Találatok a következő kifejezésre: Milyen bajom abból, (11 db)

Milyen bajom származhat abból, ha túl sokat edzek? Futok, úszok, bicajozom. Lehet belőle bajom, ha többet edzek mint előtte?

Eddig naponta 5 km-t futottam, 2 órát bicajoztam és 1 órát úsztam.

Legjobb válasz: Nem lesz bajod tõle, max nagyon elfáradsz... :)

Nem lesz bajod tõle, max nagyon elfáradsz... :)
Egy nap 5km futás, utána 2óra bicaj és 1 óra úszás? Nincs izomlázad? A bicaj mehet minden nap, az úszás is mehet sok. De a futás az a max heti 4 legyen.
A kérdező hozzászólása: az elsõ hónapokba volt izomlázam, azóta nincs, mivel közel 1 éve van így
amíg túl nem edzed magad, csinálhatod, de azt észre fogod venni. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_67_poa_372_terheles_.., http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=2661

Nekem milyen bajom származhat abból ha végignéztem egy füvezést? (többi lent)

Sziasztok!

Legjobb válasz: Neked semmi bajod nem lehet belõle. Ha azt mondanák hogy te is szívtál, az hamar ki derül egy vizelet vizsgálatból. Felejtsd el az egész történetet, és kerüld el õket.

Neked semmi bajod nem lehet belõle. Ha azt mondanák hogy te is szívtál, az hamar ki derül egy vizelet vizsgálatból. Felejtsd el az egész történetet, és kerüld el õket.
Fiygi ne mentsd a helyzetet, mert csak bele kavarodsz!Nyugi semmi bajod nem lesz!!Kussoljál és ha nem tudsz semmit abból semmi bajod nem származik, Ha valaki kérdezi csak azt mond , hogy te nem tudsz semmit!ENNYI!
A kérdező hozzászólása: 12:15: Nekem õk nem a barátaim, csak ismerõsök, akiket elég régen láttam. Azt nem gondoltam hogy ennyire mélyre sülyednek. A feljelentést pedig azért fontolgatnám, mert mivel láttam, hogy ilyet csinálnak, ez nem tudom mennyire minõsül bûncselekménynek ha hallgatok róla. Nem akarom hogy magukkal rántsanak, hogy egyszer kopogtassanak a rendõrök az ajtómon hogy mit tudok a füves ügyeikrõl, és eddig miért nem szóltam róla. Sajnos ezek közül az emberek közül két ember évekkel ezelõtt már okozott nekem gondot, így nem csodálnám ha megint belekevernének valamibe. Ezt pedig szeretném megelõzni. Nekem nagyon nagy terveim vannak a jövõre nézve, és nem hiányzik, hogy valamilyen büntetést kapjak. Ezért szeretném magamat tisztázni. Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
nem volna szép dolog, ha a rendõrségre mennél emiatt. A fû könnyû drog, nem annyira addiktív és nem annyira veszélyes, mint a legtöbb. Ettõl függetlenül én is hülyeségnek tartom a használatát, inkább alkoholpárti vagyok, ha buliról van szó. Zenészként nagyon sok ismerõsöm füvezik, van, akinek volt olyan idõszaka, hogy túl sokat nyomta, de általában "tudnak" vele élni az emberek, és nem lesz erõs nyoma a fû szeretetének a személyiségükben. Szerintem sokuk már nem is nyomja, csak néha nosztalgiából még. Ne félj tõlük, nem bûnözõk õk, csak van egy illegális hobbijuk. Az is lehet, hogy kicsit rá is játszottak a dologra, hogy felvágjanak elõtted. Nem tudom hány évesek vagytok.
Megvernének.Hagyd a csudába az egészet.Ha magukkal rántanak és te nem szívsz a fûbõl akkor semmi bajod nem lesz belõle. Különben is a nagy halakra vadásznak nem az ebihalakra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Azért érdekelne az a rész is, hogy vajon mi történne abban az esetben ha elmennék a rendõrségre és feljelentést tennék?
ne árulkodj szinte 0% az esély a lebukásra.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtetem õket, soha többé nem találkozok egyikkel sem. Az bizos...
283. §798 (1) Nem büntethetõ kábítószerrel visszaélés miatt, a) aki csekély mennyiségû kábítószert saját használatra termeszt, elõállít, megszerez vagy tart [282. § (5) bek. a) pont], b)-d)799 e) az a kábítószerfüggõ személy, aki 1. jelentõs mennyiséget el nem érõ mennyiségû kábítószert saját használatára termeszt, elõállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, az ország területén átvisz [282/C. § (1) bek. és (5) bek. a) pont],
Te sem vagy ép, hogy feljelentenéd a barátaidat egyetlen tekercs miatt. Jól tetted, hogy nem fogadtad el csak azért, hogy ne lógj ki a sorból, nade nehogy már rögtön rohanj a rendõrségre. Légy egy kicsit lazább és rugalmasabb. Atyaég.

Milyen bajom származhat abból, hogy évek óta nem szexeltem, illetve behatolás nélkül? (28 éves lány)

Legjobb válasz: Hát ettõl aztán semmiféle szervi bajod nem lehet:)

Hát ettõl aztán semmiféle szervi bajod nem lehet:)
Én voltam úgy hogy majdnem 1 évig nem voltam együtt senkivel, utána fájt picit a behatolás, mert elszokott a hüvelyem a "tágulástól". De amúgy semmi baj nem volt. :)
Bepókhálósodhat a puncid.
Ilyen fiatalon szexelj :)
Szerintem semmi. Én egy éve nem szexeltem (igaz, fél éve szültem, bár az minden, csak nem szex), mert a fiam apja lelépett még a terhességem alatt. Szerintem nem is mostanában fogok, de nem hinném, hogy bajom lenne bármi is.
Nos, a szex pont olyan létfontosságú funkció mint a táplálkozás vagy a légzés, lévén biológiailag a legelemibb aktivitások egyike. Hiánya problémák garmadájához vezet, korai öregedés, rendszertelen menstruáció, nyûgösség, ingerlékenység, ráncok, korpa, testszag, munkahelyi konfliktusok, az emberi kapcsolatok kiüresedése, kábítószerfüggõség, hogy csak néhányat említsünk. Mert mi is történik? A szervezet észleli, hogy valami súlyos rendellenesség lépett fel, hiszen a fogamzóképes korú alany nem él nemi életet. Ekkor pedig logikusan, az emberi faj túlélése érdekében elkezdi lebontani, felszámolni önmagát, hogy az aktív szekszuális életet élõ egyedeknek és utódaiknak helyet biztosítson az amúgyis túlnépesedett bolygónkon. Ugye milyen lenyûgözõen bonyolult szerkezet az emberi test?
Már az ilyen nagyonhülyék miatt is érdemes olvasgatni ezt az oldlatXD
Gyakorló szakemberként mondhatom, hogy kb. 2 év az a határ, ami fölött már ha nem volt szexuális aktus akkor a hûvely visszafordíthatatlanul elkezd összehúzodni. (orvosi kifejezése a károsodásnak vulvus retardalis) Idõsebbb korban gyakori. Megelõzhetõ vibrátor használatával, de sajnos ha már kialakult nem gyógyítható.
(elõzõt kiegészítve): A maszturbálás jó, és egészséges! xD
Megfájdul a lába.
a lánynak nem lesz egészséges utána a mosolya!
Heresérv, hosszútávon hererák, belsõ vérzés, vérömleny, és fõként meddõség.
szakítás és hererák
Aki ezt engedi az meg is érdemli.
Az, h hirtelen felindulásból elkövetett emberölés miatt bíróság elé állítják.
Már elnézést, de ha akkora balfék, hogy engedi, többször is herén rúgják, akkor megérdemli a sorsát! Na és annak a hülye tyúknak mi baja, hogy ilyet tesz?
Szerintem biztos lehet valami baj!nem tudom hogy mi, de nagyon fájhat!
rosszindulatú méhe és petefészkek fognak kiújulni.
Na és a barátnõ miért rúgdossa a barátja kincseit? Nõbõl vagyok, így nem teljesen tudom átérezni a helyzetet, sõõõt, egyáltalán nem tudom átérezni a helyzetet, de abban biztos vagyok, hogy szörnyû lehet. A párom múltkor rosszat álmodott, valami ehhez hasonlót és totál ki volt borulva reggel. Mindenesetre ha illik, ha nem, én úgy bevernék egyet a csajnak ilyen helyzetben, hogy azt nem köszöni meg.

Szerintetek ha születésem óta sorvad a gerincvelőm, akkor abból milyen bajom lehet?

Legjobb válasz: Igen,tényleg sorvad,de kérném az ilyen jellegû kérdések helyett inkább válaszokat adjon valaki nekem,amit elõre is köszönök.

A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg sorvad, de kérném az ilyen jellegû kérdések helyett inkább válaszokat adjon valaki nekem, amit elõre is köszönök.
És tényleg sorvad?

Honnan lehet érezni ha méhenkivül van a baba? és abbol milyen baj lehet?

Legjobb válasz: Az embrió növekedése fájdalommal jár, ami a váll felé sugárzik, aztán ha nem veszik észre megreped a petevezetõ (kõkemény lesz a has, és hatalmas fájdalommal jár), ami egyértelmûen életveszélyes szövõdmény.

Az embrió növekedése fájdalommal jár, ami a váll felé sugárzik, aztán ha nem veszik észre megreped a petevezetõ (kõkemény lesz a has, és hatalmas fájdalommal jár), ami egyértelmûen életveszélyes szövõdmény.
Azt csak akkor érzed, ha baj van! Az meg a méhen kívüli terhesség 99%-ban van. Ekkor megrepeszti a növekvõ magzat a petevezetékben futó eret/ereket és ez okozza a késszúrás szerû, erõs fájdalmat, és a belsõ vérzést. Ez a baj! Szerintem ezen ne agyalj, mert megmérgezed a mindennapjaidat. Menj el orvoshoz, az a tuti.
A méhen kívüli terhességet már a mensi megjövetele elött vagy abban az idöben érzed. egy pokoli fájdalom lehet ha olyan helyen nö akár milimétert is ahol nem kellene. ìgy rögtön orvoshoz fordulsz. Ami lehet még hogy safalba tapad meg de azt az elsö UH-nál észreveszik.
Vannak korai tesztek, nyugtasd meg magad!
Szia nekem volt méhenkívulim.Késett pár napot aztán elkezdtem vérezni és rettenetesen fájt.Megmutottek és kivették a bal petevezetékemet meg kitisztították a méhem mert amikor kinyitottak azt hitték méhrákom van.Szerencsémre negatívak lettek a tesztek.Jol vagyok csak nehéz teherbe esnem egy petével.

Milyen baj lehet abból ha fél órán belül megiszik egy ember 3 liter vizet?

Legjobb válasz: szia! Nagymamám kórházban volt fiatalkorában vízmérgezés miatt, úgyhogy inkább ne próbáld ki!

szia! Nagymamám kórházban volt fiatalkorában vízmérgezés miatt, úgyhogy inkább ne próbáld ki!
Behugyozol, ha nem érsz el idõben a vécéig. Szerinted mégis?? -_-
Én hánytam tõle....

Milyen baj származhat abból ha elszakadt a fitymámat a péniszhez kötő bőr darabkám?

Szeretkezés közben a barátn?m nem volt elég nedves és magába rántott hirtelen emiatt a b?r nagyon lehúzódott. Emiatt elszakadt az a kis b?r darabka ami összekötötte a fitymát és a pénisz sapka részét(nem tom a pontos nevét). Vérzett is, de kis id? után elállt, a fájdalom is elmúlt. Viszont ha lehúzódik a fityma odáig ameddig eddig(ugye ott a seb) akkor fáj. Normális válaszokat kérek!!!

Legjobb válasz: Szerintem holnap mindenképp keress fel egy orvost, (urológust?) ez nem vicc, szerintem ezt azért komolyan kell venni!

Szerintem holnap mindenképp keress fel egy orvost, (urológust?) ez nem vicc, szerintem ezt azért komolyan kell venni!
Hûha, ilyet még nem hallottam! De ne olyan vadul fiatalok! Szerintem mutasd meg egy dokinak, urológusnak! 27L
Ez szerintem is doki, nehogy késõbb gond legyen belõle. A barátnõdnek nem lett semmi baja, õt nem sértetted fel!? Legközelebb elõjáték és/vagy síkosító!
A kérdező hozzászólása: nem neki nem lett semmi baja, nem lett pont orgazmusa volt és azért rántott be hírtelen azért nem mentem orvoshoz mert azon kívül semmi baj nem lett.. szóval érzek mindent rendesen, fel áll a pisiléssel sincs gond... ez nem olyan mint a körül metélés cska nincs eltávolítva a fityma?
Fitymaféknek hívják és fontos feladata van, bár lehet nélküle élni, de ha rosszul forr össze, akkor cseszeheted a szexuális életedet.Fordulj orvoshoz, ez csak egy kis varrást igényel, nem is fáj mert helyileg érzéstelenítik lidokainnal.
A kérdező hozzászólása: most hogy tudom a nevét rá kerestem és webdoktorok azt írják nincs vele különösebb gond. Orvosnak azért megmutatom biztos ami biztos :/

Nagy baj lesz abból, hogy bevettem 2 rubophent ok nélkül? Milyen mellékhatásai lehetnek?

Legjobb válasz: Minek vetted be, ha nem volt okod?Amúgy nem lesz bajod.Naponta talán 4 db a maximum.Ha "ok nélkül" vetted be, az sem baj.Lényeg, hogy nem adagoltad túl.A rubophen túladagolása esetén elsõsorban máj, gyomor károsító hatása miatta veszélyes .

Minek vetted be, ha nem volt okod?Amúgy nem lesz bajod.Naponta talán 4 db a maximum.Ha "ok nélkül" vetted be, az sem baj.Lényeg, hogy nem adagoltad túl.A rubophen túladagolása esetén elsõsorban máj, gyomor károsító hatása miatta veszélyes .

Szerintetek lehet abból bajunk, ha csak saját márkás termékeket eszünk? /pl:tesco, budget/ Ti szoktatok ilyeneket venni vagy inkább márkásat és milyen arányban?

Köszi a választ!

Legjobb válasz: szerintem sok esetben a sajat markas termek ugyanaz mint a mellette levo termek ami 100-200 forinttal dragabb, csak a csomagolasa mas

szerintem sok esetben a sajat markas termek ugyanaz mint a mellette levo termek ami 100-200 forinttal dragabb, csak a csomagolasa mas
Utolsónak igaza van.Például a Sparos majonézt ugyan úgy az Univer gyártja csak más a címke és így olcsóbb.
Saját márkásak közt is ki lehet fogni egész jókat. Nem azon múlik, milyen márka, ki kell tapasztalni melyik jó. Pl teszkós kenõmájas, s.budteges gesztenyepüré, arós tortilla chips... Amúgy én is egyre több ilyet veszek. Nem azért, mert nem érdekel, hogy esetleg egészségtelenebb, hanem mert tudom, hogy a többi se egészségesebb. Néhány kivétellel.
A legtöbb sajátmárkás terméket a "nagy" nevek gyártják, csak nem kell megfizetned a márka marketingjét. Vannak persze gagyik is, nézd meg az összetételt, ha nincs tele szeméttel, semmi bajod nem lesz tõle, és még olcsó is volt :) Én igyekszem sajátmárkásakat venni, senkinek a reklámfogásai nem érdekelnek, idegesít, ha az arcomba tolnak valamit azzal, hogy ezalegjobbcsakeztvedd...
Például a Lidl-ben kapható Baroni sertésmájkrém az ugyan ag mint a hagyományos arany színû dobozos piros feliratos.A Szegedi Paprika csinálja mindkettõt, az ízük is egyforma, csak a Baroni jóval olcsóbb, 3hete még 39Ft volt most emelték 52Ft-ra, a márkázott meg jóval drágább. Konkrétan erre a májkrémre gondoltam: https://www.groby.hu/termekek/etel-ital/26647-classic_sertes..
Mi az hogy markas etel? Elore elkeszitett fagyasztott? Coca vagy Pepsi Cola? Esetleg plasztik jegestea? Fagyasztott tesztabol latvanypekseges sutemeny? Szerintem az a jo ha az ember megprobal adalek anyagoktol mentes, szinezek mentes hazi kosztot enni. Ami nem feltetlenul kell hogy pacal meg toroskaposzta legyen... Margarin helyett vajat, inni vizet, gyumolcsot a nagyi kertjebol ha nektek nincs...a tesco az un. storebrand. Semmivel sem jobb vagy rosszabb mint a kozepszint en azt gondolom.
nem, akinek nincs pénze drága univeres kecsöpöt venni az kénytelen valami gagyibbat venni... egyik ismerõsöm napszámból él és szinte csak saját márkás kajái, cuccai vannak
Azért vigyázz a tesconál! Néha nem a saját márkás a legolcsóbb. De nagy átlagban igen. Egyébként mi is kb 70%-ban saját márkás termékeket veszünk. És semmi bajunk sincs! :DD
Gyakran vásárolok saját márkás termékeket a boltokban. Összehasonlítom az árakat, és amelyik olcsóbb azt veszem. Semmivel sem jobb a drágább termék, ha van egy olcsóbb. Vannak kivételek, hogy a nevesebb dolog jobb, de ritka az ilyesmi. Amúgy az univer mustárnál is az univer címkét kell megfizetni. Szóval nyitott szemmel kell vásárolni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!