Találatok a következő kifejezésre: Milyen baratno aki (53 db)

Milyen barátnő, aki ha találkoztok elmondja ami neki fontos, de az már nem egyáltalán érdekli, hogy velem mi van?

Érdekl?dve meghallgatom, érdekel az élete, de amint én is mesélnék valamit, belevág és a saját történetébe kezd. Bántó, zavaró. Mondtam neki, nem válaszolt rá semmit, mintha meg sem hallotta volna.

Legjobb válasz: Szépen szólva egoista... Erre mondják azt, hogy: Csak saját maga érdekli, csak saját magával foglalkozik. Milyen barátnõ? Hát nem a legjobb.

Szépen szólva egoista... Erre mondják azt, hogy: Csak saját maga érdekli, csak saját magával foglalkozik. Milyen barátnõ? Hát nem a legjobb.
Ja maúgy ezeknél valami vicces, nem sértõdõs beszólás mûködik-azt tudják értelmezni kábé...höh:)
nekem is ilyen a barátnõm, idegesítõ. Meg még azt csinálja, hogy ha neki nincs kedve vmihez, elkezd nyavagogni és sajnáltatni magát. Jót rögöhtem magamban, mert egyik házibuliban kitaláltuk páran hogy pókerezünk, kb. 10-en le is ültünk, köztük õ is és iylen nyávogós hangon mondja nekem, hogy "nekem nincs is kedvem pókerezni" és ilyen egoista fejet vágott hozzá, ekkor úgy elöntött a düh, hogy az hihetetlen. De erre halál nyugott fejem mondom neki, "hát ezvan" és olyan lesajnáló fejet vágtam, mintha egy sz.rdarabra néztem volna:D Olyan jól esett, s nem is nyavajgott utána:)
Nekem ilyen a legjobb barátnõm. Igazából Õ leginkább a cuccait mutogatja, hogy milyen Nike, Converse, Puma cipõje van, hogy 4 szekrény ruhája van, més még sorolhatnám. Amikor én mondok valamit magamról, csak annyit mond hogy "Aha", "Hm...", "Mivan?" stb. És már kezdi mondani is hogy milyen új ruhákat kapott. Ezt én sem bírom benne.
"Energia vampir"-nak neveztem el az ilyen embereket, de sajnos egyre tobben vannak, ugyhogy nekeseredj el, mert ez a valosag.
Nekem is van pár ilyen ...egyed..azaz én is rendelkezem pár ilyen leánnyal. Igazából nem én keresem a társaságukat! 25/N
20:02 vagyok és igen, hagynod kéne, mert csak leveszi az energiádat. Mert ezen fogsz rágódni!
semmilyen. az ilyen nem barátnõ. max egy ismerõs.
A kérdező hozzászólása: Régóta ismerjük egymást, annak idején nem ilyen volt. Ezért furcsállom, hogy ennyire megváltozott. Hagynom kéne?
Sajnos vannak ilyen emberek, én is találkoztam már hasonlóval. Sõt, volt pár ilyen barátnõm nekem is. Õk nem kezdettõl fogva voltak ilyenek, hanem az évek múltával váltak olyanná, hogy semmi más nem érdekelte õket saját magukon kívül. Még akkor sem, ha nekem volt szükségem arra, hogy meghallgassanak. Idõvel rájöttem, hogy párszor azért érdemes próbálkozni, például te is neki állsz magadról beszélni, a problémáiddal kapcsolatban tanácsot kérni. Ha ez nem használ párszori alkalom után se, és nem figyel rád még akkor sem, ha szükséged lenne a figyelmére, akkor leülhetsz vele megbeszélni, hogy úgy érzed abszolút nem figyel rád. De ha ez sem használ, nem kell többet keresni. Ha õ keres téged, találkozz vele, és ha azok után sem látja be, hogy más is van rajta kívül, és nem veszi észre, hogy te már régen nem keresed a társaságát, akkor már találkozni sem érdemes vele. Sajna be kell látni, ha egy barátság már nem mûködik, mert nagyon egyoldalúvá válik. A tiétek is ilyen. legalábbis abból, amit leírtál így tûnik. 22L
Én a közelmúltban építettem épp le egy ilyen "barátnõt". Neked is ezt javaslom. Egyszerûen ennek nincs értelme, hogy Te meghallgatod, kíváncsi vagy rá, megjegyzed a hülyeségeit, õ meg mikor szembesíted a tényekkel, hogy ez valamiért nem kölcsönös, még hülyének is tetteti magát, és nem szól rá semmit. Tényleg csak viszi az energiákat az ilyen.
Szólj rá, hogy még nem fejezted be a mondandód.

Oké tudom milyen érzés szerelmesnek lenni, de ha úgy voltam eddig hogy volt barátnőm de akkor nem voltam, vagy ha nem volt barátnőm akkor meg az voltam. Milyen érzés mikor a kettő együtt van?

(21F) mondom barátnőm is volt, viszonylag szép volt de nem tudtam szerelmes lenni belé. Olyan is volt, hogy a csajba voltam szerelmes de ő kikosarazott. Egyáltalán mennyi az esélye ha ilyennek hogy összejöjjön? ( ha jól számolom 6 lányba voltam szerelmes eddig, és 2 barátnőm volt) (szerelem és a párkapcsolat nálam külön volt

Legjobb válasz: nagyon nagyon jó, és élvezetes! :) én bele tudtam szeretni a barátnõimbe. jó is votl egy ideig mindne kapcsolat, de aztán elmult, és jöttek a veszekedések stb stb..:/ minap szakítottunk a barátnõmmel. Szerelmes voltam/vagyok, fontos, és szeretem még mindig. Õ nemtudom hogy érez, aztmondta lezárta, de 2 nap alatt nemtudom hogy tud 1 évet lezárni. szóval amíg bentvagy azon a bizonyos szõnyegen, ami szárnyal kettõtökel, addig nagyon jó, és évezd ki minden egyes percét, mert úgysem fog örökké tartani...:/

nagyon nagyon jó, és élvezetes! :) én bele tudtam szeretni a barátnõimbe. jó is votl egy ideig mindne kapcsolat, de aztán elmult, és jöttek a veszekedések stb stb..:/ minap szakítottunk a barátnõmmel. Szerelmes voltam/vagyok, fontos, és szeretem még mindig. Õ nemtudom hogy érez, aztmondta lezárta, de 2 nap alatt nemtudom hogy tud 1 évet lezárni. szóval amíg bentvagy azon a bizonyos szõnyegen, ami szárnyal kettõtökel, addig nagyon jó, és évezd ki minden egyes percét, mert úgysem fog örökké tartani...:/
A kérdező hozzászólása: Mert nekem egyik volt "plátói" szerelmem kínoz újabban, hogy mértnem teljesült be. Csaj viszont ahol csak tudott kigáncsolt. PLD vonatba még õ dumált többet, megpuszilhattam meg átölelhettem, utána meg fb-n vissza sem jelölt.
Én amikor összejöttem a barátommal, egyáltalán nem voltam szerelmes belé, különösen nagyon nem is tetszett, de pár hét után megszerettem, és azóta is szerelmes vagyok belé, ez már lassan 20 hónapja (és persze õ is így érez), szóval nem kell egybõl feladni, csak mert eleinte nem érzed magad szerelmesnek...
A kérdező hozzászólása: Ja mondjuk vége felé az egyik kapcsolatban kezdtem szerelmes lenni belé dehát :) õvele mondjuk nem akartam szakítani de folyton ordíítozott velem telefonban ha valami nem tetszett neki, pedig mondtam neki hogy milyen vagyok.
Elég tipikus eset. Gondolj csak bele: akivel nem jársz, akit nem ismersz zsigerekig, ott valójában nem a lányba vagy szerelmes, hanem egy ideálba, akit te gyártasz. Aki nem hisztizik, nincsenek feléd elvárásai, nem látod a hibáit, olyannak álmodod meg, amilyennek akarod. Ha összejönnétek, ugyanolyan "valós" lenne, mint azok a lányok, akikkel jártál, és elmúlna a rózsaszín köd is. Amikor úgy érzed, hogy szerelmes vagy, akkor valójában nem az adott nõbe vagy szerelmes, hanem a szerelembe vagy szerelmes, egy ideálba, akit te gyártottál. A "felnõtt" szerelem lényege éppen az, hogy a másik valós személyébe szeretsz bele, abba, amit ténylegesen megismertél, az összes hibájával és erényével együtt. A valós tulajdonságaiba szeretsz bele, és van annyira érdekes és értékes számodra, hogy a hibáival együtt is képes vagy elfogadni, és tenni is a kapcsolatért, a másikért. Az ókori görögben a "filia" szóval jellemezték ezt, ami a teljes testi-lelki-szellemi harmóniát jelöli két ember között. Számomra EZ a szerelem. Amirõl te írsz, az csak rajongás, idealizálás, vonzalom... de nem szerelem.
A kérdező hozzászólása: Ja csak 2 évig majd megpusztultam a vágytól, szerelemtõl hogy mértnem az enyém.
De ha meg a tiéd lett volna, lehet, hogy 2 hónap után vége lett volna, mert alaposan megismered és rájössz, hogy mégsem olyan, mint amilyennek megálmodtad. Ahogy a többivel is volt, akikkel kapcsolatba kerültél... a szerelem az én értelmezésemben az, amikor olyasvalakibe vagy szerelmes, akivel kapcsolatban is képes vagy létezni.

Milyen baratno az aki eddig a legjobb baratnomnek vallotta magat es most elvette a pasimat es raadasul a pasim is azert van vele hogy engem mergesitsen (mert megcsaltam, de nagyon megbantam)?

de ezt o nem veszi eszre...es nagyon ugy tunik hogy mar ugy banik vele mintha szeretne,1evet jartunk es ez most nagyon faj nekem hogy a volt legjobb baratnom igy csinal velem,es raadasul most a volt pasimat is annyira ellenem uszitotta hogy hallani sem akar rollam meg bocsanatot sem tudok kerni ......mindent ami ram emlekeztet kitorult(kepekete smseket szamomat es mindent amivel eddig ram emlekezett)vajon meg szeret es ha igen hogy tudjam viszakapni nagyon megvaltozott es oriasit csalodtam benne nem gondoltam hogy ennyire meg tud utalni es azzal jar akit eddig a legjobban utalt.....roviden ennyi kerlek segitsetek irjatokkkkkk elore is kossszi

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy a szerelme és a gyõlület között nagyon kicsi a határ. És könnyen egyik átcsaphat a másikba. Ha valaminek hatására (itt konkrétan arra gondolok, hogy megcsaltad) téged megutál, azt aki eddig utált, most megszerethet. Nagyo hibáztál akkor, amikor megcsaltad és azzal is, hogy nem beszéltétek meg rendesen. Mostmár felesleges bármit is csinálnod, soha nem lesz olyan, mint régen volt. Felejtsd el, õ is ezt teszi. Te is keress valaki mást.

Azt szokták mondani, hogy a szerelme és a gyõlület között nagyon kicsi a határ. És könnyen egyik átcsaphat a másikba. Ha valaminek hatására (itt konkrétan arra gondolok, hogy megcsaltad) téged megutál, azt aki eddig utált, most megszerethet. Nagyo hibáztál akkor, amikor megcsaltad és azzal is, hogy nem beszéltétek meg rendesen. Mostmár felesleges bármit is csinálnod, soha nem lesz olyan, mint régen volt. Felejtsd el, õ is ezt teszi. Te is keress valaki mást.
Akkor õ nem is a barátnõd.Én is voltam hasonló helyzetbe.Csak akkor még a legjobb barátnõm eggyütt volt a pasijával amikor a pasija próbálkozott nálam.Jól nézett ki meg tetszett is de nem foglalkoztam vele mert nem akartam hogy egy pasi miatt tönkremenjen a barátságunk.A barátnõm tudta hogy engem környékez de késõbb a pasit dobta mert nem volt hûséges megcsalta egy másik csajjal és a barátságunk is megmaradt. Szerintem hagyd a picsába a volt pasidat és az "állítólagos" barátnõdet.Ha tényleg igazi barátnõd lenne akkor nem csapta volna le a kezedrõl a pasidat.Ne foglalkozz velük.Keress magadnak egy másik pasit.
Az a csaj egy szemét lozyo lehet! Annyira utálom az ilyen csajokat! A kétszinüség, a pofatlanság tetõfoka!!! Hogy lehet valaki ennyire szemét! Amugy a pasiról hát az az igazság, hogy nem akarlak elkeseriteni de sztem már soha nem lesz olyan mint régen és elhiszem hogy megbántad de sajnos már késõ és sokan jártak sztem még igy, de sajnos késõre gondolkodtál már! A srác sztem nem fog megbocsájtani neked már csak azért is mert mindenkinek van büszkesége! Sajnos a becsületedet eljátszodtad ezzel nála és azt bizony nehéz vissza szerezni, fõleg ha ellenségeddel barátkozik jobban mondva ha jol értettem akkor járnak! Õ ha elcsavarta a fejét akkor sztem nem arra fog törekedni hogy kibéküljetek, (mert sztem azzal elveszitené õt)hanem inkább ellened forditja! Ez a logikus! Szerintem jobb ha elfelesjted õt, tudom nehéz lesz, de igy lesz jobb, mert hanem csak szenvedni fogsz és az nem éri meg, tudod szerintem nem érdemli meg egy pasi sem hogy sirjunk és szenvedjünk miattuk! Nem érdemli meg senki hogy sirjunk miatta, de aki megérdemli az nem sirat meg!!! Remélem sikerül elfeledni!!! Sok szerencsét az életben!!!
Hát vágjál vissza..jelentkezek a pozícióra :D
A kérdező hozzászólása: az elso kommentelonek......h irjon az emailcimemre vagy vegyen fel yahonnnnnn [email protected]
A pasid a barátnõd miatt hagyott ott téged??mert ha igen az jelenti azt hogy elvette tõled...vagy mér akarsz bocsánatot kérni?szerinmtem majd az idõ megold mindent és esetleg még jóba lesztek de nem biztos hogy ebben az esetben is van második esély...
sztem + a csávó még mindig szeret, de egy ien csalódást nem ért túl, h megcsaltad. a bosszú édes, féltékennyé akar tenni, és a reakciót, h utána áhitozol<--- pont ezt várta!!! sztem hagyd, ez már egy vesztett csata.

Milyen témáról beszélgessek azzal a barátnőmmel aki nemrég szakított a pasijával?

tehát nekem nagyon bejön és nemtudok miről beszélgetni vele(FB) pls help hogy miről beszélgessek,vagy hogy ti miről beszéltek

Legjobb válasz: Milyen napja volt, holnap milyen napja lesz, suli hogy megy, milyen tervei vannak. Ha mondjuk szóba jön a hajfestés(:D), akkor kérdezz rá. Késõbb, ha már jobban ismeritek egymást akkor kicsit személyesebb kérdések is jöhetnek. Csak lazán, majd alakul, ne görcsölj rá :))

Milyen napja volt, holnap milyen napja lesz, suli hogy megy, milyen tervei vannak. Ha mondjuk szóba jön a hajfestés(:D), akkor kérdezz rá. Késõbb, ha már jobban ismeritek egymást akkor kicsit személyesebb kérdések is jöhetnek. Csak lazán, majd alakul, ne görcsölj rá :) )

Hogyan segíthetnék a barátnőmön, aki még nem volt soha igazán szerelmes, és nem tapasztalta milyen érzés ha viszont szeretik?

Egyetlen egy legjobb barátn?mön szeretnék segíteni.Magamról annyit,hogy párkapcsolatban élek és gyerekünk van.A barátn?m 22éves és még nem volt fiúval.Nagyon nehezen enged közel magához valakit,és mindig olyanokba szerelmes akik le sem pottyantják a kis fejét.Most elkezdett írogatni neki az egyik ismerked?s portálon egy pasi.El?ször folyamatosan visszautasította a srácot,hogy ne randizzanak,meg ne is írogasson neki a fiú,de az a srác hajthatatlan volt.Nagy nehezen kier?szakolt egy randit a barátn?mt?l,aztán a randi után még szerelmes versekkel is bombázta ?t.Teljesen sikerült ?t belebolondítania,most meg amikor a barátn?m akarna vele talizni,hirtelen közli,hogy nem ér rá még egy hónapig.A barátn?m teljesen kivan most,és azt mondta,hogy soha többé nem akar egy pasit sem,és ? sz?zen akar meghalni.Annyira sajnálom szegényt,nem tudom mit tehetnék,hogy vissza jöjjön az életkedve!Egyszer?en nem értem ezt a hülye pasit sem,mi a fenének hülyítette ?t hónapokig????

Legjobb válasz: Figyelj ha napokon keresztül udvarolt neki és küldött neki szerelmes verseket gondolom virágot is adott neki de ezek után is visszautasította akkor ne csodálkozzon hogy pasi másik nõ után kajtat. Tudod a férfiak nehezen viselik az elutasítást. Amúgy kíváncsi vagyok milyen lehet a barátnõd. ;)

Figyelj ha napokon keresztül udvarolt neki és küldött neki szerelmes verseket gondolom virágot is adott neki de ezek után is visszautasította akkor ne csodálkozzon hogy pasi másik nõ után kajtat. Tudod a férfiak nehezen viselik az elutasítást. Amúgy kíváncsi vagyok milyen lehet a barátnõd. ;)
A kérdező hozzászólása: Õ egy csinos lány, és korához képest nagyon komoly gondolkodású.Lehet ez miatt furának látják õt mások, de aki megismeri tudja , hogy egy nagyszerû kis csaj.Nem kapott amúgy virágot, hanem inkább rengeteg szerelmes üzenetet, és dalokat a netrõl.Már meg volt az elsõ csók is, tehát pont amikor megnyílt a srácnak akkor fújt visszavonulót.
megismerném ha nem gond :)
es ha tenyleg csak nem er ra a srac?
A kérdező hozzászólása: Ez azért nem állja meg a helyét, mert eddig folyton õ akart találkozni vele.Viszont most meg amikor a barátnõm is hajlana a dologra, hirtelen nagyon elfoglalt lesz!?Az ember ha nagyon akar valamit akkor arra idõt szán.Vagy nem?
Engem érdekelne a barátnöd ;) 21F
Azért nem mindegy, hogy miért nem ér rá és mennyire nem ér rá. Ki lehet fogni olyan szituációt, amikor a pasi igazat mond. Az is elõfordulhat, hogy élõben jött rá, hogy nem szimpatikus neki a barátnõd, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy 1 hónapig õ nem gondolta komolyan, amiket írt. Az más kérdés, hogy ezt nyíltan is meg lehet mondani, sûrû bocsánatkérések mellett. Barátnõd helyzetét nagyon is át tudom érezni, 23 éves vagyok, szintén tapasztalatlan, bár most komoly kapcsolatban. Az a baj, hogy az ilyen csalódásokat már rég át kellett volna élnünk és megtanulni kezelni ilyen idõs korunkra. Barátnõdet valahogy vezesd rá, hogy egyetlen idióta miatt, még nem kéne az összes pasit leírnia. Vannak még aranyosak, rendesek, kedvesek. Ki kellene mozdulnia és, ha nem is pasizási célzattal, de ismerkednie kéne. Ha nehezen ismerkedik és nyílik meg, akkor mondjuk baráti összejövetelekre mehetne, ahol ismer annyi embert, hogy ne legyen zavarban alapból.
A kérdező hozzászólása: Nemrég hívott a barátnõm, hogy a pasi ostromolja a szerelmes leveleivel, de találkozni nem akar most vele.Jönnek az ünnepek, a szilveszter, szegény pár nélkül lesz megint. Ahelyett, hogy ábrándozik a barátnõm, inkább menne bulizni, ehelyett most ott csücsül a gépe elõtt és olvasgatja az üzeneteket.Ez már két hónapja tart, de hát ez milyen kapcsolat így?Neten üzengetni könnyû szépeket, de amikor tennie kellene pár kilóméter a lány felé akkor arra már nem képes.Kiderült messze lakik, és hosszú neki az utazás.Gyakorlatilag a barátnõm a legutolsó helyre lett helyezve, mert minden más elintézendõ dolgot elõbbre helyezett a pasika.
Majd én ágynak döntöm a barátnõd, a csávóval meg folytassák csak lelki síkon;)

Milyen ajándékot vihetek a barátnőmnek aki kórházban van?

Én a lufira gondoltam de ezen kívül még mit lehetne?

Legjobb válasz: Most 15 éve vagytok együtt vagy 15 évesek vagytok mind a ketten? Ha az utóbbi, akkor milyen alkalomból szeretnél ajándékot vinni? Vagy csak a kórházi látogatás miatt? Kérlek, pontosíts!

Most 15 éve vagytok együtt vagy 15 évesek vagytok mind a ketten? Ha az utóbbi, akkor milyen alkalomból szeretnél ajándékot vinni? Vagy csak a kórházi látogatás miatt? Kérlek, pontosíts!
Virágot nem lehet kórházba vinni. Egy kis kulcstartós figurát vigyél neki, amit mindig foghat a kezében, és késõbb is tudja használni.A lufi nem odavaló.
Egy doboz 100%-os gyümölcslé, esetleg valami süti, amit Te csinálsz (ha lehet neki)...
a lufi kicsit..nem is tudom..nem oda illõ. szerintem egy virágcsokor sokkal szebb. vagy akár egy szál virágnak is nagyon örülne.
Öltözz bohócdoktornak!!! Sokat segít!:)
A kérdező hozzászólása: lányok vagyunk 15 évesek és látogatni megyek! Kis korunk óta barátok vagyunk!
Szerintem vigyél neki újságot, könyvet, amivel eltöltheti az idõt. Én baromira unatkoztam a kórházban, egy kulcstartóval vagy lufival nem tudtam volna mit kezdeni. Kaja-pia is jó ötlet.

Fiúk! Milyen belső tulajdonságokkal rendelkezik az a barátnő, akire azt mondjátok, hogy büszkék vagytok rá?

Az ilyen álomn?-típus érdekelne, bels? tulajdonságokkal. Csak komoly válaszokat szeretnék!

Legjobb válasz: - képes dolgozni, - nem rajtam élõsködik - nem várja el h tartsam el a 2 szép szeméért - nem ítél meg mindenkit elsõ látásra. hogy ez tuti csak dugni akar vagy ez tuti egy szemétláda, hanem megismeri az embert ha úgy adódik - õszinte! még akkor is ha az sértõ lehet vagy rosszul eshet - nem játssza meg hogy szeret, hanem az igazat mondja - és ha valami gondja van a kapcsolatunkkal akkor nem megbeszéli a 10 barátnõjével, a családjával, hanem képes leülni és elmondani. - és ha úgy van h nem jó neki ez a kapcsolat akkor õszinte nem hezitál hónapokig hanem mgmondja h vége. ezen kívül még sok minden van de egyenlõre ennyi alapnak elég :)

- képes dolgozni, - nem rajtam élõsködik - nem várja el h tartsam el a 2 szép szeméért - nem ítél meg mindenkit elsõ látásra. hogy ez tuti csak dugni akar vagy ez tuti egy szemétláda, hanem megismeri az embert ha úgy adódik - õszinte! még akkor is ha az sértõ lehet vagy rosszul eshet - nem játssza meg hogy szeret, hanem az igazat mondja - és ha valami gondja van a kapcsolatunkkal akkor nem megbeszéli a 10 barátnõjével, a családjával, hanem képes leülni és elmondani. - és ha úgy van h nem jó neki ez a kapcsolat akkor õszinte nem hezitál hónapokig hanem mgmondja h vége. ezen kívül még sok minden van de egyenlõre ennyi alapnak elég :)
korosztály?
A kérdező hozzászólása: 20-25
Az ilyen lányok leginkább kedvesek odaadók, és szerények. Persze lehetnek más óriási elõnyök is a humorérzéktõl, szenvedélyen át a közös hobbiig, de ez a 3 a legfontosabb. A párkapcsolatokban még a hozzáállás és a közös megoldásra való hajlás is sokat számít.
Kedves, õszinte, odaadó, van igazságérzete, meg látja helyzetekben a vicces oldalát. Szeressen engem. Ilyesmik.
Asot : nem ítél meg mindenkit elsõ látásra. hogy ez tuti csak dugni akar vagy ez tuti egy szemétláda, hanem megismeri az embert ha úgy adódik. Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy a nõknél általában ez ilyen védekezõ mechanizmus. Ha azt gondolom, hogy "na ez biztos csak dugni akar" akkor úgy tudok hozzáállni és akkor nekem is csak szexre kell...legalább nem fogok akkorát koppanni ha bebizonyosodik, hogy tényleg, csak dugni akar.
Nem errõl beszéltem! Pontosan tudom amirõl beszélsz. De ez nincs így minden nõnél sem. Mert nem ad mindenki esélyt sem arra, hogy megismerje az illetõt. Ezt nõ oldaláról úgy mondanám neked, amikor mondják h csak kihasznált...erre meg azt mondom, hogy ismerje meg jobban, hagyjon több idõt a beszélgetõs ismerkedõs részére a dolognak mielõtt beengedi õt a saját életébe világába. És igen ezt szintén elrontják páran, uccu bele, aztán jön az h félreismerték. Persze van akirõl mindez fél év után derül ki.
ASOT: "Ezt nõ oldaláról úgy mondanám neked, amikor mondják h csak kihasznált...erre meg azt mondom, hogy ismerje meg jobban, hagyjon több idõt a beszélgetõs ismerkedõs részére a dolognak mielõtt beengedi õt a saját életébe világába. És igen ezt szintén elrontják páran, uccu bele, aztán jön az h félreismerték. Persze van akirõl mindez fél év után derül ki." Ez sajnos rám is igaz volt, de ha jól emlékszem ebben a témában már egyszer összeakadtunk.

Milyen ajándékot tudnék adni 2 barátnőmnek, akik fél évig külföldön fognak tanulni?

Olyanra gondoltam, amit néha el?tudnak venni és akkor egyb?l eszükbe jutna az itteni társaság, tehát vmi oylasmit, amire tudnék írni egy verset stb.

Legjobb válasz: Amikor Én külföldre mentem tanulni akkor barátnõimtõl kaptam : tollat , rajzot pár kedves szó kíséretében . Esetleg közös kép bekeretezve , vagy készíts egy videót amiben közös képek vannak és alatta a kedvenc zenétek szól.

Amikor Én külföldre mentem tanulni akkor barátnõimtõl kaptam : tollat , rajzot pár kedves szó kíséretében . Esetleg közös kép bekeretezve , vagy készíts egy videót amiben közös képek vannak és alatta a kedvenc zenétek szól.
egy-egy füzetbe ragaszthatsz közös képeket, leírhatsz közös sztorikat, vagy mindenki a baráti társaságból írhat bele pár szép szót :)
A kérdező hozzászólása: húú köszi, most adtatok pár iheletet:) :)

Feleségek/Barátnők, akiknek külföldön dolgozik a párotok! Milyen időközönként beszéltek a külföldön dolgozó párotokkal?

Én eddig minden nap beszéltem a párommal telefonon,de a mai beszélgetésnél ? arra próbált rávenni,hogy elég lenne,ha csak mondjuk 2 naponta dumálnánk hiszen úgysem történik semmi és van úgy,hogy tényleg csak a semmir?l beszélünk :D .Igaza van amúgy ,tudom...

Legjobb válasz: Velünk sem történt semmi extra általában, de mégis naponta beszéltem a férjemmel, volt, hogy többször is, amikor csak lehetõség nyílt rá. Pedig én 3 hetente hazajöhettem, de akkor is annyira õrülten hiányoztunk egymásnak, hogy így is kínszenvedés volt egymás nélkül. A semmirõl is jobb volt beszélni, mint nem hallani és látni. Nekem ennek fényében nagyon fura, hogy a te párod ezt kéri...

Velünk sem történt semmi extra általában, de mégis naponta beszéltem a férjemmel, volt, hogy többször is, amikor csak lehetõség nyílt rá. Pedig én 3 hetente hazajöhettem, de akkor is annyira õrülten hiányoztunk egymásnak, hogy így is kínszenvedés volt egymás nélkül. A semmirõl is jobb volt beszélni, mint nem hallani és látni. Nekem ennek fényében nagyon fura, hogy a te párod ezt kéri...
Uhh, totál ugyanilyen helyzetben vagyunk mi is! Több, mint 3 éve vagyunk együtt. 1 hónapja ment ki. Naponta beszélünk, sokszor említem neki mennyire hiányzik, nagyon nehezen viselem.Õ is jött már nekem ezzel a dologgal, hogy beszéljünk néha napok kihagyásával, de mivel mindketten nagyon szeretjük egymást, nem bírjuk ki.
Jogos a parod kerese. Mi is tavkapcsolatban elunk, en is nehezen viselem. Volt egy ido mikor rengeteget panaszkodtam, mig egy napon ki nem osztott a baratom, hogy ezert felesleges beszelnunk, nem kivancsi erre, mar nincs kedve felhivni, nem is igy szeretett belem. Azota visszafogom magam, igyekszem elfoglalni magam a delutanokon. Ha azt akarod, hogy ne szivesen beszeljen veled a parod, hanem csak muszajbol, akkor folytasd tovabb. Neki rosszabb, valoban tarsra lenne szuksege, nem arra, hogy o legyen a lelki szemetesladad.
Ez nagyjából olyan, mint ha együtt élnétek, és a párod arra kérne, hogy csak minden másnap beszélgessetek, mert nincs mirõl. :-O Ebben a tekintetben nincs különbség, hogy együtt éltek-e vagy távkapcsolatban, ha nincs mirõl beszélnie, nincs mit megosztania veled, az már szerintem nem jó jel. Fõleg, hogy egész nap nem tudtok egymásról semmit. Nekem nem lenne jó érzésem, nem tudtok valahogy mégis összeköltözni?
Eleinte 2-3 naponta beszéltünk telefonon, de ahogy telt az idõ mindennap. Elsõsorban párom volt rajta, hogy mindennap. Én az anyagiak miatt mindig megemlítettem, hogy kevesebbet, de nem így akarta. Nem tudom miért kéri ezt a párod, de ne gondolj rosszra, lehet fáradt, vagy esetleg nem mindig tudja jól megoldani, hogy egyedül legyen. vannak kollégák, szobatársak. Próbálták kissé cikizni a páromat is, de mivel már régi motoros, és kissé korosabb is, ezt megoldotta.
2 éve vagyok együtt a barátommal, aki külföldön lakik, 1 hetenként beszélünk
Nõvérem barátja is kint van. Õk minden nap beszélnek, de van hogy csak pár szót, van hogy órákat.
A kérdező hozzászólása: A kapcsolatunk a párommal teljesen jó, már több mint tiz éve együtt vagyunk.Nincs is gond a napi beszélgetéssel a párom szerint, ha normális vagyok... Sajnos hajlamos vagyok panaszkodni hogy nekem milyen rossz nélküle stb, pedig õ van nehezebb helyzetben, neki kell heteket nélkülünk töltenie.Azt mondja õ nem a hisztire kiváncsi, hanem támogatást várna, hiszen értünk dolgozik.A fõ bajom, hogy nagyon nehezen viselem a hiányát... :( Azt szereti, ha vidám vagyok ...nem jó neki naponta a lelkizésemet hallgatni.
A kérdező hozzászólása: 10 éve együtt élünk közös gyerekünk van .Külföldön dolgozik jelenleg, 4 hetente jár haza.Mondom, mi alapból napi szinten beszélünk telefonon, nincs is gond közöttünk, csak ma valamiért érzékenyebb hangulatban vagyok, és diliztem a telefonba.Ilyenkor mondja, hogy ha ilyen vagyok, ne beszéljünk csak 2 naponta, de én ezt most nagyon a lelkemre vettem.Nem lesz itt gond tudom, csak kiváncsi voltam mások, akik hasonló helyzetben vannak, milyen idõközönként beszélnek.Tényleg felesleges-e a minden napi telefon?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Kedves 20:55-ös 100%-ban rátapintottál a lényegre, pontosan errõl van szó nálunk is !Azóta tegnap este megbeszéltük normálisan a dolgokat, nincsen nálunk semmi gond, csak vissza kell fognom magam a panaszkodás terén + ha tényleg nem történt semmi különös, legyen elég , hogy minden oké, szeretjük egymást stb... ne akarjam húzni a telefonbeszélgetés idejét feleslegesen, majd beszélünk másnap+úgyis hivjuk egymást, ha valami történik.Mindegy a lényeg, hogy megnyugodtam és beláttam, hogy igaza van, tényleg nem lehet nagy élmény úgy beszélnie velem, ha sirós, panaszkodós vagyok ...
Napi 2x reggelés este

Milyen felsőt vegyek a barátnőmnek, aki nem meri kirakni a melleit, pedig szépek neki?

Linkeljetek képeket is. Én valami mélyen dekoltált és feszes fels?re gondoltam.

Legjobb válasz: ha nem szereti õket kitenni, akkor ne vegyél neki olyat. egyébként szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy nem akarja mutogatni magát.

ha nem szereti õket kitenni, akkor ne vegyél neki olyat. egyébként szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy nem akarja mutogatni magát.
Nem mindenki azért nem rakja ki a mellét, mert nem szép neki, vagy azt hiszi, hogy nem szép, hanem nagyon is lehetséges, hogy kényelmetlenül érzi magát, ha szabadon van a melle/mellkasa és akármilyen szép felsõt veszel neki, nem fogja hordani. Errõl valószínûleg nem fogod tudni meggyõzni se, az hogy nem meri kirakni, az nem azt jelenti, hogy szeretné, de nincs bátorsága, hanem hogy ha megteszi, nem lenne jó neki.
szerintem egy ilyen jó lenne kezdetnek: google.com/m/imgres?client=ms-opera-mini&q=ujjatlan+n%C5%91i+trik%C3%B3+k%C3%A9p&channel=new&start=2&site=images&imgid=ANd9GcQ7MuNMabCRxyZGi09THN2WZjVw2Oa3I5JwVZUSMAtF4SPLQwc_kbKJ1pKJ&imgsz=228660&imgurl=http://www.pte.hu/files/tiny_mce/Image/ajandek/fotozas2009/P.. nem túl különleges, feltûnõ.
inkább örülj neki, hogy a te barátnõd nem egy r.banc aki mutogatja magát!
osztom 11:09 véleményét örülj neki hogy õ nem olyan mint a mai lányok többsége akik már azt se tudják, mit vegyenek fel csak kint legyen mindenük 13L
barom módra vagdosd ki minden felsõjét és kész, ha te ribancként mutogatni akarod a barátnõd melleit ez a legjobb megoldás. http://www.strangecelebrities.com/images/content/149899.jpg azért nem tudom meddig bírnád ha tényleg így járkálna mindig mindenhova. az tuti hogy nem sokáig lennétek együtt.
Semmilyet. Ha nem akarja közszemlére tenni az idomait, akkor sem fogja, ha akármilyen felsõt veszel neki. Egyébként meg, attól, hogy nem mutogatja mindenét, még lehet csinos és nõies...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!