Találatok a következő kifejezésre: Milyen betegség lehet (374 db)

Milyen betegsegem lehet? Nagyon elvagyok keseredve

Korhazban voltam ketszer is,kezeltek petefeszekgyulladassal,de mar nincs semmi bajom elmult,voltam nogyogyasznal es semmi bajom sincs. Viszont amit nem tudnak kikezelni az az hogy suru vizelesi ingerem van..Mitol lehet? Csinaltam vizelesi vizsgalatot nem is egyet semmit nem talaltak a bilirubin jott ki pozitivra,de fogalmam sincs mi az,elvittem az eredmenyt a nogyogyaszhoz de semmi komoly.Akkor mitol lehet mar tobb mint 3 honapja vizelesi ingerem? Kihez forduljak? Urologusnal is voltam,az sem talalt semmit.A nogyogyasz utoljara levett egy mintat azt kuldi vizsgalatra,lehetseges hogy valami fertozes? Nagyon elkeseredtem..Segitsegre van szuksegem...

Legjobb válasz: A gyakori vizelési inger lehet fertõzés tünete és egy ilyen fertõzés, ha nincs kezelve, el is tud húzódni. Ilyenkor vizeletmintát szoktak venni és azt elküldeni tenyésztésre. Akkor kiderül, hogy van-e kórokozó a vizeletben, ami okozhatta a fertõzést. Vagy ha nem fertõzés, akkor valami más. Ultrahang, izotópos vizsgálat lehet hogy kellene. De hát ezekre meg szakorvosnak kell, hogy elküldjön. A bilirubin pedig egy májenzim, nekem is magas volt, kivizsgáltak rá, kiderült, hogy Gilbert-szindrómám van, ami egy olyan betegség, ami igazából nem is betegség, csak egy állapot. Stressz, fizikai vagy pszichés hatásra megemelkedhet ez az érték és besárgulhatok. De még sosem történt meg.:)

A gyakori vizelési inger lehet fertõzés tünete és egy ilyen fertõzés, ha nincs kezelve, el is tud húzódni. Ilyenkor vizeletmintát szoktak venni és azt elküldeni tenyésztésre. Akkor kiderül, hogy van-e kórokozó a vizeletben, ami okozhatta a fertõzést. Vagy ha nem fertõzés, akkor valami más. Ultrahang, izotópos vizsgálat lehet hogy kellene. De hát ezekre meg szakorvosnak kell, hogy elküldjön. A bilirubin pedig egy májenzim, nekem is magas volt, kivizsgáltak rá, kiderült, hogy Gilbert-szindrómám van, ami egy olyan betegség, ami igazából nem is betegség, csak egy állapot. Stressz, fizikai vagy pszichés hatásra megemelkedhet ez az érték és besárgulhatok. De még sosem történt meg.:)
A levett minta, illetve a vizeletminta vizsgálatából kiderül, van-e valami fertõzés a dolog hátterében. Ezek mellett kezdd el erõsíteni a medencealji izmaidat. Ez nem csak a húgycsõ záróizmait erõsíti, hanem javítja a vérkeringést az alhasi kötõszövetekben, így elõsegíti a gyógyulást is. Ajánlom a Kriston intim tornát, én a könyvet vettem meg, de tanfolyam is van, csak az drága.

Milyen betegség lehet ez?

A problémám az lenne, hogy vettem ma 2db nimfa papagájt, és az egyik folyamatosan köhög, és vérzik az orra.Mit tehetnék? Elképzelhet?, hogy a másik is beteg??K

Legjobb válasz: Jesszusom szegény, állatorvos!!! Betegség esetén Ha madarunk kedvtelen, csendes, lehangolt és étvágytalan, akkor betegségre kell gyanakodnunk. Ilyenkor is a gyors cselekvés a legfontosabb. De ezt ne próbáljuk meg házilag orvosolni, inkább kérjük ki állatorvosunk tanácsát. Az általános tüneteken kívül még betegségre utalnak a következõk is: tollborzolás agresszív vagy éppen ellenkezõleg, a túl csendes, visszahúzódó viselkedés csukott, vagy könnyezõ szemek orrváladékozás, vagy vérzés normálistól eltérõ széklet a kalitka alján ücsörgés

Jesszusom szegény, állatorvos!!! Betegség esetén Ha madarunk kedvtelen, csendes, lehangolt és étvágytalan, akkor betegségre kell gyanakodnunk. Ilyenkor is a gyors cselekvés a legfontosabb. De ezt ne próbáljuk meg házilag orvosolni, inkább kérjük ki állatorvosunk tanácsát. Az általános tüneteken kívül még betegségre utalnak a következõk is: tollborzolás agresszív vagy éppen ellenkezõleg, a túl csendes, visszahúzódó viselkedés csukott, vagy könnyezõ szemek orrváladékozás, vagy vérzés normálistól eltérõ széklet a kalitka alján ücsörgés
Igen, állatorvos minél hamarabb! Ha egy helyrõl valóak a madarak, akkor elõfordulhat, hogy a másik is beteg, csak rajta még nem jelentkeztek a tünetek. Mindkettõt vidd magaddal!
egyetértek az elõttem szólókkal! állatorvos legyen ma az elsõ ahova elviszed! és az árust meg szidd le v nemtom de szólj neki hogy ellenõrizze le a madarait mielõtt eladja..
Elvitted állatorvoshoz?!
A kérdező hozzászólása: Beus 35. Igen, és kiderült, hogy légcsõ gyulladása volt.Adott az állatorvos antibiotikumot, amit 5 napig adtam neki szuri formájában.Azóta jól van hála istennek, és õ a családban a fõkolompos.Eleven, rossz és egyben tündéri jószág.Borisz lett a neve. :)

Milyen betegségeket lehet a homeopátiával gyógyítani? Meg lehet teljesen szüntetni vele bajokat? Allergiát gyógyítanak vele? Milyen eredményekkel?

Legjobb válasz: Menj vissza a dokihoz, mert lehet, hogy az adagot állította be rosszul. Pl. vérnyomáscsökkentõkkel sokan vannak így: nagyon lecsökkenti a vérnyomását, elkezd szédelegni, és már dobja is ki a gyógyszert. Aztán késõbb jön az agyvérzés. Szóval te legyél ennél okosabb. A homeopátiás szerek tényleg csak akkor hatnak, ha hiszel bennük, és komoly betegségre jobb a rendes gyógyszer.

Menj vissza a dokihoz, mert lehet, hogy az adagot állította be rosszul. Pl. vérnyomáscsökkentõkkel sokan vannak így: nagyon lecsökkenti a vérnyomását, elkezd szédelegni, és már dobja is ki a gyógyszert. Aztán késõbb jön az agyvérzés. Szóval te legyél ennél okosabb. A homeopátiás szerek tényleg csak akkor hatnak, ha hiszel bennük, és komoly betegségre jobb a rendes gyógyszer.
mindenképp próbáld ki, van akinek bevállik, van akinek nem . a próbát megéri!! Viszont! mentolos dolgokat nem fogyaszthatsz , amig szeded!! (rágó, fogkrém, stb) az hatástalanitja a hatást..
Minden olyan betegséget lehet, amelyeket a placeboval is. A homeopátiás szereknek ugyanaz a hatásmechanizmusa (mivel hatóanyag nincs, vagy nagyon kevés van bennük). Ilyenkor te magad gyógyítod magadat - pl. úgy, hogy aktivizálod az immunrendszered. Csak a placebo sokkal olcsóbb!
A kérdező hozzászólása: Szóval a cél az volna, hogy az idõszakosan visszatérõ problémámat meg tudjam szüntetni, és lehetõleg ne szintetikus dolgokkal, vagy antibiotikummal, most is olyan gyógyszert kaptam egy dokitól, amire rosszul lettem, nem szedhetem, és az nem mûködik, hogy gyógyszertõl rosszabbul vagyok, mint gyógyszer nélkül.
A kérdező hozzászólása: Bronchitisem volt gyerekkorban, és most kiújult, bár nem okoz akkora problémát, mint régebben, erõsebb lett a szervezetem, de pl. pár percig tartó erõs köhögés jön rám belvárosban vagy füstös helyen (nem dohányzom, de pl. egyik szomszédunk még a liftben is, és pl. ilyenkor is, mikor utána kell beszállnom a liftbe...). És szeretném ezt valahogy elmulasztani, de nem úgy, hogy nem megyek ilyen helyekre, mert sok esetben a belvárost nem kerülhetem el, és mivel régóta énekelek, ha egy fellépés közben jönne elõ, az nagyon kellemetlen lenne.

A galamb székletén mit kell figyelni? Ha az állaga hig vagy ha masszív melyik a jó? Milyen betegségeket lehet megelőzni ha figyelem a székletét?

Legjobb válasz: Ha megelõzni nem is, de felismerni hellyel-közzel az alábbiakat: Pasztõrellózis (baromfikolera) New castle betegség (baromfi pestis) Szalmonellózis Most így hirtelen ezek azok amik eszembe jutnak. De a legjobb ha rákeresel a galamb és a baromfibetegségekre, sok ilyen oldal van részletes leírással. Az állagon túl a széklet színe és egyéb tünetek is fontos szokott lenni egy-egy betegség megállapításában.

Ha megelõzni nem is, de felismerni hellyel-közzel az alábbiakat: Pasztõrellózis (baromfikolera) New castle betegség (baromfi pestis) Szalmonellózis Most így hirtelen ezek azok amik eszembe jutnak. De a legjobb ha rákeresel a galamb és a baromfibetegségekre, sok ilyen oldal van részletes leírással. Az állagon túl a széklet színe és egyéb tünetek is fontos szokott lenni egy-egy betegség megállapításában.
Masszív, az a jó konzisztencia amikor leesik úgy marad nem folyik szét mint pl a kacsáé.A székletet befolyásolja , hogy éppen költ a galamb vagy milyen az étrend számos egyéb dolog.(ha sok búzát etetsz akkor lágyabb a széklet).Ezen dolgok tükrében elég változatos tud lenni.Ha a székleten idõnként van egy fehér pihetoll akkor az egészség 100%-os.az egészséges galamb lába általában meleg, egyébként hideg nyírkos.Ezek azért nem mindig olyan betegségek amiket kezelni kell kihordja lábon.Ha van kérdésed üzenetben válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!

Milyen betegség lehet?

A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ...de ugyan ilyen az én kutyusom háta is. <[link]

Legjobb válasz:
Kaparékot kellett volna vennie a dokinak... Bevezetés: Kedvenceink bõrgombák okozta bõrproblémájával nem ritkán találkozhatunk, fõleg ha hajlamosító tényezõk is szerepelnek. Hajlamosító tényezõ lehet a bõr helyi immunitásának csökkenése (például allergia okozta vakarózástól sérülve, víztõl felpuhulva), vagy a szervezet általános védekezési rendszerének csökkenése (például idült betegségben meggyengülve), vagy éppen hosszas antibiotikum-kúrából kifolyólag. Tünetek: Általában bõrgombásodás esetén a bõr száraz, korpás, nem viszketõ, sokszor körülírt területeken foltokban szõrritkulás látszik az általános szõrhullás mellett, a kerek foltok széli részén kokárdaszerûen kifelé terjedõ bõrkipirosodás látszik. Kórhatározás: Bõrkaparékvételbõl végzett gombatenyésztéssel lehetséges a kórokozó gomba pontos meghatározása. A gomba táptalajon a gyógyszerérzékenység is meghatározható. Kezelés: A kisállatok leggyakoribb bõrgombásodása a Microsporiasis, amit legtöbbször a Microsporon canis okoz, amely ellen van gombaellenes vakcina forgalomban. Bõrgombásodásban a helyi gombaellenes kezelések mellett idõnként szükség lehet általános gombaellenes kezelésre is az immunerõsítõk mellett. A szõrtüszõ atkák általában immunhiányos alapon tudnak csak úgy elszaporodni, hogy bõrtüneteket okozzanak.. Tünetek: Körülírt területeken, leginkább a fejen, a szemek körül, vagy a lábvégeken, ritkábban testszerte jelentkezõ szõrritkult területek, pikkelyezõ kissé kipirult bõr, melyen sokszor másodlagosan bakteriális vagy gombás bõrfertõzés tünetei is megjelennek. Kórhatározás: Pontos diagnózishoz bõrkaparék mintavétel és mikroszkópos vizsgálat szükséges. Kezelés: Az atkaellenes kezelés mellett fontos a másodlagos bõrfertõzéseket is kezelni és immunerõsítõket is adni. Sima allergia is lehet az oka.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kaparékot kellett volna vennie a dokinak... Bevezetés: Kedvenceink bõrgombák okozta bõrproblémájával nem ritkán találkozhatunk, fõleg ha hajlamosító tényezõk is szerepelnek. Hajlamosító tényezõ lehet a bõr helyi immunitásának csökkenése (például allergia okozta vakarózástól sérülve, víztõl felpuhulva), vagy a szervezet általános védekezési rendszerének csökkenése (például idült betegségben meggyengülve), vagy éppen hosszas antibiotikum-kúrából kifolyólag. Tünetek: Általában bõrgombásodás esetén a bõr száraz, korpás, nem viszketõ, sokszor körülírt területeken foltokban szõrritkulás látszik az általános szõrhullás mellett, a kerek foltok széli részén kokárdaszerûen kifelé terjedõ bõrkipirosodás látszik. Kórhatározás: Bõrkaparékvételbõl végzett gombatenyésztéssel lehetséges a kórokozó gomba pontos meghatározása. A gomba táptalajon a gyógyszerérzékenység is meghatározható. Kezelés: A kisállatok leggyakoribb bõrgombásodása a Microsporiasis, amit legtöbbször a Microsporon canis okoz, amely ellen van gombaellenes vakcina forgalomban. Bõrgombásodásban a helyi gombaellenes kezelések mellett idõnként szükség lehet általános gombaellenes kezelésre is az immunerõsítõk mellett. A szõrtüszõ atkák általában immunhiányos alapon tudnak csak úgy elszaporodni, hogy bõrtüneteket okozzanak.. Tünetek: Körülírt területeken, leginkább a fejen, a szemek körül, vagy a lábvégeken, ritkábban testszerte jelentkezõ szõrritkult területek, pikkelyezõ kissé kipirult bõr, melyen sokszor másodlagosan bakteriális vagy gombás bõrfertõzés tünetei is megjelennek. Kórhatározás: Pontos diagnózishoz bõrkaparék mintavétel és mikroszkópos vizsgálat szükséges. Kezelés: Az atkaellenes kezelés mellett fontos a másodlagos bõrfertõzéseket is kezelni és immunerõsítõket is adni. Sima allergia is lehet az oka.
Figyelj, most mi ide bármit is írnánk ígyis-úgyis el kellene vinned állatkórházba, de legalább állatorvosi rendelõbe, mert ezt otthon nem lehet kikezelni. Meg tegyük hozzá, nem diplomás állatorvosok járnak ide nagy unalmukba írogatni, hogy meg tudjuk mondani mi is ez. Bõr kaparékot kéne venni és laborban megnézetni. Buszra/vonatra szálltok, aztán irány a legközelebbi város és nyomás állatorvoshoz. Falusi lódoktor ránézésre nem fogja tudni tüzetesen megvizsgálni. Ha nincs pénz, kérj kölcsön, biztos vannak ismerõseitek akik segítenek.
Másik állatorvost kell kihívni neki ezt tudnia kell. Nálam macskánál volt hasonló, ott valami parazita volt a ludas, de az állatorvos tudta mi az.
Kihívhatja az ország legjobb állatorvosát is, a doki felszerelés nélkül (ami ugye a rendelõkben vannak) nem tud mit kezdeni vele, max megmondja mi baja van, de még mindig ott áll gyógyszer és vakcina nélkül, azt meg a falusi patikában nem fog tudni venni...
Az állatorvosi vizsgálatot szerintem nem lehet kikerülni, de amit javasolni tudok: vegyetek patikában (vény nélkül kapható) Nizoral kenõcsöt. Azzal kenjétek be jó vastagon és ügyeljetek rá, hogy ne nyalja le. Legalább naponta egyszer. Viszket neki? Eszik rendesen?
Komplett vizsgálat nélkül nem fog kiderülni, hogy mi a baj. Lehet parazita, allergia, gomba, hormonális probléma. Kísérletezgetni lehet, hogy antiparazitikus szerekkel, meg gombaölõkkel, ha beválik, akkor szerencsétek volt, ha nem, akkor meg nem fog rendbe jönni, ameddig nem kezelik a probléma valódi okát. Fõleg így, hogy ennyire le van gyengülve a kutya immunrendszere is, hogy ennyire elterjedt ez a dolog a bõrén, vehettek neki bõrtápláló vitamint, az is több, mint a semmi. Ha vesztek pl Lavet tablettát az kb 1000 Ft.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gombás fertõzést kizártuk mert olyan a bõre mint a kopasz kutyáknak. Nem vakarja véresre, nem is váladékozik neki..talán csak picit szárazabb.Az étvágyával nincs gond rendesen eszik Nem mondom, hogy az a nagyon kövér kutyus de azért kövérke. :) Semmi egyéb tünete nincs csak ez a szõrhullás.. Igen voltunk már vele klinikán akkor is valami oltást kapott akkor jött helyre.. csak hogy ez az orvos most külföldön van és 2 hét múlva jön csak vissza. A másik orvos meg nem tudott mit mondani az egészre, hogy õ még ilyet nem látott. Ezért kell várnunk. Állatkórházba csak egy vérvétel 40ezer ft.. Nekünk erre sajnos nincs pénzünk..Még én hívtam fel a kórházat érdeklõdésképen és pont, hogy letettem a telefont már sírtam, hogy ezzel se jutottam elõrébb.Anyámék meg kérni nem akarnak mert, kitudja mikor tudnánk vissza adni...Igen rossz szomszédaink vannak...

Ez milyen betegség lehet? Segitség.

van egy nagyon jo baratom..kozel all hozzam..akinek mar 17eves kora ota valamilyen rohamai vannak..most 29eves..jarja az orvosokat,de nemtudjak megmondani hogy milyen betegsegrol van szo..a tunetei abbol alnak hogy: nem kap levegot,mert a tudoizomja osszehuzodik ezert fuldoklik..nem epilepszias..marmint maganal van a rohamoknal..o szokta nyugtatni az anyjat is a sajat rohamaikor,meg viccelodni is szokott s akkor nevetnek..meg a szeme sem akad fel,nem is habzik a szaja..csak egyszeruen fuldoklik..kapkod a levegoert(mint mindenki mas is ha fuldoklik)..a gyomra rangatozik..a rekeszizom miatt ahogy kapkodja a levegot.. sajni nincs meg csaladja sem..mivel sokan nem fogadjak el ez miatt..a rohamok csak akkor jonnek ha: nem aludja ki magat,ha sokat alszik,meg ha kiehezik,marmint ha sokaig nem eszik..arra ebred hogy elvan zsibbadva..a gyomorszaja begörcsöl..nem birja a fustot sem,meg a viragport sem.. ISMERITEK VELETLEN EZT A BETEGSEGET? segitsetek hogy segithessenek rajta :)

Legjobb válasz: bocsi a helyesirasi hibakert,kicsit faradt vagyok.. hozzateszem : vajdasagi..en meg kulfoldi vagyok..gondoljatok itt megtudnak mondani hogy milyen betegsege van?

A kérdező hozzászólása: bocsi a helyesirasi hibakert, kicsit faradt vagyok.. hozzateszem : vajdasagi..en meg kulfoldi vagyok..gondoljatok itt megtudnak mondani hogy milyen betegsege van?
Dohányzik? Ebben az esetben elég nagy valószínûséggel COPD betegsége lehet. http://www.hazipatika.com/topics/copd/denc/COPD?did=187;HPID.. Ha nem, akkor neurológust kéne felkeresni, mert talán valami idegi zavar okozza.
A kérdező hozzászólása: nem, nem dohányzik..hisz a füstöt sem birja..mint ahogy leirtam..
nem asztmás?
A kérdező hozzászólása: azt megtudták volna mondani az orvosok ott vajdasagban is ha asztmas lenne, nem?
A kérdező hozzászólása: több valaszokat nem kerek..a szemelynek kinos hogy en is probalok neki a betegseget kutatni.. :S ezt kaptam, mikor csak segiteni akartam..hat kosz..

Mi baja lehet a szomorú hamisciprusomnak, sárgulnak a lombjai. Milyen betegsége lehet?

Legjobb válasz: Lehet tápanyaghiány, ha mindenhol egyformán sárgul. Vegyél örökzöldeknek való tápot (van granulátum és folyékony is) és azzal kezeld, hamar helyrejön. Ha viszont foltosan sárgul a lombja, akkor valamilyen betegség lehet. Ez esetben fényképezd le, a sárguló részbõl tépj/vágj le egy darabkát és ezekkel felszerelkezve kérj tanácsot egy nagyobb dísznövény kertészetben. Ajánlanak majd permetezõszert, amitõl néhány héten belül meggyógyul a növényed.

Lehet tápanyaghiány, ha mindenhol egyformán sárgul. Vegyél örökzöldeknek való tápot (van granulátum és folyékony is) és azzal kezeld, hamar helyrejön. Ha viszont foltosan sárgul a lombja, akkor valamilyen betegség lehet. Ez esetben fényképezd le, a sárguló részbõl tépj/vágj le egy darabkát és ezekkel felszerelkezve kérj tanácsot egy nagyobb dísznövény kertészetben. Ajánlanak majd permetezõszert, amitõl néhány héten belül meggyógyul a növényed.

Szerintetek milyen betegség lehet?

Egy hét leforgása alatt elpusztult 6 neonhalam,az els?nektöredezett volt az úszója és penész folt volt az oldalán,azóta minden nap hal meg egy de ezek már felvannak fújódva és töredezettek a pikkelyeik.most már a guppimon is látom,hogy fakul ki az úszója és töredezett.

Legjobb válasz: Halpenész, úszórothadás, és hasvízkór. Gyorsan láss neki a kezelésnek, mielõtt a teljes halállomány elpusztul. Te hoztad be ezeket a betegségeket, vagy ennyire rosszak az életkörülmények az akváriumodban? Hány literes, milyen a szûrés, stb?

Halpenész, úszórothadás, és hasvízkór. Gyorsan láss neki a kezelésnek, mielõtt a teljes halállomány elpusztul. Te hoztad be ezeket a betegségeket, vagy ennyire rosszak az életkörülmények az akváriumodban? Hány literes, milyen a szûrés, stb?
Halpenész
Az halpenész, hasvízkór és úszórothadás kombinációja. Mind aa három egyszerre. Ez durva. Mindenképpen vagyél gyógyszereket mielõtt túl késõ lenne!

Ez milyen betegség lehet? Érdemes urológiára menni?

Az egyik herém már évek óta nagyobb, mint a másik, de csak pár hete kezdett el fájni. Heti kb. 1-2 alkalommal órákon át közepes mérték? fájdalom van. Nem emlékszem, hogy beütöttem volna az elmúlt években. Mi lehet ez? Érdemes urológiára menni?

Legjobb válasz: Nem érdemes, hanem el KELL menned! A heréknek lehet méretbeli különbsége, de, ha a nagyobb fáj is, ott betegség áll a háttérben. Célszerû here ultrahangot végeztetni. Lehet gond a mellékheréddel is.

Nem érdemes, hanem el KELL menned! A heréknek lehet méretbeli különbsége, de, ha a nagyobb fáj is, ott betegség áll a háttérben. Célszerû here ultrahangot végeztetni. Lehet gond a mellékheréddel is.
Te ennyire félsz az urológustól, vagy ennyire alul táplált vagy agyilag? Már régen el kellett volna menned. Évek óta rettegsz ? vagy mi van?
Igen, mindenképp érdemes. Lehet, hogy semmiség, de akár probléma is lehet.
Közel sem biztos hogy a herékkel lenne probléma. A fáldalom máshonnan is átsugározhat ide. A herék viszont senkinél sem egyformák , ahogy egyetlen páros testrészünk sem.Még a fülünk , szemünk sem . Ujjak, kéz, láb.belsõ páros szervek .
Érdemes elmenni az urológiára. De nem ártana elmenni a reumatológiára is, nem valami csípõtáji elváltozás kisugárzódása-e ez. Semmiképpen se hanyagold el ezt!
Menj el urológiára, de hétfõn!!

Milyen betegség lehet az alábbi, vagy egyáltalán betegség-e?

Csúnya arc, látás probléma, helytelen írás, gyerekes viselkedés, érzékenység, kissé deformált testalkat.

Legjobb válasz: Ha meglátnád, szerinted is csúnya lenne. nem lehet szemüveggel javítani a szemét, 100x kijavították, úgy sem tud helyesen írni, 28 évesen úgy viselkedik, mint egy 12 éves, a testi deformáltságokról inkább nem beszélek. Csak azt nem értem, hogy a magyar oldalakon, hogy lehet mindenki ilyen bunkó és paraszt, mint TE! Ha nem tudsz válaszolni, ne tedd. Ez az oldal nem azért van, hogy megmutasd, mekkora észkombájn vagy.

A kérdező hozzászólása: Ha meglátnád, szerinted is csúnya lenne. nem lehet szemüveggel javítani a szemét, 100x kijavították, úgy sem tud helyesen írni, 28 évesen úgy viselkedik, mint egy 12 éves, a testi deformáltságokról inkább nem beszélek. Csak azt nem értem, hogy a magyar oldalakon, hogy lehet mindenki ilyen bunkó és paraszt, mint TE! Ha nem tudsz válaszolni, ne tedd. Ez az oldal nem azért van, hogy megmutasd, mekkora észkombájn vagy.
Csúnya arc ?kinek mi a csúnya van akinek csúnya van akinek szép, látásprobléma megoldása szemüveg, helytelen írás magán ügye, gyerekes viselkedéstõl még nem beteg senki, én is érzékeny vagyok mégsem vagyok beteg, deformált testalkat lehet valami testi fogyatékosság vagy születési rendellenesség. De szerintem te vagy beteg .....
Bocs, hogy visszakérdezek, de ennyi adat alapján nem lehet biztosat mondani. A csúnya arc azt jelenti, hogy erõsen aszimmetrikus? Összefügghet a testalkat torzulásával. Nem javítható látászavar: milyen súlyos? Lehet, hogy ezért nem tud helyesen írni. Gyakoroltak vele rendesen? Volt beszédzavara, amikor még kicsi volt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!