Találatok a következő kifejezésre: Milyen betegsegeket ki (72 db)

A vérvétel milyen betegségeket mutat ki?

Legjobb válasz: a laborlelet.hu-n meg tudod nézni, hogy mi mit jelent. Egyébként meg általánosságban sok betegséget ki lehet mutatni a vérvétellel, de nagyban függ attól ,hogy mire vizsgálnak, teljes vérképet kér-e a doki, kér-e hormonokat, tumormarkereket. Általánosságban nincs egy lista, hogy milyen betegséget mutat ki, azt is kérdezhetnéd, hogy mennyit fogyaszt az autó. Mindegyik más mennyiséget.

a laborlelet.hu-n meg tudod nézni, hogy mi mit jelent. Egyébként meg általánosságban sok betegséget ki lehet mutatni a vérvétellel, de nagyban függ attól , hogy mire vizsgálnak, teljes vérképet kér-e a doki, kér-e hormonokat, tumormarkereket. Általánosságban nincs egy lista, hogy milyen betegséget mutat ki, azt is kérdezhetnéd, hogy mennyit fogyaszt az autó. Mindegyik más mennyiséget.

Milyen betegségek miatt alakul ki a homályos látás?

Autoimmun pajzsmirigyes vagyok, izületeim is fájnak emiatt. Ill. gerincemmel is baj van.

Legjobb válasz: Az autoimmun betegség önmagában is megmagyarázhatja a homályos látásodat (egyik kísérõ tünete az ilyen betegségeknek az ún. "száraz szem" szindróma, ami okozhat homályos látást). Javaslom, hogy említsd meg ezt a kezelõorvosodnak aki elküld szemészhez. (De ha mostanában nem mész hozzá, akár beutaló nélkül is elmehetsz egy szemészeti vizsgálatra!)

Az autoimmun betegség önmagában is megmagyarázhatja a homályos látásodat (egyik kísérõ tünete az ilyen betegségeknek az ún. "száraz szem" szindróma, ami okozhat homályos látást). Javaslom, hogy említsd meg ezt a kezelõorvosodnak aki elküld szemészhez. (De ha mostanában nem mész hozzá, akár beutaló nélkül is elmehetsz egy szemészeti vizsgálatra!)

A Skarlát betegséggel kinek és milyen tapasztalata van?

egyik barátn?m skarlátos,és az érdekelne hogy akinek már volt ilyen betegsége mit mond róla...:) és szerintetek mennyi az esélye,hogy elkapom.utoljára tegnap dumáltunk kb 3 percet,azel?tt napokig nem igazán...?:-S

Legjobb válasz: A skarlát kisgyermekek betegsége, általában gyermekkorban átesünk rajta. Ha késõbb kapja el valaki, az sem gond, de fertõz.Régen a KÖJÁL, akkor még az volt, piros papírt ragasztatott ki a védõnõvel, hogy ragályos beteg. Szerencsére ma már nem igy van. Málnanyelve lesz a betegnek, apró piros pöttyök, és a testén is megjelennek. Viszket. Ennyi.

A skarlát kisgyermekek betegsége, általában gyermekkorban átesünk rajta. Ha késõbb kapja el valaki, az sem gond, de fertõz.Régen a KÖJÁL, akkor még az volt, piros papírt ragasztatott ki a védõnõvel, hogy ragályos beteg. Szerencsére ma már nem igy van. Málnanyelve lesz a betegnek, apró piros pöttyök, és a testén is megjelennek. Viszket. Ennyi.
A háziorvosoddal beszélj. Mikor oviban dolgoztam, ott azoknak, akik bent voltak akkor, amikor valamelyik gyerek skarlátos lett, a doki antibiotikumot írt fel megelõzésként.Aki aznap nem volt bent, két hétig nem is jöhetett.
Gyerekkorban sokan átesnek rajta, de van, aki nem. Én sem kaptam el. Legyengült immunrendszerûek fogékonyabbak erre a betegségre is. málnanyelv, kiütések, magas láz, fejfájás, rossz közérzet, torokfájás, hányás az általános tünet. És fertõzõ! Van rá gyógyszer, gondolom a barátnõd volt dokinál és kapott bogyót. Megvan az esélyed rá, hogy elkapd, fõleg ha még nem voltál skarlátos. Úgy látszik most ez a sláger, mert nálunk most ez a járvány van...


Az milyen betegség hogy a feje felfele nőtt? 2. A kis gyereknek a háta meg a hasa ilyen nagyon duzzatt volt és nem dagadt xddd 3. Úgy néz ki mint 1 gyerek pedig már 30 éves?

Legjobb válasz: Bocs, még 2-vel kiegészíteném .. 4. Mintha ilyen nagyon nagy pattanások lennének rajta.. csak akkorák mint a krumpli..xd (a krumplit nem viccnek irtam) 5. a faember??? az melyik betegség?

A kérdező hozzászólása: Bocs, még 2-vel kiegészíteném .. 4. Mintha ilyen nagyon nagy pattanások lennének rajta.. csak akkorák mint a krumpli..xd (a krumplit nem viccnek irtam) 5. a faember??? az melyik betegség?
A kérdező hozzászólása: INnen: http://extrem.puruttya.hu/bypost/2011/03/03/RANDOM_BABAK a 9. a duzzadt az a 18 és a 21.-es mi
A kérdező hozzászólása: A pattanásos krupmlis akármi az ez: http://poetry.rotten.com/lisboa/
Attól tartok van a képek közt jó néhány baromság is. Fejlõdési rendellenességek miatti vetélés, abortusz stb. Sziámi ikrek, parazita ikrek is akadnak a képek között. A fennmaradó jó néhány kérdésedre a választ sajnos már nem tudom. "Am miért baj h ilyen érdekel?:o" Dehogy baj, csak furcsa, hogy ennyi idõsen ilyen dolgok után érdeklõdsz. Nézzük a jó oldalát: bizonyos szempontból talán még ez az idióta blog is hasznos lehet... De ne feledd: ne higgy el mindent, amit egy képen/ neten látsz! Remélem azért valamennyire hasznosak voltak a válaszaim! :)
http://poetry.rotten.com/lisboa/ Ja hogy erre gondoltál? Kár, hogy nem jöttem rá :D 5, 4 kilós tumor nõtt a száján/nyelvén ha jól emlékszem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :d Majd még holnap írogatok ha találok ;)
A kérdező hozzászólása: Ja és a parazita ikrek azok milyenek?
A sziámi ikrek egyik típusa, amikor csak az egyik iker fejlõdik ki teljesen, a másik iker csak részlegesen fejlett, gyakran torz, súlyos testi hiányosságokkal rendelkezik. Például csak a feje fejlõdik ki. 10 ilyen esetet jegyeztek fel eddig a világon, ebbõl mindössze 3-an maradtak életben (állítólag). Kínai orvosok azt állapították meg egy hatalmas hasú 1 éves kislányról, hogy parazita-iker növekszik benne (tehát mintha egy évesen terhes lenne, akkora a hasa, a parazita iker az õ szerveit használja az életben maradáshoz).
A kérdező hozzászólása: Megértettem Doktor úr!
Doktor nõ! :)
A kérdező hozzászólása: Tudom amit ide most belinkelek elég g*ci 1 blog http://extrem.puruttya.hu/bypost/2011/08/19/Kismamas_Poszt Na innen szeretnem a 4. képen láttotat az 5. 13. 14. 15.
nem vagyok orvos, de leszek (remélem) :) A duzzadt hason még gondolkodom.
A kérdező hozzászólása: dede csak most jutottak ezek eszembe
hypopituitarism - szerintem ez a 3. - megkérdezhetem hány éves vagy? :)
ja igen.. az elsõt nem igazán értem!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló ööm felfele hosszúkás a feje
1. hydrocephalus? - és még mindig egyedül én válaszolok :D
A kérdező hozzászólása: Csak te válaszolsz? am 13 vagyok tudom fogalmazás.. szókincs..xd
Igen, csak én válaszolok. És nem a helyesírás, vagy a szókincs hiánya miatt kérdeztem, csak érdekelt, hány éves vagy, mert furcsa az érdeklõdési köröd. A duzzadt hasra csak tippem van: ascites http://www.roatanclinic.org/newsletter/issue1/images/ascites..
A kérdező hozzászólása: Eddig csak a duzzadt hasat nem találtad el :D te orvos vagy vagy mi? Am miért baj h ilyen érdekel?:o
A hatalmas pattanásokkal nem erre gondolsz? http://www.dimensionsguide.com/wp-content/uploads/2011/02/Wo.. 1-2 éve bejárta az internetet ez a kép a 76 milliméteres pattanásról, de nem sikerült bizonyítani, hogy valóban mi is ez. Ha nem ezt kerested, sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Sorry :D

Kinek milyen betegség jött elő tengerimalacnál, illetve ha fiatalkorban meghalt, mi volt az oka?

Kezd? malackatartó vagyok. Kíváncsi lennék, milyen betegségek jöhetnek nála el?, milyen viselkedésre kell fokozottan figyelnem. Kezdem nagyon megszeretni, nem szeretném hogy bármi baja is lenne. Rendesen etetem, jó kis helye van, külön még malac multivitamint is kap.

Legjobb válasz: ugye nem egyedül tartod? nekem az elsõ malacomat a kuka mellett találtuk egy kartondobozban,télen 2 picinyével...az egyik már meghalt a hidegben... a másik meg fiú volt és akkor még nem lehetett ivartalanítani(vagy nem tudtunk róla) õ egyedül nagyon depressziós volt ... nem evvett nem ivott és végül nagyon sovány lett... ekkor olvastam egy kicsit róluk... és kiderült h TÁRSAS állatok... így vettünk mellé egy kislányt:) jól kijöttek egymással.. hááát úgy ennyi volt a "betegség".. sajnos õ már meghalt.. nagyon öre volt és egyik reggel eltávozott köreinkbõl... mostanra 7 tengerimalacom van:)

ugye nem egyedül tartod? nekem az elsõ malacomat a kuka mellett találtuk egy kartondobozban, télen 2 picinyével...az egyik már meghalt a hidegben... a másik meg fiú volt és akkor még nem lehetett ivartalanítani(vagy nem tudtunk róla) õ egyedül nagyon depressziós volt ... nem evvett nem ivott és végül nagyon sovány lett... ekkor olvastam egy kicsit róluk... és kiderült h TÁRSAS állatok... így vettünk mellé egy kislányt:) jól kijöttek egymással.. hááát úgy ennyi volt a "betegség".. sajnos õ már meghalt.. nagyon öre volt és egyik reggel eltávozott köreinkbõl... mostanra 7 tengerimalacom van:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, illetve további válaszokat is várok. :) És persze megfogadom a tanácsokat is.
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm hogy leírtad a történetedet, és nagyon sajnálom a malackádat. :( Borzasztó nagy állatbarát vagyok, így el tudom képzelni mit éreztél. Nekem egy macskám volt, akihez hasonlóan ragaszkodtam, 3 év után is hiányzik... Most pedig egy malackám van, és remélem lesz is még sokáig. Nektek pedig sok sikert majd egy újabb kis kedvenchez. :)
Semmilyen betegségre, emészt a gyomrod.
én sem hallottam még olyat, hogy ezek tünetek lennének egy betegségnél teljesen normális, csak emésztesz!
Üres, és koppan, ahogyan leér a hami. :) Egyébként a vékonybeled mozog, gázokat gyanítok benne. A bélflórádat rendbe kéne tenni, vagy ha nemrégiben szedtél valami probiotikumot, esetleg mostanában sok kefírt, joghurtot ettél, akkor azon hízott fel egy kicsit a sok békés baci.
A kérdező hozzászólása: elsõ kettõnek: a beleim adják ki a hangot, nem a gyomrom 3.nak: lehet ez az oka, nemtom szerintetek a rostos, zabos, korpás ételek jók a bélmûködés szempontjából?
Igen, ezek egészségesek, többek között a beleknek is jót tesznek.
Elsõre azt vizsgálja az orvos, ha hasi panaszokkal mész hozzá. A beleknek morogniuk kell. Akkor van baj, ha csend van odabenn
Mert egy új élet születik..... a nyolcadik utas!

Nagyon rosszul néz ki Détár Enikő. Ki tudja milyen betegsége lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem néz ki rosszul.... Idegösszeroppanása volt, de az már jó pár hónapja, azért nem volt sokáig képernyõn...

Szerintem nem néz ki rosszul.... Idegösszeroppanása volt, de az már jó pár hónapja, azért nem volt sokáig képernyõn...
Bocsi, az ideg összeroppanása évekkel ezelõtt volt. Mikor a házasságuk is válságba került. A torkával volt valami baj, épp tegnap tûnt fel, hogy még mindig nem az igazi a hangja. Jó, mindig picit rekedtes volt. Mûtötték, korán visszament dolgozni, akkor nagyon beteg hangja volt, megint kezelték, hát most ilyen. Nem az igazi. Remélem, nem az a baja, amit le sem merek írni, de ettõl függetlenül nem olyan, mint volt.
Nekem is szemet szúrt a napokban, hogy szarul néz ki, de mintha mostanra összeszedte volna magát...

Az idegességtõl milyen betegségek alakulhatnak ki és milyen tüneteik vannak?

Legjobb válasz: a gyomorfekély a leggyakoribb. étvágytalanság, fogyás. lehet hasmenés is -> kiszáradás

a gyomorfekély a leggyakoribb. étvágytalanság, fogyás. lehet hasmenés is -> kiszáradás

Tisztelt Főorvos Úr! Korábbi levelemre válaszolva azt tanácsolta, végeztessek vizelettenyésztést a hólyaghurut problémák kivizsgálására. A vizsgálat eredményeként Klebsiella oxytoca tenyészett ki. Ön szerint milyen mikroba ez, milyen betegséget okoz? Ez c

Tisztelt Főorvos Úr! Korábbi levelemre válaszolva azt tanácsolta, végeztessek vizelettenyésztést a hólyaghurut problémák kivizsgálására. A vizsgálat eredményeként Klebsiella oxytoca tenyészett ki. Ön szerint milyen mikroba ez, milyen betegséget okoz? Ez csak antibiotikum szedésével orvosolható, és/vagy esetleg más természetes módszerekkel, étrendkiegészítőkkel is elpusztítható? Köszönöm válaszát! üdv

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez a kórokozó csak antibiotikummal pusztítható el. Elvileg a leleten szerepelni kell annak, hogy a kórokozó mely készítményre érzékeny. Mindenképpen javaslom urológus szakorvos felkeresését. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez a kórokozó csak antibiotikummal pusztítható el. Elvileg a leleten szerepelni kell annak, hogy a kórokozó mely készítményre érzékeny. Mindenképpen javaslom urológus szakorvos felkeresését. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni hogy mit takar a “több problémára utalhat”? Milyen betegségek alakulnak vagy alakulhatnak ki? – Estleg rák is kialakult vagy ki alakulhat? Nagyon szíves válaszát Előre is meg köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelet lelet miatt tanácsos urológus szakorvost felkeresnie. Az esetek többségében ilyenkor egyáltalán nem rosszindulatú daganatra kell gondolni!!! A gyulladások, fertőzések lényegesen gyakoribbak! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelet lelet miatt tanácsos urológus szakorvost felkeresnie. Az esetek többségében ilyenkor egyáltalán nem rosszindulatú daganatra kell gondolni!!! A gyulladások, fertőzések lényegesen gyakoribbak! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!