Találatok a következő kifejezésre: Milyen babakocsit ha a (24 db)

Ha felénk elég rosszak az utak és téli baba lesz milyen babakocsi lenne a legjobb választás?

Legjobb válasz: Szia! Ha rosszak az utak, akkor mindenképp nagykerekû kocsit válassz. Mi kétfunkciósat vettünk, de a fekvõfelülete jó nagy (éppen elfér a kocsi csomagtartójában), így lesz hely benne a babának, késõbb, pedig sportkocsivá alakítható.

Szia! Ha rosszak az utak, akkor mindenképp nagykerekû kocsit válassz. Mi kétfunkciósat vettünk, de a fekvõfelülete jó nagy (éppen elfér a kocsi csomagtartójában), így lesz hely benne a babának, késõbb, pedig sportkocsivá alakítható.
Oolyat aminek nagy, pupálható kerekei vannak, az jól veszi a rossz utak akadályait.

Milyen babakocsit vegyek? Kell-e, hogy a hordozót a babakocsiba tehessem vagy ha külön veszem hozzá is jó?

Találtam egy babakocsit,ami nagyon tetszik és jó áron is van,de nem lehet hozzá tartozó hordozót venni.Külön tudok venni,de az nem biztos,hogy jó a babakocsiba.

Legjobb válasz: Szerintem nem fontos a babakocsiba a babhordozó. Ez most új "divat", régen is csak feküdtek a babakocsiban a babák. Sõt szerintem jobb is egy pici babának, ha nem egy kagyló alakú valamiben ül, ha sétáltok. Lényeg, hogy a babakocsi újszülött kortól használható legyen, vagyis vízszintesig lehessen dönteni.

Szerintem nem fontos a babakocsiba a babhordozó. Ez most új "divat", régen is csak feküdtek a babakocsiban a babák. Sõt szerintem jobb is egy pici babának, ha nem egy kagyló alakú valamiben ül, ha sétáltok. Lényeg, hogy a babakocsi újszülött kortól használható legyen, vagyis vízszintesig lehessen dönteni.
Amíg pici, jobb, ha fekszik a baba és nem görnyed a hordozóban.Én is külön vettem babakocsit és hordozót.Úgyhogy szerintem, ha tetszik a kocsi vedd meg nyugodtan!
Szia! Szerintem nagyon praktikus, ha csatlakoztatható a hordozó a babakocsihoz, én is ilyen kocsit vettem anno, pont emiatt.Most árulom, mert már nem használjuk.
Hosszú sétánál tényleg jobb, ha fekszik a baba. De van olyan hordozós babakocsi, amit ugyanúgy fekvõre lehet dönteni. Nekem ilyen van, semmiért nem cserélném el, nagyon kényelmes. Ha hosszabb útra mentem babakocsival, nem raktam bele a hordozót, hanem lefektettem. De ha rohangálás volt, mindig a hordozót pattintottam bele. Így nem kellett egy negyed órás elintéznivaló miatt kivennem a hordozóból a picit, csak kikaptam vele együtt az autóból, bele a babakocsiba, így nem kellett cipelnem sem , és nem is ébredt fel az átrakás miatt. Ha rohangálós az életed, nagyon praktikus tud lenni.
A mi hordozónk vízszintesig dönthetõ: http://www.besafe.hu És olyan babakocsit (maxi cosi) vettem hozzá amire rá lehet tenni. Így nem vettem mózes részt. Nekem fontos hogy praktikus legyen, hát így az lett. :)

Milyen babakocsit vegyek, abban az esetben, ha most 6 hónapos kisfiam alatt szétment a babakocsi illetve júniusra várjuk a második babát?

Sürgősen kellene egy normális babakocsi, a jelenlegi egy nagy batár 15kg-os kopott kerekű, használtan vásárolt. Vasárnap megbeszéltük a párommal, hogy veszünk egy újat már sport babakocsiban gondolkodtam jobban, amikor hétfő reggel, nagy meglepetésemre kiderült hogy terhes vagyok... Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Az elõbb nem sikerült linkelni: http://www.minimano.hu/termekeink/babakocsi/multifunkcios_tr.. http://www.brendon.hu/Products/Details/56097# http://bababoo.hu/termekek/bugaboo_donkey/Bugaboo_Donkey_nor..

Köszi a választ, engem is érdekel ez a tesókocsi választás, mert 1, 5 évet tervezünk a 2 között, az elsõ 4 hónapos.
Nekem a Brendonos tetszik a legjobban.
Nem lehet, hogy elég lenne egy testvérfellépõ?-illetve, láttam a múltkor egy olyat, mint egy "mankókocsi", rá volt csatlakoztatva a babakocsira, az oldalára, egy segédkeréken gurult a "mankókocsi"-ezen ült a nagyobbik, a kisebbiket pedig tolta anyuka mózesben.
1-es vagyok. Az utolsó válaszadó által említett Buggypodom van nekem is. Ez egy pótülés, amit a meglévõ babakocsihoz lehet csatlakoztatni. Én nagyon szeretem. Ezt azért nem írtam, mert itt a Kérdezõnek sima babakocsija sincs. A Buggypodhoz egy jó strapabíró babakocsi nem árt. Jelen esetben és inkább pótüléssel bõvíthetõ szimplakocsit vennék. A elõzõ válaszokban említett tesófellépõhöz szerintem még kicsi lesz a nagy. Lehet, hogy nem is jár még. Ezt én elvetném.
Römer britax b- dualt ajánlom. Míg megérkezik a tesó, addig pótülés nélkül használhatjátok. Iszonyat masszív, relatíve kicsire csukható kocsi.
A kérdező hozzászólása: Ez Bugaboo Donkey egyszerûen fantasztikus! Elsõ látásra szerelem! De annyira húzós az ára: 479 900Ft. A Britax B dual se rossz, de annál meg az egyik gyerek, csak részben tud kilátni. Ma egész nap biztosan a Bugaboo-ról álmodozom és még megnézem a videóját vagy 5-ször :-)Köszönöm a válaszokat és a linkeket!
Én is most ebben a cipõben járok. 7 hónapos a legkisebb és júliusra várjuk a 3-at. Nekem a Brendonos Baby Jogger City Select tetszik. Azt keresek égen földön. Kanadában jóval olcsóbb, csak mire eljutna hozzám már a duplájába kerülne. Az itthoni ára horror. Esetleg tud rá valaki valami alternatívát. Nagyon ajánlanám a kérdezõnek is, mert egyszer láttam élõben is használat közben és eszméletlenül jó kis kocsi.


Melyik a praktikusabb? A kombi kiságy, vagy kiságy külön pelenkázóval. Olyat szeretnék ami később heverővé alakítható. Milyen babakocsit érdemes venn? Ha minden igaz, áprilisi lesz a baba.

Legjobb válasz: A pelenkázót hamar kinövi a baba, kb 6-7 hónapos korában már lefordul róla, utána én földön, ágyon pelenkáztam, ezért a leghasznosabb és legolcsóbb szeintem, ha kiságyra tehetõ pelenkázólapot veszel, utána azt félre lehet tenni, ha már nem kell. Más kérdés, ha a komód részére is szükséged van, pl abban tárolnád a kisruhákat, akkor a külön megoldást ajánlom, mert ha kinõtte a kiságyat utána is használhatod. Babakocsiban könnyen összecsukhatót vegyél, ezer féle megoldás van, én 3 hónapos kora után az esernyõre csukhatót használtam, mert nyáron sokat mentünk autóval, könnyû volt beletenni.

A pelenkázót hamar kinövi a baba, kb 6-7 hónapos korában már lefordul róla, utána én földön, ágyon pelenkáztam, ezért a leghasznosabb és legolcsóbb szeintem, ha kiságyra tehetõ pelenkázólapot veszel, utána azt félre lehet tenni, ha már nem kell. Más kérdés, ha a komód részére is szükséged van, pl abban tárolnád a kisruhákat, akkor a külön megoldást ajánlom, mert ha kinõtte a kiságyat utána is használhatod. Babakocsiban könnyen összecsukhatót vegyél, ezer féle megoldás van, én 3 hónapos kora után az esernyõre csukhatót használtam, mert nyáron sokat mentünk autóval, könnyû volt beletenni.
szerintem a legpraktikusabb a kiságy, ami késõbb heverõvé alakítható.a legjobb ha külön pelenkázó van, ez lehet állványos, valamint egy asztalra illetve ágyra helyezhetõ kis pelenkázó szivacs.ezt késõbb el is ajándékozhatod vagy adhatod, az ágy pedig huzamosabb ideig maradhat :)
Én kiságyáat 70x140-est vettem - juniorággyá alakítható. Külön van a pelenkázó szekrény, ami pedig komóddá alakítható a késõbbiekben. Van még hozzá egy 180x90-es szekrény is a ruhácskáinak. Újonnan vettem. Szerintem nagyon megérte, mert divatos, német, vadiúj. 74 e HUF volt szállítással együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek!:-)))

Milyenek a Graco babakocsik? Ha többfunkciós babakocsit szeretnénk venni akkor melyiket ajánljátok?

Kb.100eft-ig Köszönöm!!

Legjobb válasz: Barátnõméknek Graco Quatro Tour-juk van és nagyon meg vannak elégedve. Sokáig még etetni is abban etette a babát, mert azt mondta abba jobban be tudja csatolni mint a fa etetõszékbe amit vettek. Szóval nekik nagyon bevállt. Bár ha sokat autóztok akkor azért érdemes átgondolni, mert lapra csukódik és elég nagy helyet foglal el a csomagtartóban. Nem mindegy mekkora a kocsi.

Barátnõméknek Graco Quatro Tour-juk van és nagyon meg vannak elégedve. Sokáig még etetni is abban etette a babát, mert azt mondta abba jobban be tudja csatolni mint a fa etetõszékbe amit vettek. Szóval nekik nagyon bevállt. Bár ha sokat autóztok akkor azért érdemes átgondolni, mert lapra csukódik és elég nagy helyet foglal el a csomagtartóban. Nem mindegy mekkora a kocsi.
mi graco mirage-t vettünk hordozóval, ez eggyel kisebb sz említett dlx-tõl.még nem volt alkalmunk élesben kipróbálni(nagyon várom már).de itt a lakásban nagyon jó tologatni :D könnyen fordul, könnyû, csak 7kg

Milyen elővigyázatosságra van szükség, ha a babakocsit nem lehet a járdán tolni?

http://hvg.hu/cegauto/20120619_iker_gazolas_erd

Legjobb válasz: Elvileg szabályosan mentek, ugye forgalommal szembe, sötét sem volt. Ennyi elégnek kellene, hogy legyen, hogy észrevegyék.. Gondolom az öreglány elcsodálkozott valamin és nem elõre nézett..

Elvileg szabályosan mentek, ugye forgalommal szembe, sötét sem volt. Ennyi elégnek kellene, hogy legyen, hogy észrevegyék.. Gondolom az öreglány elcsodálkozott valamin és nem elõre nézett..
A kérdező hozzászólása: Én gyakran vezetek, szürkületben semmit nem lehet látni (ha szembe süt a nap akkor meg pláne).Minden beleolvad a környezetébe. Nem ítélkezni akarok, csak okosabb lenni. Fényvisszaverõ mellényen kívül valami ötlet?
Nem tudsz semmit sem tenni, ha nem férsz el a járdán, akkor csak az út szélén tdod tolni, amennyire tudsz lejjebb húzodsz, de mást nem tehetsz. Nem egyszer ütöttek el már a járdán is gyalogost
Jaj, annyira megrázó, ami történt. Ebben a cikkben (http://www.origo.hu/itthon/20120619-meghalt-az-erden-elutott..) egy fénykép is van a babakocsiról, újabb fajtának tûnik (képrõl nem ismerem fel), az újakon meg van (általában) fényvisszaverõ csík is. Olyan, mintha a képen lévõn is lenne, de így direkt fényben ez nem látszódik. Valóban jó ötlet, hogy esetleg egyéb fényvisszaverõ csíkokat ráragaszt az ember a babakocsira, ahova csak tud (ha nincs eleve a babakocsin), vagy elemmel mûködõ macskaszemet rak fel jól látható helyre, de ahogy már elõttem is írták, sajnos járdán is gázoltak már el embereket. :(

Használt valaki sportoláshoz babakocsit? Ha igen milyen fajtát? Élvezte a baba, amikor a Anyucival futott?

Jön a tavasz, és nagyon gondolkozom, hogy be kellene szerezni egyet, de jó lenne tapasztalatokat szerezni!

Ha júliusban érkezik a baba, milyen babakocsit érdemes vásárólni? Lábzsákot+bundazsákot ráér ősszel beszerezni?

Legjobb válasz: Ráérsz, bár a legtöbb új kocsihoz van gyárilag. Mindenképpen olyat vegyél ami teljesen elfektethetõ, de késõbb emelheted a fejrész! Ha használtan veszed kérdezz rá van-e hozzá lábzsák, esõponyva.

Ráérsz, bár a legtöbb új kocsihoz van gyárilag. Mindenképpen olyat vegyél ami teljesen elfektethetõ, de késõbb emelheted a fejrész! Ha használtan veszed kérdezz rá van-e hozzá lábzsák, esõponyva.
A kérdező hozzászólása: vízszintesig dönthetõ az oké.külön lehet venni hozzá lábzsákot, most így akciós.köszi szépen a választ.
Nálunk is júliusban érkezik, mi olyat vettünk amiben minden volt, szerintem igy olcsóbb, meg igy biztos kapsz ugyanolyat mint a babakocsi. Mi rengeteg üzletet körbejártunk, 2-õt találtunk ami nagyon jó és olcsó bolt. Nézelõdjetek sokat.
Szia! Két gyerekem van. Amikor az elsõ született júniusban vettünk neki egy klassz kis " városi" babakocsit, amit 6 hónapos korára kinõtt. Ekkor vettünk neki Bergon babakocsit, igaz nagy, de jó tágas, kényelmesen elfért benne a kisfiam a téli ruházatban is, még két éves korábban is ha elaludt séta közben el tudtam kényelmesen fektetni. Ajánlom azt a típust aminek két kereke bolygósítható és igény szerint fixálható is, mert könnyû vele sétálni nem szakad le a karod hogy minden szögletnél emelgetni kell mint amelyiknek mind a négy kereke fix.
Nekem fix kerekes van, de ha a kar jól be van állítva nekünk megmutatták, hogy eléggé lent kelllegyen akkor szinte erõ semkell a megemeléséhez.Sajna látom a kismamákat, hogy jól a derekukhoz állítják a karmagasságát, pedig lentebb kell és így tényleg tök nehéz.A mienk jó rugózású a padkát meg sem érezzük ezt a bolygós nem tudja nem beszélve arról, hogy a bolygós kerék sokkal érzékenyebb.Elõször mi is a bolygósat néztük de meggyõztek minket, hogy ez jobb és tényleg jobb.Ha megnézed minden kategórián felüli kocsit csak ilyen kerékkel csinálnak.

Milyen babakocsit használjak, ha a mostani túl széles és nem fér be az autóba?

Most Bergon babakkocsink van,nagyon szeretem.Széles a babámnak is tetszik.A probléma az ,hogy nagyon nehéz,és nem fér be a kocsi csomagtartójába.Szeretnék nyáron nagyolat csavarogni a babával most fél éves.Könnyü,kis helyet foglaló,széles dönthet? kocsira lenne szükségem.Tudtok valamit ajánlani?

Legjobb válasz: Ha pesti avgy,akkor a Baba-Mama Outletbe nézz be!A Soroksári úton van a Tescótól kijjebb...nagyon jó,vane gy szép 15ezer ft-ért!A most május végén születendõ kisöcsémnek mi is ott vettük!!Kellemes csavargást nyárra! ;)

Ha pesti avgy, akkor a Baba-Mama Outletbe nézz be!A Soroksári úton van a Tescótól kijjebb...nagyon jó, vane gy szép 15ezer ft-ért!A most május végén születendõ kisöcsémnek mi is ott vettük!!Kellemes csavargást nyárra! ;)
Szia!Nekünk BéBé Go volt.Strapabíró, könnyû, színes , divatos, dönthetõ, és imádtuk.Az ára nem vészes .Olyan 10-15ezer között mozog.Rengeteg bababolt árul ilyet.
Szia! Nem tudom hová valósi vagy, de én pont nem ajánlom az outletet, sztem qva drága és tök gáz.Kétszer mentünk be, és totál le volt pukkanva ami tettszett volna játék stb, az meg iszonyat pénzbe került.Ami viszont nagyon jó és olcsó bolt az a lehel u.1 alatti babadiszkont ott sok fajta van és nagyon kézségesek.Mi is bergont vettünk most, mi még csak várjuk a babánkat, de én nem is akarok utazgatni egyenlõre vele.NEkünk is elfoglalja a kocsi csomi tartóját de szerintem ez a több funkciósaknál így van.Amúgy a giraffe kocsikról hallottam, hogy jók.De nem tudom mik az elképzeléseid nagyon, gondolom esernyõ babakocsira gondoltál...Mi vecsésen a Kati bababoltban vettük a kocsinkat 10ezerrel olcsóbb volt mint a soroksári boltban, tehát össze tudod hasonlítani az árakat.Szerintem a neten nézd ki mi tettszik és hívj fel pár boltot.Nagyon kézségesek.
Szerintem már vehetsz nyárra olyan kocsit, ami amolyan bienne kocsi. Tehát nem a legkönnyeb kis sportkocsi, de nem is az a fekvõs. Ilyenre gondoltam: http://www.vatera.hu/uj_giraffe_club_kupolas_sportbabakocsi_.. vagy http://www.vatera.hu/uj_giraffe_club_travel_system_de_lehet_.. (nekem ilyen van) nagyon kényelmesek, könnyûek, és esernyõre lehet csukni, tehát elég kis helyet foglalnak.

Milyen babakocsit érdemes venni? Szükséges mózes ha júliusban fog születni? (Télre pont kinövi. ) Hordozót fontos a vázra tehetőt venni?

Van egy hordozóm elõzõ babóról, de a babakocsi szétesett. Aki vesz mózest a hordozóban gondolom nem tologatja.. vagy igen? (Nekem anno nem volt mózesem)

Legjobb válasz: Júniusban szülõk, Mózes miért ne kellene? Abban fekszik 0-6 hónapos koráig, majd utánna teszem a sport részbe! Hordozó azért jó, ha viszem a nagyon oviba, akkor csak kiveszem a kocsiból a hordozót, ráteszem a vázra, és abban tolom. Ez azért jó, nem kell ki be pakolni, kötni a gyereket, csak rákattintom a vázra!

Júniusban szülõk, Mózes miért ne kellene? Abban fekszik 0-6 hónapos koráig, majd utánna teszem a sport részbe! Hordozó azért jó, ha viszem a nagyon oviba, akkor csak kiveszem a kocsiból a hordozót, ráteszem a vázra, és abban tolom. Ez azért jó, nem kell ki be pakolni, kötni a gyereket, csak rákattintom a vázra!
Júliusban született a fiam, 7 hónapos koráig mózessel sétáltunk, mert abban aludt jól, a hordozóhoz volt bázistalp, ami mindig a kocsiban volt bekötve, azt csak rá kellett pattintani. Ez is tök praktikus, hogy nem kell kötözgetni, a kocsira rakható hordozó azért jó, mert ha orvoshoz kell menni vagy bárhova kocsival, akkor nem kell cipelni. http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_babahordozo/babakocsi/4.. Így praktikusabb, mert nem kell külön cipelni a mózest is, ha autózol a babával, ráadásul ha elalszik nem kell macerálni a kivétellel sem.
Elvileg nem kell mózes, mert nem kell bebugyolálni a gyereket úgy mint télen. Viszont a mózesben kényelmesen, neki megfelelõen tud feküdni, aludni (nekünk õszi gyerek, 5 hós koráig használta). A hordozóban csak görnyed szegény, nekünk utálja, keveset használjuk az autón kívül. Azért fontos, hogy a hordozó a vázra illeszthetõ legyen, mert ha autóval mész vhova, már 3 hónaposan olyan nehéz gyerekestõl a hordozó, hogy ember legyen a talpán aki tudja cipelni. A maxi cosi sok vázhoz kompatibilis.
A doki azt mondta, a hordozóban max. 1 órát lehet naponta, pl hosszabb úton kocsiban. Fontos a mózes.
ha autóval jársz gyakran és nem akarod cipelni a hordozóban a gyereket (mert marha nehéz), akkor érdemes rácsatolhatót venni. nekem olyan van és tökjó
A kérdező hozzászólása: Köszi, meggyöztetek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!