Találatok a következő kifejezésre: Milyen betegsegeket ki a (44 db)

Az milyen betegség hogy a feje felfele nőtt? 2. A kis gyereknek a háta meg a hasa ilyen nagyon duzzatt volt és nem dagadt xddd 3. Úgy néz ki mint 1 gyerek pedig már 30 éves?

Legjobb válasz: Bocs, még 2-vel kiegészíteném .. 4. Mintha ilyen nagyon nagy pattanások lennének rajta.. csak akkorák mint a krumpli..xd (a krumplit nem viccnek irtam) 5. a faember??? az melyik betegség?

A kérdező hozzászólása: Bocs, még 2-vel kiegészíteném .. 4. Mintha ilyen nagyon nagy pattanások lennének rajta.. csak akkorák mint a krumpli..xd (a krumplit nem viccnek irtam) 5. a faember??? az melyik betegség?
A kérdező hozzászólása: INnen: http://extrem.puruttya.hu/bypost/2011/03/03/RANDOM_BABAK a 9. a duzzadt az a 18 és a 21.-es mi
A kérdező hozzászólása: A pattanásos krupmlis akármi az ez: http://poetry.rotten.com/lisboa/
Attól tartok van a képek közt jó néhány baromság is. Fejlõdési rendellenességek miatti vetélés, abortusz stb. Sziámi ikrek, parazita ikrek is akadnak a képek között. A fennmaradó jó néhány kérdésedre a választ sajnos már nem tudom. "Am miért baj h ilyen érdekel?:o" Dehogy baj, csak furcsa, hogy ennyi idõsen ilyen dolgok után érdeklõdsz. Nézzük a jó oldalát: bizonyos szempontból talán még ez az idióta blog is hasznos lehet... De ne feledd: ne higgy el mindent, amit egy képen/ neten látsz! Remélem azért valamennyire hasznosak voltak a válaszaim! :)
http://poetry.rotten.com/lisboa/ Ja hogy erre gondoltál? Kár, hogy nem jöttem rá :D 5, 4 kilós tumor nõtt a száján/nyelvén ha jól emlékszem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :d Majd még holnap írogatok ha találok ;)
A kérdező hozzászólása: Ja és a parazita ikrek azok milyenek?
A sziámi ikrek egyik típusa, amikor csak az egyik iker fejlõdik ki teljesen, a másik iker csak részlegesen fejlett, gyakran torz, súlyos testi hiányosságokkal rendelkezik. Például csak a feje fejlõdik ki. 10 ilyen esetet jegyeztek fel eddig a világon, ebbõl mindössze 3-an maradtak életben (állítólag). Kínai orvosok azt állapították meg egy hatalmas hasú 1 éves kislányról, hogy parazita-iker növekszik benne (tehát mintha egy évesen terhes lenne, akkora a hasa, a parazita iker az õ szerveit használja az életben maradáshoz).
A kérdező hozzászólása: Megértettem Doktor úr!
Doktor nõ! :)
A kérdező hozzászólása: Tudom amit ide most belinkelek elég g*ci 1 blog http://extrem.puruttya.hu/bypost/2011/08/19/Kismamas_Poszt Na innen szeretnem a 4. képen láttotat az 5. 13. 14. 15.
nem vagyok orvos, de leszek (remélem) :) A duzzadt hason még gondolkodom.
A kérdező hozzászólása: dede csak most jutottak ezek eszembe
hypopituitarism - szerintem ez a 3. - megkérdezhetem hány éves vagy? :)
ja igen.. az elsõt nem igazán értem!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló ööm felfele hosszúkás a feje
1. hydrocephalus? - és még mindig egyedül én válaszolok :D
A kérdező hozzászólása: Csak te válaszolsz? am 13 vagyok tudom fogalmazás.. szókincs..xd
Igen, csak én válaszolok. És nem a helyesírás, vagy a szókincs hiánya miatt kérdeztem, csak érdekelt, hány éves vagy, mert furcsa az érdeklõdési köröd. A duzzadt hasra csak tippem van: ascites http://www.roatanclinic.org/newsletter/issue1/images/ascites..
A kérdező hozzászólása: Eddig csak a duzzadt hasat nem találtad el :D te orvos vagy vagy mi? Am miért baj h ilyen érdekel?:o
A hatalmas pattanásokkal nem erre gondolsz? http://www.dimensionsguide.com/wp-content/uploads/2011/02/Wo.. 1-2 éve bejárta az internetet ez a kép a 76 milliméteres pattanásról, de nem sikerült bizonyítani, hogy valóban mi is ez. Ha nem ezt kerested, sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Sorry :D

A vérvétel milyen betegségeket mutat ki?

Legjobb válasz: a laborlelet.hu-n meg tudod nézni, hogy mi mit jelent. Egyébként meg általánosságban sok betegséget ki lehet mutatni a vérvétellel, de nagyban függ attól ,hogy mire vizsgálnak, teljes vérképet kér-e a doki, kér-e hormonokat, tumormarkereket. Általánosságban nincs egy lista, hogy milyen betegséget mutat ki, azt is kérdezhetnéd, hogy mennyit fogyaszt az autó. Mindegyik más mennyiséget.

a laborlelet.hu-n meg tudod nézni, hogy mi mit jelent. Egyébként meg általánosságban sok betegséget ki lehet mutatni a vérvétellel, de nagyban függ attól , hogy mire vizsgálnak, teljes vérképet kér-e a doki, kér-e hormonokat, tumormarkereket. Általánosságban nincs egy lista, hogy milyen betegséget mutat ki, azt is kérdezhetnéd, hogy mennyit fogyaszt az autó. Mindegyik más mennyiséget.


Milyen betegségek miatt alakul ki a homályos látás?

Autoimmun pajzsmirigyes vagyok, izületeim is fájnak emiatt. Ill. gerincemmel is baj van.

Legjobb válasz: Az autoimmun betegség önmagában is megmagyarázhatja a homályos látásodat (egyik kísérõ tünete az ilyen betegségeknek az ún. "száraz szem" szindróma, ami okozhat homályos látást). Javaslom, hogy említsd meg ezt a kezelõorvosodnak aki elküld szemészhez. (De ha mostanában nem mész hozzá, akár beutaló nélkül is elmehetsz egy szemészeti vizsgálatra!)

Az autoimmun betegség önmagában is megmagyarázhatja a homályos látásodat (egyik kísérõ tünete az ilyen betegségeknek az ún. "száraz szem" szindróma, ami okozhat homályos látást). Javaslom, hogy említsd meg ezt a kezelõorvosodnak aki elküld szemészhez. (De ha mostanában nem mész hozzá, akár beutaló nélkül is elmehetsz egy szemészeti vizsgálatra!)

A Skarlát betegséggel kinek és milyen tapasztalata van?

egyik barátn?m skarlátos,és az érdekelne hogy akinek már volt ilyen betegsége mit mond róla...:) és szerintetek mennyi az esélye,hogy elkapom.utoljára tegnap dumáltunk kb 3 percet,azel?tt napokig nem igazán...?:-S

Legjobb válasz: A skarlát kisgyermekek betegsége, általában gyermekkorban átesünk rajta. Ha késõbb kapja el valaki, az sem gond, de fertõz.Régen a KÖJÁL, akkor még az volt, piros papírt ragasztatott ki a védõnõvel, hogy ragályos beteg. Szerencsére ma már nem igy van. Málnanyelve lesz a betegnek, apró piros pöttyök, és a testén is megjelennek. Viszket. Ennyi.

A skarlát kisgyermekek betegsége, általában gyermekkorban átesünk rajta. Ha késõbb kapja el valaki, az sem gond, de fertõz.Régen a KÖJÁL, akkor még az volt, piros papírt ragasztatott ki a védõnõvel, hogy ragályos beteg. Szerencsére ma már nem igy van. Málnanyelve lesz a betegnek, apró piros pöttyök, és a testén is megjelennek. Viszket. Ennyi.
A háziorvosoddal beszélj. Mikor oviban dolgoztam, ott azoknak, akik bent voltak akkor, amikor valamelyik gyerek skarlátos lett, a doki antibiotikumot írt fel megelõzésként.Aki aznap nem volt bent, két hétig nem is jöhetett.
Gyerekkorban sokan átesnek rajta, de van, aki nem. Én sem kaptam el. Legyengült immunrendszerûek fogékonyabbak erre a betegségre is. málnanyelv, kiütések, magas láz, fejfájás, rossz közérzet, torokfájás, hányás az általános tünet. És fertõzõ! Van rá gyógyszer, gondolom a barátnõd volt dokinál és kapott bogyót. Megvan az esélyed rá, hogy elkapd, fõleg ha még nem voltál skarlátos. Úgy látszik most ez a sláger, mert nálunk most ez a járvány van...
Semmilyen betegségre, emészt a gyomrod.
én sem hallottam még olyat, hogy ezek tünetek lennének egy betegségnél teljesen normális, csak emésztesz!
Üres, és koppan, ahogyan leér a hami. :) Egyébként a vékonybeled mozog, gázokat gyanítok benne. A bélflórádat rendbe kéne tenni, vagy ha nemrégiben szedtél valami probiotikumot, esetleg mostanában sok kefírt, joghurtot ettél, akkor azon hízott fel egy kicsit a sok békés baci.
A kérdező hozzászólása: elsõ kettõnek: a beleim adják ki a hangot, nem a gyomrom 3.nak: lehet ez az oka, nemtom szerintetek a rostos, zabos, korpás ételek jók a bélmûködés szempontjából?
Igen, ezek egészségesek, többek között a beleknek is jót tesznek.
Elsõre azt vizsgálja az orvos, ha hasi panaszokkal mész hozzá. A beleknek morogniuk kell. Akkor van baj, ha csend van odabenn
Mert egy új élet születik..... a nyolcadik utas!

Milyen testi illetve lelki betegsegek alakulhatnak ki a maganytol, egyedullettol?

Nincsenek barataim, nem mozdulok ki a lakasbol es nem tudok senkivel beszelgetni csak anyukammal egy ket szot.

Legjobb válasz: Egy idõ után magadban fogsz motyogni Miért nem mész ki? Meleg van, oké. De hét végére már normális lesz az idõ. Menj ki a szigetre. Lesz ott egy csomó fiatal, lehet ismerkedni. A facebookon összetoborozhatsz pár ismerõst, és együtt mehetnétek. Magától nem oldódnak meg a gondok.

Egy idõ után magadban fogsz motyogni Miért nem mész ki? Meleg van, oké. De hét végére már normális lesz az idõ. Menj ki a szigetre. Lesz ott egy csomó fiatal, lehet ismerkedni. A facebookon összetoborozhatsz pár ismerõst, és együtt mehetnétek. Magától nem oldódnak meg a gondok.
Ha jól érzed magad így, akkor semmilyen. Ha nem érzed jól magad, akkor meg változtass. A legvalószínûbb a depresszió, meg az, hogy késõbb ha akarsz sem tudsz már kapcsolatot teremteni. Ha egyedül nem megy, fordulj pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: koszonon szepen a valaszokat!

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni hogy mit takar a “több problémára utalhat”? Milyen betegségek alakulnak vagy alakulhatnak ki? – Estleg rák is kialakult vagy ki alakulhat? Nagyon szíves válaszát Előre is meg köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelet lelet miatt tanácsos urológus szakorvost felkeresnie. Az esetek többségében ilyenkor egyáltalán nem rosszindulatú daganatra kell gondolni!!! A gyulladások, fertőzések lényegesen gyakoribbak! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelet lelet miatt tanácsos urológus szakorvost felkeresnie. Az esetek többségében ilyenkor egyáltalán nem rosszindulatú daganatra kell gondolni!!! A gyulladások, fertőzések lényegesen gyakoribbak! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Milyen betegség tünetei lehetnek? Most vigyem-e orvoshoz messzire, vagy várjam ki a délután 5 órát amíg nyit a közeli?

Délután 5-kor nyit a doki, akkor megyünk. Addig is hátha tudtok segíteni mi a baj. Kedvtelen, nincs étvágya, láthatóan nehezére esik járni és még felkelni is. Kicsit hányt és a széklete is híg, reggelre be is csinált a lakásba amit sosem szokott. Amikor fekvés közben helyezkedik, nyüszög. Péntek este kezdődött, de akkor még nem aggódtam, mert még nem voltak durvák a tünetek, volt már ilyen, sima gyomorrontásnak tűnt. Másnapra jobban is lett, de aztán estére megint rosszul lett. Azóta egyre rosszabb. :( Annyira aggódom érte. :( Mi lehet a gond? Szerintetek várhatok 5-ig, vagy menjünk ügyeletre? Van innen egy olyan 30-40 perc buszozásra, de nem tudom hogy mennyire lenne neki gáz ezt végig zötyögni ebben a melegben. Illetve a szokásos dokink, akiben megbízom, itt van két sarokra, de vasárnap csak 5-kor nyit. :( Nem tudom mi a jobb most neki...

Legjobb válasz: Most már várd ki azt az 5 órát, nehogy buszoztasd, ha még a helyezkedés is fáj neki. De mindenképpen vidd el dokihoz, akkor is, ha látszólag jobban lesz, mert szegény péntek óta beteg :(

Most már várd ki azt az 5 órát, nehogy buszoztasd, ha még a helyezkedés is fáj neki. De mindenképpen vidd el dokihoz, akkor is, ha látszólag jobban lesz, mert szegény péntek óta beteg :(
Az én kutyámnak dettó ugyanez a baja, ma reggel, illetve tegnap este vettem észre. :( Nincs hasmenése, és nem is nyüszög, de nagyon lever, és szomorúan néz ki, ivott, de nem evett...
A kérdező hozzászólása: Most már jól van a kutyus. :) Durva, hogy vasárnap délelõtt még azt hittem meg sem marad, tegnap estére meg már semmi baja nem volt. :) Nem derült ki, hogy mi volt a baj. Tüneti kezelést kapott kb minden létezõ dologra (gyulladáscsökkentõ, hányáscsillapító, antibiotikum, görcsoldó....)és rendbe jött. Tegnap vissza vittem a dokihoz, már gyógyszert sem adott neki. Rejtély hogy m volt ez, de a lényeg, hogy elmúlt. :)
A kérdező hozzászólása: Hát engem is itt evett, azért mentem végül. Mint kiderült feleslegesen, de nem bántam meg, csak itt stresszeltem volna órákon át, ami neki sem jó.
majd írj h mi van a kutyussal.engem tuti h megevett volna az ideg ötig.
A kérdező hozzászólása: Hát nem bírtam magammal, hívtam egy taxit és elmentünk ügyeletre. Elég komplex a dolog, semmi sem biztos még, úgyhogy nem részletezném, hosszú lenne. Valószínûleg könnyen, de elõfordulhat, hogy egy nehezebben kezelhetõ probléma. Mindenesetre életveszélyben nincs és ez a lényeg. :) És már most sokkal jobban van mint volt. nem 100%-os, de láthatóan jobb.
A kérdező hozzászólása: Elértem a dokit. Azt mondta ráérünk várni 5-ig. Ne adjak neki enni, inni pedig csak híg kamillateát. Mielõtt bárki ezzel jönne hozzátenném, hogy nagyon megbízható orvos, évek óta hozzá járunk, biztosan nem azért mondta ezt, hogy hozzá vigyem a pénzt. Úgyhogy várok. De nagyon aggódom. :(
A kérdező hozzászólása: Tegnap ivott rendesen, de ma még nem láttam inni. Mondjuk ettõl függetlenül ihatott, nem tudom. Van itthon fecskendõ, megitassam azzal? Vagy ne kínozzam vele?
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet, hívtam is, de nem vették fel. :(
Szerintem hívd fel a dokitokat, add elõ a történetet, majd õ eldönti, megvárjátok-e az ötöt.
Ja és ma ne adj neki enni, viszont figyelj oda, hogy igyon.
A kérdező hozzászólása: A levertség, étvágytalanság sok komoly betegség tünete is lehet. Mi könnyen megúsztuk, de ki tudja a te kutyusodnak mi a baja...

Miért jönnek ki rajtam ezek a tünetek? Milyen betegségre utalnak?

Ha utaznom kell valahová, egyszerüen úgy érzem, jéghideg a kezem és tiszta viz, gyomrom hangosan dolgozik,nem eszek,mert lehet hogy hasmenést okoz. Ezeket a félelmeket hogyan tudnám leküzdeni?Gyógyszer nélkül lehetséges?

Legjobb válasz: Ezek pszhiés dolgok...

Ezek pszhiés dolgok...
Valószínûleg(!) ezek pánikbetegség tünetei lehetnek, gyógyszer nélkül lehetséges kilábalni belõle, de érdemes pszichológussal megosztani ezeket a félelmeket, sokat segíthet. (de nem vagyok orvos, csak a szûkszavú leírásod alapján tudom ezt írni)
pszichiáterrel érdemesebb, mert néha gyógyszerrel könnyebb, de ha nélküle akarod, úgy se kizárt, ez a súlyosságától (is) függ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!