Találatok a következő kifejezésre: Milyen babáknak speciálisan (3 db)

Milyen babáknak ajánlják speciálisan a légzésfigyelőt?

Mostanában nagyon sokat hallok róla. 3 gyerekünk van, a legkisebb 6 hónapos. Valahogy ez régebben nem volt téma. Nem is vettünk ilyet, mert senki sem javasolta, se véd?n?, se gyerekorvos. Most is csak azok a babák használják, akiknek már volt problémája a légzéssel?

Legjobb válasz: Szia! Nem nincs köze ahoz hogy volt-e valami problémája. Ezt mindenki maga dönti el,hogy vesz-e. Megnyugtatás képpen veszik az emberek. Meg persze akinek van rá pénze mert nem olcsó mulatság. Mi kölcsönbe kaptuk de jó érzés úgy lefeküdni,hogy tudom minden rendben van.

Szia! Nem nincs köze ahoz hogy volt-e valami problémája. Ezt mindenki maga dönti el, hogy vesz-e. Megnyugtatás képpen veszik az emberek. Meg persze akinek van rá pénze mert nem olcsó mulatság. Mi kölcsönbe kaptuk de jó érzés úgy lefeküdni, hogy tudom minden rendben van.
Kis súllyal született babáknak, ill. besárgult babáknak, vmit hason alvó babáknak ajánlják. Ezen kívül mindenkinek jó. 4-6 hónap a legveszélyeztetettebb idõszak bölcsõhalál tekintetében. Nekünk van és biztonságérzetet ad! Nem mindenki használ.
Szerintem az anya megnyugtatása is szempont lehet. Én kaptam, de ha nem kaptam volna, kölcsönöznék. nekem unaköécsém kétszer aludt be, és a szomszéd lánnyal is volt gond. akkro úgy gondoltam, nem azon a havi 2000 ft kölcsönzési díjon fog mulni, hogy nyugodt legyek. Én kb fél éves korig tervezem használni, de a védõnõ mésfél éves kort mondott. De akkor már úgyis lemászik róla..

Milyen fajta lázmérőt kell venni egy babának? A hagyományos higanyos is jo, vagy van speciálisan babáknak? 34 hetes vagyok

Legjobb válasz: Mi cumis lázmérõt vettünk,mert ez az egyik leghumánusabb számunkra,de vannak lázmérõ tapaszok is.A másik amit mi megvettünk, sima lázmérõ digitális kijelzõvel.Én hónaljban szoktam mérni,mert egy percig nem nagy dolog odafogni a kicsi kezét. Amúgy,ha bemész egy gyógyszertárba megmutatják az összes hasznosat és segítenek a választásban. jó egészséget és jó vásárlást kívánok:egy 5 hónapos baba anyukája

Mi cumis lázmérõt vettünk, mert ez az egyik leghumánusabb számunkra, de vannak lázmérõ tapaszok is.A másik amit mi megvettünk, sima lázmérõ digitális kijelzõvel.Én hónaljban szoktam mérni, mert egy percig nem nagy dolog odafogni a kicsi kezét. Amúgy, ha bemész egy gyógyszertárba megmutatják az összes hasznosat és segítenek a választásban. jó egészséget és jó vásárlást kívánok:egy 5 hónapos baba anyukája
Én javaslom a digitális fülhõmérõt, az még jobb amelyiknek van homlokhõmérõs funkciója is ( Tefal ), így nem kell a kicsit felkelteni ha éjjel meg szeretnéd mérni a lázát. 1 mp. alatt megvan az eredmény, és megbízható, pontos.
Én egy sima digitálist vettem, 700 ft-tól már hozzáférhetõ, gyorsan és egyszerûen használható:-)
Szia! Én digitálisat vettem nagyon jó dolog mi felnõttek is már csak ezt használjuk, ismerõsöm a fülmérõssel nem volt megelégedve, pedig 3ezer vagy mennyi volt.Gyógyszertárban vettem 800 ft volt kimutatja az utolsó értéket is.

Miért nem szabad a babáknak főzött főzeléket liszttel sűríteni (7 hós a fiam, eddig csak anyatejes volt, nemrég kezdtünk hozzátáplálni)? Illetve ha szabad akkor milyennel, sima liszt vagy érdemes megvenni valami speciálisat pl glutén mentes?

Legjobb válasz: Ennyi idõs korban még nem igazán van a lisznek funkciója. Max annyi, hogy hízlal és laktat. Inkább az értékes zöldségbõl lakjon jól. A fehér liszt amúgy is glutént tartalmaz, ami még nem nekik való, legalább is nagy mennyiségben semmiképp. Használhatsz egyszerûen krumplit sûrítéshez, vagy a rizst is el lehet készíteni valahogy, valaki okosabb majd biztos leírja hogyan, mert azt sajnos még én sem tudom. Mi is most kezdtük.

Ennyi idõs korban még nem igazán van a lisznek funkciója. Max annyi, hogy hízlal és laktat. Inkább az értékes zöldségbõl lakjon jól. A fehér liszt amúgy is glutént tartalmaz, ami még nem nekik való, legalább is nagy mennyiségben semmiképp. Használhatsz egyszerûen krumplit sûrítéshez, vagy a rizst is el lehet készíteni valahogy, valaki okosabb majd biztos leírja hogyan, mert azt sajnos még én sem tudom. Mi is most kezdtük.
Szia! Nagyobb százalékban lesznek ebben a korban liszt és tejcukor érzékenyek a gyerekek, biztos ami biztos alapon inkább mellõzzük az ételeikbõl. Én krumplival, vagy sima étkezési keményítõvel sûrítettem a manóknak, amíg picik voltak:)
Még valóban korai lenne a liszt, de én már 9 hótól habartam a fõzeléket a doktornõ javaslatára.Addig krumpli és rizs legyen a sûrítõ.A rizst úgy csináld hogy külön megfõzöd(esetleg többet hogy másnapra is) és turmixolod a fõzelékkel, a krumplit pedig fõzd össze a többivel.
Nekem épp tegnap mondta a doki, hogy a 7és fél hós fiamnak már rakhatok lisztet a fõzibe. És azt mondta, hogy mindegy, hogy milyet. Csodálkoztam is!
Ha csak glutén miatt aggódsz, használj kukorica, v.rizslisztet


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!