Találatok a következő kifejezésre: Milyen babáknak speciálisan a légzésfigyelőt (1 db)

Milyen babáknak ajánlják speciálisan a légzésfigyelőt?

Mostanában nagyon sokat hallok róla. 3 gyerekünk van, a legkisebb 6 hónapos. Valahogy ez régebben nem volt téma. Nem is vettünk ilyet, mert senki sem javasolta, se véd?n?, se gyerekorvos. Most is csak azok a babák használják, akiknek már volt problémája a légzéssel?

Legjobb válasz: Szia! Nem nincs köze ahoz hogy volt-e valami problémája. Ezt mindenki maga dönti el,hogy vesz-e. Megnyugtatás képpen veszik az emberek. Meg persze akinek van rá pénze mert nem olcsó mulatság. Mi kölcsönbe kaptuk de jó érzés úgy lefeküdni,hogy tudom minden rendben van.

Szia! Nem nincs köze ahoz hogy volt-e valami problémája. Ezt mindenki maga dönti el, hogy vesz-e. Megnyugtatás képpen veszik az emberek. Meg persze akinek van rá pénze mert nem olcsó mulatság. Mi kölcsönbe kaptuk de jó érzés úgy lefeküdni, hogy tudom minden rendben van.
Kis súllyal született babáknak, ill. besárgult babáknak, vmit hason alvó babáknak ajánlják. Ezen kívül mindenkinek jó. 4-6 hónap a legveszélyeztetettebb idõszak bölcsõhalál tekintetében. Nekünk van és biztonságérzetet ad! Nem mindenki használ.
Szerintem az anya megnyugtatása is szempont lehet. Én kaptam, de ha nem kaptam volna, kölcsönöznék. nekem unaköécsém kétszer aludt be, és a szomszéd lánnyal is volt gond. akkro úgy gondoltam, nem azon a havi 2000 ft kölcsönzési díjon fog mulni, hogy nyugodt legyek. Én kb fél éves korig tervezem használni, de a védõnõ mésfél éves kort mondott. De akkor már úgyis lemászik róla..


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tehetnék enyhén orrfolyós babámmal?

6 hós.
Voltunk dokinál,nem adott semmit,tanácsolni se tanácsolt semmit.Mert a tüdeje tiszta nem köhög stb.Épp csak folyik az orra,de engem zavar egy kicsit.Mit tehetnék vele?

3

Tudom még hamari de mikulásnapra szeretnék egy kis csomagot csinálni az akkor 6 hónapos babámnak. Még anyatejes semmit nem kóstolt és szerintem 6 hóig nem is fog. Mit tehetnék így bele? Gyümölcsöt és még?

7

Vélemény a Vilma női névről?

A baba még csak elméleti fázisban van de tervezzük,a névválasztás első fázisában vagyunk még csak,de ez a név mindkettőnknek tetszik. :)

13

Lehet Ca hiánya 1 évesemnek, ha nem iszik tejet se tápszert?

Kislányom 10 hónapos kora óta nem hajlandó egész nap se szopni se tápszert, se semmit se inni a vizen kívül.
Esti alváskor hajlandó egyedül meginni 100 ml tápszert.
Szerintetek ez baj?
Volt így még valaki?

7

Anyukák! Akik NEM VÁRTÁTOK, NEM AKARTÁTOK a babátokat (? )

Olyan anyukák leveleit, válaszait várom, akik nem akartak gyereket, viszont teherbe estek, megtartották, de mégsem várták a terhesség alatt őt! mit éreztetek amikor megtudtátok, hogy jön a baba? a párotok hogyan reagált? miért tartottátok meg mégis? hogyan viszonyultatok a babához a szülés után? vagy olyan történet is jó lenne, ahol az apa nem akarta egyáltalán a gyereket!
A szakdolgozatomhoz nagy segítség lenne néhány ilyen történet! senkit nem bírálok felül, és nem ítélek el, akármit is ír! nekem ez segítség lenne! előre is köszönöm, remélem lesz olyan aki ír!

9

Mikortól lehet megemelni a babakocsi háttámláját?

Hány hónapos babának lehet már eggyel feljebb állítani a háttámlát a fekvő helyzetből?

Köszönöm.

4

Van itt olyan anyuka akinek a gyermeke rendszeresen bolti tejet iszik 1 éves kor előtt?

6

A vashiány a babáknál tartós állapot? Van köztetek, akinél ilyen probléma áll fenn?

Márciusban 8 hónapos volt, akkor 7,7 lett az eredménye, most 14 hónaposan 6,7. Az alsó referenciaérték a 10,6.
Kapta a Maltofert eddig, de ezek szerint semmi eredménye?

6

Ajánlanátok könyvet a babák életkori sajátosságairól?

Azt hiszem, sokat várok tőle, szeretném tudni, mi lenne reális.

2

Hamarosan (decemberben) megszületik a kislányunk, páromnak már van három gyereke de nekem most lesz az első. Félek, hogy mi lesz ha hazajövünk a kórházból. Szülői segítségre nem számíthatok. Mit tegyek?

Nem értek a gyerekekhez, nem tudok fürdetni stb.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!