Találatok a következő kifejezésre: Milyen betegség lehet a fogyás (2 db)

Milyen betegség tünete lehet a fogyás?

Párom 33 éves mostmár 63kg(1 év alatt 25kg- és hízni probál).Sokat dolgozik,de eszik rendesen.Tavaly volt vérvételen picit magas volt a koleszterin szintje és a vérnyomása.Milyen vizsgálat ajánlott ilyenkor?

Legjobb válasz: Túlmûködõ pajzsmirigy okozhat indokolatlanul nagy súlyveszteséget, pl. szülés lehet kiváltó ok nõknél.

Túlmûködõ pajzsmirigy okozhat indokolatlanul nagy súlyveszteséget, pl. szülés lehet kiváltó ok nõknél.
Háziorvoshoz menjetek el, õ fog írni egy általános vérkép beutalót, + pajzsmirigy hormon értéket is fog kérni - ahogyan az elõttem hozzászóló említette ezt a dolgot - utóbbit is vérbõl nézik, az eredménybõl az orvos mindent meg fog mondani, vagy továbbküldi valahová a férjedet. Az is lehet, hogy "csk egyszerû" túlhajszoltság, stressz.
Cukorbetegség jele is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor rá kell vennem valahogy egy vérvételre
Bélféreg is lehet.
Bulímia, bélféreg, cukorbetegség, vírusok stb.Sok betegségnek lehet a tünete fogyás.

Milyen betegség tünete lehet a hízás képtelenség, fogyás és csontsoványság kutyánál?

Legjobb válasz: Kérdésedre a választ egy állatorvosi kivizsgálás megadhatja.

Kérdésedre a választ egy állatorvosi kivizsgálás megadhatja.
A kérdező hozzászólása: A kutya nem az enyém, a szomszédé és átjött a kerítésen és akkor tapasztaltam, hogy milyen sovány a kutya, pedig látom, hogy naponta kétszer adnak neki púpos tál tápot és hetente 2x fõtt disznó csülköt.
Talán daganat. Beszélj a szomszédoddal, h vigye orvoshoz mielõbb!
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mondtam már neki, azt mondta, hogy õ oda nem fog szaladgálni fölöslegesen, a kutya ilyen testfelépítésû szerinte. Amikor átszökött simogattam, életvidám, játékos volt és nem volt sehol púp a testén. Belsõ szervi daganat lenne? Meg fog dögleni, úgy szívemhez nõlt, most is itt jásztottam vele, nem csináltam be a lukat a kerítésen. Megmondom neki, hogy saját költségre elviszem állatorvoshoz, hogy megengedi-e. Szegény csöppség még csak 1 és fél éves körülbelül és kaukázusi. A szõre is csúnya a teste pedig ilyen sovány kb: [link] Mondjuk szerintem pont ugyan ilyen a teste, de mivel hosszú a szõre ezért nem lehet látni, de ha végigsimítom rajta a kezem akkor érzem.
Nagyon jó szíved van, remélem, beleegyezik a gazdája. Ha csak ennyire sovány, az még nem a világ vége. Simán lehet, hogy csak férges, vagy semmire nem való tápot eszik, vagy ilyesmi. Majd írd meg, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Ma nincs orvos, 2 napot van csak a városban a maradékot másik városban. Szóval csak hétfõn tudok elmenni hozzá. A táp nem tudom milyen fajta de a gazdája szerint féreghajtót kap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!