Találatok a következő kifejezésre: Milyen betegségek nem lehet (48 db)

Ha a (japán) fürj csibe (2napos) folyamatosan a "tollait" csipkedi, és nem tud salakanyagot üríteni az milyen betegség tünete lehet, és azt hogy lehet kezelni?

Er?lködik de nem sikerül neki, keveset eszik,és iszik.

Legjobb válasz: Szia! A fürjekkel nincsen sok tapasztalatom én papagájokat tenyésztettem. A papagájoknál a tollcsipkedés azt jelenti hogy vitaminhiányos. De a másikra nem tudom a választ. Vidd el dokihoz õ jobban tudja. Amúgy hogy ne csipkedje tovább a tollát vegyél neki Madár doktort. Az mindenféle madárnak adható vitamin. Ez segít benne......

Szia! A fürjekkel nincsen sok tapasztalatom én papagájokat tenyésztettem. A papagájoknál a tollcsipkedés azt jelenti hogy vitaminhiányos. De a másikra nem tudom a választ. Vidd el dokihoz õ jobban tudja. Amúgy hogy ne csipkedje tovább a tollát vegyél neki Madár doktort. Az mindenféle madárnak adható vitamin. Ez segít benne......
A kérdező hozzászólása: De a 2 dolog az ugyanaz miatt van szerintem... még csak pihéi vannak, de lehet hogy a hátsó felét akarja elérni
Lehet bélférgesség, giliszta is!!! Menj orvoshoz!!!
Nem sok a gyomorsavad és marja a gyomrod. Ezért van az éhségérzet.
Mit eszel? Mikor? Hányszor? Mióta tart? Hány kg és cm vagy?
Diabetes? (cukorbetegség)Nem tudom hány éves vagy. Esetleg nem iszol sokat és pisilsz is sokat?
Mint az elöbbiek irtak sok minden lehet, pl. meg pajzsmirigy tulmüködes is, ha mellette meg ideges is vagy.Inkabb menj orvoshoz, hamarabb kitudodik.Hogy sokat eszel , nem biztos hogy beteg vagy, hany eves vagy , lehet a növes miatt is, a fiatalok, sokat birnak enni, a faradtsag meg, lehet valami vitamin hiany.Mint ahogy irtam, legjobb ha elmesz az orvoshoz.
15:07 Teljesen igazad van. Így van. Kérsz egy beutalót háziorvostól teljes labor vizelet minden, és máris megokosodsz :)
A testalkatodból adódóan a fáradtság oka lehet az alacsony vérnyomás illetve magnéziumhiány. Én is sokat eszem mégsem hízom. Ez nem betegség, ez a normális. Rendben van az anyagcseréd. De ha annyira aggódsz, menj orvoshoz.

Ez milyen betegség tünete lehet? Van skizofréniának olyan tipusa, amibe ez beleillik? Az orvosnak elmondtam a tüneteket, láttam az arcán az aggódást, és mondta, hogy lehet, hogy nem antidepresszáns kell, hanem vmi más gyógyszer.

Furcsa, álomszerü érzés, másképp érzékelem a külvilágot, a hangokat érzékenyebben, hangosabban hallom, érdekesen látok. Emelett érdekes gondolataim vannak, irreális gondolatok.

Legjobb válasz: Ezek kényszerképzetek.Vegyes problémád van, amelyben beletartozhat a depresszió, a pánik is.

Ezek kényszerképzetek.Vegyes problémád van, amelyben beletartozhat a depresszió, a pánik is.
A kérdező hozzászólása: ja és mindenképp megírom a diagnózist, ha kiderítik egyáltalán, lehet csak kapom a gyógyszert, jól vagyok és ennyi. De nagyon kiváncsi vagyok mitõl lehet.
A kérdező hozzászólása: :(((((( remélem, hogy mégse, és vmi egészen más oka lehet a dolognak, el is megyek vérvételre, hátha vmi vitaminhiány, mert nem eszek húst, nagy állatvédõ vagyok. Azért majd írok, ha van vmi, ha kiváncsi rá vki :)
A kérdező hozzászólása: Én is úgy látom, hogy elég vegyes, vannak pánikrohamaim is, régen voltam pánikbeteg, most nem vagyok az, tudok tömegközlekedni stb. Az antidepi amit elkezdtem szedni jó a kényszerbetegségre is, remélem hatni fog.
Szerintem az orvos arcán az aggódást is beleképzelted. Annyira nem vagy speciális eset, és ha az lennél, se mutathatná. Amúgy paranoia, skizofrénia szerintem. De majd a doki megmondja. :D Én meg kezdek aggódni, mert én a nap felében úgy gondolom, hogy biztos csak képzelem a helyzetet és a többi ember bolodnak néz (lehet az vagyok tényleg XD), a másik felében meg alszok... :S De szerintem ne hagyd, hogy leszedáljanak, több a kár, mint a haszon legtöbbször és így legalább különleges vagy. :D Amúgy valami hasonló lehetek akkor én is, majd írd le légyszi a diagnózisod. :D Én még nem éreztem szükségét orvoshoz fordulni. :D
A kérdező hozzászólása: Valóban így vagyunk különlegesek, van smi stiklink, de ha már elviselhetetlen akkor kell az orvos, nekem sajnos kell, öngyilkossági gondolataim is vannak...De tényleg amikor jól vagyok, szinte kinevetem magam, hogy miket képzelek, lehet, hogy ki kéne élvezni, nekem nem kell beszívnom, hogy hülyeségeket gondoljak :D Csak az a baj, hogy oylan mintha vmi nagyon rossz anyagot használtam volna, amúgy sose próbáltam még semmit. De a "müvész lélek" megmarad a gyógyszer mellett is, csak elviselhetõ lesz az élet :) Ma pl emeltem a nyugtatón, hát nagyon jó érzés volt, most elkezdtem az antidepit, de a nyugtató emelése illetve kezdése kissé olyan állapotba hoz, mintha megittam volna egy sört :) Néha kell az ilyen is, de nem akarok drogozni, elég az alkohol néha. :)
skizotíp vagy

Gyakori erős vizelési inger és nem felfázás. Szerintetek milyen betegségek előjele lehet ez?

Fél éve küzdök ezzel a problémával és egyre rosszabb. Voltam orvosnál, nőgyógyásznál, volt vizelet vizsgálat és hasonlók és semmi rendellenes dolgot nem mutatott ki. Kaptam jópár gyógyszert és semmi változás. Már a házból sem tudok kimenni, az orvoshoz való eljutás is már nagyon nagy probléma. Lelkileg is nagyon megvisel a dolog, hogy az életterem ilyen módon korlátozott, már a munkahelyemről is kirúgtak..

Legjobb válasz: Ezzel inkább urológushoz kéne fordulnod. A húgyúti problémákkal õk foglalkoznak, nem a háziorvos vagy nõgyógyász.

Ezzel inkább urológushoz kéne fordulnod. A húgyúti problémákkal õk foglalkoznak, nem a háziorvos vagy nõgyógyász.
Valóban az urólógusra tartozna ez.
Pl hólyagsüllyedés, vagy csak "ideges hólyag" szindróma. Urológus!
Ez inkább lelki dolog szerintem, valószínûleg lelki okai vannak. Urológiára és pszichológiai vizsgálatra is kérnék beutalót.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem , hogy lelki lenne...nem vagyok stresszes , nyugodtan élem a kis életem..csak így már elég nehéz....
Ez gyilvánvalóan vmilyen fertõzés. A barátnõd nem kezeli a gombáját?:s
Egyébként ha a barátnõdnek többször visszajön egymás után, akkor lehet más probléma van, lehet az is, hogy nem lett rendesen kikezelve vagy nem is ott keresendõ a baj. ilyenkor szokták mondani, hogy csináljon végig egy candida diétát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a barátnõmet többször is kezelték már ezzel. holnap megyek dokihoz.
Vagy egy véget nem érõ ejakuláció szerencsés alanya vagy..
Mindkét felet kezelni kell különben adogatjátok egymásnak
Mindenképpen menj urológushoz és említsd meg neki a barátnõd problémáját is (remélem, legalább õt kezelik???). Ilyen fertõzések esetén mindig, mindkét felet egyidõben kezelni kell, különben csak egymásnak adogatjátok a betegséget.
Ez lehet akár húgycsõgyulladás is./ Nekem influenza szövõdményeként volt szerencsém részesülni/. Az urulógus ad rá antibiotikumot. Persze csak tippelek, de fura, hogy nem rohantál dokihoz. Meg az is, hogy a barátnõd gombájára Te nem kaptál gyógyszert? Az ilyen nem szokott csak úgy elmúlni.
nincs rá esély hogy nem "tisztult ki"
*ny
Jó étvágyat épp eszek. :D Pörzsölõvel pörzsöld ki a nõdet...

Honapok óta tartó urológiai vizsgálatok. (ondó bakteriológia) ami antibiotikus kezelésre nem gyógyúl. Mi lehet mögötte? MIlyen betegség?

lehet ez nemi betegség? ha igen milyen?

Legjobb válasz: Az ondó bakterológia, azt jelenti, hogy baktériumvizsgálatot végeznek az ondódon. Esetleg a betegséged is elmondhatnád, mert ez nem a betegség neve. Eü.s

Az ondó bakterológia, azt jelenti, hogy baktériumvizsgálatot végeznek az ondódon. Esetleg a betegséged is elmondhatnád, mert ez nem a betegség neve. Eü.s

Kertes házban milyen állatot ajánlanátok, ami vmilyen szinten, , tiszta, higénikus" állat és nem lehet tőle betegségeket elkapni?

Legjobb válasz: mindegyiktöl lehet betegséget kapni. az emberektöl is. a kutya okos állat és meg lehet sok mindenre tanítani.

mindegyiktöl lehet betegséget kapni. az emberektöl is. a kutya okos állat és meg lehet sok mindenre tanítani.
kertitörpe
Az, hogy higiénikus az igazából csak rajtad múlik, mennyire ápolod, gondozod.
2. válaszoló XDDDDD
Ivartalanított kinti-benti lány cica.
Kinti-benti macska, kutya (termeszetesen menhelyrol). A macska mosakszik, a kutya higeniaja rajtad mulik. Ja, es vigyazz, hogy o se kapjon el toletek semmit!!!

A kankutyánál milyen egészségügyi kockázata lehet annak, ha nem ivartalanítják? Milyen betegségek elõzhetõk meg az ivartalanítással kankutya esetében?

Legjobb válasz:
Egyrészt az hogy nem bolondul meg a tüzelõ szukák illatától. Gondolj bele hogy milyen érzés lehet egy férfinak, akiben vadul tombolnak a hormonok, már majd megõrül úgy kívánja a szexet, a nõk is ott kelletik magukat az orra elõtt, de még magához sem tudna nyúlni hogy könnyítsen magán és így kéne leélnie az életét, hogy mindig ez van a tüzelési idõszakban. Na a kan kutyák pontosan ezt élik meg ilyenkor. Milyen elõnyökkel jár a kan kutyák ivartalanítása? - Az ivartalanítással nagyban csökkenthetõ az idõs kan kutyákban viszonylag gyakran kialakuló prosztata daganatok és prosztata megnagyobbodás kialakulásának esélye. - Csökken a nemi hormon termeléssel összefüggõ kórképek, például a végbéldaganatok kialakulásának valószínûsége. - A heredaganat kialakulása megelõzhetõ. - Megszûnik a szukák tüzelésével összefüggõ kóborlás és az ebbõl adódó veszélyhelyzetek, kellemetlenségek. - Csökken a kanokkal szembeni agresszió, illetve az ivartalanított kan kutyát rendszerint más kanok sem támadják meg, mivel nem érzik az ivari szagot, így nem tekintik riválisnak.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyrészt az hogy nem bolondul meg a tüzelõ szukák illatától. Gondolj bele hogy milyen érzés lehet egy férfinak, akiben vadul tombolnak a hormonok, már majd megõrül úgy kívánja a szexet, a nõk is ott kelletik magukat az orra elõtt, de még magához sem tudna nyúlni hogy könnyítsen magán és így kéne leélnie az életét, hogy mindig ez van a tüzelési idõszakban. Na a kan kutyák pontosan ezt élik meg ilyenkor. Milyen elõnyökkel jár a kan kutyák ivartalanítása? - Az ivartalanítással nagyban csökkenthetõ az idõs kan kutyákban viszonylag gyakran kialakuló prosztata daganatok és prosztata megnagyobbodás kialakulásának esélye. - Csökken a nemi hormon termeléssel összefüggõ kórképek, például a végbéldaganatok kialakulásának valószínûsége. - A heredaganat kialakulása megelõzhetõ. - Megszûnik a szukák tüzelésével összefüggõ kóborlás és az ebbõl adódó veszélyhelyzetek, kellemetlenségek. - Csökken a kanokkal szembeni agresszió, illetve az ivartalanított kan kutyát rendszerint más kanok sem támadják meg, mivel nem érzik az ivari szagot, így nem tekintik riválisnak.
Ha nem olyan helyen élsz, ahol a közvetlen környezetedben van tüzelõ szuka, akkor felesleges.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy az ivartalanítás lenne a helyes, de félek, hogy akkor elveszti a kan kutya jellegét.
Nem veszíti el:-) Nekem 2 ivartalan kanom van, mindkettõ meglehtõsen domináns volt és az is maradt. Ugyanúgy viselkednek, jelölnek, annyi változott hogy nem kegülnek meg a tüzelõ nöstényktõl. Meg persze a fent említett betegségek esélye jelentõsen redukálódott.
A kérdező hozzászólása: De nem lustul el? Vagy nem kezd el hízni? Az a baj, hogy az állatorvosok is egymásnak ellentmondó információt adtak és ez összezavart.
Hízni nem a hormonok hiányától fog, hanem a több kajától. Az tény, hogy sok kankutya lefogy, mert enni sem hajlandó, amikor tüzel egy szuka a közelében. De ha nem etetik túl, az ivartalan sem fog meghízni.
4-es vagyok. Nem hìztak el, nagyon jó kondiban vannak, karcsúak, aktìvak. Igaz sokat is járunk kirándulni, futkosni. Eddig 7 ivartalan állatom volt 4 kutya, 3 macska de egyik sem volt elhízva soha.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
Adódhat prosztata gyulladás, vér csepegés a kukiból. Az én kan kutyáim közül csak egy kan lett ivartalanítva pont a fent leírt okok végett. De ha kellõen le van dolgoztatva a kutya akkor a szukákra sem fog folyton ráizgulni. Amikor az enyém érzett tüzelõ szuka szagot, azt kielemezte magának. Elrévedt a tekintete a semmibe, vacogtatta a száját és jött tovább velem. Eszébe sem jutott elmenni a szag nyomán és otthagyni engem.

Az milyen betegségre utal, hogy nem merek pl. kínaiba menni, mert félek hogy nem tudok rendesen kérni, és beégek. Van hogy boltba is úgy megyek, hogy izgulok. Mi lehet ez?

17/F

Legjobb válasz: A betegség neve: önbizalomhiány. Ha nem kérsz rendesen akkor mi történik? Maximum visszakérdeznek. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a vevõ, a te pénzedbõl (is) tartják fenn a boltjukat. Másnak is van nyelvbotlása vagy véletlenül többet/kevesebbet kér mint amennyit akar, emberek vagyunk, hibázhatunk. :) Próbálj többször ilyen helyre menni, idõvel majd elmúlik. Kamaszként engem is minden zavart, fõleg ha étterembe kellett menni. :)

A betegség neve: önbizalomhiány. Ha nem kérsz rendesen akkor mi történik? Maximum visszakérdeznek. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy a vevõ, a te pénzedbõl (is) tartják fenn a boltjukat. Másnak is van nyelvbotlása vagy véletlenül többet/kevesebbet kér mint amennyit akar, emberek vagyunk, hibázhatunk. :) Próbálj többször ilyen helyre menni, idõvel majd elmúlik. Kamaszként engem is minden zavart, fõleg ha étterembe kellett menni. :)
Rutinhiány. :) Gyakorold, majd belejössz. Én is féltem régen. :)
Pánikbetegség.

Hosszú évek óta fáj A hasam jobb oldalt lent. Mitől lehet milyen betegség lehet az oka? ha összebújok a párommal az is nagyon fáj! Már alig tudom élvezni A szexet! Sok vizsgálaton voltam már de nem találtak semmit. Lehet petefészek rák vagy ciszta?

hova menjek hogy végre elmúljon?tuti hogy az orvosok valamit nem vesznek észre mert csak félvállról vesznek mindent!csak nehogy kés? legyen!!!!!!:(

Legjobb válasz: Tisztelt kérdezõ! Annyit tudok tanácsolni,keressen egy jó maszek nõgyógyászt.Ehhez persze kissé megkell nyitni azt a pénztárcát,de hát mégis csak az egészségünkrõl van szó.Mondja el neki a panaszokat,és kérjen alapos kivizsgálást. Tudom mirõl beszél amikor azt mondja ön szerint nem veszik észre.a kisfiam összecsúszott belekkel született,amit 4 hónapig nem vettünk észre,csak annyit hogy nagyon nehezen ment a kakilás,volt hogy 4-5 napig nem kakilt és ezmiatt 4-5 naponta ambulanciára rohangáltunk,hogy megkakiltassák.Amikor kérdeztem az orvosokat nem lehet hogy valami baja van azt mondták á dehogy hiszen a születés utáni hasi ultrahang nem muatott semmi problémát,azt felelték sok gyereknél vannak gondok a kakilással az elsõ fél évben,fõleg a fiúknál. Aztán elérkezett tavaly augusztus 14.-e és arra keltünk fel,hogy az akkor négy hónapos babánk tiszta láz,és megállás nélkül hányt.Nagyon rossz állapotban volt,nem akart mosolyogni,és errõl tudtuk hogy nagy a baj(megállás nélkül vigyorog),és állandóan aludt.Bementünk vele házidokihoz,aki megvizsgálta,és mondta hogy valószínüleg valami gyomorrontást kapott,vagy valami egyszerû vírust,ha két napig nem változik a helyzet ad beutalót hasi ulrtahangra.Nyugodt szívvel haza küldött minket.De nem javult semmi miután hazaértünk.Állandóan aludt nem tudtuk felkelteni,próbáltam beleerõltetni egy kis folyadékot,de nem nagyon ment,rettenetesen meg voltam rémülve,és éreztem hogy itt valami komolyabb baj lesz.És akkor még nem is tudtuk,hogy a kisfiam akkor már az életéért küzdött.Este fürdetés után megpróbáltam belerakni egy kis tejcsit cumisüvegbõl,mert nem volt ereje szopizni,és ez volt a szerencsénk.Egy picit evett belõle,és a hirtelen bevitt kaja után rögtön bekakilt.Sosem kakilt már este,de most igen,és akkor mikor tisztába raktam észrevettem,hogy tiszta véres-zselés a kakija.Azonnal öltöztünk be az ambulanciára,ott már amikor meghallgatták a hasát,már láttam az orvoson hogy nagy a baj,soron kívüli azonnali ultrahang,és már közben hívták a sebész fõorvost,hogy azonnali mûtét lesz.Én már akkor nem nagyon voltam magamnál és csak fogtam a fiam,mentünk az ultrahangra,ahol egy idõsebb hölgy volt aki megvizsgálta,és megtalálta a bajt.Fél órán belül már a mûtõben volt az életem,és megmentették az életét.Az orvos elmondta,hogy összecsúszott belekkel született,ami eddig így meg úgy próbált dolgozni,de a mai napon feladta a munkát,ezért került ilyen állapotba a fiam,és már csak órái voltak vissza.Ma is csak arra gondolok,ha akkor nem erõltetem bele a tejcsit és nem kakilja össze magát,miután lefektettem reggelre már meghalt volna.Úgyhogy ne késlekedj te sem,sosem lehet tudni milyen nagy a baj,ha te érzed hogy valami nem stimmel,addig menj amíg meg nem találják az okát. Sok sikert!

Tisztelt kérdezõ! Annyit tudok tanácsolni, keressen egy jó maszek nõgyógyászt.Ehhez persze kissé megkell nyitni azt a pénztárcát, de hát mégis csak az egészségünkrõl van szó.Mondja el neki a panaszokat, és kérjen alapos kivizsgálást. Tudom mirõl beszél amikor azt mondja ön szerint nem veszik észre.a kisfiam összecsúszott belekkel született, amit 4 hónapig nem vettünk észre, csak annyit hogy nagyon nehezen ment a kakilás, volt hogy 4-5 napig nem kakilt és ezmiatt 4-5 naponta ambulanciára rohangáltunk, hogy megkakiltassák.Amikor kérdeztem az orvosokat nem lehet hogy valami baja van azt mondták á dehogy hiszen a születés utáni hasi ultrahang nem muatott semmi problémát, azt felelték sok gyereknél vannak gondok a kakilással az elsõ fél évben, fõleg a fiúknál. Aztán elérkezett tavaly augusztus 14.-e és arra keltünk fel, hogy az akkor négy hónapos babánk tiszta láz, és megállás nélkül hányt.Nagyon rossz állapotban volt, nem akart mosolyogni, és errõl tudtuk hogy nagy a baj(megállás nélkül vigyorog), és állandóan aludt.Bementünk vele házidokihoz, aki megvizsgálta, és mondta hogy valószínüleg valami gyomorrontást kapott, vagy valami egyszerû vírust, ha két napig nem változik a helyzet ad beutalót hasi ulrtahangra.Nyugodt szívvel haza küldött minket.De nem javult semmi miután hazaértünk.Állandóan aludt nem tudtuk felkelteni, próbáltam beleerõltetni egy kis folyadékot, de nem nagyon ment, rettenetesen meg voltam rémülve, és éreztem hogy itt valami komolyabb baj lesz.És akkor még nem is tudtuk, hogy a kisfiam akkor már az életéért küzdött.Este fürdetés után megpróbáltam belerakni egy kis tejcsit cumisüvegbõl, mert nem volt ereje szopizni, és ez volt a szerencsénk.Egy picit evett belõle, és a hirtelen bevitt kaja után rögtön bekakilt.Sosem kakilt már este, de most igen, és akkor mikor tisztába raktam észrevettem, hogy tiszta véres-zselés a kakija.Azonnal öltöztünk be az ambulanciára, ott már amikor meghallgatták a hasát, már láttam az orvoson hogy nagy a baj, soron kívüli azonnali ultrahang, és már közben hívták a sebész fõorvost, hogy azonnali mûtét lesz.Én már akkor nem nagyon voltam magamnál és csak fogtam a fiam, mentünk az ultrahangra, ahol egy idõsebb hölgy volt aki megvizsgálta, és megtalálta a bajt.Fél órán belül már a mûtõben volt az életem, és megmentették az életét.Az orvos elmondta, hogy összecsúszott belekkel született, ami eddig így meg úgy próbált dolgozni, de a mai napon feladta a munkát, ezért került ilyen állapotba a fiam, és már csak órái voltak vissza.Ma is csak arra gondolok, ha akkor nem erõltetem bele a tejcsit és nem kakilja össze magát, miután lefektettem reggelre már meghalt volna.Úgyhogy ne késlekedj te sem, sosem lehet tudni milyen nagy a baj, ha te érzed hogy valami nem stimmel, addig menj amíg meg nem találják az okát. Sok sikert!
Szomorú tény, de igaza lehet az elõttem lévõnek! Ilyen a magyar orvoslás!(Tisztelet a kivételnek!) Õszintén remélem, és kívánom, hogy minden rendben legyen! :) Az elsõnek, pedig üzenem, nagyon tanulságos volt olvasni a válaszát!Azóta jól van a kisfiú? :) :-)
Igen köszönjük jól van!Azóta semmi gond!Hála az égnek és a dokiknak akik akkor éjjel ügyeltek! Az a baj hogy manapság már pénz kell ahhoz, hogy az embert ember számba vegyék a kórházakba. A kérdezõnek üzenem, hogy jobboldali alhasi fájdalom lehet vakbélgyulladás is, vagy hugyhólyag gyulladás. A vakbélgyulladással viszont nem szabad sokáig játszani, úgyhogy mihamarabb doki.Kérjél alapos kivizsgálást, JOGOD VAN HOZZÁ!Nem tagadhatják meg!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!voltam nõgyógyásznál azt mondta húgyhólyag gyulladás.kliont kaptam meg egy antibiotikumot ami egy tasak por és 3 napig hat.félek hogy nem IS ez a bajom és nem IS érzem jól magam tõle.izomgyengeséget érzek holott mellékhatása szinte alig van a tájékoztatóban.
Szia! Csak most bukkantam a kérdésedre. Lett valami eredmény? Nekem pár hete fáj, szúr a bal oldalon a hasam alja. De elviselhetõ. No-Spa-n élek :)
Elõzõ vagyok. IBS-re nem gondoltál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!