Találatok a következő kifejezésre: Milyen bókokkal a csajok (2 db)

Milyen bókokkal lehet a csajok 95 százalékát elcsábítani?

Legjobb válasz: Nekem a baratom olyasmiket szokott mondani, hogy "nem hiszi, hogy talalna masik ilyen tokeles csajt mint en", meg ehhez hasonlo dolgokat. Tudom, hogy te nem a baratnodnek akar bokolni, de azert hatha segit es megjon az ihlet. ;) Minden esetre ilyen gagyi nyalas szoveggel semmikepp se gyere neki, mint peldaul a "cukor ment a szemedbe? mert olyan edes vagy..." mert az ilyentol es speciel hanyingert kapok. De szerintem ezzel minden lany igy van.

Nekem a baratom olyasmiket szokott mondani, hogy "nem hiszi, hogy talalna masik ilyen tokeles csajt mint en", meg ehhez hasonlo dolgokat. Tudom, hogy te nem a baratnodnek akar bokolni, de azert hatha segit es megjon az ihlet. ;) Minden esetre ilyen gagyi nyalas szoveggel semmikepp se gyere neki, mint peldaul a "cukor ment a szemedbe? mert olyan edes vagy..." mert az ilyentol es speciel hanyingert kapok. De szerintem ezzel minden lany igy van.
Mind a 100 milliárd dolláromat odaadnám, ha ilyen szép barátnõm lehetne, mint te!
Bocs haver de ez a szöveg 99, 9%nál jó...õ nem ezt kérdezte :)
Nem, tudom én hetero pasi vagyok, de erre a szövegre bennem is megmozdult valami...
neharagudjatok, de itt általában válaszolni szoktak a kérdésekre és nem beszélgtni minden hülyeségrõl...
Lehet, hogy korgott a hasad:D
Lehet, hogy korgott a hasad:D Ideje enni.:P Bocs az offolásért:)

Mivel lehet egy lánynál felkelteni a figyelmet? Mi az ami nektek bejön csajok? A bókokon kívül. Kisugárzás? ÉS az milyen?

Legjobb válasz: Jó külsõvel és sok pénzzel. Kisugárzással nem, mert olyan csak az atomerõmûnek lehet.

Jó külsõvel és sok pénzzel. Kisugárzással nem, mert olyan csak az atomerõmûnek lehet.
A kérdező hozzászólása: "mert olyan csak az atomerõmûnek lehet." WTF? Nem radioaktív atomnak?
Legyen, ahhoz nem értek :)
Én szeretem ha egy fiú vicces, kedves. Ha külsõ akkor ápolt külsõ, de semmi kilógó gatya, fülbevaló stb. Kisugárzás: Szerintem ne add a nagymenõt, lehet megijed, hogy "hú de király vagy, jajj én meg milyen béna".(De azért ne legyél olyan antiszoci, hogy senkihez semmi:D) Legyél kedves segítõkész és akkor lehet odajön beszélgetni:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!