Találatok a következő kifejezésre: Milyen betétet a kórházba szülés (3 db)

Milyen betétet vigyek a kórházba szülés utánra? Mennyit?

Legjobb válasz: Nagy nedvszívóképességüt, és 2-3 csomaggal. Sokan vesznek tenát, vagy sima nagy nedvszívóképességü akrámilyen (Always...) betétet, de azt hallottam a Tescos is jó. Pénztárcád szabja meg.

Nagy nedvszívóképességüt, és 2-3 csomaggal. Sokan vesznek tenát, vagy sima nagy nedvszívóképességü akrámilyen (Always...) betétet, de azt hallottam a Tescos is jó. Pénztárcád szabja meg.
Tena a legjobb, ha erõs a vérzésed.De szerintem az olcsobb is megteszi, mert ugyis a kukába kerül.Én 4 csomagot készítettem, van benne jobb minõségû és olcsobb is.De mindenképp éjjelit vegyél.Boldog babavárást.32hetes kismama.
Anya azt mondta, hogy a sima éjszakai betét két csomaggal tökéletes lesz.(3* szült, így tudhat valamit)
Nekem eddig azok váltak be, amelyek nem mûanyag borításúak, mert az kidörzsöl és hát, amúgy is fáj mindene olyankor az embernek. Tehát a Tesco, meg az Always nem jó, szerintem a legjobb a DM-s nagy inkontinenciabetét, vagy a Tena.
Nekem a védõnõm a Tenát javasolta.És sok bugyit:-)

Milyen újszülött pelust és szülés utáni betétet vesztek a kórházra?

36 hetes km

Legjobb válasz: Pampers Newborn, Tena Lady.

Pampers Newborn, Tena Lady.
Pampers premium care (fehér csomagos) 1-es pelust, és Tena betétet. Ez bevált az elsõ babánál is.
Szia én az auchan baby mini pelenkát vettem ( késõbb, ha leesett a köldökcsonk akkor moshatózni fogok), betétnek pedig Naturella camoille classic-ot (vastag, jó nedvszívó éjszakai betét 7db-os), + még sima naturellát( amit sima menszikor használtam)ha szükség lesz rá! Ha esetleg még kell valami , majd a férjem megveszi, behozza! :) )) Én is ma vagyok 36 hetes!
Pampers 1-es pelust, Tena Supert és éjszakai betétet viszek a kórházba.
DM saját márkás pelust a babának. Tena betétet vittem, de elég lett volna a sima éjszakai is.
Bella Happy 1-es pelus + noname (Brandonban vett) betét
Én Labell pelust rendelek nagykerbõl.Tiszta Libero, csak fele annyiba kerül.Nem bálás, hanem gyári csomagos. Sindy szülés utáni betétet fogok vinni, meg a klasszikus vattát és gézt :)
Én is Pampers 1-est vettem. Betétet egy csomag Jessa , nem tudom milyen most hirtelen..elég nagy . Vettem még mellé egy csomag Always éjszakai betétet.
Pampers 1-es, Dm sajátmárkás inkontinencia betét.
A kérdező hozzászólása: Köszi...én pampers newbornt 43db-ost vettem és Tena 3 cseppes normált, meg van még 9 db Óriás chicco betétem, remélem ezek így elegek lesznek!

Szülés utánra ti milyen betétet visztek magatokkal a korházba?

Legalábbis nálunk nem adnak semmi egészségügyi betétet a korházba.Ráadásul még bugyit sem húzhatunk a szülés utáni napokon.

Legjobb válasz: Tenából a legnagyobbat ajánlom. Bugyit mi sem húzhattunk, de ez akkora, hogy simán megmarad a lábad között, és hidd el, kelleni fog. Legalább 2 csomaggal vigyél.

Tenából a legnagyobbat ajánlom. Bugyit mi sem húzhattunk, de ez akkora, hogy simán megmarad a lábad között, és hidd el, kelleni fog. Legalább 2 csomaggal vigyél.
A legjobb a gézbe csavart vatta, mert nem ragad bele a gátsebbe.2 hete szültem. :)
20:05-ös vagyok. Eldobható bugyit a gyógyszertárban lehet kapni. Ne úgy képzeljétek el, mint egy normális bugyit. Ez nagyon puha hálós anyagból van és olyan a fazonja, mint egy forrónadrágé.
Melyik kórház az, ahol nem lehet bugyit húzni???? Meg vizitnél levenni? Hát ilyet még nem hallottam. Mindenesetre Tena Lady, a legnagyobb volt a legjobb. Ahol Én szültem, ott külön vizsgálóba hívott a vizites doki, ha valamiért meg akart vizsgálni, nem volt ilyen bugyitilalom....
4 honapja szültem . én is tenát vettem supert. 30 dbosat. a baba pelenkájától majdnem hogy nagyobb. nekem kényelmetlen volt, nagy, 1et használtam el belõle. utánna sima 100 ftosba kapható betétet használtam. 12 db kellett a 3 napra. nálunk rajtunk lehetett a bugyi, nekünk voilt vizit megkérdezte a doki hogy vagyunk, nem is vizsgált csak akkor amikor kiszedte a varratot. fizetett dokim volt.
A legnagyobb méretû Tena Lady tökéletes lesz.
Nekem a Tena betét és az eldobható bugyi vált be. Nagyon kényelmes volt és nem áztam át sem, pedig vér az volt bõven.
Sziasztok! Ez komoly hogy nem lehet bugyit felvenni ???Most hallom ezt elõször pedig nem sok van már nekem sem! Akkor minek az eldobhatós bugyi??????
Sajnos, nem az én tapasztalatom.... A barátnõm kifejezetten ilyen helyzetre való "hálós bugyit" vett, és tena betétet használt. Betétet bárhol kapsz (drogéria, gyógyszertár, nagyobb boltok), de sajnos a bugyóról nem tudok nyilatkozni.
tena normált vittem egy csomaggal több mint fele megmaradt, császárral szültem, ott az õrzõben volt legnagyobb, aztán bontottam ki a normált aztán már elég volt sima libresse
Tena legnagyobb. Bugyit húzhatsz, csak a vizit elõtt le kell venni (fél óra), utána visszahúzhatod, ha akarod.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor úgy látszik a Tena a nyerõ.Itt Baján nem lehet bugyit húzni szülés után.elég szomorú de ez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!