Találatok a következő kifejezésre: Milyen babakocsit venni (65 db)

Babakocsival kapcsolatos tapasztalatok? Milyet érdemes venni?

Bolygókerekes? / Sima? Kinek mi vált be?

Legjobb válasz: Szia! Ha most vennék babakocsit, akkor én ilyen kritériumok alapján választanék: - fékezhetõ bolygókerék - átfordítható kupola - nagy kerekek - könnyû váz - ha van hozzá babahordó, akkor a babahordóhoz adapter - esõvédõ (ha fúj a szél, akkor is fel szoktam tenni, mert nem átfordítható a kupola), de ezt lehet külön is venni - napernyõ (ezt is lehet külön venni) A lengyel (szimba?) nem találtam én sem, de rengeteg lengyel babakocsi létezik.

Szia! Ha most vennék babakocsit, akkor én ilyen kritériumok alapján választanék: - fékezhetõ bolygókerék - átfordítható kupola - nagy kerekek - könnyû váz - ha van hozzá babahordó, akkor a babahordóhoz adapter - esõvédõ (ha fúj a szél, akkor is fel szoktam tenni, mert nem átfordítható a kupola), de ezt lehet külön is venni - napernyõ (ezt is lehet külön venni) A lengyel (szimba?) nem találtam én sem, de rengeteg lengyel babakocsi létezik.
http://www.bergon.hu/index.php?oldal=termek&p_id=39&level=4&.. Nekünk ilyen babakocsink van és nagyon szuper.
Attól is függ, hog milyen úton (rossz úton könnyebben gurul a nagy kerék, mint a bolygó kerekes) vagy eseleg tömegközlekedésben is akarod-e használni, sokat utaztok-e. Szempont lehet: .a babakocsi súlya, -legyen jó rugózása, -ne legyen nagyon alacsony stb.
Bolygokerekes, atfordithato karos legyen. Most eleg divat a nagykerekes, de ennek szerintem fontosabb, hogy a babakocsi vaza konnyu legyen, es ugy is osszecsukhato legyen, hogy nem kell levenni a sportulest rola. Nekunk Bebe Confort-Loola up van (otthon is lehet kapni, mi kulfoldon elunk, itt is vettuk). Van ra 2 ev garancia, es a kerekei kaucsuk gumibol vannak, igy elnyuhetetlenek.
http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=304 Ezt a babakocsit vettük meg. http://babaholmiolcson.hu/index.php Mi itt vásároltunk meg mindent. Nagyon olcsó, és új termékek vannak.
Szia! Van olyan, amelyiknek elõl is két nagykereke van, de lehet fixálni és bolygósitani is, tehát nem dupla csak szimpla kerék. a miénk ilyen, nem cserélném le semmire!!! http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uto..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Milyen babakocsit érdemes venni első újszülött májusi babámnak? Ötletek, tanácsok?

Én újat szeretnék, minőségileg a jobb fajták közül, max olyan 80.000ft körül, amit a baba csecsemő korától egészen addig tudnánk használni, amíg igénye van a kocsira! Szerintetek találunk ilyet?

Legjobb válasz: Lehet venni normálisat is olcsón nem tudom minek 120e kiadni egy babakocsiért! Nyugodtan néz szét mindenfelé és nézd meg melyik tetszik aztán várj és keresgélj mikor lesz akcióban! A minõségi babakocsit is lehet olcsóbban venni! Semmi értelme ennyi pénzt kiadni érte ennyire úgysem fogod kihasználni esetleg csak ha 3-4 gyereket szeretnél!

Lehet venni normálisat is olcsón nem tudom minek 120e kiadni egy babakocsiért! Nyugodtan néz szét mindenfelé és nézd meg melyik tetszik aztán várj és keresgélj mikor lesz akcióban! A minõségi babakocsit is lehet olcsóbban venni! Semmi értelme ennyi pénzt kiadni érte ennyire úgysem fogod kihasználni esetleg csak ha 3-4 gyereket szeretnél!
újat a jobb minõségbõl nem kapsz 80-ért mág magát a kocsit sem adják oda ennyiért+mózes esetleg hordozó, minimum 120.000 Abc desing 3 tech van már 119000-ért kompletten
A jobb fajtát kérdezted. Baby merc-et, Baby luxe-ot, Raf pol meg ehhez hasonlókat ne vegyél, mert sajnálni fogod a pénzt. Ami még úgy ahogy az az Espiro, árban is akörül van, de inkább gyûjts rá 2 hónapig még és vegyél jobbat 5 gyerekem van, hidd el, tudom mirõl beszélek!
A neten láttam babakocsikat 35-40.000, - körül, érdekes módon a bababizományiban is ennyibe kerülnek, én ott vettem. Ok., ott az ember haszna is. Teljesen megfelel, pedig többre is fussa. Négykerekût vegyél, mert amikor felléptetsz a járda szélén, ne billenjen ki a kocsi az elsõ kerekein. Az elsõk bolygósak legyenek, hidd el, több a járdahiba, mint gondolnád. Lehessen vagy átfordítani a tolókart, v az ülés kétirányú lehessen, nyáron, vakító napsütésben fontos. Az én picikém kék szemû, és ki kellett bélelnem sötét anyaggal a narancs színû kocsinak a kupoláját, mert szinte káprázott a szeme abban a tavalyi kora nyári fehér fényben. Vettem neki UV-s napernyõt, Veszprémben 3950-ért, sötét színût. Metropolois Top Riderünk van, alul fantasztikus nagy a pakoló rész. Apa választotta, õ egybõl látta mûszakilag :) , melyik lenne a jobb.
Hihetetlen hogy vannak akik ennyi pénzt adnak egy babakocsiért :) mi láttunk nagyon jókat már 30-40 ezer ft-ért.Csak nézelõdni kell http://olcsobabakocsi.com/baby_merc_agat__lux_babakocsi.html Mi valami ehez hasonlót szeretnénk.
A kérdező hozzászólása: Akkor átfogalmazom! Középkategóriás kocsit ennyi pénzért milyet érdemes megvenni? 130.000ft-unk sajnos nincs hiper-szuper babakocsira! Azért köszönöm az eddigi válaszokat! :-)
ennyiért nem kapsz jót. Én egyébként a graco símbiot ajánlom, fiam májusban lesz 2 mi ezt vettük neki és imádtuk.
3 tec-et most láttam akciósan 99.000ft-rt
Jobb minõséget nem kapsz ennyiért. 120ezernél kezdõdnek a jobbak. Egyébként szerintem mindenki saját bõrén tapasztal, lehet, hogy egyik babakocsi nagyon bejön sok embernek, de pont neked nem. Olyat válassz, ami a te igényeidnek megfelel.
Utolsó elöttivel egyet értek. Espironk van nekünk is. minõségi, gyönyörû darab. 110.000-ért. Mindent tud!

Angliába milyen babakocsit tudok venni a kisfiamnak?

nem újszölöttnek kell

Legjobb válasz: Menj el bababoltba és nézd meg... Aki Magyarországon lakik az mégis honnan tudná hogy ANGLIÁBAN milyen babakocsik vannak??????

Menj el bababoltba és nézd meg... Aki Magyarországon lakik az mégis honnan tudná hogy ANGLIÁBAN milyen babakocsik vannak??????
A kérdező hozzászólása: most fogok kiköltözni angliába.és nem pont tõled kérdeztem akinek fogalma sincs.hanem olyan emberek véleményére vagyok kiváncsi akik kint élnek vagy voltak már kint.
Olyat ami tetszik és belefér az arra szánt keretbe.Miért nem úgy kérdezed akkor hogy Angliában élõk milyen babakocsit tudnátok ajánlani ennyi és ennyi éves fiamnak....
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tenyleg attol fugg, milyet szeretnel, bar azt kizartnak tartom, hogy ne talalj megfelelot. A valasztek valoszinuleg nagyobb is mint otthon. Itt nezz szet: mothercare.co.uk Kiddicare.co.uk Google.co.uk-n ird be, hogy: pushchair vagy pram vagy buggy, meg kb ezer helyet ki fog dobni, ahol vehetsz. Ha hasznaltan is jo, akkor ebay.co.uk vagy gumtree.co.uk. Nekunk ez van: [link] ez eleg nagy, 3 eves korig jo. Meg ez: [link] ez esernyo hajtasu, kis helyen elfer, a kisgyereket kifele es magad fele nezve is tudod tolni. Nalam ez fontos szempont volt, mert en nem tudok a hatahoz beszelni, viszont kenyelmesen kilat felem fordulva is. Ezeknel vannak sokkal olcsobbak es sokkal dragabbak is, attol fugg, milyet szeretnel es mennyit szansz ra. Remelem, tudtam segiteni.
Menj fel a gamtree-ra, ott fele aron tudsz venni kifogastalan allapotu babakocsit!Keress ra a varosra ahova mesz, es hajra:}Ezt mar otthonrol is tudod nezegetni!
A kérdező hozzászólása: kedves4-es és5-ös.nagyon sokat segítettetek.köszönöm szépen!!!
Itt is nézz körbe: [link]


Milyen babakocsit fogtok venni? Es mikorra vagytok kiirva?

Legjobb válasz: Nov. 30-ra vagyok kiírva. Még nem tudom, most milyen babakocsink lesz, még nem néztünk szét, de az elsõnél Graco volt, azt nagyon szerettem, úgyhogy most is mindenképp megnézem a kínálatukat. Te mikorra várod?

Nov. 30-ra vagyok kiírva. Még nem tudom, most milyen babakocsink lesz, még nem néztünk szét, de az elsõnél Graco volt, azt nagyon szerettem, úgyhogy most is mindenképp megnézem a kínálatukat. Te mikorra várod?
Én november 13-ára vagyok kiírva, elsõ babás, egy kislányt hordok a szívem alatt... Még fogalmam sincs, milyet veszünk.... Majd a bababörzén szétnézünk a férjemmel, hátha találunk ott egy olyat, ami mindkettõnknek tetszik. 26 hkm
Én nem veszek újat a harmadiknak, még jól bírja az elsõnek vett babakocsi. Egyet csesztem el, de nagyon, hogy apára bíztam. Jurko nevû, minden megvan hozzá, ami kell (szúnyogháló, esõvédõ, táska, mózes ugyan nem, de nekem nem is kellett). Mivel elõtte nem tudtuk megvenni, utána meg nem tudtam vele elmenni, megvette egyedül: dögnehéz. Fittnessz-babakocsinak hívom, mert gyerekkel együtt élmény feltolni azon a kis dombon is, amin mi lakunk... Szóval ez is egy szempont. Lépcsõn felrakni külön súlyzós program... Ja, persze apa kéket vett, mert neki az tetszett, pedig akkor már megvolt a lányunk... Meg a kisebb is az. Remélem a harmadiknak végre passzolni fog a szín:) )
szeptember 28ra vagyok kiírva, ezt néztem most: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/38070?storetype=s.. de ezen is gondolkodunk: http://www.babycenter-sopron.hu/content/katalogus/kep_kiiro... jövõ hétig el kéne dönteni :)
A kérdező hozzászólása: en marcius 10re vagyok kiirva, fogalmam sincs milyen kocsit vegyunk. Valami konnyut szeretnek.
Dec. 26-ra vagyok kiírva és én ebbe a babakocsiba szerettem bele... hordozóval együtt: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32494?storetype=s..
Szeptember 7-re vagyok ki írva, nekünk ilyen lett! http://bababoltolcso.hu/spd/146188/Bebetto_Solaris_Pinkszurk..
Szia! Augusztus 14-re vagyok kiírva és ilyen kocsit vettünk: http://media.babaszoba.hu/csevego/2/6/9700462_IMG_7900.jpg

Babakocsit keresek. Milyet érdemes venni, hol és mennyiért?

Decemberi babának

Legjobb válasz: Annyiféle szempont van, amit érdemes lenne tudni, ahhoz, hogy választ lehessen adni a kérdésedre és amiket nem írtál! Milyen úton fogod használni kocsit? Fogod-e autóba is rakni? Emeletre kell-e cipelni vagy családi házban, babakocsi-tárolóban fogod-e tartani? Van-e lift a házban,ha emeletes? Mennyit szánsz rá? Stb, stb... Ezek ismeretében könnyebb lenne a tanác

Annyiféle szempont van, amit érdemes lenne tudni, ahhoz, hogy választ lehessen adni a kérdésedre és amiket nem írtál! Milyen úton fogod használni kocsit? Fogod-e autóba is rakni? Emeletre kell-e cipelni vagy családi házban, babakocsi-tárolóban fogod-e tartani? Van-e lift a házban, ha emeletes? Mennyit szánsz rá? Stb, stb... Ezek ismeretében könnyebb lenne a tanác
A kérdező hozzászólása: Városban fogunk lakni, viszonylag jók a járdák. 4.emeleti lakás(lift nincs)ezért a zárt bicigli tárolóban fogom tartani a babakocsit. Nekem nagyon szimpatikusak a nagy kerekû mély(klasszikus) babakocsik, de félek nagyobb korában nem marad meg benne. Mindenképp masszív kocsit akarok. 70 ezer ft-ig gondoltam az árat.
Mi ilyet vettünk december eleji babának: http://www.babitu.hu/651-chipolino-pooky-babakocsi-turkiz.html Szerintem eléggé téliesíthetõ is, egy bundazsákkal tökéletes, meg elég könnyû is. Nekünk cipelni kell. Ha esetleg van kérdésed, szívesen válaszolok.
Ja, és nekem az is szempont volt, hogy átfordítható legyen a karja, hogy amég pici, addig felém legyen, mikor nagyobb és ül, kifelé, hogy tudjon nézelõdni. Meg a Nap elöl forgolódás miatt is. Ez télen ugye nem szempont, bár akkor is a szemébe tud tûzni Nap, csak nem égeti. De az átfordítható kar szerintem mindenképp kényelmes. Elsõ voltam
fuuu...olyan sok van, hogy nemigaz....valami kiindulás?valami szempont?mi az ami tetszene, mi az elképzelés?amúgy szerintem lengyel kocsit érdemes venni, vagyis rendelni webshop-ból, azok olcsók, jók a felszereltségük. Én olyanokat néztem, aminek az alkatrészei leszedhetõk a vázról.Ez azért jó, mert ha sokat kocsiztok akkor nem kell ki be tenni a babát.Ja és amiket én néztem, azok masszívak is....küldök néhány linket: http://olcsobabakocsi.com/baby_merc_q7_babakocsi.html ezen az oldalon van olyan is amit te írtál, az masszív, nagy kerekû, van hozzá hordozó is. http://benzor.hu/ itt a saturn olyan aminek kivehetõek az elemei, a másik hagyományos http://www.pelikanbaba.hu/focsoport.php?f_id=2 itt is van többféle, nekem legjobban a raf pol fenix tetszik, ezt jövõ héten megyünk megnézni a bippa kft-be. http://aprosagokboltja.hu/spd/feketenariujkunertvegyijo/KUNE.. ez nagyon hasonlít a raf pol-hoz. remélem tudtam segíteni...:) amúgy mi októberre várjuk a picit, szóval fontos az is, hogy jövõ télen is beleférjen még egy 1 éves a kocsiba, hacukával.
ami nekem szempont volt: legyen átfordítható a tolókarja, rá lehessen tenni a vázra az autós hordozót, ne legyen dög nehéz és nagy, könnyen össze lehessen csukni, teljesen vízszintesbe lehessen dönteni. elõször kaptunk egy retrust, erre nem lehet hordozót tenni sajnos. most egy quinny márkájút használunk (használtan vettem) és éppen esernyõkocsira vadászom:)
Nagyon jókat válogatsz szerintem :) Az elsõt ÉN!!!) azért lõném, mert nem átfordítható a karja, az utolsót meg amit írtál is, hogy nem tûnik túl masszívnak. Nálam a 2. a nyerõ, de valószínû azért, mert ez szinte tökéletes mása a miénknek :D Jó keresgélést :)
ja, elsõ voltam :)

Ezer hasonló kérdés volt már, de ilyet nem találtam. Milyen babakocsit kellene vennem? Homokos útra és helyközi buszon is használnom kellene szinte újszülött kortól. Használt is jó, sõt!

Homokon az azt jelenti,hogy nem süppedõs,de nem is köves út egy 200 méteres szakasz,inkább kemény homok.A helyközi buszokon meg legalább 3 lépcsõ van,oda kellene egyedül felvinnem(nem biztos,hogy segítenek,arra nem tudok alapozni)azzal tudunk majd orvoshoz/boltba stb járni(3 megálló összesen,nem nagy távolság,de mégsem mehetünk biciklivel. Hordozó nem lenne jó sajnos,nálunk közel van a megálló,de a városban már kilométereket gyalogolnánk. Felpontozok szívesen :-)

Legjobb válasz: Elcsépelt szöveg és biztosan hallottad már, de el kell menni egy nagyobb bababoltba és ki kell próbálni neked mi a kényelmes, nem kell meg venni, csak nézd ki mik azok amik tetszenek és utána vedd meg használtan. (szerintem új kocsit fölösleges venni) Ha saras, kátyús útról lenne szó feltétlenül egy nagy kerekû kocsit ajánlanék, de mivel csak 200méter az ami problémás lehet és heti szinten kell buszra feltenned így feltétlenül valami könnyû kocsit javasolnék, ez legyen az elsõdleges szempont, hogy minnél könnyebb kocsi legyen. Én az Espiro Vector air kocsit javaslom, de ha körbe nézel találsz olcsóbbat is ami szintén könnyû. Igazából az elsõ 6 hónapot kell kihúznod (amíg nem tanul meg ülni) mert utána már tudsz esernyõ kocsit venni és igazából azzal lehet a legkényelmesebben közlekedni, már ha a távolsági busz ajtaján beférsz.

Elcsépelt szöveg és biztosan hallottad már, de el kell menni egy nagyobb bababoltba és ki kell próbálni neked mi a kényelmes, nem kell meg venni, csak nézd ki mik azok amik tetszenek és utána vedd meg használtan. (szerintem új kocsit fölösleges venni) Ha saras, kátyús útról lenne szó feltétlenül egy nagy kerekû kocsit ajánlanék, de mivel csak 200méter az ami problémás lehet és heti szinten kell buszra feltenned így feltétlenül valami könnyû kocsit javasolnék, ez legyen az elsõdleges szempont, hogy minnél könnyebb kocsi legyen. Én az Espiro Vector air kocsit javaslom, de ha körbe nézel találsz olcsóbbat is ami szintén könnyû. Igazából az elsõ 6 hónapot kell kihúznod (amíg nem tanul meg ülni) mert utána már tudsz esernyõ kocsit venni és igazából azzal lehet a legkényelmesebben közlekedni, már ha a távolsági busz ajtaján beférsz.
Én is azt javasolnám, hogy nézz meg minél több kocsit bababoltokban. Nagy különbségek vannak a kocsik között. Én a graco evo-t ajánlanám, de nem tudom földúton, hogy viselkedik. A hordozó alatt autós babaülésre gondoltál vagy magadra köthetõre? Az is megoldás lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, felpontoztam a válaszokat! Megnézem az általatok ajánlott kocsikat feltétlenül! Igazából olyan heti 2x kell majd mennem bevásárolni(oda is a helyközi busszal) mert egyszerre nem tudok sok mindent venni, haza is kell vinni.A picit sem tudom hagyni senkire, mert sikerült messze költözni az ismerõsöktõl anyagi okokból. Autó is van végszükségben, de inkább buszoznék, ha megoldható, mert a férjem olyan helyre jár dolgozni, ahová nem jár busz, így õ használja az autót. (Ha meg nagy baj van, ott az ügylet, gyorsan itt vannak, de az más kérdés)
Ne haragudj...de ha csak 3 megálló, azt sétálva miért nem teszed meg ? Az az idõ amit a buszmegben vársz, azalatt egy megállót lesétálsz. ÉN is naponta sétálok a kisfiammal a városunkba.Mondjuk a bolt, stb csak 2 megálló Mentem már én is busszal.. Nekünk a Graco Quattri tour deluxe van..nagyon szeretem. nálunk süppedõs homok van, de azon is simán átmegy.választható tömör és fújható kerék is
nekem olyan bbkocsim van, amivel árkon-bokron keresztülvágok :) amitõl alkalmas a "kemény terepre" - könnyen kormányozható (intelligens keréknek hívják ezt a konstrukciót, spec. felfüggesztése miatt igencsak bedõl a kerék, ha ránehezkedek kicsit jobban a tolókarra) - felfújható nagy kerekei vannak (mivel nem tömör mûanyag, jobban rugózik, felveszi az egyenetlenséget, a nagy kerék amúgy is jobb a hepe-hupára) - amúgy JOGGER, azaz 3 kerekû, ezért is könnyû kanyarodni vele - no meg az "intelligens" kerék(egy kézzel tolva is könnyen befordítom egy 90°-os kanyarba) ------ hátránya a súlya... de én a tárolóban tartom, és a gyereket a lépcsõn a kezemben viszem fel (8 kilós a babám) - buszra viszont nem lehet vele felszállni, de amúgy már lépcsõztem a kocsival úgy, hogy illedelmes pasasok segítettek nekem. ha nem gyakran utazol busszal, fognak neked segíteni. amúgy összecsukható is a váz. nem írok típust, mert direkt jellemzõket írtam, amibõl kicsit körvonalazni tudsz valamit :)
Szia! Nekünk Maxi-Cosi Mura 4 van! Mi nagyon szeretjük, hasonló terepen használjuk mint ti. Nagyon kényelmes babakocsi, könnyû . Mi is sokat buszozunk és arra is könnyen rátehetõ. Én eztt ajánlom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is! Felpontoztam mindenkit!

Milyen babakocsit érdemes venni egy 6hónapos babának?

Legjobb válasz: Most már vehetsz neki sport babakocsit, úgy is jön a jó idõ, és könnyebb vele közlekedni, lépcsõn, buszon is.

Most már vehetsz neki sport babakocsit, úgy is jön a jó idõ, és könnyebb vele közlekedni, lépcsõn, buszon is.
Hú ez megint egy olyan kérdés hogy meked kell tudni hova akarod használni. Ha buszozol vele akkor kiskerekü legyen de elöl mindenképpen. Ha terpen rossz úton méssz akkor 4 nagykerék. 6 hósan még nem ül, így teljesen dönthetö kell hogy legyen. ha cipeled magasra, vagy autóba akkor nagyon könnyü legyen.
Elsõ vagyok, nekünk van egy nagyobb, strapabíróbb, dönthetõ babakocsink is azzal megyünk nagy bevásárlásra ha a párom itthon van mert dög nehéz és én nem bírom el.( negyedik emeleten lakunk), amikor pedig egyedül vagyok a sport babakocsival, hat hónapos kora óta használjuk, 6 hónaposan már ült egyébként.Azt lehet le föl cipelni, buszra tenni stb.
nekünk ezek voltak szimpatikusak, szintén 6 hótól használjuk. az utóbbit vettük meg, nagyon szeretjük mind3an. szempont volt, hogy 1 karos legyen, Apa is tudja tolni (mögötte tudjon lépkedni, elég magasan legyen a tolókarja), masszív kerekei legyenek, lapracsukható legyen, meg tudjam emelni (de nem a legkönnyebb tipus, mert strapabírót akatunk), ülése hátradönthetõ, az ülõ része nagy, sokáig ki tudjuk használni, bele fog férni nagyobb korában is. http://aprosagokboltja.hu/spd/mag4sun/Espiro_Magic_4_Sunset_.. http://bambino.hu/spd/AV4/COLETTO_Aveo_4kereku_babakocsi

4 hós kisfiam "nagyra nőtt" (8300 gr. ) és már nem jó neki a mózest meg a hordozót sem. A sportrészt még nem akarom használni, mert nem teljesen dönthető. Amúgy ez egy pierre cardin ps682. Milyen babakocsit érdemes vennünk?

Nem fontos, hogy hordozós legyen, mert azt id?közben kaptunk, de mivel tervezünk egy 2. babát is jó lenne, ha ez is újszülött kortól használható lenne. Pl. sportkocsi mely vízszintesig dönthet??

Legjobb válasz: Szia!Az én fiam is ekkora volt, kaptunk kölcsön hordozót, mert a a miénkbe nem fért bele. tehát ezek alapján tudom csak azt írni hogy a Peg Perego márkájú cuccok nagyobbak és szélesebbek mint ami nekünk volt(Graco Quattro Tour).El is adtam hordozóstul, mózesestül...nem jött be.Vettem neki Hauck babakocsit, nagyon jónak találom, és sokkal olcsóbb volt mint a Graco. De ez csak tipp:)

Szia!Az én fiam is ekkora volt, kaptunk kölcsön hordozót, mert a a miénkbe nem fért bele. tehát ezek alapján tudom csak azt írni hogy a Peg Perego márkájú cuccok nagyobbak és szélesebbek mint ami nekünk volt(Graco Quattro Tour).El is adtam hordozóstul, mózesestül...nem jött be.Vettem neki Hauck babakocsit, nagyon jónak találom, és sokkal olcsóbb volt mint a Graco. De ez csak tipp:)
Mi 3 hónapos korától egy CAM Pretty Evolution-ben sétálunk vele, mert utálta a mózest, és addigra lett kényelmetlen a hordozó, ez 170 fokig dönthetõ (azaz ez újszülöttnek nem jó). De nem tudom, méretre elég lenne-e nektek, alapvetõen belül elég széles, de mi nem ez alapján választottuk (hanem 9.6 kg, esernyõre csukható). Nézd meg szerintem: http://elefani.eu/shop_artdet.php?shop_id=2113&cikk=termek_6.. Én úgy tudom, van 2 funkciós verzió is a CAM-ekbõl (újszülött kortól) és a Peg Perego-kból is, nézd meg õket, hátha szimpatikus.

Milyen babakocsit érdemes venni?

Olyan sokféle van, de olyat szeretnénk ami tényleg min?ségben és árban is megfelel? és praktikus.

Legjobb válasz: http://www.arzuhanas.com/Babakocsik-Kat1025.html

Nem tudom mik az igényeid, de én csak annyit írnék, hogy ne válassz olyat, aminek 4 nagy kereke van, mert sokkal nehezebb vele manõverezni. Az a jó, ha elöl bolygósított a kereke. Nekünk 3 kerekû van, 2 nagy kerék hátul, dupla kicsi bolygósított elöl. Érdekes módon sokkal könnyebb vele lavírozni, mint a barátnõmékével, akiknél 4 kerekû, és az elsõk szintén bolygósíthatók. A miénkkel egy helyben is simán meg lehet fordulni körbe is. Próbáld ki a boltban ezeket a változatokat!
mekkora babának szeretnéd venni? Újszülöttnek mindenképpen olyat válassz kezdésnek ami vagy mélykocsi, vagy teljesen vízszintes. Van ezekbõl a fajtákból olyan ami mély és sportkocsivá alakítható késõbb. Szerintem ez megéri és gazdaságos kiszerelés, ezekbõl általában kivehetõ a mózeskosár is. 40 körül már lehet kapni, elég jó fajtákat.
bolygósított bakker :D Az nem bolygósítottnak hívják :D most volt valamelyik hiperszuper áruházban 3kerekû 20ezerért gondolkoztam rajta de nekünk még sokára fog olyanba belkeülni :D

Milyen babakocsit érdemes venni? Kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ez így nagyon tág! Nagyon sok félét és sokféle árban kapni!!! Több mindent kell figyelembe venni! Pl. ha autóval sokat mentek, akkor érdemes jól összecsukhatót venni. Ha szeretnétek kirándulni, akkor nem árt ha szép nagy kerekei vannak! Stb... Mi olyat választottunk, ami egy vázból és 3 további részbõl: bébihordozó, mózeskosár, sport rész! Nekem ez tetszett meg, még nem tudom, hogy jó lesz e, de árban sem rossz (69900Ft). Neve Pierre Cardin PS 692 multifunkciós. amúgy érdemes jól szét nézni, mert már láttam 20 ezerrel többért is ezt a fajtát!!! 29 hetes kismami

Ez így nagyon tág! Nagyon sok félét és sokféle árban kapni!!! Több mindent kell figyelembe venni! Pl. ha autóval sokat mentek, akkor érdemes jól összecsukhatót venni. Ha szeretnétek kirándulni, akkor nem árt ha szép nagy kerekei vannak! Stb... Mi olyat választottunk, ami egy vázból és 3 további részbõl: bébihordozó, mózeskosár, sport rész! Nekem ez tetszett meg, még nem tudom, hogy jó lesz e, de árban sem rossz (69900Ft). Neve Pierre Cardin PS 692 multifunkciós. amúgy érdemes jól szét nézni, mert már láttam 20 ezerrel többért is ezt a fajtát!!! 29 hetes kismami
Szia ez egy borzasztóan nehéz kérdés! :) Egy tuti: nekem a háromfunkciós cserélhetõ feltétesek nem nagyon tetszenek, több szempontból: 1. Az autósülés részüket nem gondolom elég biztonságosnak, mert nincs bennük külön fejtámasz, csak szivacsos szûkítõ. Ezért autósülést külön vettünk, használtan, mert újonnan 40ezer, de vaterán vettünk 13ért egy csodálatos állapotban lévõ Bébé Confort Creatist. 2. A sportrész nekem nem tûnik elég védettnek, és azoknak a fajta babakocsiknak, amit meg tudunk fizetni, a sportrészük általában nem dönthetõ vízszintesig, és ha elalszik a kis drágám, az nem kényelmes szerintem. Ezért én kinéztem már a Bergon Dimension nevû idei típusát. Ez kétfunkciós kocsi, vízszintesig dönthetõ, puha, így újszülöttnek is tökéletes. Közepesen nagy kereke van, ami bolygatható, könnyû irányítani, két irányba tolható. Állítható a rugózása. Az alapmodell 50ezer, ebben benne van a téli zsák meg a szúnyogháló, de ha veszel hozzá pluszba esõvédõt meg táskát, akkor is kijössz 55bõl. Igaz, ez egy kicsit nehezebb fajta, de BKV-zni nem sokat fogok vele, ezért nekem a súly volt az utolsó szempont. 1-2szer kibírom a buszra szállást, a Tesco busz meg alacsony padlós :) Kíváncsian várom a többi választ, mert ahányan vagyunk, annyi féle igények.
Elõször is érdemes átgondolni, nektek miféle szempontok számítanak. Súly - mert esetleg sokat kell kézben cipelni, lépcsõzni. Összecsukhatóság/tárolhatóság? Jellemzõen milyen terepen kell elnavigálni vele - városi tüköraszfalton jó a bolygókerék, de vacakabb járdákon, macskakövön, parkos részen inkább fix állású, nagy kerék a jó. Multifunkciós legyen-e : autósülést külön használtok-e majd, legyen csak mélykocsi újszülöttnek és késõbb külön sport vagy esernyõkocsit vesztek, avagy ugyanezt akarnátok évekig használni neki? Új legyen, vagy jó a használt is? stb... stb...
Nekünk Graco Quattro Tour De LEuxe van(textilmózes+lábzsák+hordozó+rögzítõtalp van hozzá), narancssárga, ez a szín tavaly 100000 ft-ba került.Már nem látom ezt a színt, a többi olyan 80000-90000 ft körül van.
Top rider 30ezer ft. Sportkocsira átalakítható, esõvédõ, lábtartó, 5 pontos biztonsági öv, nagyméretû tároló az alján.
http://www.katibababolt.hu/tbabakocsi_giraffe.shtml# Szia!Nekünk ilyen babakocsink van(az oldalon az utolsó elõtti 2 funkciós), és teljesen megvagyunk vele elégedve.A bébihordozó része is sokkal nagyobb mint a többinek amit néztünk.Mi 44000ft-ért vettük, de most úgy látom, hogy 36000ft-ért már meg lehet venni hordozóval együtt.És még nagyon jó benne, hogy 5 fokozatban dönthetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!