Találatok a következő kifejezésre: Milyen babakocsi Triton (5 db)

Milyen babakocsi a Triton 3bin1 Red?

Már beütöttem googleb-e egész jónak t?nik, a tapasztalt anyukákat kérném hogy nézzék már meg, elég praktikus e és megéri e! Szept. -re várjuk!

Legjobb válasz: Bocsi Triton 3in1 :)

A kérdező hozzászólása: Bocsi Triton 3in1 :)
Biztos nem lehet emelni a mózeskosár fejrészét? csak azért kérdezem, mert én olyat vettem és kicsit elvileg meg tudom majd emelni. Én ugyan nem vagyok tapasztalt anyuka, de ahogy a körülöttem levõk véleményét látom eléggé babafüggõ a dolog. Van olyan baba, aki tûri a vízszintest és van aki nem. Sajnos ezt elõre nem tudhatod. Az én véleményem, hogy kb. 5 hónaposan már belerakhatod a sportrészbe úgy, hogy ledöntöd addig ameddig csak lehet, és emelni is tudsz rajta alkalomadtán. Egyébként én is ilyen dilemmában voltam, augusztus közepére várjuk a babát. Mi már megvettük a kocsit, hasonlót, mint amit te néztél.
Szerintem nagyon jó! Ha lett volna enny pénzem, én megvettem volna. Bátran vedd meg!
Jol latom, ehhez tartozik bebihordozo is?
Hat en megneztem, es meg kell mondjam, leesett az allam!! Igy leirasrol es keprol nagyon jonak tunik, eddig a sok kozul ez a legszimpatikusabb, es nagyon jo arba van! En Preg Peregot neztem ki, ami ugyanigy kocsi+mozes+bebihordozo, fontos volt h konnyu legyen, nagy kosara legyen, es legyen 3 az egyben, de a Preg Perego igy 200 lenne. Ez meg a toredeke! En megvennem a heyledben, lehet, h en is ezt fogom a Preg Perego helyett. Koszi a tippet :-)
A kérdező hozzászólása: Szivesen, így már bátrabb vagyok :) ) Egyébként már hívtam õket telefonon, mert így látatlanban félek, de csak Gyöngyösön és Pesten van boltjuk, ha valaki arra lakna és megnézné az tök jó lenne!!! Egyébként a szállítása 1000 ft.
Ha mégis arra jársz érdemes abból a szempontól is megnézni, hogy elég masszív-e illetve minõségileg jó-e. Mert való igaz, hogy az ennyit tudó kocsik 140-tõl szoktak indulni. Ha tényleg jó akkor szerencsés vagy, hogy rátaláltál. Én 175ért kaptam hasonlót.

Milyen babakocsit vegyünk júliusi babának? Amiket eddig néztem:Kunert Vip, titi triton, bergon, pierre cardin 692, baby point v3. Mindenképpen többfunkciósat szeretnék. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Giordani 3per8 -at használok. imádom. Nézz utána, mindent tud ez is, és jó az ára a tudásához képest. :) Nekem ilyen színû van: http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00378_Giordani_3PER8_Te.. De van minimum 10 fajta belõle.

Giordani 3per8 -at használok. imádom. Nézz utána, mindent tud ez is, és jó az ára a tudásához képest. :) Nekem ilyen színû van: http://bolthely.hu/nikicabababolt/id/00378_Giordani_3PER8_Te.. De van minimum 10 fajta belõle.
Nekünk Titi Triton van. Tapasztalatok: + nagyon könnyen mozog, kis helyen megfordithato, ha jo helyen tartod egy kezzel tolhato, könnyen összecsukhato. - ha nagy babat varsz lehet a mozeskosar resz egy idö utan rövid lesz. Nem tudom hogy ez-e a standard meret, de en neha elgondolkozom, hogy tenyleg eleg lesz-e 6 honapig, amig majd ülni tud, a kislanyunk most 58 cm es epp ma 10 hetes, szoval van meg egy kis idö... Bevasarlasnal az also kosarhoz kicsit nehez hozzaferni, mert olyan kicsi a tavolsag a mozes es a kosar között, de lehet ez a sportresszel nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: úgy néz ki elég nagy baba lesz
Szia, a mi babánk is júliusi lesz, mi pierre cardin 692-t vettünk, mert elég nagy a mózeskosara, és hát bõven belecsúszunk a télbe, és úgy néz ki a miénk is nagy babó lesz. Üdv:28 hetes km
A kérdező hozzászólása: nekem is a pierre cardin 692 tetszik a legjobban
Bergon http://www.bergon.hu/index.php?oldal=termek&p_id=40&level=4&.. nekünk ez a fajta van és nagyon szuper.
Szia! Mi Kunert VIP babakocsit vettünk! Sokat nézegettünk de erre esett a választás az ÁR/ÉRTÉK arány miatt. Szuper, nagyon masszív és jól is néz ki. Nem bántuk meg! A http:// http://www.benzor.hu oldalon vettük. Nagyon meg vagyunk vele elégedve! Ami még fontos Ingyen kiszállították! Más dolgaik is vannak, jó áron, érdemes megnézni.
Szia! Mi Kunert VIP babakocsit vettünk! Sokat nézegettünk de erre esett a választás az ÁR/ÉRTÉK arány miatt. Szuper, nagyon masszív és jól is néz ki. Nem bántuk meg! A http://www.benzor.hu oldalon vettük. Nagyon meg vagyunk vele elégedve! Ami még fontos Ingyen kiszállították! Más dolgaik is vannak, jó áron, érdemes megnézni.

Milyen babakocsi a Pierre Cardin ps692TS és a Triton Titi 3in1? Melyik jobb?

Eredetileg Triton Titit akartam venni, de nem vagyok biztos benne, hogy az anyaga a megfelel?, mert nem igazán vízleperget?, és lehet, hogy könnyen kivásik. Most a Pierre Cardint néztem ki. Szerintetek melyik jó?

Legjobb válasz: Szerintem bármelyik jó, attól függ hová kell.Nyilván nem fogsz nagy zivatarban kocsikázni. Nekem pl. nem lenne jó, mert kicsi a kereke, ellenben könnyû. Mondjuk 70e-ft egy kicsit sok egy babakocsiért, van olcsóbb is ami ugyanilyen jó még Szombathelyen is, de ez a Ti dolgotok. Jó válogatást!

Szerintem bármelyik jó, attól függ hová kell.Nyilván nem fogsz nagy zivatarban kocsikázni. Nekem pl. nem lenne jó, mert kicsi a kereke, ellenben könnyû. Mondjuk 70e-ft egy kicsit sok egy babakocsiért, van olcsóbb is ami ugyanilyen jó még Szombathelyen is, de ez a Ti dolgotok. Jó válogatást!
nekünk a pierre van.Én nagyon meg agyok vele elégedve, fõleg azért mert mindent külön lehet felrakni a vázra.Ja és strapabíró nagyon.
Mineket lebeszétek a pierre cardinról, mert állítólag kínai és soka gond vele, mert az igazi elvileg pierre carden, amit itt magyarországon nem lehet kapni.Mi bergont vettünk ami iszonyat kényelmes nagy és szinte nem érzed ahogy közlekedsz vele, pedig fix kerekû, csak kicsit nehéz.csak akkor vegyél ilyet ha nem kell lépcsõznöd vele vagy utazni...
a második vagyok.Én 4 hónapja nyúzom a kocsit é bizton merem állítni hogy semmi baja.Pedig hidd el nem kímélem.


Milyen a Titi Triton 3in1 babakocsi, elég olcsó (64000ft akcióban), nem gagyi? Próbáltátok esetleg?

Legjobb válasz: Szia, nekünk is ilyen van és egyáltalán nem gagyi :) mindegyik részét nagyon jól kitudtuk használni. Tényleg jó mert kis helyet foglal ha összecsukod és a picit menetiránnyal szemben és ellentétesen is rátudod helyezni a mózesk

Szia, nekünk is ilyen van és egyáltalán nem gagyi :) mindegyik részét nagyon jól kitudtuk használni. Tényleg jó mert kis helyet foglal ha összecsukod és a picit menetiránnyal szemben és ellentétesen is rátudod helyezni a mózesk
Szia! Nekünk is Titi babakocsink van. Kicsit lazának tartom a hátsó kerekeit, nyikorognak is, néha nehezen lehet kinyitni összecsukott állapotban. Nem rugozik. Tényleg könnyû, és egyszerû navigálni, bár ha egyenetlen a járda, akkor néha elakad az elsõ kerék. Befér a csomagtartóba. A mózest hamar kinötte, 5 hónapossan a sportrészbe tettem, mert nem szerette a mózest.
szia.nem gagyi, én szeretem, könnyû, kis helyen elfér, ez volt az egyetlen ami a kocsi csomagtartójába is befér.
Nekünk Piere cardin 682 es van, szerintem hasonló ehhez.Mi nagyon szeretjük, jó mert kicsire összecsukható elfér a kocsiban.
kosárral vagy a hordóval vagy a sportüléssel. szóval klassz. A kisfiúnk is nagyon szerette.:)
Nekem kicsit kicsinek tûnt, úgy minden téren... Akkor már inkább Piere Cardin 682, 692, 686... Mi végül 682-est vettünk én nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár attól is függ mikori lesz a baba.Nekem is áprilisban született, és mivel kicsi lett (36-37.hétre született 2280gr és 46 cm) még most is jó neki a mózes, és nyáron nagyon jól ki tudtuk használni a mózest is meg a hordozót is. Viszont ha téli baba lett volna akkor biztos textil mózeses b.kocsit vettem volna. Szóval azért nézd meg a valóságban is, a kettõ között van különbség...

Milyenek a Pierre Cardin 692, Titi Triton vagy Babypoint V3 babakocsik? Mi a különbség közöttük?

Babakocsi vásárlás el?tt állok tanácstalanul.Ezeket néztem idáig.

Legjobb válasz: Szia!Nekünk TITI van,én meg vagyok elégedve vele.Könnyen össze lehet csukni és betenni az autóba is.Mi már a sportrészt használjuk,mert a kisfiam(4 hónapos) elég hosszú(67cm)és a mózesrész belsõ hossza csak 70cm.Nem számítottunk arra,hogy ilyen gyorsan nõ.A pierre-nek talán hosszabb. A különbség az árában és az alapanyagban van szerintem.

Szia!Nekünk TITI van, én meg vagyok elégedve vele.Könnyen össze lehet csukni és betenni az autóba is.Mi már a sportrészt használjuk, mert a kisfiam(4 hónapos) elég hosszú(67cm)és a mózesrész belsõ hossza csak 70cm.Nem számítottunk arra, hogy ilyen gyorsan nõ.A pierre-nek talán hosszabb. A különbség az árában és az alapanyagban van szerintem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!