Találatok a következő kifejezésre: Milyen bajt ha (251 db)

Az nagyon baj ha megkérdezem a keresztanyukámat hogy milyen nyelven tud?

Legjobb válasz: úristen! Hogy az anyámba lehet elkanyarodni, hogy a külföldi emberek mekkora birkák meg hogy hogyan értékeled az embereket. Köze nincs a dologhoz. Egyébként meg nem értem miért lenne baj ha megkérdezed. Ennyire visszafogott vagy hogy a keresztanyudtól is alig mered megkérdezni milyen nyelven tud?

úristen! Hogy az anyámba lehet elkanyarodni, hogy a külföldi emberek mekkora birkák meg hogy hogyan értékeled az embereket. Köze nincs a dologhoz. Egyébként meg nem értem miért lenne baj ha megkérdezed. Ennyire visszafogott vagy hogy a keresztanyudtól is alig mered megkérdezni milyen nyelven tud?
"Remélem az nem jut eszedbe hogy aszerint értékeld az embereket? Az angol meg a francia emberek nagy része annyira bunkó hogy el nem hiszed.Egyáltalán nem tudnak az anyanyelvükön kívül mást!" Te most akkor mi alapján értékelted az angolokat meg a franciákat?? :D :D OMG az észosztó!!
Miért lenne baj? -.-
Heh???? Miért lenne baj? Nem értem a kérdésed lényeg, bocsi.
netán ugy hallottad, sokat szokott franciázni?ezért tetted fel ezt a kérdést?
ilyet nem illik csak úgy megkérdezni, fõleg nem a keresztanyánktól.
az
"mi alapján értékelted az angolokat meg a franciákat" Valamivel jobban ismerem a franciákat mint te, mivel ott fejeztem be az iskolát!Medford/Somerville-ben kezdtem. Francia gazda felborította traktorával a magyar libamájat szállító kamiont mondván a magyarok nem is tudják hogy kell a libát tömni, fia az évfolyamtársam mondta papa a magyarok jobban tudják mit mi! Ne bszélj én ismerem a mocskos románokat cigány mind egytõl egyig.De papa a magyarok nem románok!És tévedésben vagy ha azt hiszed ez ritka France-ban!
A kérdés miért kérdezed meg? Miért kellene tudnia más nyelven.Ha valaki gépészmérnökként végez magyarországon azzal egy petákkal nem lesz jobb mérnök ha hét nyelven beszél.Remélem az nem jut eszedbe hogy aszerint értékeld az embereket? Az angol meg a francia emberek nagy része annyira bunkó hogy el nem hiszed.Egyáltalán nem tudnak az anyanyelvükön kívül mást!Ma nem adnak az embereknek diplomát ha nincs nyelvvizsgájuk, csakhogy ez az országnek sokat nem ér attól nem lesz jobb a szakmájában!
"Hogy az anyámba lehet elkanyarodni" Csak te látsz itt kanyart!Elgondolkozhatnál miért kérdezi meg valaki a keresztanyjától milyen idegen nyelven beszél?

Fülbevaló szúráshoz 1 tűt használtunk, ebből baj lehet? Legjobb barátnőmmel 6-6 fülbevalót szúrtunk a fülünkbe, minden szúrás után megégedtük a tűt és fertőtlenitettük *betadinnal* milyen bajok merülhetnek fel ebből? és mi az előjele, ha baj van?

Legjobb válasz: Elég nagy baj lehet,nem véletlenül csinálják ezt szakemberek.Az csak egy dolog,hogy egy tût használtatok 12 lyukhoz,de tudjátok,hogy hová szúrtatok,mert én laikusként nem tudom például az akupunktúrás pontokat.Ebbõl is lehet probléma.Mindenképpen megmutatnám egy szakembernek.

Elég nagy baj lehet, nem véletlenül csinálják ezt szakemberek.Az csak egy dolog, hogy egy tût használtatok 12 lyukhoz, de tudjátok, hogy hová szúrtatok, mert én laikusként nem tudom például az akupunktúrás pontokat.Ebbõl is lehet probléma.Mindenképpen megmutatnám egy szakembernek.
ha leégettétek nem lesz bajotok. bár tényleg nem szerencsés ugyanazon tûvel szúrni, esetleg vérmérgezés (futó fekete csík) de nem lesz ilyen :) elsõnek: laikusként te nem tudod, szerinted egy kozmetikus tudja aki lövöldöz fülbe? foggalma sincs róla. még a piercingesnek se sok, mivel minden ember füle teljesen más, és máshogy helyezekdnek el a pontok.
a barátom, nekem 2 x szúrta a számat , magának , ki szturta szemöldökét, a száját 5 helyen az orrát 3 helyen a fülét sok helyen, fûl-tágító is mindkét fülbe, csak magának õ csinálta, elkezdte és minden 2. héten újabb fém volt a fejében, és aztán megfogta magát és átszúrta a nyelvét, szóval ne beszélj nekem a pontokról.. -.- a barátnõm magának, a száját 7 helyen, a nyelvét , az orrát a szemöldökét a szeme alatt csak úgy, a mellét és a köldökét szúrta magának, szintén ne beszélj a pontokról... ha jólesik csináljátok, de egy valami oké , a nyelvnél tényleg vigyázni kell a pontokra, annyi a lényeg , hogy ne egy tûvel (lehetõleg) ;)
vannak pontok fülben is, és "vigyázni" kell vele, de mindegy hogy ki csinálja ugysem tudja pontosan hol vannak.. erre külön oktatás van, azt meg nem járták ki
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönjük a válaszokat:) Megnyugodtam :p
most mentem el szúratni a fülemet, kezembe adtak egy tollat jelöljem be , hogy hol akarom, bejelöltem és szúrták is, ennyit a pontokról......

Milyen bajom származhat abból, ha túl sokat edzek? Futok, úszok, bicajozom. Lehet belőle bajom, ha többet edzek mint előtte?

Eddig naponta 5 km-t futottam, 2 órát bicajoztam és 1 órát úsztam.

Legjobb válasz: Nem lesz bajod tõle, max nagyon elfáradsz... :)

Nem lesz bajod tõle, max nagyon elfáradsz... :)
Egy nap 5km futás, utána 2óra bicaj és 1 óra úszás? Nincs izomlázad? A bicaj mehet minden nap, az úszás is mehet sok. De a futás az a max heti 4 legyen.
A kérdező hozzászólása: az elsõ hónapokba volt izomlázam, azóta nincs, mivel közel 1 éve van így
amíg túl nem edzed magad, csinálhatod, de azt észre fogod venni. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_67_poa_372_terheles_.., http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=2661

Beszedtem egy doboz Novynettet az este, az utolso szemet s nem szivesen kezdenek uj dobozzal, mert nem ereztem magam jol a szedese alatt, tehat abbahagynam. Milyen mellekhatasai lehetnek ha abbahagyom? Baj, ha igy dontok?

Legjobb válasz: Ha csak egy doboz beszedése után hagyod abba, szerintem semmilyen mellékhatások nem jelentkezhetnek. Miért lenne baj, hogy abbahagyod, ha nem érezted magad jól a szedése alatt? Én is épp ezért hagytam abba anno. Egy évig szedtem, de annyira tartottam attól, hogy hosszútávon rosszat okoz a szervezetemnek, hogy inkább abbahagytam. Eseleg, ha fizikailag érezted magad rosszul (szédülés, stb.), de amúgy magával a tabletta gondolatával nincs gondod, próbálj ki másikat.

Ha csak egy doboz beszedése után hagyod abba, szerintem semmilyen mellékhatások nem jelentkezhetnek. Miért lenne baj, hogy abbahagyod, ha nem érezted magad jól a szedése alatt? Én is épp ezért hagytam abba anno. Egy évig szedtem, de annyira tartottam attól, hogy hosszútávon rosszat okoz a szervezetemnek, hogy inkább abbahagytam. Eseleg, ha fizikailag érezted magad rosszul (szédülés, stb.), de amúgy magával a tabletta gondolatával nincs gondod, próbálj ki másikat.
Én is ezt szedem már 3 hónapja, de nekem sem valami jó! Nem tudom, hogy neked mik a panaszaid, de én szédülök tõle, és állandóan görcsöl a hasam, ha megvan, ha nincs a mensim. Én elõtte 4 évig Gracial-t szedtem, de sajnos akkor volt belõle hiány, amikor kellett volna és így felírta a doki a Novynette-t, de én vissza akarok most térni a Gracialra!
Annak idején nekem sem volt jó ez a fajta gyógyszer, bármennyire mondta is az orvos, hogy jó. Nekem akkora pattanásszerû bubok lettek a fejemen, hogy csak na. Szerintem hagyd abba nyugodtan, vagy irassál fel másik fajtát.
Vegyétek komolyan a mellékhatásait!!!Engem már mûtöttek miatta.kb.6 hónap alatt kiürül ha abbahagyod csak nyersz vele.

Milyen bajom lehet (ha lehet) attól, ha nyers májat eszem?

Anyu nem engedte, hogy megkóstoljam nyersen, amikor csinálta az ebédet. Amúgy nem vagyok ilyen elvetemült, csak Bear Grylls van rám rossz hatással...

Legjobb válasz: Vannak kórokozók amik a májban laknak és fõzésre-sütésre elpusztulnak. http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1jm%C3%A9tely Meg az étellel/itallal bevitt mérgezõ anyagokat is a máj szûri ki, ezért ott több van belõle mint a többi húsban (ami izom), feltéve hogy ilyen mérgekbõl jelentõs mennyiség volt az állat tápjában. Ezektõl függetlenül a legtöbb esetben semmi bajod sem lesz tõle.

Vannak kórokozók amik a májban laknak és fõzésre-sütésre elpusztulnak. http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1jm%C3%A9tely Meg az étellel/itallal bevitt mérgezõ anyagokat is a máj szûri ki, ezért ott több van belõle mint a többi húsban (ami izom), feltéve hogy ilyen mérgekbõl jelentõs mennyiség volt az állat tápjában. Ezektõl függetlenül a legtöbb esetben semmi bajod sem lesz tõle.
Bear Grylls soha nem mondja, hogy együnk nyers húst. Csak akkor javasolja, ha különben éhenhalnánk. Ilyenkor ugyanis az ember bevállal néhány csúnya betegséget, kellemetlenséget, hogy cserébe életben maradjon. (Lásd: elsõ kommentelõ.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez elég ridegül hangzik :S Nem áll szándékomban ilyeneket csinálni, csak gondoltam kipróbálom, hogy meg tudom-e tenni. Ha nem kell rajta sokáig rágódnom, szerintem simán le tudnám nyelni...
Egyél bogarakat :) Bár a lábuk elakadhat... jól össze kell rágni õket ;)

Milyen bajom lenne, ha egy nagyon fiatal lánynak vetkőzős vidijeit felpakolnám netre?

csak érdekel a téma,amolyan bosszúállásként.tudom, nem szép dolog, meg ilyesmi,de a zsaruk hogy tudják rámbizonyítani?jöhetnek házkutatásival?

Legjobb válasz: Nagyon nagy bajod származhat belõle! Az ip cím alapján megtalálnak,és pedofíliával esetleg becsületsértéssel is meg vádolhatnak,na és házkutatást sem fogják ki hagyni és ha rád húzzák a vizes lepedõt akár 15évet is kaphatsz,amit valószínûleg nem élnél bent túl,mert akik pedofíliával kerülnek be azokat kicsinálják! Javaslom másfajta bosszúálláson törd a fejedet,mert megütheted a "bokádat" és még enyhén fejeztem ki magam!Nem könnyû fiúként bemenni a kaptárba és lányként végezni,feltéve ha túl éled!

Nagyon nagy bajod származhat belõle! Az ip cím alapján megtalálnak, és pedofíliával esetleg becsületsértéssel is meg vádolhatnak, na és házkutatást sem fogják ki hagyni és ha rád húzzák a vizes lepedõt akár 15évet is kaphatsz, amit valószínûleg nem élnél bent túl, mert akik pedofíliával kerülnek be azokat kicsinálják! Javaslom másfajta bosszúálláson törd a fejedet, mert megütheted a "bokádat" és még enyhén fejeztem ki magam!Nem könnyû fiúként bemenni a kaptárba és lányként végezni, feltéve ha túl éled!
rakd fel ide ez anonim
az elöttem szóló hülyeségeket beszél!
A kérdező hozzászólása: 16 éves!!!
ha felrakod ide mindenképp linkelj:) köszi

Milyen, egy tökéletes randi? Hallgathat, az ember, az ösztöneire? Baj, ha az első randin megtörtént? Elrontottam mindent, ezzel?

Nagyon jól sikerült az els? randi!

Legjobb válasz: Hát... ha korábban már ismerted esetleg haver vagy barát, akkor teljesen rendben van. Ha elõtte nem ismerted már kevésbé, de az sem baj, hidd el. :) Hallottam több olyan párról, akik így jöttek össze, hogy rögtön ágyba bújtak. :)

Hát... ha korábban már ismerted esetleg haver vagy barát, akkor teljesen rendben van. Ha elõtte nem ismerted már kevésbé, de az sem baj, hidd el. :) Hallottam több olyan párról, akik így jöttek össze, hogy rögtön ágyba bújtak. :)
nekem nem lenne semmi bajom azza hogy rögtön megadta a csaj magát, nagyobb az esélyed mintha 3.4után is csak a kezed foghatná. El rontottál volna e valamit???? ...... majd ki derül, de jobb lett volna mégegyet várni ha hosszab ideig tervezel.
Hát akkor nincs semmi gáz :D Végülis ha elsõ randi volt, akkor veszíteni valód nem nagyon van, maximum nem hív fel többet...de ez nem hiszem, hogy így lesz, végülis ha jól kijöttetek egymással, lát benned fantáziát a srác, és még a szex is jó volt, akkor szerintem lesz folytatása.De ne csak errõl szóljon, és kicsit vedd lejjebb a tempót...
én is az elsõ randin feküdtem le a barátommal és féltem, hogy nem érdeklem többet, de azóta is együtt vagyunk... (2 hónapja)

Milyen böngészőt használsz és miért? Melyik szerinted a legjobb? Baj ha egyszerre több böngéző is van a gépen? (esetleg lassítják egymást? )

Legjobb válasz: Én az Opera 11.01-es verzióját használom. Kicsi, gyors, kevés RAM-ot zabál. Nem baj ha több böngészõ van a gépeden, tapasztalataim szerint nem okoz gondot.

Én az Opera 11.01-es verzióját használom. Kicsi, gyors, kevés RAM-ot zabál. Nem baj ha több böngészõ van a gépeden, tapasztalataim szerint nem okoz gondot.
Természetesen nem lassítják egymást, hiszen nagy valószínûséggel nincsenek egyszerre elindítva. Az én gépemen is fent van 5 böngészõ, a leggyakrabban használtakból. De csak azért, hogy weblap szerkesztésnél meg tudjam nézni, legalább nagyjából egyformán jelenítik-e meg az adott oldalt. Sajnos mindig vannak különbségek, de tudomásul kell venni, hogy sokan használnak más böngészõt. Egyébként az utóbbi idõben jobbára a Chrome van nálam az elsõ helyen, bár egy-két esetben másikhoz is nyúlok. pl. egy fórumon a Chrome nem akarja a beépített smiley-k használatát.
Google Chrome-t használok, sztem a Chrome a legjobb. Há...hogy lassítják-e egymást azt nemtudom, de nekem a Chrome jött be, mert gyors is, nem fagy le állandóan (attól függ milyen géped van, ha sz.r lehet nem megy el).
Az internet explorer-t szerintem ne használd (senkinek sem ajánlanám) jelzések alapján, meg én szerintem is olyan lassú, egy oldalt is alig tölt be, pedig gyors a netem.
adblock plus
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, úgy látom a chrom a befutó többnyire, én eddig internet explorert használtam de gondolkoztam a váltáson, tehát sokat segíettetek, ki fogom próbálni a chrome-ot még ennyi lenne a kérdésem hogy milyen kiegészítõket/alkalmazásokat/bõvítményeket érdemes hozzá letölteni? pl az internet IE-ben idegesít a sok reklm azt le lehet a chrome-ba tiltani eredményesen?
Magáncélra: FF Nightly - mert van belõle 64 bites verzió. Munkára: Chrome, illetve IE (mert egy halom régi webes alkalamzás csak IE-n megy rendesen...) Szerintem nincs olyan, hogy "legjobb". Ki mit szokott meg. És nem lassítják egymást.
Chrome / chromium-browser. A felhõnek köszönhetõen ugyan azt látom minden gépen, ahol használom. Emellett használok FF-et is, de csak munkára. Mivel a két böngészõ felhasználási módja elszeparált, nem gond, hogy kettõt használok. Egyébként idegesítene, hogy amit az egyiket megnézek az nem kerül a másik elõzményeibe és fordítva...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ha még vannak tapasztalatok írjátok...
google chrome és iceweasel.
Szerintem próbáld ki a Maxthont is! nagyon gyors böngészõ és a sok tulajdonságainak hála nagyon bejön(mint pl beépített kép, videó lopó stb..) nekem a maxthon nyert :D

Nekem milyen bajom származhat abból ha végignéztem egy füvezést? (többi lent)

Sziasztok!

Legjobb válasz: Neked semmi bajod nem lehet belõle. Ha azt mondanák hogy te is szívtál, az hamar ki derül egy vizelet vizsgálatból. Felejtsd el az egész történetet, és kerüld el õket.

Neked semmi bajod nem lehet belõle. Ha azt mondanák hogy te is szívtál, az hamar ki derül egy vizelet vizsgálatból. Felejtsd el az egész történetet, és kerüld el õket.
Fiygi ne mentsd a helyzetet, mert csak bele kavarodsz!Nyugi semmi bajod nem lesz!!Kussoljál és ha nem tudsz semmit abból semmi bajod nem származik, Ha valaki kérdezi csak azt mond , hogy te nem tudsz semmit!ENNYI!
A kérdező hozzászólása: 12:15: Nekem õk nem a barátaim, csak ismerõsök, akiket elég régen láttam. Azt nem gondoltam hogy ennyire mélyre sülyednek. A feljelentést pedig azért fontolgatnám, mert mivel láttam, hogy ilyet csinálnak, ez nem tudom mennyire minõsül bûncselekménynek ha hallgatok róla. Nem akarom hogy magukkal rántsanak, hogy egyszer kopogtassanak a rendõrök az ajtómon hogy mit tudok a füves ügyeikrõl, és eddig miért nem szóltam róla. Sajnos ezek közül az emberek közül két ember évekkel ezelõtt már okozott nekem gondot, így nem csodálnám ha megint belekevernének valamibe. Ezt pedig szeretném megelõzni. Nekem nagyon nagy terveim vannak a jövõre nézve, és nem hiányzik, hogy valamilyen büntetést kapjak. Ezért szeretném magamat tisztázni. Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
nem volna szép dolog, ha a rendõrségre mennél emiatt. A fû könnyû drog, nem annyira addiktív és nem annyira veszélyes, mint a legtöbb. Ettõl függetlenül én is hülyeségnek tartom a használatát, inkább alkoholpárti vagyok, ha buliról van szó. Zenészként nagyon sok ismerõsöm füvezik, van, akinek volt olyan idõszaka, hogy túl sokat nyomta, de általában "tudnak" vele élni az emberek, és nem lesz erõs nyoma a fû szeretetének a személyiségükben. Szerintem sokuk már nem is nyomja, csak néha nosztalgiából még. Ne félj tõlük, nem bûnözõk õk, csak van egy illegális hobbijuk. Az is lehet, hogy kicsit rá is játszottak a dologra, hogy felvágjanak elõtted. Nem tudom hány évesek vagytok.
Megvernének.Hagyd a csudába az egészet.Ha magukkal rántanak és te nem szívsz a fûbõl akkor semmi bajod nem lesz belõle. Különben is a nagy halakra vadásznak nem az ebihalakra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Azért érdekelne az a rész is, hogy vajon mi történne abban az esetben ha elmennék a rendõrségre és feljelentést tennék?
ne árulkodj szinte 0% az esély a lebukásra.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtetem õket, soha többé nem találkozok egyikkel sem. Az bizos...
283. §798 (1) Nem büntethetõ kábítószerrel visszaélés miatt, a) aki csekély mennyiségû kábítószert saját használatra termeszt, elõállít, megszerez vagy tart [282. § (5) bek. a) pont], b)-d)799 e) az a kábítószerfüggõ személy, aki 1. jelentõs mennyiséget el nem érõ mennyiségû kábítószert saját használatára termeszt, elõállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, az ország területén átvisz [282/C. § (1) bek. és (5) bek. a) pont],
Te sem vagy ép, hogy feljelentenéd a barátaidat egyetlen tekercs miatt. Jól tetted, hogy nem fogadtad el csak azért, hogy ne lógj ki a sorból, nade nehogy már rögtön rohanj a rendõrségre. Légy egy kicsit lazább és rugalmasabb. Atyaég.

Ha danabolt szedek edzéshez akkor milyen bajom lehet tőle?

most szeretnék elkezdeni edzeni=gyúrni :)

Legjobb válasz: "Csak" ennyi bajod lehet: májzsugorodás, daganat, sárgaság -, a hormonális hatás az agyalapi mirigy hormon termelését lecsökkenti. A férfiak szõrösödnek, mélyebb lesz a hangjuk, impotencia alakul ki. Ha nagyon hosszan szedi valaki, nõies lesz, megnõnek a mellek, megnõ a zsír és izmok puhák lesznek. Szívre is hat természetesen, megnõ a vér mennyisége, korai elmeszesedés alakul ki az érrendszerben, elõfordulhat szívinfarktus, agyvérzés.

"Csak" ennyi bajod lehet: májzsugorodás, daganat, sárgaság -, a hormonális hatás az agyalapi mirigy hormon termelését lecsökkenti. A férfiak szõrösödnek, mélyebb lesz a hangjuk, impotencia alakul ki. Ha nagyon hosszan szedi valaki, nõies lesz, megnõnek a mellek, megnõ a zsír és izmok puhák lesznek. Szívre is hat természetesen, megnõ a vér mennyisége, korai elmeszesedés alakul ki az érrendszerben, elõfordulhat szívinfarktus, agyvérzés.
A kérdező hozzászólása: :OOOO az igen akk felejtõs a dolog am köszi
annyi bajod lehet tõle hogy vizesedsz mert vízvisszatartó hatása van a kúra után meg leeresztesz ! minden gyógyszernek vannak mellékhatásai ! na meg nemtudom honnan vetted ezt hogy danabolt akarsz szedni fõleg hogy még tapasztalatod sincs az edzésrõl a testépítõk se úgy kezdtek el edzeni hogy már nyomták a dolgokat és a doppingszerek csak az élsportolóknak van hobbi gyúrósoknak felesleges !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!