmilyen jogot, és semmilyen másolt adat nincs benne. Nos én értek egy kicsit a weboldalak programozásához és szeretnék egy kis pénzt keresni vele. Mivel először is fizetnem kellene egy tárhelyet, ahol tárolom az adatokat, ez benne van az árban. Tehát egy tárhely, plusz a weboldal ára lenne, amit elosztanék egy bizonyos arányban, így mindenki ugyanolyan árat fizetne. A weboldalaim semmilyen sértő információt nem tartalmaznának, csupán hirdetés, blog, kibeszélés, bemutatkozás, vagy esetleg dokumentáció. Engem tulajdonképpen főként a Szerbiára vonatkozó szabályok érdekelnének (szerbiai vagyok), tehát, hogy jelen esetben szabad e hirdetni magam, hogy weboldalakat készítek cégeknek, személyeknek, privátul, havi oldalfizetéssel? A választ előre is köszönöm!

4

Termékfényképezésre vállalkozást csinálni megérné?

Van egy spéci ága a termékek fényképezésének: amikor 360 fokban forgatva kell több képet csinálni és végül a neten lehet majd körbeforgatni a tárgyat. Erre szeretnék egy vállalkozást nyitni. Tudom hogy van már ilyesmi, de ha a környezetemben keresem akkor egyet sem találok, ergo betömhetném a réspiacot...
Mivel az ilyesmit fizikailag helyben kell csinálni, az utazás miatt olcsóbban jönne ki a munkám mintha messzebről hívnak rá valakit. Fényképezéshez a tudásom megvan hozzá, csak az eszközök kellenek.

3

Mi a véleményetek, lehet pénzt keresni a hálózatépítéssel? Ti belevágnátok egy ilyen jellegű munkába?

25

Egyesületet csináljak, vagy van más lehetőség erre Magyarországon?

Sport egyesületet csinálnék, viszont itthon nem tudom van lehetőség másra is, ami nem túl költséges. A lényege a dolognak, hogy lenne maga az egyesület, ami szerződtetne játékosokat. A bevétel a szponzorok általi juttatások, illetve a versenyek pénz+tárgy díjazása, ami együttesen a szerződött játékosok fizetését is magába foglalja. Erre milyen egyesületi formát javasoltok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!