Találatok a következő kifejezésre: Milyen bajt ha nap (8 db)

Az baj ha napi 5x szoktam masztizni? és milyen dolgokkal csináljam mert már unom h csak az ujjammal csinálom?

Legjobb válasz: drót kefe? sthil furesz? ... az értelem... nyilván vmi 12 éves ribizli. Felnõtt értelmes nõ ilyet nem kérdez.

drót kefe? sthil furesz? ... az értelem... nyilván vmi 12 éves ribizli. Felnõtt értelmes nõ ilyet nem kérdez.
hány éves vagy?
Esetleg egy csávó is bekerülhetne a képbe:) Hány éves vagy?
hogy van idõd napi 5x??
mert kíváncsi vagyok
Legalább Mekka felé fordulsz?
Mert ha tizenkettõ vagy visszaküldünk barbizni.
szerintem senkit nem érdekel hogy hány éves vagy , az meg fõként nem, hogy hányszor ba.szod magad az ujjaddal. esetleg keresni kellene egy fa.szit nem!!! nem magadat ba.szni
Dugj fel egy lapvibrátort!
A kérdező hozzászólása: mért érdekel h hány éves vagyok??
Van masszázsgépetek otthon? Azzal izgasd a csiklódat. Sikoltozva fogsz elélvezni.Nagyon durván jó tud lenni. :) Aztán meg ha az ujjad uncsi akkor elõször is akármit használsz legyen hozzá gumi, és lehet répával uborkával (azért mindenképpen mosd meg hiába a gumi), esetleg ha teheted vegyél vibrit, vagy gésa golyót, zuhany közben a víz nem esik jól közvetlen a csiklóra spriccelve?
Miért kell leírni a kérdezõt? Lehet, hogy egy 14-16 éves lány kérdezett aki mg nem akar fiúval lefeküdni, de vannak vágyai. Miért kell idióta választ adni? Légy kreatív Cicám, osztom a korábbi választ, használj bármit ami csak akarsz, (répa, uborka, banán, stb. mosd le, langyos vízzel melegítsd fel, és mindenképpen húzz rá gumit.) Ne foglalkozz a negatív válaszokkal. ;) 27f

Baj ha 16 hetesen napi 1 kavet megiszom? Amugy milyen hatassal lehet a babora?

van aki nem ajanlja de azt mondjak nem kell mindent olyan szigoruan venni,vagyis 1 kave nem a vilag vege,mert akinek nagyon alacsony a vernyomasa annak jo is.

Legjobb válasz: Napi egyet simán megihatsz.Nekem a védõnõ kifejezetten ajánlotta,mert 80/50 volt a vérnyomásom:)Persze a túl sok kávéfogyasztás nem jó,de napi 1-2 belefér.

Napi egyet simán megihatsz.Nekem a védõnõ kifejezetten ajánlotta, mert 80/50 volt a vérnyomásom:) Persze a túl sok kávéfogyasztás nem jó, de napi 1-2 belefér.
A túl sok koffein (de ez csak valami 150-200 mg felett van asszem)állítólag hiperaktivitást okozhat meg ugye emeli a vérnyomást, szûkíti az ereket, de ez csak a sokra vonatkozik!!! Egy-két kávétól semmi baja se lesz senkinek!!!Sõõõõt Még a nagyon erõsre fõzött espressoban is 100mg van csak.
Ne félj sztem nincs jelentõsége én sajnos 3-at is megittam de a doki mondta hogy nem is gond mert alacsony volt a vérnyomásom!Úgyhogy nyugi na meg persze ha nem méregerõs!!!Én sok tejjel iszom végül is szinte majdnem tejeskávé!!!!
Nem baj, nyugodtan ihatsz egyet.:)
Szia! Nekem a doki mondta, h napi 1 reggeli kávé teljesen rendben van. Ihatok többet is, ha nagyon leesik a vérnyomásom, de ne vigyem túlzásban. Olvastam, hogy napi 300 mg felett tudtak kimutatni összefüggést a babóval kapcsolatban a késõbbiekben. Én az elején nem ittam és leestem a lépcsõn. Nem érte meg.. :-(

Maszturbáláskor a lányokra nem nagyon tudok koncentrálni, de még megy. Egyik nap kipróbáltam milyen lehet ha fiúra. Nagyon hamar vége lett. De: melegpornóra nem áll fel a farakam, nem vonzódom a fiúkhoz, de nagyon félek. Mi lehet a baj?

Az a kérdésem meleg lehetek e. Nagyon félek ettõl. Volt barátnõm, mindig olyan voltam mint a többi fiú.

Legjobb válasz: Nemhiszem hogy meleg vagy :) volt barátnõd, vele jó volt minden? néha én is nézek pornót (lány vagyok) és arra masztizok és sokszor a lányokra koncentrálok mégse a lányokhoz vonzódok :)

Nemhiszem hogy meleg vagy :) volt barátnõd, vele jó volt minden? néha én is nézek pornót (lány vagyok) és arra masztizok és sokszor a lányokra koncentrálok mégse a lányokhoz vonzódok :)
Hát fiam azért némi meleg hajlam már érzõdik. Én 12 éves korom óta foglalkozok a stukkerrel (jelenleg 29/F), de még eszembe nem jutott, hogy egy fazonra verjem ki.Egyszer belenéztem kíváncsiságból egy meleg poreszbe, de kb 30 mp után kiszaladtam a kétbetûsbe hányni. Szerintem csajokkal foglalkozz és ne a faszikkal. Nézz sok szép lányról képeket, nem pornót és arra hegyezd a cerkát és ne valami fazon izzadt seggére.
én is hetero vagyok, és probáltam már férfiakra kiverni de egyáltalán nem találtam izgatónak.. Lehet benned némi meleg hajlam..

Milyen bajt okozhat, ha nap süt az akváriumra?

Legjobb válasz: Egy: a halak nagyon érzékenyek a hõmérsékletváltozásra. Kettõ: a napfény hatására az algák és a baktériumok jobban szaporodnak, és gyakrabban kell takarítani az akváriumot.(Ez nem kedvez a pénztárcának!) A baktériumok akár lehetnek úgynevezett "rosszak" és ez megfertõzheti a halad(halaidat), ami azok pusztulásához vezethet. Tehát óvd a halaidat a NAPFÉNTÕL!

Egy: a halak nagyon érzékenyek a hõmérsékletváltozásra. Kettõ: a napfény hatására az algák és a baktériumok jobban szaporodnak, és gyakrabban kell takarítani az akváriumot.(Ez nem kedvez a pénztárcának!) A baktériumok akár lehetnek úgynevezett "rosszak" és ez megfertõzheti a halad(halaidat), ami azok pusztulásához vezethet. Tehát óvd a halaidat a NAPFÉNTÕL!
Ha nagyon kényes halaid vannak, amiknek fontos a víz hõmérséklete, akkor azt a nap elállíthatja.Amúgy csak gyorsabban fog algásodni.
Szaporodnak az algák és a bacik

Ha minden nap megiszom egy nagy bögre cickafark teát attól lehet bajom? Ezen kívül milyen természetes módszerek vannak a ciklus beállítására?

kb 3 hónapja minden nap ittam cickafark teát és akkor egész normálisan jött meg a menzeszem,csak másfél hetet késett

Legjobb válasz: Én is iszom, este egy bögrével, 2 hete kb. Nincs semmi bajom, de ha jól tudom kúraszerûen kell alkalmazni, kell szünetet tartani a dobozra rá van írva. Itt nézelõdj a tabletta miatt: http://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=cicka..

Én is iszom, este egy bögrével, 2 hete kb. Nincs semmi bajom, de ha jól tudom kúraszerûen kell alkalmazni, kell szünetet tartani a dobozra rá van írva. Itt nézelõdj a tabletta miatt: http://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=cicka..
Nem lesz bajod. Viszont 10 nap késés a mensiben elég sok. Orvoshoz kellene fordulni, mert ugyan menstruálni elég kényelmetlen, és tök jó, ha 3 havonta megúszol egyet, de lehet, hogy ennek hormonális oka van.
hát én még tavaly tavasszal ittam illetve most megint elkezdtem. nekem sajnos nem nagyon használt. akkor tavasszal meg most is doki lett belõle. és végül azt javasolta h szedjek tablettát. remélem használni is fog:D és sztem nem kell egybõl halálra ijedni hogyha másfél hetet késik.. nekem 2 hónapja volt meg utoljára és az orvos azt mondta h az is normális lenne h ha fél évig nem jönne meg. és több mint valószínû h ez mind a stressz miatt van.. nah. szóval arra akarok kilyukadni h sok minden befolyásolhatja:)
A rendszeres sport is segít beállítani. Rendszeres alatt a napi 1 edzést értem.

Milyen egy nap 3 hós babával? + ha van 2 év körüli másik gyermeked is? A picur miket tud? Az én kicsim utál hason, pedig minden onnan kezdődik (fordulás, mászás, stb. ), persze azért kicsit erőltetem neki, az baj lehet?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, nem szabad erõltetni, aztán egyszer csak megszerette. Másik védõnõ azt mondta, hogy erõltetni ke,, mindennap egy órát. A barátnõm kínlasztotta alányát minden nap. Szerintem nem kell, majd rájön, hogy úgy jó neki.

Nekem azt mondták, nem szabad erõltetni, aztán egyszer csak megszerette. Másik védõnõ azt mondta, hogy erõltetni ke, , mindennap egy órát. A barátnõm kínlasztotta alányát minden nap. Szerintem nem kell, majd rájön, hogy úgy jó neki.
Erõltetni nem kell. Kb 1-2 óránként tedd a hasára, addig amíg elviseli, utána fordítsd vissza. Nem kell kinlasztani. Ennyivel is erõsödik a nyaka, jobb mint a semmi. Az én lányom is utált hason lenni. Már majdnem 4 hós volt, amikor igazán elkezdtem aggódni, hogy még nem tartja szépen a fejét. Aztán 4 hósan megtanult a hátáról a hasára fordulni. Azóta(most 7 hós)egész nap hason van. Addig nincs hason, míg eszik meg alszik.
Nekem a kicsi 4, 5 hónapos a nagy 2 éves. Hát elég mozgalmas napjaink vannak mert a pici csak napi 4x fél órát alszik. Õ is utált hason lenni, de 4 hónapos korában hasra fordult. Vissza még nem tud, úgyhogy üvölt ha véletlenül hasra kerül. Erõltetni nem kell egy nap 1-2z hasra teszed egy pár percig az elég. Majd megtanulja magától. A nagy is utált annak idején hason lenni, most meg már csak úgy alszik.
Az én fiam jövõhéten lesz 4 hónapos, de ha ébren van, szintén nem szeret hason lenni, max nagyon rövid ideig. Aludni bezzeg csak hasonfekve hajlandó. Nem értem én ezt. Õ tartja a fejét, de a védõnõ szerint nem eléggé, úgyhogy szerinte erõltetnem kéne picit a hasonfekvést nappal is. Hát én pedig nem tudom erõltetni. Ha már nagyon sír muszáj átfordítanom, nem bírom hallgatni ahogy üvölt. Én nem tartom gyengének, szerintem ahhoz képest, hogy egy hónappal hamarabb született, nagyon is ügyes baba. Most kezdte el nézegetni a kezét, és a tenyerét. Eddig is próbált néha nyúlni a tárgyakért, de úgy tûnik most rájött, hogy õ irányítja a kis kezét, és nagyon szereti nézni. Fogni nem fog még, csak pár pillanatra. És már majdnem van két fogacskája. Napközben õ is 4-5x alszik fél-1 órákat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Milyen következményei lehetnek annak ha gyakran napokig nem veszem ki a kontaktlencsém? Mikor mutatkozna ha valami baj lenne? Azonnal, csak utólag, vagy olyan lassú romlást eredményez amit nehéz észrevenni?

Tavaly május óta használok havi lencséket, és nem igazán követem a "szigorúan" betartandó standard-ot. Jelenleg például több mint két hónapja használom ugyanazt a párt, és most is 5. napja van bent.

Legjobb válasz: Jól bírod!Hallottam olyanokról, akik éjszakára bennfelejtették, aztán másnap mentek a szemészetre mert annyira fájt, bepirosodott a szemük... Tönkreteheti csúnyán a szemed, akár vakság is lehet a következménye, vagy csúnya szemgyulladás, fertõzés.Lehet, hogy most már nagyon jó minõségû, puha lencsék vannak, de mégis csak egy idegen tárgy a szemedben.

Jól bírod!Hallottam olyanokról, akik éjszakára bennfelejtették, aztán másnap mentek a szemészetre mert annyira fájt, bepirosodott a szemük... Tönkreteheti csúnyán a szemed, akár vakság is lehet a következménye, vagy csúnya szemgyulladás, fertõzés.Lehet, hogy most már nagyon jó minõségû, puha lencsék vannak, de mégis csak egy idegen tárgy a szemedben.
Bocsánat, de te nagyon buta ember lehetsz. Már ha ez az egész igaz. Mert nekem furcsa, hogy léteznek ennyire igénytelen emberek. Kábé olyan mintha napokig nem mosnád meg az arcod, fogad. Ez ugyanaz a szintû igénytelenség, csak ez még veszélyes is. Nem érdekelnek a szemfertõzések, stb? Ez a 2 szemed van, ha megvakulsz nem kapsz másikat többé, sötétségben kell leélned az életed. Ez sem zavar majd? Gondolom most nevetsz ezen egy jót, hogy "ááh velem ilyen nem történhet". Azért mert van egy igénytelen barátod aki nem tartja be a szabályokat azért neked nem kell igénytelenné válni. Fél perc kivenni, berakni egy lencsét. Nem hiszem hogy naponta erre ne lennél képes. Mi történhet? Egyszer csak azt veszed észre, hogy szúr a szemed mintha valami benne lenne, ez nem múlik el napok alatt sem, könnyezik egyfolytában, bepirosodik, barna foltok is megjelenhetnek a fehér részen, eres lesz, kialakulhatnak körülötte ilyen vörös pattanásszerû dolgok is, bedagadhat. Nyilván ezzel már elmész egy orvoshoz aki kisebb gond esetén krémet, szemcseppet ad, nagyobb gond esetén meg kell mûteni ami azért egy durva mûtét, hiszen végig kell nézned közelrõl, mivel a szemedet mûtik.... legrosszabb esetben egy nap arra ébredsz hogy nem látsz semmit. És úgy is marad. Gondolom nagyon fiatal lehetsz, a kontaktlencse nem játék, hordj szemüveget ha nem vagy képes még megfelelõen kezelni. Havi lencsét akkor lehet két hónapig hordani, ha minden másnap használod csak. De mindenképp ki kell venni minden este és folyadékban áztatni legalább 6-7 órán keresztül. A szemedet meg hagyni kell pihenni ha nincs szükség a lencsére, ha például csak otthon vagy, akkor ne rakd be.
A csipásodást gyulladás is okozhatja. Mivel bennhagyod estére a szemed így az begyullad és reggelre baromi csipás lesz. A gyulladásnak is vannak fokozatai, nem mindegyik olyan hogy hetekig tart, lehet hogy csak szúrja a szemed, csipás lesz de 1 nap alatt elmúlik. Nekem egyszer rendesen belement a por a szemembe. Kb 1 óra mire hazaértem és kivettem a lencséket de egész délután éreztem hogy benne van vmi ami irritálja. Reggel úgy ébredtem hogy az egész szemem csipás. Akkor viszont már nem irritálta semmi.

Napok óta duzzadt a mellem, lázas voltam, és ma észrevettem hogy ha megnyomom a petefészkem akkor fáj. Mi lehet a bajom? És ezzel milyen orvoshoz tudok fordulni?

Legjobb válasz: Szerintem egy nõdokihoz,nem tudom pontosan mi lehet,talán hormonális,vagy gyulladásos dolog,de ha fáj a petefészked,ne húzd az idõt.Nem tudom mensizel-e és a mellednek nem-e ahhoz volt köze,és a láz meg a gyulladás miatt van.Vagy lehet a láz független ezektõl,nem tudom,de én nõdokihoz mennék.

Szerintem egy nõdokihoz, nem tudom pontosan mi lehet, talán hormonális, vagy gyulladásos dolog, de ha fáj a petefészked, ne húzd az idõt.Nem tudom mensizel-e és a mellednek nem-e ahhoz volt köze, és a láz meg a gyulladás miatt van.Vagy lehet a láz független ezektõl, nem tudom, de én nõdokihoz mennék.
A kérdező hozzászólása: jövõhéten kellene mensiznem, szal nemtom eldönteni hogy mi miatt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!