Találatok a következő kifejezésre: Milyen bevált vannak, (107 db)

3-3, 5 éves, közösségbe járó gyermeketeknek milyen immunerősítőt adtok? Van aki esetleg Immunotrofina szirupot ad? Milyen, bevált?

Legjobb válasz: én azt adom a 3,5éves fiamnak,és eddig nagyon bevált.Elõtte rengeteget próbáltunk,semmi nem használt.

én azt adom a 3, 5éves fiamnak, és eddig nagyon bevált.Elõtte rengeteget próbáltunk, semmi nem használt.
Sziasztok! Milyen íze van?
Nekünk a doktornéni úgy magyarázta el, hogy az immuno az immun erõsítõ készítmény és abban fog segíteni, hogy erõsödjön az immunrendszer és kevesebbszer legyünk betegek és nem multivitamin.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is :-). Én nem tudtam. Úgy látom, mindenki foyamatosan adja, akkor én is adom neki márciusig, múlt hét szombat óta adom csak. Nekünk a drnõ nem mondta, hogy szedjen vitamint, de 2 oldali középfülgyulladása és mandulagyulladása volt, ezért inkább adom neki.
Nekünk még a doktornénink ajánlotta az ovi kezdés elõtt.Tavaly az influenzát utolsóként kaptuk el, de sokkal hamarabb túl estünk rajta, mint amikor nem szedtük az Immunot.Tudjátok, hogy antibiotikummal együtt is be lehet venni?
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is, ment a kezecske :-)
Nekünk nagyon bevált az IMMUNOTROFINA, tavaly ismertem meg, egy ismerõs anyuka ajánlotta bölcsis beteges kisfiamnak (már veszélyben volt a munkahelyem). Azóta szeptembertõl Március- Áprilisig folyamatosan szedjük és a legtöbb bajunk annyi volt, hogy folyt az orrunk. Ilyenkor megkétszerezem az adagot pár napra. Nincs láz köhögés, nem hiányzunk. Szóval nekünk nagyon jól mûködik!
Mi is az Immunotrofinát adjuk az ovis kislányomnak, 1x volt beteg a múlt évben, de az is enyhe lefolyású volt...nekünk nagyon bevált..
minden nap, már a 2.üveggel kapja!2 hónapja nem volt beteg!Elõtte hetente... mondjuk még mellé kap ilyen szintén immunerõsitõ lekvárt, manó manna elixir a neve, 1 hónapra elegendõ, 5500 ft.Nem olcsó, fõleg a 2 együtt, de nekem bõven megéri hogy nem beteg 2 hetente....
A kérdező hozzászólása: Köszi, ment a kéz :-). Minden nap adod vagy csak kúraszerûen?
A kérdező hozzászólása: Szia! Édes :-). 1 éve adom a kislányomnak, szereti.

Milyen napszakban megy legjobban a tanulás, és milyen bevált stratégiáid vannak a gyorsabb felfogás segítésére?

Legjobb válasz: Ez egyénfüggõ szerintem. Nekem bevált, hogy du. 13-tól tanulok 18-ig, közbeiktatok 2-3 szünetet amik kb 15 percesek és akkor mozgok egy kicsit, eszek valamit vagy még ki is megyek a friss levegõre. Meghatározott idõt szánok minden tantárgynak, tehát biosznak másfél óra nem több, annyi idõ alatt meg kell tanulni. Esetenként ha valami nem nagyon megy, másnap reggelizés közben újra átfutom és biztosabb a tudásom. Nekem ez így mûködik.

Ez egyénfüggõ szerintem. Nekem bevált, hogy du. 13-tól tanulok 18-ig, közbeiktatok 2-3 szünetet amik kb 15 percesek és akkor mozgok egy kicsit, eszek valamit vagy még ki is megyek a friss levegõre. Meghatározott idõt szánok minden tantárgynak, tehát biosznak másfél óra nem több, annyi idõ alatt meg kell tanulni. Esetenként ha valami nem nagyon megy, másnap reggelizés közben újra átfutom és biztosabb a tudásom. Nekem ez így mûködik.
Az attól függ, hogy kipihent vagy-e? Reggel érdemes felkelni és ismételni! Nem tanulni, hanem ismételni! De ehhez le kell feküdni idõben, fõleg hétköznap! Este 10 után már nem fog az agy! Akkor sem, ha délutáni pihenõt is szoktál beiktatni (15-30 perc fekvés, szundikálás, alvás)! Ugyanis érdemes megosztatni az alvásidõt. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagy, ha pihensz délután. Hangsúlyozom PIHENSZ! Nincs hangos zene, sem fejhallgató, csak pihenés! A tanulásról annyit, hogy próbálj átállni arra a stratégiára, hogy amit ma adtak fel (mai órán), azt ma tanuld meg! Sokkal inkább emlékszel rá, mert nemrég volt az óra. Utána már csak ismételni kell, még ha 2-3 nap múlva lesz az a tantárgy újra! Kevesebb energiád emészti fel a visszaemlélkezés. Elõször próbáld ki egy tantárgynál, pl. kedvenc tantárgy, majd hetente egy újabbal bõvítsd! Így tanév közben fokozatos átállás a javasolt! Akövetkezõ tanévet már kezdd így!!!

Milyen bevált módszeretek van felfázás ellen? Bevált praktikákat kérhetnék!?

Legjobb válasz: jó volna tudni, hogy nõ vagy-e vagy férfi. De általában a kamillateás ülõfürdõ tól szokott tenni! :) Amúgy meg sok folyadék, tea, vesetisztító tea, és antibiotikum! :)

jó volna tudni, hogy nõ vagy-e vagy férfi. De általában a kamillateás ülõfürdõ tól szokott tenni! :) Amúgy meg sok folyadék, tea, vesetisztító tea, és antibiotikum! :)
Javaslom az energy termékeit, természetgyógyászos termék, ezek közül is a drags imun-t ! Nem bánod meg, én sem tettem.
Attól függ, mit értesz felfázás alatt?


A kezem. Már velem született. Hihetetlen, hogy milyen sok mindenre jó.
Jahhh, és bevált, már lõttem vele fácánt.
Tetszik ez a kérdés és a válaszok. Nem tudom ilyen hülyeségek, azért kerülnek ide, hogy jót röhögjek? Köszi. Tetszett 2 válaszoló egybõl arra gondolt szex. 1 minõsítette a kérdést. Hát megmondom õszintén nekem is a szexuális segédeszközök jutottak volna itt eszembe, nem pedig a többi. Végül is a szex is játék.
Elsõ "Rengeteg nagyon szorakoztato es allati grafikaval rendelkezö jatek letezik hozza. " Mert csak ájfónra vannak ilyen játékok -.-"
A gyakori kérdések. Néha kérdeznek akkor a hülyeséget, hogy leesek a székrõl. Az eddigi legjobb a szûz csaj volt, aki érdeklõdött hogy terhes-e.
postal 2 magyarul!!!
Az iphone-om :D Tovabba sem vagyok apple rajongo, de ez a keszülekük tenyleg szuperül sikerült. Rengeteg nagyon szorakoztato es allati grafikaval rendelkezö jatek letezik hozza. F28 Ja, a mobilszolgaltatonal vettem. Mivel elvileg ceges telefon, a fönök döntese volt a keszülek es nagyon örülök, hogy nem tiltakoztam ;)
Cod2, neten rendeltem
Csúzli. Csináltam fából..
A kérdés szexuális segédeszközre vonatkozik? 27/L
jobb kéz. still working:)

Milyen bevált alga ölő és gátló szerek vannak?

Tudom hogy nem vegyszerrel kéne megoldani , de ha egyszer már megvan a baj akkor nem próbálkozok olyannal ami lehet hogy jó de ha mégse akkor... na szóval most tutira mennék, de restartolni nagyon nem akarok.

Legjobb válasz: nincs bevált algaölõ vegyszer. csak ártanál vele. inkább sötétíts.és cserélj gyakran vizet. de sötét kúra néven megtalálod a neten.

nincs bevált algaölõ vegyszer. csak ártanál vele. inkább sötétíts.és cserélj gyakran vizet. de sötét kúra néven megtalálod a neten.
Anci
A kérdező hozzászólása: Köszi, egyenlõre még várok a restartal, az elsötétítés pedig már tegnap dél óta megy. Az lehetséges hogy csak egyetlen tényezõ váltotta ki az algásodást, mert lehet hogy nem volt tökéletes a vizem, de ami tényleg rossz az a vílágítás mert csak 15W at 60 literre.

Milyen telefonotok van, és miért pont azt a készüléket választottátok, és bevált a készülék? Hibái?

Legjobb válasz: Nokia 5800 Filmnézésre vettem, arra bevált. Egyébként nem egy nagy szám telefon.

Nokia 5800 Filmnézésre vettem, arra bevált. Egyébként nem egy nagy szám telefon.
Samsung Wave. Azért, mert akkor mikor vettem, ez tetszett legjobban. Hogy mióta megvettem, semmit nem fejlõdött a bada.
ZTE Blade, a nagy kijelzõ és az ára miatt (én még 36-ért vettem). Nagyon bevált, fõzött romokkal fõleg. Hardveres hibája sosem volt, szoftveresen egyedül a flash támogatás hiányzott belõle, de 1-2 hete ez is megoldódott, tehát most már teljesen elégedett vagyok vele.
Nokia X2-00, szürke, most vettem, mert olcso, jo a kameraja, 5 megapixel, föleg zenet-radiot hallgatni jo.
Samsung Galaxy S - néhány héten belül veszem -, azért, mert SGSII-re nincs pénzem.
iPhone 4 - mert a csaladi csomagban a ferjem munkahelye miatt kedvezmenyes a havidij. Eddig nem volt semmi baja. Nagyon bevalt, telefon/sms/internet teljesen jo. Tovabba egesz okes kepeket csinal, plus legutobb videoztam vele egy csomot majd egy app segitsegevel megvagtam a filmet, zenet tettem ala es mindenki elajult milyen kis profi hazimozi lett belole. Mindezt a telefonnal :) Ha nem vagyok otthon, de van wifi, anyuval skypon kameraval csetelek. Eddig meg nem volt olyan elvarasom a telefon fele amit ne tudott volna teljesiteni. (igaz, vacsorat nem foz, de rendel pizzat;)
Én azért vettem okostelefont, hogy a laptopot kevesebbszer használjam. És így is van. Adatkommunikációra teljesen megfelel, böngészésre pedig 50%-ban. Tehát nem váltja ki, de kiegészíti. Talán majd egy jó tablet pár év múlva helyettesíti. Egyenlõre nem.

Kamaszok! Nektek milyen átlagotok van? És mennyit tanultok egyik napról a másikra? Valami bevált tanulási "trükk"?

13 éves, 7. osztályos lány vagyok. Mivel nagyon lassan, és nehezen értem meg az anyagokat, ezért napi 3-4 órákat is tanulok, hogy elérjem a 4,5 feletti átlagot.

Legjobb válasz: Én most vagyok elsõs, kitûnõ tanuló :) Én is nagyon precíz, aprólékos vagyok, szépen írok, de akárhogy csinálom, fél óra tanulással lazán kitûnõ vagyok :) Bevált módszer? Órán odafigyelek a tanár szövegére, és megpróbálok belõle minél többet megjegyezni. 15/L

Én most vagyok elsõs, kitûnõ tanuló :) Én is nagyon precíz, aprólékos vagyok, szépen írok, de akárhogy csinálom, fél óra tanulással lazán kitûnõ vagyok :) Bevált módszer? Órán odafigyelek a tanár szövegére, és megpróbálok belõle minél többet megjegyezni. 15/L
szintén 13/L 7.osztályos tanuló vagy nekem max. 1 órát tanulok félévkor mégis 4.7 lett az átlagom :DDD
14 vagyok, 8.-os. Az átlagom félévkor 4, 7-es lett, úgy, hogy egyedül azokra a tantárgyakra kellett tanulnom, amik nem érdekelnek (fizika, biológia, földrajz).
bár én már nem kamasz vagyok, de azt hiszem ennyi idõsen 3, 7 körül voltam.Pedig sokat tanultam, nagyon szorgalmas voltam, csak nem ment a tanulás. Fõleg a matekkal voltak gondjaim, meg csúnyán írtam...Jó azoknak, akiknek könnyen megy a tanulás.
kitûnõ tanuló vagyok, általában csak átfutom az anyagot. ha vmiben nem vagyok biztos, akkor ott a jól bevált puska
nekem semmi tanulással 4.3 13L
Ebben a félévben 4, 54 lett az átlagom. Lábé 10 percet tanulok, ha nem kevesebbet, a jegyeimet a kémia/fizika/matek tantárgyak húzzák le. Ezeket nem tudom megérteni sajnos. 16/l
szintén 13éves 7.es lány vagyok xD én napi 2, 5 órát tanulok de az átlagom jó vagyis nekem 3, 7 de va egy barátnõm aki d.u. fél2tõl este 8ig is tanul...folyamatosan
18 14 -es én is igy voltam:D Ha megszakadtam se tudtam volna jobbat. Ez van:xD
Jó neked.. Én 1x se tanultam föcire vagy fizikára de 5ös vagyok. Kémiából csak az elektronhéjszerkezet kiszámítást tanultam meg a többi pedig könnyû :P.
Elõzõ vagyok: Nekem meg a magyar meg az idegen nyelv nem megy xd.
4, 0003 lett félévkor az átlagom. nem tanulok szinte semmit csak tz-k elõtt átfutom az anyagot. 13L
Sziaa! Én napi fél-1 órát tanulok. A fizika/kémia/föci/nyelv tárgyakból többet kell, ezeket nem értem annyira. 4, 6 az átlagom. Tz-k elõtt 1-2 órát tanulok. Figyelek órán, ebbõl is osk marad meg bennem. 13/l 7. oszt
én is 4, 5-ös vagyok és én naponta épp hogy tanulok másfél órát...ez egyéntõl függ..valakinek nehezebben megy a tanulás, valakinekn meg könnyen:) ) az hogy fizikából, matekból és kémiából nem vagy jó az azt jelenti hogy te a reál tárgyakból nemvagy jó. ha nyelvbõl meg ilyenekbõl jó vagy akkor pedig humánból vagy jó(: ilyenkor egyértelmûen humán gimit válassz(:
hát én nem tom hogy csinálom de 5 ös vagyok csak matekból rajzból meg tesibõl vaok 4-es de én csak napi 40 percet tanulok
napi félórát vagy annyit sem... ha meg az évben 1-1szer valamit kmolyan veszek akkor kb. 2órát... 4, 67 10.osztály
A kérdező hozzászólása: Amit nagyon nehezen tanulok meg: földrajz, kémia, fizika. Nyelvekbõl (idegen- és magyar) viszont versenyekre is járok, ezek könnyen mennek...
3, 5 az átlagom SOHA semmit nem tanulok, még verset se max 1-2hét után miután elkellet volna mondani..Bár ezt szégyellem is nagyon, de ez van! 13/L(7.osztály)
én 13 éves vagyok, 8.os. Kb napi egy órát tanulok(ennyi idõ amíg megírom az írásbelit, aztán átfutom a tanulnivaló (szóbeli) anyagot, és ennyi. Ha mindent tökéletesen megtanulnék kb 3-4 óráig tartana(fõleg föci elõtti napon), de pl. hétfõn mindent megtanultam és 2 óráig tartott(rám jött hogy én most nagyon rendes leszek, tartott egy napig...xD)így félévkor egy 4esem volt(töri), azelõtt mindig kitûnõ voltam.Most is szeretnék az lenni(lehet strébernek tartani(az is vagyok ha az eredeti jelentését nézzük(törekvõ))) OFF: Azt nem értem hogy egyesek miért panaszkodnak hogy nem megy a fejükbe a matek meg a fizika amikor napi 10 p-et tanulnak...(asszemm tegnap 17.58)
Én csak szimplán olvasgatom.Amit kell memorizálok és kész:D 4, 4 az átlagom:D 14/L
Mit sírsz ha ennyire kitûnõ akarsz lenni akkor vállad a következményeket és ne sírjon a szád hogy jaj mennyit kell tanulni! Döntsd el hogy mit akarsz!
én már 15 vagyok, de én elmondom hogy csinálom: 0 órát tanulok, házit nem írok, elõ se veszem a könyveket, táskám ugyanott van reggel ahol du letettem :D 4, 5 az átlagom :D dolgozatba mindent ki lehet következtetni, amit nem arra meg emlékszem h említette órán. ennyi. házit meg 5 perc alatt lemásolom óra elõtt... (elsõ gimi, bp egyik legnehezebb gimnáziuma ;))
hát én majd megszakadok hogy elérjem a 4.0-t egyszerûen nehezen megy be a fejembe az anyag, van hogy 5-6 óráig a tananyag felett ülök :D
Én gimi 3.os fiú vagyok. Általában semmit nem tanulok, hetente 1-2x átolvasom a füzetbe az utolsó anyagot.Témazáróknál fél órát tanulom a témakört. 4, 5 körüli átlagom van. Kicsit egós szöveg tudom, de az átlagnál okosabbnak tartom magam.
Most vagyok nyolcadikos, és bevallom, hogy az ég világon semmit nem tanulok. Csak témazárók elõtt egyszer átfutom a "vastag betûs" részt, és ezzel le van tudva a tanulás. Az írásbelit is osztálytársakról másolom. Egyszerûen nincs lelki erõm leülni tanulni. Órán is inkább beszélgetek, meg hülyülök a többiekkel. Aztán óra végén fogom, és egyszer átfutom az anyagot. 4, 78 volt az átlagom.
most 4, 2 lett az átlagom, és addig tanulok amég a fejembe nem megy az anyag. 17/L
tizennégy éves lány vagyok, nyolcadikos. Kereken négy egész az átlagom. Órán nem figyelek, itthon elõ se veszem a könyvet, házit se csinálok. Puskázni szoktam, meg valahogy isten tudja hogyan a fejembe megy az anyag. :D Ne kérdezzétek, nem tudom hogy csinálom.:D
Én 9.es vagyok. Most év végén is jeles lettem, de nagyon sokat tanulok. Fõleg ha egy nap több dolgozatot is írunk, akkor mindegyikre nagyon aprólékosan készülök.

Milyen bevált praktikák vannak az ellen, hogy ne könnyezzek hagymapucolás és szeletelés közben?

Legjobb válasz: Szia! Én valami eszméletlen módon tudok könnyezni a hagymától, de annyira, hogy nem tudom kinyitni a szemem. Aztán kaptam azt a tippet, hogy amikor a külsõ haját leszedem a hagymának, akkor vágjam ketté a hagymát és dobjam bele jó hideg vízbe! Hagyjam benne egy kicsit! Nekem bevált! Nem kell ismételni! Vagy teheted a fagyasztóba is. AZ is jó, az a lényege ennek, hogy az illóolajok ne legyenek annyira intenzívek!

Szia! Én valami eszméletlen módon tudok könnyezni a hagymától, de annyira, hogy nem tudom kinyitni a szemem. Aztán kaptam azt a tippet, hogy amikor a külsõ haját leszedem a hagymának, akkor vágjam ketté a hagymát és dobjam bele jó hideg vízbe! Hagyjam benne egy kicsit! Nekem bevált! Nem kell ismételni! Vagy teheted a fagyasztóba is. AZ is jó, az a lényege ennek, hogy az illóolajok ne legyenek annyira intenzívek!
Én pucoltam már hagymát úszószemüvegben és egyáltalán nem csípett. Szerintem ez a legtutibb megoldás.
Apukám ötlete lehet, hogy vicces, de nem annak szántam! Nekem komolyan jobb, mióta szemüvegben csinálom.
Az utobbi hideg vizes nem rossz ötlet, én az ellenkezöjét csinàlo, forro vizbe teszem 2 percre:) ))))) Ez is bevàlt!A màsik lehetöség minél hamarabb befekezni a hagymapucolàst:) )))
Víz alatt!! Na az se rossz! :DDDDD
nagy hülyeségnek fog hangzani, de én egy fél almát szoktam a számba venni :) a szétvágott fele, a gyümölcshús legyen kifelé. nekem teljesen beválik. mikor nem volt itthon alma kipróbáltam azt, hogy egy nagy korty vizet tartottam a számban, az olyan fél sikert eredményez. könnymentes hagymaszeletelést! :)
Édesapám ötlete, nekem bevált: szemüvegben kell összevágni.
kereszthuzat. be kell gyakorolni, hogy gyorsan menjen.
az utolsó, teccik vicess!! :D na a lényeg, hogy a hagyma nem a szemen "keresztül " jutva csíp, hanem a belélegzés miatt. Ezért tuti megoldás , ha az orrunkat csipesszel összecsippentjük. Persze, ha valaki meg tudja oldani, hogy anélkül is csak a szájon át lélegezzen, az is hatékony. Ezt kombinálva a hideg vizes hagymaöbltéssel tuti!
En forro vizzel szoktam leobliteni a kest, ez bevalik, de sajnos nagyon hamar kihul, es akkor megint csip, vagy nagyon gyakran kell oblogetnem, ami eleg maceras. Szerintem ha nyilt lang (pl. gaztuzhely) fole tartod, akkor tartosabban marad meleg a kes. En ezt nem tudom tesztelni, mert elektromos tuzhelyunk van.
Ha a szádban vizet tartasz akkor nem csíp a hagyma!Elvileg a nyelved alá kéne tenni a vizet, de én annyi vizet teszek a számba hogy teli legyen.
Én hidegvízbe hagyom egy pár percig, így tuti nem csip.Én évek óta így csinálom és bevált.
Nekem az elõre felaprózott, fagyasztott hagyma vált be. Minden nagyobb élelmiszerboltban lehet kapni. De vannak mindenféle zöldségaprító háztartási gépek is, amik zárt térben darabolják a zöldséget, így tutira nem csípi semmi a szemet.
Szia! én étterembe dolgozok, és nálunk úgy oldjuk meg, hogy a csap medencéjébe öntünk vizet, és a víz alatt pucoljuk meg a hagymákat. ez 100%-os, mert én még egyszer nem könnyeztem így :D
Nekem is bevált a szemüveg, meg az is, ha elõtte megmosom a hagymát.
én is vizet tartok a számban. nekem is bavált annyira, hogy az elsõ néhány hagymánál nem csíp.
Én is vizet veszek a számba, egy jó ideig nem kell könnyezni, de pl. már 3 hagymát nem bír ki a dolog... Azért a semminél jobb.
Eleg rohej de en napszemuveget es papir maszkot teszek (mint a mutoben)magamra ha sok hagymat kell pucolnom.Bevalt modszer.
A hidegvízben való áztatás félbevágott állapotban a legjobb, emellett bele szoktam pislogni a kóláspohárba, mert az kitisztítja a szemet és frissít. A szemüvegesnek üzenném, hogy úszószemüveg még jobb, mert abba oldalról sem megy semmi. Üdv!
Szerintem ez nem teljesen igaz, hogy azért csípi a szemet a hagyma, mert belélegezzük. Csináltam már, hogy a szám csukva volt az orrom rendesen befogva és fölé hajoltam. Nekem így is csípi a szememet bármi, nem kell ahhoz levegõt se vennem. Mindegy. Egy szakács szerint a korty hidegvíz meg hasonlók = hülyeség, semmit nem ér. Szerinte ezt nem nagyon lehet elkerülni, csak ha sietsz. Szerintem ha hûtöd az tényleg jó lehet mert megdermed és az illatanyagok nem szabadulnak fel annyira belõle. Am ha megsózod akkor se csíp már tovább. :)
A szemüvegben való összevágás tényleg jó! Én szemüveges vagyok, és mindig jóval késõbb kezdi el csípni a szemem, mint a férjemnek, aki nem hord szemüveget. A másik: megfigyeltem, hogy ha megy a konyhai elszívó, akkor megint csak hamarabb kezd csípni a hagyma.
Én hûtõben tartom a hagymát, és így a hideg miatt, vagy nem tudom, de soha nem könnyezek tõle. Viszont ha felhozom a boltból és egybõl nekiállok még "melegen" megpucolni, akkor mindig megsiratom. Ezt csak úgy kitapasztaltam... Szóval pucolás elõtt rakd hûtõbe!!!
Csukd be a szemed!! Na jó, inkább ne csináld, nehogy baj legyen belõle:D

Milyen fülbevalója van a lányodnak? Mi az ami bevált, van-e ami esetleg nem? Nemtom milyet vegyek, mi lenne a praktikus/kényelmes neki (3.5 éves)

Legjobb válasz: arra figyelj,hogy a kapocs olyan legyen ami nem böki a füle mögötti részt.és olyat sem ami nagyon lógós.vásárlás elõtt nézd meg,hogy mennyire nyílik könnyen/nehezen. az én lányom 10 hónapos.neki sima karika(benne kövekkel) és csak simán össze kell nyomni a kétvégét. azért szeretem mert könnyû kivenni berakni,és nem is zavarja.

arra figyelj, hogy a kapocs olyan legyen ami nem böki a füle mögötti részt.és olyat sem ami nagyon lógós.vásárlás elõtt nézd meg, hogy mennyire nyílik könnyen/nehezen. az én lányom 10 hónapos.neki sima karika(benne kövekkel) és csak simán össze kell nyomni a kétvégét. azért szeretem mert könnyû kivenni berakni, és nem is zavarja.
6 hetes volt a lányom amikor kilövettük a fülét, ez az elsõ fülbevaló 4-5 hónapig volt benn a fülében. Aztán megkapta az én elsõ, hagyományosan elõl kapcsos fülbevalómat. KB 1 éves volt amikor egy karika fülbevalót kapott, ami csak összenyomható. Ez praktikus, mert könnyen ki lehet venni, és csak össze kell kicsit nyomni a záráshoz. De sajnos könnyen ki is kapcsolódik, ezért visszakapja az enyémet. Most 2 múlt, áprilistól bölcsis lesz, és nem szeretném, ha elveszítené a sajátját.
Orex, nagyon szép gyerek fülbevalók vannak 8-14 ezer között. Francia kapcsos legyen, az nem bök, nem túl nagy, szèp gyerek mintásak, Katica, pillangó, szivecske...
http://www.aurumekszer.hu/termekadatlap.php?fprm=tadatlap&te.. A kislányomnak ilyen van, nem volt vele semmi gond, már 5 napos korától megvan neki, most 2 éves múlt.
http://www.aurumekszer.hu/termekadatlap.php?fprm=tadatlap&te.. vagyis ilyen rosszul linkeltem (utolso voltam)
elsõ vagyok: mi sem szoktuk kivenni soha sem a fülébõl! valaki írta, hogy amit csak össze kell nyomni és úgy kapcsolódik (kislányomnak is ilyen van) könnyen kikapcsolódik. ez csak azért történhetett, mert nem volt rendesen meghúzva. mi is így jártunk elõszõr-és amikor visszavittem, akkor megcsinálták rendesen.azóta nem esett ki a fülébõl. amit ide belinkeltek-ha jól tudom ez a francia kapcsos. ezzel csak az lehet a gond, hogy a vége beleakadhat valamibe, vagy ahogy fekszik szúrhatja a füle mögötti részt.
http://www.agrianna.hu/gyermek_fulbevalok_arany Ez a fazon a legkényelmesebb! Nem bök sehol, nem kapcsolódik ki könnyen, nem akad bele semmibe. Lányomnak 3 naposan tették be a kórházban, most 3 éves, soha nem zavarta, nyomta, nem esett ki, soha nem vettem még ki neki. Nekem is ilyen kapcsos van, a francia kapcsos engem alvásnál nyom, és bizony azt már rántottát ki a fülembõl öltözéskor!
A kérdező hozzászólása: Éjszakára ki szoktad venni neki? ( Jól tudom, hogy a gyógyulási idõszakban nem szabad kivenni csak mozgatni ?)
Második vagyok, nem szoktam éjszakára kivenni a fülbevalót, sohasem veszem ki, szerintem nem is engedné, h este-reggel ezzel zargassam. Ha sima arany fülbevaló van a fülemben, a magamét se veszem ki. Nem is halottam olyat, h naponta ki venni. Gyereknél meg fõleg nem.

Milyen bevált ajándékozási ötleteitek vannak?

Legjobb válasz: Szeretném, ha az ünnep nem csak az ajándékozásról, hanem a szeretetrõl, együttlétrõl is szólna (90%-ban. A maradék 10% maradhat az ajándékozásnak.). Ebben a segítségeteket szeretném kérni: milyen ötleteitek vannak ajándékozás terén? Elsõsorban kis apróságokkal szeretnék kedveskedni (Anyuka, Apuka, Nagyszülõk, Testvérek). Valami egyedi, saját készítésû tárgy?

A kérdező hozzászólása: Szeretném, ha az ünnep nem csak az ajándékozásról, hanem a szeretetrõl, együttlétrõl is szólna (90%-ban. A maradék 10% maradhat az ajándékozásnak.). Ebben a segítségeteket szeretném kérni: milyen ötleteitek vannak ajándékozás terén? Elsõsorban kis apróságokkal szeretnék kedveskedni (Anyuka, Apuka, Nagyszülõk, Testvérek). Valami egyedi, saját készítésû tárgy?
-saját készítésû likõrök, fûszerolajak szép üvegben befõttesüveget szépen feldíszíteni, beletenni muffin alapanyagokat, a száraz hozzávalókat, muffin papírt, és használati utasítást írni bele -mindenféle gyümölcsöt felkarikázol, az almának a héja -maradjon rajta, kiszárítod, szárítás után kockákra vágni, és tea készülhet belõle
bonbon az elõbb nem írtam, meg mézeskalács
Egyetem után, munkába állás elõtt semmi pénzem nem volt karácsonykor. Ekkor mindenki saját kezûleg készített ajándékot kapott. Anya: szappant öntöttem formákba, kis szaténzacskóba csomagoltam (azóta is megvan neki, pedig már eltelt 6 év :) ) Apa: mivel szeret olvasni, egy magam hímzett könyvjelzõ Apósom: egy nagy doboz saját készítésû bonbon Anyósoméra nem emlékszem... :( Párom és testvérem: 1-1 gépen szerkesztett, színesben kinyomtatott falinaptár saját fotókból Párom nagymamája: üvegfestett mécsestartó Mindenki nagyon örült neki! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!